Skip to content


       Szűrés lista

Felelőtlenség és butaság összeillő párosa: RTL Klub és Győzike

5 napon belül kétszer is sikerült Győzikének a bulvár címlapokra kerülni. Nézzük, hogy mivel:

1, Gáspár Virág vizipipázik. 5 évesen.

Győzike véleménye:
"– Itthon készült a fotó, Salgótarjánban. Nem tudom, kinek mi köze hozzá, és miért kell már megint velünk foglalkozni, de elmondom: nem kábítószer, hanem ártalmatlan eperaroma volt a pipában. Lehet rám mondani jót vagy rosszat, de egy biztos, szeretem a gyerekeimet, és nem engedném, hogy olyat tegyenek, ami káros lehet az egészségükre."

dr. Kamarás Péter jogász szerint:
"Amennyiben a fotók, amelyeken a gyermek bármilyen, a saját egészségére ártalmas cselekedetet visz véghez, a szülők tudtával és beleegyezésével készülnek, az internetre pedig az ő közreműködésükkel töltik fel, kiskorú veszélyeztetésével vádolhatók, amely 1-5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető."


2, Győzike megengedte a 13 éves lányának, hogy vezesse az autójukat. Lakott terülten, a városban.
Valószínűleg Győzike nem hallott még róla, hogy jogosítvány nélkül még a saját házuk udvarán sem lehet vezetni.

Ismét Kamarás Péter:
"Ha közúton történik, akkor a kiskorú veszélyeztetése – ami önmagában már bűncselekmény – mellett felmerülhet a közúti veszélyeztetés büntette is, amennyiben magánterületen, akkor csupán kiskorú veszélyeztetéséről beszélünk, hiszen a felnőtt a gyerek testi épségét és biztonságát veszélyezteti. Felfüggesztett börtönbüntetéssel büntetik az ilyen felelőtlen embereket. Amennyiben a figyelmeztetés ellenére újra veszélyezteti a gyermeket, 1-5 évig terjedő szabadságvesztést kaphat. Hiába forgatási helyszínről beszélünk, a balesetveszély fennállt."

Tehét Győzikének bravúrosan sikerült 5 napon belül mind a két gyerekét veszélyeztetni. Hát nem mintaapuka az ilyen?! Képernyőre való, ha lehet főműsoridőben. Vagy a 40 milliós gázsiért akármit meg kell tennie, amit az RTL kér?

Nézzük, hogy reagált erre Rényi Ádám, a RTL Klub kommunikációs igazgatója:
"Gondosan választották ki a forgatási helyszínt. A vezetés forgatása alatt lezártuk az igénybe vett területet, ezáltal nem volt balesetveszély."


Mi szűrhető le ebből a 2 mondatból:
-Aki azt hitte, hogy ez "spontán" reality, annak jó reggelt kívánok. Minden meg van tervezve, forgatókönyv van , forgatási helyszín és így tovább.
-RTL Klub mióta jogosult lezárni egy utcát? Kértek-kaptak forgatási és területfoglalási engedélyt a rendőrségtől? A rendőrség biztosította a lezárt útszakaszt? A rendőrség munkadíját fizette az RTL KLub?
-És mi történt volna, ha valamelyik kapuból kigurul egy pötyös labda és az utána kifutó kisgyereket Evelyn felkeni a szélvédőre? Nagyobb nézettség? Több bevétel? Még nagyobb botrány?

Persze, lehet mondani, hogy Győzike nem egy észlény, így meg sem lepődik ez ember az újabb hülyeségén. De az RTL hová tette a józan eszét? Ki írta meg ezt a forgatókönyvet? Hány kézen ment át ez a felvétel? Miért kell este főműsoridőben adásba tenni a rossz példát? ORTT miért van? Igazán tudhatnák, hogy a TV-ben látott példa sajnos megragad az emberekben. "Ha Győzikének szabad, akkor nekünk miért nem?" - sajnos így gondolkodnak a nézők.

Nem egy merész ha jóslat, ha azt mondom, hogy semmiféle következménye sem lesz egyik esetnek sem? Vagy ha esetleg mégis, a 40 millióból futja ügyvédre ... Vagy azt is kifizeti az RTL és még így is pozitív lesz a mérleg anyagilag.



Címkék: bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr20419496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

movhu 2008.04.11. 14:04:04

Személyes véleményem az, hogy ideje volna a törvény által poffánvágni egy-két sztárt, irány a börtön, és lenne itt rend:

mover.blog.hu/2008/04/10/sztarok_mindenekfelett

Jim Raynor 2008.04.11. 15:46:31

lol, szerintem volt ott még egy járművezetés tiltott átengedése is........

tildy 2008.04.11. 15:58:22

"Valószínűleg Győzike nem hallott még róla, hogy jogosítvány nélkül még a saját házuk udvarán sem lehet vezetni."

De te sem arról, hogy igen, lehet a saját házukk udvarán .

Sőt motorozáshoz sem kell jogsi, ha azt zárt pályán teszed. Fura lenne ha 10-11 éves gyerekeknek lenne már motorjogsijuk amivel "száguldozhatnak" pl. az euroringen.

bela 2008.04.11. 16:25:52

Ti itt komolyan musorokat reklamoztok?

én 2008.04.11. 16:26:49

Mi a fenének kell egy ilyen sík idióta cigót mutogatni? Ki a fenét érdekel? Azt a pénzt sokkal értelmesebb műsorokra is fordíthatnák!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.04.11. 16:40:14

tildy

Még magánterülten sem lehet jogosítvány nélkül vezetni.Pont.

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2008.04.11. 16:55:18

Remélem, felnyomják őket. Ha más nem, a jogásznak illene, aki hozzászólt.
Ez már azért tűrhetetlen!

Az RTL meg monnyon le!

Statárium 2008.04.11. 17:06:30

Rtl Klubot, Győzikét felkoncolni. (Kérem nem idekeverni valamiféle rasszizmust,mert arra nem utaltam!)

Szotyi 2008.04.11. 17:12:46

ezt nem tiltja be az ORTT, de a Dragon ballt pedig igen(abba az idősávban nem mehetett), rtl meg fasz mert nem volt képes áttenni későbbi időpontra...:'(

trg 2008.04.11. 17:17:27

minek kell errol egy postot irni?
nem kell nezni ezt a szart, es helo.
pont ezert csinlajak, hogy reklamozzak oket mindenfele. es igen, akkor is megerne, ha valaki esetleg foljelentene, beperelne oket.

landov · http://landov.blog.hu 2008.04.11. 17:44:03

A KRESZ csak a forgalom számára megnyitott magánterületre érvényes, tehát ha az udvarban autózol nem kell jogsi!
Ezt én még így tanultam konkrét példával, hogy ha asszonypajtás agyonnyomja anyóspajtást apupajtás zsigájával az udvarban, akkor a jogsi nemléte miatt büntethető e? És a példa szerint nem vétett a kresz ellen. Tehát, ha a kresz-en kívül más rendeletben vagy törvényben nincs szabályozva, akkor magánterületen (Ha közforgalomtól elzárt!) vezethetsz jogsi nélkül.

landov · http://landov.blog.hu 2008.04.11. 17:46:12

Attól még Győzike egy barom..

heszusz 2008.04.11. 17:52:02

én nem nézem, mert nem szeretem, de

1: vizipipa vagy mi: hát de kibaszott nagy hír, ki nem tojik bele... meg hú de nagy veszélyeztetés, bemész pestre, ott több szart szívsz be...

2: kit nem tanított a faterja a saját kocsin vezetni, nincs is ezzel semmi gond...

végül: nem bírom győzikét, de ennyi álszent okoskodó konzervatív pesszimista emberrel ritkán beszélek... szerencsére

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.04.11. 17:54:59

wödör

remek, adj az 5 éves gyerekednek vizipipát, a 13 évest meg hagyd hadd vezessen ...

Végül is ahány ház, annyi szokás ...ha ez neked belefér ...

sityesz 2008.04.11. 18:00:15

Pusztuljon a férgese!

Démonmaci 2008.04.11. 18:50:12

Mindenki jobban járna, legalábbis az emberiség biztosan, ha Győzike génállománya, nem öröklődne tovább.

BálnaUhr · http://balnavicc.blog.hu 2008.04.11. 18:53:51

Mivel ez bűncselekmény, bárki jelzéssel élhet az önkormányzat jegyzőjénél, vagy a gyermekjóléti szolgálatnál.
"...hatósági eljárást kezdeményezni a gyermek bántalmazása, illetve súlyos elhanyagolása vagy egyéb más, súlyos veszélyeztető ok fennállása, továbbá a gyermek önmaga által előidézett súlyos veszélyeztető magatartása esetén.

Ilyen jelzéssel és kezdeményezéssel bármely állampolgár és a gyermekek érdekeit képviselő társadalmi szervezet is élhet."
Gyvt. 17. §. (2) bekezdés b) pontja.

Prophet 2008.04.11. 18:56:49

"-És mi történt volna, ha valamelyik kapuból kigurul egy pötyös labda és az utána kifutó kisgyereket Evelyn felkeni a szélvédőre? Nagyobb nézettség? Több bevétel? Még nagyobb botrány?"

Megvárták volna, amíg kiér a stáb, felvették volna ahogy elvérzik, ha pedig úgy néz ki, hogy kifutnak az időből, mert pl valaki kihívja a mentőket, akkor agyoncsapják lapátnyéllel. Csak méltóságból. ne szenvedjen.

Egyébként én is vezettem 6 évesen trabantot fater ölében. És még mindig nem léptem be az SZDSZ-be, nem vizipipázok, és hetero maradtam.

Taurusz 2008.04.11. 19:15:21

KRESZ: Közúti Rendelkezések Egységes Szabályozása.
Ennyi. Ha zárt, magán területen vezet akkor az oda vonatkozó szabályok vonatkoznak rá. Mert igenis mindenhol vannak szabályok, csak van akiknek ezt nem kell betartani. Na, nekik kell betartani.
Egyébként ennek a lénynek egy műsorát álltam neki nézni, de a reklámig sem bírtam. Sok(k) volt. És ez a sok barom meg ezt nyomja, mert a sok mégbarmabb meg nézi. Hát gratulálok.

landov · http://landov.blog.hu 2008.04.11. 19:21:45

Persze, hogy vannak szabályok, de én nem találtam olyat, ami a vezetői engedélyről szólna, kivéve a szabálysértési törvényt, de az megint csak a KRESZ-el kapcsolatban rendelkezik az engedély bevonásról/felfüggesztésről..

Na ez off volt. Győzi harmadik gyereke meg legyen sün, és ő szülje meg!

akárki 2008.04.11. 19:22:03

Nnnaaa, tényleg, jelentsük föl a csávót! Aztán majd megint lesz börtönös rialiti, mint annál a sikkasztó táncdalénekesnőnél, a Sacinál. Mekkora só már!

akárki 2008.04.11. 19:23:41

Vagy ha börtönös forgatás mégse lenne, de ha lesittelik, legalább darabig nyugtunk lesz!

János 2008.04.11. 19:24:26

Szeretem a határozott véleményű embereket, főleg, ha nincs igazuk.
A KRESZ nem vonatkozik a közforgalomtól elzárt területekre, így egyes magánterületekre sem. Azaz: az ember otthon a saját kertjében vezethet jogsi nélkül. Az euroringes analógia helyes. Szép lenne, ha pl. a Hungaroringen, F1 versenyen egy háromlábú traffipaxszal állna a célegyenesben, s pár motorosrendőr pedig az első kanyarban szedné ki a gyorshajtókat...

Más kérdés, hogy a gyerek vezetését egyéb jogszabályok miként ítélik meg. A jogász erről beszélt.

értelmetlenségi 2008.04.11. 19:57:20

Ki nem szarja le ezt az apja pénzéből hőbörgő majmot? Tőlem akár füstölgő szivart is dughat a kölykei seggébe.

steelhand 2008.04.11. 20:11:00

Mekkora királyság lenne, ahogy a 140 kilós kanniger beakasztani gyz-nek a sitten, Győzelem:))
Amúgy minden jóérzésű állampolgárnak, aki találkozik ezzel a marék lepkényi iq-val rendelkező primitivvel, szívlapáttal kellene egyengetni arcvonásait. Tényleg, minek erről posztolni.

XSun (törölt) 2008.04.11. 20:17:21

értelmetlenségi 2008.04.11. 19:57:20
Ki nem szarja le ezt az apja pénzéből hőbörgő majmot? Tőlem akár füstölgő szivart is dughat a kölykei seggébe.

Nézd én a magam részéről is leszarom, de és itt a nagy DE.
Nem kellene ezt a majmot a TV-ben mutogatni amint simán áthágja a szabályokat ezzel "jó pédát" mutatva másoknak.

XSun (törölt) 2008.04.11. 20:22:19

Ja meg igazándiból ezt az egész Győzike show-t sem értem.
Bár bevallom ezidáig csak az előzeteseket láttam már az elég volt így lehet nem teljen objektív az ítéletem.
Na szóval ami ezzel a Győzikés műsorral a bajom csupán annyi hogy ez a fickó bemutatja mindazokat az negatív előítéleket és sztereotípiákat amiket az átlagember a cigányokról gondol. Úgyhogy ez a Győzikés műsor szerintem ha lehet még inkább betesz annak hogy a cigányokat ne negatívan ítéljük meg.

amator 2008.04.11. 21:08:48

1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet

a közúti közlekedés szabályairól

A rendelet hatálya

1. § A rendelet a Magyar Köztársaság területén levő közutakon és közforgalom elől el nem zárt magánutakon folyó közlekedést szabályozza
Zero, mielőtt a mondandód végére "Pont"-okat irkálsz, nézz utána


ettől kezdve felesleges a vita, jogi szempontból egy elzárt területen mindenki azt tesz mindenféle géperejű járművel, amit nem szégyell

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2008.04.11. 22:10:28

Akkor sem normális, már bocsánat, de Győzike hülye a gyerekneveléshez.

5 évesnek epres vizipipát sem!
Autóvezetést akkor gyakoroljon, ha betölti a 17-et, és a jogosítvány letételére készül!
Na, akkor lehet autón gyakorolni valami külterületen vagy a kertben. (Elvileg ugye csak az autósiskolában)

Végül pedig: nehogymár utcán sajátítsanak ki!
A szereplés kedvéért Győzike még azt is eljátszotta, h vajda lehessen!!
Szégyen lett volna a hagyományaikat őrző romákra nézve!

"irodalom" "hősünkről"
bandeenator.blog.hu/2008/04/07/gyozike_ujra_tamad

tata86 2008.04.11. 22:27:56

győzikét a Bombagyárba, pákónak is jótt tett, és megszabadultunk tőle...

krtek 2008.04.12. 18:17:48

Sokat tedd ez tahó kancigány azért, hogy akik nem utálták eddig a cigányokat (mert hálisten nem találkoztak velük rendsszeresen) azok is köpködjenek. Nem jön rá ez a médiabarom, hogy rajta keresztül a testvíreit is csak jobban gyűlöli mindenki.

Egyébként az egész hülyegyerek annyit sem ér hogy leüss pár billentyűt...

Szotyi 2008.04.12. 23:57:58

Én sajnos nem a Győzike miatt utáltam meg a cigányokat...

Horizont 2008.04.13. 20:09:35

Még egy Győzike is megosztja az embereket.
Már mutogatják az előzetest ahol Virágocska felporszívózza az aranyhörcsögöt!Most majd jönnek az állatvédők.
Győzikét nem kötelező nézni.
Van ugye távkapcsoló.
Hiába mert orba-szájba nyomják az előzetesbe.
Sokan ott tévednek hogy nem nagy ügy,más is csinál ilyent,jogszabály nincs rá,amúgy egy tahó paraszt,jól kiröhögjük stb.stb.
Na de állítólag kb. 2 millióan nézik.
Tahó parasztok is.Meg a kevésbé tahók is.
A TV-nek véleményformáló szerepe van.Jót röhög Győzikén,és azt hiszi így a helyes,így kell élnie,így kell nevelni a gyerekeit,így hághat át mindenféle irott és iratlan szabályokat.Lehet tanulatlan,ordibálós,lusta,beképzelt,neveletlen,mert Győzike is az és lám mégis hogy felvitte az isten a dolgát. Ezen túlmenően kevés ember okozott a cigányságnak ennyi negatívumot mint ez a bulvár díszpinty!!A gyerekeinek lehet hogy mindent megvesz de kiteszi őket ennek az iszonyatnak amiben élnek.
Irritáló hogy ezzel a "semmivel" ennyi pénzt keres.
Az életben előbb vagy utóbb mindig mindenért fizetni kell.Győzike is fog!!
Tudom hogy vannak rosszabb romák is ,csak őket nem mutogatják nap mint nap.

Malacka 2008.04.14. 10:15:54

Gratulálok. Legközelebb meg jól megdugja a 13 éves lányát hogy nagyobb legyen a nézetség!

Már régen agyon kellett volna verni ezt a budös cigányt a tetves családjával együtt!
Plusz az RTL vezetőit is melléjük temetni mert hagyták a cigót a TV ben szerencsétlenkedni......


Amikor megkurja a legkisebb lányát főmusoridőben igérem nézni fogom hahahaha

JobbraHajts 2008.04.15. 13:41:39

Mi lenne ha ha Gyozike lanya elut valakit? Nemi apro es egy szolgalatkesz allami tisztviselo segitsegevel el lehet kenni mindent.

Gáspár család a falujuk részére történt rengeteg adakozás miatt jogosnak véli, hogy Győzike öccse annak idején köztársasági elnöki kegyelemmel megúszta a börtönt, pedig halálra gázolt egy embert.
2007.04.11 06:51 ma.hu

mashol mar sitten ulne ez a mocskos adocsalo bagazs, itt Gaspar apuka adakozik az elcsalt adobil, Gyoziket es a masik Gaspart sztarolja a media.

Horizont 2008.04.19. 09:03:42

Jaj kezdődik az újabb Győzike őrület!!Láttam egy újság címlapján.
Beja asszonyság terhes!Ha igaz!
Minek nekik még egy amikor ezt a kettőt se tudják emberi módon nevelni!!

grupi 2008.04.19. 19:37:17

Erről nekem csak egy vicc jut az eszembe:

- Miért olyan egészségesek és szépek a cigánylányok?
- ...
- Hát..., mert 6 éves korukig szopnak, aztán 10-től újra/megint.

süti beállítások módosítása