Skip to content


       Szűrés lista

A szegény Aktív munkatárs - egy fiktív meeting története

Szegény, szerencsétlen Korn Anita! Nagyon keményen melózik a TV2 Aktív csapatában mint felelős-szerkesztő. Eddig nyugis élete volt, pedig nap mint nap intézte, menedzselte a sok sztár-ügyet, hogy összeállhasson egy ütős esti adás! Azonban ez egyik pillanatról a másikra drámaian megváltozott , történt ugyanis, hogy:


Hadas Krisztina (továbbiakban csak HK-Hunter Killer)főszerkesztő összehívta az egész stábot a szokásos heti meetingre:

-Dundika és szerelme, Szentiványi László összeházasodnak!-
Jelentette be HK mire  Mindenki nagyon izgatott lett ! Micsoda hírek! A nász Az Indiai-óceán smaragd szigetén, Mauritiuson fog megköttetni, és ifjú bolog pár annyira, de annyira szeretné ha egy Aktívos kamera is loholna a nyomukban, mert 2-esben olyan uncsi a nyaralás hát még az esküvő! Mivel Dundika és Laci jószívű emberek, minden vágyuk, hogy legboldogabb és intim pillanataikat megosszák magyar emberekkel, akiknek már a hajdúszoboszlói pancsolás is maga az Indiai-ócán! A szerződés a TV-vel megköttetett, de nyitva maradt a kínos kérdés ki legyen az a szegény kollega aki elrepül Dundikáékkel Mauritiusra? Ingyen utazás, céges költségre enni-inni-utazni-költeni és követni egész nap a 2 szerelmest, és minden nap egy 5 (!) perces anyagot összeállítani, amiből 3 perc minimum annak kell lennie amikor Dundika a legkisebb bikinéjében szaladgál a tengerparton, Laci meg lohol utána ... Kemény feladat!

 De tényleg, Ki legyen ez a szerencsétlen? Az egész stáb lehajtott fejjel ült, kerülték a szemkontaktust egymással és HK-val! "Csak ne én legyek, Kérlek Istenem, csak ne legyek" -járt mindenki fejében!
HK hangja villámcsapásként súlytott le és törte meg a csendet:
- Anita! Úgy döntöttem te mész !
- De öööö de nekem  már mozijegyem van a hétre, nem jó! Nem mehetne valaki más ??  - jajdult fel Anita, kollégái meggyönnyebbült sóhajainak csokrában.
- Sajnálom Anita, ez nem kívánságműsor! A legutóbbi értékelésed nem volt túl fényes, örülj hogy ennyivel megúszod!  -  csattant fel szúrós szemmel Hadas.

Úgyhogy Anita a következő pénteken nagyon korán kelt és lógó órral taxizott ki Ferihegyre, miközben az járt a fejében, hogy milyen egy szar munkája van miközben...

...a másik riporter Andika, boldogan zötykölődött egy furgonban, hogy odaérjen hajnal negyed ötre a budapesti Kozma utcai börtönt elé Tánczos Gábor szabadulásról forgatni.




A TV2 szeremcsére volt olyan rendes , hogy leadta Anitánk mérhetetlen kínjait és viszontagságait Mauritiuson:




Címkék: bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr75308041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cowkie 2008.01.23. 19:52:56

na!

mint bennfentes jeleznem kell: ez egy teljesen ferde, dezinformativ es primitiv frocsoges, valosagalapja 5%. zero, a pol topicjaid is ennyire valosagosak? mert akkor nagy csalodas vagy :S

ami viszont fix: HK egy buta, agyatlan, arrogans, fotel-sznob visito picsa!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.23. 23:13:28

cowkie

egy fiktív meeting története

"fiktív" ... akár így is történhetett ... amúgy ez egy vicc lett volna, szerencsétlen riporter-csaj munkája felett elmélkedve .... tényleg nem érted ? :))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.23. 23:14:34

cowkie

ja, el is felejtettem, hogy te TV2-ős bennfentes vagy ...ne vedd a szívedre, csak poén volt ez a poszt :)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.23. 23:20:25

cowkie
Pont ez az 1 Aktívot láttam, előbb jött Korn Anita Mauritius-ról, utána meg egy másik riport ahol az Aktívos 1 napig hajléktalanokkal volt.

Áruld már please, hogy és ki dönti el, hogy ingyen Mauritius vagy 1 nap a homelessekkel a Moszka téren ???Melyik "téma" melyik Aktívosé?
Kurvára érdekel ....!!!

Ha pasi lenne a főnök, azt hinném, hogy a "tehetséges" riporNŐ megy Mauritiusre, de ugye itt Hadas a főnök .....

cowkie 2008.01.24. 08:14:34

na alljunk meg egy szora! =D attol, h vmi fiktiv lehet meg gunyos es megvezeto. nem vettem szivemre, mert sosem kedveltem ezeket az embereket, de konyorgom, ennyi marhasagot? :D

fogalmam nincs, h hogy dontottek el, hogy o menjen, gondolom sorsot huztak, vagy a csaj tenyleg tud valamit, esetleg kompenzaljak valami szarabb riportert. vagy leszopatta valami kozep/felsomanager. tokmind1, nem ez a lenyeg.

a lenyeg az, hogy a tv2 egy kereskedelmi televizio, es ezt nem ertik meg nagyon sokan. nem azert van, hogy TE jol erezd magad, hanem hogy betegre keressek magukat a primetime spotokbol es szponzoraciokbol. dundika nem azert van kepernyon, mert nagyok a mellei, vagy mert 6-nal tobb agysejtje van (nincs). azert van ott, mert 1.2 millio paraszt leul es ERRE KIVANCSI. ha ki kell kuldeni valakit saychellere vagy balira vagy akarhova szo nelkul viszik! picit gondolj utana, ha egy 30 masodperces primetime spot 3.6 milla netto (kedvezmenyek nelkul), es ilyenbol van sok a tenyek elott, a tenyek utan, az aktiv elott, az aktiv utan, a jr elott, a jr utan; sznted hany ilyen utazas jon ki belole alsohangon? es ez csak egy nap.

cserebe viszont ha nem megy ki senki, akkor nem nezi a paraszt, mert nem latja dundikat, ahogy a mellei dagalyt csinalnak.

ugyanabba a hibaba esel, mint a -baszottul primitiv- comment:com blog, akiknek masbol sem all az eletuk, minthogy fikazzak azt a szemetet amit a tv2 musorra tuz. namost az a helyzet, hogy amig percenkent keresnek annyit, mint a t. iro egy ev alatt szntem mindenki kussoljon. nem szempont a szorakozasod, a penz a szempont, es ha teged szorakoztatnanak vszeg nem lenne eleg penz.

egyebkent mar nem vagyok bennfentes, atleptem a porno bizniszbe =D

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.24. 09:37:48

ehhe...cserekuki vagy? xD

a cikkről annyit, hogy teljesen a mi fantáziánk szüleménye. A mi laikus IT-s fejünkben így néz ki egy TVs meeting. És érezd magad lebaszva, hogy leromboltad álomvilágunkat :P

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.24. 11:38:03

mint a -baszottul primitiv- comment:com blog,

1, nem primitív a c.c , hanem hiánypótló.
2. nem fikáztam a TV-őt , és én is nagyon élveztem Dundika eredeti, természetes melleinek látványát a gyönyörű naplementében
3.sajnos tudjuk hogy a ker. tévék nem a minőséget képviselik,csak a profi számít

4. A csajnak meg jó a munkája ... dugni niztos szeretm, és ha még egy ilyen "kiküldetés" is jár hozzá ..ez csak haba a tortán .

Tényleg te vagy a Spermafióka ???

blogart · http://blogart.blog.hu 2008.01.24. 12:56:20

Jól elvagytok, pedig ugyanarról beszéltek, ráadásul ugyanazt is mondjátok. Szinte mindegy, hogy bennfentest hallunk vagy sem, mert ezek olyan közhelyek amiről társadalmi konszenzus birkanyája béget... Hozzátenném, nemcsak a kereskedelmi tévé működik így, hanem a közszolgálati médium, és a zeneipar is...blogart.blog.hu

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.24. 13:06:52

no akkor halljunk valami eredetit!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.24. 17:46:17

blogart · blogart.blog.hu 2008.01.24. 12:56:20

Úgy kellene kitölteni a profilodban a blogod címét, hogy blogart.blog.hu , mert így most ha rátattintunk, nem igazán működik :))))

eve8794 2008.01.25. 12:56:57

Fogalmam nincs, hogy ki bírta ez az 5(!!!) perces összeállítást végignézni!! Én igazán bulvárolvasónak tartom magam(nem vagyok rá büszke)!! De ez már nekem is sok volt!Igen ilyen a magyar, írígy!! Csak azért mert 1000es melleket rakatott be magának, a párja meg vmi gengszter, mért kell őket MAuritiuson nézni, mikor én örülök ha a Balatonra eljutok nyáron!! Csinálja engem nem érdekel,de ne mutassák!! A másik óriási aktív riport: Az egyik szerencsétlen riportert kiküldték, h "titokban" lesse már meg a sztárok utcán hagyott szemeteseinek tartalmát!És mit ad isten az egyik sztár éppen rajtakapja őket!!Hát ezt kell adni főműsoridőben??

süti beállítások módosítása