Skip to content


       Szűrés lista

Valami amerika...

Hiába árasztottak el minket a gyorsétterem láncok és hiába képzelik gengszter reppernek magukat a józsefvárosi cigányok, akik jelzésértékűen a susogós dzsogingszerkó fölé lógatták a fukszot,abban a reményben, hogy az Mtv hatására már nem csak fekacsávók lesznek lazák és menők, hanem a cigányok is... Csak azt felejtik el, hogy ez nem Amerika...
Szeretünk álmodozni a varázslatos nyugatról és kisebb nagyobb sikerrel igyekszünk lépésttartani...Egy ilyen erőtlen próbálkozásnak lehetünk tanúi már több hete, vasárnaponként a királyi televízión. Mindenki Stohl Bucija most egy keménykötésű rendőrt alakít. Még a legnagyobb színészek is bajban lennének a figura hiteles megformálásával, hiszen a magyar rendőrökről legkevsébé a rajtaütések,sikeres akciók vér és veríték jut eszünkbe, sokkal inkább a trafipax és a gyorsbüfé előtt parkoló rendőrautó.

Most azonban veszélybe került a honi 24 sorsa, ugyanis a Velvet.hu információi szerint: "A Tűzvonalban című sorozat forgatásán érte a kommandóst alakító Stohl Andrást a baleset egy teljesen átlagos jelenet közben. „András teljesen váratlanul úgy érezte, mintha egy éles kővel megdobták volna a lábát” – mondta a sorozat rendezője Sós Péter a Blikknek.
A színészt az Uzsoki utcai kórházba szállították, ahol azonnal megműtötték. Megkerestük az egészségügyi intézményt, hogy Stohl hogyléte felől érdeklődjünk, ahol azt mondták, „Hagyjuk békén gyógyulni” a színészt, akit ugyanolyan betegként kezelnek, mint bárki mást. A kórház képviselője egy pillanatra el is bizonytalanodott, amikor hirtelenjében nem is tudta, hogy az átlagosként kezelt beteget náluk ápolják-e vagy sem."

Vajon mi lehetett az az átlagos jelenet?Ki dobta meg Stohl Buci lábát egy éles kővel? Sok kérdés nyitva marad,de egy dolog biztos...Erőlködésnek, mindig nyögés a vége.

Címkék: sztár stohl

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr17172418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2010.04.16. 02:31:46

Itt is első. Egyébként megvan akkor, miket is írt moks.

süti beállítások módosítása