Skip to content


       Szűrés lista

És a Vastagbőr Díj nyertesei...

 ...Manchester United labdarúgócsapatának játékosai, kik fényűző karácsonyi bulit tartanak néhány nappal szenteste előtt, a főszervező a válogatott védő, Rio Ferdinand.
A december 17-i "összejövetelre" - amire egy nappal a Liverpool elleni rangadót követően kerül sor - négyezer font (majdnem másfél millió forint) a belépő. A parti egyik alapszabálya, hogy a feleségeket és a barátnőket otthon kell hagyni, akárcsak a mobiltelefonokat, ezzel elkerülendő az esetleges kompromittáló fotók készítését.
A Daily Mirror című brit bulvárlap már a teljes programot is közölte: először egy manchesteri étteremben ebédelnek a játékosok, majd a kaszinó következik, a játéktermet Ferdinand három órára bérelte ki. A hazardírozást követően a Boutique nevű sztriptízbárban folytatják a mulatozást, ahol nyolc biztonsági őr és száz lenge öltözetű hölgy társaságában töltik el az időt. A parti a Great John Street Hotelben zárul, melynek összes lakosztályát lefoglalták, így ott erre a napra már nem is lehet szobát bérelni.
Sir Alex Ferguson vezetőedző nem támogatja ugyan az ötletet, mégsem tiltja el játékosait a csapatbulitól, csak arra kéri őket, ne csináljanak semmi ostobaságot.





















Ha valakinek nem lenne tiszta a kép:
A csapat szépen megvacsorázik egy ötcsillagos étteremben, és kellemesen elcseverészik a bajnoki esélyekről. MIndeközben a vörös homár mellé leguritanak pár pohár jó bort, vagy whiskeyt izlés szerint. Teli hassal, jókedvel, rendőri kisérettel , pár limóban áttolják a bringát egy kaszinóba és elbasznak pár ezer font zsebpénzt. Az óriási sokkhatást levezetendő irány egy sztriptizbár ahol 100 luxuskurva közül választhatják ki, hogy melyiket(melyikeket) verik partyba a közeli hotel elsőosztályú lakosztájában.
Férfiember mondhatná, hogy: na ezek a srácok tudnak élni. De az olyan (nős) legendáknak mint Neville, Giggs vagy Scholes vigyáznia kellene arra, hogy mivel kerülnek címlapra. És az sem biztos, hogy a fociszerető gyerekeknek a szerencsejátékot és a kurvázást kellene példaként állítani.








Címkék: foci bulvár abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr81253339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

westwood 2008.01.06. 09:18:23

Ugyanmar, keves kiveteltol eltekintve a felesegeik meg a baratnoik is kurvak, sztriptiztancosok, "modellek" (ertsd call girl-k) voltak, sot most is azok csak most egy kuncsaftjuk van (jo esetben). Elhiheted hogy az angol sajtoban meg a kozvelemenyben senki nem sajnalta szegeny felesegeket, tisztaban vannak hogy kivel/kikkel vannak. Tisztelet a kivetelnek. Mondjuk azzal egyetertek h a gyerekeknek nem jo pelda mindez.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.08. 11:04:13

'Ugyanmar, keves kiveteltol eltekintve a felesegeik meg a baratnoik is kurvak, sztriptiztancosok'

jaj ezen mennyit röhögtem:)

süti beállítások módosítása