Skip to content


       Szűrés lista

Végre kiderül, hogyan él egy igazi update család!

Saját TV csatornát indít az ország Norbija. Az első dobás egyből egy reality lesz, melyben kamerák követik a Schorbertékat mindenhová és láthatjuk majd Rékát főzni, a kis Larát tornászni, a családfőt bevásárolni. Hát nem cuki ?!

Az első kérdésem ezzel kapcsolatba, hogy legyen már kedves és jelentkezzen az az illető, akit ez érdekel és nézni fogja ... !

Ha az ország egyik legellenszenvesebb családjának (Győzike) már van saját valóságshow-juk, akkor a másik, hasonlóan ellenszenves családjának is jár!

Az update-tv.hu sajnos még nem üzemel, de remélem már nem kell sokáig várni ....







"Igazi kis reality lesz, azok, akik meglátogatják az oldalt, megnézhetik, hogyan főzünk, edzünk otthon, a kislányomat, aki ritmikus sport-gimnasztikázik, éppúgy, mint a feleségemet, aki a konyhánkban update ételt készít – árulta el a Borsnak Norbi. – Állandó stábball forgatunk, követnek néha akkor is, ha elmegyek vásárolni. A több ezer sikeresen lefogyottnak is lesznek hasonló rovatai, kisfilmjei. Nem magamutogatásból, hanem segítő szándékból vállalkoztam rá, többek között főzési tippeket, vásárlási, mozgási, életmód-tanácsokat adunk majd másoknak."

Szerencsés ez ilyen ország, ahol ilyen "önfeláldozó" emberek élnek, akik pusztán "segítő" szándékból vállalják, hogy életüket közvetítsék az interneten. Természtesen nem magamutogatásból, hanem hogy minél több ember éljen egészségesen. Ej, ha még több ilyen rendes ember lenne az országban ...




És rájöttek, hogy a bulvár milyen mocskos egy iparág, ahogy Rubint Réka írta a blogjában:
"Egy ideig bizakodsz, hogy az újságírók is emberek, s talán van bennük némi emberség, némi becsület, aztán egy idő után rájössz, hogy csak ideiglenes „árucikk” vagy a „piacon”, akit addig használnak, amíg lehet, majd amikor már kellőképpen megrágtak, szétcincáltak, lejárattak, kiköpnek."

És Réka dicséri Győzikét:
"Tudjátok, hogy ki az igazán zseni ebben a szánalmas országban?!
Győzike!!!
Győzi! Mégpedig azért, mert különböző mű sztorikat gyártva, orránál vezeti a birkákat! Mindenki fröcsög, köpköd rá, de mégis mindenki naprakész az elmúlt heti Győzike show pikáns sztorijaiból!
Ezen persze Győzi röhög, és tv műsorrá formálva, nagyon is megérdemelten súlyos pénzeket keres! Tisztelem érte! „ Ezt kell csinálni-e! More!”
Hát nem igaza van?! "


Nos, a Győzike nevet a fenti idézetben nyugodtan le lehet cserélni a "Schorbert-házaspárra", és meg is kaptuk a Norbi-reality alapmotivációját ...

"Nem adom fel a harcot azért, hogy az emberek életét jobbá, egészségesebbé tegyem és annak élhessek amiben hiszek, amiért élek" – szögezte le Norbi.

És mellékesen súlyos milliókat keressek vele ... önzetlenül, természetesen. Szegény Norbi, tehet róla, hogy bekerült a TOP100 leggazdagabb ember közé? A volt rendőrtiszt messzire vitte ...

Norbi, aki ilyet írt a könyvében:
"Schobert Norbert nem akart Audit vásárolni, mert félt, hogy a hétköznapi emberek többé nem fogják őt elfogadni. A megvilágosodás végül álmában érte, mikor Réka mellet a hitvesi ágyban forgolódva rájött, egy szuperautó nem csak irigység tárgya lehet, hanem ösztönző erő bárkinek."

Én most meg is vagyok motiválva, megyek haza súlyzózni, hátha nekem is meglesz az az Audi ...










Címkék: bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr49435089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kozika · http://www.k-1.hu 2008.04.21. 13:11:57

Szép példakép Gőzeke. Ez is elárul már valamit. Én semmilyen szinten nem tudok felnézni rá (max. amikor a padlón fetrengek a röhögéstől.
Tudom, hogy ez a poszt nem Győzikéről szól, de hadd osszam meg veletek a (szerintem) legnagyobb győzikés sztorit:
Egyik nyáron Győzike elment a Balatonra, valami vitorlásversenyre. A retekklub természetesen jelen volt, amint a sukár csávó felszáll a hajóra (mentőmellény, a karján kis felfújható "úszógumik" - na jó, ezt lehet csak ráképzeltem, bár a franc se tudja már).
Szeretett roma sómenünk a fedélzetről belekijabáta a kamerába (közben persze bőszen kapaszkodott, merthát viharos a Balaton):
-Megmutatom az egész országnak, hogy én is lehetek a Tenkes kapitánya!!!!!

krtek 2008.04.21. 13:47:34

Azt a töménytelen baromságot amit ez a műmájer barom extrasztárpár a semmire kitalál csak az űbereli, hogy van egy csomó ösztönvéglény aki erre vevő.

Nálam spec hiteltelenné válik az a gyártó (nem mintha eddig bíztam volna, egy profitorientált cégben, aki persze jót akar nemkem) akinek a termékén ez a faszkalap fittnessmarha vigyorog. Nagy a piac veszek másikat. Eddig talán egy termék volt amit sajnáltam is...

Ez remélem motiváló hatású.

moRtiZ 2008.04.21. 14:04:59

Nem az a vicces ebben az országban, hogy ilyen realityket csinálnak, hanem az hogy rengeteg ember kiváncsi is rájuk. Lehet hogy vannak emberek, akik szánják a "reality showman"-eket, de azt hiszem kevesebben vagyunk, mint azok akik csüngenek minden apró storyn.

Bár a bulvárujságírás (meg az emberek bulvárhoz való viszonya), néha nagyon gusztustalan tud lenni. Kapcsolódó fejtegetés: South Park S12E02.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.04.21. 14:09:05

moR10

1 millió túlsúlyos ember országában fazsán meglovagolta ezt a bizniszt ...

Béres Alexandrával felosztják a piacot és mindketten milliárdosok ..

Lehet hogy roppant irritáló egy alak (főleg Rubint " nem engedem, hogy egy punk megujjazza a lányomat a Szigeten" Réka)
de ügyesen csinálja és még ezt a maszlagot is profin adagolja "csak értetek csinálom" ...

blue bob 2008.04.21. 14:20:25

és Rékuci arcáról mikor plasztikázzák le a zombi vigyort? remélem ez is része lesz a show-nak (igaz, ekkor sem fogom nézni).
vszínűleg a teljes fejcsere lenne a megfelelő megoldás.

BB

nemlak 2008.04.21. 14:24:49

Remélem, azt is mutatják majd, amint Réka végre meggyógyítja a kerekes székeseket.
blogmagazin.hu/napi/rovat/lesen_vagyok/368/rangatta_atszellemulten
Megígérte, nosza!

ThufirHawat 2008.04.21. 14:25:20

Azért ezt komolyan nem értem. A Norbi gyerök legalább csinált valamit, mégha roppant gusztusalan módon is tette, teszi mindezt. Hogy ez eredmény-e vagy sem, hogy indok-e a sztárolásra vagy sem, azt ki-ki eldöntheti maga. Na de ez a Rékuc? Hát ő meg mit? És miért? És hogyan?

Valszeg egyébként ők az egyetlen család Magyarországon, akik bemelegítettek, pumpáltak családi fotó előtt. Tisztelet érte! Medve anyám...

W Joe 2008.04.21. 14:26:07

Végre egy jó műsor a TV-ben :D

Kísérletinyúl 2008.04.21. 14:28:00

hiába köpködtök itt emberek.Norbi igenis letett valamit az asztalra!otthon a kényelmes fotelban lehet szidni mindenkit aki tett azért h boldoguljon!fel kellene állni és akkor tán nektek is menne.
elismerem h közben "kissé" megnőtt Norbi arca ,de a helyében valószínüleg mindenki így lenne ezzel.egyébként pedig ha nem lennének ilyen emberek,miről fújolnátok itt ilyen jólesően?
és most nyugodtan legyilkolhattok engem is a szavaitokkal ;-))

ThufirHawat 2008.04.21. 14:32:37

Letett valamit, és ezt, szerintem, az emberek többsége nem is vitatja.
Ami a probléma, és ami sokaknál kiveri a biztosítékot, az az, hogy az elvégzett munka értéke, az érte bekaszírozott milliók száma, valamint a miatta megnövekedt arcterület átmérője nem állnak arányban egymással.
Ennyi.

báró Csekonics 2008.04.21. 14:34:22

aki hisz ebben az egész update-marhaságban, az megérdemli hogy lehúzzák és még ki is röhögjék.
Múltkor megnéztem valamelyik Norib/Béres A. cucc adatlapját, hemzsegett az emulgeálószaroktól meg egyebektől...
Ja, és persze a fosatós csokitól könnyű fogyni - ha belem is kisz@rom naná hogy könnyebb leszek ideig-óráig.
Még mázli hogy nincs szükségem ezekre a sz@rokra.

naiv szőke 2008.04.21. 14:48:49

Szerintem nem gáz amit Norbi csinál – itt a munkájára gondolok - , viszont érdekes , hogy azóta kezdett erkölcsileg lecsúszni és marhaságokat nyilatkozni, úgymond elhinni magát , mióta Rékácskával együtt van…..de feltételezem előtte is ilyen volt csak nem merte kiadni, megmutatni a valódi énjét, szóval mégis gáz a pali is meg a csaj is :O

Érdemes megnézni Rékácskát a „Rubint minden ami NŐ „ c.műsorban……felszínes, ostoba, megmondó!

Rain 2008.04.21. 14:54:10

áázúristenit neki.

Mi lesz már itt??!!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.04.21. 15:08:56

Még egy Kiszel Tünde vagy egy Kelemen Annácska reality napi 24 órában jöhetne , és akkor tényleg lehetne kapcsolgatni :))

meeke 2008.04.21. 15:12:40

a szcientológia TUD segíteni ezzel kapcsolatban. egyébként nörbi még a hivatalos listán is inkább csak a második százban van, ami azért nem olyan nagy cucc. egymilliárd körül szinte bármelyik nem kimondottan lúzer család össze tudna tán rakni, ha nem lenne kötelező nyafogni és adókerüléshez reprezentálni. egymilliárd az egy luxusvilla, két luxuskocsi, meg egy diszkrét banki portfólió. kész. szerintem ezt még a békásmegyeri panelprolik java, meg a józsefvárosi pigmentáltságú újmagyarok is elő tudnák kapni a dunyha alól akármikor, ha valami ezen múlna.

Tengertánc (törölt) 2008.04.21. 15:13:50

Emberek, ha mutat nekem valaki egy olyan fotót, amin Rubint Réka képén nem ez a görcsös, állandó vigyor(mert ez nem mosoly, hanem bárgyú vigyor) ül, akkor annak fizetek egy sört...

meeke 2008.04.21. 15:15:10

ha valami NAGYON ezen múlna.

Tengertánc (törölt) 2008.04.21. 15:19:29

horvátágikamilla: neked van 1 milliárdod...? Szerintem nincs. De ha szerinted "nem nagy cucc", akkor nyugodtan dobj meg 1 milliárddal, gondolom nem fog hiányozni. Ha meg a békásmegyeri panelprolik nagyja elő tudna csak úgy teremteni 1 milliárdot, akkor nem lennének békásmegyeri panelprolik...

Ha már lágy, laza légyfingod sincs a valóságról, legalább ne postolj ide ilyen balfaszságokat. Menj inkább vissza a kozmetikusodhoz.

cazsolti 2008.04.21. 15:19:46

Ha hiszitek ha nem, biztos forràsbòl tudom, Surmò Norbi pàr hete megvette sajàt Audi R6 szupersportautòjàt. Ezt mindenféle irigykedès nélkül mondom, csak azért hogy mindenki tisztàban legyen vele hogy önzetlenül az embereken akar segìteni! Az, hogy 30-35 milliò forintért autòt vesz, csak kényelmes velejàròja a dolgoknak. Ezt imàdott Győzőnk valòsàgshowja òta tudjuk.

Tengertánc (törölt) 2008.04.21. 15:23:37

Ha megvette, had vigye! Nincs ezzel semmi gond.

kamasuka 2008.04.21. 15:24:05

Kiváncsi leszek, RR közlekedési szabálytalanságait is totálban adják-e majd? :D

cégalapító · http://cegalapitas.blog.hu 2008.04.21. 15:25:33

Főzés közben meg épp egy szponzor pólóját hordja és annak edényeit fogja használni. A weboldalon meg minden kis video elé fél perc szponzori kisfilm lesz levetítve, no meg persze a video körül 5 másodpercenként frissülő, ugráló, villogó, hangos, és előugró reklám dobozok... és ezt mind (ön)SEGÍTŐ szándékkal csinálják.

ThufirHawat 2008.04.21. 15:41:02

Nem tudtok ti örülni semminek.
Ez a ti bajotok.

Itt ez a drága jó ember, ti meg itt garasoskodtok. Jön, hogy segítsen, úszógumit, sörhasat tüntessen, ti meg az autóját, meg nőjének közlekedési kihágásait firtatjátok.

Hálátlan banda! Sicc!

kacsa! 2008.04.21. 15:47:44

Bazs1 "Faszkorbács" tartalmú hozzászólásával maximálisan egyetértek!!! Norbi-Update WORLDWIDE (!!!) LOL

Fehér Robot · http://www.eisengrau.com 2008.04.21. 15:52:58

1 milliárd forint egy villa és két luxuskocsi? Magyarországon?

Veszel belőle 5 villát és 10 autót.

Idióta.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.04.21. 16:11:26

Norbival már eladható sok minden. Nézik a fogynivágyók és ábrándoznak, hogy majd ők is szépen kockahasúak lesznek nyárra, miközben falják a csokit.

Navarone 2008.04.21. 16:17:56

Azért érdekel, hogy miért ellenszenves egy olyan ember, aki jó szándékkal fordult a kövérekhez: segíti őket lefogyni.

Ezt ellenszenvesnek gondolni no comment.

Hogy ebből meggazdagodott? Ez akkora tragédia? Vagy irigylitek? Senki sem tartott pisztolyt senki fejéhez, hogy megvegye Norbi termékeit.

Melyikőtök dolgozik ingyen?

Guido (törölt) 2008.04.21. 16:20:01

A következö Update gyerekük neve legyen Győzike. Hüllllye képmutató szarok!

Navarone 2008.04.21. 16:20:16

Végigolvasva a kommenteket, rájöttem: irigy banda a magyar, aki sikeres, azt úútálni kell.

Sok lúzer, aki szenved attól, ha valakinek jól mennek a dolgai.

SCD.HU 2008.04.21. 16:38:28

Ugyan nem birom oket, de ha van aki megnezi es meg fizet is erte nem zavar, megerdemli. Az a buli, hogy azok akik szidjak a bulvarban gyakran elofordulokat - a sztar kifejezest mellozzuk - szinten elegge informaltak ahogyan azt a loartzu lany meg is irta. Szar a musor? Nem kell nezni.

Dr Kangörény 2008.04.21. 16:40:49

Persze, mert az elő sem fordulhat, hogy valakit azért utál a nép, mert egy igazi seggfej? Rögtön az irigység szól mindenkiből? A balosok irigylik a zorbánt, a jobbosok iriegyek a fletóra. Ez aztán a szép világ.
Milyen furcsa, hogy ez a sok lúzer egyáltalán nem köpköd a leggazdagabb magyarokra, csak meglepő módon a győzike, sóhernorbert és társai jellegű emberekre. Szerintem mégiscsak ezekkel lehet baj, nem pedig velünk.

vujicsics trutymo 2008.04.21. 17:09:02

Nem fikázni kell, hanem racionálisan hasznot húzni Norbiból, ahogy azt egy sikeres ember teszi. Pl.: Nem szarozni, hanem beperelni, ha meghíztál a termékétől. Ha nem fogytál le tőle, vagy ha zsábát kaptál Rékuci tornájától.

Dr.Stein (törölt) · http://republicator.blog.hu/ 2008.04.21. 17:18:56

Állítólag hordókban tárolják a fost a pincében, mert már nem megy le a lefolyón. Tékozló Homár információ.

cliff barnes (törölt) 2008.04.21. 17:42:25

egy csomó másik gazdag magyar ember van, őket mégsem utálják ennyien, hozzáteszem énis utálom ezeket a norbiékat, fujj.. nem hiszem, hogy ez irigység lenne

csipa 2008.04.22. 13:40:04

Audi R6 szupersportauto ??? lol

Horizont 2008.04.22. 17:30:14

Általában aki nálunk sikeres az ellenszenvet vált ki.
Kétfelé kell választani ezt a Norbi dolgot.Addig amíg vannak fogyni vágyó kövér emberek addig ez a biznisz mindig jó üzlet lesz.
Aki kövér de semmit nem tesz sajátmagától a fogyásáért a vágyakozásán kívűl, és van pénze az mindenre képes.Ha a kecskebogyót fogyasztószerként bedobozolnák azt is megvennék,mégha tudnák,hogy az van benne akkor is.
Norbi az elején jól csinálta.Jó könyvet írt,jó volt a torna kazettája.
Ha 10 emberből csak 2 ember megfogadta a tanácsait és lefogyott,már megérte.Pont.
De rossz irányt vett.Valószínű a felesége hatására.Kirakatba tette az életüket,állandó szereplője lett a bulvárnak,a csapból is ők folytak,majdnem minden termék "Norbi Uptade" lett.Kezdeti szerénysége felszívódott,neje még rosszabb irányt vett.Ezáltal elvesztette hitelességét.Lehet,hogy milliárdos lett,de elvesztette mindazt amire az elején vágyott és egy ideig meg is kapott!
A sikert,érdeklődést,rokonszenvet,
szeretet,bizalmat.És már nem is sikerül mindezeket visszaszereznie.
Mindennek ára van.A pénznek is.

Hoppá! 2008.04.23. 19:09:36

Magyarországi fitnesz guru, 165 cm és 55 kg. Miért nem csodálkozom...

drágaszág 2008.04.24. 01:02:45

Ha van nézettsége a dilis műsoroknak, showk-nak, realityk-nek stb, akkor abból lesz pénz. Mivel az emberek többsége unatkozik és nem veszi észre más elfoglaltság/program sokkal értelmesebb lenne, mint a tv-zés, hát megnézik ezeket a baromságokat és mindent elhisznek amit a képernyőn látnak. Mert ugye nem kapcsolják el, pedig ott a lehetőség a kezükben: csak váltani kell. Ha mindenki így tenne, nem butulnának jobban a magyarok, nem tudnának a média-szereplőkről fröcsögni -hozzáteszem tök feleslegesen, hiába utálsz valakit nem fog megváltozni a helyzet-, nem lenne nézettsége az ilyen műsoroknak, ezáltal nem keresnék halálra magukat a csodálatos médiaszereplők.
Úgy látszik nálunk az emberek hülyeségéből lehet a legkönnyebben meggazdagodni...Van aki ezt kihasználja, van aki nem.

süti beállítások módosítása