Skip to content


       Szűrés lista

Döntsük már el!

"Ami gondolkodóba ejtett, az a tüntetés lefújásának körülménye. A Hírszerző értesülései szerint a kapcsolat.hu baloldali közösségépítő honlapról elindult kezdeményezés a Párt nemtetszését váltotta ki, ezért egyeztetés kezdődött az MSZP vezetése és a szervezők között. Akció lefújva. Nem időszerű - nyilatkozza a neve elhallgatását kérő vezető szocialista. Ezek szerint ő tudja, mikor időszerű mozdulni és mikor nem.

Azt már megszoktuk, hogy az MSZP-t zsigerből idegesít minden spontán megmozdulás. De hogy már a sajátjaik is... "

Írja Lánczi Tamás a jobbklikk.hu oldalán (ahol mostanába Navracsis is blogol). A szerző megemlíti, hogy ez nem egy zsigerből fikázódós bejegyzés akar lenni. Akkor meg mi?
Tendenciózusan minden rossz amit a baloldal csinál, ha 2választási lehetőség van, akkor mind a kettő. Lesz tüntetés,nem lesz tünetetés! A blogunkon is jelent meg róla post, hogy ez most komolyan minek?lol,vicc,szánalom...stb, a teljesség igénye nélkül idéztem a jelzőket. Most, hogy nincs tüntetés ezért "szólunk be"?Nem kéne mindent az ellenérzések szemüvegén keresztül nézni. Talán objektívebb lenne a kép.

Címkék: kérdés abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr38301032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lánczi Tamás · http://www.jobbklikk.hu 2008.01.22. 14:13:01

Kedves Moks!

Talán félreértettél. Engem tényleg nem zavar, ha valaki él az alkotmányban biztosított jogaival és az utcán is hangot akar adni a véleményének. Akkor sem, ha baloldali szavazók teszik és a meggyőződéssemmel ellentétes véleményt képviselnek. Sőt, ha figylemesen olvastad a postot, akkor láthattad, hogy még az őszinte jószándékot sem vontam kétségbe. Annak ellenére, hogy az akció az MSZP hivatalos közösségépítő site-járól indult, szerintem spontán volt. (Vagy nem?)Amit viszont nem csípek, hogy évek, évtizedek óta ua. az emberek akarják megmondani, hogy kik, mikor, mit csináljanak vagy ne csináljanak az utcán. Ez a fajta paternalizmus, bárhonnan is jöjjön, számomra ellenszenves. Pusztán csak erre akartam rámutatni.

süti beállítások módosítása