Skip to content


       Szűrés lista

A legszebben nyögő Magyar

Sosem rajongtam igazán a teniszért. A férfiak közül még emlékszem a hosszú hajú, Agassira, de azóta teljes a sötétség(Sajnos otthon mindíg nézni kellett, anyum imádta a Kócost és akkoriban csak egy tévénk volt)
A nőibe még bele bele nézek mostanában is, de csak mert jótestű csajok, szaladgálnak és nyögdösnek a pályán. Az viszont már nem feltétlenül pozitivum, hogy olyan fejjel teszik mindezt mint nagyapám miután félórája küszködik a budin. Szavay kisasszony csak annyiban különbözik a többiketől, hogy ő még interju adás közben is képes szorulásos képet produkálni.
De nem bántjuk, mivel évtizedek óta nem volt ekkora tehetségünk ebben a sportágban! És szerencsére ő nem egy Szeles Mónika, ő tényleg a miénk.
A pekingi győzelméhez pedig külön gratulálunk!
A pekingi 600 ezer dollár összedíjazású tenisztorna döntőjében Szávay Ágnes döntő szettben, 2 óra 55 perc alatt múlta felül a világranglista harmadik helyén álló szerb Jelena Jankovicot. Ilyen komolyan rangsorolt ellenfelet még egyszer sem győzött le, most igen, drámai csatában. Az első szettben három játszmalabda után veszített, a másodikban 1:5-ről sorrendben hat játékot hozva nyert, és egyenlített. A döntő szettre már ő irányított, és 6:2-vel érte el élete legnagyobb sikerét.

Címkék: tenisz szávay

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr40174876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása