Skip to content


       Szűrés lista

Rendőrségi VIP parkoló

Mice Elf Agin-nek köszi a képekért

Nem is olyan régen szerepelt az egyik kertévé adásában a parkolóhely foglalásokról készült riport. Mivel a belvárosban sok az autó, parkolóhely meg kevés van ki-ki a maga módján biztosít magának parkolóhelyet háza vagy üzlete előtt. Láttunk már odatolt kukákat, kartondobozokat, de van aki szalaggal keríti körbe a placcot járművének. Azt gondoltuk, hogy ezek a megoldások csak a leleményes kisembereket jellemzik, de a kép tanúsága szerint nem.

A felvételek tegnap készültek a Mester utcai rendőrség irodája előtt. Nem pitiánerkednek holmi kartondobozokkal, egy egész ajtóval,rajta a rendőrség logójával jelzik, hogy ide bizony csak is ők állhatnak. Mice Elf Agin szavaival élve: példamutató magatartás.

Címkék: rendőrség pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr49613974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.08.13. 13:06:21

Nem olyan rég az is volt a tévében,hogy kiteszik az autó ablakába a jelvényüket,hogy parkolódíjat se kelljen fizetniük.Nem biztos,hogy pont itt,de van ilyen.Szóval,igen,tényleg, a rend derék őrei jó példával járnak elöl.

Belovary 2008.08.13. 14:04:47

Inkább azon gondolkozzunk el, hogy szerencsétlen ajtónak ezen kivül, még mit kellett kiállnia... :D
Ha kinyitnánk, talán még egy rejtély is a szemünk elé tárulna. ;) ...

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.08.13. 14:47:44

jah, hogy ez egy budiajtó?:D

Fikázó · http://zsarufika.blog.hu/ 2008.08.18. 16:32:38

Műveleti terület, ez tisztán látszik

süti beállítások módosítása