Skip to content


       Szűrés lista

Hajdú Péter legszexibb fotói

Nem,nem őrültem meg...még mindig a Story galériáját böngészem. Ez a cím megragadta a figyelmem, hiszen Hajdú Péterről elsőre nem az ugrik be, hogy sexi,igazából tizedjére sem. Sajnos a fotók is megerősítettek ebben. Felvetődik a kérdés, hogy ha ezek a legszexibbek, akkor milyen lehet a többi? Egyébként az nem a Petya hibája, hogy Bulvárland egyetlen egy jelzőt ismer, az pedig a sexi. Okos, szellemes, jópofa, barátságos,segítőkész...ilyen emberek nem léteznek csak sexik.

Hát ez a tekintet, hogy is fogalmazzak,kissé mániákus.







Ezennel pedig ünnepéjesen megfogadom, hogy Hajdú Petyával egy ideig nem foglalkozom...kezd lelkiismeretfurdalásom lenni:)







Címkék: bulvár hajdú

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr6256811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cowkie 2007.12.08. 15:49:29

gyerekek, megvan a megoldas. hajdu petert maglyara dobni, majd futyureszve veletlenul elszaladni. en rakom a fa't, ki szall be?

süti beállítások módosítása