Skip to content


       Szűrés lista

EB lázban épül a 4-es metró

Úgy tűnik a 4-es metró melósai nagyon nem tudják eltölteni a pihenőidejüket a nagy melegben, így nemrég gondoltak egy merészet, és a Keleti-pályaudvar fölötti építkezésre  ácsoltak két focikaput, kitapostak egy grundot és rúgják a bőrt. Alagútfúrók Vs Nehézgépkezelők 4:3. A győztes jövő héten játszhat a Kálvin tér bajnokával, a Csákányosokkal.

Az iram nem egy holland-orosz ugyan, de azért egy 500 milliárdos beruházásnál így sem  biztos, hogy túl jó ötlet, ha a munkások pihenés helyett, délután 3-kor, 35 fokban a porban rohangálnak, és még jobban kifárasztják magukat. És ha az egyiknek elszakad a bokaszalagja a gidres-gödrös talajon? Munkahelyi baleset? Plusz tudjuk jól, hogy már az útlezáráson álldogáló melós is kiveri a biztosítékot legtöbbünknél, hát még ha fociznak...

Márpedig ők fociznak. Szemmel láthatóan rendszeresen, hisz már mezt is vittek, hogy meg tudják különböztetni egymást. És a kapufa mellett álldogálók a 3. csapat? Hogy megy? 4+1-ben 6 gólig vagy 10 perces meccsekkel aztán a győztes fentmarad? Kiváncsi lennék az én főnököm mit szólna, ha ebédidőben kimennék az iroda melletti füves részre focizni...

Vajon a 2010-es világbajnokság ideje alatt is újra rátör a fociláz a munkásokra? A 4-es metró honlapján miért nem lehet a házi focibajnokság eredményeit nyomon követni?

A videó a tovább mögött ....

 

Címkék: foci abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr96534733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.06.23. 10:18:19

A munkaterületet napi 24 órában őrzik, szóval nem a beszökött utcagyereke játszanak. Ezek bizony a melósok ...

Vajon ez a grund-bérlet a kafetéria része ????

XSun (törölt) 2008.06.23. 10:20:51

Lehet hogy munkaidő után maradtak egyet focizni?
Csapatépítő tréning?

DArchAngel 2008.06.23. 10:30:38

Igen, most elsüthetnék valamit a jó magyar munkamorálról, de lehet, hogy csak meló után fociztak.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.06.23. 10:45:19

DArchAngel

Építési terülten sehogy sem lehet "focizni" ...jóhogy nem piknikelnek vagy sárkányt eregetnek vagy Mojito koktélokat szürcsölgetve napoznak .....xD

jozicsenko 2008.06.23. 10:59:27

nem értitek a lényeget:
ha van hajléktalan / cigány / rabfoci vb (rasszizmus kzárva, kizárólag a példáért emlegettem), akkor miért ne lenne

nehézgépkezelői vagy metrófuró focivb is?

biztos arra edzettek és csak azért lett 500 MRD a költségvetés, mert a murinho leszerződtetéséért és idehozatala mégsem mehet 100 Ft-ból...

az összes többi hiresztelés meg hiábavaló propaganda a nép elbizonytalanítására :-)))

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2008.06.23. 11:03:10

Szerintem osi roman szokas ezen ragodni es sajnalni a munkasoktol azt a par tizperc kikapcsolodast, meg akkor sem, ha munkaidoben csinaljak.

Legalabb kreativak es nem dohanyzassal cseszik el az idot. Nem ertem, miert kell ezen felszivni magat akarkinek. Olyan vilagban elunk, ahol ha nincsen munkad, akkor is mutatni kell, hogy mennyire dolgozol. Vicc.

Mellesleg a metro nem ezert kerul 500 milliardba, mert az a par szerencsetlen, minimalberes fizikai munkat vegzo emberke napi fel orat focizik.

nem kene szarragonak lenni.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.06.23. 11:09:55

ez nem szarrágás. pont arról van szó, hogy a fizikai munkás pihenő időben, pihenjen. ő nem irodista akinek jó tesz a mozgás, akinek felfrissíti az agyát. ő elfárad mint a szar, aztán koncetráció hiányában ráejti a vasbeton gerendákat a 7-es buszra.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.06.23. 11:10:23

Dinin

Családi házat építesz.Hazaugrasz ebéd után, és azt látod, hogy a melósok fociznak. A Te pénzeden.

Mit csinálsz ?

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2008.06.23. 11:54:27

Zero: nem hiszem, hogy a kettot ossze lehetne hasonlitani. Marmint a csaladi haz epitest es a metroepitest.

Mi van, ha tenyleg volt oka az allasnak? Pl. olyan muvelet volt folyamatban, amihez nem kellettek, vagy valamiert allas volt?

En pl. szellemi munkat vegzek, szoftvert fejlesztek. De nalunk is vannak olyan esetek, mikor allas van, mert nem tudunk haladni. Pl. mult heten a 40 munkaorambol 11 allassal telt el, mert nem ment az egyik nem sajat rendszer es nem tudtunk addig mit csinalni.

En el tudom kepzelni minden munkaban, hogy vannak ilyen idoszakok. Pl. mikor szilvaszedessel kerestem a betevot - jo szar munka, olcsoeert - akkor is volt, hogy ultunk a fa alatt a negyven fokban, es nem dolgoztunk, mert nem jottek meg a ladak.

Abban viszont igazad van, ha fizikai munkasrol van szo, akkor a mozgas nem feltetlen olyan pozitiv hatasu, mint irodai munkanal.

Ertem az erveiteket, de nem erzem ekkora gaznak a dolgot. Persze siman lehet, hogy en tevedek.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.06.23. 12:39:05

Dinin

Ez az építkezés az ország LEGNAGYOBB és legjobban a figyelem középpontjában lévő építkezése. Ami miatt a fél város le van zárva, és mindeki áll a dugóban.

Ilyen beruházásnál az utolsó kis dologra is maximálisan oda kell figyelni, mert itt ugrik mindenki mindenre. Vagyis egyértelmű -számomra- hogy délután 3 órakor nem focizunk (mégha akár nincs is mnukájuk, úgy hogy a 7-es busz araszol a dugóban tömve utasokkal.
Mert ez irritálja- teljes joggal! - az embereket.

Hogy 5 évig tart az építkezés, és ha benézel, akkor fociznak... érted?

Menjenek el máshova focizni...

Amúgy mondjuk a Westend vagy az Aréna Pláza építésénél láttál focizó melósokat? Ugy nem ..

"Állami" beruházásnál lehet ?

giros82 2008.06.23. 13:21:03

Hagyjátok már szegényeket! Inkább focizzanak a pihenőidejükben, minthogy a szemközti kisboltban lezúzzanak 2 felest... mert sokan így csinálják. Hajrá fiúk, éljen a testmozgás!

athenee 2008.06.23. 13:47:24

nem ezzel a pár munkásemberrel van a gond, akik valóban jobban ütik el az üres órákat, mintha cigiznének vagy kevertet vedelnének. azokkal van gond, akik nem adnak nekik munkát, nem folyik az építkezés, dugóban rohadnak az emberek, folyik el a pénz. a nem megszervezett munka, a töketlenkedés és az amatőr, dilettáns munkamorál, ami ebben a gond.

Magyar789 2008.06.23. 14:35:23

Ezt a sok szánalmas kommentelőt.

A tetves munkás ne focizzon, amikor az én pénzemből építík a szaros metrót.
Amennyiben ennyi energiája van akkor takarodjon le a lyukba és ássa 1000 el az alagutat. Ézért épűl 20 évig a metró. Külföldön 90 Km alagutat mregépítenek 5 év alatt. Ott biztos ne fociznak.

Eric a te főnököd azt sem tudja hova jár be dolgozni :)

Horizont 2008.06.23. 17:54:50

A munkanélküli nem talál munkát,
a segélyen élő nem is akar dolgozni,
aki rendesen dolgozik sokat adózik ,keveset visz haza,
vezetőink keveset dolgoznak,sokat adóznak,sokat visznek haza,
vállalkozó nem vall be,keveset adózik,mindent leír,sokat keres,
politikusaink mégcsak nem is tesznek úgy mintha dolgoznának,nagyon sokat keresnek,nics érték-ár arányuk,
és az állami beruházáson amit nagyító alatt figyel az ország,fociznak,mezben,jókedvűen,
mindegy is hogy munkaidőben vagy sem.
Magyarország 2008.

hugi00 2008.06.23. 18:41:51

Magyar789 !

Pont elotted irtak le miert is fociztak.

"azokkal van gond, akik nem adnak nekik munkát,
... a nem megszervezett munka,"

A minap tortent egy eset:
Epul egy irodahaz, a foldszinten a konyha.
Behozzak a konyhai gepeket es kiderul nincs kemeny.
A melos errol mit tehet ?

redriot77 2008.06.23. 19:25:01

BMAJQA!

Fociznak a drága tündérnyuszicicafiúcskák! Szaros telivert város áll a dugóban, a metró 200 helyett lassan 600 milliárdba kerül, fél éve építik de már kétéves csúszásról beszélnek. Költségcsökkentés miatt nem lesznek P+R parkolók (így értelme sem a metrónak), fontos útfelújításokra nem marad kredit, pl. a Thököly harckocsi-tesztpálya, khm. út felújítására sem.

És mit csinálnak a cicabogarak? Kapukat állítanak, szétosztják a mezeket, és focival ünneplik hogy kiásták félig a hátsó-mellék-becsatlakozó-kábelátvezető-alagutat.

Aki védi a léhűtőket, holnap ne menjen dolgozni, hanem vigyen a srácoknak egy rekesz sört -> abban a nagy porban való focizás után biztos jólesik nekik a jó hideg folyékony kenyér...

hugi00 2008.06.23. 23:21:15

Latom te sem ultel meg tetlenul a munkahelyeden.
Amikor nem a te hibadol adodoan, nem tudtal dolgozni.

Ilyenkor te is megprobalod az idodet, kellemesen eltolteni.

(Gondolom en.)

Horizont 2008.06.24. 05:58:55

hugi00
Rosszul gondolod.
Nem tétlenség miatt csinálták.
ÜNNEPELTEK!!!!
És feleslegesen irritálták az átlagembereket.

Tilcsák Bea (törölt) 2008.06.24. 07:59:41

istenem, a sok támadhatatlan hogy ítélkezik...

szánalmas.

redriot77 2008.06.24. 09:10:30

Nézd, Luxikám, ha ezek a fiúk meló után elugrottak volna vhová lejátszani ugyanezt a meccset, a kutya nem foglalkozna vele. Ha hullarészegen, a saját hányásukban csúszkálva fociztak volna, azzal sem.De ezzel, amit csináltak, khm, elkövettek egy ronda stilisztikai hibát.

Képzeld el, hogy beadod szervízbe a kocsidat, (vagy a reciklált papírból préselt biciklidet, ha az autó ciki) aztán mikor a megbeszélt időpontban elmégy érte, az autó még nincs kész, ellenben az összes szerelő csocsózik a műhelyben. Lehet hogy egy erecske megpattanna a halántékodon.

Jobbulást.

Prophet 2008.06.24. 12:19:14

Bazeg, ez az olasz maffia műve. Milliós fogadások mennek a háttérben... de nem tőlem tudjátok. Készülnek a következő EB-re, majd lesz egy melós-válogatott, most mennek a körmérkőzések. És a magyar csapat majd az erejéről meg a kitartásáról lesz híres. Örülhetnénk neki, hogy van utánpótlás. Ha lenne esze valamelyik miniszternek, vagy államtitkárnak gyorsan lemenne a frissen festett audi-jával, és átadná a Négyes Metró Futball Akadémiát! Csak ezek a genyó oknyomozók elrontották a meglepetést. Mi kell még?

hugi00 2008.06.24. 18:47:29

Elmesz az autoszerelohoz, latod fociznak a melosok.

(Gondolom.) Megkerded miert nincs kesz a kocsi.
A valasz: A fonok nem ert vissza az alkatresszel mas munkank nincs, ezert focizunk.

... Megkerdi toled: Beallsz jatszani ?

:)))


Mindezeket azert irom le, mert sajnos velem is elofordult mar. Nem egyszer.

keletifoci 2008.07.08. 20:40:59

Én szerveztem ezt a focimeccset, és a költségvetése is a saját zsebünkből folyt ki.
A rosszindulatú megjegyzések, csak irigységből születtek, azok az emberek akik ezeket írták, biztos nem szeretik a munkájukat, és nem is csinálják jól. Ellentétben itt ünneplő emberekkel, akik idöt szántak egymásra. Azért bízom benne, hogy egyszer mindenki tagja lesz egy ilyen jó közösségnek.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.08. 22:37:38

keletifoci

Metróépítkezésen ami NEM MAGÁNBERUHÁZÁS akkor sem focizunk, leszarom hogy hányadik szakaszt ünneplitek. Az emberek állnak a dugóban tőletek 20 méterre. Sajnálom hogy nem érted.

Ha ünnepleni szeretnétek elmentetek, kibéreltek egy focipályát és orrvérzésig nyomhatjátok.

Mégegyszer, hogy megértsd: NEM azzal van bajunk hogy fociztatok vagy ünnepeltek, hanem hogy pénteken délután, az építkezésen, amíg mi szívtunk a piros hetesen, ami MIATTATOK állt a dugóban!

blogponthu 2008.08.21. 13:52:09

ez milyen egy baromság már zero. fociztak, hadd focizzanak. formák. és aki meg ott áll a dugóban, az rábaxott. ez van. ahelyett, h nyomorogsz a 7es buszon, tekerjél bringával, és akkor talán téged is megszáll az a nyugalom, amit ezek az arcok prezentálnak.

süti beállítások módosítása