Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Skip to content


       Szűrés lista

Internetrendőrséggel a dugnám blog ellen

Nagyon rossz hírek fogadtak minket ma reggel story-bors-blikk bulvárkörútunk közben. Igazából számítottunk már erre, hiszen ahogy a kurvától is megkapjuk a trippert, úgy a megmondóblogokat is mindig elérik a sértettek rinyái.  Mi is kaptunk már hideget-meleget, de szerencsére mindig megúsztuk (kopkopkop). Nos, reméljük, hogy megússza majd Vezérkan is a dugnámblog (a blogot törölték, de a link a tárolt oldalra mutat, még olvasható) zászlóshajója (árboca). Nem mintha féltenénk, hisz igazi tökös bunkóról van szó személyében, de ha tényleg beperelik, akkor (valószínűleg) a blogspot törölni fogja az oldalát. Mi pedig kevesebbek lennénk sok-sok olyan közhasznú infóval, mint hogy pl. még mostanában hegesszük le az évente 3 kilót kerekedő Gombos Edinát, mert lassan "rátelepedik a karfiol", vagy, hogy mit kellene tennie Szekeres Nórának annak érdekében, hogy "ne férjen be egy antilopcsalád a mellei közé".


A story rövid: Vezérkan sokat néz kereskedelmi tv-ket, és az ott látható menyecskéket beengedi szürkeállományába. Valószínűleg ő az, aki rejszol a híradó alatt is, és az ejakulációt kihúzza két hírblokk között is, hogy a végén Erős Antónia elbúcsúzós mosolyára süljön el. De ezt mi leszarjuk. Azt viszont nem, hogy előjátékként leül a gép elé, elengedi a fantáziáját, és kielemzi nekünk a celebek seggét, mellét, szexuális beállítottságát. Stílusa egyedi, és  könnyeden ötvözve a pinairigy,öreg, vidéki rokonok egyszerűségével. Imádjuk!

A legújabb kivégző osztaga elé állított Gombos Edina viszont nem annyira: "Ez a honlap egyszerűen szörnyű, felháborító, hogy egy blogger név és arc nélkül ilyeneket írjon rólam, bárkiről. Ha jól tudom, már van internetrendőrség, az ő segítségüket fogom kérni"-nyilatkozta a Blikknek (Szextámadás a TV2 sztárja ellen!). Edina csöppet merev, de legalábbis kurvára naiv, látszik, hogy sosem dugták seggbe a castingolós díványon. Valszeg ezért is vezet évek óta egy műsort mondjuk.

És, hogy mire is rágott be Edina? Megosztjuk Veletek mielőtt a blogspotnál lesújtanak a bárdal az oldalra. Sajnos lesúlytottak a délelőtt, de itt a tárolt változat:-)

"Gombos Edina: Igazi sikertörténet a bihari gombócról, aki többéves Slágerrádiós hírolvasáson keresztül képernyőre kerül, majd adoptál egy jóképű, eresbréjű kubai fiút, megmentve azt attól, hogy élete hátralévő részében focilabdát kelljen összevarnia napi tíz órában egy illegális kubai Nike-hamisító üzemben..és boldogan élnek, amíg félre nem kúrnak. A magyar "Buffy, a vámpírok réme", limited kiadásban, okosságot sugárzó olvasószemüveggel.

Arc: Edina szemmel előre jött a világra. Aranyos bocipofi. Szép vastag, húsos száj (na mihez? jííí), bár ha sokáig nézzük, a lavór széle jut eszünkbe róla. Értékelés: 7/10
Test: Mindenkinek ismerős ez a tőtike-típus: kicsi begyes menyecske, évente 3 kilót kerekedik, úgyhogy most kéne betoppanni, mielőtt rátelepedik a karfiol. Hatalmas kannák, és csak természetazonos anyagokat tartalmaznak, no silicon. Sercegősre borotvált, totálcsupasz nuni. Rettenet szeméremajkak, for sure. Értékelés: 9/10
Kisugárzás: Bár Edina a műsorban a legnaívabb formáját hozza, az aranyos mesefigura jellegű makogás mögött anyósszerű határozottság húzódik meg. Hogy mehet már a parancsolgatás otthon Albertónak: "Négy óra tíz van, félre levágod a füvet, utána kinyalsz! Hatkor vacsora.." Azért egy ilyen napot kipróbálnánk szívesen, szeretjük a karakán csajokat. Értékelés: 8/10
Szexuális hajlandóság: Ha egy mondatban kellene kifejeznünk, azt mondanánk: "Gyereket akarok!!!".. Ennek érdekében szinte mindent lehet, mélytorok, mellszex, és végre értelmét nyeri a "bőnyál" kifejezés. Gyanítjuk, hogy Alberto sem az egy sima-egy fordított jellegű, virtuóz focilabda-varró technikájával győzte meg Edinát a szöktetésről, inkább egy 26+kalap típusú reszelőre tippelünk, ami egyben azt is jelenti, hogy hősnőnket egyre nehezebb kielégíteni. Viszont akkor visít, mint a vett malac :) yeeeah Értékelés: 10/10
Összpontszám: 34/40
Álmaink randija vele: Viszonylag könnyű befűzni a "gyereketakarok" típusú csajokat, és ebben segítségünkre van az a tény is, hogy aki mulatt-rúdra vágyik, az a tipikus példája a "vannabe-latin" csajoknak. Az sem jelent problémát, ha semmi délies nincs bennünk, elég hozni a Kárpáti Hozé Ármándó szerepkörét: Öltözzünk torreádornak, és vigyük el egy latin karneválra, majd sűrű lábletaposások közepette adjuk elő a versenytáncos figuránkat. Hazatérve rakjunk fel Gipsy Kings lemezt, és sztriptízeltessük. Remélhetőleg maradt energiánk a béna tánc után estére is, ugyanis most mindent bele kell adnunk: legalább egy órán keresztül, gyorsan és keményen kúrjuk, hogy megmaradjon a "nemhaltakkiazigaziférfiak" fíling, és bármikor visszatérhessünk. Favorit technikák címszavakban: háromujjas nyalás, "fogdmegalábfejed" jellegű dugás szemből, pihenésképp vibrátoros rásegítés és lovagoltatás, mellbekúrás. Mivel kell az embriógazdag magunk, megszakítással ne próbálkozzunk, mert elharapja a nyaki ütőerünket, úgyhogy mehet bele az egész tár, mint paintballozáskor az óvatlan járókelőkbe. Ha jól végeztük a dolgunkat, akkor süttessünk valamit, amit tíz éve nem ettünk. Bármit elvihetünk a lakásból, megdolgoztunk érte."

Magyar Rita, a TV2 PR- csoportvezetője a Blikknek elmondta: sztárjai védelmében felvették a kapcsolatot a csatorna jogi igazgatóságával. – A csatorna megvédi érintett képernyőseit. A jogi osztállyal egyeztetünk, keressük a megoldást az ilyen és ehhez hasonló problémák kivédésére.

Mi csak annyit teszünk hozzá: aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók.



Címkék: bulvár szex

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr45517961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krtek 2008.06.13. 11:30:48

1.
Ez a hülye kis sztárpicsa is csak az ingyenreklám miatt csinálja szokásos műbalhét. Ha értékeket keres akkor először is köpje le a tükröt és keressen más munkát. Aztán elkezdhet pofázni.

krtek 2008.06.13. 11:31:51

Ja!
Mi meg küldjük rá az ízlésrendőrséget.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.06.13. 11:37:47

dugnam.blogspot.com/

"A(z) dugnam.blogspot.com címről sajnos már el lett távolítva a blog."

Már le is csapott Gombos Edina vasökle ... a net ismét szegényebb lett :-((

Dugnám Blog !
Vidd ki külföldi blogtárhelyre az oldalt, oszt bekaphatják a hazai celebpicsák!

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.06.13. 11:41:46

Az utolsó oldalt lementettem txt-be ha ujra akarnád kezdeni küldöm;)

krtek 2008.06.13. 11:42:36

zero,
Én is ezt akartam javasolni.

Amennyi hülyeséggel, álhírrel, baromsággal lövi a nép agyát egy ilyen senkiházi qrvanagysztár, egy kis cikit megérdemel.

A combosedina féle jelenség csúcsa általában e kergagyi csatornán vezetett idiótamagazin. Lásd, az a plasztik, vicsorgó détárenyikő. Típuseset.

Kozika · http://www.k-1.hu 2008.06.13. 11:49:01

wááá bazzeg miért nem írtatok már korábban erről a blogról? miért mindig csak a kapuzárás után érkezem meg a jó kis helyekre? :)))

skandigraun 2008.06.13. 11:57:43

Bazze, dettó. Megnézem, gúglekesben hátha megvan még legalább egy része.

DArchAngel 2008.06.13. 12:36:11

Nem úgy van, hogy közszereplőről lehet ilyet írni? Vagy a celebek nem közszereplők? De akkor minek kell az arcombanyomni, hogy milyen a pitiáner életük?

mutant · http://universal.blog.hu 2008.06.13. 12:52:30

Ezzel számolnia kell a celebeknek.meg faszom,szabadvéleménynyílvánítás van,úgyhogy ne ugasson!minden nap mosolygósan adja elő,amit a főnökei gondolnak a "világ nagy dolgairól" (lásd: milyen ruhát hord Dundika,stb...)!Rinyapina!
Ha nem lenne igaz,amit a srác írt róla,akkor leszarná...Az összes celeb genny.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.06.13. 12:53:39

www.google.hu/search?hl=hu&q=dugnam.blogspot.com+site:dugnam.blogspot.com&start=10&sa=N&filter=0

Majd a "Tárolt változat" linken még el tudjátok olvasni.

Mi is a héten fedeztük fel "véletlenül", és egyből a "zseniális" jelzőt ragasztottuk rá, eric meg bedőlt az asztal alá a röhögéstől :)

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.06.13. 14:12:26

ki ez a szétcsúszófélben lévő tehén combos edina? sosem hallottam róla.

kár, hogy prűdnek adja elő magát, miközben az egész a tetves hírnévről szól ismét, arról, hogy egy álszent senki, aki persze egy elefántot is leszopna élő adásban, ha attól népszerűbb lesz.. elhányom magam az ilyenektől. pfuj.

egy "celeb" nem bírja elviselni, ha valaki ír róla (akármit!! akármit, világos?) a saját naplójában, fúj, ez mindennek a legalja, micsoda egy álszent szemétláda. az internetet nem lehet cenzúrázni. mindenki azt mond, ír, amit akar. amíg nem sérti vele más becsületét, jó hírét, nem rágalmazza. na de hol itt a becsületsértés???

aki hivatásszerűen kiáll a porondra, az viselje el, ha egyesek rá verik a faszukat. és ha ezt leírják, hát tegyék. tudtommal gondolat- és véleményszabadság van. idióta picsa.

vicso 2008.06.13. 14:21:03

csodálkozom, hogy az a Gombos Edina van kiakadva ilyen dolgokon, aki egy 12-es korhatáros műsorban csak cicikről, szexről, buzik fürdős szopásáról számol be.

ha olvasod drágám (bár kétlem): mivel vagy te jobb a blogírónál?!

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.06.13. 14:30:59

Szekeres Nóra sokkal jobb csaj, normálisnak tűnik, nem olyan hisztis, közönséges fejű álszent ribancnak, mint ez a zedina. de a barátnőm még jobb. :)

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.06.13. 14:36:31

ezt figy:

"A Blogger egy díjmentes szolgáltatás, mely a kommunikációt, önkifejezést és szólásszabadságot szolgálja. Álláspontunk szerint a Blogger elősegíti az egészséges eszmecserét és kapcsolatteremtést, valamint jótékony hatással van az információk elérhetőségére.

Tiszteletben tartjuk felhasználóink tulajdonjogát, illetve felelősségét a közzétett tartalmakkal kapcsolatban. Álláspontunk szerint a tartalomcenzúrázás összeegyeztethetetlen volna egy olyan szolgáltatással, amely a szabad véleménynyilvánításon alapul."

kemény, mi?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.06.13. 14:42:40

Lol, ez a sztori van a Blikk újság címlapján ....
Dugnám blog feltört ...

Vastagbőr még nem vitte ilyen sokra ...:-))

Bukowszky
Lehet a tulajdonos törölte a blogját, ki akar ügyvédre több százezret költeni egy médiaótási (TV2) ellen ?

krtek 2008.06.13. 14:49:44

Skacok,

Minden cég életében eljön a terjeszkedés pillanata:
dugnam.vastagbor.blog.hu

Csak egy jó ügyvéd kell. Ebben az esetben le kell rántani ezt az álszent médiaribanc zedinát az ingyenreklám költslégei témában. Azaz stílusosan nem dugnám, hanem fejném...

Baszkurátor 2008.06.13. 15:14:44

komolyan nemtehetek róla de ezt a hülyecsipát annyira utálom mint a szaromat.A nejem sokszor kérdezte már, hogy miért és nemtudtam konkrétan megmondani az okát.Egyszerűen annyira ellenszenves, hogy azt el sem tudom mondani.
A faszért nemtud ez a nyomorult kreténtehén, slampos, igénytelen szivarszelidítő elhúzni a rákba.Vagy legalább kubába.

Egyébként ahogy olvasom a maradékot szerintem semmiféle személyiségi lószart nemsértett a blog ezért aztán marhára nemértem, hogy miért és főleg, hogy ki távolította el.Nincs benne uszítás, antiszemita vagy mittomén mifaszság tehát szerintem ez simán a szabad véleménnyilvánítás akadályozása.Nem?

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.06.13. 15:24:20

Fenék Tibit kéne újraéleszteni. Pl közös blog Vezérkannal állat lenne

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2008.06.13. 22:53:29

Bunkó a blog? Igen. Undorodom az ilyen emberektől? Igen.
De mindennél sokkal rosszabb, hogy 2008-ban van olyan ember, aki a szabad, törvénybe nem ütköző véleménynyilvánitás ellen szeretne fellépni, holmi 'internetrendőrséggel' fenyegetőzik. És ráadásul ez az ember egy ismert médiaszereplő, véleményformáló.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.06.13. 23:09:24

Rékuc

Igazad van, nem is értem, az "erotikus fantáziálás" melyik törvénnyel ütközik ....

Ráadásul egy noname bloggolót egy anonim blogtárhellyle hogy a francbe lehet beperleni? Hova küldik az idézést? :-)))

Szóval Vezérkannak nem kellene beszarni, lófaszt sem tehet ellene a TV2 jogi osztálya ....

Amúgy nem értem, ha leírom ezt a 3 mondatot, akkor bezáratják a Vastagbőrt is?
-Gombos Edinát nagyon szívesen megdugnám
-Lilut is nagyon szívesn megdugnám..
-Magyar Rita, a TV2 PR- csoportvezetőjét is nagyon szívesen megdugnám.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2008.06.13. 23:24:14

zero, nem érted. Ezeknek a picsáknak derogál, hogy olyan közönséges földi halandók dugnák őket, mint Vezérkan meg te :D az ő fenséges alsó fertályuk csak a menedzsereknek és egyéb fontos embereknek vannak fenntartva és jaj annak, aki akár gondolatban megközeliti őket!

jürgen baromartz 2008.06.13. 23:37:28

banyek, micsoda mák hogy az összes postot elolvastam tegnap éjszaka (pont mielőtt törölték, ezek szerint - ha a google cache-elt lapjait nem vesszük figyelembe, persze) :)

az ördög(h?) nóris poston percekig hullottak a könnyeim, annyira leírhatatlanul kemény volt.

macskafaraok 2008.06.14. 00:00:39

miért van hogy a dugnám-ot mindenki 'véletlenül' fedezte fel???

macskafaraok 2008.06.14. 00:01:14

Attol meg tetszett, johet meg, csak keves a magyar celeb mennyiseg... :)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.06.14. 00:33:20

Rékuc

Ha folytatódik a trend, akkor a Fika vagy a Vastagbőr is debütál a Blikk címlapon :)

Valamit biztos rosszul csinálok, tán én nem sértek meg elég embert?
Csak a Vezérkan? :-(

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2008.06.14. 00:37:32

hagyjad engem már a kurucinfo és tomcat is elővett, jó dolog a népszerűség de azért vannak határok :D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.06.14. 09:05:54

Megdobbent

In your face, Gombos Edina!!! MU-ha-ha ....
gombosedina.10gbfreehost.com/

"Ezt a nem kommentelheto, nem interaktív oldalt azért publikáltuk, hogy Gombos Edina próbálja megérteni: ha kitolja az arcát a képernyore, beleaffektál a rádióba, akkor közszereplővé válik. Aki pedig az, az vállalja, hogy róla véleményt alkotnak, véleményt publikálnak. Ez van. Csókoltatunk!
A hosszú ékezeteket mérsékelt lelkesedéssel pótoltuk, az UTF-ANSI gyötrelem után, bocs :)"

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2008.06.14. 18:36:20

szénné röhögtem magam
:DDDDDDDDDDD
köszi zero

kacsa! 2008.06.15. 00:17:35

Gombos Edinába belerúgni nem kell félnetek jó lesz ha megteszitek én nem ellenzem

Johnny Crunch 2008.06.16. 09:02:10

Vezérkan, ne légy már lúzer! Fenék Tibi sose tojt volna így be!

lor 2008.06.16. 12:33:01

ezert jo a gugli
benne van az egsz blog
nincs olyan amit csak ugy ki lehet torolni.

onnan barmikor le lehet menteni html-be
es ugyanazzal a kinezettel tartalommal kepekkel
mehet kulfoldi tarhelyre.

KPZ 2008.06.17. 00:06:49

'A(z) dugnam.blogspot.com címről sajnos már el lett távolítva a blog. Ezen a címen nem hozhatók létre új blogok.'

Nah.. ennyit a szabad vélemény-nyilvánításról.
PS: Valaki felcsnálta a Kisgömböcöt, ez lerí róla. Lehet, hogy a gugli még emlékszik rá, hogyan? ;)

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2008.06.17. 14:49:52

atlanta
feletted van a link ott van az összes írás

bigyibogyo 2008.06.17. 21:36:12

en csak azt szeretnem gombos edinatol megkerdezni eccer,h ha levetkozott egy ferfimagazinnak, mit gondol vajon hanyan vertek ki a kepeire ugy,h az egesz ujsag osszragadt? az nem sertette? vagy a penz enyhitette a fajdalmat?

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2008.06.21. 20:15:45

Szerintem azért történt az egész, mert a csigatv-s igazgató féltékeny a kurváira, hogy esetleg mások is elviszik őket egy körre. Kicsit furán hangzana a szájukból, hogy ne reménykedjetek, én csak a főnököt szopom, titeket nem.
Asszem Rékuc egy kicsit árnyaltabban fogalmazta ezt meg, és teljesen egeyetértek vele :)

KEhelyKE · http://kehelyke.blog.hu 2008.07.04. 11:38:46

pár év múlva, mikor az áram se bassza meg, majd sír a szája, hogy nem kell senkinek, akkor majd örülni fog, ha meg akarja baszni valaki, de akkor már késő..én például baromira örülnék, ha lenne egy blog, ahol a csajok arról írnának, hogy milyen jó faszi vagyok, és hogy milyen jó lenne, ha megbasznám őket... :)

reKorrekt 2009.04.02. 14:39:31

"Vastagbőr még nem vitte ilyen sokra"

Nem a lőrét, Fábryban honnan mutogattak képeket?! :)

Hová lettek a Válasz erre linkek? Elvitte a gordonpogrom?

reKorrekt 2009.04.02. 14:42:29

Ja, amúgy a fikablog.hu is búcsúzik, ma éjfélig még van :-/

reKorrekt 2009.04.02. 14:47:50

"...a mellei között akkora placc van, hogy megaludna benne egy átvonuló antilopcsalád..."

Hát ez k.rvajóóó XDXDDD

Plutonic 2009.04.02. 15:13:47

@[Korrekt]:
www.waces.hu/dugnam.blog/pasthelod.hell-and-heaven.org/dugnam/index.html

Tessék! :DDDDDD
Nagyon tapló, de olyan megfogalmazással, amin muszáj röhögni. :)))

rolika 2009.04.02. 15:43:45

na, megint szétröhögtem magam :-)))

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.04.02. 16:06:04

Ja és a kedvencem:

Rugnám - Voksán Virág - Broáááf...
from Dugnám by noreply@blogger.com (Vezérkan)
Mivel gyakorlatilag eddig fingunk nem volt, hogy ki ez a hole, sokat nem tudunk elmondani róla, ill. kénytelenek vagyunk előítéleteket gyártani (nyihaha).

1. Ez a picsa Hugh Heffner Playboy-tulaj kezei közé került egy hétre, és aki képes egy 70 éves emberhez átutazni a világot, holott azt sem tudja mit csinálnak majd vele, annál nagyobb ribanc nem is kell. Mindenki képzelje el a leggyomorforgatóbb kakaszexet, reméljük az öreg be is adta neki unalmában.

2. Nagyon trendi ez a wc-űlőke száj, menő picsák között nagy divat így elbaszni magukat. Aki találkozik vele, kérdezze már meg a nevünkben, hanyadik lett a csalánszopkodó-versenyen.

3. Honlapja szerint DJ Flowers (fantázia...) álnéven lemezeket cimkéz a kisasszony. El ne menjünk megnézni, mert még elhiszi hogy jó.

Bár csábító, hogy egy ilyen nővel kipróbálhatnánk, mi az élvezet a szájbahugyozásban, összességében inkább igyunk valamit helyette. Mi nem dugnánk - rugnánk.

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2009.04.02. 16:30:36

olyan régen olvastam... most visítva röhögök.

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2009.04.02. 21:04:31

jó volt újra olvasni erről az ostoba ribancról. régebben hányszor szénné égette bochkor :D

2009.04.02. 21:17:16

Húúúúúúúúúúú, ez durva. Nem értem mi volt vele baj...:)

Burgermeister 2009.07.07. 06:21:51

Ez annyira cool, vissza Vezérkant, megjelent néhány uj cölöb!!! Szénné röhögnénk magunkat...:)

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.07.07. 07:45:52

Vezérkan már Haitin heggeszti a bulákat.

zzozz 2010.01.15. 11:46:25

Nagyon jó duma :D

s201984 2010.01.19. 20:49:08

Hölgyek, Urak, lehet hogy számos olvasója megütközött a témaválasztáson, de tagadhatatlan:: van stílusa, egyénisége Vezérkannak. Tájékozottságról, remek humorérzékről árulkodnak az írások!

Aki e mögött nem a briliáns humort látja meg elsőnek... nos, tudom sajnálni!

Figyelem:: (18) - Kint a karika!!! :D :D

"Gyengegyomrúak" tartsák magukat távol!!!! [ROTFL]

süti beállítások módosítása