Skip to content


       Szűrés lista

Tanyasi discoknak sem kellenek a Candies lányok?

Moksunk nemrég megírta, hogy micsoda óriási átalakításon mentek át a Candies-es csajok a siker és a népszerűség érdekében. Azonban valami homok kerülhetett a gépezetbe mert szegény lányoknak nem nagyon akad fellépésük. DE EGY SEM! Hiába, mióta Kozsó kiment Amerikába,-hogy eladja magát mint őslakos popénekes indián- már a három hónapos bandák sem a régiek. Annak ellenére, hogy nehezen indul be a szekér, ne legyenek illuzióink a lányok előbb utóbb "befutnak", hisz valaki nagyon nyomja/tolja/dugja őket fentről. Megjelent egy Rihanna majomlós klippjük és az Eurovizós dalfesztiválra is küldhetjük őket.
Szóval csak annyit szeretnénk mondani: klubtulajdonosok hajrá, a lányok nagyon ráérnek!

Címkék: közélet ciki candies

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr83299402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vibra 2008.01.18. 23:55:35

CANDIES lányokat jól ismerem!
Senki nem dugja tolja őket...
Ezt bizton állíthatom, de ugye magyar ember mindent tud amiről fogalma sincs....

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.19. 00:11:04

Elképzelhetőek persze hogy ők a nagybetűs KIVÉTELEK !
Mert hét hogy is gondoltuk a zenei/televíziós/modell/szépségkirálynős/kimittudos/valóságsós világban így működnek a dolgok ...szégyelljük is magunkat de nagyon !

Lásd Palotás Petra, lásd Karsai Zita, lásd Molnár Anikó, lásd Fresh lányok ...soroljam ?

süti beállítások módosítása