Skip to content


       Szűrés lista

Máris szintet léptünk: itt az Európai Charta - és még csak csütörtök van!

Az Elnök és Miniszterelnök így szólá vasárnap az ő népéhez: Mindenki a "Magyar Charta" zászlaja alá! De mit tehet az a szerencsétlen európai uniós szocialista szociáldemokrata képviselő, aki Brüsszelben dolgozik, érzékeny az emberi jogokra és nem szeretne kimaradni a faszának ígérkező szeptemberi náci-ellenes piknikből? Übereli a pártelnökét, és szervez magának egyet! Egy nagyobbat ...

Magyar Charta? Mu-ha-ha ...Kispálya!

Az csak 10 millió szerencsétlen magyart érint. Nagyobb falat az Európia Unió! 500 millió ember! Az legalább 500-szor több náci, buzi, zsidó, arab, török, drogos, homófób, szélsőbalos, bevándorló, más vallású, globalizáció ellenes mint nálunk! Európa végre fellélegezhet! A megoldás megvan, a magyar szocialisták szociáldemokraták tálcán kínálják: Úgyhogy hajrá, Európai Charta! De vigyázat, jönnek a megélhetési magyar jogvédők is!

"A magyar kormány kezdeményezéséhez hasonló, a szélsőségek és az intolerancia elleni charta létrehozását javasolja Lévai Katalin. A szocialista európai parlamenti képviselő Michael Cashman brit szocialista képviselővel szeptemberben európai kampányt indít az erőszak ellen.

Lévai szerdai közleményében azt írja: a magyar jogszabályok következetes átgondolására, az európai normákkal, különösen a német szabályozással való összevetésére van szükség a mindinkább eluralkodó erőszaknak megállítására.

A magyar képviselő Michael Cashman brit szocialista képviselővel, az Európai Parlament egyik illetékes munkabizottságának elnökével együtt, a szocialista képviselőcsoport támogatásával és az összes képviselőcsoport, parlamenti párt bevonásával idén szeptemberben európai kampányt indít az erőszak ellen."
 

Azért vessünk egy pillantást kit sikerült co-writer-nek maga mellé összekaparnia Lévai Katalinnak: Michael Cashman brit Munkáspárti képviselő, a Petíciós Bizottság (wtf?) alelnöke. "Színész, író, énekes, rendező, valamint televíziós, színházi és filmszínész (1963-1999). A Stonewall Group (leszbikusokat, homoszexuálisokat és biszexuálisokat támogató csoport) alapító igazgatója. A PressWise, a Foodchain és a SPACE (AIDS tanácsadás) támogatója. Gibraltar Gay Rights, The European Policy Network, Malta Gay Rights Movement, Friends and Families for Lesbians and Gays (melegek jogaival foglalkozó szervezetek)."



Remek választás volt, remélem cserébe Lévai Katalin besegít a gibraltári vagy máltai melegek jogaiért való ádáz és heroikus küzdelembe!

Kedves Katalin!
Nem foszhatod meg a többi országot ettől a nemzeteken átívelő nemes kezdmenényezéstől! A nagy formátumú politikus sosem áll meg félúton, a barna eső ellen  a kis kezed által fenntartott ernyő alá még csak 500 millió ember állt be. És a többi 5,5 millárd? Rájuk nem gondolsz? Máshol nem kell megállítani az erőszakot? Törökország? Izrael? Etiópia? Kolumbia? Kína? Fülöp-szigetek? Diszkrimálod őket? Pont te?  Mindenképpen egyeztess kérlek Ban Ki-moon ENSZ elnökkel, és a teljes siker csak az ENSZ Charta-val fog megszületni!

Chartát minden országba!

Címkék: politika közélet mszp gyurcsány charta

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr95561218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BálnaUhr · http://balnavicc.blog.hu 2008.07.10. 08:50:01

Én az Univerzum Chartáját írom, de csak pénteken akartam előrukkolni vele. Aláírja a Föderáció, a Borg, és a 8472-es faj. Fő védnök lesz Picard, és Janeway Admirálisok.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.10. 08:57:51

BálnaUhr

Luke Skywalker és Tatooin nyomorgó népe is csatlakozna !

Bezuhov. 2008.07.10. 08:58:11

bakker Bälnaur! :))...Pontosan ezt akartam en is irni!

A Föderäcio amugy is jo pelda, mert ott minden faj közösen lep fel a näci-kardassziaik ellen (nemtom hogy kell irni a nevüket pontosan)...szoval Levai Kati valoban kispälyäs

Egyebkent szep reggelt mindenkinek!

bloodhound v2.0 2008.07.10. 09:04:52

gyurka vagy, én már megírtam, most konvertálja pdf-be, egy - a galaktikus - kormányhoz közelálló barátom, 200 millióért. :P

krtek 2008.07.10. 09:13:33

Nem tudom miért de nekem Katinkával szemben vannak előitéleteim. Valahogy azt érzem, hogy egy hülyére fizetett, képmutató szarházi, akinek halvány lila fingja sincs az átlagos (és az alatti) magyar állapotokról. Ez is mint annyi más akciója is csak üres szájtépés.

Nincs egy fia? Hozzuk össze egy kanabisz bukés, meleg cigány sráccal egy vasárnapi "bemutatom anya a párom" c. ebédre...

De megnézném azt a toleráns kis hidratált pofikáját...

Lennék a Carta pénztárosa, vagy szakmai tanácsadója. Nincs felvétel?

BálnaUhr · http://balnavicc.blog.hu 2008.07.10. 09:23:59

zero: sima, beleférnek. Dobjanak egy mélt, vagy képviseld őket ;)
Bezuhov: bocs :)

BálnaUhr · http://balnavicc.blog.hu 2008.07.10. 10:01:25

Szándéknyilatkozat. Valamiről.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2008.07.10. 10:04:41

tehát igazából olyan mint az atom?
egy nagy semmi?

BálnaUhr · http://balnavicc.blog.hu 2008.07.10. 10:16:20

Atom, mint bomba, vagy atom, mint részecske?
Valami mellett nyilatkozatot tesznek. Ha mondjuk ez európai, vagy ENSZ-es cucc, akkor beépíthetik a jogrendbe. Pl. az ENSZ x-Charta értelmében a Magyar Köztársaság Országgyűlése az alábbi jogszabályt alkotja...

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2008.07.10. 10:26:07

mint részecske

vagyis olyan, mintha azt mondanák, hogy nem lesz gázáremelés?

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.07.10. 10:35:33

"Az csak 10 millió szerencsétlen magyart érint. Nagyobb falat az Európia Unió! 500 millió ember! Az legalább 500-szor több náci, buzi, zsidó, arab, török, drogos, homófób, szélsőbalos, bevándorló, más vallású!"

szar voltam matekból (is), de akkor ez most azt jelenti, hogy európában arányaiban 10szer több a náci, buzi, zsidó, arab, török, drogos, homófób, szélsőbalos, bevándorló, más vallású, mint nálunk? :-)

Johnny336 2008.07.10. 10:35:59

wmiki, nem.

"A nem lesz gázáremelés"-frázis hazugság.

Ez a Charta amolyan: "csinálunk valamit, de nem gondoljuk mi sem komolyan, de kurva jók vagyunk..."-dolog
Az én meglátásom szerint csak a hajcihő miatt van, meg hogy legyen kitől elhatárolódni, és aki nem, az egy mocskos náci, ráadásul buzigyülölő, rasszista, kirekesztő, aggresszív lumpenelem, aki csak rendbontásra alkalmas...

Bezuhov. 2008.07.10. 10:51:46

jah...biztos megirirgyeltek tölük rendszeres utca "dzsembulit"... Kiväncsian värom hogy, Levai Katalin häny kocsit gyujt fel! :)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.10. 10:52:07

bs395

Nem 10-szer, hanem 50-szer, mivel az EU lakossága 50-szeres Magyarországnak :))

maxt · http://fregoli.blog.hu/ 2008.07.10. 10:54:02

Johnny336:
5 éve nem mondtam volna ilyet, de igen!
Aki nem ítéli el az erőszakot, az a hallgatásával támogatja, és ezt nem tartom elfogadhatónak.
Az egészből egy súlytalan szemetet csinál a politika.
A társadalomnak kellett volna lépnie, de semmi nem történt.
"Rossz dolgok csak másokkal történhetnek"
Majd kiderül, ha nincs sehol egy stopp tábla, ami megállítaná az tv székháznál elindult lavinát.

W Joe 2008.07.10. 10:54:43

Az Univerzum nem elég!

Multiverzum Charta :)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.10. 10:56:27

Bezuhov

Azt nem értem csak, hogy amikor Párizsban 1 (!!!) éjjel gyújtottak fel kb. 2-3 EZER autót szemben a nálunk a szerencsétlen Baló Gyuri kiégett autójával, akkor a francia jogérzékeny képviselők nem rohantak körbe az EU-s országokba Chartát alapítani ...

Vagy amikor Franciaországban több száz zsinagógát égettek porig szemben nálunk a zsiód temető sírjainak megrongálásval ...

Vagy ott volt a fincsi kis Koppenhágai szélsőbalos lázadás, akkor sem lett "Dán Charta"

Annyira szánalmas ez a kezdeményzés ...

Bezuhov. 2008.07.10. 10:56:32

Wita Joe!

en a pärhuzamos univerzumokra gondoltam...tudod Sliders meg a näci kromagok! :))

Johnny336 2008.07.10. 11:02:43

Nem azzal van a bajom, hogy elitélik a kocsik gyújtogatását, illetve a macskakő-dobálást. Ezek szerintem sem valók egy demokráciába. Elviekben civilizált életközösségben (társadalom) élünk, ahol az észérvekkel történő meggyőzésnek kellene működnie.
Azonban az észérvekre (pontosabban az észérveket hangoztatókra) szarik magasról a politikai réteg (nem írok elitet, mert SEMMIBEN sem különböznek a "pórnéptől"). Továbbra is azt tartom, hogy az erőszak nem megoldás, mert válaszreakcióként erőszakot szül (ld. TV-székház esete, utána "válaszcsapásként" októberi esetek...stb...). A randalírozó csőcseléket el kell ítélni (Börtönbe csukni Tent Citybe :) ).

De a politika jelenleg arról szól, hogy klikkesedjenek az emberek, ellentéteket szüljenek, és ezért lesarkítják a dolgokat. ELVILEG (!!!!!!) ugyanazt akarja elérni több tíz(száz?)ezer ember, akik kultúráltan, nyílt fórumokon, civilizált módszerekkel, demokratikus eszközökkel adnak hangot nem tetszésüknek, mint azok, akik macskakövet dobálnak. A politikában ezt a két csoportot szeretik összemosni. Ezért van az, hogy ez csak látszatintézkedés, legyen mihez csatlakozni, és aki nem, az pedig bekaphatja részükről...

Bezuhov. 2008.07.10. 11:06:18

zero! ... azert ne keverjük a szezont a (fax) pärdon a fazonnal...(ertsd a francia meg a magyar helyzetet)

Azt mär vägom hogy -szerinted - buzifejet törni fain dolog (mert sajät maguknak provokäljäk), chartäzni meg szänalmas...de valahogy nem ertem.
Most akkor van, vagy nincs fasisztatulburjänzäs kis hazänkban? (ez egy egyszerü eldöntendö kerdes, amiben, mi relative normälis embörek - akik nem gyujtjäk fel a fel värost es nem mennek ki különbözö dzsembulikra egymäsra vicsorogni - nem tudnak megegyezni)S ha van, akkor mit köllene tenni, ami frankobb mint a csärtä??

Johnny336 2008.07.10. 11:07:39

És az elpusztított Alderaan jogait ki védte meg a Halálcsillag ellen? Kicsit elkéstek a csártával... "The shroud of the dark side has fallen. Begun the Clone War has. " :)

smfh 2008.07.10. 11:09:48

Azt gondolom, hogy Lévai nem mostanában járt a "pórnép" között, aztán most elcsodálkozott, hogy jé, ilyen is van?

Amúgy meg költözzön borsodba, aztán majd rájön.

bloodhound v2.0 2008.07.10. 11:17:59

igazából ott sántít a dolog, hogy európában többé-kevésbé képesek kezelni a hasonló problémáikat, innen a név: fejlett demokrácia. ugyanígy képes az EU (az EP révén elsősorban) szavát is hallatni, ha kell. ugyanez ámérikában.

nagyarán: most tényleg saját hülyeségünkkel és szarkupacunkkal akarjuk elönteni európát?

hajrá, égessük magunkat tovább.

Barrera 2008.07.10. 11:21:15

zero: a franciák régen hiszik magukról, ők "felnőtt" állam, és a belügyeiket képesek kezelni önállóan. Katikáról és a kezdeményezésről az jutott eszembe, szerinte mi beszarni sem tudunk egyedül...

Bezuhov. 2008.07.10. 11:25:15

blood!

szerintem az EP-ben kifejezetten joo szorakoznak a balkäni bohocokon! :$

bloodhound v2.0 2008.07.10. 11:28:17

a francia példa egyébként nem jó, nekik is olyan alapvető, égetően fontos, megoldatlan társadalmi problémáik vannak, hogy ha nem tesznek valamit kurva gyorsan, úgy járhatnak mint mi a mi süllyedő hajónkkal: jönnek utánunk a mélybe.

Bezuhov 2008.07.10. 11:25:15
szerintem inkább a homlokukat ráncolják és a fejüket csóválják, és szégyellik, hogy ez környék is európa, vagy legalábbis annak tartja magát.

candy · http://wunderbike.postr.hu 2008.07.10. 11:29:28

bloodhound v2.0 2008.07.10. 09:04:52
gyurka vagy, én már megírtam, most konvertálja pdf-be, egy - a galaktikus - kormányhoz közelálló barátom, 200 millióért. :P

ÁÁÁÁ, nem hiszem, hogy a kurva adobe intergalaktikus lett, a PDF pedig kihúzta odáig, utálom azt a formátumot.

Mellesleg meg mindenki veri csak a faszát és semmit se tesz igaz ez főleg a civil életre, mely MO-n nagyjából a polgári ökrökben meg az emogárdában ki is merül. Kicsit egészségtelenül nagy jobbratolódás van a fiatalok körében. Ha lenne valami alternatíva a húszéves korig bandákban elkövetett verekedésekre, akkor idővel leszoknának róla, és annak tekintenék, ami: hülye játéknak.

Bezuhov. 2008.07.10. 11:30:54

Europa??? ez??!!... ähh

ez BALKÄN a javäbol, csupa nagybetüvel!

Bezuhov. 2008.07.10. 11:37:21

candy!

te veletelenül nem en vagyok? :)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.10. 11:42:00

Bezuhov

"Most akkor van, vagy nincs fasisztatulburjänzäs kis hazänkban?"

Van. 10 millióból 1000 ember. Futballhuligánok. Sima büntetőügy, ha bűncselekményt követ el, varrják be.

"Azt mär vägom hogy -szerinted - buzifejet törni fain dolog"
Én ilyet nem írtam, biztos megint a sorok között olvastad :)) Nem szabad senkit sem bántani, én ezt az elvet vallom ...

"S ha van, akkor mit köllene tenni, ami frankobb mint a csärtä?? "
A Charta egy szánalmas húzás. A Chartától változik valami? Nem fognak kimenni dobálózni? Vagy mindet be fogják zárni? MINDEN ember elítéli őket.ezért teljesen felesleges erre naggyűlést szervezni ....
Franciaországban és Dániában sem lett charta, pedig ott ennél durvább dolgok történtek.

reKorrekt 2008.07.10. 11:53:01

Ez megint egy pofon a szarnak (csináljunk valamit, csak hogy csináljunk valamit) szitu. Szvsz saját magát röhögteti ki ezzel...
Valóban félrevezető hadjárat folyik, melynek egyik legszemetebb részét Johnny336 2008.07.10. 11:02:43 szépen összefoglalta 2. bekezdésben. Ha képesek lennének különbséget tenni a két (vagy több) csoport közt, akkor rájönnének hogy a meglévő jogi szabályozás, stb. segítségével megoldható a probléma.
Értsd: követ/koktélt/kismajmot dobáló tömegből kiemelés -> letöltendő; szemben a 'fogom a pajzsot és védekezek' hozzáállással.

Basti. · http://borgatya.hu/ 2008.07.10. 11:54:21

ertelek zero.

Viszont itt az elöbb candy (akinek szohasznälata nagyon emlekeztet valakire :DD) megfogalmazta a lenyeget:

"Mellesleg meg mindenki veri csak a faszát és semmit se tesz igaz ez főleg a civil életre, mely MO-n nagyjából a polgári ökrökben meg az emogárdában ki is merül. "

Senki semmit! Türünk mint a barmok! s ha netän valaki szavät magasabbra emelei ezügyben...az rögtön megy a levesbe - a szänalmas cimke alatt.


"Van. 10 millióból 1000 ember."
>Tevedsz...itt az indok, hogy miert (by candy)

"Kicsit egészségtelenül nagy jobbratolódás van a fiatalok körében"

Ez igy vagyon..magam is tapasztaltam. Ez lesz meg qurvära kibaszott nagy tärs.i problema a jövöben. A 14-18-as korosztäly igencsak jelentös resze nyomja a zsido-cigäny, übermagyar szövegeket. Kärpätiän, meg a hösnek tekintett majmokon nönek fel... lesz utänpotläs, es nem csak 1000 ember.

Uff

krtek 2008.07.10. 12:00:21

Most csalódtam. Én kis balga assszittem valami trückös kis kajefté v. zéjerté, elé tolt jófajta kis pízmosó alapítvánnyal támogatott mozgalom lesz. De csak egy papír...

Ezzel valóban sokat lehet tenni az utcai csőcselék ellen. Brávó Katika. A Te családodat is a charta védje azoktól az állatoktól akik fradinmeccs híján nem tudnak mit kezdeni magukkal.

Az a pár hét borsodi, putrisoros családos "tanulmányi kirándulás" tényleg kellene ennek a szerencsétlennek. Legalább tudná miről hablatyol...


Kb ez a Charta a huligánokkal olyan, mint fórumon-blogon politikus köpködni. Sok értelme nincs. De ha egyszer tényleg odavágnál pár mocsoknak...

Előbb-utóbb eljön ez is...

Seduxen (már NEM dr.) 2008.07.10. 12:16:24

Bezuhov: Te ÍROD a Chartát!? Le vagy maradva, én gondolatátvitellel már tegnap továbbítottam az Univerzum legtávolabbi pontjára is :-)
(egyúttal felvetettem, hogy "nyolcnapon belül vélemény-nyilvánatási eszközök"=tojások olcsón eladók;vérré fogom keresni magam :-) )

Seduxen (már NEM dr.) 2008.07.10. 12:20:26

Ugyan bloodhound "intergalaktikus barátommal" vannak komoly "nézeteltéréseink" :-), de ezzel a félmondatánál bólogattam: "nagyarán: most tényleg saját hülyeségünkkel és szarkupacunkkal akarjuk elönteni európát?"
Tényleg: miért kell ebből összeurópai cirkuszt csinálni? Szerintem ez inkább a magyar közélet szegénységi bizonyítványa, hogy 50-60-100 (tökömtudjamennyi) 1bites barom lángba tudja borítani a fővárost, és ez ellen "nem lehet tenni".
Én, mint az emberi jogok legnagyobb harcosa (muhahaha) szívesen látnám, amikor ennek a csőcseléknek a rendőrök leverik a veséjét...

Bezuhov. 2008.07.10. 12:26:33

Sedux!

en a Chartät???..jah, feltetlen.
Engem inkabb az fogalakoztat milyen bort vegyek holnapra....:/

bloodhound v2.0 2008.07.10. 12:28:43

bezuhov, te aztán jól meg vagy zuhanva... nők... :)))

Seduxen (már NEM dr.) 2008.07.10. 13:17:25

mijjen bort? lemaradtam valamiről?
hát alkalmazkodva a régi mondáshoz (magyar seggbe magyar lófaszt), tudnék ajánlani egy 2005-ös Villányi Caubernet Franc-t, mondjuk Vyllyan, Bock, vagy Tiffän pincészetétől! hm?

Bezuhov. 2008.07.10. 13:23:31

Sedux!

lö hät! :D
Ennekem is ez lett volna szandekom(valami magyar borocska...en alapvetöen a Tokajira bukok), de nem tudom, hogy Dojcslandban talalok-e ilyesmit??? :/

Bezuhov. 2008.07.10. 13:25:18

ejha...mär az alanyi/tärgyi ragozäs sem megy ...koncenträlj bezuhov, koncenträlj!! xD

Seduxen (már NEM dr.) 2008.07.10. 13:32:55

biztosan. menj be a követségre/konzulátusra, és mondd meg, hogy vészhelyzet van :-)

Bezuhov. 2008.07.10. 13:36:23

Kösz Seduxen! Tudtam, hogy räd szämithatok :)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.07.10. 13:44:54

de komolyan. a nagykövet/konzul nem azért van ott, hogy segítsen?! tessék megmondani, hogy ez komoly dolog, eleged van a "szar" sváb sörből, magyar ízekre vágysz...
(csak nehogy a fejedhez basszon egy "médinhángörís" könnygáz-gránátot :-)))

Johnny336 2008.07.10. 14:06:21

Kinn Stockholmban akartunk venni magyar bort, volt három fajta. 3 puttonyos aszú, Chapel Hill, meg valami dunamelléki tájbor...

Bezuhov. 2008.07.10. 14:18:26

kösz Johnny! en is körbenezek itt kint...biztos akad valami.

na de lelöve az OFF-ot, itt egy kis olvasnivalo a temahoz...
holdrablo.blogspot.com/2008/07/demokrcink-vge.html
el lehet viccelni, meg bagatelizälni a dolgokat, de sokäig nem nagyon erdemes

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2008.07.10. 15:13:49

Ha 2006 október 24-én reggel nem kiáltottak chartá-ért a jogvédők (vajjon miért nem?),
akkor most mindegyik menjen a jó büdös pcsába

Horizont 2008.07.13. 18:31:31

Teljesen igaza van:
holdrablo.blogspot.com/2008/07/demokrcink-vge.html
Kösz Bezuhov!
Azokat se értem akik lecikizik a Chartát és azokat se akik elpoénkodják.
Lehet nem sokat ér az egész de mégis valami jelzés értékű!Az értelmiségnek hangosabbnak kéne lenni (ha nem osztották volna kétfelé őket). Vannak akiknek soha semmi nem jó.Ha csend van azért szólják meg őket,ha megszólalnak akkor azért.Annyira félelmetes ez az egész ami itt folyik!Engem nem érdekel mi megy külföldön,
ÉN ITT ÉLEK ÉS ITT FÉLEK!
Kiváncsiságból belenéztem a Kuruncinfóba!Bár ne tettem volna.Úristen milyen emberek ezek??Na nálam egy szintre kerültek a legszemetebb cigányokkal,ők is agyonvernének egy embert!Most még csak szóban teszik meg!
Tudom egy csomó minden nem jó,politikusaink nem állnak mindig a helyzet magaslatán stb.stb.De ez az út lesz jó amin egyre több fiatal halad?Hová vezet?Hát nem a mennyországba!

süti beállítások módosítása