Skip to content


       Szűrés lista

Egy csodálatos átváltozás: nácivadászokból civil ellenállók

A július 16.-án megjelent cikkünk a Magyar Nácivadász Szövetségről elég nagy port kavart (az Index-címlap jóvoltából sok látogatóval), főleg, mert addig nem is nagyon lehett hallani az amúgy július 4-e óta létező oldalról. A Nácivadászok másnap, július 17.-én tapsikoltak örömükben, hogy

"minden előzetes várakozásunkat felülmúló hatalmas társadalmi érdeklődés övezi az immáron Magyarország legnépszerűbb Nácivadász oldalát. (...) A néhány röpke nap alatt a teljes ismeretlenségből az immáron napi 4000 egyedi látogató igényeit kiszolgáló oldalunk viharos - napi több ezer százalékos - nézettségi növekedésének ütemét bármelyik online hírújság, vagy un. "marketing szakember" megirigyelhetné!"

Szívesen, idióták ...

Azt hittem itt vége is a történetnek, valaki dob egy levelet a blogspot.com-nak, hogy talán nem kellene a Nácivadászokat zizegni hagyni, költözzenek ők is szerverről-szerverre, ahogy az ellenpólusuk, a kuruc.info. De nem így történt ...

Július 18.-án a Népszabadság egy kellemes buksisimogató-benyalós cikkben írt a Nácivadászokról, amelyre a Reakció fel is hívta a figyelmünket:

"A magyarság védelmében alakult szervezet internetes oldala arról tanúskodik, hogy az antifasiszták a hivatalos szervek tehetetlensége miatt szánták rá magukat az eddiginél keményebb fellépésre.(...) A legfontosabb különbség alighanem az, hogy a nácivadászok nem elégednek meg az oknyomozó munkával: kilátásba helyezték, hogy rendszeresen tartanak antifasiszta akciókat. Ezek mibenlétéről keveset tudni, de az egyik felhívás alapján gyanítható, hogy nem feltétlenül erőszakmentes megmozdulásokra gondolnak. (...) az akciók megszervezésekor, úgy látszik, nem minden esetben ragaszkodnak majd a törvények maradéktalan betartásához.

Ergo a Népszabadság reklámot csinált egy olyan szervezetnek, aki már előre bevallja, hogy nem fogja a törvényeket betartani az akcióik során. Az ál-Teller levél után egy újabb mélypont? MÚOSZ? Senki? Ez így okés?
De azért a nem is MÚOSZ tag RTL Klub riportert
basztatták rendesen ... 

A Népszabadság cikkét idézve a "hírt" lehozta a Stop, a Blikk, a Magyar Rádió, a Klubrádió és meg sorolhatnám ... (a Borsod Online legalább egy interjút készített egy politológussal).

És végül eme láncolat csúcspontján megszólalt Draskovics Tibor igazságügyminiszter július 19.-én:

"Úgy gondolom, az sem fogadható el, hogy valakik az internet ismeretlensége mögé bújva személyiségi jogokat sértsenek, bűncselekmény elkövetésére hívjanak, másokat gyalázzanak. Elfogadhatatlan ez akkor is, ha törvényt sértenek, és elfogadhatatlan akkor is, ha csak erkölcsi szabályokat tekintenek semmisnek."

Régen értettem így együtt szóról-szóra egy szocialista politikussal. Miniszterrel meg még soha. Aha, - mondtam magamban - viszlát idióta Nácivadászok, mentek ti is a lefelé a klozetba a kuruc.info után. Mert:
- internet ismeretlensége mögé bújtak: pipa
- személyiségi jogokat sértenek: pipa, pipa, pipa
- bűncselekmény elkövetésére hívnak:pipa
- másokat gyaláznak: pipa

Erre mit hallok tegnap este a híradóban? Újra Draskovics, az igazságügyminiszter! 

"Én azt látom, hogy szerveződik a civil ellenállás, a kirekesztéssel, az elfogadhatatlan megkülönböztetéssel szemben, és ez jó! Az persze természetes, hogy jó célt sem lehet törvénysértő módon szolgálni."

Hírtv: "Az igazságügyi miniszter - különbséget téve a bal- és a jobboldali radikálisok között - úgy látja: a "nácivadászok" csak arra reagálnak, hogy a szélsőjobboldal "mások életét kockára téve rendre túllépi a törvény kereteit".

Akkor mehet a vödör szar a te fejedre is, ugye Draskovics? Mi is csak "reagálunk", rendben?

Ha ilyen kemény munkával folytatják az antifasiszta harcukat a Nácivadászok, előbb-utóbb valamelyik állami ünnepen meglesz ennek a jutalma, lehet még egy kitüntetést is kapnak...
 
Ja, és teljesen véletlen lehet, hogy ez ugyanaz az igazságügyminiszter, aki szombaton végre beismerte, hogy ők (a kormány) záratták be a kuruc.info-t. Természetesen a jogállam, a demokrácia, a törvények és az egyenlő mérce alapján ...


És már meg is született amúgy a Nácivadász oldal paródiája, a Náczivadász ...

 

 


Címkék: közélet mszp pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr5579016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bezuhov. 2008.07.22. 11:05:31

eric

hät hogy is mondjam... hogy be ne ugordjak a furfangos kerdesednek :)

Szerintem az aki keveri az olaszokat a franciäkkal...(csiga-macskaevö) :D

egyebkent en sem kedvelem öket a nagypofäjuk miatt :))...csak ezt nem reklämozom minden 2. blogon

Bezuhov. 2008.07.22. 11:08:14

höm 2008.07.22. 11:02:32

tenleg? fotostul? melyik-e vagy? :O

INkvizítor 2008.07.22. 11:12:25

nemmondommeg bebe :)))
fotó még nincs, de dolgoznak rajta a fijugg :)))
a nevemet meg elírták :)))) (bal-faszok)

Bezuhov. 2008.07.22. 11:17:48

höm 2008.07.22. 11:12:25

lätod höm! en meg csak dolgozok azon hogy fentlegyek az esetleges neo-kuruc.infon. :))
Szoval minden elismeresem a tied, te hires ember! :DD

more 2008.07.22. 11:21:40

el a kezekkel az olaszokrooool!!!! helyen van az o eszuk (is)

ghavin 2008.07.22. 11:32:27

Kezd beérni a Maszopos/Fidedeszes vetés... Ahelyett, hogy náci és libsi összefogna a "politikai elitünk" ellen, és karóba húznánk az összes képviselőt egymással civódunk. Szánalom.

more 2008.07.22. 11:36:25

aha, szavazzunk meg kozosen egy, kizarolag egy olyan tortenelmi korszakot, amikor nem egymast martuk szanaszet, arultuk el, vertuk at, adtuk el kilora...
Ghavin, te mondj egy ilyet eloszor
nekem nem tul sok jut eszembe, ugyh nem sok osszefogasos hagyomanyhoz tudunk visszanyulni...vagy?

INkvizítor 2008.07.22. 11:41:27

Károly Róbert uralkodásának vége, és Nagy Lajois idején!! yo-ye!! :)) meg egy kicsit Zsigmond alatt!! :))) (rég vót, tán igaz se vót....)

ghavin 2008.07.22. 11:43:19

Sosem késő hagyományt teremteni azzal, hogy a rajtunk élősködő pár száz öltönyös bűnözőt és az udvartartásukat kollektíve kiírtjuk. Nem a cigányok, nem a nácik, nem a zsidók felelősek azért a sok szarért ami felhalmozódott a fejünk tetejére, hanem kizárólag ők. Hidd el, ha elég nagyra nőne az embertömeg, ami megindulna a parlament felé azzal a céllal, hogy nem a kormányt, hanem az összes rohadék politikust kívánjuk eltenni láb alól, akár az egész rendőrség karöltve a honvédséggel is szembeállhatna velünk, meg nem tudnának állítani. Valószínűbbnek tartom, hogy a nép oldalára állnának.

toxikus 2008.07.22. 11:47:27

én egy akkora náci vagyok...

Bezuhov. 2008.07.22. 11:47:55

Ghavin

ugy gondolod, hogy ha az elitet lenyakazod, akkor a tarsdalom faxaul megjavul?? Häät,..Erösen ketlem. Tudniillik nem a politikusbol lesz a zember, hanem a zemberböl a politikus.

more 2008.07.22. 11:50:08

hidd el, akkor is lenne jopar szarkevero, aki 10forintert vagy az anyja eladasa utan alaasna az egesznek.
sztem a hangulat egyre inkabb arra csuszik amirol te beszelsz ghavin, csak ezt keptelenseg megszervezni, osszefogni, es nem feltetlenul azert mert mindenki mas oldalon all, hanem mert mindenki fel, es nem fogja fel, h a valasztoknak nem csak odatenni van joguk a politikusokat, hanem le is venni, mert ezt jelenti a demokracia es a nepkepviselet.
ezt az aprocska problemat a politikusok es a nep is hajlamos ignoralni...

kjurge (törölt) 2008.07.22. 11:51:55

Kellene fegyverbolt az utcákra, aztán vehetne végre fegyvert magának mindenki, és aki hülye, az úgyis bekrepál, a többi meg megvédhetné magát. Meg fellendülne a magyar fegyvergyártás, meg ilyenek.
Kellene már fegyver az emberek kezébe is, mert ilyen faszságok miatt nem merem rendesen meginni az esti kakaómat, mert félek.
Az kár, hogy egy ilyen geci a rendészeti miniszter, ez kb olyan nyilatkozat volt, hogy mindenki mindenki ellen, szabad a vásár, az győz, aki nem szopódik be.
Ez olyan, mintha azt mondaná a mentős, hogy legyél rosszul közelebb a kórházhoz, vagy a cipész azt mondaná, hogy ne hordj cipőt,mert elkopik a talpa, vagy a wcs néni azt mondaná, hogy ne használd, mert koszos lesz.
a nácivadászok komoly figurák, szélsőbalt is lehet végre kiáltani.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.07.22. 11:54:49

Ghavin: miért akarod "bántani" a jelenlegi politikai elitet? az összes elbaszott (talán "szándékosan"?) közbeszerzés, az évek óta halmozódó államháztartási hiány, az összes sumák ügy, mind-mind a választópolgárok érdekét, és az ország felemelkedését szolgálja. Úgyhogy "el a kezekkel a politikai elittől", ŐK mindannyian a Nemzeti Kincs kategóriáját képviselik.
És végül; Ghavin: Te is egy szemétnáci vagy :-))))

more 2008.07.22. 11:54:58

szted kinek lenne eloszor fegyvere?

toxikus 2008.07.22. 11:58:58

ehh. nácivadászon előzetes moderáció megy. pedig megírtam nekik,h náci vagyok:D

Dr. derelye vágó · http://www.freeworldgroup.com/games6/gameindex/castlewars.htm 2008.07.22. 12:01:37

←toxikus lajhár→

pedig még jó polgárhoz méltóan fel is jelenteted magad :D

toxikus 2008.07.22. 12:02:17

jaja. én egy igazi rendes náci vagyok:D

more 2008.07.22. 12:05:23

ha van vadaszengedelyed, konnyebb a dolog

toxikus 2008.07.22. 12:07:22

ez a nap ez sok nekem. kiderült,h sátánista is vagyok:D

faszistavadász · http://naczivadasz.blogspot.com 2008.07.22. 12:07:54

hihetetlen. már mindenhol ottvannak a náczik.
mikor ébred már fel ez az ország? :(

sírok és félek. a nácziktól. is.

more 2008.07.22. 12:18:44

akkor szerezz be egy vadaszpuskat es ha jon egy naci adj a pofajara!!
de vigyazz, nehogy akkor suljon el a puska, ha eppen kolomparek jonnek fosztogatni allampolgari jogaikat gyakorolva!!!

faszistavadász · http://naczivadasz.blogspot.com 2008.07.22. 12:35:08

ne legyél előítéletes, mindenki egyenlő. de mi antifasiszták kicsit egyelőbbek vagyunk, hisz szent célunk van.
a kolompározásért meg náczi vagy, tuti

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.22. 12:35:26

more 2008.07.22. 12:18:44
Kolompárék teljesen korrekten járnak el. Amúgy neked kéne elvinni hozzájuk az összes ingó vagyonod, nehogy elfáradjanak szegények a lopásban :)

more 2008.07.22. 12:37:16

varja, eppen hamut szorok a fejemre

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.22. 12:38:31

Lopást írtam volna? Hajjajj. Természetesen jogos konfiskációra gondoltam :D

INkvizítor 2008.07.22. 12:39:34

Elvtársak! és Elvtársnők! Náczik! és Náczikok! Brúdák! és Brudinák!

ezennel bejelentem, hogy levadásztam magamat! Én (címem és elérhetőségem a Partizáninfó szerkesztőségében) ezennel önkritikát gyakorlok!
Nagyon szégyenlem magam, hogy szót mertem emelni hazánk felemelkedésén munkálkodó, egy és igaz üdvös utat mutató, modern baloldalunk ellen!
Szégyenlek minden dehonesztálló kifejezést, mit bölcs, előrelátó, igazmondó, és megbocsájtó vezérünkre, illetve annak jobb, akarom mondani bal kezét (mert jobbja csak a fasisztáknak meg első Istvánnak van) képviselő igazságügyért rendészetért, korábban a pénzügyekért, meg egyébb fontos dolgokért felelősséget vállaló, a bajban is kitartó barátja és harcos társa ellen!
Kérlek benneteket fent nevezettek! Bocsássatok meg Nekem!! (különösen Te Bezuhov elvtárs, hiszen a múltkor is liberós pöcsnek mertelek nevezni amit nagyon sajnálok azóta is) bocsássátok meg reakciós elhajlásaimat, rasszista kirohanásaimat, gyűlölködö megjegyzéseimet. (összefoglalva létemet)
Továbbiakban csak jó és csendes adófizetője szeretnék lenni pártunknak, és kormányunknak, egyébb vágyaim nincsenek.

kjurge (törölt) 2008.07.22. 12:40:12

én alvónáci vagyok.
Ez azt jelenti, hogy olyan mély kiképzésem volt, hogy csak a háború után hatvanpár évvel ébredtem fel.

Peppone Botazzi 2008.07.22. 12:43:48

Bezuhov: nem az a náci aki zsidózik. Most ha én azt mondom hogy ez egy hülye zsidó akkor náci vagyok? És ha azt mondom hogy ez egy idióta holland? Akkor is náci vagyok? Vagy ha azt mondom hogy hülye náci? Akkor is náci vagyok? Egy népcsoporthoz tartozó minősítése még nem jelent egyet a népcsoport kiirtásával.
Engem rohadtul idegesít, hogy izrael meg a zsidók egy része abból próbál megélni amit fél évszázada velük tettek. "Ki a faszt érdekel" ez amikor az illető megérdemi a jelzőt? Nem fogok egy zsidónak sem elnézni semmit csak azért mert zsidó. És itt most lehetne szerb, német, eszkimó akármi...

more 2008.07.22. 12:45:49

hehehehe, le az eszkimokkal, es elore a cinkek egeszsegeert!!!!

Peppone Botazzi 2008.07.22. 12:46:29

Ja a galgagyörki hegedűvirtuózok (hehe nem leszek náci) szóvátették, hogy nem kaptak támogatást az üvegezésre és a redőny megcsináltatására. Hogy miaz hogy nem támogatják őket...

Liberté__73 2008.07.22. 12:47:00

"Bezu...én büdös csigaevőknek hívom a digókat...mi vagyok?:"

hát akkor te biza butuska vagy, mert a csigaevők azok a franciák, a digók meg az olaszok, akik viszont macskazabálók (mangagatti). :)

átlátó 2008.07.22. 12:47:56

Nekem most csak az a véleményem, hogy orális tevékenység közben a Draskovics fogaz.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.22. 12:48:04

Biztos azért mert cigányok. Szemét rasszista országban élünk. Felháborító!

more 2008.07.22. 12:48:56

a macskazabalok a kinaiak!!! szalljatok mar le az olaszokrol!!! mellesleg ok is esznek csigat meg bekat is, de legalabb finoman elkeszitve:))))
csak irigykedtek rajuk, mert szebbek:)))

more 2008.07.22. 12:50:43

ne rekeszd ki a nagyfoguakat!!!! ugyanolyan jogaik vannak mint a kisfoguaknak, es egy kisfogu is fogazhat

INkvizítor 2008.07.22. 12:50:53

Peppone Btazzi elvtárs!

az a NÁCI akire Mi azt mondjuk!! :)) (és kuss!!)

reKorrekt 2008.07.22. 12:52:09

Bántod a fogazókat? Ezek szerint te is náci-e vagy-e?!

INkvizítor 2008.07.22. 12:52:58

more elvtárs!

a kínai elvtársak kutyát esznek!!! (az olimpia idején tilos nekik, mert a nyugati elvtársak megsértődnek!!)

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.22. 12:54:19

korrekt 2008.07.22. 12:52:09
Bántod a fogazókat bántókat? Te is csak egy szemétnáczi vagy :)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.07.22. 12:57:00

ebből is látszik, hogy gastronomiai megközelítésben a németeknek (azaz a NÁCIKNAK) van a legrosszabb ízlésük, azok meg káposztazabálók.
Jujj, lenáciztam a németeket. Akkor én most anti vagyok? segítsen valaki, meg identitástudat-zavarom van...

reKorrekt 2008.07.22. 12:58:56

Combi_TpK a gonosz szalonfasiszta 2008.07.22. 12:54:19

Most megfogtál xD

more 2008.07.22. 13:02:01

kutya-vagy macska-eves, nem mindegy? mellesleg az olasz haverjaimnal en is beprobalkoztam a macskaevo idiotak jelzovel, amin verig sertodtek, h ok nem esznek se kutyat se macskat.

szal ossze vagyok zavarodva....en a gulyaszabalo senkihazi

reKorrekt 2008.07.22. 13:07:40

Ez a gulyaszabalo olyan mint a pácsó?

Peppone Botazzi 2008.07.22. 13:10:07

more: te gulyást zabálsz? Bazz akkor te is náci vagy! Nem is értem eddig miért nem vettem észre, most látom hogy még a szemed is vérben forog :D

more 2008.07.22. 13:15:26

hal'Istennek utalom a gulyast, szoval csak egy ugyanolyan sztereotipiat akartam irni, mint a macskazabalo digok vagy a kutyazabalao mittomenkik
peppone elvtars, mindent latsz???? jo a halozat hehehe

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.22. 13:26:05

more 2008.07.22. 13:15:26
Aki nem szereti a gulyást, az a káposztát szereti. És mind tudjuk, hogy kik szeretik a káposztát, ugye?

more 2008.07.22. 13:34:02

ahhh, tehat mar nem csak naci vagyok, hanem nemet is, akkor viszont en vagyok bezuhov.....
total skizo
csinlajuk vissza, nem akarok bezuhov lenni!!!!

TheFan (törölt) · http://www.4muzik.com 2008.07.22. 13:39:28

Hany evesek a nacivadaszok? 13? 14? Van mar szemelyi igazolvanyuk?
Tudnak mast is irni, vagy csak gyerekes csufolodasban merul ki a tudasuk?
Nesze neked batorsag, nevtelenul irogatni egy blogpot oldalon. Piha!

Old Shatterhand 2008.07.22. 13:41:22

Hatás - ellenhatás.
Ez törvényszerű.
Nem örülök ennek az oldalnak. De nem jött volna létre, ha a nagyokos és -szájú szélsőjobbb nem vadul el és nem hozza létre a kuruc.info nevű szennyet.
Megérdemlik. That's all.

ötvenminuszegy · http://otvenminuszegy.blog.hu 2008.07.22. 13:47:50

És kikérem magamnak, hogy a héten már megint visszadobták a szotyi-perec-jegesvízbenüccsisör-kockakőárus vállalkozói kérelmemet... mocskosnáczi bürokraták...

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.22. 14:10:42

Na ez a poszt már ellaposodott. Kérünk újat. Természetesen olyat, ahol náculhatunk :D

INkvizítor 2008.07.22. 14:13:53

Old Shatterhand!

a "kuruc.info nevű szenny" nem jön létre ha a "ha a nagyokos és -szájú " szélső liberális kormányzat nem őrjöng itt éveket!!!

és azt érdemeljük meg ami itt éveken belül következni fog!!!
"vér, könnyek, és szenvedés"

HgGina 2008.07.22. 14:22:51

Ez a csóka tud valamit.
No, nem szakmailag. Hanem MÁSOKRÓL tud valamit. Azért van mindig bársonyszék az ülepe alatt.

reKorrekt 2008.07.22. 14:45:54

"A Magyar Gárda Egyesület közleménye a galgagyörki lövöldözés kapcsán
2008. július 21.

Közlemény:

Azonnali és alapos kivizsgálást követelünk!

A sajtóban megjelent hírek szerint az elmúlt éjjel Galgagyörk községében cigány családok által lakott házakra lőttek ismeretlenek. Bár a rendőrség határozottan cáfolja, hogy a cselekménynek bármi köze lenne a Magyar Gárda által kimenekített magyar család ügyéhez, sajnos várható volt, hogy a hazugságvizsgáló gépektől mindennél jobban rettegő cigány vezetők azonnal "gárdázni" kezdenek.

Arra kérjük a nyomozó hatóságokat, hogy minél hamarabb göngyölítsék fel az ügyet, és hozzák nyilvánosságra vizsgálatuk teljes eredményét! Megérzésünk szerint két valószínű magyarázata lehet a lövöldözésnek, amelyek ráadásul nem is zárják ki egymást. Az egyik eshetőség, hogy a tettes maga az áldozat, a másik, hogy a bűncselekményt ugyanazok követték el, akik a rendőrpalotába lőttek, ellopták Kádár csontjait és Molotov-koktélokat dobtak MSZP-s politikusok házaira.

2008. július 21.

Magyar Gárda Egyesület sajtóosztálya"

dzsugasvili 2008.07.22. 14:50:18

Több ilyen cikk kéne. Ez az ú.n. antifasiszta a legnevetségesebb, legszánalmasabb élőlény a mai Magyarországon. Várom a Tóta W. cikkeket, amelyekben rájuk száll, mert rajtuk aztán van mit nevetni.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.22. 14:58:44

"hazugságvizsgáló gépektől mindennél jobban rettegő cigány vezetők"

:DDDDDDDD

bambapacák 2008.07.22. 15:19:24

Ezek után gondolom a tiszteletbeli elnök Horn Gyula lesz, ifjú korában sokat gyakorolt a pufajkásoknál. Még a megszünt, de még létező munkásőrök is jöhetnek. koszorúzni a kádár sírnál fognak. Kár hogy az ifjúbaloldali Z. még előzetesben van a sikítások miatt, kezelhetné a pénzügyeiket. Húsz év után kissé lúdbőrözök, jönnek vissza, kérdés mikor akarják visszavenni székháznak a Terrorházát, a lelkesítő emlékek képei ott vannak.

psyché és nárcisz 2008.07.22. 15:27:40

"A Demokratikus Hálózat egy MSZP barát civil szerveződés, amely részben a MEASZ Demokrácia Akadámia hallgatóinak bázisán jött létre 2008-ban.
Céljaink között szerepel a szélsőségekkel szembeni küzdelem, nyitás a fiatalabb generációk és azok irányába, akik elfordultak az elmúlt években a politikától.
Jelen helyzetben a legfontosabb a számunkra az, hogy segítsük az Orbán Viktor elleni hatékonyabb fellépést. Sajnos újra reális eséllyé vált az, hogy visszatér a hatalomba és ez rendkívül súlyos csapás lenne arra a modernizációs folyamatra, amelyen a jelenlegi kormány viszi ezt az országot. Mi is botladozunk néha, de lássuk tisztán, hogy ki a gáncsvető."
www.kapcsolat.hu/index.php?cmd=/public/groups/view/id_5383/full_1
nacivadasz.blogspot.com/2008/07/baloldali-megemlkezs-hs-antifasisztr.html

more 2008.07.22. 15:34:02

ezt tanitjak a demokracia akademian?
ujra kene olvasniuk a sracoknak par konyvet

more 2008.07.22. 15:37:44

mindenestre a blogjuk unalmasabb mint ez itt (ennyi okos csak itt johet ossze:))

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.22. 16:26:02

Ejjejj. Le kellett nyomnom az alt SA billentyűkombinációt az imént. Náczi-e vagyok?

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.22. 16:28:02

"arra a modernizációs folyamatra, amelyen a jelenlegi kormány viszi ezt az országot."

Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

reKorrekt 2008.07.22. 16:28:07

"A Demokratikus Hálózat egy MSZP barát civil szerveződés"

vs.

"A Magyar Gárda egy nemzet barát civil szerveződés"

A különbség:
MSZP nemzet

Az elsővel nincs probléma, a másoddikkal van. Érdekes.

reKorrekt 2008.07.22. 16:29:19

*MSZP vs. nemzet (nem vette be az ellentét jelet :P)

reKorrekt 2008.07.22. 16:30:13

Bazzeg, náci már a blogmotor is!! :O

INkvizítor 2008.07.22. 16:45:58

minden nácikok monnyon le!!
főleg a blogmotor!!
meg az ellenzék!!
meg aki nincs bent a parlamentben az is!!
meg a vidékiek is!!!

kivétel Bezuhov elvtárs!! ő maradjon!! nélküle nem megy!!!

more 2008.07.22. 16:54:29

bezuhov nem elvtars, o egy igazi europeer mint horngyula (neki volt ez a kedvenc szava)

more 2008.07.22. 16:55:31

egy gonosz szalonfasiszta mar meg is halt a rohogestol:))) fogynakfogynak

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.22. 16:57:15

Nem nem, még élek, bloodhound legnagyobb bánatára :)

more 2008.07.22. 17:03:23

meg nehany hasonlo szoveg a nacivadaszon, aztan belehalsz a rohogesbe az tuti. mongyuk inkabb mint az agyverzesbe (nehogy akarki is felkurja ezeken a hulyesegeken az agyat!!!)

more 2008.07.22. 17:40:37

na tegye fel szepen a kezet: melyikotok volt a nevtelen feljelento?

reKorrekt 2008.07.22. 17:59:25

Amúgy nyilván a felsoroltak közül valaki.

reKorrekt 2008.07.22. 18:01:21

De inkább nem írok semmit, mert mindjárt csöngetnek, oszt akkor tényleg lesz ||||, o,o ,||||

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.22. 18:08:53

Feljelentették a nácivadászokat
2008. július 22. 13:36HunHír.Hu-információ

Feljelentette egy magánszemély a Magyar Nácivadász Szövetséget, mivel a honlapján, a nyilvánosság előtt megvalósította a Btk. 269. §-ban foglaltakat - tudta meg a HunHír.Hu.

A szóban forgó honlap lementett és mellékelt anyagában egyes emberek elleni fellépésre hív fel, így például Polgár Tamás ellen is. Mások származására utalva faji hovatartozást kiemelnek (Kiss Endre Farkas esetében zsidó-keverék).

A Nácivadász honlapja megvalósította az Alkotmányellenes tevékenység fogalmát is, amikor az Alkotmány 54.§ (1) pontjával ellentétben megsértette Polgár Tamás, Kiss Endre Farkas, Gede Sándor és Gede Tibor, Gonda László, Sípos Zoltán méltóságát, amikor az említett személyeket fasisztának, náci söpredéknek, náci bűnözőnek nevezi.

A férfi feljelentette Draskovics Tibort is, mert védelmébe vette a Nácivadász honlap Alkotmányba és a Btk.-ba ütköző cselekedeteit, amelyet a Nácivadász honlappal kapcsolatos kijelentése támaszt alá, mely szerint a Nácivadász csak reagál.

A neve titokban tartását kérő férfi feljelentette továbbá Gyurcsány Ferencet, mert megvalósította a Btk. 261.§ (1) b, pontjában meghatározott terrorista tevékenységet, amikor az általa irányítása alá tartozó magyar titkosszolgálat, a Kuruc.info szerverének kikapcsolásának céljából, a szolgáltató (LayeredTech) elnöke (Jack Finlayson) családjának kiirtásával való fenyegetést helyezett kilátásba. A fenyegetésről, Polgár Tamás szerint, maga a szolgáltató adott hírt.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.22. 19:29:12

zero · vastagbor.blog.hu/ 2008.07.22. 18:08:53
Lassúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú :D
Ezt linkeltem 5 kommenttel feljebb :D

reKorrekt 2008.07.22. 19:34:03

Érdekes módom most nagy csönd is van minketvadászóknál... xD

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.22. 19:37:53

Combi_TpK a gonosz szalonfasiszta

Ja, tényleg ...bocs :-)

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.22. 19:44:39

Bár így nem kell a linkre kattintani, helyben olvasható a jóhír minden igazhitű náczi testvéremnek :D

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.22. 20:22:38

"Ságvári Endre emléktáblájának letakarására készül Debrecenben - érzékeny lelkű olvasóinktól ezúton kérünk elnézést, de nincs rá pontosabb, jobb jelző - a fasiszta, nácikollaboráns Czakó Sándor, az MDF elnökségi tagja."

Imádom az antifa gondolkodásmódot. Aki nincs velük az náci :D

reKorrekt 2008.07.22. 20:55:58

Ezek szerint a szüleim velük vannak? hisz nem nácik. De akkor velem nincsenek, tehát azok?
Ehhh, ki érti ezt... Nyomorult hülyegyerek(ek) gyülekezete...

Kíváncsi leszek hogy a 'nagy'médiában mikor olvashatunk/hallhatunk a feljelentésről...

korrekt orr 2008.07.22. 21:40:48

az ilyen bezuhov-félék miatt fog a hetven százalék a fideszre szavazni, már én is - sosem hittem volna

mutant · http://universal.blog.hu 2008.07.22. 21:49:59

Zöld Pártra kell szavazni:D amúgy...mikor érte őket támadás?mikor sérültek meg?mert ha egy-egy tüntetésen igen,akkor azt az ÁVH-tól kapták.Bár rájuk férne egy efféle nevelés!Mint amikor mi csak álltunk a buszra várva,és sámfával rábaszott a zsaru a haverom lábára.kérdésére,h mit követett el,választ nem kapott.

INkvizítor 2008.07.22. 21:55:41

ha lesznek választások!! :))
és nem maradnak el "náci veszély miatt"

mert ha a nácik megnyerhetik a választásokat akkor náciveszély van (nem kicsi!!!), és akkor reagálni kell...
ha meg reagálni kell, akkor közben nem lehet választani!! :))

ördögi kör.. :))

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.23. 01:53:20

index.hu/politika/belfold/srks0722/

Törvényes volt a razzia a soroksári romáknál
Törvényes volt a soroksári rendőri intézkedés, állapította meg a BRFK hétfőn indított vizsgálata, a főkapitány bűnügyi helyettese azonban fegyelmi eljárást indít az akciót irányító parancsnok ellen. Az eljárásban azt akarják tisztázni, történtek-e szakmai hiányosságok.

Ezbazmeg kész. Hazajövök a Karma Pointból egy pár sör meg karibi drink után, és ez a dilettáns faszság fogad. Pofámleszakad fegyelmi eljárás. Hihetetlen, hogy a bünőzöknek és a rokonságuknak több joguk van, mint a rendőröknek, csak azért 'mert cigány vagyok'.

reKorrekt 2008.07.23. 08:12:35

*korrekt orr 2008.07.22. 21:40:48

No megjött az orrom is :O

A kommandósokról annyit, hogy mostmár üdvözölhetünk +8 embert a klubban. Nem írom le melyikben, tudjuk :P

INkvizítor 2008.07.23. 09:46:36

Combi!

nem baj, rángassák csak az oroszlán bajszát... a rendőröknek sem kellett a szomszédba menni eddig sem egy kis szalonfasizmusért.. :))

minden egyes megnyilvánulása az ocö-nak, meg a több szelektív jogvédőnek, csak a "nácikok" táborát növeli.. :))

a legjobb kampány hagyni kolompár orbánt, meg száva vincét beszélni...

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.23. 10:13:47

höm 2008.07.23. 09:46:36
Kolompár Orbánt főbelőni.
Amúgymeg hatalmas árjanáczifasisztaveszély van az országban. Tessék rettegni: webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video&video_id=378919

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.23. 10:17:26

Jajj azt elfelejtettem, hogy Mohácsi Viktóriát karóba húzni, Raffael Gyulát felnégyelni.
webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video&video_id=378926
Ezt is élvezni fogjátok :)

more 2008.07.23. 10:33:01

na mi van, elaludtak a bloggerek?
mara nincs uj konc?

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.23. 11:04:24

zero-t megtalálták a nácivadászok és most próbálják meggyógyítani :)

korrekt orr 2008.07.23. 17:27:15

nem csak ezért áll 1 százalékon a szadesz, se azért lassan mindenkinek elege lesz a permanens hecckampányozásból

www.nol.hu/cikk/499930/

korrekt orr 2008.07.23. 17:41:15

egyébként valakinek sikerült már kommentet írni a nácivadász blogra?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.23. 18:08:43

"more 2008.07.23. 10:33:01
na mi van, elaludtak a bloggerek?
mara nincs uj konc? "

Durván dübörög az uborkaszezon, melózni is kell :-((
Ami vastagbőr, azt megírjuk, természetesen xD

János2 2008.07.25. 10:49:04

A zsidóknak nincs semmilyen önkritikájuk ? Azzal miért nem foglalkoznak,hogy mi volt a kiváltó oka annak,hogy a történelemben a holocaust bekövetkezett ? Ha olyan becsületes,ártatlan emberek lennének,mint ahogy próbálják magukat beállítani,akkor miért nem fogadta be őket egy ország sem a háború alatt ? Ennyi erővel szinte minden emberre vadászhatnának,mert csak azok nem gyűlölik őket,akik nem ismerik.

fokabacsi 2009.01.06. 13:18:09

A politikus "urak " KIREKESZTŐ magatartása velem szemben.:én miért nem adózhatok áfázhatok 15 % on.Ez a kirekesztő fasisztoid rásszístááá magatartás mikor fog törvényi tiltás alá esni??!Hogy ne csak a sípszóról szülessen törvény?!No meg a tojásdobálásról? Ugye Apró elvtárs veje?Nyomom a vészcsengöt!!!?

süti beállítások módosítása