Skip to content


       Szűrés lista

Hajdúékat újra pofánverte a sors

   Kezdem úgy érezni, hogy odafent is rájöttek, bizony ők sem kedvelik ezt a Hajdúgyereket. Mondjuk lehet eddig sem erről volt szó , csak míg nem volt minden szirszarral a cimlapon addig az öreg fehér szárnyasnak sem tünt fel, hogy egy tenyérbemászó ripacs. Aztán valahogy bekapta a stárcsináló robot és egyszerű hétköznapi müsörvezetőből, celebfasszá műtötte. Okokat tőlem ne kérdezzétek: HP se nem szép, se nem jófej és a "tehetségét" is csak 4 osztályt végzett ATV-n kamatoztatja. Mindennek ellenére annyira felkapott lett, hogy minden mozdulatát kamerák és magukat paparazzinak képzelő fizetett fotósok követik- immár lassan 2 éve. Nem tudjuk pontosan mi lehetett az a pillanat amikor végleg asszimilálta őt a borg, de talán Paudics agyleolvadása volt az utolsó csavar.
   Ne legyenek illuzióink, Péternek nagyon is jó az új élet. Ő sztárnak tartja magát nem középszerű műsorvezetőknek és kétségbeesetten próbálja ezt lenyomni a mi torkonkunkon is. Sajtósa rendületlenül küldte (és küldi) a szenzációhajhász lapoknak a különböző vélt és valós híreket és sajnos az ember hajlamos rá, hogy amiről sokat olvas azt elhiszi. Így sokan gondolják már sajnos, Peti tényleg akkor szám, hogy arról is cikkezni kell, milyen büdöset szart. HP elérte amit akart, öngerjesztése sikerült. Ma már a lapok keresik őt, nem e történt valami rém izgalmas. És vele mindig történik.

Egy hónapja egy óriáspolip támadt rájuk mauritiusi nyaralásukon. Katának halálfélelme is volt és azt hitték a polip mérge megöli őket. Hííí.
A Breaking News meg: Annyira megzavarhatta ez a polip a pihenésüket, hogy Pötyiéknek múlt héten újra el kellett utazni valahova. Ezútal Thailföldre vitte el őket a buksza, de ott szerencsére az öreg szárnyas megint félrenézett, mire rögtön egy óriás tengeri vihar kezdte ki apró csónakjukat , ötméteres hullámaival. Persze lehet, hogy csak a sajtósuk nyalt el egy bélyeget az Öreg Halász olvasása közben.

Gyorsan pacsizunk egyet Subbával hogy itt már ne foglaljon helyet az a NEM BEÁLLÍTOTT kép mely, megörökíti a következő thaiföldi sorscsapást: mellyen egy kismajom nézi tuskónak Pöttyedt lábát.

Idézünk a Blikktől is, hogy mindenki első kézből érezze át a helyzet súlyosságát:
"- Csónakkal kirándultunk egy szomszédos szigetre, s a visszafelé vezető úton akkora vihar támadt, hogy még a helyi hajósaink is megijedtek. Az ötméteres hullámok csak úgy dobálták a hajót, csoda, hogy megúsztuk kisebb sérülésekkel."
"- Volt egy apró, állítólag idomított majom a gazdájával a városkában - idézte fel Kata. - Ez az állat úgy ugrált rajtunk, mintha nem is emberek lennénk. Peti lábát egy hirtelen pillanatban úgy megharapta, hogy teljesen belesápadt. Tudni kell, hogy nagyon fél a betegségektől, s az eset után rendszeresen azt figyelte, nem indult-e el a lábán a vörös csík, nem kapott-e vérmérgezést"

forrás: blikk, fotó: storyonline


Címkék: média bulvár hajdú

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr32385867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Berrik 2008.03.18. 12:06:50

Ki a faszom ez a Hajdú Péter ?
Mondjon már nekem valaki valamit, mi olyat csinált ő ami miatt híres lenne ??????

vidéki 2008.03.18. 12:29:51

Amugy egy senkicske de abból nagyon jól megél,és még a hallatlan nagy önbizalmából kifolyólag tényleg azt hiszi hogy ő egy sikeres média sztár.Ha ő mondjuk egy szakmunkás ilyen csaj "felhozatallal" se szolgálhatna.Ha tényleg pofán csapná a sors hát ő bele is döglene.Egy ici-picit megérdemelné a pofán csapást........

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.03.18. 17:17:05

nem olyan régen voltam azon a vidéken, de nem láttam hullámokat. Egyébként azt gondolom, hogy abba még nem gondolt bele, mekkora is öt méter, mert akkor biztosan nem mond ilyen hülyeségeket.
Kiszel Tünde is azt hiszi, hogy médiasztár. Fogjanak össze!

Kalevala 2008.03.18. 18:29:35

"Hajdúékat újra pofánverte a sors" Nem eléggé és nem jó helyen.

Hatalmas szog 2008.03.19. 13:17:59

Ezt a sok kis nyálas buzit. 5 méteres hullámok mi!!

Lehet hogy anyád elhitte apádnak hogy 1.5 méteres a farka de ez azért túlzás. Meg az öreg halászok is megilyedtek....Mitól? A hatalmas poliptól....hahahah

5 m hullám visszaküldte volna ezt a faszt oda ahová való! A jó kurva anyjába......


süti beállítások módosítása