Skip to content


       Szűrés lista

Jó reggelt és jó nácivadászatot!

Először azt hittem egy kellemes júliusi tréfába csöppentem, de aztán hamar rájöttem, a nácivadász honfitársaim halálosan komolyan gondolják szent küldetésüket. Csak azt nem értem, abban az országban, ahol az utolsó hús-vér-igazi nácit 63 évvel ezelőtt agyonlőtték az oroszok, van-e elég munkájuk? A kommancsvadászat sokkal több sikerrel és eredménnyel kecsegtetne :-)

nacivadasz.blogspot.com - Az első magyar nácivadász szövetség hivatalos oldala

"Az első magyar Nácivadász Szövetség hivatalos oldala. Nácit láttál a munkahelyeden, iskolában, a környezetedben? Ne habozz, segíts felszámolni a romlott náci ideológiát, írj a ******** címre!"

A stílus ugyanaz mint a kuruc.info, csak minden megfelelő szó át van fordítva antifasiszta nyelvre. Méltó párja a kuruc.infonak, vagy még annál is rosszabb:

"Nácivadász érdemérem: Félix Péter
Ezúton szeretnénk gratulálni Félix Péternek, aki egyszemélyes, igazi hazafias, bátor akciójával egymaga kiment, és egy szürke nylonzacskóval letakarta a náci ereklyeként funkcionáló gyalázatos Turul Szobrot, annak ellenére, hogy a többségében náci beállítottságú I. kerületi önkormányzat szégyenletes módon megadta a rossz emlékű szörnyeteget ábrázoló szobor fenntartási engedélyét, holott a regionális közigazgatási hivatal szerint már jogerősen le kellett volna bontani, meg kellett volna semmisíteni. Az előre bejelentett, legális, hősies akcióért a Nácivadász Szövetség Félix Pétert ezúton ünnepélyesen kitüntetni a Nácivadász Érdeméremmel: Gratulálunk, Péter: legközelebb reméljük - a nácik legnagyobb bánatára - sikerül egyszerűen lerobbantani ezt a förmedvényt a hegyről."


"Örömmel tudatjuk, hogy az Első Magyar Nácivadász Szövetség híroldalának nézettsége néhány röpke nap alatt robbanásszerű ütemben elérte - és túl is lépte - a napi 1000 egyedi látogatót! Köszönjük a támogató leveleket, javaslatokat, ötleteket, gratulációkat - mindebből tisztán és egyértelműen látjuk; a Nácivadász oldalra társadalmi igény, szükség van!"

 

"Figyelem, A Nácivadász Szövetség felhívása:
A nácivadász szövetség 100.000 forintot ajánl fel a következő nemes vállalkozás kivitelezőjének: 1 VÖDÖR SZAR ráborítása az újfasiszta, neonáci bűnöző Polgár Tamás fejére (a party helyszinén, vagy a rendezvény előtt-után bárhol, bármikor, a városban, a boltja előtt - időkorlát nincs!). Készítsétek elő a vödör szart, bónusz, ha a vödörre ráírjátok "Nácivadász Szövetség", vagy "Nem kérünk a nácikból!", stb.
Az akciót mindkenképpen ketten-hárman dokumentáljátok fényképezővel, mikrofonnal, kamerákkal! A nyersanyagot küldjétek el nekünk feldolgozásra."

Tomcaték durván belekerültek a Nácivadászok célkeresztjében, főleg hogy kimentek forgatni a Hármashatárhegyen tartott illegálparty-ra. Ez a Nácivadászok tolmácsolásában:

"Nem hagyhatjuk, hogy egy klasszikus, legálisan bejelentett, nonprofit, szemétszedéssel is egybekötött jó hangulatú természetvédő partyt néhány bunkóarcú újfasiszta neonáci és az amatőr terrorbrigádjuk szembemenve a hatályos magyar törvényekkel önkényesen ellehetetlenítsen!"

Valamint még a "legszebb" kuruc.infos időket idézve hoznak le személyes adatokat lakcímmel, telefonszámmal "Náci Bűnöző Dosszié" (pl. itt)  sorozatukban .... biztos nekik ezt is szabad.


Címkék: blog abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr94569243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2008.07.16. 10:53:20

Próbáljuk ne összehasonlítani a jelenlegit az akkori helyzettel.

Vesztes háború után, sértett nemzet. Szar anyagi körülmények között élő emberek. Kivételek ez alól a zsidók (egy kis része), akik ÉRTELMISÉGIEK voltak. Tehát normális foglalkozásuk, boltjuk volt, dolgoztak, becsületes emberek voltak, senkinek nem ártottak semmit. Kiket hülyített be Hitler? Az egyszerű munkásrétegeket. Őket használta fel, hogy minél nagyobb népszerűségre tegyen szert. Az egyszerű, tanulatlan munkást, akinek napi egy ingyen sört igérsz, és rád szavaz...

Jelenleg kikre alapozza hatalmát, választási sikereit a mindenkori politikai vezetés? így is lehet párhuzamot vonni...

Meni 2008.07.16. 10:53:51

És még valami, Troll de Anti, ha már tényekre vágysz: sokszor van vita abból, hogy elvesznek arab földeket. Itt ahol én élek, is történt ilyen. Épitettek egy zsidó házat a város szélén, két hónapra rá megjelent egy arab, hogy ez az ő földje. Kérte a hatóság az iratokat. Az nincs, de még a nagyapja is azt a földet művelte. Oké, de iratok, földtulajdon bejegyzés, ilyesmi. Jelzem, abban az időben a török szultán és hivatala vezette a földnyilvántartást ezen a területen. Ja, hát az nincs, mert a nagypapa nem akart adózni a muftinak, igy nem jelentette be a földet. Most akkor szerinted vissza kellett volna adni neki. És mi lesz, ha másnap megjelenik egy másik arab család, hogy az az ő földjük. Gondolozzál már egy kicsit. Itt például szó sincs arabellenes intézkedésről. Legyél már te az okos, és mondd már meg, hogy mit kellett volna csinálni? Kurvára sajnálom szegény arab bácsit, akinek kivágták az olajfáit, de mégis mi a francot kellett volna csinálni? Bemondásra nekiadni a földet?

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2008.07.16. 10:53:58

Meni
Vita? milyen vita? Nem cáfoltál meg. A történelmet meg ismerem, ha tetszik neked ha nem. A tények meg makacs dolgok, azon nem tudsz változtatni, akárhogy is mossa a médiátok az emberek agyát.
Alulmaradtam? NAgyon ócska a dumád.

Eagle15 2008.07.16. 10:55:25

Minden valamiért van, nem kellene nácizni, zsidózni és akkor békességesebb lenne a közhangulat. Szerintem a politika elkezdte és az emberek már csak azért is folytatják. A politikusok voltak felelötlenek, mert a céljaikért minden eszközt felhasználnak. Figyelemelterelés az egész, azt nem mondhatják, hogy az ország szarban van. Inkább szórakoztatnak. Mikor a Kárpátia miatt Gyurcsány szenvedett és némán tiltakozott halálra röhögtem magam. Itt meg nem egy cigány gyerek viseli a polójukat....!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.16. 10:55:54

Történelem óra, 8. osztály:

Náci:

hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%A1ci


Náci (német eredetiben nazi) kifejezés a nemzetiszocializmus ideológiájának illetve híveinek lényegében pejoratívvá vált megnevezése. Tágabb értelemben használják a nemzetiszocialisták németországi uralma (1933–1945) idején követett politikára, ideológiára, illetve hadviselésre is.

A szó az Adolf Hitler pártjának, a Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei-nak első két szótagjából ered, és Hitler politikai ellenfelei a német sozi rövidítés mintájára alkották meg, amit a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) híveire használtak.

Eredeti jelentésétől függetlenül manapság gyakorta használják szimpla szitokszóként, hasonlóan a 'libsi' (liberális) illetve a 'komcsi' (kommunista), 'szoci' (szocialista) kifejezésekhez

TD223 2008.07.16. 10:56:55

Bezuhov

Alakíts egy antifasiszta klubbot, amibe ne engedj be júdeonácikat és vörös ex ávh-st és a klubbod legyen korrekt, ne arról szóljon, hogy megbélyegzed a más véleményen lévőket és akkor nem lesz szégyen antifasisztának lenni. Ballib oldalon most sem az.

Lezsidózás? Erre meg azt mondom, amikor nem egy ilyen Mazsihisz és ilyen Izrael és ilyen Szdsz, Mszp, stb vezeti a zsidóságot, vagyis nem a cionisták, akkor nem lesz lezsidózva senki. Meg, amikor kiderült az igazság a sok 100 év aljas történelemhamisításról és rablásról.

Egyelőre a jobboldalt bélyegzik meg és nyomják el inkorrekt módon, tényhamisítással és hazudozással.

Meni 2008.07.16. 10:57:01

Lövésed sincs az itteni életről. Ne oszd az észt, mert nagyon beéghetsz vele....jelentem befejeztem, és bocs hogy ilyen messzire mentem, de már nagyon tele a tököm, hogy nem lehet egy rossz szót sem szólni a palesztinokra, mert rögtön rám ugranak...nyilván igy érzi magát az is, aki kritizálja a baloldalt, és rögtön lenácizzák :)

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2008.07.16. 10:57:25

A zsidó milyen alapon épített ott házat? Kitől vette meg a földet? Kié volt a föld 10,20,50,500 éve?
Ezeken fölösleges agyalni, mert nem vezet sehova.
Izrael egyszerűen elvette a palesztinok országát, aztán 1968-ban elvette annak a nagy részét, amit korábban nagylelkűen meghagyott. Ezt cáfold meg, ez a lényeg,EZT, és ne másról irogass.

Töppedt gomba 2008.07.16. 10:57:59

Bezuhov súlyos hiányok vannak a történelemtudásodban. Ez a baj az antifasisztákkal, a sok füvezés meg "partyzás" elveszi az időt a tanulástól és ezért szegények teljesen alapvető dolgokkal sincsenek tisztában, mint például az, hogy egy picit azért különbözött a nyilasok által használt zászló az árpádsávostól, a nácik nem fasiszták és összekeverni őket bizony nagy hiba stb. Persze ez nem lényeg, csak az, hogy FASISZTAVESZÉLY van, mert az újnyilasok fasiszta eszmék alapján neonáci félkatonai szervezetekkel menetelnek, mit menetelnek, MASÍROZNAK Budapest utcáin megfélemlítve az idős néniket/bácsikat valamint a kézműves utcai ovisokat. Nem tudom, engem ez az 50-es évek kommunista propagandaszövegeire emlékeztet, amikor mindenhol fel kellett lépni nyilasok ellen, mert NYILASVESZÉLY volt.

Még valami az antifáknak: Nem gáz kicsit, hogy még az Alkotmánybíróság tagjait is lefasisztázzátok? Nevetséges.

Bezuhov. 2008.07.16. 10:58:24

ähh... feleslegesen tepem a pofäm. ugy tünik magas.
Vlaahogy mindig a Fleto meg a nagypolitika jön ki a vegere...ha neketek ennyire telik akkor hajra...lehet tagadni ese elkenni a problemät...söt mi több tämogatni. Elvegre demokräcia van!

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.07.16. 10:58:30

vagy őket üldözik, vagy ők üldöznek. dinamikus csapat.

mozgásban az üzlet.

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2008.07.16. 11:01:12

Ja és még valami, Meni:

Akik faji alapon megkülönböztetnek (bevándorlás stb), embereket csakis származásuk miatt (menekült) táborokba zárnak, (ld koncentrálnak,nem ismerős valahonnan?),

az ne nagyon elmélkedjen fasizmusról, meg nácikról, hanem előbb nézzen magába jó mélyen.

bloodhound v2.0 2008.07.16. 11:02:30

nekem szimplán csömöröm van a témától, nektek nincs?

Meni 2008.07.16. 11:03:13

A zsidó, kedves Troll megvette azt a földet az államtól, speciális jogszabályok alapján. Öt évet várt az engedélyre, megkapta, megfizette az illetéket, minden szart, amit kell. Kiadták neki a vételi jogot, mert sem a jeruzsálemi, se a volt török papirokban nem volt bejegyezve a föld senki nevére. Ennyi.

Az országot nem a zsidók vették el erőszakkal, hanem az ENSZ itélte nekik. Jelzem, mint azt bizonyára tudod, eredetileg sokkal nagyobb részt kapott volt az arab nemzet, igaz, szétosztották volna a földeket a már létező arab országok között. Csak éppen az akkori arab vezetők azt mondták, hogy nekik az egész kell. Aztán egyesült erővel nekimentek Izraelnek, és elvesztették a háborút. 1968-ban futottak még egy kört, azt is elvesztették. Izrael nem folytatott támadó háborút sem 48-ban, sem 68-ban, ellenben valóban foglalt el területeket. Melyek egy részét visszaadta. Más részét megtartotta. Mi ebben a furcsa?

Johnny336 2008.07.16. 11:04:41

"Aztán egyesült erővel nekimentek Izraelnek, és elvesztették a háborút."

Aztán egyesült erővel nekimentek az USA Közel-Keletre kihelyezett fejlett harcálláspontjának... :)

Bezuhov. 2008.07.16. 11:05:32

Ohh igen!

Arra mindig kiväncsi voltam, hogy egyes - jellemzöen az aljanepböl kikerülö - tökfejek miert erdeklödenek ennyire Izrael iränt. Mer ugyebär itt nincs fasizmus - ezt csak mi hazdujuk, monjäk a megmondo emberek - de azert nem ertem mirefel ez a nagy erdeklödes: globälpolitika iränti faxa nagy kiväncsisäg, vagy a palesztinok iränti fain szolidaritäs...mindez egy tölünk több ezer kmre levö orszäg iränt...???

mutant · http://universal.blog.hu 2008.07.16. 11:07:07

Zeév Tóbiás műve-e? ezek keverik a szezont a faszommal!A Turul madár elsősorban a honfoglalás jelképe.
"A Turul a magyar eredetmondák mitologikus madara. Kézai Simon szerint Attilától Géza fejedelem idejéig a koronás fejű turul volt a magyarság hadi jelvénye.

Egyes elképzelések szerint a mondai Turul az élővilágban egy nagy testű sólyommal (altaji havasi sólyom, Falco rusticolus altaicus), vagy a kerecsensólyommal (Falco cherrug) azonosítható. A szó török eredetű (a togrul vagy turgul vadászsólymot jelent). Az ősi magyar nyelv három szót ismert a sólymok különböző fajtáira: a kerecsen, a zongor (ebből származtatható a Zsombor név is) és a turul szavakat.Teljes bizonyossággal nem eldönthető hogy a Turul valójában sas vagy sólyom. Kovács Péter neves magyar kutató szerint sasról van szó. Kovács professzor az Óbudai Turulógiai Kör vezetője.

Tény, hogy a turul szót magyar nyelven először Arany János írta le 1853-ban a Keveháza című versében, ezt megelőző hiteles írott forrás nem található. A Kézaira való hivakozás annyiban sántít, hogy a Kézainak tulajdonított művet Arany János munkatársa és barátja, Szabó Károly fordította latinból.
A turul második szerepe a honfoglalás legendájában van. E szerint a magyarok fejedelme még a levédiai tartózkodásuk idején azt álmodta, hogy hatalmas sasok támadták meg az állataikat és kezdték széttépni őket. Az emberek megkísérelték megtámadni a sasokat, de nem sikerült, mert mindig máshol támadtak. Ekkor megjelent egy gyors, bátor Turul és a magasból támadva megölte az egyik sast. Ezt látva, a többi sas elmenekült. Ezért elhatározták a magyarok, hogy máshová mennek lakni. Elindultak Attila földjére, melyet örökül hagyott rájuk, de az utat nem ismerték. Ekkor ismét megjelent a Turulmadár, s a fejedelem fölé szállva lekiáltott neki, hogy kövessék őt, míg el nem tűnik a szemük elől. Az álom után nem sokkal dögvész ütött ki az állatok között, s a mindenfelé fekvő tetemeken lakmározó keselyűk közül egy arra repülő Turul a magasból lerúgta az egyiket. Ezek után felismerve az álmot e jelenetben, az összes magyar felkerekedett és követte a turult. Ahol a madár eltűnt a szemük elől, ott tábort ütöttek, majd ekkor ismét előtűnt a turul, és a magyarok újra követték minden népükkel együtt. Így jutottak el Pannóniába, Attila egykori földjére. Itt aztán a madár végleg eltűnt szemük elől, ezért itt maradtak. Ennek a mondának a valóságos alapja az, hogy a magyarok anélkül, hogy tudták volna, valóban addig a helyig vonultak Európában nyugat felé, ahol a kerecsensólyom – a Turul – fészkel."
www.zsidovadasz.blog.hu

Meni 2008.07.16. 11:07:53

Figyu Troll, abban nincs vita köztünk, hogy Izrael egy faji alapú állam, és mint ilyen, különleges helyzetben van az egész világon. Ha úgy tetszik, a cionizmus mint elv, egyben rasszista is. Elismerem. A zsidó állam zsidókat enged bevándorolni tény. Ezen miért húzod fel magad, ezt senki nem vitatja.

A táborokról meg tudnék mesélni. A náci táborok lakói nem járhattak ki dolgozni, nem volt autójuk, nem kapták ingyen a vizet, áramot, benzint a náci Németországtól, nem kaptak beutazási engedélyt más országokba (mint ahogy a palesztinok kapnak ha Jordániába akarnak menni) és még sorolhatnám a különbségeket. Igazad van, vannak párhuzamok, faji alapú volt az is, ez is. De azért a kettő ég és föld...Csak te ezt nem ismered be, mert még életedben nem jártál "palesztin menekülttáborban"...

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2008.07.16. 11:08:01

Odaítélte az ENSZ ..... most nem is tudom hogy sírjak, vagy röhögjek......

Töppedt gomba 2008.07.16. 11:09:40

Meni: Izrael meg fog szűnni egy évszázadon belül, ezt izraeli kutató mondta, nem egy újfasiszta nyilas neonáci.

Arra mit mondasz egyébként, hogy az izraeli telepesek erőszakkal veszik el palesztinok földjeit, akadályozzák őket a víz használatában és úgy általában megpróbálják teljesen ellehetetleníteni a korábban ott élőket? Gondolom ez is csak náci propaganda ahogy a BBC és a CNN videói amelyek számtalan alkalommal bizonyították már, hogy ez a helyzet. Mellesleg minél inkább szarnak néznek egy nemzetet, népet annál inkább agresszív eszközökhöz folyamodik, ez látható a palesztinoknál most. Aztán persze lehet erre hőbörögni, hogy miért ilyen szemétláda robbantgató mocsok nép ez a palesztin, csak ennek a reakciónak volt egy kiváltó oka.

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2008.07.16. 11:11:41

Ja, hogy a palesztinoknak jobb dolguk van a táborukban, mint anno azoknak a szerencsétleneknek? És akkor ez így rendben van?
Nagyon nevetséges vagy.
Persze speciális helyzet. Az egyetlen legitim fasiszta ( faji alapon megkülönböztető, a gyengébbek kedvéért) állam a világon. Mert speciális a helyzete, lehet is fasiszta. De a Gárdát oszlassák föl mi? Mert úgy gondolod onnan Ramallahból?

Bezuhov. 2008.07.16. 11:14:48

egy kcsit OFF az izraeli tema...de vegül is remekül "igazolja" a post mondanivalojät.. nemde? :)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.07.16. 11:15:16

én viszonylag ritkán értek egyet bloodhound-dal (muhahaha, na jó, inkább eddig SOHA), de most igaza van. zero, eric, valami új témát please, mert a "lelkes" náci-zsidó-antivadászok "kicsit" elkanyarodtak a témától, és mire itt lesz az ebédidő sz'tem megvalósítják az Izrael és az Arab világ között területi revízió égető kérdéseit... :-)

Pötyy 2008.07.16. 11:15:21

bloodhound:

unod? Ez egyre viccesebb :)

the real 2008.07.16. 11:17:23

A favágók azok antifák?

Kerti Öröm 2008.07.16. 11:17:30

Aranyoskáim!

Nem lehet. hogy a hivatkozott oldal egy média-hack?

Szerintem túl gáz ahhoz, hogy bárki komolyan ilyeneket írjon. Nekem inkább paródiának tűnik a nyelvezete alapján.

Amúgy csodálkozom, hogy másnak még nem tűnt fel, hogy a "Főnácik" dossziéjában szinte kivétel nélkül olyan származás van a "közellenségre" vagy hozzátartozójára feltüntetve, amit manapság nem illik emlegetni, mert helyből lefasiztázzák érte az embert.

Töppedt gomba 2008.07.16. 11:18:05

Bezuhov, annyira nem off a dolog, mert számtalanszor bebizonyosodott, hogy az ilyen remek szélsőbaloldali kezdeményezések mögött milyen származású rózsadombi ifjak vannak. (egy picit túloztam, de persze még így sem veszem fel a versenyt az antifákkal)

Még valami Bezuhov: 1. nem tudsz írni 2. a szókészleted egy 10 éves gyereké aki a 8. kerületben nevelkedett 3. nem tudsz érvelni. Felmerül a kérdés: mi a fenéért kommentálod a dolgokat?

szakurakukac 2008.07.16. 11:19:02

zénonak a hangosan gondolkodó posztnak!
okoska! kár, hogy a tudástárad szerény és fából van (de mindenképpen kemény). tegnap, kedvenc postásommal ugattam kicsit, ő megpihent a kerékpárjába kapaszkodva, én meg lehúztam az ablakot, sok faszság után büszkén dicsekedett nekem a levélhordó, apja SS-es múltjával (hogyan került ez szóba?), aztán meg kikelt magából, mert az 5 év sitt, amit ezért rámértek, az nagyon igazságtalan volt, meg arról is böffentett, hogy ez a világ azért szar főleg, mert amikor édespapa a sittért kárpótlást kért, elhajtották a faszba, meg '63-ban, amikor az édes piásan és jó hangosan, táborba akarta küldeni (jókat mosolygott közben a postásom) a zsidókat megint, a bérházból ahol laktak, többen feljelentették ezért a mocskot. szóval, zéno, helye van itt sok mindennek, még a nácivadász bloggereknek is. meg még neked is.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.16. 11:22:21

Hamvas Hedvig

ja, lehet mag Tomcat csinálta az oldalt, hogy még hírhettebb legyen :))

Ha média-hack ,akkor beszoptuk ... xD

Meni 2008.07.16. 11:22:23

Troll, nem figyelsz rám: nem Ramallában élek, hanem mellette. Ennyire vagy preciz a történelem tényeiben is? Nem állitom, hogy rendeben van a palesztinok helyzete. Nem állitom, hogy a Gárdát oszlassák fel. És Gomba, nem állitom, hogy a palesztin egy mocsok robbantgat nép. Ne adjatok olyan szavakat a számba, amit én nem mondtam, és még nem is utaltam ilyesmikre. Egyre viszont válaszoljatok kérlek, tényleg nagyon érdekel (eddig mindenkitől megkérdeztem hasonló szituban, de senk nem válaszolt, talán majd ti): honnan vagytok ennyire tájékozottak? Honnan ez a nagy elkötelezettség? Tényleg érdekel titeket, mi a helyzet? Jártatok már itt, elutaztatok bármelyik táborba? Csatlakoztatok már bármilyen emberjogi akcióhoz, ami tesz is valamit a palesztinokért? Vagy csak onnan, a távolból mondjátok a tutit?

Carnivora (törölt) 2008.07.16. 11:23:22

Mindenhol nácik vannak ez egyértelmű ... már Rákosi is megmondta, aki nem velük az náci tehát ellenség !

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.16. 11:24:57

Azért a Nácivadászok igazán megköszönhetnék a sok pluszlátogatót ....hálátlan bagázs :-(

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2008.07.16. 11:26:15

A távolból mondjuk a tutit.....ahogy te is :-)
A tények, a tények, azzal kéne foglalkozni, de egy más topikban visszatérünk rá, mert ez végül is nem ide tartozik, ahogy néhány szaktárs már jelezte is :-)

clairvoyant 2008.07.16. 11:26:43

dobbenet hogy egyesek falhaborodnak a turul kapcsan. egyik legmagyarabb jelkep es nekik naci. az arpadsavos zaszlokat se tudom elitelni ezek mind a magyarsag jelkepei. ha holnap a szelsojobbosok egy magyar zaszloval mennek ki akkor azt is betiltjuk? vicc az egesz, beteg ez a nemzet kiirtjuk a gyokereinket.

Johnny336 2008.07.16. 11:26:45

Meni 2008.07.16. 11:22:23

Nem szép dolog felemlegetni, de Te sem a szomszéd irodából osztod az észt. Az rendben van, hogy magyar vagy, éltél itt is, de jelenleg nem itt vagy.
Ahogy Bezuhov sem... :D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.16. 11:27:17

Meni és Troll

A palesztin vs. zsidó kérdéskörben tonnányi szakirodalom született és a világ vezető sem tudják megoldani.

Megkérnélek, hogy ne az blogomon folytassátok az amúgy nagyon izgalmas, ámde teljesen parttalan vitát?

Innentől kitörlöm az e témában érkező kommenteket.

Bezuhov. 2008.07.16. 11:28:26

@töppedt

itt vagyon a rövid ervelesem:
Azert kommentelek, hogy az ilyen faxfejek, mint te - egyeb mondando hijjan - beszolhassanak valakinek, es ugy erezhessek, ma is tettek valami jot a vilägert...pedig nem.

btw: videken lakom, a jobboldali fellegvärban - szoval MUHAHA, hülyegyerek

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.16. 11:29:11

Johnny336

Semmi baj, Meni, Bezuhov hajrá! Sok-sok magyar van szerteszét a világban.Persze örülnék ha beleszőnétek hogy abban az országban ahol vagytok, mi a helyzet nácivadász téren ...xD

Töppedt gomba 2008.07.16. 11:29:43

Meni: Onnan vagyok ennyire tájékozott, hogy rengeteg külföldi hírportált böngészek napi szinten. A nagy elkötelezettség egy kicsit túlzás, már csak azért is, mert a palesztinok és a saját kultúránk között jócskán vannak különbségek, én inkább azt mondanám, hogy a "kié a föld amelyen most Izrael van" játékban, hajlok a palesztinok felé. Tényleg érdekel a helyzet arrafelé, vannak zsidó barátaim, valamint beszéltem palesztinokkal is erről. Palesztin menekülttáborban valóban nem jártam még, ha egyszer úgy hozza a sors, hogy eljuthatok oda valamilyen emberjogi vagy hasonló szervezet segítségével, akkor nem fogom elutasítani. Körülbelül most ezekre tudtam válaszolni, ha van valami kérdésed még akkor nyugodtan tedd fel, szívesen válaszolok.

Töppedt gomba 2008.07.16. 11:32:20

Bezuhov: Faxfejek? :D Ez is bizonyítja mennyire értelmes vagy. Ennyi a vitakultúra nálad, hogy lefaszfejezed a másikat. Nézz magadba ostoba gyerek.

Bezuhov. 2008.07.16. 11:33:06

jah es kib@ul jol megfizetnek erte ;))
...tudod? a Fleto meg a zsidok...

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.16. 11:34:56

Ne bántsátok már Bezuhovot. Olyan kis viccesen naív :)

Bezuhov. 2008.07.16. 11:35:21

@zero
"Semmi baj, Meni, Bezuhov hajrá! Sok-sok magyar van szerteszét a világban.Persze örülnék ha beleszőnétek hogy abban az országban ahol vagytok, mi a helyzet nácivadász téren ...xD "

ez egy Tokody-fele öngol volt, tudod-e?
Most nekiälljak ecsetelni, hogy viszonyulnak a näcikerdeshez No-ban... biztos vagy ebben? :)

Töppedt gomba 2008.07.16. 11:35:38

Bezuhov: Ahogy Meni is mondta korábban: Ne adj a számba olyan szavakat amiket nem mondtam. Egy szóval sem mondtam, hogy fizetett provokátor lennél, vagy bármi hasonló. Egyszerűen ostobának tartalak aki véletlenül megtalálta a számítógépén a bekapcsológombot és most fitogtatja a hülyeségét itt nekünk.

ikszD 2008.07.16. 11:35:55

Bazd meg ezek ismerik azt a szót hogy HELYESÍRÁS?

states 2008.07.16. 11:36:02

Hát ez érthető, az összes náci már rég a temetőben van, ha meg kommunista vadászatot rendelnének el, akkor az egész magyar kormány a kormánypárttal együtt sittre kerülne. Bár ez sem ilyen egyszerű, hiszen pártunkat és kormányunkat egyszerű lopásért és garázdaságért is már rég sittre lehetett volna küldeni egy jogállamban, tekintet nélkül a múltjukra...

Meni 2008.07.16. 11:38:29

Jól van Gomba, köszönöm a választ. Veled érdemes lenne folytatni a vitát, de ki lettünk zavarva ezzel a témával innen :)

Spéter46 2008.07.16. 11:39:10

Istenem, ha ezt a jó öreg bécsi Rosenthal bácsi megélhette volna, tán még ott is hagyta volna Bécset egy kis pesti hajkurászásért!

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.16. 11:39:24

Bezuhov 2008.07.16. 11:35:21
A nácikérdés Németországban jóval másabb mint bárhol a világon, hála a történelmüknek, szóval ez rossz példa volt.

110/800 2008.07.16. 11:43:15

szánalmas ez az oldal. abszolút nem "aktuális" és még magyar jelképet is gyaláznak. lásd: Turul

Peppone Botazzi 2008.07.16. 11:43:35

Srácok nagyon messzire mentetek.
2vh után egy kárpótlásország, ami azóta kinőtte magát nagyhatalmi logika alapján.
Nekem pl nincs róla papírom hogy a cipő ami a lábamon van az enyém, mégis ha idejönne levenni rólam valaki úgy vágnám pofán hogy csak na.
Ettől függetlenül ma már nem sátrakban lakunk, jog szerint igaza van Meninek, másfelelől nincs.
Csak ne forduljatok anyázásba, főleg hogy a téma messzire ment az eredetiből.
Néha azt kívánom jöjjenek ránk a marslakók, akkor talán összefogna az emberiség és értelmét vesztené a sok palesztin-izraeli konfliktus.
Persze a Fradi-Újpest megmaradna :D:D:D

Kicsit könnyedebben vitázzunk, értelmes képzett emberek vagytok, ez látszik a hozzászólásokon, az indulat sokat ront az összképen.

Johnny336 2008.07.16. 11:46:58

"Persze a Fradi-Újpest megmaradna :D:D:D"

Ha minden jól megy sokkal erősebben újraéled! Ld. előző postok valamelyike :)))


Egyébként tervezem a külföldre távozást én is, rövidebb-hosszabb időre, és kíváncsi vagyok mennyit változtat a mentalitásomon.
Szerintem Bezuhov azért toleránsabb a magyarországi kisebbségekkel, és elutasítóbb a szélsőségekkel szemben, mert Németországban azért másabbak az emberek, más hangulatú közegben mozog, ez eléggé befolyásolja a világnézetet...

Bezuhov. 2008.07.16. 11:48:13

"Bazd meg ezek ismerik azt a szót hogy HELYESÍRÁS? "

öhömm..nekem remlik valami! ez valami olyan, amiben a tagmondatok vesszövel valo tagoläsa is benne van..vagy nem? :D

Rwindx 2008.07.16. 11:49:07

mutant: Nekem is kapásból ő jutott eszembe. Ennek a blognak is hasonló a nyelvezete mint a szocietasos nyomigyereknek. A jeremias.blog.hu is bezárt. Ez is befog zárni.

Töppedt gomba 2008.07.16. 11:51:08

Meni: Lehetséges, hogy lenne valami értelme is egy olyan vitának. Más körből jöttünk (és itt most nem arra gondolok, hogy zisó/muszlim/buddhista/keresztény vagy-e vagy sem), így az alapvetően más nézőpontok miatt biztosan izgalmas vita alakulna ki, nácizás/zsidózás nélkül. Talán egyszer találkozunk a valóságban is és megvitatjuk a kérdéskört valamilyen kulturált formában. :)

Bezuhov. 2008.07.16. 11:53:32

"Szerintem Bezuhov azért toleránsabb a magyarországi kisebbségekkel, és elutasítóbb a szélsőségekkel szemben, mert Németországban azért másabbak az emberek, más hangulatú közegben mozog, ez eléggé befolyásolja a világnézetet... "

jah jah ez a kemeny 2 honap teljesen ätformälta vilägnezetem...:))

saku 2008.07.16. 11:55:34

"enje-benje:

Bezu,
Ki az aki büntetlenül lezsidózhat téged? Ráadásul naponta. Biztos a közértben a pultosnéni. Néha egy tockost is kioszt a sábeszdeklidre.
Mit tesz a nagy megmentősereg, hogy megvédjen? Charta-t, azt. Mi lenne ha ehelyett működne a rendőrség és az igazságszolgáltatás? A törvények megvannak rá.
De nem, mert abban nincs politikai tőke. Ha szétverik a párszáz höbörgőt és harmincat lecsuknak két évre akkor kitöl félne Bezu? Esetleg nagy biztonságérzetében eszébe jutna, hogy élhetne jobban vagy hogy még mindig nem euróval fizet, esetleg nincs kész a négyes metro. Elolvasná az ÁSZ jelentést az autópályatenderekről és a MÁV Cargo-ról. "

na ezen kellene elgondolkozni gyerekek!!! nem ilyen faszsagokon vitazni...

maxt · http://fregoli.blog.hu/ 2008.07.16. 11:59:33

Ez már tömör üldözési mánia!

tomori 2008.07.16. 11:59:37

Bezuhov!

Jóval fentebb vmi ilyesmit vetettél a klaviatúrára:

"Üssük mär fel b+ az a törtenelemkönyvet...ottan kb., hogy barnaingesek meg stb. 30-as evek Nemetorszäg - tars-i feszültseg - bünbakkereses....erdekes hasonlosägokat lehet felfedezni. Mert ha mär itt tartunk, akkor az a sötet korszak sem ugy kezdödött, hogy rögtönibe gäzkamräkat emeltek...nem...elöször ilyen patkanyinfo szerü röpiratok, aztän ilyen kis felkatonai szervezetek...a veget meg tudjuk (en legaläbb is igen) S akkor fel orszäg itt tapsol ezeknek...vonyit mindenki, hogy ök csak az igazsägot nyomjäk meg stb stb....no igen! igy volt ez a weimari köztärsasägban is(...)"

Ha itten tartunk kérem szépen tényleg üssük már fel azt a történelemkönyvet...
A barnaingesek a röpirataikkal együtt nem lettek volna képesek hatalomra kerülni Németországban (lásd a müncheni "sörpuccs" kudarca) ha nem áll mögöttük egy igen komoly gazdasági-politikai érdekcsoport, amit Hartzburgi Frontnak hívtak. A Hartzburgi Front a régi porosz földbirtokosi-katonai vezető réteg tagjain kívül elsősorban nagytőkésekből, bankárokból állt, akik között nagy, sőt meghatározó számban voltak zsidók. Ismerték az ideológiáját (a Mein Kampf más régen megjelent) és mégis hatalomra segítették.
A sorsnak van azért némi humorérzéke. Egyetértünk?

Johnny336 2008.07.16. 11:59:43

Ezt eddig is tudtuk, hogy csak parasztvakítás megy. De ha már idedobták a gumicsontot, legalább hadd rágjuk egy picit :D

INkvizítor 2008.07.16. 12:03:37

Én már régóta mondogatom, hogy idehaza nem fasiszta hanem ANTIFASISZTA veszély van!! beépültek a vezető pártokba, a közigazgatásba, stb.
és a saját önmeghatározásukhoza kellenek a fasiszták..
"riporter az öreg bácsihoz: Bátyám van maguknál a faluban antiszemitizmus?
Öreg bácsi: Nincs... de igény az volna rá..."

:)))

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.07.16. 12:11:12

Komolyan mondom én már csak a kommentekért csinálom a blogot xD

Seduxen (már NEM dr.) 2008.07.16. 12:12:44

saku: kulcsszavak kommentedhez, hogy szerinted miről kellene "vitázni": nem euróval fizet, négyes metro, ÁSZ jelentést az autópályatenderekről és a MÁV Cargo-ról....
TE SZEMÉTNÁCI :-)))))
miért gondolod azt, hogy ezekről a jelentéktelen dolgokról kellene vitázni/beszélgetni? ezek nem teszik tönkre az országot, Te tudatlan, ellenben a szemétmocskosfasisztanácik. Azok igen.
A fentebb említett dolgok max hasznot hajtanak bizonyos érdekcsoportoknak, és az őket kiszolgálóknak. de egy fejlett európai demokrácia így működik. jobb, ha belenyugszol.
Te "netnáci" :-))))
(remélem átment a szarkazmus...)

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.16. 12:25:09

Jó kis vörösboros marhapörit ebédeltem túrós csuszával. Már ha ez érdekel valakit :D

Seduxen (már NEM dr.) 2008.07.16. 12:27:58

Combi: Te "dolgozóban" vagy?
Mert ha igen, akkor a Munkaügyi Főfelügyelőség kommandója hamarosan meglátogat :-)
Nem elég, hogy szalonfasiszta is vagy, még egy szemét állatkínzó (marhapöri) is... A Greenpeace is meg fog látogatni :-)

(de legalább ízlésed az van...)

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.16. 12:29:20

Jaja dolgozóban, mint minden normális magyar állampolgár, aki nem tanul, vagy nem nyugdíjas :)

saku 2008.07.16. 12:31:01

atjott! de, egyebkentisazanyamat! :)
na kussolok, mert meg a vegen megall a jo oreg lefuggonyzott Volga a hazunk elott

Seduxen (már NEM dr.) 2008.07.16. 12:36:45

Combi: ezzel mit akartál sugallni, Te SZEMÉTNÁCI? :-)))
saku: erről a Tanú c. film egyik jelenete jut eszembe: "Isten hozta fiam!" "Meg egy fekete autó szentatyám..." :-)

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.16. 12:44:59

Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.07.16. 12:36:45
Nácinak lenni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki náci én nem ellenzem.
:)

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2008.07.16. 12:49:11

Bezuhov 2008.07.16. 09:43:57
@baszkurätor

Lehet hogy a blog-gazdäk toleräljäk a zsidozgatäst..de en nem nagyon. ugyhogy ANYADAT!!
Hol zsidózott??? Hooool??? antiszemita akasszuk fel!!!

Eagle15 2008.07.16. 12:50:30

Kuss nácik!
Ász jelentés, autópálya tender stb. erről nem beszélünk! Ezekhez ti nem értetek, a pénz csak zavar titeket. Ti csak zsidózzatok, illetve nácizzatok mi meg bólét iszunk Cubában. Nagy náci veszély van Magyarországon, ismételjétek!!!!

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.16. 12:58:23

Nagy náci veszély van Magyarországon! Bee bee bee

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2008.07.16. 13:14:07

Hajh... én már nem életellenes bűncselekmények miatt sírom vissza a legsúlyosabb büntetést, hanem a gazdaságiak miatt.

jürgen baromartz 2008.07.16. 13:48:58

bleeh, a fenébe.
elkezdtem olvasni a kommenteket, de a felénél kifulladtam. pedig gyanítom még csak ott kezdődik az igazán szaftos rész

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.16. 13:50:31

misikeh 2008.07.16. 13:14:07
Egy kis iszlám törvénykezés karlevágással elég lenne :Ö

saku 2008.07.16. 13:52:37

Fingós Csiccsolínó 2008.07.16. 13:48:58

jo ez itt a vegen is

Tengertánc (törölt) 2008.07.16. 14:00:16

Szerintem nem blogot kell írogatni a náci söpredék ellen...Kell egy mértes feszítővas, azzal szépen szétcsapkodni a náci fejüket ( utána lehet gondolkodni, hogy a családjukat ne intézzük-e el, nehogy szaporodjanak. Csak a bizti kedvéért ).

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.16. 14:02:03

No megérkezett a "nemvagyokprovokátor" toleráns liberális mintapéldány :D

Tengertánc (törölt) 2008.07.16. 14:10:25

Ha liberális lennék, nem akarnám egy vasdarabbal szétkúrni az összes náci fejét. Provokálni meg kurvára nem akarok senkit, amit leírtam, egy szimpla magánvélemény...bár sokan egyetértenek vele.:)

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.16. 14:17:28

Az a baj, hogy a nácik már mind meghaltak, max egy két 90 év feletti példány él még, de őket Argentínában és Ausztráliában kell keresni álnéven :)
Amúgy ki az a sok ember, és hol élnek ők? :)

reKorrekt 2008.07.16. 15:45:45

A kurucinfo megint nem megy.
Ellenben a fenti oldal gondolom 1000 évig fog...

Eltiron72 · http://haragszom.blog.hu/ 2008.07.16. 15:54:54

Nabazmeg, ez TÉNYLEG kommentvadász poszt... Röviden, mint gonosz náci, aki vagyok, csak annyit szeretnék hozzáfűzni: ha én speciel éppen azon törném a hipotetikus fejem, h átlagos, fidesz-szavazó jobboldali, vagy gyilkos-gonosz náci legyek, csak elolvasgatnék itt és néhány ehhez hasonló oldalon egypár kommentet, és már húznám is fel a bakancsot meg a karszalagot. Sajnálatos módon a ballib oldalról eltűnt az intelligens érvelés, vitázás képessége és helyére lépett a gyülölködő fröcsögés; pedig ez kb 10-05 éve még inkább a másik oldal fegyvere volt. Egyetértek egy előző kommentelővel: Magyarországon TÉNYLEG antifa-veszély van.

Bezuhov. 2008.07.16. 16:30:58

bocsesz, hogy megzavaraom a tärsas f*szeverest, csak riposztolok egy kedves fanomnak!

@misikehhh

">>Lehet hogy a blog-gazdäk toleräljäk a zsidozgatäst..de en nem nagyon. ugyhogy ANYADAT!!

Bezuhov. 2008.07.16. 16:32:12

lenyeg mär megint lemaradt...monnyon le a kommentrendszer:

"Lehet hogy a blog-gazdäk toleräljäk a zsidozgatäst..de en nem nagyon. ugyhogy ANYADAT!!
Hol zsidózott??? Hooool??? antiszemita akasszuk fel!!! "

na szoval, az a komment eltünt, ha nem tünt volna fel :)

Eagle15 2008.07.16. 17:37:26

Ha azt mondják egyesek, hogy büdös zsidó (rendben van), erre lehet mondani paraszt magyar (pl.) Szerintem egyik oldal sem szégyenli a fajtáját, legfeljebb a jelző akasztja ki őket. De, hogy 2008-ban Magyarországon SS csapatok církálnak tankok kiséretében, az enyhe túlzás! Erre lehetne azt mondani, hogy pici emberkék a pöcsötökkel játszatok, ne a történelemmel. Tényleg egy karakteres és hihető ember kellene az ország élére nem Gyurcsány, vagy O.Viktor!

Bezuhov. 2008.07.16. 17:54:58

"Ha azt mondják egyesek, hogy büdös zsidó (rendben van), erre lehet mondani paraszt magyar"

hehe menten lefordulok a szekemröl :))
es ha valaki tenyleg azt mondja , hogy "büdös zsido etc." akkor azt minek nevezzem - faisztanak nem lehet mert Fleto, Äsz, autopälyatender meg hasonlo baromsägok - de akkor minek? "kis butusnak"???

more 2008.07.16. 18:00:38

de lehet nacinak nevezni oket bezuhov, csak akkor ne legyen mar kettos merce...nacizni termeszetes dolog, komcsizni (ami megjegyzem kisse kozelebb all hozzank es realisabb) na aaaaz baromsag es egy hulye populista senkihazi szuklatokoru idiota stbstb vagy....

more 2008.07.16. 18:02:57

ja es csak halkan jegyzem meg,az en csaladomban nem egy aldozata van az aldasos kommunizmusnak, megse vagyunk karpotolva evente x-szer, mint mas rezsimek aldozatai (mas kerdes h nem is verjuk a palavert)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.16. 18:07:45

more

ejnye...komcsik nincsenek, itt, kéremszépen, szociáldemokraták vannak!

Bezuhov. 2008.07.16. 18:16:40

mär megint..meg mindig a komcsik...juj jön a fekete auto

Bezuhov. 2008.07.16. 18:23:39

mit is beszelek...hät van itt kommenista, nem is keves. Könnyen felsimerni öket: narancsban majälisoznak...nagygyüli cimszo alatt

Eagle15 2008.07.16. 18:29:29

Szerintem nem is voltak komcsik a vezetésben, mert akik tényleg kommunisták voltak, azok szegény munkásoként dolgoztak! Ismertem egy ilyet, olyan szegény volt mint a templom egere. Miért, szerinted Sztálin kommunista volt, szerintem csak úgy csinált! Nevetséges ez az egész egy rendes vezető kellene az ország élére, hogy ne a korrupció, lenyúlás legyen a meghatározó. Ez az egész mostani politikai elit minden eszközt felhasznál, hogy hatalmon maradjon, például,nácizás, zsidózás, buzizás stb.! Nevetséges az egész és sajnos vannak akik ugranak! Van egy jobbos ismerősöm, már majdnem többször infarktust kapott (idős), de azért fröcsög, ugyanilyenek vannak a másik oldalon is, meg a feltünési viszketegségben szenvedők. Nevetséges, de persze Gyurcsány is az, amikor ilyenekben részt vesz...!

Sloane (törölt) 2008.07.16. 20:13:40

Félix Péter nem nácivadász, hanem egy exhibicionista őrült. Másik hobbija az antifasizmus mellett a dohányzás elleni küzdelem. Ő szokott egytől öt főig terjedő létszámmal tüntetéseket szervezni, persze rendőri biztosítással a dohányipari lobby, egészségügyi minisztérium, stb. ellen. Ilyenkor kár, hogy bezárt a Lipót.

Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2008.07.16. 21:33:11

Ez hasonlít a Jeremiás blogra. Ott egy rabbiképzős kissrác húzza a magyar állampolgárok agyát (és szerintem sokkal borzalmasabb és károsabb, mint a kuruc.info).

Berci08 2008.07.17. 18:57:58

www.youtube.com/watch?v=MVRANkAPurY
YouTube - Zsidó terroristacsoport Párizsban, 1990
Most akkor ki a náci? Megnézés után el lehet dönteni!

xanax · http://bennyhillifier.com/?id=CVTFxYMhwiA 2008.07.20. 01:38:45

Tomcat egymillát ajánlott annak, aki megmondja, kik az oldal szerkesztői.

süti beállítások módosítása