Skip to content


       Szűrés lista

Pákó, jóseggű ázsiai férfit "managelne"

Na itt egy gyors, így reggeli utánra: Azt történt, hogy már majdnem megsajnáltuk Pákót a sok megalázás meg kúrogatás miatt, mikor kijött egy ilyen felhívással ahelyett, hogy kussban megült volna a seggén kicsit, hogy a születendő babájával  és feleségével foglalkozzon:
"Keresem azt az ázsia, kínai, mongol vagy japán férfit, aki hozzám hasonlóan jóképű és töri a magyart ('sok öccá kevés eze') Fontos hogy szeresse a didiket és legyen dákókirály és jó s*gge legyen. Ez mind miért fontos! Mert szeretném managelni, szeretnék vele kiadni egy magyar nyelvű Ching-Chang mulatós CD-t, hasonlót mint az enyéim. "Nyááányos báácsiny a dzsatájba!" Vegyétek komolyan és jelentkezzetek itt nálam a blogon!"
Aki megfelel a kritériumoknak és a hidegben piacozás helyett inkább a showbusinessben  tevékenykedne, Pákó blogján  jelentkezhet.
Kép most nincs.

Címkék: bulvár pákó

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr66337292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

110/800 2008.02.13. 10:22:54

legjobb már csak a blogján szereplő "Rólam" c. oldal:
pako.blog.extra.hu/?page_id=2

süti beállítások módosítása