Skip to content


       Szűrés lista

Kollegái támadják a borsodi vajdát

Majdnem két napig volt kint az Index címlapján az a videó, melyen a cigány önkormányzati képviselők szapulják Lakatos Attilát a borsodi cigányvajdát. Félreértések elkerülése végett ezzel véletlenül sem azt akarom mondani, hogy az Index pálcát törne bármelyik oldal mellett! A képviselők szerint Lakatos nem a cigányok érdekeit nézi, hanem csak a hatalmat akarja megkaparintani.
Tök logikus, hogy Lakatos középpontba kerülésével azonnal meg is indult a támadás felé. Mint ahogy az is világos, hogy  a fehérgalléros bűnözés jeles képviselőinek savanyú a szőlő, hisz ha a vajda hatalomra kerül, akkor a nép (ezesetben a romák), tőlük is elvárja majd, hogy a zsebtömésen, a másikra mutogatáson (ez amúgy minden roma politikus és vajda sajátja) és az önajnározáson kívül csináljanak mást is. Azt is hajtogatják az urak, hogy Lakatos nem legitim vezető, hiszen nem is a nép választotta meg. Felavatásán mégis ezrek ünnepeltek, és ma már az internetes hírportálok fórumain elismerően emlegetik a borsodi vajdát cigányok és magyarok egyaránt. Mindez nem is csoda hisz ő eddig az egyetlen, ki ferdítések nélkül beszél a honi cigányhelyzetről és mi kb. minden szavával egyetértünk. Úgy gondolom, hogy az iskoláztatásnak és a munkához jutásnak kell a középpontban lenni, ha cigányok felzárkóztatásáról van szó. Az olyan szavakat meg, hogy polgárháború vagy népirtás sürgősen el kell felejteni, mert ezek semmilyen körülmények között nem lehetnek megoldásai a cigánykérdésnek.

Aki nem látta volna annak itt a videó utána pedig idézzük a Mikom és Kőrösi Viktor Dávid interjúját a vajdával. 

 

 – Egy interjújában mondta, hogy a romák alá sokszor a roma szervezetek is adják a lovat. Mi kell ahhoz, hogy ezek a roma szervezetek rájöjjenek, hogy a cigányságon is múlik a közös jövő, nem csak a többségi, nem roma társadalmon?

– Úgy látom, hogy 18 éves lemaradás van, ezért tart most itt ez a társadalom. Kezdjük el nagyon sürgősen taníttatni – ez nagyon-nagyon fontos –, és munkához juttatni őket. Azt mondják, hogy van egy generáció, amelyik nem tanítható, mert úgy nőtt fel, hogy nem tanult. Ez rendben van. Azonban ő se halhat éhen! Olyan nincs, hogy a buta ember ne tudjon munkához jutni: kaszáltassuk akkor! Ültetéseken, fakivágásokon dolgozzon! A cigányokhoz el kell menni a kisebbségi vezetőknek. Megmondtam én is: amikor azt kérték tőlem, hogy ne bántsuk egymást, azt mondtam, hogy ez nem rólunk szól, ez nem politika, itt nincs mit beszélnünk, nekünk annyit kell tenni, hogy odamegyünk és közösen segítjük a családot.

– Maga az oktatás mentőöv lehet? Éppen Dancs Mihály nyilatkozta nekünk nem régen, hogy ha a roma fiatalok el is végzik az iskolát, nem mennek vissza a sajátjaikhoz példát mutatni, hogy lám, ki lehet emelkedni. Mintha kellene a fejekben is változás.

– Az mindenképpen kell! No, de hol lett elszúrva? Elmentem Zsolcára, ahol pofon vágta a tanárnőt egy 12 éves gyerek. Ott várt a polgármester asszony, az igazgató úr, meg tanárnők, s elkezdtünk beszélgetni. Kérdeztem tőlük a helyzetet, s elmondták: kineveltek két cigánygyereket, s amikor diplomáztak, elmenekültek Nyíregyházára tanítani. Oda jutottunk, hogy a saját fajtánk menekül előlünk. Misikének [Dancs Mihály – K. V. D.] ezt is meg kéne érteni. Nagyon régóta poszton vannak, s nem négyévente kéne meglátogatni a cigányságot, amikor szavazni kell. Ne négyévente öleljük meg őket, hogy „testvér, rám szavazz”. Ilyen testvér nem kell. A cigányságot pedig akkor is taníttassuk ki! Ha idősebbek lesznek, úgyis visszamennek a saját fajtájukat tanítani. Azt én nagyon jól tudom, hogy ez így van. Engem például cigány ügyvédek, tanárok, romológusok segítenek a munkámban. Felnőtt két generáció, amelyik nem tanult, s ők azok, akik most se istent, sem embert nem félnek, ütnek, vágnak. Miért? Mert az apjuk elvesztette a munkáját, elvesztette a tiszteletet a családban, otthon ült, s amikor azt mondta a gyereknek, hogy „fiam, 17 éves vagy, menj el dolgozni!”, akkor a fia azt válaszolta, hogy „miért menjek, ha te is itthon ülsz 10 éve?”.

– Hogyan lehet rávezetni arra a fiatalokat arra, hogy akkor is tanuljanak, ha éppen mást látnak otthon?

– Pont ezért mondtam, hogy az általunk megválasztott vezetőknek nem négyévente kell meglátogatniuk a cigánytelepeket, hanem jóval sűrűbben. Össze kell hívni a cigányságot, tartani bennük a lelket, biztatni őket, s mondani, hogy ha nem tanulnak, akkor soha nem lesz belőlük semmi, mert tanulás nélkül nem lehet előre jutni. Nem cigánynapokat kell csinálni 2-300 ezer forintért, hanem a tehetséges cigánygyerekeket felfedezni a cigánytelepeken, s kiemelni, segíteni őket.

Címkék: közélet videó

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr10773634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

derelyegrádi szellem 2008.11.19. 15:29:21

Igen rolika de meghagytam neked ezt a kérdésekett:

Ha meglesz az elkövető (és roma lesz), akkor is majd nyilvánosságra hozza a származását Kedves Kállai Úr?

Meg lehet tekinteni a a "roma származású magyar állampolgárok" listáját? Mert gondolom Ön is onnan dolgozik, hisz azt kizártnak tartom, hogy Mengele módjára külső rasszjegyek alapján ítélné meg valaki faji hovatartozását.

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.11.19. 15:29:29

Lakatos Attila hátát vélhetően hamarosan meglapogatja a Zapecs vagy a Pénzügyőrség.

Egyébként, hogy ki legitim?
Az akit elfogadnak azok, akiket képvisel.
A C vezetők kenhetik a hajukra a választott tisztségüket, ha azok akiket képviselni akarnak nem fogadják el őket. Persze politikailag ... még egy darabig ... ha Lakatos le nem kapcsolják. Még balesetet is szenvedhet.

derelyegrádi szellem 2008.11.19. 15:32:09

seduxen

Félig rosszul, de most nincs kedvem.

A másik postban válaszoltam kérdésedre.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.19. 15:35:19

index.hu/politika/bulvar/krsblt1119/
Az elvtárs itt nem sértette meg súlyosan a betörők jogait? :)

toxikus 2008.11.19. 15:36:24

"Az egyre erősödő rasszizmust teszik felelőssé a kedden történt pécsi merényletért kisebbségi önkormányzati vezetők. A rendőrség és az áldozat rokonai szerint azonban üzleti leszámolásról van szó."


"Kisebbségi vezetők tartottak sajtótájékoztatót szerdán Pécsen. Kovács István, Kosztics István és Hegedűs István elmondta, az erősödő rasszizmus, és a szélsőjobboldali szervezetek, mint például a Magyar Gárda állnak a kedd éjjeli, pécsi merénylet hátterében, semmiféle üzleti szándék nincs az indítékok között. A romák szerintük egyre jobban rettegnek, és hamarosan eljön a pillanat, mikor összefognak. "


1 cigány egy kocsmai verekedésben megveri a másikat. ez eljut egy képviselőhöz, aki rögtön a médiához fordul,h rasszizmus! a gárda megverte a szerencsétlen romát.
mondja a roma a képviselőnek:
-dehát engem a gázsi vert meg!
-nem! téged a gárda vert meg és rasszizmus! fogjunk össze!


ez akkora lol bazzeg. vagy siralmas. vagynemtómmár

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.19. 15:36:58

azt olvastam... köszi. asszem nekem ennyi "jogászkodás" elég is volt, megyek és foglalkozás körében előre megfontolt szándékkal, különös kegyetlenséggel felbontok egy üveg pezsgőt :)))
ez mennyi? 2-től 5 évig? Fegyház? Vagy börtön? :)))

rolika 2008.11.19. 15:42:56

sedux, amúgy szoktatok már aludni? mármint a babától? mienk 5-6 órákat alszik folyamatosan, de igen kívánatos volna már az egész éjtszaka :)

rolika 2008.11.19. 15:45:06

combi, ezért kell két fejsze otthon. az egyikkel agyoncsapod a férgeket, a másikkal pedig téged támadtak meg. érted...

derelyegrádi szellem 2008.11.19. 15:46:46

seduxen

hogy ezt ide is írtad nekük, az fegyház. De úgy, hogy egyik cellatársad ózdi a másik zsadányi :).

gixer 2008.11.19. 15:48:04

egy kantányi korrekt leguán 2008.11.19. 15:27:29

Azt azért megnézném mikor lesz egy cigónál a minősítés foglakozás körében elkövetett....

egyébként meg az a gázsi akinek valami problémája van a másik gázsival most intézi el mert úgyis a Gárdára lehet fogni

derelyegrádi szellem 2008.11.19. 15:50:06

leguán

A "foglalkozás körében elkövetett emberölés" az a "bérgyilkosság" lesz? :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.19. 16:02:37

Rolika
Beavatlak a titokba. Hamarosan át fogja aludni az egész éjszakát. Ez az állapot tartani fog 2-3 hónapig. Aztán mire ezt megszokjátok, és el is bízzátok magatokat, hogy hejj, de jó dolgunk van, elkezdenek jönni a fogai, már hetekkel a kibújás előtt 1-5 éjszakai ébredést okozva. Amint a fogzási fájdalomhoz hozzászokik, mászni kezd, feláll, majd el is indul, ez mind rengeteg eséssel, sérüléssel jár, aminek a következménye a rossz alvás. Aztán, ha már biztosan megy, rengeteg új élmény éri, amit fel kell dolgoznia álmában, és ezért...igen, jól gondolod, még mindig nem alussza át az éjszakát. Mi jelenleg itt tartunk, pár nap múlva 1,5 éves a kislányunk, és éjszakánként még ált. egyszer felébred. Azt mondják, 3 éves kor körül van már remény egy egész éjjelt átaludni, ne add fel! És igyál sok kávét! :))

rolika 2008.11.19. 16:10:56

laspalmas
köszi, jó tudni, hogy többen vagyunk
van némi tapasztalatom ám, mert ez a kisfiú már a második :)
a kislányunk, aki most három, és már ovis, egy tündér: 6 hetes kora óta átalussza az éjszakát! (igaz, este 11-kor hagyta abba a bőgést, de utána reggel nyolcig aludt). 12 hetes korától pedig este nyolctól reggel hétig. a fogai miatt egészen keveset sírdogált, beteg alig volt (annál többet most, hogy oviba jár, gyakorlatilag folyamatosan beteg augusztus közepe óta...), a bárányhimlő három pötty volt.
szóval mondják, szerencsések voltunk, és a mostani a normál állapot :-)

Carnivora (törölt) 2008.11.19. 16:17:25

A rendőrök szerint üzleti leszámolás miatt ölték meg a család két tagját, kisebbségi vezetők a rasszizmust és a Magyar Gárdát okolják.

index.hu/politika/bulvar/pecs2817/

Van olyasmi amiért nem a magyar gárda a felelős a buckalakók szerint? :D:D:D

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.19. 16:20:00

Carnivora 2008.11.19. 16:17:25
Van olyasmi amiért nem a magyar gárda a felelős a buckalakók szerint? :D:D:D

Pl. Lakatos Attila felelős azért amiért már tisztességesen fát sem lophatnak :)

derelyegrádi szellem 2008.11.19. 16:23:06

....meg sajóládon a fák is, mert rasszista módon elfogytak.

Carnivora (törölt) 2008.11.19. 16:32:20

"Kállai Ernő kisebbségi ombudsman szerdán azonnali tanácskozásra hívta össze a vezető roma politikusokat és közéleti személyiségeket. Az ombudsman szerda reggel soron kívüli tájékoztatást kért az ügyről Bencze József országos rendőrfőkapitánytól. Mint mondja, elfogadhatatlannak tartja, hogy egy kirívóan erőszakos, a köznyugalmat súlyosan megzavaró bűncselekménynél, a rendőrség szinte azonnal kizárta az esetleges rasszista motívumot. "

Mivé lesz így a világ? kizárja a rendőrség a rasszista inditékot brrr , hogy megy a temetésre Draskovics? :O

Ned Coleman · http://nedcoleman.net/ 2008.11.19. 16:49:56

Üzenném az ombushmannak, hogy:
-Nemáá

Vajon hova vezet ez az állandó "rasszistázás"?!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.11.19. 16:55:03

Szerintem a gazdasági válságért is a Gárda felelős ..csodálkozom hogy nem jöttek még elő, hogy elveszítik a romák a munkahelyeiket ....

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.11.19. 16:55:55

Combi

Ez durva .. ha fáj valami akkor mindenki fizetni fog, nem fogsz "tárgyalni" hogy a TB "ingyenes" ...

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.19. 17:02:30

zero · vastagbor.blog.hu/ 2008.11.19. 16:55:03
A gazdasági válság nem befolyásolja a fővárosi parkokban lévő lehullott levelek összesöprését, úgyhogy a roma munkahelyek biztonságban vannak :)

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.19. 18:18:42

laspalmas: Nem is írtad, hogy Ti is viszonylag friss szülők vagytok. Jó látni, hogy sok normális fiatal 'jómunkásember' vállal gyereket, ilyenkor azért akaratlanul is bevillan az emberben, hogy van még remény :o)

Rolikának pedig gratula utólag is, Nektek is kisSedux korabeli lehet a kölök :o)

AsgardV 2008.11.19. 20:05:08

iNdex:"
A szlovák belügyminisztérium elutasítja a Kárpát-medence kifejezést

A szlovák belügyminisztérium közben megtagadta egy polgári társulás bejegyzését arra hivatkozva, hogy annak alapszabályában a Kárpát-medence földrajzi név szerepel, ami - az indoklás szerint - "a Szlovák Köztársaság területi egysége szempontjából elfogadhatatlan", jelentette szerdán a pozsonyi Új Szó.

Az Új Szó közli a bejegyzési kérelemre írott minisztériumi választ, amelyben ez áll: "A feltüntetett szövegrésszel kapcsolatban figyelmeztetjük önöket, hogy a Szlovák Köztársaság területén csak egy nemzet él, a szlovák. Szlovákia egy részének Kárpát-medence névvel való jelölése a Szlovák Köztársaság területi egysége szempontjából elfogadhatatlan. Erre való tekintettel javasoljuk az érintett szöveg módosítását".

"
index.hu/politika/kulfold/szlvk1119/

Carnivora (törölt) 2008.11.19. 20:09:05

Az ombudsman szerint támadássorozat zajlik a cigányság ellen
Kállai Ernő bajnak tartja, hogy a rendőrség szinte reflexből kijelenti, az eset nem etnikai indíttatású. index.hu/politika/belfold/kllrn1119/

EMLÉKEZZ JÓZSIKÁRA!

Ilyesmit egyszerűen nem értem, hogyan állíthat egy fedhetetlen becsületes roma családról a rendőrség, amely a rasszista magyargárdaszellem áldozatává vált: index.hu/politika/bulvar/pecs2817/

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.19. 20:16:08

Na, Kállai megmondta Benczének, mit vár el tőle: külön nyomozócsoport, soron kívüli tájékoztatás. Ezenkívül sérelmezi, hogy a rendőrség megbélyegezte az áldozatot azzal, hogy "nem volt ismeretlen előttük". Aztán egy gyöngyszem:
"Teljesen lényegtelen, hogy mit gondolnak a helyi romák – jelentette ki Kállai Ernő arra a felvetésre, hogy az áldozatok szomszédai sem hiszik, hogy rasszista támadásról van szó..." Én nem vagyok ebben jártas, tényleg ekkora hatásköre van egy kisebbségi ombudsmannak? Diktálhat a rendőröknek? Sugallhatja, hogy mit lenne kívánatos kinyomozni? Laikusként azt gondolom, nem.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.19. 20:26:52

rolika
Gratulálok a gyerkőcökhöz. A kislányotok valóban irigyelni való különlegesség. :)

Főnök
Köszi. És te mikor teszel le valamit az asztalra? Nagy szükség van ám a kis Fehérekre az országban.:))

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.19. 20:32:50

laspalmas: Nem tudom, így 25 évesen még nem kezdett el csörögni a biológiai órám :o)

Amúgy próbálkozom rendesen, de a kis rohadékok sose jutnak el a céljukig :o)))

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.19. 20:35:39

miért nem találok egy normális streamet az esti meccshez? nincs sport2 és megnézném hogy alázzuk le az ír terroristapalántákat :o)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.19. 20:48:44

Ez az idézetek estéje. Figyeljetek Ferire:
"...mindennél fontosabbnak vélte, hogy a kormányzat határozott és cselekvő magatartást tanúsítson, a családok és az üzleti szektor pedig az elkövetkezendő időszakban magas fokú alkalmazkodóképességről tegyenek tanúbizonyságot."
Aha, akkor valószínű megint megemelnek mindent olyan 40%-al.

Főnök, 25? Akkor kezdjél el szemránckrémet használni sürgősen, fő a megelőzés. :) Ja, és persze továbbra is tegezhetsz. ;)

Carnivora (törölt) 2008.11.19. 20:55:02

laspalmas 2008.11.19. 20:16:08

Nyomozócsoport felállítását rendelte el az országos rendőrfőkapitány, a feladatuk a romák elleni támadások kivizsgálása lesz, melyből csak idén 51 történt. 10 millió forintos nyomravezetői díjat ajánlottak fel a pécsi gyilkosságok ügyében.

index.hu/politika/belfold/rszgs1119/

Mikor rendeli el nyomozócsoport felállítását a rendőrfőkapitány a magyarok elleni támadások kivizsgálására, amelyből csak idén 510.000 történt?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.19. 21:03:45

Carnivora, pont most olvastam én is, gyorsan ment, meg kell hagyni. Kérdésedre a válasz: SOHA

Erről miért nem beszélnek? A drága romavezetők?
www.hirado.hu/Hirek/2008/11/19/18/olaszliszka.aspx

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.19. 21:20:40

Ez kész. (Bocs a sok linkért , de most futom át a híreket.) Az ügy szereplői: Raffael Elemér, Raffael Elek, Raffael Elemérné, Raffael Ottília, Bugyi Mihályné, Oláh Ernő, Németh Ferenc
De ugye Magyarországon nincs cigánybűnözés?
www.kisalfold.hu/gyori_hirek/barddal_fenyegette_a_lanyokat_elemer_a_futtato/2077869/

gixer 2008.11.19. 21:20:45

laspalmas
Egyenruhások mondták akik olvasták a lányok első tanúvallomását, hogy igen erős idegzet és gyomor kellett hozzá. Pedig már láttak, hallottak egyet s, mást

Carnivora (törölt) 2008.11.19. 21:50:23

laspalmas 2008.11.19. 21:20:40

A mocskos rasszista média micsoda híreket tálal, és nem fehérítik ki photoshop-al az elkövetők képét ! meg a nevüket is kiírják brrr remélem Mohácsi Viki tíltakozni fog

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2008.11.19. 22:39:00

most már óvatosnak kell lenni a rasszista náci veszély témával, mert Ficoék ezt dörgölik a drága kormányunk orra alá állandóan.

lám régen jó volt Fecónak hogy Robert Fico támogatása a rasszista nácikkal kokettáló meg összekacsintó jobboldal ellen. most meg szarul esik neki, ha az északi szomszéd azt szajkózza, amit ő meg a pártja csinál már van 4 éve.

biztos a kisebbségi ombudsman még nem kapta meg az ukázt, hogy már nem tuti zsigerből felháborodni a romákat ért támadások kapcsán, hogy "biztos a gárda, biztos a szélsőségesek".
korábban mindig a szésőjöbb géppuskázta meg a cigányok házát, ők dobálták a molotovot is.

még Mohácsi Viktrória is elsőként akart biztosítékot szerezni, hogy a rendőrség és az NNI rendelkezik-e a szükséges kvalitással a rasszista indítékok felderítésében. (Viktória nyilván kiszagolja a rasszizmust még szél ellenében is).

most meg a rendőrség képviselője szögezi le mintegy nyitásként, hogy nem etnikai alapú az índíték.

hiába, új idők járnak errefelé...

Carnivora (törölt) 2008.11.19. 23:38:51

"Lacika 2008.11.19. 23:36:52
Aránylag jó a respektem a helyi cigányság körében, mert a szüleim háziorvosok... Orvostól, rendőrtól, kutyától félnek a cigányok... Az egyik ilyen "barátom" közölte egy helyi disco-szerű buliban, hogy "Lacikám, jó hogy mi itt vagyunk, mert mi majd megvédünk" a körítés valahogy így:" Mer' egyébként tudod kik vagytok tik? Tik vagytok a prédák! Barátom, a prédák vagytok tik, Lacikám" És ez a nagy büdös IGAZSÁG a mai cigány-magyar kérdésben, és nem más..."

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.20. 08:27:38

'reggelt a szélsőjobberek népes táborának! :)
OFF
rolika: pont jókor kérdezed, én ma hajnalban csak eccer keltem (asszonyt nem tudom, sz'tem ő minimum 3X), de már 5. éjszaka a nappaliban a kanapén tengődök. egyszerűen kell valamicske alvás, mert a vége az lesz, hogy bealszok a munkahelyen. Mi tagadás, várom, hogy lassan felnőjjön... :)))

tegnap valaki látta a burleszk-tv (hírtv) esti híradóját? érdekes módon a független média sehol sem játszotta be azt, amikor több rokon is visítva ordítja a riporternek, hogy szó sincs rásszistááá támadásról, az "üzletfelei" többször fenyegették már meg az áldozatot a saját, és családja kiírtásával...

krtek 2008.11.20. 09:17:01

Csak pár észrevétel.
Arról hogy mit gondolnak a cigányokról, vagy mire következtetnek a velük kapcsolatos dolgoknál, arról elsősorban maguk a cigányok tehetnek.
Arról hogy mit gondol egy normál ember a politikus szó hallatán, arról maguk a politikusok tehetnek.
Na most, egy cigány politukus esetén, sok minden felmerül az emberben, főleg az hogy az egy halmozottan szarember.

Tök mind1 cigány v. más politikusról beszélünk, nekik az ostoba manipulált, birka, tömeg a jó. Azokat könnyen át lehet vágni, olcsón meg lehet venni. Nem érdek a tanult, eseetleg gondolkodó szavazó, mert akkor neki annyi. Mehet vissza adótcsalni az isten háta mögé...

Carnivora (törölt) 2008.11.20. 09:51:05

Molotov-koktélt dobtak
egy pusztadobosi ház udvarára
A házban tartózkodó tizenkét ember közül senki sem sérült meg a csütörtök reggeli támadásban.

index.hu/politika/bulvar/molkok1120/

-

Sok jó ember kis helyen is elfér? ezek sem fizettík időben a kámátóspínzt? vagy a gárdaszellem ilyen gyorsan átszaladt Pécsrő? :D

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.20. 10:00:31

szerintetek a cégbíróság bejegyezné új cégemet? arra gondoltam, hogy elkezdek "gyári" molotov-koktélokat gyártani, és értékesíteni, ahogy látom vinnék, mint a cukrot. ugye a profit mindenek felett :)

derelyegrádi szellem 2008.11.20. 10:16:27

denever nagyon jól látja a helyzetet. Idővel Kállainak is leesik majd a dolog, ha nem akkor majd szólnak neki. Feriék feltűnően kivonultak a "cigánytémák" mögül. Ennek azonban nem csak Ficoék az okai, de benne van ez is.

Carnivora (törölt) 2008.11.20. 10:23:12

psmith 2008.11.20. 10:02:22
Beszarok!
webcast.tv2.hu/mokka/index.php?m=video&video_id=385259
Teleki László
romaügyekért felelős miniszterelnöki megbízott:
"remélem hogy ez a ö, ö, ö, tévedés lesz és talán bebizonyosodik hogy más indíttatásból keletkezett ez a bűncselekmény"
Riporter:
"Azt reméli, hogy bebizonyosodik, hogy etnikai indíttatású a támadás?!"
Teleki
"Én igen, mert ilyen hamar nem lehet azt mondani hogy ebből vagy abból, de hát várjuk meg a nyomozás végét"

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.20. 10:35:19

Hmm. Hallottátok, hogy a változatosság kedvéért, és miután tönkretették a magyar libaipart, a Négy Mancs most a magyar nyúltenyésztés ellen harcol.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.20. 10:43:00

www.negymancs.hu/website/output.php?id=1202&language=2
A megrendítõ látvány hatására a Négy Mancs Alapítvány elhatározta, hogy véget vet az állatokhoz méltatlan szörnyû tartási körülményeknek.
Ezért az Alapítvány kampányt indít számos európai ország, köztük Ausztria, Bulgária, Németország, Románia, Svájc és Magyarország részvételével. A kampány célja, hogy érvényre juttassa a nyulak szenvedésének betiltását.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.20. 10:43:47

Az ilyen ostoba állatvédők szenvedésének kéne inkább véget vetni, egy jól irányzott fejlövéssel.

Dr. derelye vágó · http://www.freeworldgroup.com/games6/gameindex/castlewars.htm 2008.11.20. 10:45:31

Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci

A Négy Mancs ezzel csak azt éri el, hogy az emberek megutálják az állatvédőket.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.20. 10:52:34

Combi
Pár napja mondták, hogy hamis az a kisfilm, amit csináltak a magyarországi, svájci tulajdonú cégről.(talán Olivia Kft, ha jól emlékszem, de nem biztos)
Ja, és már többen kapcsoltak, és gazdasági érdekeket sejtenek a Négy Mancs mögött.
"A kampány célja, hogy érvényre juttassa a nyulak szenvedésének betiltását. "
A négy mancsos faszi szerint a kampány célja, hogy a svájci vevőket elriasszák a magyarországi cégtől. Ezt így megmondta bele a kamerába.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.20. 10:56:31

Tudom hogy nem magyarországi helyszínen forgattak, ettől függetlenül gusztustalan mocskos férgeknek tartom őket.

more 2008.11.20. 10:57:53

ujabb c-faktor elleni tamadas, ezuttal sikertelen? 12 fos keco? jaja, biztos hazibuli volt tegnap este...
10millio HUF-os nyomravezetoi dij a romak elleni tamadasok nyomravezetoinek...
nagy becsben vannak tartva az urak....vegulis elveszitettunk immaron 6 (jol szamolom?) a tarsadalom szamara ertekes, potolhatatlan szemelyt.
majd szeretnek latni nyomravezetoi jutalmakat azokban a szinte mindennapos, am a media altal kenyesen elhallgatott gyilkosagok eseteben is, amikor neaggyisten cigany ol magyart....
ja bocs, az kisebbsegi jog, megelhetesi gyilkossag, mert mi predak vagyunk, ahogyan fentebb elhangzott....

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.20. 10:59:02

Elhatárolódom Eva Brauntól itt felettem.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.20. 11:05:39

mekkora szemétnáci ez a more!!
jól mondod kedves Combi, határolódjunk el gyorsan... szerintem ő dobálja a kézigránátokat a messzi albionból. hiába no: a gárda szellemisége már a csatornán is "átúszott" :)))

more 2008.11.20. 11:06:37

na pont te hatarolodol el???:))))
en meg a megnevezestol hatarolodom el:))

na de most tenyleg, ezek szimpla uzsora-leszamolasok, meg egyeb romabizniszek es ugy vannak kezelve, mint valami sulyos emberisegelleni buntettek....

more 2008.11.20. 11:07:38

na itt a masik is, jottetek hatarolodni?:))

Carnivora (törölt) 2008.11.20. 11:10:54

Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.11.20. 11:05:39

Van ott is elég baj. Pakik, nigrók meg is van a következménye ... -> Lelkészek, orvosok, tanárok, ismert tudósok és rendőrök is tagjai a szélsőjobboldali Brit Nemzeti Pártnak. Ez derül ki abból a listából, amit valaki feltett az internetre.

index.hu/politika/kulfold/bnp081119/

more 2008.11.20. 11:14:23

nem en voltam.....
sztem a bezuhov volt

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.20. 11:14:33

Jajaja, Seduxennel épp most fejeztük be a Neoliberális Átkozottul Cionista Párt (röviden NÁCI Párt) alapító okiratának végső simításait, és muszáj elhatárolódunk a hozzád hasonló eszmékkel rendelkező személyektől more :)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.20. 11:18:58

Íg van Combi!

Sőt új pártunk szellemi műhelyének vezetésére olyan emblematikus figurákat sikerült megnyernünk, mint TGM, Eörsi "mélymagyar" Mátyás, Lakatos Marlonbrandó (nyírségi színesfémkereskedő). A párt reklámarca az azóta nagykorúvá (és csatakbuzivá) cseperedett kovácspisti lesz, szóvívőnk szíjjártó_peti és lendvai_ildi törvénytelen kapcsolatának gyümölcse, párt-pénztárnokaink pedig Kuncze "Strabag" Gábor, és Puch Laci barátaink...
Ilyen névsorral nem veszíthetüüüüünk :))))

Marcellusca 2008.11.20. 11:19:39

more 2008.11.20. 11:06:37

Há', mé', nem az? :D Szegíny madzsar állampógárok űk is! Há' így is fogyik a magyar, főleg, ha még egymást is írtják. Hová leszen így a híres magyar szürkeállomány? :D

És azt hallottátok, hogy a rendőrségen belül felállítanak egy, országos hatáskörrel rendelkező nyomozócsoportot, amelyik ezeket, a romák elleni, rásszistá, náczi népírtásokat nyomozza? Az agyam eldobtam, mikor hallottam. És mi van az autótolvajokkal, a bolti szarkákkal és a zsebesekkel? Azok után nemnagyon kell nyomozni?

more 2008.11.20. 11:32:39

combi, sedux, csatlakozhatoook? naaaaaa.....:))))
ha agyomnverem azt az allatot, aki az en ip cimemrol irogat baromsagokat....? mosma telleg nagyon agyonverem....:))))

ja, es akkor a uk-ben is magalapitanam az ittenit, csak hogy a brit nacionalista partnak legyen ellenpolusa....szornyu az a naci hangulat ami itt is uralkodik....

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.20. 11:33:00

Mercellusca: az általad felsorolt cselekmények messze nem okoznak akkora károkat a nemzetgazdaság területén, mint ezek a náczifasisztoid támadások. hát így is kevés a rendes adófizető állampolgár, érthető, ha minden eszközzel meg kell találni a támadókat (és esetleg a kieső adóbevételt is kifizettetni velük...)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.20. 11:34:19

Combi? mit szólsz: csatlakozhat? esetleg lehetne more a párt ideológiai platformjának vezetője...

more 2008.11.20. 11:39:40

aaaaz nagyon jo lenne:)))) ott aztan lenne ideologia hehehe

marcellusca: szurkeallomany....jaja, inkabb feketeallomany....jaaaaj picsaba, maaaaa megin elszoltam magam....soha nem leszek igy tag...

Marcellusca 2008.11.20. 11:40:42

Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.11.20. 11:33:00

Hát eztetet meg hogyan gondolád?
Akiket illen aljasan meggyilkolásztak azok ollan naggyon sok dzsídípít "termeltek"? És akiket szintén ez a felvázolt népírtás és polgárháború (sicc!) érintene, azok is illen sokat érő emberek?
Ja, és az öreg, nyugdíjas, védekezésképtelen nénike, akit kifosztottak, agyonvertek és megerőszakoltak (sorrend tetszés szerint választható) már nem értékes tagja a társadalomnak, Ő érte már nem kár?
És bocs, de az elkövetők biztosan megéllhetési svéd kisebbségiek voltak. (Ja, otthon nem kaptak p....)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.20. 11:41:24

more: jelölés visszavonva... így szégyent hozol a "pártra", és a képviselt magvas eszmékre... te szemétnáczi :)

Marcellusca 2008.11.20. 11:44:13

more 2008.11.20. 11:39:40

Hát, lehet, hogy tagnak felvesznek, de szóvivő biztosan nem lehetsz! Ahhoz szemrebbenés nélkül kell tudni hazudni! :D

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.20. 11:47:45

Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.11.20. 11:34:19
Göbbels forog a sírjában, de egye fene beléphet :)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.20. 11:49:09

Marcellusca: leendő párttagságom ELŐTT még csípőből rávágtam volna, hogy IGEN, így, ahogy tetszik írni...
de most már azt mondom: a mindenhova beszivárgó gárda-szellemiség tehet mindenről. akik - tanulva a Wehrmacht '39-es taktikájából - álruhába bújva, magukat svéd-norvég-izlandi 3-as állampolgárságú bálnavadásznak álcázva követnek el mindenféle aljas bűncselekményt, miközben a történelem szemétdombjára való plakátokkal vonulgatnak, félelmet keltve minden tisztességes jogkövető állampolgárban (baszki, hol itt a mondat eleje???, na mindegy...), így próbálva meg ráterelni a gyanút a társadalom legkiszolgáltatottabb, legelnyomottabb rétegét képviselő jogvédettekre.

more 2008.11.20. 11:54:30

hat no question: sedux lesz a szovivo, combi a vegrehajto hatalom, marcellusca? erdekel valami, vagy tevelyegsz tovabb a sotetsegben? :)))
en majd szervezem a kulfoldi utakat, mert vmi hasonlo missziot kell betoltenunk, mint viktorianak, ahol igaztalan naciskodas van, ott kell teremnunk nyomban, elmagyarazni, h nemugyvanamaaaaz!!!!
meg figyelek a ruhazatotkra, ja nem, azt majd csatakbuzi pistikere bizom:)))))

more 2008.11.20. 11:58:56

mosnezem, milyen pankracio volt itt tegnap a masik topicon....

Marcellusca 2008.11.20. 11:59:19

Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.11.20. 11:49:09

Ha ilyen jól tudsz rizsázni, akkor lehet, hogy sikeresen pályázhatsz a szóvivői posztra. :D


more! Ráfaragtál! Azé' a "NÁCI Párt" sem vesz fel akárkit ... :D

Marcellusca 2008.11.20. 12:01:50

more 2008.11.20. 11:54:30

Még gondolkodom, de valami pénzügyér vagy pártkasszás funkció jól jönne. Érteni nem értek hozzá, de lenyúlni én is tudnék! :D

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.20. 12:02:14

more, Marcellusca: de az a baj, hogy max közleményeket tudnék írni - a papír mindent elbír jeligére - ha ennyi faszságot kellene élőszóban elmondani (röhögés, hányás, és egyéb élettani események bekövetkezte NÉLKÜL), az nem menne. Inkább kérjétek fel nyakópistát, ő vérprofi :)

Marcellusca 2008.11.20. 12:05:43

Ja, és a sztájlisztnek (nemtom, hogy köll helyesen írni, én "paraszt" mádzsár vagyok :D) üzenem. hogy nem rajongok a rózsaszín (gyengébbek kedvéért: pink) cuccokért! Csakazértis hetero vagyok! Nem akarok "más"-nak tűnni! :D

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2008.11.20. 12:07:28

Carnivora 2008.11.20. 10:23:12

Ez igennagyon kemény. Egy épelméjűbb országban Teleki tezsvírem a mondatot sem tudá befejezni, élő adásban rúgnák ki.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.20. 12:10:21

"Egy épelméjűbb országban Teleki tezsvírem a mondatot sem tudá befejezni, élő adásban rúgnák ki. "

majdnem: élő adásban lenne hedsát :)

Marcellusca 2008.11.20. 12:10:43

Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.11.20. 12:02:14

Tényleg nem lehetsz jó szócsőnek, mert nem tudod, hogy a szó elszáll, az írás megmarad. Még akkor is, ha a papír mindent elbír. Nyoma marad, az nem jó.
És mér pont a nyakópista a példaképed? Jobbosként lehetne a szijjártó monnyonle petike! :D

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.20. 12:30:47

Marcellusca: azé', meee csak :)
különben meg nyakópista sokkal profibban, "hihetőbben", és választékosabban mondja a faszságait, mint sz. "démonizálómester" péter. de ez az én elfogult véleményem.
Marcellusca: és ha nyoma marad? majd azt is megmagyarázzuk. Abszurdisztánban a legképtelenebb (és mindenki számára egyértelmű) dolognak az ELLENKEZŐJÉT is meg lehet magyarázni...

Marcellusca 2008.11.20. 12:34:56

Sedux!

Igazad van. Ebben az országban bármit lehet. Sőt! Akár az ellenkezőjét is!

more 2008.11.20. 13:12:28

felhivnam a figyelmet janos2 nevu uj kommentelonkre, a digitabla posztban tunedezett fel...
nem artana megnyerni ot is sedux-combi az uj partba:)))

derelyegrádi szellem 2008.11.20. 13:14:20

Majd üzenjetek, ha ebből a "pártalapításból" a végén egy államrend erőszakos megvátoztatásnak előkészülete (esetleg alkotmányos rend elleni szervezkedés) lesz a gyorskocsiban, more meg kiadatási letartóztatásban. :-(

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.20. 13:15:07

more: hüjjje vagy? olvastam a kommentjét, de abban olyan mennyiségű, és mélységű szemétnácifasisztoid elszólások vannak, hogy egy sima elhatárolódás már kevés lenne, ezért nem is méltattam válaszra...

more 2008.11.20. 13:21:26

szellem, en ebben az orszagban a 'bevandorlok' vagy mongyuk ugy kisebbsegek (muhahahaha meg kimondani is gyonyoruseg) kategoriajaba tartozom:))))
merjenek csak vegzalni a hatosagok, tisztaba fogok jonni a jogaimmal egy masodperc alatt, sztem ez alap tulelesi oszton mindenkinel, letolti az agy a kollektiv tudalattibol a 'jogaim' mappat (mint a matrixban a helikoptervezetest:)))), amint szukseg van ra

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2008.11.20. 14:12:58

négymancshoz:
Tisztelt Négy Mancs Alapítvány!

Gratulálni szeretnék, hogy mindent megtesznek - az amúgy kiválóan prosperáló, a válsággal erős pozícióból szembenéző- magyar agrárium és magyar élelmiszeripar helyzetének javítása érdekében. Csak így tovább, hajrá!
Melyik érdekcsoport economical hitman-ja biztatja önöket, hogy kiváló tevékenységüket ilyen magas fokon űzzék? Estleg saját kútfőből ily motiváltak?

Eredményes munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel,
saját nevem

Elmennek az oda... MG42.

Marcellusca 2008.11.20. 14:24:50

A Négy Mancs meg szüljön sünt! És védje azokat!
Nekem egyértelmű, hogy valamelyik eu-s tenyésztő, feldolgozó érdekében lobbiznak, mert tőlünk olcsóbban kapják az "alapanyagot".

De, lehet, hogy a többiek engem is megfertőztek az összeesküvés elméletekkel. :D

derelyegrádi szellem 2008.11.20. 14:41:15

Marcellsuca

Egyáltalán nem. Az ilyen akciók mögött általában üzleti érdekek szoktak meghúzódni. A libamájasnál kicsit ki is lógott lóláb, mivel a francia libatömők termékeit nem bojkottálták, mert ott "régi hagyomány" a libatömés. És ezt nyilván a libák is tudomásul venni tartoznak.

Szinte biztosra vehető, hogy 4 mancsék üzleti érdekeket szolgálnak ki, megbízásokat teljesítenek, nyilván nem ingyen.

Az üzleti (piaci) leszámolások némileg szofisztikáltabb módszere, amit 4 mancsék csinálnak.

Carnivora (törölt) 2008.11.20. 14:44:28

Baranyában nem a keddi volt az első eset, hogy kézigránátos támadást intéztek valaki ellen. Egy alsószentmártoni férfit háromszor is megpróbáltak eltenni láb alól máig ismeretlen tettesek. 2001-ben a négygyermekes családapa bal lábába egy géppisztoly-sorozatot eresztettek. 2003-ban két gránátot dobtak az udvarába. A gránátok közül az egyik fel is robbant, a támadásban azonban senki sem sérült meg. A sértett állítása szerint adósai dobálták a gránátokat. 2004 novemberében pedig a férfi nappalijába röpítettek egy kézigránátot. A gránát az ablakkeretben robbant fel, és személyi sérülést nem okozott. A kitűzött pénzdíj és a rendőrök erőfeszítései ellenére sem sikerült az elkövető nyomára bukkanni. Alsószentmárton egyébként arról „híres", hogy lakói egytől-egyig romák.

Marcellusca 2008.11.20. 14:44:31

Szellem!

Már, mint mi nem? Nem jól gondolom az összefüggéseket vagy nem vagyok "fertőzött"?

derelyegrádi szellem 2008.11.20. 14:50:58

carnivora

Ezekben az esetkben (2001-ben meg 2003-ban) a Gárda ELŐszellemisége lehett a felelős a súlyos etnikailag motivál támadásokért, amit még az sem árnyal, hogy csökönyösen mindig ugyazt az egy illetőt kívánták megölni :)

Jól mondom-e Kállai Úr?

Carnivora (törölt) 2008.11.20. 15:06:15

Szó sincs etnikai támadásról, sem Pécsett, sem Debrecenben, sem Nagycsécsen, sem pedig Tarnabodon. Nem a romákat akarták kiirtani. Az igazi okok az uzsoramaffia háborújában keresendőek. Akárcsak 2004-ben, újra a piac felosztásáért folyik a háború - állítja Mali Zoltán, Drávapiski polgármestere, aki elsőként üzent hadat a szegények kifosztóinak.

www.stop.hu/articles/article.php?id=413596

kill004 2008.11.20. 15:15:14

Arra leszek kíváncsi, hogy Mohácsi Viki és bandája mikor fog a magyar emberektől bocsánatot kérni.

derelyegrádi szellem 2008.11.20. 15:17:49

Ez a Mali a Gárda beépített embere (aki egyébként azzal a lopásos ügyvével trükkösen férkőzött a mi bizalmunkba, utólag megmondom az őszintét: beszívtuk na, mert ha lopásért elítélték, akkor csak rendes, közénkvaló ember lehet), aki dezinformációkkal kívánja megmásítnai a történéseket.

Jól mondom-e Kállai Úr!

derelyegrádi szellem 2008.11.20. 15:18:45

kill

Addig állj féllábon :)

Horizont 2008.11.20. 16:57:24

Kollegái támadják a borsodi vajdát.
Én meg csípem:))))
Azért meg sajnálom hogy a "hatalmasságok" jobban leszívják az energiáit mint maguk a cigányok.

süti beállítások módosítása