Skip to content


       Szűrés lista

A hiénák és a haldokló

Úgy éreztem muszáj  pár szót írnom a Fardiról nekem is, minekután tegnap volt 500 napja, hogy utoljára meccset nyertek az NB1-ben. Kedvenc  klubbom  jelenleg olyan mint egy sörtéssel gyomron lőtt szerencsétlen, nagyon látványosan, nagyon hangosan haldoklik, jajveszékel, de csak nem akar megdögleni.

Sokan igyekeztek megmenteni és stabilizálni szegény szenvedőt de sem a TSZ elnöknek(Furulyás) sem a vágóhidas és  teke szakosztály elnöknek(Ináncsy), sőt még a boxmanegernek (Dámosy) sem sikerült. Mind megígérték, hogy megmentik szerencsétlen vergődőt, mind elmondták, hogy éjjel nappal ezen dolgoznak, majd siránkozva mutogattak egymásra, mint bűnösre a tehetetlen, kilátástalan helyzetért.
Mindeközben elfordultak a szponzorok elmentek a játékosok és csak a nagyon optimisták hiszik még, hogy innen van vissza.

A csapat jelenleg a 9. helyen kullog a másod osztályban és semmi jele nincs annak, hogy Csank edző képes lenne a kikushadt , kivénhedt játékosokból ütőképes, feljutásra esélyes csapatot csinálni. Lipcsei, Dragóner, Mátyus, Vincze öregebbek együtt mint szeretett klubjuk, de négyen sem futnak összesen annyit a pályán mint az amúgy totálisan tehetségtelen és feleslegesen igazolt Ndjodo. Emellett még az a hír is járja, hogy télen csatlakozhat a kerethez a rongytérdű Gyepes és a bicebóca Lisztes. Nem túl szép kilátások, sajnos.

Utolsó mentsvárként, vasárnap itt volt az épp aktuális megmentőnek tartott  Sheffield United-től , Terry Robinson, (az angol klub elnöke) valamint Ron Reid (utánpótlás-igazgató) felmérni a Fradi helyzetét. Mindezt azért, hogy később dönthessenek, be akarnak e fektetni a csapatba illetve, hogy részt kívánnak e venni  a telekért kiírt tenderben. Az angolok már most kijelentették, hogy ha részt vállalnak az FTCből , teljes átalakítás lesz és hozzák a saját embereiket. Ehhez azonban nem biztos, hogy jó pofát fognak vágni az évek óta a haldokló zsebében turkáló vezetők, és úgy néz ki amíg van mit ellopni belőle ez az üzlet sem fog létrejönni. Akkor viszont jobb ha Csank veszi vadászpuskáját és bevégzi végre szegény, haldoklót.

Interjú a Sheffield-esekkel : itt
Bővebben az 500 napos „jubileumról”:  itt

Címkék: foci fradi

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr87176296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása