Skip to content


       Szűrés lista

Orbán-Ujságírók 2-0

"Felcsút - Négy hónap után gólokkal tért vissza a futballpályára Orbán Viktor, a Fidesz-MPSZ elnöke. A Felcsút játékosa májusban futballozott utoljára, ám tegnap a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémián focicipőt húzott az újságírók ellen. Orbán a 8-2-es győzelemből két góllal vette ki a részét.
- Attól kezdve, hogy belépek az öltözőbe, nincs politika, nincs ország, nincs család, csak a futball létezik - foglalta össze Orbán Viktor a sportágról alkotott hitvallását."


Régebben, láttam Orbánt focizni, szinte elugráltak előle a védők,hogy gólt lőhessen, igaz a pocakos, ellustult ujságírók ellen nem hiszem, hogy erre szüksége volt. Sőt, a Blikk szerint egy csukafejesből és egy Zidane-os kapáslövésből vágta a mostani kettőt. Nos, mi is benyalunk csontig: Szép volt Viktor!

"A felcsúti akadémián minden a gyerekekről szól. A politikus néhány évvel ezelőtt alapítványt hozott létre, hogy támogassa a fiatal labdarúgókat. Ma már a focikollégiumban több mint 70 gyerek mindennapjait a labdarúgás tölti ki.
- Szeretnénk, ha legjobbjaink tizennyolc éves koruk után külföldön folytatnák pályafutásukat. Cél az is, hogy azok a tehetségek, akik nem érettek még a nemzetközi szintre, az NB I-ben futballozzanak, a többiek pedig a Felcsút NB II-es csapatában. Jövő ilyenkor szeretnénk egy élvonalbeli klubbal szerződést kötni, hogy valóra váltsuk álmainkat - tette hozzá Orbán Viktor."

Sok ilyen akadémiára lenne szükség és még több állami támogatásra. A Debreceni Focisuli és a Sánor Károly Akadémia is ontja a tehetségeket. Reméljük hamarosan a Puskás Ferenc Akadémia is fogja!

Címkék: orbán foci

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr33179360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása