Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Skip to content


       Szűrés lista

Meleg mangát mindenkinek

Na végre ez is megvan magyarul, szupiii. Ha valaki megunta volna a gaybears izzadságtól szagló, atlétás vízszerelőit és kamionsofőrjeit, ha úgy érzi túl undi neki a hentai pornók,  robotok és csápos szörnyek által megerőszakolt lányai, annak itt van a legújabb "divathullám" a yaoi.
Hogy hazánkban mekkora igény van rá, hogy a tvben (neten) nőies arcú pasik egymás rajzolt farkát szopdossák, nem is mutathatná meg jobban minthogy ez az effektíve új website immár majdnem fél millió látogatónál jár. Congrat!
Az oldal egyébként szép, tiszta, kultúrált, rózsaszín, visszafogott, amolyan igazi meleg.  Nagyon rendi dolog, hogy senki torkáig nem akarnak rögtön egy 30centis brét nyomni, hanem lehetőséget adnak rá, hogy minden kezdő fiJú szép fokozatosan süllyedjen egyre mélyebbre és mélyebbre a yaoi világába. Ennek érdekében az oldal szerzői 1-től 5-ig osztályozzák minden anime szexuális tartalmát. Úgyismint:

1=csók
2=nagyon árnyalt és enyhe ágyjelenet
3=többet mutat, de még mindig nem mindent
4=nyílt szex, esetleg erőszak
5=nyílt szex, nemi erőszak, segédeszközök

Moksnak köszönöm a témácskát, de megkérdezném: "Drágám, mi a tökömet kerestél Te egy meleg manga oldalon?"
































Címkék: szex

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr79476500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krtek 2008.05.19. 14:14:14

Ez egy beteg dolog, de ahogy kinéz igény, az van rá.

Más.

Eric!
Van egy aktuális témaajánlatom:
"Utasi Árpi apja agyonverte saját édesanyját"

A fenti bulvárhírt egy Tünde nevezetű sajtócézár foglalta össze a Velveten a Blikk alapján.

Nem szoktam sokat aggódni a médiamocsok miatt, immunis lettem, de ez bepöccintett és írtam a blogba egy hasonló cikket Tündének (Tündéről) és a hozzá hasonló bulvármédiaipari szakembereknek.

Persze, a cikkemet azonnal kidobták. Ennyire fájdalmas a valóság?
:)

----------------------------------
A holnap Blukkból...

Rávertek Tündére!

A hétvégi nagy bulvárparti után, a részeg médiaipari betanított munkások afterpartyt tartottak. A party beharangozott sztárja a jelenleg 25 éves Tünde volt, akiről a várakozások ellenére már mindenki tudta, hogy nem jó semmire. Tünde mégis kapott egy esélyt.
Miután a buliban Tünde megint csak képtelen volt bármire is, azaz nem tudta a résztvevők igényeit kielégíteni, a party résztvevői, egymás után rávertek kettőt, majd mivel ez sem segített egyszerűen kidobták.

Az eset nem egyedi Magyarországon, gyokorta előforduló esettel állunk szemben. Nyilatkozta egy bennfentes médiaszagértő, aki saját állítása szerint nagyon büszke magára, mert elsőként készített mélyinterjút hazánkban, egy nap leforgása alatt egy síkidióta kissebségi exibionista barommal és egy művésznek képzelő kivénhedt exprostituált gagyisztárral.

Tünde egyébként egy régi hazai gyártású fekete-fehér kisképernyős televízió volt.

Off:
Ezek a firkászok vasárnap hazamennek és otthon eldicsekednek kedves büszke anyukájuknak az "újságírói" tehetségükről. Szép...

Nem kell ezt a bulvárszemetet olyan komolyan venni, tudomásul kell venni, hogy vannak mocskos szakmák, pl. van aki egész nap trágyát lapátol., ahhoz képest a fenti cikkel is lehet pénz keresni. Mindkét meló gyomor kérdése. Bár a trágyalapátoló, ez ügyben szakértőnek számító kolléga jogosan kérdezhetné: Tünde! Te mennyit kapsz ezért a szarért?

süti beállítások módosítása