Skip to content


       Szűrés lista

A magyar kejfeljancsi: Torgyán doktor sosem pihen

Politikusoknál miért nincs olyan, hogy "nyugdíjba vonulás"?  Nem szeretnének az unokájukkal játszani, pihenni vagy utazgatni? Miért gondolják azt, hogy rajtuk áll vagy bukik a haza sorsa, csak ők tudják megmenteni az országot? Két ilyen "ál-nyugdíjas" kapásból: Csurka és Torgyán.

Torgyán József 75 évesen sem tud szép csendben éldegélni a Tállya utcai lifttel felszerelt villájában, pedig 12 év alatt a rendszerváltó ügyvédből lett bukott miniszter és egy történelmi párt szétrombolója. Ehhez a szép teljesítményhez Kóka Janinak még dolgoznia kell egy keveset...:-) Nagyotmondásban pedig egyenesen verhetetlen, azóta senm tudott senki sem a nyomába lépni! Ki tudja mosolygás nélkül végigolvasni ezeket a sorokat:


2006.09.15
: Magyar Megújulás Mozgalom néven politikai pártot alapított Torgyán József. Mint mondta, választási és nem tömegpártot alapított, melynek "hatalmas tömegbázisa lesz". a mozgalom célja, hogy gyökeres változtatásokat érjen el, ami csak úgy kivitelezhető, "ha az egész hatalmi elitet leváltjuk".
Közölte: sikerült egy, az állampárti rendszernél is rosszabbat létrehozni, elfogadhatatlan közállapotok uralkodnak, ezért döntött úgy, hogy visszatér a politikai életbe, holott korábban ezt későbbre tervezte. Azzal indokolta visszatérését, hogy nem tudja elviselni a Ceaucescu-éránál is nagyobb falurombolást, hogy Szent István országából "rablók és pribékek Magyarországa lett". Kategorikusan kijelentette: pártjának egyedül a magyar nép lesz a szövetségese, senki más. "Ismét megjelentem a politika színpadán, zászlót bontottam, amit addig nem eresztek ki a kezemből, amíg az állapotok meg nem változnak."

2008.02.23 Torgyán József Megújuló Magyarországért Mozgalom néven új pártot hozott létre, amelynek szervezését már tizenkét megyében elkezdték. Tudását és tapasztalatát ismét a magyar nemzet szolgálatába állítja. Reményei szerint a mozgalom 2010-ben, ha nem is kormányerőként, de a parlamentbe juthat, és ott majd "a mérleg nyelvének szerepét játssza".



Még egy remek mixet is összeraktak leghíresebb mondataiból :
"Mert a sas nem vadászik legyekre"


Sajnos politikai pályafutásáról nem nagyon találtam videókat, de ezért egy "Kiszel Tünde szexinterjúja Torgyánnal" sok mindenért kárpótol. Régi videó, sokan látták, de remek bizonyíték, hogy Torgyán egy igazi showman. /Kiszel Tünde szemöldöke pedig egy önálló élőny, ebben biztos vagyok!/


Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr98352391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyikhaj 2008.02.27. 12:37:04

Kizárták a Magyar Megújulás Mozgalomból, hogy létre kellett hoznia a Megújuló Magyarországért Mozgalmat? Kitúrta a Bánk Attila?

süti beállítások módosítása