Skip to content


       Szűrés lista

Nem is mi lennénk!

 

"Ellopták az egyik gyertyát a kiállított adventi koszorúról Budapesten. Így a szervezők kénytelenek voltak a nélkül, tehát csonkán felavatni."
www.rtlklub.hu/hirek/hazank/

Hát erre most mit lehet mondani? Ki az a hülye, aki másfél méteres gyertyát lop? Valószínűsíthetjük, hogy semmi szüksége/szükségük nem volt rá, sok pénzt nem ér, ajándéknak kicsit nagy. Akkor meg minek? A bandában ő lesz a csávó,mert ezt nehéz túlszárnyalni? Magyarország...az egyetlen ország vagyunk, ahol megrongálták a kiállított tehénkéket(emlékeztek még), az egyetlen ország vagyunk, ahol az ország nagyjai sírját szinte havonta megrongálják, egyetlen ország vagyunk, ahol az Örs vezér tere aluljáróját (mintha nem lenne már ott elég szutyok) egy nap alatt telefújják graffitivel padlótól plafonig(kb 2napja történt)...persze megvonhatjuk a vállunk,nekem már nincs hozzá kedvem.

Címkék: magyarország lol abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr69250057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Chico 2007.12.02. 21:07:55

És - tegyük hozzá - az egyetlen ország vagyunk, ahol nem csak, hogy a szoborkat megrongálják, de ledöntik a sírköveket, vagy minimum ellopják a komplett koszorúkat, csokrokat, és viszik újból eladni a piacra. Áh...

cowkie 2007.12.02. 22:26:29

el kene koltozni innen :S vagy nem tudom. de egyre undoritobb ez az egesz

Próféta 2007.12.02. 22:46:16

A tehenes rész kivételével OK.
Az eredeti ötlet a tehenekkel még jó volt. Aztán vmi túlbuzgó ál-művész média-buzgómócsing ráugrott, hogy minden nagyvárosban legyen ilyen. Meggyőzték a nagycégeket, hogy támogassák. Azok támogatták, feltéve, hogy. Ki is lett adva az ukáz: alkotni kell. Limitáció: tehén legyen, meg céges jelkép. Ez aztán a művészet... Sokkal inkább agit-prop.
Mellesleg Svédországban az eredeti utcai (önjelölt)művészek elraboltak egy ilyen tehenet, majd mivel nem teljesítették a követelésüket, leflexelték a fejét. :-)
www.youtube.com/watch?v=slZjQDFbql8

Moks · http://vastagbor.blog.hu 2007.12.03. 10:42:43

abban azért megegyezhetünk, hogy más az öncélú, unalomból tönkreteszek mindent amit érek rongálás és más a svéd példa.engem nem érdekel,hogy mekkora kapitalista összeesküvéselmélet bontakozik ki a tehenek körül...én csak azt látom,h semmit nem hagyhatunk kint az utcán...már lassan az utsát sem hagyhatjuk kint...

garethkeenan 2007.12.06. 09:30:05

Mivan???!?!?!?
Az országunk melyik nagyjának a sírját rongálják?
Kádár mióta az ország nagyja?????
Inkább az a szégyen, hogy ekkora síremléke lehet abban a temetőben.

Bobek 2008.01.27. 12:14:57

Biztos nem cigányok voltak...

süti beállítások módosítása