Skip to content


       Szűrés lista

Nemzeti spanyolviasz

A Fidesz polgári-nemzeti-vallási pártnak sikerült megoldania az egészségügy gondját. Nem tudjuk, hogy eddig hol volt Mikola erkölcscsősz István az ország orvosa, akit a pártja mint aduászt húz elő kisebb nagyobb sikerekkel az ellenzéki padsorokból, de a lényeg hogy visszatért és egyből meg is csinálta!
Legalábbis ez derült ki a Fidesz szupertitkos de forradalmi elképzeléseiből, ami nagy valószínűséggel évszázadokra rendet tesz az egészségbiztosítók házatáján...Nem akarom tovább  húzni a pattanásig feszült idegeket, ím az ötlet...

Egy nemzeti egészségbiztosító, országgyűlés által elszámoltatható elnök, kötelező, jövedelemarányos befizetés - ezeket az elemeket tartalmazza a Fidesz most elkészült nemzeti egészségbiztosítási koncepciója. Az anyagot társadalmi vita után ősszel a parlament elé terjeszti a Fidesz - jelentette be Mikola István. Az Index szerette volna részletesen is megismerni a koncepciót, de az anyag egyelőre nem olvasható.
http://index.hu/politika/belfold/oep7294/
 
Lássuk csak, hogy hol itt a forradalmi vagy legalábbis az ötlet:egybiztosító, ezt ismerjük...úgy hívják TB, lényegtelen hogyan hívjuk,bár a Fidesztől már megszoktuk, hogyha rajtuk múlna még a tévé maci is a Székely himnuszra hajtaná álomra a fejét, de valjuk be,lényegtelen, hogy nemzeti biztosító vagy TB.
Kötelező jövedelemarányos befizetés ismerjük...országunkban van aki a kötelező szót nem tudja értelmezni és van olyan aki minimálbérrel él a Rózsadombon.
Tehát maradt az országgyűlés által elszámoltathatóság...ugye ez a mindenkori ellenzéknek kedvez, így lenne egy terültet ahol a kormány nem lenne monopol helyzetben.
Összegezve a leírtakat még az ötletre se sikerült rábukkanni...de ezt majd biztos a szupertitkos teljes koncepció tartalmazza...Csak nehogy a szakértői kormánnyal kapcsolatos akta mellé rejtsék,mert ott még a Jóisten se fogja megtalálni.

Címkék: fidesz egészségügy

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr23175802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TBone 2007.09.27. 15:24:59

Pont azon gondolkodtam egyik nap, azok akik ennyire ellenzik a versenyhelyzetet es atalakulasokat az egeszsegugyben, vajon a sajat ceguket is ennyire pazarloan vezetnek? Ha szarul megy a bolt, majd tolunk bele tobb penzt es attol minden gond megoldodik...

süti beállítások módosítása