Skip to content


       Szűrés lista

A holtak bálja

Nem is tudom mit mondjak, a TV2 megint belehúzott. Tegnap este ünnepelte 10. szülinapját mai sztárocskák és elhunyt klasszisok társaságában. A műsor lényege az lett volna, hogy a régi és a mai sztárok kéz a kézben ünneplik az adó jubileumát, a tomboló közönség előtt. Azonban az egész valahogy sótlanra sikerült a kopár szinpadon, igazi showelemek nékül. Lehet tul sokat költöttek "speciális efektekre"?

Viszont volt abban valami nagyon beteg perverzió, mikor Oroszlány Sonja haknizott és kéjes arcal rákönyökölt a zongorára, amin a 23 évbe elhunyt, Máté Péter "hologrammja", "szelleme" kisérte őt. 
Hozzá kell tenni azért látszott, hogy az adó azt szeretné, hogy mindenki őket nézze ezen az estén. Itt is volt az összes híresebb arc tőlük a megasztáros zsűritől kezdve, Tillán és Claudián át a csodaszép Várkonyi Andreáig. Az énekeseket is ugy hívták meg, hogy minden korosztály megtalálja a neki tetszőt. Volt itt Noxos Szilvi, No thanx, Lola, Gáspár Laci, Pataki Attila és Komár Laci is -aki valami teljesen érthetetlen módon a saját fiatalkori énjével énekelt duettet. Én eddig abban a hitben éltem, hogy a Magyar Elvis fiatalon jól nézett ki, de inkább tűnt egy olyan negyvenkilós, luzernek, akit mindenki picsán rugdosott a suliban mint sem a nők bálványának.A haja ráadásul olyan volt mintha a fejére esett volna egy döglött mókus.

Többet betűt nem is igazán szabad áldozni a műsorra. Valószínüleg, mindennek ellenére sokaknak tetszett, de szerintem nagyon bizar dolog -jobb ötlet hijján- holtakat előhuzni a kalapból.Így nálam simán beférne a kereskedelmi tévék legsötétebb pillanatai közé.
Négy nap mulva pedig, jön az ujjabb förtelem, jönnek a kövérek hogy főműsoridőben izzadjanak, ziháljanak.
Kiváncsian várom a TV2 következő "nagy" húzását. Csinálhatna pl Bárdos, mélyinterjut Hitler "szellemével" vagy nyomon követhetnék valóságshowban egy szerencsétlen rákos utolsó heteit.

Címkék: tv2 bizarr sztár morbid bárdos pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr97186905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása