Skip to content


       Szűrés lista

Bálint napi "mit vegyél"

Ismét eljött az év legműanyagabb ünnepe. Plüss szívek, nyuszik, plüssszíves nyuszik lufiban. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy én nem ajándékozok meg valakit, és Ő engem.  Pompás alkalom egy kis figyelmességre, de a giccstől igyekszem távol tartani magam. Sokan, főleg a friss párkapcsolatban élők már hetek óta tervezgetik, hogy mi lenne a megfelelő, nem tolakodó, nem nyomulós, kedves, de nem buzis ajándék amivel meglephetik párjukat. Kedvenc "hírforrásunk", a storyonline szolgál pár ajándékötlettel fantáziátlan hölgyeknek. De mi a francért kell a pasikat a horoszkópuk szerint csoportosítani?

www.storyonline.hu/hirek/valentin_napi_otletek_csillagokbol/6199/

Szögezzünk le valamit az elején. Ne legyenek illúzióink, a hapsi nem azért örül a zenélő plüss szívnek vagy a közös képnek, mert annyira imádja az ilyen cukiságokat. Éppenhogy csak arra vár, hogy a "jaj de szeretlekből a jaj de szeretnék dugni"-ba kerüljünk. Mintha ezt a horoszkóp írója elfelejtette volna.

Kos: Ha a kezdet kezdetén jártok még, akkor megteszi a piros szívecske plüssből, vagy a chillis csoki, ami még egy kis vágyfokozó is. Totál rád mozdul, mert imádja az efféle ünnepeket.

Piros szívecske? Rendkívül eredeti, de vajon honnan keríthetünk ma piros szívecskét?

Bika:Bolondul a pasztellszínekért, ha ebbe öltözöl, nem bír ellenállni neked. Ha a főzőtudományodat megcsillantod, tuti, hogy leveszed a lábáról. A szarvas pörkölt, fűszeres burgonya ágyon nyerő nála.  Arra vigyázz, hogy ne etesd túl, mert bealszik. A zene legyen andalító, ahol a pengetős hangszer a domináns. Ajándéknak vegyél kincses ládát, benne rejlő két kis szívecskével. Nagyon fogja díjazni.

Fene a belébe a szarvaspörköltet, ha utána bealszik. Kincses láda, szívecske, hasonló vonalon mozognak, mint az előző piros plüss szív.

Ikrek:Vegyél neki papagájt, akivel beszélgetni tud, akkor is, ha te nem vagy vele. A gyöngyvirág és levendula illatú szappan, amit kedvel. Az édes-keserű ételeket szereti leginkább.

Valószínű semmivel nem nagyobb a melegek aránya az ikrek között, mint a teljes férfi populációban ezért a gyöngyvirág és levendula illatú szappant még véletlenül se kockáztassa meg senki. A papagájról meg már régóta tudjuk, hogy több a gond vele ,mint a haszna. No way.

Rák: Mivel túlérzékeny, szeszélyes és hangulatfüggő, ezért különösen romantikus estével kell előrukkolnod! Imádja a meglepetéseket, mindennek örül, mint a kisgyerek olyan képet fog vágni. Vegyél neki Teddy macit, fa vonatot, régi képeslapot, bélyeget, veterán kisautót.

Lófaszt mama. Teddy maci, kis autó? Olyan képet fog vágni mint a kisgyerek, aki GI Joe helyett nagyítót kap.

Oroszlán:A szicíliai maffia, az olasz virtus férfias számára. Ha kevés pénzt akarsz költeni, megteszi egy Al Paccino film, ha drága ajándékot veszel az Armani, vagy Gucci órát válaszd.

Mondjuk nem kétlem, hogy egy Gucci  óra imponáló...Ericnek sajnos be kell majd érnie egy Al Pachino filmmel, de mivel csak az aszcendense oroszlán, írható dvdén.

Szűz: Egy zacskó pisztáciának, mandulának, vagy egy helyes kiskutyának nagyon örülne. De a párizsi Eiffel torony miniatűr mását is átnyújthatod ajándékba.

Muhaha...Apának egy zacskó pisztácia, anyának egy mopsz.

Mérleg:A pezsgő és eper elmaradhatatlan kelléke az estének. Ajándékba marcipán szívecskéket, mézeskalácsot, málnás csokit vásárolhatsz. Nagyon fontos az esztétikus csomagolás, ne feledd nagyon ad a külsőségekre.
Skorpió:Ne csodálkozz azon, ha a randira magával viszi kedvenc fekete özvegyét, mert bolondul az ízeltlábúakért. Nagyon féltékeny, ezért jól teszed, ha kikapcsolod a mobilodat, mert különben rád ereszti a pókot.
Nyilas: Az erdőt kedvelik és imádnak vadászni, lehetőleg lóháton. Ha Arany János: Rege a csodaszarvasról című költeményét kívülről megtanulod, máris nyerő vagy nála, az eszeden keresztül beléd szeret. Persze, ezen a napon nem viheted az erdőbe, ajándékozz neki kis fahintalovat, vagy hársfateát mini dobozban.

Nem is értem, hogy hogy párosulhat a közhelyesség a tömör hülyeséggel?! Elképzelem, ahogy a kiscsaj szavalja a verset, a srác meg egyre kínosabban érzi magát a 2 csillagos étteremben. Valaha bejött már bárkinek is ez a szavalósdi?

Bak:Add a megmentésre szoruló, szerény, ártatlan kicsi lánykát és tiéd a trófea. Ajándéknak egy Indiáról szóló kisfilmet, vagy katasztrófa filmet ajándékozz. A romantikus kis cicamicákat, plüss mackókat gyűlöli. Ha saját kezűleg készítesz ajándékot, értékelni fogja igyekezetedet.

Felejtsük már el azt, hogy a giccs= romantika.

Vízöntő: Ajándék? -  nos: Matrjoska baba.

Ja?oké, akkor matrjoska.De miért pont az???

Halak: Beszélgethettek reggelig, leginkább Platonról és Arisztotelészről, mert elsősorban szellemi társat keres magának és olyat, aki örömmel kíséri el a magasztos eszmék birodalmába.

Aki a storyból gyűjti az ötleteket vajon tudna-e reggelig Platónról beszélgetni:D?

Írjátok meg, hogy Ti mit kaptatok,adtatok,milyen verset szavaltak és kapott-e valaki matrjoskát?


Címkék: valentin

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr4338260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.02.14. 10:36:47

Nem szeretem Pacinot, de egy céllövöldés karóra jöhet:P

Liberté_73 2008.02.14. 10:36:56

Látod, tudsz te !
Ez speciel tetszik, én is hányok a mű dolgoktól.

Csabicsekk 2008.02.14. 11:07:29

Jó reggelt!
Aha, ezek szerint ma van Valentin nap...

Ha a zasszony ideállít egy papagájjal, szétverem a fején a sztorionlájnt és mehet a madárral együtt! :D

Különben milyen az az édes-keserű étel? Diós tészta Unicummal? :)

bej Kutyej · http://uzsidoboz.freeblog.hu 2008.02.14. 11:09:26

Wahnsinn:D

"Az utazási kalauznak örülne, Wels és környéke, vagy az USA különösen vonzza." - Szép város Wels, de miért pont?

"Kedvenc színe az indigókék, ami nem csoda, mert a Nyilasoknak általában ilyen színű az aurájuk."

"A méregzöld ruha türkiz, vagy borostyán lánccal igazán alkalomhoz méltó viselet lenne, csuklódat befújhatod fenyőillattal." - Beugrott a Brise vécéillatosító vagy a borzalmas Wunderbaum a visszapillantó tükörről...

"Neki igazán egyszerű vásárolni. A babilóniai agyagtábláknak örülne leginkább, de a verses kötet is nyerő lenne." - az agyagtáblák épp akciósak, egyet fizet, kettőt kap!

Szerintem a cikk szerzője (Story) vagy nagyon unatkozott, vagy be volt tépve, vagy valójában utálja a Valentint, és így próbált bosszút állni...:D:D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.02.14. 11:12:30

bej Kutyej

Storyonline-n egy kemény munkahely, produkálni kell a napi 5 cikker fejenként, és ha nincs miről írni ....akkor jönnek "ezek" :)

moRtiZ 2008.02.14. 11:24:23

Már bocsánat, de szvsz ez a Valentin nap egy akkora f*szság hogy félelmetes :). Aki szerelmes annak minden nap "Valentin nap", minden nap ünnepnap.

Ez csak egy újabb alkalom arra, hogy a kereskedőknek nagyobb legyen a napi haszon.

Na meg ezek a tanácsok (de még lehet gyüjteni sok ilyen nevetséges "tanácsot"), hát hajam lerakom tőle :D, (Moks természetesen nem neked szól :P) főleg ha bekeverik még az horoszkopokkal is. Ez már halmozottan hülyegség, vagy mi.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.02.14. 11:40:42

A többiek nem hisznek a "virágárus-maffia" teóriámban, hiszen a nőnap/anyáknapja/pedagógusnap/ballagás még messze van, kellett egy nap ide februárra is ...

bej Kutyej · http://uzsidoboz.freeblog.hu 2008.02.14. 11:55:48

zero, hát igen... Akkor ezért születnek az ilyen típusú cikkek, mint pl. "Döbbenet! Ágica Tommyboy apjának az unokatestvérének a régi szobatársára hasonlít!", vagy "Norbi megevett egy tábla csokit!" esetleg... "Szenzáció! Győzike tegnap a boltban kenyeret vett!", hogy kilegyen a napi 5 cikk?

Persze biztosan nem könnyű az újságírás, és mivel nem értek hozzá, nem is akarok beleszólni, de azért az ilyen hírek... :D

bej Kutyej · http://uzsidoboz.freeblog.hu 2008.02.14. 12:12:20

Na jó... épp annyira újságírás, mint ahogy a cikkek alanyai sztárok... ;)

Csárli Furkó 2008.02.14. 12:25:17

Pfffffffff. Utálom indiát, meg az indiai kinézetűeket!
Cigány mintás szivecskét a bakoknak!
Bár 1 katasztrófafilmet megnéznék... de abból aztán nem lesz se romanticska se sex!

czyi · http://holnapelott.blogspot.com/ 2008.02.14. 13:49:16

Nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon szeretném látni a sok megszállott storyonline-fan szőkenőt, amint a mai olvasmányélmányeik hatására akképpen cselekednek, és meglepik enpárjukat emezzel-amazzal! :D

Jómagam egyébként sosem éreztem vonzalmat az ízeltlábúak iránt, nem tudom a cikkíró ezeket az egetverő értelmetlen fasságokat honnan vette...

Anonym 2008.02.15. 08:48:11

de nem minden nő szereti a valentinnapot, én kifejezetten utálom, ha van valakim, ha nincs. tipikus szivatás, az ország egyik fele szivatja a másik felét, amikor a csapból is az folyik hogy ömlengjünk párunkkal, aztán ha nicns a szerencsétlennek (vagy nincs elérhető közelségben) akkor meg így járt, ezt hallgatja egész nap. ;)
na és az efféle nőhülyítés... én is kiváncsi lennék hány csajszi szavalt a pasijának. és ezek közül hánynak volt még másnp faszija (bár ha mást is olyan jól csinált biztos elnéző volt a srác) :D

Szaros gerle / Lighting Enchanted Multiple Shots · http://gerlefeszek.blog.hu/ 2008.02.15. 12:45:31

egyiknek gucci meg armani a másiknak meg egy zacskó pisztácia?

hö?

süti beállítások módosítása