Skip to content


       Szűrés lista

Napi Klipp

Sajnos a hétvége egyeseknél piálással másoknál a blog uj dizájnjának szerkesztésével telt el igy nem volt idő posztolni. Személy szerint én máig nem vagyok kibékülve az új külsővel, úgyhogy még valószínűleg lesznek csaták tojglis zero és köztem- de még, valószínűbbek hogy lesznek változások.
Addig álljon itt életem első kedvenc klippje és egy kis duhaj. Asszem ötödikes voltam mikor felcsendült Snow-tól az Informer egy "erdei iskolai " hétvégén. Nagyon fura volt mert addig órákon keresztül csak a házibuli zenéjére lassúztunk a lányokkal. Ahhoz nem kellett nagy tánctudás és a másik testének melege, hajának illata már 11évesen is kellemes érzéssel töltött el. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nulla tehetséggel is azonnal elkezdtem a taposni a hiphoppot az informerre, de a vállaimmal azért igyekeztem követni a ritmust...

Címkék: klipp

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr51227561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása