Skip to content


       Szűrés lista

A Népszava szerint a széljobb Budakeszin gyakorlatozik

Srácok, nem kertelek, ezen fel fogja magát húzni pár ember...de nagyon. De tényleg olyan bögreösszeroppantósan. Szóval az a szitu, hogy Veress Jenő a Népszava online munkatársa megtalálta a neonácikat, gárdistákat és a budakeszin felállított táborukat. Nem is tudom, hogy írjam le, így berakom ide a teljes cikket a tovább után, lehet ízlelgetni minden szavát és utána megtanítunk Veress úrnak egy-két fogalmat. 

"Megfigyelőállásokkal, autógumikból emelt golyófogó falakkal, átláthatatlan kerítéssel ellátott kiképzőbázis létesült Budakeszi határában - tudta meg a Népszava. Az elhagyatott területen nem tiltott műanyag golyós fegyverekkel gyakorlatoznak rendszeresen titokzatos ismeretlenek. A környékbeliek arról beszélnek, neonácik készülődnek itt a "forró őszre".

Nácik, gárdisták, utcai zavargók kiképzőbázisának tartják a környékbeliek azt a Budakeszin nemrégiben kialakított "magánlőteret", melyen rendszeresen titokzatos idegenek gyakorlatoznak fegyverrel a kézben. A város határában egy néhány hektáros földdarabot nemrégiben átláthatatlan, magas ponyvakerítéssel választottak el a külvilágtól, álcahálóval borított lőtornyokat - vagy megfigyelőállásokat - emeltek, illetve gyakorlópályát alakítottak ki. Belül szalmabálákból, autógumikból, illetve régi gépkocsikból álló "díszlet" szolgálja a harci kiképzést.

 

A Népszava kérésére a területet megtekintette egy nyugalmazott katonai szakértő. Véleménye szerint itt nyilvánvalóan testi, illetve fegyveres közelharcra, valamint városi környezetben való támadásra és védekezésre készülhetnek fel a "harcosok". Mint fogalmazott, a szalmabálák, autógumik által határolt szűk területek a városi utcákat, kereszteződéseket imitálják. Az ott elhelyezett autók azt jelzik, hogy ezek fedezékként való használatát is igyekeznek elsajátíttatni a kiképzők. A szakértő hozzátette: szakmai szempontból meglehetősen primitív a bázis kialakítása, ám ugyanezt komolyabb változatban jóval költségesebb lenne megvalósítani. Ha valóban igaz, hogy a szélsőségesek tréningeznek itt, akkor a hiányzó profizmust egyébként is pótolhatja a "gerillaelszántság".

A területen - és azon kívül is - nagy mennyiségben található körülbelül félcentis átmérőjű műanyag lövedék, mely engedély nélkül tartott "fegyverekből" lőhető ki, ám a gumiabroncsokba fúródott golyókat szemlélve megállapítható: meglehetősen nagy erővel csapódtak a célba. Az emberi szövetekben, lágy részekben, vagy a szemben akár komoly sérülést is okozhatnak.

A kiképzőbázis működésének - amennyiben magánterületről van szó - nincs törvényes akadálya. A Népszava megtudta, a rendőrség még nem értesült a Budakeszi határában folyó tevékenységről, de - ha jogsértés vagy bűncselekmény nem történik - nincs is jogosítványa az ellene való fellépésre. A város önkormányzata sem hallott a kiképzőbázisról, így egyelőre azt sem tudni, ki, és milyen keretek között működteti." Eddig a népszava cikke és nem tovább!

 

 

Tisztelt "elfogulatlan", "pártatlan" "újságíró"!

Az egy dolog, hogy fogalmatlan vagy, de hogy lenácizz egy törvényes sportot űző csoportot,  ahhoz már baromnak is kell lenned. Ezúton szeretnélek megismertetni az Airsoftal, ezzel a harci szimulációs játékkal,  melyben  két csapat játszik egymás ellen, egy terepakadályokkal szabdalt pályán. A játék célja egy adott feladat teljesítése, ami lehet pl. terület elfoglalása, valamilyen céltárgy megszerzése, fontos személy útvonalon való végigkísérése stb. Az airsoftos fegyverek nagyon kis tömegű műanyag golyókat lőnek ki (ált. 0,2 - 0,25 g) sűrített levegő segítségével, melyek a paintball-al ellentétben nem hagynak festéknyomot, így az eltalált játékosnak kell a találatot jeleznie. Ezért a korrekt és élvezetes menetek a játékosok érettségén, komolyságán múlik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Részlet a Magyar Airsoft Szabályzat 2.0-s verziójából:

-Airsoft-fegyvert alkohol, vagy más cselekvőkészséget befolyásoló szer hatása alatt kezelni TILOS!
-Airsoft fegyverrel csak célzott lövést szabad leadni!
-Fedezék mögül kitartott, ablakon-ajtónyíláson át bedugott, stb. fegyverrel, vaktában tüzelni TILOS!
-Kiesett játékosra, csapattársra, megkülönböztető jelzést viselő személyre lőni TILOS!
-Épületharcnál, belterekben használt fegyverek torkolati energiája maximum 1.5 Joule (120m/s) lehet, és csak egyes lövés engedélyezett!
-Épületben sorozatlövést KIZÁRÓLAG 1 Joule (100m/s) alatti energiájú fegyverrel szabad leadni! Épületek 10m sugarú körzetében játékosra csak a fenti korlátozásokkal szabad lövést leadni!
-2-3m-nél rövidebb lőtávolságnál, ha a szituáció lehetővé teszi (pl. rajtaütés, hátbakerülés), tüzelés helyett lehetőleg szólítsuk fel az ellenfelet a megadásra!
-Közvetlen-közelről, rászorított csőtorkolattal SZIGORÚAN TILOS játékosra lövést leadni!
-Állatra TILOS lövést leadni! (?)
-1.7 Joule (130m/s) feletti teljesítményű fegyverekkel 20m-nél közelebbről TILOS játékosra lövést leadni!
-A játékos legyen tisztában fegyvere teljesítményével.
-A sebességmérést .20 gramm tömegű BB lövedékkel kell elvégezni, lehetőleg minden módosítás, karbantartás után!
-A játékszervező a fegyverek bemérését bármikor elrendelheti! A bemérés megtagadása a játékból kizárást vonja maga után!
-Gázüzemű (HFC-134a, green gas, szén-dioxid, stb.) fegyvereknél sebességmérést a helyszínen, környezeti hőmérsékletre felmelegedett gáztartállyal, játék előtt kell elvégezni. Sose használjunk olyan gázt, amit a gyártó/forgalmazó nem javasol fegyverünkhöz, illetve aminek nem vagyunk tisztában a teljesítményével!
- Nem megfelelő hajtógáz használata BALESETVESZÉLYES!

Részlet a Magyar Airsoft Szabályzat 2.0-s verziójából:

"Az airsoft játékosok nem képviselnek semmilyen katonai vagy félkatonai szervezetet, politikai, vallási, vagy etnikai csoportot. Az airsoft a paintballhoz hasonló, biztonságos, erőszakmentes, stratégai-taktikai játék, melyet törvénytisztelő állampolgárok százezrei űznek világszerte. Az airsoft nem kívánja a háborút, a fegyveres konfliktusokat dicsőíteni, nem a valóságot szimulálja - csupán egy játék. Az airsoft eszközök olyan országokban is szabadon birtokolhatók, ahol a legszigorúbb szabályozás alá esik a fegyvertartás."

Ez így érthető Veress úr? Hát a "katonai szakértő" úrnak?

a fotók csak illusztrációk forrásuk:wikipedia

 

Címkék: közélet abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr67656943

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: engedd el! 2008.09.10. 13:06:33

ó a jenő (Szélsőjobbos rendbontók kiképzőbázisa épült a főváros határában?)  Belga - Jenő ...Nem jön ez a Jenő és így beázunk Megteltek a vödrök is a padláson Nálunk most a vízágy valahogy nem menő Mert nem jött el ez a fasz Jenő   Rejtélyes gy…

Trackback: Propeller 2008.09.10. 12:00:45

A Népszava szerint a széljobb Budakeszin gyakorlatozikVeress Jenő a Népszava online munkatársa megtalálta a neonácikat, gárdistákat és a budakeszin felállított táborukat...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rolika 2008.09.10. 11:56:52

ez a szagértő egy sima paintball-pályáról ugyanezt mondta volna... megáll az ész
kiigazítás biztos nem lesz, a 168 óra olvasói életük végéig retteghetnek a nemlétező náciktól, és remegő kézzel ikszelnek megint a ballibekre

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.10. 11:57:07

eric: hülye vagy, ne is haragudj, ezek nem nácik. KOMMUNISTÁK!! Piros a karszalag... Ej-ej ember, sokat kell még tanulnod...
Az utolsó képen a farakásnak támasztva az nem pár darab Sztrela-2M típusú vállról indítható rakéta? Ez bennem félelmet kelt, remélem Tibi bácsi a helyén van, és intézkedik...

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.10. 11:59:39

Veress Jenő... khm. gondolom bármilyen hasonlóság (névileg) vélt, vagy valós személyekkel abszolút a véletlen műve...

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.10. 12:01:36

Én meg a nácik harckocsi-kiképzőbázisára találtam, ahol a jövő ss-legényeit képzik, hogy meg tudják ülni a hamarosan beszerzésre kerülő Leopard és Merkava harckocsikat...

www.tank.hu/start.htm

toxikus 2008.09.10. 12:05:16

na bazmeg ez lol. nem merem mostmár becsomagolva sem elhozni cimborától a nála hagyott légpuskámat. még a végén meglincselnek a komcsik/libek/cigányok:D

Johnny336 2008.09.10. 12:18:09

Piros karszalag?

Nem lehet, hogy BKV-ellenőröket képeznek ki a bliccelők ellen?! :D

13 éves diáklányt, aki otthon hagyta az igazolványát, falhoz térdepeltetik, tarkójára airsoft pisztoly, és ott tartják, amig ki nem ér a rendőr, hogy láncra verve elvigye a vérszomjas bűnöző mélymagyar szajhát...

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.10. 12:20:30

Johnny: nem, a bkv-s orkoknak KÉK a karszalagja. Az a másik csapat, ha jobban megnézed. Lehet, hogy a pirosak a MÁV-osok?

Denim 2008.09.10. 12:22:06

hát,a képekre szerkesztett kommentek k**va jók.
Különösen az első :-) Toroczkay?Budaházy?Vona? :-)
Engem nyáron megtámadtak 7-8 éves gyerekek vízipuskával.Mocskos nácik.Már a gyermekeket is megfertőzte a Jobbik és a Gárda szellemisége.
Szerintem jó lenne ha ezeket a mocskokat helyben főbe lehetne lőni.Van egy nagyon régi jó barátom.
Ő rendszeresen jár airsoft -ozni.Hol tudom feljelenteni az illetőt? Náci barátok nem kellenek nekem.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.10. 12:22:07

Ja, ide írhattok köszönőleveleket Veressnek, hogy megmentett minket a gonosz nácziaktól :)

jveress@nepszava.hu

lombroso · http://www.szajtepo.blogspot.com 2008.09.10. 12:23:52

De hülye, te úr ég!

Nekem meg a szekrény mélyén lapul egy 20 dolláros airsoft desert aegle. Most, hogy ezt leírtam, remélem nem fog a rendőrség az ajtómon kopogtatni 5 perc múlva.
Veress Jenő meg azóta is várja a pulicer díjat a szenzációs leleplezés miatt...

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.10. 12:25:57

Denim: "Ő rendszeresen jár airsoft -ozni.Hol tudom feljelenteni az illetőt? Náci barátok nem kellenek nekem. "

Természetesen a nácivadászok honlapján, Te kis butus. Még ennyit sem tudsz? Milyen antináci vagy Te?

spájdernecc 2008.09.10. 12:28:42

basszus:)
az összes paint-ball pálya is potenciális kiképzőközpot.
továbbmegyek: az összes EU-konform játszótér is
a sok kici mockos vonajúgend...

toxikus 2008.09.10. 12:29:20

vajon ha a megrendezendő pirézfelvonuláson megjelennék egy ilyennel (töltetlenül pl) www.airsoft.hu/components/com_virtuemart/shop_image/product/5d3b00065f17353f8ec808937d084250.jpg


akkor a rendőrök mennyire fognak agyonverni/lelőni, stb. ?

spájdernecc 2008.09.10. 12:30:54

tox, téged egy bőgőtokért is!
távcsövespuskinnak ideális hordesztöz

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.10. 12:31:30

←tox→ tudom, hülye vagyok · engeddel.blog.hu 2008.09.10. 12:29:20
Azonnali kivégzés lesz figyelmeztető lövés nélkül, ez jár minden aljas szemét fegyveres nácinak :D

toxikus 2008.09.10. 12:33:13

de hiszen ez csak egy játékfegyver

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.10. 12:34:10

Hmm. Most jutott eszembe, hogy ma volt az a hír, hogy szegény Color gyanúsított 13 millió elsikkasztásában. Kellett azonnal valami fasisztiod disznóságról cikk, ami elkendőzi a fenti esetet :)

Denim 2008.09.10. 12:34:15

seduxen: de a nácivadász oldalról nemrég azt olvastam,hogy valójában provokáló nácik készítik.
Meg vagyok zavarodva.Lassan több náci van Magyarországon mint annak idején Németországban.
Lehet ,hogy a saját családom is Náci?Mi van ha kiderül,hogy anyám is jár ki Budakeszire a náci kiképző táborba?Én azt hallottam, hogy éjjelente zsidó és cigány gyerekeket rabolnak el majd a táborban rajtuk gyakorlatoznak majd végül kivágják a szerveiket és ukránoknak (ukrán NÁCIknak!!!) adják el.

lombroso 2008.09.10. 12:23:52
Ha feladod magad önként talán megúszod az akasztást :-(

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.10. 12:35:42

←tox→ tudom, hülye vagyok · engeddel.blog.hu 2008.09.10. 12:33:13
Neeeem. A nácik kezében semmi sem játék :D

derelyegrádi szellem 2008.09.10. 12:36:13

Veress Jenő régi kedvencem. Ez cikk hozza valódi formáját.

Tudom Jenő, hogy a szolgálat az szolgálat, de azárt be kéne jönnöd a napról. Azt hittem nagyobb hülyét nem tudsz magadból csinálni mint eddig, de bevallom tévedtem. Te vagy az összes közül a leghülyébb.

Ez az "leleplezés" veri a rendőrségét is, akik letartóztattak valakit mert molotov koktél készítésnek RECEPTJÉT találták meg nála. Meg azt is, akinek az otthonában annak készítéséhez szükséges alapanyagot találtak. Úgy mint üveget,
gyúlékony anyagot (pl festékhigító, benzin, ezek csak terrorista szaküzletekben beszerezhető alkalmatosságok) és portörlő rongyot.

Azt hittem ez verhetetlen, de nem. A Jenőt figyelemen kívül hagytam.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.09.10. 12:36:45

hmm szerintem az álcafestékes airsoft csapat cigánynak öltözött

toxikus 2008.09.10. 12:37:48

ajánlom mindenkinek a mai napra a belga együttes jenő című számát:D

toxikus 2008.09.10. 12:38:18

Jancsibohóc 2008.09.10. 12:36:45

hmm szerintem az álcafestékes airsoft csapat cigánynak öltözött


:DDDDDDDDDDDDDDDD

nikkkkk 2008.09.10. 12:38:30

Az a szanlom, hogy a zsSlager radio is kepes votl ezt a baromsagot a deli hirekbe bemondani. Kivancsi vagyok, hogy a heylreigazitast, tevedest es az ezzel jaro bocsanat kereset is ennyire hangoztatni fogjak-e...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.09.10. 12:40:56

"Az a szanlom, hogy a zsSlager radio is kepes votl ezt a baromsagot a deli hirekbe bemondani."

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Te atyavilág!!!

Hölgyeim és Uraim!

Így terjed a hülyeség ....!

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.10. 12:42:43

Ha jenő válaszol a levelemre akkor közkincssé teszem :D

toxikus 2008.09.10. 12:44:03

fenébe. én tényleg náci vagyok mer már paintballoztam is

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.09.10. 12:45:48

megvannak a képek a budakeszi airsoft pályáról...

galeria.softair.hu/index.php?ad=aktualis&act=0088

rögtön itt egy 150 kilós, kopasz, bakancsos, náci ahogy zsidókat kémlel az ablakon keresztül miközben csőre tölti a shotgunt:

galeria.softair.hu/aktualis/0088/airsoft-foto044l.jpg

reKorrekt 2008.09.10. 12:46:51

..."mely engedély nélkül tartott 'fegyverekből' lőhető ki..."
Ezek szerint ha engedélyt szerzek a 'fegyverhez', akkor az attól a pillanattól kezdve baszik kilőni bármit is? Klafa kis pufka lehet.

lombroso · http://www.szajtepo.blogspot.com 2008.09.10. 12:47:39

Denim: Lehet, hogy föl fogom adni magamat a partizán elvtársaknak. Minden esetre tartani fogok itthon egy házkutatást - ha valaki, hát én csak tudom, hogy mit hová rejtettem -, és elkezdem sodorni a kötelemet, hátha mégsem fog kegyelmezni Drazsé.

Amúgy meg senki se akarjon megjelenni ilyen stukkerral az uruk'hai (olyasmi, mint a kurultáj törzsi találkozó) meneten, emlékezzetek a Munkáspártos arcra, aki dugóspuskát fogott Ferenc testvérre. Azon túl, hogy kicsi a rakást játszott vele 5 troll, még meg is b@szták 30-50 (?) ezerre.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.10. 12:48:20

eric · vastagbor.blog.hu 2008.09.10. 12:45:48
A második képen jól látom, hogy egy gázkamra alapkő letétele folyik? :D

lombroso · http://www.szajtepo.blogspot.com 2008.09.10. 12:52:24

Korrekt: az még rendben is volna, hogy engedéllyel már nem működnek a fegyverek, de ez a szöveg:
"engedély nélkül tartott fegyverek" erősen azt sugallja, hogy itt bizony komoly náci földalatti mozgalom van.
Persze ha Veress ezt írta volna:
"engedély nélkül TARTHATÓ", akkor egy szavam sem lenne.

reKorrekt 2008.09.10. 12:53:13

Mondjuk az LHC a LEP-nél 19.000-szebb nagyobb energiára képes gyorsítani.
De én akkor sem félek, mert kemény vagyok.

reKorrekt 2008.09.10. 12:54:47

Bocs, rossz helyre írtam. A fülecsek átka...

itelethozo · http://itelethozo.blog.hu 2008.09.10. 12:59:39

de nem ez a szégyen,hanem amikor a anyám,nagyanyám meg a teljes korosztályuk látja ezt majd este a tv-ben és elhiszik.mert ami a tvben van az igaz:)!
és öcsém mit fog szólni mindehhez amikor anyám elveszi az airsoft pisztolyát,hogy ő ne legyen náci...

theo 2008.09.10. 13:15:37

Hmm, kb 6 éve voltam elsözör a pályán (lassan kapcsoltak a fiuk a Népszavánál) és van otthon 1 CAR-15...neonáci-e vagyok??? Fater kitagad :D

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.10. 13:19:30

Szellem: akinek RECEPT kell a Molotov-koktél készítéséhez, az szerintem van akkora balfasz, hogy megérdemli :-)))

szuper titkos nikk · http://www.flickr.com/photos/haazee/ 2008.09.10. 13:21:18

Kreténkéim! Olvasni is tudni kéne, nem csak hörögni... persze a ti neonáci mentalitásotokkal...
(gyk: miért is lenne akkora baromság, amit a cikk szerzője kérdez? Miért ne gyakorolhatnának ott zsebnyilasék is? Simán belefér... emlékeim szerint van olyan fegyveres testület, ahol a paintballt valóban arra használják, amit a cikk írója emleget. Miért ne tehetnék ugyanezt nyilaskáink is?)

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2008.09.10. 13:22:28

Istenem! Ezt a barmot! Reggel még a Sláger is bemondta, a Népszagára hivatkozva. Fel is húztam mosogatás közben a szemöldökömet "nofene" hümmögéssel, aztán cipőhúzás közben beugrott a "műanyag lövedék". :looooooooool:

Mondjuk, ez nem annyira vicces, abból kiindulva, hogy hány honfitársunk kizárólagos hírforrása az írott és sugárzott média legalja.

Ha Veress úr komoly újságíró lenne, esetleg utánanéz kicsit a neten, mielőtt publikál. Wiki barátnőnk a "műanyag lövedék" szavakra találatot nem ad ugyan, de nézzétek csak, mit javasol a legelső helyen:
hu.wikipedia.org/wiki/Speci%C3%A1lis:Keres%C3%A9s?search=m%C5%B1anyag+l%C3%B6ved%C3%A9k&go=Menj

Bizonyára oly' naprakész ember, hogy az irodájában csak virágtartónak használja a monitort. :D Ifjúkorában még biztos nem volt más, csak indigó és írógép. Oszt meg is rekedt ottan. :S

toxikus 2008.09.10. 13:30:36

szuper titkos nikk · www.flickr.com/photos/haazee/ 2008.09.10. 13:21:18

lol:)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.10. 13:31:57

szuper titkos nikk: pusztán azért baromság, mert mindent TÉNYKÉNT közöl. Ha az esetleges aggályait fogalmazná meg, még hitelesnek is tűnne. De ugye minden újságíró egy univerzális talentum, aki mindenhez ért, miért is ne lehetne készpénznek venni, amit állít.
Mindent név nélkül, mert ugye azt sem lehet tudni még kb sem, hogy ki volt "nyugalmazott katonai szakértő", és itt nem a nevére gondolok. Szakterülete? Rangja?
És a "környékbeliek szerint" is egy üres frázis.
Tehát ezt a cikket kb ennyire lehet komolyan venni.
Ahogyan ez a mondata is elég "érdekes": "Megfigyelőállásokkal, autógumikból emelt golyófogó falakkal, átláthatatlan kerítéssel ellátott kiképzőbázis létesült Budakeszi határában "

toxikus 2008.09.10. 13:33:41

átláthatatlan kerítéssel = arra tévedő embert védi meg a célt tévesztett golyóktól

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.10. 13:36:04

tox: nem, nem. Ha csak fele annyira tanult lennél, mint az újságíró, akkor tudnád, hogy egy "átláthatatlan kerítés" csak egy célt szolgálhat. A nácik elrejtését a kíváncsi nácivadászok elől :-)

Gery Greyhound // · http://www.bestofgyurcsany.hu 2008.09.10. 13:36:05

Valószínűleg 2006. október 23-án is a széljobb gyakorlatozott rendőrnek öltözve, gumilövedékkel helyettesítve az igazit.

Basszameg, ez már tényleg sok. Nem is az fáj igazán hogy vannak ilyen baromállatok akik minden szart összehordanak, az index fórum és a blog.hu is tele van ilyen önjelölt újságírócskákkal, és nem sok vizet zavarnak. Ez a valaki viszont a "munkájáért" fizetést kap, ezért az újságért valakik pénzt adnak, és ebből az újságból egyesek tájékozódnak. Félelmetes.

more 2008.09.10. 13:36:55

sedux, hidd el nem fog tobbet szolni, hiaba jottem:(((

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.10. 13:43:22

more: nem baj, addig a másik postban Combival kedvünkre náculhatunk :-))

lombroso · http://www.szajtepo.blogspot.com 2008.09.10. 13:48:08

szuper titkos nikk · www.flickr.com/photos/haazee/

Hülye vagy.

Amúgy az átláthatatlan kerítésről jut eszembe:
-Mondj egy átlátható fémet!
-Drótkerítés.

tetulada 2008.09.10. 13:52:44

Holnaptól antifas(z)ista nyuggerek tömege fog tüntetni a 22-es buszokon? :D :D :D

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.10. 13:56:05

tetulada: ha még csak a 22-esen. :-))
De szerintem a Törökbálint-Kamaraerdő közötti náciszámú járatot is ellepik majd :-)))
(c.r.: Combi...)

reKorrekt 2008.09.10. 14:01:47

Már ha nem az lesz a busz kijelzőjén hogy pre-deport.

Káo$z Professzor 2008.09.10. 14:07:07

Még szerencse, hogy nem mentek be az erdőbe... ott tenyészjtük a mutánszombi-cigányvadász neonáci SS (a fülükbe van beletetoválva a jel) németjuhászokat...

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.10. 14:09:53

- Professor Chaos -: muhahaha, erről eszembe jutott a Return to Castle Wolfenstein c. halhatatlan játék, amiben van egy pár olyan pálya, ahol az SS által "gyártott" ÜberSoldier-ek ellen kell harcolni :)))

Barrera 2008.09.10. 14:13:16

Csendben írom, Veress meg ne hallja : 10 éve paintballozunk az egykori Digép területén egy üres gyárépületben. Igen, annak a Diósgyőri Gépgyárnak a területén, ahol régen a fegyvergyár műkodött. Megszálló nácik vagyunk-e?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.09.10. 14:19:47

Népszavának 25 000 előfizetője van, legyen 60 000 olvasó.

Karcsi bá' ül Pécsen és mit olvas? Nézd má', igaza van a Ferinek, hogy mernek nyílt színen ilyen pofátlanul gyakorlatozni a neonácik???

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.10. 14:21:14

Barrera: és gondolom a "társadalom legelnyomottabb, legkiszolgáltatottabb rétegét" szimbolizáló bábukra lövödölztök, ugye?
Szemét_megszálló_nácik vagytok, ez egyértelmű...

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.10. 14:22:51

szuper titkos nikk · www.flickr.com/photos/haazee/ 2008.09.10. 13:21:18

Lol. Örülök, hogy megérkezett egy hivatásos rettegő :)

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2008.09.10. 14:24:07

szánalamas, mint az egész Népszava.

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2008.09.10. 14:25:18

zero én is népszava elöfizető vagyok.
ingyen jár, egy MSZP-s ismerösöm, megkérdezte kérek-e mondom igen.
igy van 25000 elöfizető.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.10. 14:28:03

A népszava még mindig nem válaszolt a levelemre :D

Kozika · http://www.k-1.hu 2008.09.10. 14:31:51

bódog névnapot eric - már ha ez a valós keresztneved

Prophet 2008.09.10. 14:38:49

Return to Castle Wolfenstein - Hungarian Edition

Kerüljön még idén a fa alá! Harcoljon túlvilági lények, gárdisták, újfasiszták hordái ellen! Diákok, nyugdíjas öregasszonyok törnek az életünkre! A misztikus tanokat (Szentkorona-, patriotizmus, hazafiság) valló neonáci csoportok elérkezettnek látják az időt, hogy a sötét tárnáikból előbújva létrehozzák az Ezeréves birodalmukat, melyben csak az árja fajnak van maradása! Mentsük meg a demokráciát, bolsik, bibsik ki a gátra, barna eső hullik!

Számos extra:
-Választható karakterek: női és férfi szereplők (vedd át az irányítást Ildikó, Pisti, Gyufa vagy Fletó felett)
-Egyedi képességek: Ildikó, a keselyűhangú, Gyufa a bárd (gitár-művész), Fletó a pszihodelikus mentalista
-Valós fizika, rendőrök beszámolója alapján készített törésmodell
-Családbarát, többjátékos lehetőség

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.09.10. 14:40:55

Kozika ma Hunor és Nikoletta névnap van:D

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.10. 14:45:50

Prophet: ez kész, Te beteg vagy... De nagyon jó :-))
Elképzelem, ahogy a történet elején lehet választani a sok Agent 1 közül, és a különböző karakterrel nekivágni a náci-irtásnak. A "tucatnácik" meg Budaházy, Toroczkay, Vona, Orbán képében jönnek... Szerintem ezzel vérré kereshetnénk magunkat. Kérjük fel az EA-Games csapatát, hogy segítsen :-)))
eric: most már valld be! Travi vagy, ugye?

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.09.10. 15:14:14

Kolompár az FPS játékokat még nem hozta fel, hogy azok rasszisták volnának, de majd mától... :D

vanguard/chrome 2008.09.10. 15:16:26

Ez kész vicc!
No comment!

6db airsoft fegyver van most otthon! ilyenkor mi van, lehet már anyám hivta is a rendőrséget, vagy a kommandósok várnak rám? Vagy a szomszédom fog feljelenteni? Ezek szerint a barátaim nácik, vagy már én is az lettem? Én naiv azt hittem ez egy hobby, sport, szórakozás!
Remélem az esti hiradóban is benne lesz.....

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.10. 15:18:32

Jancsibohóc: és mi van mondjuk a Call of Duty sorozattal, vagy a Medal of Honorral?
Ott csak a szemétnácikat lehet írtani, akár tetszik, akár nem...

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.10. 15:27:20

Jancsibohóc: emmá igaz, pláne ha nem kezdő fokozaton nyomod.
Amúgy a COD vicces, a szemétnácik "vegyes" nyelven üvöltik, hogy "Amerikaan infantríííí, im ersten Stock!" :)))

én, a robot 2008.09.10. 15:35:12

bazze, voltam céges paintballon, most akkor kiképzett SS tiszt vagyok csak nem tudok róla? alvó ügynök? vöröscsillagra aktiválódok v gyurcsányferire?

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.10. 15:35:17

Jancsibohóc: halál komoly, bár még tán ennél is durvább, hogy a szovjet gyalogosok is kizárólag angolul üvöltöznek egymásnak :-))) Hiába no: világnyelv...

budakesziairsoft 2008.09.10. 15:38:38

Kedves postolók!

Itt a fő nácivezér jelentkezik! ;) Mi építjük ezt az airsoft pályát Budakeszin (nem Csillebércen!), várunk szeretettel minden magyart, cigányt, zsidót, tótot, svábot, stb. hétvégenként. Itt játsszátok le, ne az utcán! www.airsoftpalya.hu. Az oldal még alakul, de egy héten belül teljesen kész lesz, az elérhetőség már látszik.
Üdv: a szervezők

Prophet 2008.09.10. 15:45:27

Bementem az egyetemre, közben végig ezen agyaltam.. haza is jttem... Arra jutottam, lehet inkább kaland-szerepjáték lesz. És a címe is más: Retur to Castle Zorbanstein. Négy karakter van meg úgy vázlatosan, mint mondtam: Gyufa a bárd, Pisti a barbár (nyelvi kifejezőképességét kompenzálja acélos ökle), Ildikó a táltosasszony (uralja a földgázt), de hogy Fletó mi legyen... mentalista vagy inkább kósza? Asszem éjjel nem alszom, hanem kitalálom ebből hogyan lehet játékot írni. Lesznek fasza mellékküldetések: 2 szemét, tejfölösszájú újságíró szekerére varázsgombát rejteni, vagy megmenteni a purdékat az emberevő Mikola-küklopsztól...

budakesziairsoft 2008.09.10. 15:46:01

Ja, annyit hozzátennék, hogy eric által fentebb publikált képek, melyek a softair.hu-ról származnak, nem a mi pályánkat mutatják, ugyanis csak most fogunk nyitni. Viszont a Népszavában a helyes képek jelentek meg.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.09.10. 15:46:04

Seduxen jössz airsoft-ozni? Én lehet megszegek pár szabályt majd.
Ha teszem azt éles lövedékkel lövök a Svédekre, akkor mennyi ideig kell a kispadon tartózkodnom?

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.10. 15:46:27

budakesziairsoft 2008.09.10. 15:38:38
Ez csak mosakodás, itten mindenki tudja, hogy ti aljas fasisztanácik polgárháborúra és romavérre szomjaztok :)

budakesziairsoft 2008.09.10. 15:48:31

jaja, holnap meg átváltozunk ultrabalos kiképzőtáborrá és teljes lesz a médiahiszti. Csak azt nem tudom, hogy centralistának hogy a fenébe fogjuk eladni magunkat

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.10. 15:49:37

budakesziairsoft 2008.09.10. 15:48:31
Átépítitek gyorsan a pályát egy buddhista templomnak :)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.09.10. 15:50:51

a centralistákat virágszedési feladatokkal kell csábítani

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.10. 15:51:07

"Pisti a barbár (nyelvi kifejezőképességét kompenzálja acélos ökle)"
Bocsánat, Prophet, tudod én ideológiailag nem vagyok túl képzett (hasonlóan Pelikán elvtárshoz), Pisti a barbár karaktere kit keltene életre? Mert a többit értem...
Mondjuk én még el tudnék képzelni egy színesfémmel varázsoló VörösJancsi karaktert is :-)
Jancsibohóc: MEGŐŐRÜLTÉL? Én ilyen agresszív eseményeken nem veszek részt, én mindig is a béke és a tolerancia zászlóshajója voltam...

budakesziairsoft 2008.09.10. 15:54:16

ők is jöhetnek írtani...
parlagfüvet...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.09.10. 15:55:57

Amikor a dzsipsziket meghívtad egy airsoft bulira, biztosan jól átgondoltad? Biztos új órát, és felszerelést szeretnél venni? :D

more 2008.09.10. 15:57:09

jancsibohoc, en csak bujtogatok, mert en gyenge female vagyok:)))) ughy a kispadrol fogok uvoltozni, h lodd szet a mocskos fejet csak ugy loccsanjoooon!!!! ajjaj uristen miket irok, dehogy azt fogom uvoltozni....azt akartam mondani, h vigyazz, roma jatekos, velunk van, fedezd!

derelyegrádi szellem 2008.09.10. 15:57:09

budakesziairsoft

A combinak igaza van, mi nem vesszük be ezt az átlátszó mosakodást. Hogy csak most építitek, meg vártok midenkit, meg ilyenek.

A Veressék már feltettek az al-kaida terroristakiképző táborok listájára is, így szerintem várjátok az F-16-osokat.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.10. 15:57:39

Jancsibohóc: így van, tudod a felvilágosultabbja már rájött, hogy csak a nemzet egyik varázslója által életre hívott "csártá" lehet az egyetlen helyes út :-)))

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.09.10. 15:58:48

more :D inni fogom a vezényszavaid, és amikor hátulról helyzetbe kerülök, elvékonyuló hangon fogom kérni alázatosan a becsületes roma játékost -aki már 20x nem mondta be hogy találat érte- hogy adja meg magát.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.10. 15:59:01

Szellem: milyen F-16-osokat? Grippeneket vazze! Csak előtte még gyorsan tankolnak egyet a levegőben, ha már azt is tudnak pár milliárdért :-)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.10. 15:59:56

Jancsibohóc: az, és közben átszellemülten kiabálná, hogy "Kameraden! Kameraden!" :-)))

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.09.10. 16:00:47

"A Veressék már feltettek az al-kaida terroristakiképző táborok listájára is, így szerintem várjátok az F-16-osokat. "

ezekkel az új szavakkal mint pl. "al kaida" ötleteket adtok ám az elnyomottak vezetőinek :D

more 2008.09.10. 16:01:42

jovan jancsibohoc, majd figyelem a kezet, h amig a hataba nyomod a fegyvert, nem szedi-e ki belole a femalkatreszeket (pardon, mar ha van benne):))))

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.09.10. 16:02:43

more mire oda kerülnék hogy lőnék, szerintem a náci kiképzőtábor előtt parkoló autómat is téglára teszik :D

more 2008.09.10. 16:07:09

no worries, odeszervezek meg par amazont, akik a biztonsagi felugyelet es a fair play (MUHAHAHA) betartasaert lesznek felelosek. lehetoleg mukormokkel h jobban fajjon:DDDD

Prophet 2008.09.10. 16:12:49

Pisti a HillerPisti. VeresJani inkább a fegyverkovács lesz, ő csinálja majd a legjobb kardokat meg páncélokat a köztársaságban!

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.10. 16:13:42

Jancsibohóc 2008.09.10. 16:00:47
Milyen új ötleteket, mikor van nekünk csodálatos Magyarok Nyilai Felszabadító Hadseregünk? :D

more 2008.09.10. 16:14:21

mi az a kameraden? nemettudasom megkopott kisse, ughy muszaj lesz osszeszedni magam, igy nem tudok proper naci(na) lenni, meg vezenyszavakat uvoltozni

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.10. 16:15:09

Prophet: jaaa, tényleg, köszi! Ellenben még egy nagy játékosnak kellene valami szerep: Szilvássy. Na ő mi lenne?

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.10. 16:17:12

Kamerad(en): bajtárs(ak). A II. vh-ban általában ezek voltak a szemétnáci német katonák utolsó szavai, mielőtt az ellen hős katonái háborús bűncselekményt követtek el a sérelmükre...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.09.10. 16:17:33

Szikvássy Dzsí lesz a hírszerző, megérintésével kapnál +50 hp-t

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.10. 16:19:53

Jancsi: +50 hp-t? Házipálinkát? mert akkor minnyá indulok is "megérinteni"... 50 liter jó házipáleszért bármit :-))

derelyegrádi szellem 2008.09.10. 16:22:03

"ők is jöhetnek írtani...
parlagfüvet..."

Na nem kellett sok a teljes lelepleződéshez: Kik is járnak parlagfüvet írtani?? Na kik??

Egyéb kétség?

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.09.10. 16:23:17

egy finom jóféle pálinkáért én is megadnék bármit, na de ne kanyarodjunk el ennyire :D

újragondolom Szilvássy szerepét, 50 liter zokniból főzött pálinkával próbál majd megtéveszteni a játék során. Elfogyasztása után levetkőzöd náci eszméidet, káros lehet.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.10. 16:27:23

Na jó, náci barátaim, megkezdem csapataim azonnali kivonását a "frontról", és irány a Vaterland!
További jó náculást :)

more 2008.09.10. 16:29:02

szegeny zeroekkal ne csesszunk mar ki ennyire, lassan lekapcsoljak a vastagbort, mert csupa naci gyulekezohelye, akik itt cserelnek eszmet a dolgokrol, persze mindezt ujopofaskodva, mintha nem is lennenek azok...

asszem kezdek elhatarolodni (jo magyar modon) kedves titkosszolgalat, a feljebbi kommneteket a nevem alatt nem en irtam, vki feltorte (combi? sedux? jancsibohoc? barbredi sheriff? kitudja)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.09.10. 16:33:18

szerintem a kitudja volt, az én nevemet használva is nácult

movhu 2008.09.10. 16:46:18

Welcome to Hungary, nem tudok többet mondani

BlueBunny · http://bluebunny.freeblog.hu 2008.09.10. 16:49:15

Miért ne lehetne náci, aki airsoftozik?
Van is némi összefüggés szerintem: hasonlóan debil dolog náculni, mint katonásdit játszani műanyag pisztolyokkal.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.09.10. 16:54:13

Az a 12 éves kisgyerek is náci aki leült Counter- Strike-ozni nem? Esetleg indiánnak öltözik farsangkor, íjjal a kezében.

2008.09.10. 16:56:10

mé' nem nácik?

különben is inkább legózzatok kisrambók (vagy babázzatok :)

ditakai 2008.09.10. 16:58:26

Remélem az újságírók gyöngye azon nyomban röpült az állásából !!!!

Hülye kretén, azt bezzeg nem írta meg, hogy a szomszédos négy telken nyakig ér a parlagfű, és a bekötő út kereszteződésében a budakeszi önkormányzat mintegy 50m3 nyesedéket rohaszt. Komolyan mondom a pálya kész felüdülés, azt a területet legalább használják valamire.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.09.10. 17:03:17

Hát bevégeztetett, a titkos náci légió tagja vagyok, végre megtudtam! Bűnösségem tagadhatatlan. Most szombat elméletben képeztem magam, és Starcrafton gyakoroltam, hogy pusztítom el az alsóbb rendű fajokat, majd vasárnap paintball-al tökéletesítettem magamat kegyetlen gyilkológéppé.
Semmi sem véletlen, NÉMET gyakorlót kaptam! És ugye tudjuk, hogy kik viseltek ilyen egyenruhát...

Legjobb lesz, ha rögtön felakasztom magamat, mert miattam forog veszélyben a demokrácia, és az egész nyugati civilizáció. Ki tudja, mikor támadok rá békés chartázókra vagy magára a parlamentre?!

Despota 2008.09.10. 17:07:01

Tudom, hogy nem vág ide, de gondoltam érdekes lehet:
munkahelyiterror.blog.hu/

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.09.10. 17:08:43

" ditakai 2008.09.10. 16:58:26
Remélem az újságírók gyöngye azon nyomban röpült az állásából !!!!"


ne viccelj ...előbb utóbb főszerkesztő lesz Veress úrból, sőt, még MUOSZ elnök is lehet, a pályája csúcsa pedig az MTI-elnöki szék lehet ...

ditakai 2008.09.10. 17:11:18

zero, lefelejtetted az emoticont a végéről

110/800 2008.09.10. 17:11:37

büdös uszító kommunista disznók.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.09.10. 17:14:44

ditakai 2008.09.10. 17:11:18

Ja, nem viccesnek szántam, hanem halálosan komolyan gondoltam!

Miért, ha egy ál-Teller-levél után nem rúgták ki, aki azt írta, akkor egy ilyen Veress féléknek határ a csillagos ég....

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.10. 17:18:41

Na haza kell érni híradóra, hogy lehozza-e az RTL meg a TV2 meg a M1 :D

ditakai 2008.09.10. 17:19:56

fukkk

ez elég megrendítő hír - na nem mintha olvasnék ilyen kukabélésnek való sajtót

yanchi345 2008.09.10. 17:21:30

Nekem van egy szép készletem az említett airsoft fegyverekből, egy Kalasnyikov, egy Krinkov meg egy Dragunov. Ezeket vörös zászlót lobogtatva szabad játékra (tehát rendeltetésszerűen) használnom, vagy abba is beleköt a kedves újságírónak látszó személy?
Amellett, hogy a Gárda említette, hogy meg fogják tanítani a fiatal jelentkezőiket célba lőni akár airsoft fegyverekkel is (minden bizonnyal parlagfüvet akarnak vele irtani) ne vizionáljunk már minden vizipisztoly mögött rendszerellenséget...

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.10. 17:23:55

"BlueBunny · bluebunny.freeblog.hu 2008.09.10. 16:49:15
Miért ne lehetne náci, aki airsoftozik?
Van is némi összefüggés szerintem"

Loooooool. Mesélj kérlek az összefüggésekről, szeretnék hangosan röhögni majd :D

titok84 2008.09.10. 17:25:41

Megjegyzem, amikor a kardozós ügyről kiderült, hogy nem rasszista indítékból szúrt a fiú, a ballib média akkor sem állt le. Szóval ne várjatok nagy meaculpázást. Lehet, hogy ezek még nem neonácik, de azok lehetnek!

Levi 2008.09.10. 17:28:51

Kurvannyát a nácivadászoknak/antifasisztáknak...

Rézfánfütyülő fűzangyal 2008.09.10. 17:32:13

Háát azért teljesen erőszakmenetesnek mondani magatokat, kissé erős!!!
Aki szimulációs céllal gyakorolja, hogyan lehet ölni, legalábbis érdekes hajlamokat él ki veszélymentesen. Ebben valóban az a jó, hogy akkor esetleg nem megy el a nácikhoz.
Több paintball-os is ismerek. Ki is próbáltam eygszer, mert én minden kipróbálok, de pont a fentiek miatt (zsigerileg nem szeretnék ölni), a dolog és a társaság nekem nem tetszett!

ditakai 2008.09.10. 17:34:38

Az tény, hogy hagyhatnák a katonaruhát, de sztem nem általánosítható, hogy ki és miért moccan rá ilyen hobbira.

BlueBunny · http://bluebunny.freeblog.hu 2008.09.10. 17:35:50

Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:
"Loooooool. Mesélj kérlek az összefüggésekről, szeretnék hangosan röhögni majd :D "

Áhhhháá! Ilyet csak egy náci kérdezhet! Kibújt a csúf nyilaskereszt a zsákból!
Vallja be, hogy maga is náci! Nácról jár be dolgozni, mi?! :)

Náci-náci-náci!
:))))))

BlueBunny · http://bluebunny.freeblog.hu 2008.09.10. 17:36:47

Levi: "Kurvannyát a nácivadászoknak/antifasisztáknak... "

Mi a faszért kell ezt elaprózni?
MINDENKINEK a kurva anyját!

reKorrekt 2008.09.10. 17:39:46

Elaprózva jobban hangzott... :(

Rézfánfütyülő fűzangyal 2008.09.10. 17:40:22

Nem általánosítható, de azért csak nem teljesen megszokott "szórakozás" az ölés gyakorlása! Vagy én vagyok lemaradva?
Biztosan azért, mert antifasiszta vagyok, és semmilyen erőszakra készülést nem vesz be a gyomrom!
Tök mindegy. milyen ruhában is teszik.

BandW (törölt) 2008.09.10. 17:40:54

Basszus, az oké, hogy a post írója nem tud olvasni és/vagy leírt szöveget értelmezni, de hogy utána ezen még jókat hörrentenek néhányan, az már kabaré.

A cikk amúgy szar, de alapvetően nem "nácizza le" az airsoftosokat, hiszen fogalma sincs arról, hogy kik azok.
Az, hogy leírja a környékbeli pletykákat, az csak annyiban hiba, hogy baszott utánanézni, hogy kié a pálya.
Viszont nem állított semmit az egész cuccról.

Szar cikk, de a magyar újságírói gyakorlatot ismervén nem szarabb az átlagnál.

Hörögni meg mindenen lehet, csak akarni kell. :-)))

Rézfánfütyülő fűzangyal 2008.09.10. 17:44:32

Adrenalinbombának meg ott van a bunji-jumping, a rafting, kanyoning, hegy és sziklamászás stb...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.09.10. 17:47:46

"Az, hogy leírja a környékbeli pletykákat, az csak annyiban hiba, hogy baszott utánanézni, hogy kié a pálya.
Viszont nem állított semmit az egész cuccról."

A rádió is azért fújja már a marhaságokat :D

amala 2008.09.10. 17:48:07

zsír ez a Népszavi cikk.
mélyen hiteles:
"kiképzőbázisának tartják a környékbeliek" - környékbeliek: menynire környék, 10 km-en belül, 50 ?
"rendőrség még nem értesült a Budakeszi határában folyó tevékenységről"
"A város önkormányzata sem hallott a kiképzőbázisról, így egyelőre azt sem tudni, ki, és milyen keretek között működteti" - senki nem tud semmit, de hír. na ez zsír.
hiteles források, szuper.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.09.10. 17:49:20

Azok a cégek is nácik amúgy, akik az alkalmazottaikat elviszik egy airsoft-ra paintball-ra.

CrL 2008.09.10. 17:51:20

bajban a Párt? kellenek a felrobbant nyaralók és a náciveszély?

0xFFFF 2008.09.10. 17:55:07

"szuper titkos nikk · www.flickr.com/photos/haazee/ 2008.09.10. 13:21:18

Kreténkéim! Olvasni is tudni kéne, nem csak hörögni... persze a ti neonáci mentalitásotokkal...
(gyk: miért is lenne akkora baromság, amit a cikk szerzője kérdez? Miért ne gyakorolhatnának ott zsebnyilasék is? Simán belefér... emlékeim szerint van olyan fegyveres testület, ahol a paintballt valóban arra használják, amit a cikk írója emleget. Miért ne tehetnék ugyanezt nyilaskáink is?)"

Szia szuper hülye nikk !

Ezek szerint akkor a prekoncepció elég, hogy valakit lenácizzak ? Oké ! Te fasiszta, irredenta söpredék ! Te kirekesztő, tények nélkül elítélő, koncepciós pereket visszasíró vöröscsillagos náci ! Hát gondolkozzál már, bármennyire is megeröltet ez a dolog ! ;)

ditakai 2008.09.10. 17:57:09

BlueBunny nagyon fekszem a röhögéstől :-D

derelyegrádi szellem 2008.09.10. 17:57:42

BandW

Mielőtt behörögnél ide olvasd már el a cikket. Az airsoftosokat nem nácizza le, hanem úgy állítja be (már címben) hogy ott szélsőjobboldaliak kiképzése folyik.

Aztán - a környekbeliek (kiváncsi lenék rájuk:) ) szájába adva - de leírásra kerül a náci szó is.

A postíró nem azt mondta postjában (ezt is el kéne olvasni) hogy Veress Jenő nácinak tartja azokat, akik ezzel tevékenységgel töltik idejüket, hanem azt, hogy EGY BAROM, mivel SZÉLSŐJOBBOLDALI KIKÉPZŐTÁBORNAK (így az ott játszókat kiképzés alatt lévő szélsőjobbosnak) nézi a játszóterüket. Mindezt egy nyugalmazott katonai szakértővel felszerelve és hitelesítve. (arra vadbaromra is kivácsi lennék)

A szövegértési gondok inkább nálad vannak.

0xFFFF 2008.09.10. 17:58:44

"Rézfánfütyülös fűzangyal 2008.09.10. 17:32:13

Háát azért teljesen erőszakmenetesnek mondani magatokat, kissé erős!!!
Aki szimulációs céllal gyakorolja, hogyan lehet ölni, legalábbis érdekes hajlamokat él ki veszélymentesen."

Érdekes hajlamokat, mi ? Igaz, hogy az emberből az ölés ösztöne a mai napig nem veszett ki, elég a híradót nézni....de te, te soha és senkit ! Akkor sem, ha ő téged akarna. Te csak néznéd bociszemekkel és békésen jobblétre szenderülnél ! (ballét nincs :))

...na persze.

Parasite 2008.09.10. 18:02:30

Nem értem, attól mert airsoft, még alkalmas lehet éles helyzetek szimulálására és begyakorlására. Gárdaseggnyaló jobboskáim még azt is megmagyaráznák, ha maga Adolf Hitler airsoft/paintballoztatná az SS katonáit. "De kérem, ők csak picike műanyag golyócskákat lőnek ki, mindenki aki mást gondol kirekesztő ellenséges barom állat"

ditakai 2008.09.10. 18:11:21

komolyan nevetséges amit itt összelapátolnak egyesek habzó szájjal

ez az egész tényleg nem több egy komolyabb számháború pályánál - hogy elvonatkoztassunk végre az öldöklős teóriáktól - és a környékbeliek max azt gondolhatták, hogy a srácok nincsenek tele lével, mert a terep úgy készült mint a Luca széke

itt van a domb lábánál a budakeszi Esso kút mögött

ezvansracok 2008.09.10. 18:11:36

muhaha, népszavának mekkora beégés, majdnem akkora mint a néphazugságnak a teller ede levél a túlvilágról.

látszik hogy nagy gondok vannak már gyurcsány eftáséknál hamár ilyen hülyeséget (utánajárás zéró) kikell találni, egy szar átlátszó papírzsebkendővel takargatják a nagy kupac szart a szoba közepén.

BiG_ 2008.09.10. 18:14:45

Baaameeeg... Hülye Népszaga... Meg ez a "szuper titkos nikk" is vezérürü a hülyemenetben...

Én még 2006-ban gyanútlanul elmentem paintballozni a haverokkal, azzal, hogy lesznek katonák, akikkel lehet játszani. Erre mi történt? Lementünk, beosztottak csapatokba a katonákkal együtt és egy kommandós őrnagy(!) olyan épületharcászati kiképzést tartott, meg falonereszkedési skillnövelést, paintballozás címén,hogy csak lestem. Akkor most ettől növekedett a náciságom? :-)))
Ráadásul ejtőernyőzöm is, most akkor én légi úton is bevethető röpnáci is vagyok?
Hogy mikor halnak ki ezek a balos barmok... Ez a "szuper titkos nikk" külön rettegjen, mert a nyakába ugrok fentről és ledurrantom föstékkel :-DD

Üdv!

BiG_ 2008.09.10. 18:21:58

Rézfánfütyülös fűzangyal 2008.09.10. 17:40:22

Na, láttunk már elég erőszakos antifasisztát, hogy tudjuk hogy antifasiszta != erőszakkerülés.

Sőt, az osztályharcot és a proletárdiktatúrát, meg a vörösterrort se a fasiszták találták ki...

Szóval csak óvatosan a fogalompárosításokkal... :-)))

Üdv!

7esbusz 2008.09.10. 18:24:31

Hoppá. Homokszem került a propagandagépezetbe. De majd én megmondom a tutit. Igazából az nem airsoft pálya. Al Kaida kiképzőbázis. Multkó is jön velem szembe Budakeszin a Bin Laden, mondom neki, szevasz oszama, mizujs? Mire ő mondja, hogy allah legyen velem, épp most volt a legújabb Európai kiképzőközpont avatásán. Ezentúl innen irányítja a hitetlenek elleni háborút. Első akciójuk a forró ősz hadművelet lesz, és csatlakozzak bátran, már ha mindenféle szüzeket szeretnék a túlvilágon. Mondom, oksa, hozom az AK-mat és hajrá. Szóval alakulnak az események.... Már gyűjtögetem a műanyag golyókat....

states 2008.09.10. 18:27:23

Képzeljük el, mikor kora reggel kirajzanak a Népszava tényfeltárói azzal a főszerkesztői utasítással, hogy addig nem térhetnek vissza, amíg nem találnak egy tényt. Na ti mit csinálnátok a helyükben?

Parasite 2008.09.10. 18:29:02

elsiklotok a lényeg felett. alkalmas ez a pálya arra, hogy szélsőjobbos agyatlan barmok kiképezzék magukat, hogy a drága belvárost, ahol én is élek szétlőjjék, vagy sem?

south park részlet:
(Kamera Szaddamot mutatja amint utasításokat ad ki két hatalmas robbanfej mellett)
Isten: Szaddam, olyan pletykákat hallok, hogy titokban tömegpusztító fegyvereket gyártasz itt a Mennyben!
Szaddam: Tömegpusztító fegyvereket?? Miii, dehogyiiiis, ez csak egy csokiscsipsz gyár látoood? (kamera rámegy a nagy tartályokra, amin Csokiscsipsz felirat és kép látható)
Isten: nekem ez egy vegyi üzemnek tűnik.
Szaddam: Oh, Isten, figyi, ha egy vegyifegyvert gyártó üzemet akarnék létrehozni, akkor nem úgy építeném fel, hogy egy vegyifegyvert gyártó üzemnek látszódjon, úgy építeném fel, hogy csokiscsipsz gyárnak látszódjon, érted?
Isten: Jól van na, csak ellenőriztem. (Isten el)
Szaddam: (röhög) Hülye segglyuk

mong1 2008.09.10. 18:29:11

"Ráadásul ejtőernyőzöm is, most akkor én légi úton is bevethető röpnáci is vagyok?"
- röpnáci -
Wáááááááááááá LOL

Thulsa Doom (törölt) 2008.09.10. 18:29:48

Jááááááj nááciik!!!! Jáááááááááj!

Mi lenne, ha végre egyszer ezeknek a majom megélhetési zsidónak nem mindenről a nácik jutnának az eszébe, hanem mondjuk a pina, mint Mórickának. Mennyivel szebb lenne a világ!....

Manyizga (törölt) 2008.09.10. 18:38:01

Esetleg a kedves hozzáértő újságírónak javaslom, hogy mostantól tekintse az összes harcművészeti edzőtermet + a vívótermeket is náci kiképzőközpontnak! Ott is közelharcra készítik fel a lelkes versenyzőket...

Azt hiszem tudom már, hogy a Lipótból "kiszabadult" betegek hol vannak. Az egyik pl. a Népszavánál helyezkedett el... :)

BiG_ 2008.09.10. 18:38:25

Azt még nem is mondtam, hogy fél évig szituációslőni is jártam, ÉLES lőfegyverrel! Nem ilyen airsoft pukipintyekkel, hanem pölö P9R-rel.
2002-ben Szegeden meg háromtusáztunk: ugrottunk ejtőernyővel, LŐTTÜNK (22-es sportpiszoly és kispuska), majd futottunk tájjelleggel.

Akkor én már főnáci is lehetek? :-DDD


Üdv!

edward_sch · http://www.himmel.hu 2008.09.10. 18:40:09

airsoftos vagyok. Ez a cikk szánalmas. Gratula a Népszavának, kitett magáért.

Manyizga (törölt) 2008.09.10. 18:41:59

Rézfánfütyülös fűzangyal 2008.09.10. 17:40:22

"Nem általánosítható, de azért csak nem teljesen megszokott "szórakozás" az ölés gyakorlása! Vagy én vagyok lemaradva?
Biztosan azért, mert antifasiszta vagyok, és semmilyen erőszakra készülést nem vesz be a gyomrom!
Tök mindegy. milyen ruhában is teszik. "

LOL. Ezek szerint a dzsúdótól a kung-fun át az aikidoig mindent elítélsz? Különös tekintettel a vívókra, akik ráadásul még fegyverrel gyakorlatoznak.
Balfék az vagy. Abból nincs jobbos, így megnyugodhatsz. :))

Beau D.N. · http://beau.hu 2008.09.10. 18:42:04

BlueBunny · bluebunny.freeblog.hu 2008.09.10. 16:49:15

Bunny drága, ezt te sem gondolod komolyan.

nigel 2008.09.10. 18:44:45

Azt hiszem a kedves jobbos és balos ujságíró urak kezdenek meghülyülni. Az egyik banda mindenhol zsidókat lát, a másik mindenhol nácikat. Fasz kivan már ezzel a sok köcsöggel!!!

yanchi345 2008.09.10. 18:46:38

Parasite: ez egy játék. Valóban "katonásdi", bár én voltam katona, az airsoft sokkal kevésbé személyiségromboló. Itt egyszerűen _tudod_, hogy semmi baja nem lesz annak, akire lősz. Lehet használni idióták kiképzésére? Persze, de azok nem attól lesznek idióták, hogy ezeket a játékokat játsszák, hanem már idiótaként kezdik. Gyerek kezébe nem adnám (legfeljebb lőlapra), de azért túlzás agresszív állatnak beállítani mindenkit, aki ilyenekkel játszik.

BiG_ 2008.09.10. 18:47:37

Parasite 2008.09.10. 18:29:02

Mint már írtam, milyen katonás jellegű dolgokkal is összefutottam civilként és sportból. Azaz bárhol, bármi alkalmas bármire, a vécére se menjél ki antináczi spray nélkül, bármi alkalmas bármire! A nácik is szarnak például, tehát a klotyón csak kitörő éberséggel....
Aztán, ha végre kigyógyulsz az idült hülyeségből, kijöhetsz.

Üdv!

2008.09.10. 18:49:48

Aki nem Barbie-babával játszik -mert az qrva- az náci, ennyi az egész. Gratulálok Népszava.

nigel 2008.09.10. 18:50:56

Big! Akár még führer is lehetsz, vagy duce.

BiG_ 2008.09.10. 18:53:41

Nigel, apám még kezet fogott a duce-val, még 1940 körül. Most akkor ez jó protekció? :-)))

Üdv!

nigel 2008.09.10. 18:55:22

Egyesek tényleg komolyan gondolják, hogy airsoftal fogja a szélsőjobb elfoglalni a várost? Minek gyakorolnák a fegyveres városi harcot, ha nincs lőfegyverük? Mivel helyettesítenék? Tomcat féle tojáslövő tákolmánnyal? Vagy az 1990-ben Horvátországnak szánt AK-k titokban a szélsőjobbhoz kerültek?

nigel 2008.09.10. 18:56:31

Szerintem simán, de én a helyedben ezt nem hangoztatnám, mert emiatt még akár meg is támadhat a tücsök sereg!

Nándesz 2008.09.10. 19:17:28

Halkan megjegyezném, hogy a postot a kuruc.info egy az egyben lehozta :) ezt is megértük, bontsd a pezsgőt eric :)

kergezerge · http://kergezerge.blog.hu 2008.09.10. 19:30:15

Nemecsekék is nácik voltak, ez ma már világos.

S. Annyi 2008.09.10. 19:47:37

Tudatom mindenkivel: Náci vagyok! Van itthon csúzlim. A gyereknek van viziupisztolya, ami alkalmas egy gyurcsány elleni merényletre. A hűtőm tele van tojással. Mi kell még? Kérem a rendőrséget, taróztasson le és a Népszaga - direkt a "g" - meg írja meg!

S. Annyi 2008.09.10. 19:50:14

Éljen Kolompoár Orbán! Igaz ő nem náci, csak eltüntetett 16milliót. Agyam megáll vazze ettől az országtól. Tűnjenek már el a parasztok az ország éléről, a Néppel kezdődő újságok munkatársai meg menjenek gályarabnak. ELEGEM VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

S. Annyi 2008.09.10. 19:58:58

34% a zmszpre voksolna. BRUHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
Hát igen, nagy az Isten állatkertje!

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.09.10. 20:03:23

www.dunatv.hu/felsomenu/nettv?video=1_460329

BandW és szuperintelligens társainak ajánlanám a videót. Aztán nem ám zokogni!

reKorrekt 2008.09.10. 20:03:29

Ez olyasmi reakció lehet, mint a pókerben menekülni a blöffből: mostmár mindent betolok, leszarom, lesz ami lesz...

Hát a faszomat beléjük. Máséval verjék a csalánt.

Rwindx 2008.09.10. 20:29:52

No ezért kellett bezárni az OPNI-t, most százával rohangálnak a veress félék, pedig inkább bővíteni kellett volna... igény volna rá.

S. Annyi 2008.09.10. 20:30:58

A Népszaga főszerkesztőjének: Hír. Mi az? Le kell-e ellenőrizni?
Bulvár-kitalált hírek, ha nincs hír, de kell, hogy legyen.
Milyen "újságírók" dolgoznak ott? Hehehe

S. Annyi 2008.09.10. 20:35:53

Egy szónak is száz a vége, mi nem félünk a náczi politikusoktól sem, és Kolompár Orbán bajtársunk nélkül is tovább folytatjuk! Mától elindul a Bűnös Magyarok a Romákért mozgalom! Aki nem támogatja, az egyértelműen újnyilas. Forrás: naczivadasz.blogspot.com

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.10. 20:38:59

Jancsibohóc 2008.09.10. 20:03:23

:DDDDDDDDDDDDD
Remélem átvette az összes magyar tévé :DDDDDD

degreen 2008.09.10. 20:53:28

a sakk is mekkora egy náci játék. ölik ott egymást. brrrrrrrr undorító.

INkvizítor 2008.09.10. 21:08:00

:)))) meggugliztam!! :))))

ezt találtam :kuruc.info/r/2/16839/

"én vétkem, én vétkem, én igen nagy vétkem, gyónom a mindenható ferencnek, és nektek elvtársaim, hogy sokszor és sokat vétkeztem, beleolvastam a kimondhatatlanba......"

cuki ez a kettős mérce!!!!!!

báró Leopold 2008.09.10. 21:08:57

Azt a náci mindenemet. Indulok is feladni magam a rendőrségen.

OFF

Seduxen: a COD-ban aszondják a németek, hogy "Amerikanische Infanterie im zweiten Stock" és nem "american infantry-t".

ON

Az OFF-olás is náci dolog.

INkvizítor 2008.09.10. 21:09:40

"a sakk is mekkora egy náci játék. ölik ott egymást. "
ráadásul a világos kezd a sötét ellen!!!! meg időnként le is üti!!!!!!!

Steve the Great 2008.09.10. 21:15:06

Ennyi eszement fegyverb.zit... :)
Fertő, én mondom, fertő... :D

degreen 2008.09.10. 21:15:54

asszem beszélnem kell egy pszichológussal. gyerekkoromban fából készült német gépfegyverrel játszottam, és fekete bőrdzseki volt rajtam.

the real Bravo 2008.09.10. 21:17:25

Szörnyen rosszul érzem magam, most tudtam meg, hogy már két éve kőkeményen náci vagyok. Most is lesz "kiképzés" hétvégén, de elbizonytalanodtam, hogy menjek-e. Sőt, álltalában a piros oldalra állok és keleti blokkos fegyvereim van, a fene, mocskos kommunista is vagyok. Nem élhetek így tovább, menten kivetem magam a 8.ról :)

NetzArbeit 2008.09.10. 21:29:46

Korrekt lenne, ha Veress Elvtárs hozzászólna, esetleg ugyanott helyesbítené amiket összehordott.
Vagy inkább mégsem. Jobb lenne ha többet nem írna nagy példányszámú lapokban. :)

Fucksee 2008.09.10. 21:47:40

Nem drága a golyó?

the real Bravo 2008.09.10. 21:56:12

kevesebb mint 1 Ft/db a normál, persze a speckó mesterlövész fegyverekbe valő lőszer elérheti akár a darabonkénti 5 Ft-os árat is, bizony.(paintball 10-20-30 Ft/db)

pina_csaba · http://octagon.blog.hu/ 2008.09.10. 22:02:22

"Prophet · nemigazorszag.blog.hu 2008.09.10. 15:45:27
Bementem az egyetemre, közben végig ezen agyaltam.. haza is jttem... Arra jutottam, lehet inkább kaland-szerepjáték lesz. És a címe is más: Retur to Castle Zorbanstein. Négy karakter van meg úgy vázlatosan, mint mondtam: Gyufa a bárd, Pisti a barbár (nyelvi kifejezőképességét kompenzálja acélos ökle), Ildikó a táltosasszony (uralja a földgázt), de hogy Fletó mi legyen... mentalista vagy inkább kósza?"

Fletó egyértleműen shadowdancer (rogue specializált kaszt)...

skilljei:
bluff +10
concentration +8
diplomacy -3
escape artist +22
move silently +13
perform +7
sleight of hand +99
survival ???

feat.-jei: acrobatic, blind-fight, dodge, improved turning (nácikra is hat, nem csak élőholtakra), improved-feint, leadership LOL, nimble fingers... stb

Az első pálya főellenfele lehetne vmi kisebb falat, pl. Sodi v. Blogin, aztán jöhetnének a nagyobbak, a végén pedig Vona vagy Orbán.
Végül pedig kiderülne, hogy a náczik célja Hitler szellemét a túlvilágról visszahozva új testbe helyezzék. A küldetések végrehajtásában számos segítőt kapunk, pl. titkos informátorunk lehetne jenő, aki folyamatosan infókat küld sms-ben, a borsodi hegyekben pedig lyukóvölgyi gerillák segítik a náczik elleni szent háborút.

Lehetne benne valami jó multiplayer mód, co-op vagy ilyesmi, amikor is egyszerre több náczivadász vállvetve harcolhatna az otromba eszmék ellen. A maszop szerintem adna állami támogatást a játék elkészítéséhez :)

báró Leopold 2008.09.10. 22:17:14

pina és prophet: most akkor ez egy hagyományos RPG lesz vagy Hellgate: Londonhoz hasonló, esetleg FPS RPG-elemekkel? (aka Fallout 3) Ötletek fegyverekre:
1. népszabadság-vető: másodlagos tüzelése: népszava-vető, de ez már nagyon endgame fegyver lenne hatalmas sebzéssel, nácik ellen + damage, Bayer Zsolt ellen instant-kill
2. vízágyú: ha már járműveket is beleraknánk, akkor ez kihagyhatatlan a csapatszállító IFA-val egyetemben. Fejlesztett változata színes vízet lő, hogy a bujkáló nácikat könnyebben meg lehessen találni
3. könnygázvető: ez akár lehetne az alapfegyver is, bár a kezdő változata ellen immunitással rendelkeznek bizonyos ellenfelek (Fradi/Újpest drukkerek)
4. gumilövedékvető: ugyancsak a játék elején beszerezhető
5. tonfa/gumibot: mint a HL-ben a feszítővas
6. miniszterelnöki rendelet: fejlesztett változata a kormányrendelet (bár alapváltozat lehetne a rendőrfőkapitányi határozat is), ezzel be lehet tiltani fegyvereket/ellenfelek közlekedését

báró Leopold 2008.09.10. 22:23:20

bocs a double-postért, de közben megfogalmazódott bennem, hogy ezt rohadtul meg kéne csinálni HL2 modként. :-) De most komolyan. Vannak itt modderek?

KCB 2008.09.10. 22:29:16

Eddig nem ismertem a Népszavát, de legalább most tudok róluk valamit :)

Szánalmas...

lombroso · http://www.szajtepo.blogspot.com 2008.09.10. 22:31:19

Vipera ne legyen a játékban. Az egy veszélyes állat, ha megharap meghalsz!

schawo2 2008.09.10. 22:39:47

Te jó ég, ennek tollat nem adnék, még a WC kefe sem áll jól a kezében.

lOc (a pasztafáriánus) 2008.09.10. 22:45:55

A nácik már Budakeszin vannak

Jesus4871 2008.09.10. 22:51:26

Kedves Rézangyal!
Katonai ruhát azért hordanak a srácok mert:
1. strapabiró
2. olcsó
3. nem akadályoz a mozgásban
4. terepen nehezebb észre venni a játékost.

A bunji-jumping még elsöre jó móka, de másodszorra már unalmas. A többit is kipróbáltam, egy párat rendszeresen müvelek.
Úgy tünik te is náci vagy, nem birod elviselni h. valakiknek az tetszik ami neked nem, és nem úgy gondolkozik ahogy te.
"az ölés gyakorlása".Ez gyönyörű! Saját? Vagy hallotad valakitöl? Ezek szerint én hat éves korom óta ölni akarok? Puszta kézzel, és fegyverrel? Hogy lehet hogy még nem öltem?

báró Leopold 2008.09.10. 22:59:57

Hitlerről és Goebbelsről is több fiatalkori kép bizonyítja, hogy airsoftoztak...

wan2bee 2008.09.10. 23:10:45

sakkoztal mar?

megoltel tobb magasrangu katonai tisztet, egy sor parasztot meg par allatot is..

ne hasonlitsuk mar az agyaggalambloveszetet az oles gyakorlasahoz. ez egy jatek. ahogy a vizipisztoly is az, meg a lovasijaszat is. meg a lovagijatekok, es a parbajtor is..

ahabkapitany 2008.09.10. 23:34:12

hát nem tudom, azért jogos a dolog!

én többször painballoztam, közben a következő gondolatok kavarogtak a fejemben:

-igen, végre tudom, mit kell csinálni, ha a rendőrök lőnek
-készülök a forradalomra
-fajok kiirtása lényegesen könnyebbé válik fegyverrel, egyben érvényre juttathatom a fehér ember felsőbbrendűségét
-megízlelem az emberölés gyönyörét

SEMMIKÉPPEN sem az, hogy jól érzem magam a barátaimmal, és kicsit kipróbálom a fegyveres harcot anélkül a kínos esemény nélkül, hogy meghalok

ismétlem: semmiképpen!

ez a cikk tuti vmi tréfa

Big-B 2008.09.10. 23:42:56

Airsoftos vagyok és pacifista.
A cikkíró meg egy tudatlan hülye.

Airsoft-tal nem lehet erőszakot tanulni, ugyanis a szabályai szigorúan tiltják az erőszak minden formáját, és a személy egyéni biztonságát helyezi előtérbe. Hasonlóan mint más sport, pl. amerikai foci.

Aki mégis erőszakot, netalán politikai hazardőrök játékát véli felfedezni az airsoft-ban, annak tanácsolom egy airsoft játékon részt venni. Csakis egy dolgot fog nagyon jól megtanulni: a becsületességet, amivel az őt ért találatot gondolkodás nélkül jelzi.

Big-B 2008.09.10. 23:43:33

Ja, és megtaláltam magam az egyik fotón :)

Pszt! 2008.09.10. 23:59:08

Végre a balosok is rájöttek, hogy mocskolódással többet lehet tenni, mint jószándékkal. Nem csináltak semmit, csak átvették a madzsarnemzet meg a hörrtv stílusát.

lombroso · http://www.szajtepo.blogspot.com 2008.09.11. 00:14:44

Bizony, ezért is a Zorbán a felelős, monnyon le!

Big-B 2008.09.11. 00:19:56

Pszt! Nem érdekel a politika, a bal- vagy a jobboldal. Engem csakis az airsoft érdekel.

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2008.09.11. 00:54:23

Úristen!

Befőzés lesz holnap ezért ma vettem 5 kiló cukrot! És vagy 20 tojást is a tésztához!

Gyorsan csukjatok le és mentsetek meg önmagamtól mielőtt valami még nagyobb őrültséget teszek!

Ha vettem volna műtrágyát is sztem ott helyben kivégeztek volna a rend derék őrei...

BlueBunny · http://bluebunny.freeblog.hu 2008.09.11. 01:43:10

Beau D.N.: "Bunny drága, ezt te sem gondolod komolyan."

Maga egy igen szemfüles ember.

Parasite 2008.09.11. 03:14:55

abba belegondolt már valaki, mivan, ha tényleg ilyen módon (esetleg pont ott) képzik ki magukat a parasztok? csak kérdezem. ha a magyar nemzet írta volna, hogy a balos komcsik így készülnek az újabb tüntetésekre a belvárosban, akkor is ugyanígy elbagatelizálnátok a dolgot? erről ennyit.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.09.11. 07:34:11

Ez kész. Hülyére röhögtem magam a cikken és a kommenteken is. A legütősebb Johnny336 BKV-ellenőrös ötlete, BiG önvallomása, miszerint ő röpnáci, és persze derelyegrádi szellem eszmefuttatása Jenőről.
Szeretek ide járni,na. :)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.11. 08:17:42

Rézfányfütyülős: "Adrenalinbombának meg ott van a bunji-jumping, a rafting, kanyoning, hegy és sziklamászás stb... "
No-no, csak óvatosan:

Bunji-jumping: Fallschirmjäger kiképzés
Rafting: Kriegsmarine kiképzés
Hegy és sziklamászás: Hegyivadász kiképzés

Van még kérdés? :-)))

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.11. 08:27:36

báró Leopold: lehet, nem nagyon értettem eddig pontosan, hogy mit nyafognak a szemétnácik, mert a Thompson, vagy a BAR kattogásától nem hallom. Vagy a repeszgránátok robbanásától :)
Szóval én vagyok a legnagyobb antifasiszta, alsóhangon a teljes német lakosság DUPLÁJÁT írtottam már ki :-))

QZI 2008.09.11. 09:06:31

Kedves "újságíró"!
Kérlek nyugodj meg, Én is tartok rendszeresen kiképzést (paintball pályán), de kizárólag szélsőbalosoknak. Nem kell aggódni, ha eljőn az ídő lesz aki felvegye a harcot a szemét Nácikkal!


Mellesleg ekorra faszságot rég olvastam!

lonza 2008.09.11. 10:42:38

nevetséges...

Egerben a FIB helyi elnöke is AS-ezik..erről meg a kuruc.info irt régebben...

biztosan a FIB is tele van fasisztákkal....

XD

sőt én is fasiszta vagyok mert AS-ezem ??

talán be is perelhetném a cikkirót.....

Big-B 2008.09.11. 12:59:10

Parasite: az általad felvázolt esetet (a balos komcsik így készülnek az újabb tüntetésekre a belvárosban) már lehozták a kuruc.info-ban, akkor az egri AS csapat lett kipécézve.
Ők is megkapták a magukét akkor.

budakesziairsoft 2008.09.11. 14:21:51

Sziasztok!

Itt megint a fő nácivezér beszél!
Már a Der Standard internetes portálján is megjelent a cikk, ha valaki tud németül, kérnem a kommenteket fordítsa le. Köszönöm...
Der Standard:
derstandard.at/?id=1220457788705

és egy Duna TV-s videó:
www.dunatv.hu//video/videoplayer?video=1_460329

Továbbra is várunk mindenkit a kiképzőtáborba! :)
www.airsoftpalya.hu

derelyegrádi szellem 2008.09.11. 14:37:50

pszt

Méltán viseled a nagynevű sajnálatos módon már megszűnt magazin nevét. A valósághoz nagyon hasonló mértékben van közötök, értsd: semmi.

A baloldal aki most rájött hogy mocskolódással lehet eredményt elérni.... Te honnan jöttél a holdról, vagy a Népszavától?

Rézfánfütyülő fűzangyal 2008.09.11. 14:41:33

Kedves BIG!
Igen, antifasiszta vagyok, és utálom az erőszakot. DE hülye nem, ha ütnek, visszaütök, még katona is voltam, sőt dzsudóztam is egykor. Ez egy sport, ahol nem erősebbnek, hanem ügyesebbnek kell lenni ellenfeledné. Persze ez sem ártatlan dolog.
Viszont amit sohasem írtam/mondtam, hogy mindenki aki erőszakos (birkózás, box stb.) sportokkal foglalkozik az egyből náci! Olvasd el, én senkit nem náciztam le! Csak engedtessék meg nekem, hogy ne tetsszen és ez elmondhassam. Ennyi!
Fene se szereti ezt az erőszakba fúló világot, de néha én is úgy érzem, fel kell készülni rá! És ez nagyon-nagyon zavar!

Basti. · http://borgatya.hu/ 2008.09.11. 14:44:50

...ha már hiteles újságírást említ ez a blog (pont ez, ami önmagában is röhej)...akkor a béna Photoshopozásnál egy kcsivel több kellene. ;)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.09.11. 15:01:00

Itt megint a fő nácivezér beszél!
Már a Der Standard internetes portálján is megjelent a cikk, ha valaki tud németül, kérnem a kommenteket fordítsa le. Köszönöm...
Der Standard:
derstandard.at/?id=1220457788705

Na tolok erre egy durva fordítást, a megfogalmazás kicsit kaki:

Szélsőjobbosok kiképzőtábora utcai harcokra Budapesten

Gyakorlótér a közelharcra, és az utcai erőszakra Budakeszin

Budapest - egy tikos kiképzőbázis van állítólag Budapest határán Budakeszin -írja egy magyar napilap, a Népszava szerdán.
Egy átláthatatlan kerítéssel körülvett privát terület,ahol autógumiból épített golyóálló falak vannak.
Ezen a helyen "elvileg" a titkzatos ismeretlenek rendszeresen lőgyakorlatokat tartanak, tiltott műanyag lőszerekkel.

A környékbeliek állítása szerint ez a privát lőtér a kiképzőbázisa a neonáciknak, a szélsőjobbos Magyar Gárdának, és az utcai harcosoknak.
Egy nyugdíjas katonai szakértő az újságban magyarázta, hogy itt készítik fel őket pszichésen, és a fegyveres közelharcra - védekezésre a városi környezetben.

weheh

Rézfánfütyülő fűzangyal 2008.09.11. 15:03:46

Seduxen!
Igazad van, éljenek az előítéletek, mint itt mindekié:
Harci sportok = fasiszták
antifasiszta = kommunista gyilkos (jó, esetleg az unokája)
Aki pedig nem szereti az erőszakot, az csak hatalomra éhes hülye, manipuláló, hazug ballib.
NINCS KÉRDÉSEM! :)))

reKorrekt 2008.09.11. 15:08:01

Basti 2008.09.11. 14:44:50

Mai Vers mindenkinek című kommentünket olvashatták.

Mike36 2008.09.11. 15:08:27

ez csak egy játék
vki irta, szimulálja hogy ölök meg valakit és ezt gyakorlom
aha, akár az fps
csak itt nem a gép mögött ülve meresztem a seggem

Mike36 2008.09.11. 15:09:43

aki szerint a kérdés nem kijelentés, megsúgom, hogy ez technika
úgy állítok valamit, hogy nem állítok semmit, csak kérdezek, csak sejtetek

Mike36 2008.09.11. 15:13:41

én spec Fletó párti vagyok, szal nácikáim, én majd akkor ülök, amikor politikai fordulat állt be, mert én fix Vikrrotro akarom majd lepuffanti

(belügyiseknek mondom: ez irónia)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.11. 15:15:14

Fűzangyal: én speciel az előítéletekkel szemben vagyok előítéletes :-))
hát sajna evvan, mindenki előítéletes valakivel/valamivel szemben... már a szernecsésebbek.
a kevésbé szerencséseknek tapasztalataik vannak...

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.11. 15:18:11

"aki szerint a kérdés nem kijelentés, megsúgom, hogy ez technika
úgy állítok valamit, hogy nem állítok semmit, csak kérdezek, csak sejtetek "
Mike: csak egy kérdés (abszolút elfogadva, amit ezzel akartál mondani, sőt: elismerve, hogy ez a fajta technikai egy szép művészet...):

Mi a vélemény azokról az újságírókról (illetve egyéb médiabarmokról), akik nulla tárgyi tudással vonnak le következtetéseket, ahelyett, hogy aggályaikat kérdés formában tennék fel, rábízva az olvasóikra a végkövetkeztetést?

reKorrekt 2008.09.11. 15:19:22

*Mike36 2008.09.11. 15:13:41
én spec Fletó párti vagyok

Akkor személyesen is meg tudom köszönni neked mindazt, amit az elmúlt 2 évben átéltem:
Köszönöm!

derelyegrádi szellem 2008.09.11. 15:20:17

laspalmas

Ha Jenőt meg kívánod alaposabban ismerni, akkor ajánlott olvasmány a 2002-es választásokra készített és terjesztett Népszava különszám. (én relikviaként őrzök egy példányt) Az utolsó oldal a Jenő keze munkája. Humoros, könnyed kis odamondogatásnak szánta. Eredmény: A Hahota és a büdösszájú virsliújjú nájloningkabátos tsz elnökök 1982-es "humorának" egy sajátos egyvelege. Dermesztő.

Mike36 2008.09.11. 15:42:26

korrekt
Fletó párti és nem Fletó
a dolgaidat meg köszönd magadnak, ne a körülményeknek

Mike36 2008.09.11. 15:43:00

ja és nagyon szívesen :D

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.11. 15:43:30

korrekt: na erre varrj gombot! Megkaptad...

reKorrekt 2008.09.11. 15:43:47

Sajnos a körülmények teszik a dolgaimat azzá, amik. Medő vita.

reKorrekt 2008.09.11. 15:44:44

Bibebaszott billentyűzet, állandóan karaktereket felejt el bevinni $!@?!XŁ$

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.11. 15:46:54

Fletó-párti alatt mit kell érteni? Valaki tudja? Ez azt jelenti, hogy az mszp tagja? Vagy azt, hogy elismeri miniszterelnökünk emberi és/vagy szakmai nagyságát?

lombroso · http://www.szajtepo.blogspot.com 2008.09.11. 15:52:25

Én kemény önkritikaként értékelem azt, hogy még egy lelkes baller is sértésnek fogja fel azt, hogy valaki csak szimplán megköszöni vezérünknek az elmúlt évek teljesítményeit.

Mike36 2008.09.11. 16:07:12

nem vagyok balos, de szerintem itt ebbe most nem menjünk bele

reKorrekt 2008.09.11. 16:10:43

btw: én sem vagyok Viki párti, de ebbe se menjünk bele

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.11. 16:14:40

korrekt: azt Te csak hiszed... Tudod, aki nincs velünk, az ellenünk (régi "beidegződés"...)
Úgyhogy dönthetsz: nácifasisztoid vs komcsiballib.
Kétpólusúvá lett a világ :)

Mike36 2008.09.11. 16:23:43

ez hülyeség Seduxen
max ránk erőltetik, de világ szines, nem fekete-fehér

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.11. 16:26:24

Mike: szarkazmus. Legalább is annak szántam...
"A világ színes, nem fekete-fehér"...
Esetleg ezt magyarázd el "árokásó" politikai "elitünknek" is, akik szeretik - legalább is a nyilvánosság előtt - eszerint felosztani az országot...
Részben ezért is tartunk itt, ahol.

Mike36 2008.09.11. 16:38:28

ja ok
és igen, egyetértünk

Gyuuuka 2008.09.11. 19:20:54

Na kezdjük az elején,nemrégiben találtak Soroksáron egy naaaagy ˇˇbombátˇˇ.Akkor nyilván fejek hulltak,ezért most ez az agyoniskolázott,katonai szakértő kitalálta hogy ezek nácik és harcra készülnek,na látjátok ennyi eszük van,az hogy utnánna járnának valaminek az persze nem megy.Ez van pár éve még a nácik,komcsik répáját szopkodták,most őket emlegetik,az ujságírók + elmehetnek a büdös f-ba,a tényeket kellene bemutatni nem?Egy airsoft kedvelő,dolgozó,nem fasiszta vagy náci felháborodott ember.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.09.11. 19:48:13

" Basti 2008.09.11. 14:44:50
...ha már hiteles újságírást említ ez a blog (pont ez, ami önmagában is röhej)...akkor a béna Photoshopozásnál egy kcsivel több kellene. ;) "

Mi a baj a bloggal ?
Nem használok Photoshopot.
A képekre a szövegek poénból Veres "Népszava" Jenő szemszögéből készültek, ha nem ment volna át egyeseknek ...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.09.11. 20:36:28

derelyegrádi szellem

Köszönöm a tippet, majd utánanézek.

bossaczky · http://blog.hu/admin/users?user_ID=167597 2008.09.11. 22:07:18

Az airsoft játékosok nem képviselnek semmilyen katonai vagy félkatonai szervezetet, politikai, vallási, vagy etnikai csoportot. Az airsoft a paintballhoz hasonló, biztonságos, erőszakmentes szabadidősport, melyet törvénytisztelő állampolgárok százezrei űznek világszerte. Az airsoft nem kívánja a háborút, a fegyveres konfliktusokat dicsőíteni, nem a valóságot szimulálja, nem kiképzőeszköz, csupán egy játék. Az airsoft eszközök olyan országokban is szabadon birtokolhatók, ahol a legszigorúbb szabályozás alá esik a fegyvertartás.

kukatr 2008.09.12. 16:15:25

Jééézusom, akkor az izraeli* Conter Strike válogatott is NÁCI, mert az ÖLÉSt gyakorolják? sőt akkor már az összes katona überNÁCI, mert ők már embert is ÖLNEK (néha)!!!! Ráadásul még a hógyolyózás is ANTISZEMITA dolog... XD
ejj bazmeg, azonnal fellógatom magam. vagy már az is NÁCI szokás

amúgy a pánikkeltés nem bűncselekmény?

*lehet, pont emiatt nincs nekik, bár én TÉNYként közlöm... :D

kukatr 2008.09.12. 16:16:30

jah, azért lógatom fel magam, mert már hógolyóztam XD

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.09.12. 17:32:24

Szeretném jelezni a Népszavának, hogy a World of Warcraft-ban 4 (NÉGY!!!) db "Magyar Gárda" nevű klán van ...

Biztos ott gyakorolnak virtuálisan...

ÁVO-killer 2008.09.15. 08:56:31

T. Veress Jenő! (Rejtélyes gyak.lőtér Budakeszin)

Az újságíró felesküszik, hogy a kultúra és
a korrekt tájékoztatásért munkálkodik.
Hát ez a cikk mellőz minden kultúráltságot és
megalapozottságot, mert ahonnan a képeket
szerezted (wikipédia) hu.wikipedia.org/wiki/Airsoft
ott korrektül azt is meg tudtad volna találni mi is az az airsoft?!
Mivel én is rajta vagyok a képeken, ezt
a nácizást kikérem magamnak! Ez olyan mintha
én le ÁVÓ-ználak! Nézz utánna a magyarországi
airsoft múltjának és kérj nyilvánosan bocsánatot!

Ha viszont ezt a cikket a főszerkesztő ellenjegyzésével
tetted, ami nagyon valószínű, akkor felmerül a kérdés
mit akartok már megint ezzel az áll "kacsával" titkolni?
Megint a figyelem elterelés a célotok? A lapszám
növelés oltárán a saját becsületeket is feláldozzátok?
Röhej, ami ott megy a Népszavánál!

Geza 2008.09.15. 10:35:09

"Elmúlt héten pár haverral elhatároztuk
Hogy felmegyünk a Vastagbőrre s jókat náculunk
Nyolc-tíz olcsó szóvicc után képzeld mit láttam
Trollok álltak a kommentlista jó pár sorában.

Liberós, liberós, liberós trollok
Mért nem vagytok ketrecben?
Vagy a többi balfékkel lenn az Indexen?"

(Bocsi, útálom a hétfőket, a reggeleket, a hétfő reggeleket meg különösképpen.)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.09.15. 21:30:56

Bakker, ne verseljünk már :))

EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2008.09.16. 09:23:26

A következő levelet küldtem el az újságíró úrnak, remélem fog reagálni rá.


Tisztelt Veress Úr!


A minap egy jó barátom küldött el egy cikket, melyet Ön írt, és amelyben a Budakeszin megtalált "gyakorló lőtérről" lenne szó. Erről a cikkről lenne szó: www.nepszava.hu/default.asp?cCenter=OnlineCikk.asp&ArticleID=1092646 Bizonyára sok e-mailt kapott már evvel kapcsolatban, de engedje meg, hogy én is kifejtsem a véleményemet. Nem olvastam más cikkét még életemben, mert nem szoktam olvasni a Népszavát, sem annak online felületét. Valószínűnek tartom, hogy ezután sem fogom, hiszen úgy érzem az Önök újságja politikailag igencsak behatárolt körben van, és én jobban kedvelem a politikailag független irodalmat, már ha lehet ilyenről beszélni manapság. Visszakanyarodván a cikkhez. A lőtér, amelyet felfedeztek, és amelyet a környékbeliek neonáci gyakorlatozónak néztek, nem más, mint egy sport küzdőhelye. Ez az airsoft, amelyben a cikkben is említett műanyag golyóval és fémből/műanyagból készült fegyverekkel játszanak. A játék felépítése és menete nagyon hasonlít a paintballhoz, ami egy szintén manapság egyre nagyobb körben elterjedt szimulációs játék. Biztosíthatom, hogy nincs szó gárdistákról, neonácikról, vagy egyéb szélsőséges gerillákról. Ugyanis a játék nem ideológiákhoz kötött. Az játszik, aki szeretne, illetve, aki megfelel a Magyar Airsoft Szabályzatban leírtaknak. Jómagam nem tartozom egyik szélsőséges csoporthoz, mégis űztem eme sportot és űzném a mai napig is, ha egyéb teendőim nem akadnának. Elhiheti sokszor gondoltam magamban, amit már hangoztattam társaimnak is, hogy mennyire jó, hogy nem háborúzunk senkivel, mert ez "éles" fegyverekkel és golyókkal korántsem annyira izgalmas, sőt a veszélyfaktorokat beleszámítva inkább hanyagolnám az efféle "élvezeteket". Maga a játék közben természetesen izgalmas szituációk keverednek, melyben az ember nem arra koncentrál, hogy most éppen a Magyar Honvédség tagjaival viaskodik a Kossuth téren, hanem az ellenfél (nem ellenség) csapatán felülkerekedjen és elérje az adott célért kitűzött pontot. Remélem a fentebb leírt mondatokból áttűnik az, hogy ez egy sport, egy játék, nem pedig kiképző tábor, vagy felkészítő tréning, egy puccsra. Ez a sportot űző fiatalok és idősek fejében meg sem fordul, hiszen a játék közben felszabaduló adrenalin, a társaság és a testmozgás miatt vannak ott. Kérem Önt, nézzen utána jobban ennek a dolognak, hiszen, mint újságírónak ez kötelessége lenne. Tévedés ne essék, nem kritizálni akarom Önt, csupán felhívom a figyelmét egy hibára. Remélem, ha bocsánatkéréssel nem is, de egy, az előző írást felülbíráló cikkel sikerül kiengesztelnie azokat, akiket megsértettek a "környékbeliek" illetve Ön is, hiszen Ön közölte le. Itt több ember megrágalmazásával állunk szemben. Magam részéről lezártnak tekintem az ügyet, hiába néznek engem is neonácinak, vagy forradalmárnak, pedig nem vagyok az, a legkevésbé sem. Amennyiben válaszolna, szívesen fogadnám.


Köszönöm, és maradok tisztelettel:

A nevem :)

EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2008.09.16. 09:47:45

ÁVÓ-killer: a képek nincsenek benne a cikkben, az csak itt van :) És örüljél, hogy benne vagy a wikipediában :)

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.16. 12:32:40

zero · vastagbor.blog.hu/ 2008.09.12. 17:33:40
Members Level Race Class Guild Rank

"Szittya" "25" "Guild Leader"

"Vonagábor" "21" "Rank 6"

:DDDDDD

Syracuse 2013.07.14. 13:06:39

Először is. Mi az, hogy neonácik? Bár egy kommunista sajtóterméktől mit várunk? -.-

süti beállítások módosítása