Skip to content


       Szűrés lista

Jóérzés határai

Lehet zsidózni! De csak egy bizonyos határig. Mindenki maga dönti el, hogy él e ezzel a frázissá avanzsálódott szóval. Zsidózik! Én nem, te igen, ő néha. Na de azért a jóérzésnek is vannak határai. 2nap óta áll Gödöllőn a Holokauszt emlékvonat, ami mára virradó éjszaka primítíven, gusztustalanul meggyaláztak. Nem kell idéznem a feliratokat, mindenki sejti milyen szellemi mélyrepülésekről lehet szó.
Használják a zsidót sztereotípiaként, persze van akinek már ezt sem veszi be a gyomra, de széplelkűség ellene tiltakozni; azonban, aki a XX. század poklából is viccet űz, az egy gusztustalan féreg. Ezek a taknyok már a gettóban összeszarták, -hugyozták volna magukat, nemhogy egy flekktífuszosan végigdolgozott 14órás műszaktól.Kavarog a gyomrom!

Címkék: primitív zsidózás

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr68179422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása