Skip to content


       Szűrés lista

Márpedig nincs cigánybűnözés!

Téli álommal megerősített, szilveszteri deliriumból pislákolván tört ránk a felismerés, hogy valami tényleg fordítva működik az országban. A miértek a tovább mögött, de addig 2 villámkérdés:

Ki látható a képen? Ki az aki így első -előítéletektől dagadó- ránézésre nem azt mondja, hogy szebb lenne nélküle ez a világ?
































a hír pedig:
Garázdaság és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a rendőrség Patai Józsefet, akit még 2005 májusában egy karddal leszúrtak egy fővárosi buszon. A 18 (más forrás szerint 19 vagy 20) éves bűnözőt és 21 éves társát azzal gyanúsítják, hogy két másik társukkal együtt tavaly decemberben félholtra vertek egy 23 éves férfit. [...]
Tavaly december 8-án a hajnali órákban a IX. kerületi Angyal utcában ismeretlenek teleszkópos acélbottal bántalmaztak egy 23 éves budapesti férfit és amikor a földre került, rugdosták. A sértett koponya- és kézcsonttörése nyolc napon túl gyógyul. A BRFK sajtóügyeletese szerint két gyanúsítottat sikerült azonosítani, őket a rendőrség január 2-án őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat. A gyanúsítottak tettüket részben ismerték el, vallomásaikban ellentmondások vannak.
További két elkövetőt is sikerült azonosítani, őket még keresi a rendőrség. B. Józsefet és P. Józsefet csoportosan elkövetett garázdaság és különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe a rendőrök.

























és akkor...Elítélik e Józsikát?Egyáltalán perbe fogják-e? Sikerül-e egy hónapot kihúznia mielőtt valamivel újra a törvény elé kerül?

Címkék: cigány abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr88284355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cowkie 2008.01.04. 12:49:17

nagy kar, h mortimer nem a fejet szurta at. es nagy kar, h karddal es nem mondjuk... ööö... a szazhalombattai olajfinomitoval =D

Ats 2008.01.04. 19:41:20

Hát igen, a cigánybűnözésről meg annyi, hogy egy jónak induló szolnoki szilveszteri buli is gyorsan véget ért miattuk. A kötözködő romákat nem akarta beengedni a kidobó és visszajöttek kb negyvenen és könnygázzal...
A rendőrők persze akkor értek ki mikor már az összes lelépett, gondolom ha ott lettek volna se vittek volna be senkit, max a kidobót meg azt a pár embert akit összevertek...

Próféta 2008.01.05. 14:54:56

Na igen, szegény Mortimer és az elfogulatlan magyar igazságszolgáltatás. A bíró addig győzködte a tanukat, amíg végül mindenki azt nem vallotta, hogy nem láttak kést Józsikánál. ("Biztos, hogy kést látott? Emlékeztetem, hogy a hamis tanuzást a törvény bünteti.")
(Mellesleg, ha jól tudom, 90% fölött van a büntetőügyek sikeressége nálunk - azaz, amit a rendőrség+ügyészség bevádol, annak reszeltek. Forrást nem tudok, én is csak hallottam, de majd utánanézek.)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.05. 15:31:36

A 90% csak a megkezdett büntetügyek !
Ha ki sem megy a rendőr a Nyóckerbe meg Hevesbe amikor a 2 család kapával-karókkal egymásnak esik, akkor nincs bűncselekmény, javul a statisztika !

optimista · http://optimista 2008.01.05. 18:03:25

Legalább az APEH körülnézhetne a Patai család házatáján!(Józsika,Győzike,Mortimer)Büszke vagyok kis országomra.Ja a lista nagyon hosszú lenne....

Prophet 2008.01.06. 00:14:37

Az APECh-nek nincsen erre aparátusa kedves optimista barátom, hogy is lenne, amíg a zsebedben/zsebünkben turkál. De bár ne az Apech, hanem a halottaskocsi menne hozzájuk.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.09. 11:01:39

a tegnapi nap beszólása: "Józsika akkora geci, hogy még a másik cigány is mellbeszúrja"

süti beállítások módosítása