Skip to content


       Szűrés lista

Wahorn nem hallott még Kolonicsról - 8 perc a Klubrádióból

Sok beszélgetést hallottam-láttam már, de ez az Orosz-Wahorn 8 perc nagyon ott van a csúcs közelében ...
Orosz Józsi a Kontra című műsorában pénteken Wahorn András festőművészt kérte fel, hogy a nap eseményeit legyen már olyan kedves és kommentálja már a saját szavaival. Nos, Wahorm valami félelmetesen alultájékozott volt, össze vissza beszélt meg szuszogott. Szegény Orosz Józsi mindent megpróbált, hogy valami értelme is legyen a beszélgetésnek, de Wahorn Andráson nem volt aznap fogás. Szegény Orosz jól belehúzott vele, remek választás volt, biztos az összes haver-kommentelő elment szabira.

Az 8 perces beszélgetést kivágtam nektek a műsorból, tettem alá sok szép fotót Wahornról meg festményeiről. Már a kezdés nagyon erősre sikeredett, ugyanis Wahornból 1 perc alatt előjött a tájékozatlan paraszt... (jól felkészült a műsorra, lehet, előtte ébredhetett):

Orosz Józsi első kérdése az volt, hogy mi véleménye Kolonics György haláláról, mivel tartozunk az olimpiai bajnoknak?
Wahorn: „Nem érdekel a sport, én most hallottam az Ő nevét először, hogy meghalt, nem értem egész pontosan, hogy mivel tartozom neki ...nem tudok ezzel kapcsolatban mit mondani."



Címkék: közélet pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr12587860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

REPARATUR 2008.07.28. 11:00:52

ki a za Wahorn? SZánalom!

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2008.07.28. 11:10:34

Lehet utalni engem is. Mielott meg nem halt, en sem tudtam volna megmondani, ki az a Kolonics Gyorgy. mert nem erdekel a sport es nem kovetem nyomon a torteneseit.
mellesleg a celebek nevet sem tudom.

Viszont ha en musort vezetek, felkeszulok belole, hogy ne egjek ekkorat.

oatBXL · http://blog.osztrogonacz.com 2008.07.28. 11:14:02

Szerintem Wahorn egy boldog ember. Irigylem, hogy ilyen függetlenül tud élni a napi valóságtól. Szerintem pedig nem "parasztság" ha valaki nem azzal foglalkozik amivel az emberek 80-90%-a. Egyszerűen más, talán nevezhetjük művészinek.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.28. 11:37:44

oatBXL

Persze, nem kötelező követni a napi eseményeket, sőt azt sem kell tudni ki a miniszterelnök....

De ebben az esetben visszautasítom a felkérést és nem kommentálok össze-vissza élő rádióműsorban ....

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.28. 11:44:34

Mér utasítanád vissza a sok pénzzel járó felkérést Abszurdisztánban?

Eltiron72 · http://haragszom.blog.hu/ 2008.07.28. 14:12:02

Nos, én tudom ki Wahorn, tudom ki Kolonics, de ki a faszom az az Orosz József???
Tényleg fingom sincs.

Egyébként zero, te direkt azért hallgatod a klubrádiót, h felidegesítsd magad???

oatBXL · http://blog.osztrogonacz.com 2008.07.28. 14:54:31

zero

Szerintem ebben (a felkérés visszautasításának szükségszerűségében) igazad van. Gondolom a közös barátok, élmények, esetleg egy kis számlapénz-mozgás hatására még egy boldog müvészember is hajlandó semmitmondani.

Horizont 2008.07.28. 15:46:41

Nem kötelező tudni ki volt Kolonics.(nyugodjon békében),de ha valakit arra kérnek fel hogy kommentálja a napi eseményeket akkor nézzen már körül mi történt aznap.
Mellékesen a Klubrádió a (sok szörnyűséges kereskedelmi rádiók mellett) színvonalas adó.Vegyük ki a politikai műsorokat (ahol egyébként szakmailag jó Orosz József és nem Józsi),de van kulturális műsor,örökségvédelem,
jazz,latin,gazdasági témák,
beszélgetős sport "téma", utazási magazin,közlekedés,hangos könyvtár stb.
Ebben a rádióban BESZÉLGETNEK!!!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.28. 15:49:53

Optimista

na , ja, beszélgetnek, de így ???

Amúgy "Orosz Józsi" egy durván elfogult baloldali árokásó, ne nevezzük már szakmailag "jónak" .

Horizont 2008.07.28. 16:13:21

zero:
Ha nem hallgatod honnan tudod???
Azt írtam hogy a POLITIKAI MŰSOROK NÉLKÜL igenis színvonalas rádió.

Szerinted "Orosz Józsi" egy durván elfogult baloldali árokásó!!!
Akkor Bayer Zsoltika micsoda?
A másik oldalon.
Amúgy azt gondolom hogy el lehet valakit ismerni SZAKMAILAG, pártállástól függetlenül.
Ebben az esetben Wahorn volt a bunkó....

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.28. 16:47:15

Ha nem hallgatod honnan tudod???

nem kell hallgatni, Orosz maga vallotta be ... és az sem menti fel, hogy a másik oldalon is van hozzá hasonló....

De hogy ismerjem el szakmailag, amikor egyik oldalra húz? Még a Nap-Keltéből is kirúgták, ez pedig már nem semmi ...

na mindegy, ezzel lezárom orosz józsit ...

Warhorn pedig egy primitív beszívott "művész" ...

2008.07.28. 18:07:57

Én sem tudtam ki Kolonics, illetve utólag beugrott, hogy egy idegesítő reklámban hallottam a nevét. Elég olcsó álszentségnek tartom, hogy most egyszerre mindenki számonkéri ennek a szegény sportolónak az ismeretét, mellesleg úgy tesz, mintha kezdetektől rajongója lett volna. Nem bűn nem ismerni, ugyanúgy ahogy nem bűn nem ismrni Forma-1-es pilótát, ukrán kortárs költőt, Nobel-díjas vegyészt. Mindenki maradjon az őszinte érdeklődési körénél, és ne kérjen számon mást celeb-, sportoló-, költő-, stb ismeretből. Wahornt nyilván azért hívták meg ebbe a műsorba, mert valaki szerint érdkesen, egyénien tud hozzászólni témákhoz, ha nem tetszik, ne figyeld. Mellesleg jómagam Wahornt is csak a Fábris autózós műsorból ismerem, úgyhogy a véleménye sem izgat túlzottan, így fel sem háborodom rajta, de egyébként sem találom olyan felháborítónak. (Mellesleg hányan ismerik itt Gion Nándort, aki véleményem szerint annyit rakott hozzá a magyar kultúrához a múlt században, mint nagyon kevesek. Mindenkire ráhúzható a tájékozatlanság vizes lepedője.)

JClayton · http://bumm.sk/blog/szemtanu/ 2008.07.28. 19:11:31

Ha Kolonics nem ismeretén túltesszük magunkat, akkor azt kell, hogy mondjam, ez egy nagyon szórakoztató interjú. Wahorn az átlagembert hozza, aki rácsodálkozik a világra és az eseményekre... még a hozzáállása is olyan. A bűnösöket büntessék meg, az ártatlanokat hagyják békén, a jó győzzon, az emberek éljenek, ahogy tudnak, senki ne zavarjon senkit... mi ez, ha nem a megtestesült idealizmus?
Nekem kimondottan tetszik ez az interjú.

(egyébként pedig Oroszt szívatja erősen, pláne a tojásdobálós részeknél. ez a punk :) )

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.28. 19:50:34

paranoir

No, hát pont ez a baj! Akkor vajon mit tudsz vagy tudtok az országról, a gazdaságról, a politikáról, az 1990 előtti dolgokról, egyáltálan hol élsz? Egy 15-ös világbajnokról és többszörös olimpiai bajnokról nem hallottál? Egerszegi? Kovács Ági? Kőbán Rita? Semmi ..

Öregem, ha egy híradót nem néztél meg az elmúlt 10 éveben, és 1 db újságot sem olvastál el, akkor is legalább hallani kellett volna Kolonicsról ...

Bocs, nem téged akarlak beszagotani, csak a nagy magyar "massza" ilyen, bezzeh hogy mi volt a Barátok közt-ben meg a Győzike sóben azt tudja. És elmennek, és szavaznak, mint felelős magyar állampolgár....

Az interjú amúgy ezt leszámítva abszolút vicces, mindenki végigröhögte :)))

macskafaraok 2008.07.28. 21:17:29

En sem tudtam hogy ki volt ez a Kolonics, es en sem erzem hogy mivel is tartoznek neki, vagy az emlekenek, vagy akarmi.
Attol meg szomoru, nyugodjek bekeben, de teljesen semleges...

Tharkun 2008.07.28. 21:44:54

Mivel épp elég az ilyen hozzászoló sajnos énis csak átlagos magyar állampolgár vagyok és kövezzetek meg de az igazság az hogy énse tudom ki volt a Kolonics, Wahornt is csak Fábri miatt ismerem. Sajnálom zero de nem lehet mindenki ismert a sportba, amugy TV-t nem is nézek jóformán, indexet szoktam napjában 1-2x átböngészni és el-elolvasgatom a HVG-t de mást nem.

Tharkun 2008.07.28. 21:48:25

Bocs-nem ismert hanot ott lenni

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.28. 22:19:32

Oké,semmi baj, de akkor is le vagyok döbbenve .. talán még jobban mint Wahornon ...:-(((

Silla 2008.07.28. 23:12:31

hello!
olvasgattam par cikket par kommentet voltak dolgok amihez hozzaszoltam volna de egy regisztraciot ez mostmar megér..
teljes mertekben egyetertek zeroval a kolonics kerdesben..ense nezek tvt..sot nemvagyok egy nagy sport rajongo sem dehat azert megis az iet nemtudni sztem gaz :D..telleg ahogy irtatok is egerszegi ? kovacs agi ? esetleg hajos alfred? vagy azsincs meg ? nem..nem andras..alfred..az elso magyar olimpiai bajnok..na mindegy
..sztem azert az indexen is megemlitettek kolonicsot az olimpiai gyozelem vagy a vilagbajnoksag utan..eleg szomoru ez telleg h meg csak nemis hallottal/hallottatok/hallott(a wahorn) rola ..mert ez nem csak sport kerdes...
a wahornrol meg leri hogy nem egy kulturember :D sztem ,de egyeni velemeny ezis mint az osszes tobbi komment.és megdobbent engem is .na de mindegy : )

2008.07.28. 23:22:58

Zero, fenntartom, hogy attól, hogy nem ismertem Kolonicsot, még lehetek épeszű, urambocsá' művelt embert. Az általad felsorolt többi sportolót ismerem. El kell, fogadni, hogy van ember, akit nem érdekel a sport. Nézek híradót, de a sporthíreket nem várom meg (már ahol egyáltalán van), olvasok újságot, de sportrovatot átlapozom. Dögöljek meg, de kicsit sem érdekel, hogy ki futott nagyon gyorsan, vagy ki ugrott nagyon messzire. Nem a sportot nem szeretem (több, mint tízévig a hobbiszintnél magasabban kerékpároztam, és amatőr síversenyt is nyertem már), hanem a mások sportolása nem érdekel. Biztos hihetetlen, de életemben először most az eb alatt láttam az elejétől a végéig egy focimeccset. Nem köt le a sport nézése, ergo nem köt le a mások sportteljesítménye. És elnézem másoknak, hogy mondjuk filmes téren a nagy átlag erősen alulinformált hozzám képest. Ámbár lehet, hogy ettől még massza vagyok. Amit viszont nagyon nem értek, hogy Kolonicsnak mi köze a felelős választáshoz.

macskafaraok 2008.07.29. 03:05:59

Sport nem rossz, de van más is ami el tudja foglalni az embert ... :)
Lásd a fenti comment-ek...

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2008.07.29. 08:44:47

Nem, senki sem lehet művelt, aki itt él ebben az országban, és nem tudja hová tenni ha meghallja a nevet: Koloniocs György.
Én ezzel nem dicskednék. Én sem ISMERTEM, csak a nevét

süti beállítások módosítása