Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Skip to content


       Szűrés lista

17 tini ment végig Massachusetts pasijain

Kicsit megkéstem a hírrel, de azért lehozzuk mert mindig elmosolyodunk, ha arra gondolunk, hogy tini csajok orrba-szájba dugatják magukat. A társadalmi és erkölcsi értékeket most hagyjuk; egyszerűen jól esik összekacsintani a srácokkal és ellőni a "a büdös kis kurvák" szókapcsolatot. Egészen addig pozitív csengést fog kapni tőlünk ez a kis bélyeg, míg nem a mi vagy barátaink lányai kerülnek hasonló helyzetbe...

A történet kicsit Juno-s, kicsit Pités, de leginkább hard pornós. Remek és csodás! 17 fiatal csaj( 15-17 évesek) egy bulin "szerződést" kötött, hogy egyszerre fognak teherbe esni, és együtt fogják felnevelni porontyaikat. A nemes céltól megittasodva el is indultak, és akivel csak tudták meghegesztették magukat. A lányokon nem csak a suli kosárcsapata ment végig, de több 20 év fölötti férfi is, köztük egy 24 éves hajléktalan is. (amúgy Massachusetts állam törvényei szerint bűncselekménynek számít, ha valaki 16 éven alulival létesít  szexuális kapcsolatot.)

Most mindenki egy pillanatra csukja be a szemét és képzelje el ezt a bulit, ahol másfél tucat kiscsaj az első szóra tolja ki a foghagyma seggét a kocsiba/traktorba (ki mivel jár bulizni). Ja, hogy ma már ez mindenhol így megy?

Az 1200 tanulós gimnáziumban akkor lett gyanús a dolog, mikor a lányok egymás után kopogtattak be az orvosiba terhességi tesztet kérve, és akiknél semmit sem mutatott ki a teszt, azok lelombozva távoztak. A gimnázium egyik vezetője elmondta, hogy főleg olyan lányokról van szó, akik "hiányával vannak az önbecsülésnek, és hiányzik a szeretet az életükből". Egy pszichiáter szerint a lányok így akartak hivatalosan is felnőni, és függetlenedni szüleiktől.

forrás: blikk; a fotó meg csak illusztráció ill. emlékesztettő a vizuálisabb lökőknek és a zp-be és bankba nem jároknak: Így néz ki egy csapat tinilány.  

Címkék: szex

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr32536478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rav Antal 2008.06.24. 10:26:57

Namost aki a 24 éves hajléktalan után oly kedvvel nyalta a lucskos puncit, na annak nem lennék a bőrgyógyásza.

XSun (törölt) 2008.06.24. 10:51:46

Azbeszbaszbesz.....
Hog mik vannak???

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.06.24. 11:32:40

Velem szemben sose jön egy ilyen felaljzott tinicsorda :-(

Pedig úgy érzem képes lennék akár egyedül is teljesíteni a kívánságaikat xD

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2008.06.24. 11:34:09

zero: biztos vagy te ebben? :)

mellesleg eme posthoz nem tudok hozzaszolni. :)

kw 2008.06.24. 11:53:47

hat..ez a valosag kerem szepen :)

nagyon butak a mai csajok, es nagyon konnyen meglehet kurni oket :D meg egy italra se kell meghivni oket :D (szerencsere:P)

Prophet 2008.06.24. 12:23:22

Remélem ez itthon is szokás lesz. Lehet, hogy már az is? A múltkor is nagyon kacéran méregettek. Majd vizsgák után... "Dudák, dudák, nyam, nyam nyam, dudák, dudák, a csaj legyen buta!"

mutant · http://universal.blog.hu 2008.06.24. 13:16:03

"emlékesztettő"->emlékeztető

erre csak azt tudom mondani,hogy Amerika tele van műveletlen parasztokkal és ezt még azzal is tetézik,hogy szarnak a gyerekeikre.Mindnek faszkorbácsot!!!

KEhelyKE · http://kehelyke.blog.hu 2008.06.24. 13:34:24

az vesse rájuk az első követ, aki nem akart kúrni 16-17 évesen - az egy másik dolog, hogy a szülők xarnak a gyerekekre, vagy egyszerűen egyetértenek a dologgal, vagy ki tudja...van, ahol már 13 évesen férjhez megy a lány, akár egy nála háromszor idősebb férfihoz, és boldogan élnek...látni rajtuk...az un. civilizált ember ezt nem tudja elfogadni, vagy mégis? végülis biológiailag alkalmas a teherbe esni, de ezzel feltétlen indulnak be az anyai ösztönök - ha már így alakulnak a dolgok, akkor talán nem tiltással kellene operálni, hanem fel kell készíteni őket...hiszen úgyis meg fog történni...

KEhelyKE · http://kehelyke.blog.hu 2008.06.24. 13:35:03

bocsánat lemaradt: látni rajtuk, hogy boldogok

Johnny336 2008.06.24. 13:42:27

Igen, manapság ez van. Sétáljatok végig szombat du. 6-kor a Nyugazinál. Bank előtt (ahol a Meki van! :)) érdemes körbenézni. 13-16 éves lányok, mutogatják magukat (van aki tud is mutatni, van aki csak szeretne), de a közös az bennük, hogy szó nélkül beviheted őket a wc-be...
Kicsit ambivalens érzések fognak el ilyenkor:
1. rosszkor voltam fiatal
2. hova lesznek a tisztességes emberek?

Magyarázat a 2-es ponthoz: azzal van a bajom, hogy nem lesznek képesek normális párkapcsolatra, mert azt szokják meg, hogy ágyról-ágyra közlekednek. Gy.k. 25-30 évesen, családalapítási szándékkal nem fognak rendelkezni, mert azt minek. Dugjanak, mint a nyulak, persze, azért fiatalok, nem ezzel van a gond.

vicso 2008.06.24. 15:54:04

ehhez nem is lehet sok mindent hozzáfűzni, ilyenek a mai "fiatalok" (tisztelet a kivételnek), az értelem még csak egy cseppnyi szikrája sincs meg bennük.
24 éves lány vagyok, több mint 5 éve párkapcsolatban élek, egyetemre járok, ez már nem normális dolog...

bandeenator · http://kritika3.blog.hu 2008.06.25. 22:14:44

Vicso!
Na ez a baj , ha a normális a ciki.

Amerika. Igen. Ott az átlag iq alacsonyabb, mint pl nálunk.
Sztem akinek nrmális szülei vannak, vagy elváltak ugyan, de normálissal él, annak ez kevésbé jut eszébe.
Pszichológus. Nem ciki.

A nyugatinál, nos azok pénzért.
A diákmunka lehet, h szar, de legalább tisztességes, meg aztán lehet választani a munkák és a szövetkezetek között. (Bp.-en legalábbis)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.06.26. 12:03:24

És fiúk, abba belegondoltatok, hogy fognak azok a babák felnőni?
Egyáltalán nem vicces ez a post......Sajnos.

Perillustris 2008.06.27. 23:45:29

Nálam pár napja ez a hír verte(sic!) ki a biztosítékot... Micsoda büntetést találtam volna ki nekik! ;)

süti beállítások módosítása