Skip to content


       Szűrés lista

Kommandósok szabadították ki Pony-t az orángutánkurvát

Nem is tudom mit mondjak, nálam az év híre annyira beteg.
Történt ugyanis, hogy Borneo kicsiny szigetén egy helyi falu lakói fogva tartottak egy orángutár nőstényt csak azért, hogy kúrogassák. Egy jóérzésű ember szólt az állatvédőknek akiket első körben elkergettek a feldühödött, kurvájukat védő parasztok. Igy a második hullámban már harmincöt géppisztolyos rendőrrel támattak a zöldek és ki is szabadították Pony-t.
A borneoiak még arra is figyeltek, hogy a majmon ne legyen szőr, mindennap leborotválták Pony egész testét.Igényes köcsögök.
Amugy fura ellátogatva Borneo website-jára a cimlapon két orángutánt is találunk. Lehet, hogy ugy gondolták betöltik a turizmus oldalán tátongó hatalmas, majomdugást igyénlő űrt.
És vajon mit szóltak ehhez a Borneoi asszonyok?




















Update: Nem voltunk képbe miféle arcok laknak borneóban, igy rákerestük googleben.Nos, annyit mondhatok: én még félnék, hogy megesznek.


Címkék: bizarr

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr31235703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prophet 2008.01.06. 00:22:10

Szerinted hogy terjedt át majomról emberre az AIDS kezdetben?

Emptidiot · http://igyirtotokti.blogspot.com 2008.01.16. 20:17:09

Valójában egy teljes éves előkészítésnek kellett megelőznie Pony kiszabadítását, nem ment csak úgy hipp-hopp. A helyi férfiak fegyverekkel védték. Majd ha nem felejetem el, beírom még az angol nyelvű cikk linkjét, de amúgy a blogomon is ott van, erről én is beszámoltam.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.16. 20:35:54

Úh, nagyon kemény a blogod !

süti beállítások módosítása