Skip to content


       Szűrés lista

Négyesmetróbarátai : Megpróbálták ...

Nos, mint kiderült, a Reakció című jobbos újság PR akciója / média tréfája volt az egész.
Hogy mi értelme volt/van, nem sikerült még rájönnöm ...mindenesetre vicces volt:)

-Médiakampány, ingyen reklám az újságnak?
-Szatírikus vélemény a metróról, hogy tessék nézni, olyan nagy szarban van a metró hogy társadalmi munkára lenne szükség ?
-Vagy tényleg "építeni" akarták a metrót ?

Döntse el mindenki , hogy melyik a jó válasz, a lenti videó megmosolyogtató, főleg a fél dekásak a papírtálcán :)

Címkék: bkv metró

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr76302630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valaki 2008.01.19. 18:42:10

Hű de viccesek voltak!Életükben nem dolgoztak még.Én lezártam volna az aknába őket csak 3 napra,ássatok!Oszt jónapot.

Dede 2008.01.20. 00:49:10

Jó volt a buli! Grat! Döbbenet hogy még az idei évben is tíz milliárdokkal növelték az eleve undorító méretű lopást a 4M ürügyén!

Eltúró Demszkij és bandája takarodj!

Valaki! Az ilyen butaemberekre támaszkodik a ballib, aki szerint mondjuk a tollforgatás nem munka! Munkás ököl vas ököl, oda csap ahova köl? :) Prolikám szavazz csak rájuk! gyerekeidből is proli t csinálnak nyugodj meg, csak hogy az ő pártjuk is a tied maradjon!

2008.01.20. 02:30:39

Amatőr akció, amatőr kivitelezés. Ha már egyszer újságírónak mondják magukat, ha belefeccölnek annyi időt-pénzt-energiát, amennyit (a kampány elég nagy volt ahhoz, hogy dolgozni is kelljen vele), akkor készülni kellene arra is, hogy meginterjúvolják őket, és akkor nem az az össze-vissza habogás kellene, mint amit a kollega 00:53 után elereszt, hanem tudni kellene elmondani gond nélkül öt kerek magyar mondatot.

Valaki 2008.01.20. 18:07:18

Elgondolkoztató hogyha más véleményen vagyok pl. nem egészen jobboldali mindjárt lebutáznak lehülyéznek és olyan hajmeresztő dolgokat aggatnak rám ami még köszönő viszonyban sincs a vaósággal már ami engem illet.Lásd.Dede.A jobboldalon kívül is van élet.Akinek a jobb jobb hát legyen, nem ugatom le.A vélemény szabad,de nem a sértegetés. Magyarországon ma ennyi a politikai kultúra.

Nergal · http://www.LD50.hu/users/nergal http://nergal.blog.hu 2008.01.21. 14:07:14

32:400 a spanyol-magyar állás. Ráadásul ők már végeztek, mi meg jóformán el sem kezdtük. Szerintem ez erről szólt, és nagyon is jó megoldást találtak rá, csakhogy a magyar még azt az 5 kerek magyar mondatot sem képes megérteni. Csupán felhívták a figyelmet a rablásra, hazugságra. Egy újabbra.

süti beállítások módosítása