Skip to content


       Szűrés lista

Villámposzt: 4 kapussal és 2 csatárral Albánia ellen

Erwin Koeman a Magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 24 fős, bő keretét az Albánia és a Málta elleni világbajnoki selejtezőkre. A keretben 4 kapus kapott helyet és két szem csatár. A hálóőrök között van az utolsó két VB selejtezőn megbízható teljesítményt nyújtott Babos Gábor (NEC Nijmegen), az elmúlt 3 évben csak féltucat tétmeccsen szerepelt, örök ígéret, kispadsikáló Fülöp Marci (Sunderland), a bohócliga 14.helyén szerénykedő diósgyőri Köteles László és az U21 eddigi kapusa Bogdán Ádám (Bolton Wanderers). Egy jó korban lévő portás és 3 tehetség akikből még akármi is lehet. Azért túl sokat ne várjunk ettől a négyestől,  legfeljebb majd a Liverpoolban profiskodó Gulácsitól ki pár hete profi szerződés kapott és immár az ötszörös BL győztes csapat felnőtt keretével készül. De ő nem kellett (még) Erwinnek.

Ahogy nem kellett neki a szintén Liverpooli Németh Krisztián, valamint a tavalyi magyar gólkirály és az idén is 9meccsen 9 gólt szerző győri Bajzát sem így elmondhatjuk, hogy a pálya túloldalán sehogy sem állunk. Vagyis nem tudjunk, hogy hogy állunk mert a szövkap megint nem hívott be senkit csak az idegroncs Torghellét és az eredmények nélkül a Debrecenben 9 meccsen 4 gólt jegyző Rudolf Gergely-t. Borítékolható, hogy megint Huszti kezd ékként, ami csak azért para mert a helyén minden bizonnyal az önbizalomvesztett, gyámoltalankodó Dzsudzsák játszik majd.

A keret:

Kapusok: Babos Gábor (NEC), Fülöp Márton (Sunderland), Köteles László (Diósgyőr), Bogdán Ádám (Bolton)
Védők: Szélesi Zoltán (Strasbourg), Bodnár László (Salzburg), Juhász Roland (Anderlecht), Vaskó Tamás (Avellino), Lőw Zsolt (Hoffenheim), Vanczák Vilmos (Sion), Bodor Boldizsár (Roda), Tímár Krisztián (Plymouth)
Középpályások: Hajnal Tamás (Dortmund), Gera Zoltán (Fulham), Vadócz Krisztián (Osasuna), Dárdai Pál (Hertha), Halmosi Péter (Hull City), Tóth Balázs (Genk), Buzsáky Ákos (Queen’s Park Rangers), Koltai Tamás (Győr), Dzsudzsák Balázs (PSV), Huszti Szabolcs (Hannover)
Csatárok: Rudolf Gergely (DVSC), Torghelle Sándor (Augsburg)

Címkék: foci

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr9687568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.30. 15:51:29

"Ahogy nem kellett neki a szintén Liverpooli Németh Krisztián, valamint a tavalyi magyar gólkirály és az idén is 9meccsen 9 gólt szerző győri Bajzát"
eric: ugye ezt Te sem gondoltad komolyan? Krisztiánnak TÉNYLEG erősödnie kellene (mint fizikailag, mint mentálisan, mint taktikailag), hogy a felnőtt mezőnyben megállja a helyét, az U21-es EB-n tényleg jó volt, de felnőtt válogatott szinten még "kevés". És nem a magyar válogatott "nagysága", hanem az ellenfelek miatt.
Bajzát: semmivel sem kisebb idegroncs, mint a "Mi Sanyink". Az meg, hogy a fos magyar bajnokságban hány gólt rúg, a "kilenemszarja" kategória.
Ennyi erővel követelhetnénk a másik "agysebészt"; FerencziPistát is a válogatottba :-)))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.09.30. 15:53:42

Nem kell magyarfoci.

24 csapatos az EB, ki bízik benne hogy kijutunk ...?

Senki?

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.09.30. 16:25:22

Azt ne mond Sedu, hogy nem férne el a bő keretben Krisztián vagy Bajzát valamelyik kapus vagy a másik két csatár helyett?
És pont ezen a két meccsen lehetne kísérletezgetni a két hulladék ellen ( svédek elleni albán x idevagyoda).

szerencsére most meg lesz mind a 6 pont Torghellével és rudolfal is mondjuk

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2008.09.30. 20:59:58

...sóval szántsuk be a magyar foci hűlt helyét is.
inkább napikolompáros poszt legyen :)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.01. 08:47:29

eric: de a keretbe beférnének, de ha úgysem játszatja őket, nem mindegy? Hugenotta barátunknak úgy látszik a szíve csücske a 4-1-5-0 felállás :)

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2008.10.01. 14:31:19

zero · vastagbor.blog.hu/ 2008.09.30. 15:53:42
.
Hogyne jutnánk ki! Ha majd mi rendezzük!
Szorgos népünk győzni fog!
Bajnoki meccsekre meg jó járni, söröz meg napráz meg beszélget meg ordítozik az ember levezetésképp, illeteve különprogram keretében esetenként verekszik.

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2008.10.01. 14:32:16

eric · vastagbor.blog.hu 2008.09.30. 16:25:22
.
NEM lesz meg a 6 pont.
Biztos.

krtek 2008.10.01. 15:24:42

Küldjük ki a Kolót meg a bándáját. Nemzeti díszcigány 11. Semmi diffferencia. Csak nyerhetünk:
- Ha nyer akkor az jó, (bár nagy lesz a pofája), addig se "politizál"
- Ha veszt, akkor az rásszizmus, kipofázza, addig se "politizál"
- Visz egy csomó szurkolót, addig se idehaza "fogyasztanak" és "politizálnak"

További pozitív lehetőségek:
- Nem talál haza, térképek, meg az a sok hülye tábla...
- Hátha ottmarad a csába, mert nem érti hogy anyázzák és azt hiszi dícsérik.

Na?

macskafaraok 2008.10.02. 01:04:29

Ööööö.
Kb. 20 eve mindenki tudja hogy az MO-i foci vicc, semmi mas, errol kar egy karakter is...

süti beállítások módosítása