Skip to content


       Szűrés lista

Tizennyolc kommentelőt jelentett fel a mezőberényi igazgatónő

Pont egy hónapja történt, hogy Onody Gyuláné önkormányzati képviselőt választotta a mezőberényi Orlai Petrics Soma Kulturális Központ igazgatójává hétfői ülésén a helyi képviselő-testület. (laspalmasnak köszi a képet és az iwiwes oldalt)
Az intézmény sorsa már hónapok óta élénken foglalkoztatja a város közvéleményét. Még tavaly megválasztott Csabay Károly tavasszal némileg váratlanul lemondott posztjáról, majd hiába az új kiírás, a grémium nem talált az indulók között megfelelőt, így ismét meg kellett pályáztatni a tisztséget. A helyzet azonban most sem volt egyszerű, hiszen az első körben egyetlen kandidáló sem kapott elegendő szavazatot. Onody Gyuláné kilenc, Tomka Mihály öt, Fábián Zsolt megbízott igazgató egy vokssal zárt, ám legalább tíz igenre lett volna szükség.

A második körbe ezek után a két legtöbb szavazatot kapó szakember került. Itt Onody Gyulánéra 14, Tomka Mihályra egy szavazatot adtak le a testület tagjai.  A döntés felkorbácsolta az indulatokat a városban és a beol.hu-ra tegnapig csaknem 300 hozzászólás érkezett a témában. Az egyik legfontosabb kifogásként azt hozták fel, hogy az önkormányzat miért a tagjai közül választott igazgatót. Az oldalon egyébként az igazgató asszony fia, Onody Gyula is kiállt édesanyja mellett a kommentekben, ám ezután néhány nappal autóját kromofággal, festékmaró anyaggal öntötték le. Ehhe!

"tm" a következőt véleményezte az ügyről: Az már meg sem merem kérdezni, hogy a kulturális tevékenységhez semmit sem értő fideszes képviselők, s a melléjük csapódó érdek- és megélhetési "politikusok" milyen meggondolás alapján döntötték el: ez így jó lesz, és törvényes?! Erről kellene beszélnünk, hiszen ez a döntés most megint hosszú hónapokra romba döntötte a helyi kulturális intézményt, s helyreállításához a politikai és egyéb, diktatórikus szándék, erőlködés egyenlő a nullával. Remélem, ezek a kérdések nem övön aluli ütések, senki sem minősíti "köröm alatti tüskének".. Egyáltalán, érdekel még bárkit is az, hogy mi lesz a helyi kulturális élet jelene és jövője?! Erre válaszoljanak, kedves hozzászólók!"

Annak ellenére, hogy a beol.hu munkatársai moderálások útján kordában tartották a vitát, és rögtön kitöröltek minden személyeskedő, gyűlölködő, sértő kommentet, Onody Gyuláné úgy gondolta, hogy folt esett a becsületén és valamit tennie kell. Az is eszébe jutott, hogy jó példával járt előtte Fetser János. Fogott hát egy spirálfüzetet és egymás alá kiírogatta azon kommentelők neveit, kik nem voltak szimpatikusak neki, hogy aztán nagyfeldúltam becsörtessen a Békés Városi Bíróságra és feljelentse a gazokat. Hogy egyem meg azt az önérzetes fejét. Igazából le is büdüsribancozhatnám a nőt, mivel dinamikus IP-m van és az életben nem tudnának lenyomozni, de hát az nem volna túl elegáns nu...

A következő kommentelők hamarosan várhatják a beidézést vagy a rendőrbácsik kopogását: Im, rigli, Okmány Iroda, tm, Achim, kérdőjelecske, Okok Irodája, éva60, Berényi, Tomka Mihály, Mindenki, Kolleginácska, idők végezetéig, Forma1, polgártárs, kicsi kuka, Más lett volna a, kilátástalan.

Úgy látszik a képviselőknek ez a mániájuk. Vajon mi történne, ha egy NEM képviselő, civil, rendes átlagember megy be a kis cetlijével a rendőrségre, hogy a rajta lévő nickneveket kívánja feljelenteni? Komolyan mondom, ki kellene próbálni, vajon hány perc alatt vágnak ki az örsről?! Lehet ma meglövöm, hogy felnyomom Bezuhovot és hazacibáltatom kintről. Vagy mondjuk Combit a sok náczizásért. Vagy felmegyek a chat.hu-ra és elkezdtek fűteni minden 15-16 évest amelyik bejön-bejön, amelyik meg lepedofiloz, azt felírom és feljelentem, hogy a gatyát is leperelhessem a szüleiről. Megélhetési álpedofil leszek.  Remek út egy könnyebb élethez.

Címkék: politika közélet abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr95791717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.28. 11:25:43

Poénkodjatok csak, de megérjük még, hogy Fetser bácsi és Onody néni bekerül a törikönyvekbe, mint a szólásszabadság, oppárdon visszapofázás elleni küzdelem példamutató bajnoka. :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.28. 11:48:47

Ő lehet az?

"Szeretem a hazámat és az embereket.Megvetem a hazugságot, és a kicsinyes áskálódást, irigységet."

iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9579774

Danis 2008.11.28. 12:02:55

Úristen... Természetgyógyász...

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2008.11.28. 12:03:48

Ónody Gyuláné szamarakkal hál, lányokat futtat, és Treblinka parancsnoka volt '43-tól '45-ig. Bizonyítékom van rá.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.28. 12:07:03

Vizibusz 2008.11.28. 12:03:48
:DDDDDDDDDDDDDD

INkvizitor 2008.11.28. 12:12:22

Ónody Gyulánét a napkeltébe!!! de legalább is rebisz parancsnoknak!!!

off:
2indexcímlap egy délelőtt alatt!! :))) nem lesz ez kicsit sok?

on:
Vizibusz! véged lesz, ne menj az ablak közelébe...

Liberté_73 2008.11.28. 12:15:09

"mivel dinamikus IP-m van és az életben nem tudnának lenyomozni" - jajjdehogynem

de pl ha HotSpotShieldet használsz, akkor már tényleg nem

(lásd az én IP-met)

evko27 2008.11.28. 12:30:13

Én nem tudom, ki az az Onody Gyuláné és nem is érdekel, viszont véleményem szerint az ilyen emberekt pofán kellene csapni egy strandpapuccsal. A vastagabb, nehezebb strandpapuccsal, ami nyomot hagy az arcon.
Első körben...

sanya64 2008.11.28. 12:37:21

ne legyenek illúzióitok, nicknév alapján is bárki után elindulnak a rendőrök...
mindannyian emlékszünk, mikor pár hónapja (még ha egy vicces félreértés miatt is) a jónevű Carnivoráért is egy éjszaka megjelent házuk előtt egy nagy fekete autó, ugye...

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2008.11.28. 12:45:44

evko27 2008.11.28. 12:30:13
.
Inkább holland fapapucsal. Az nyomot hagy az orrscsonton is.

Tombolda · http://tombolda.fw.hu 2008.11.28. 12:59:42

A keresők miatt csak: ónodi gyuláné szexbotrány.
Várom a feljelentést.

blügy-blügy 2008.11.28. 13:02:04

Mi bloggerek, és kommentelők már megszoktuk, hogy bárkit lekurvaanyázhatunk mindenféle következmények nélkül. Egy illető feljelentett? Felháborító! :) Mégis hogy képzeli ezt? Egy blog után a kommentelők is egymás kurva anyjukat szidják, mert ez teljesen természetes. Milyen jó az internet, te szidod a kurva anyámat, én meg szidom a te kurva anyádat, és ez így teljesen rendben van.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2008.11.28. 13:02:12

Majd kuldok a Celpontos kislanynak egy uzenetet, hogy " nem-e lehetne-e " egy kicsit Bekesben is szetnezni.
Allitolag ugy kell a kommereket fellocsolni, ha a telefonban meghalljak, hogy Krakko vagy Kisberk keres oket :D

Tombolda · http://tombolda.fw.hu 2008.11.28. 13:02:28

Ja! A jelszóm: AdAfe54R. Innentől kezdve bárki lehetett a nevemben. Mégegyszer a keresők kedvéért: ónodi gyuláné szexbotrány.

reKorrekt 2008.11.28. 13:07:49

"Kommenteljetek Torparkkal, sokkal durvábban"

Be akaratm köszönni Grenoble, France-ből is, de olyan lassú a proxy hogy nem tölti be az oldalt :-/

Marcellusca 2008.11.28. 13:13:05

Na, elmentek mostmár a ....
Megint hüjjjének néznek, hogy itt röhögök magamban, a monitor mögé bújva. Most különösen figyelem a nickname-eket és elképzelem ezen jóképességű kommentelők "feljelentését".
Pölö (a teljesség igénye nélkül):
- Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci ;
- egy kantányi korrekt leguán ;
- more ;
- Vizibusz;
- Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker;
és sokan mások.

És előttem a kép a bíróról, amit toxi (tudom, hülye vagyok) írt: - Zsírparaszt. Anyád! Takarodj a picsába!

Hú, basszus, most látom, hogy akaratomon kívül segítettem ...

szekér 2008.11.28. 13:15:00

„A jelen esetben a sértettről kizárólag az internetes oldalon rendszeresített, és írásaiban megjelenített felhasználóneve vált ismertté. A »Blogin« ily módon egy virtuális személy, aki mögött állhat ugyan Sipos Zoltán, aki [...] napján született [...] gyermekeként, de ezek a természetes személyt azonosító adatok pusztán a »Blogin« név alapján nem ismerhetők meg, azok fedve maradnak, és ily módon »Blogin« nem kapcsolható össze a feljelentő személyével, abból reá bárki, aki olvassa a sérelmezett hozzászólást, Sipos Zoltánra nem következtethet. Márpedig a bűncselekmény megvalósításához nem elegendő, hogy a feljelentő, és rajta kívül azon személyösszesség, akik előtt felfedte a »Blogin«-hoz fűződő relációját, tudatában van az egyezőségnek, hanem annak, ha nem is mindenki, de legalábbis egy nagyobb, az internetes oldalt olvasó közönség számára világosnak és egyértelműnek kell lennie.”

Forrás: Bombagyár.

Tombolda · http://tombolda.fw.hu 2008.11.28. 13:17:32

Na, ezt jól elrontottam: ONODY GYULÁNÉ szexbotrány. Így lett volna helyes. Bocsánat.

kombinat · http://cciepursuit.blog.hu 2008.11.28. 13:17:37

Naivitas azt hinni hogy letezik anonimitas az interneten. Mint ahogyan a mobilszolgaltatok is elmentik evekre a cellainformacioidat, smseidet, ugy az internetszolgaltatoknal is el vannak helyezve a fekete dobozok.
Nyilvan nem a jelentektelen onodine ugyeben fognak visszakeresni a proxikon keresztul, de az egyeb terrorista ugyeket nem erdemes igy rendezni :)

rozzantkéjenc · http://masszazs.blog.hu 2008.11.28. 13:19:14

Bocsi, majd akkor tessék a szólásszabadságot emlegetni, ha JOGERŐS BÍRÓSÁGI ítélet születik az ügyben (úgy 3-4-5 év múlva) és az elmarasztalja a nickeket.
Addig semmi értelme az ilyen messzemenő konzekvencia-levonásoknak.

Marcellusca 2008.11.28. 13:19:50

eric!

Ez övön aluli volt! Frissítés után megjelent a fotográfia is. (Azé' fotográfia, mer' ránézésre, amikó ez a nő született még így hítták. Nem fénykép vagy fotó. Fotográfia.)

Szvsz egy kivénhedt, kielégítettlen (nem jött be a szamárszex sem), vén banya.
Lehet feljelenteni! :D

vorpex 2008.11.28. 13:22:14

"Megélhetési álpedofil"

Eric, egy nagybetus BRAVO ezért a kifejezésért! :D

reKorrekt 2008.11.28. 13:25:24

Greatings from Dallas to bribéks of Onodi Gyuláné.

reKorrekt 2008.11.28. 13:28:45

Arra gondoltam átnevezem magam 'A kurva anyámat'-ra, csak hogy a feljelentés felolvasásakor vicces legyen...

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.11.28. 13:33:10

Wow Leguán, hogy is volt ez a guglis trükk ilyen gyorsan?

(kérdés Finnországból :-D)

movhu 2008.11.28. 13:34:30

Nálam nagyot szívna, ugyanis valahogy évek óta átfutnak rajtam a bejövő ilyen megkeresések, pedig már azóta másik cégnél is vagyok. És sajnos lehet, hogy nem tudnám ki használta akkor ezt a tesztelésre fenntartott tartományt :D

Marcellusca 2008.11.28. 13:36:40

egy kantányi korrekt leguán 2008.11.28. 13:28:45

LOL!

more 2008.11.28. 13:37:12

leguan: igy mar telleg vicces lenne a sor:))))) a biro berekesztene a targyalast 2 perc alatt, annyira rohogne mindeki, csak a fenti davajmari nem, aki tombolna duheben, h ezeket a veszelyes terroristakat futni hagynak:))))

marcelluska, engem most haggggyaaaa ki a sorbol, en ma nem mondtam kivetelesen semmit (meeg):)))))

reKorrekt 2008.11.28. 13:39:16

/off
Google Hirdetések:
Kviklån
På LåneOversigten finder du det kviklån der passer på din økonomi!

XD
/on

nyg 2008.11.28. 13:55:52

Azért legelőször azt kellene tisztázni, ki a nagyobb bunkó. A penetráns kommentelők (vajon ők mit kompenzálnak?), az ezeken meggsértőtő és feljelentő igazgató (vajon ő min sértődött meg, a stíluson vagy a tartalmon?), vagy a bosszúálló kis kromofágos különítmény (vajh kik ők és miért teszik?) Nálam a kromofágosok vezetnek. Gyanítom, ők vagy az ellenérdekeltek, vagy a feljelentett kommentelők közül kerülnek ki.

kacsa! 2008.11.28. 13:58:15

Kommunizmus 2009. Már indult a fekete autó a kommentelőkért.

reKorrekt 2008.11.28. 14:00:44

"Gyanítom, ők vagy az ellenérdekeltek, vagy a feljelentett kommentelők közül kerülnek ki."

A gyanú olyan mint a lőtéri kutya vacsorája. Senkit sem érdekel. Mellesleg a kromofágos különítményt mi is elítéltük.

"vajon ők mit kompenzálnak?"

LoL
De hogy válaszoljak, a tehetetlen dühünket vezetjük le.

Ahmet · http://www.tinylittlebigthing.blog.hu 2008.11.28. 14:02:17

De az IP cimet seggebe dughatja, nem az IP cim szolt hozza, hanem egy ember. Az IP meg a szamitogephez tartozik. Itt a vege, fuss el vele. Mobil cellainfo. Onmagaban semmit nem er, csak ha melle bizonyitani tudod, hogy a telefon a tulajnal volt, vagyis, hogy a tulaj a telefonnal.
Nevetseges. Nekem pl. otthon a wifi nincs jelszoval vedve.

zsoltix 2008.11.28. 14:04:34

Ha a nőci nem szereti a kommenteket,minek olvassa?:) Vagy olyan naív,hogy csak pozitív hangvételű üzenetekre számított?:)

Trackback 2008.11.28. 14:11:01

Üdv!

Én meg legszívesebben a kétórás ebédidővel rendelkező un. közszolgákat, arrogáns, mindenkit-hülyének-néző képviselőket és a politikusok 70%-át jelenteném fel, amiért cézárt játszanak a kis szemétdombjaikon, meg persze egymást b*szogatják, mint a Lipóton, ahelyett, hogy az országért dolgoznának...

És a bíróság nyugodtan használja fel a parlamenti villalakók valóságsójának közvetítéseit, azok bármelyik, szúrópróba-szerűen kiválasztott epizódját.

Zaphod

hottentotta 2008.11.28. 14:30:08

tök friss komment az oldalról.

én csak idézem, engem ne tessék feljelenteni! :D

"SchF:
2008. 11. 28., 2:33 du.

Tisztelt szolgáltató!

Azért át kellene ezt egy kicsit alaposabban gondolni, ugyanis az Adatvédelmi Biztos állásfoglalása szerint magánvádas ügyben a szolgáltató nem adhatja ki a felhasználói adatokat, így önök megsértik a személyes adatok védelméről szóló törvényt!

Részlet az adatvédelmi biztos 2006-os beszámolójából:
“A törvényi rendelkezések értelmében a nyomozó hatóság sem jogosult az előfizetői adatok megismerésére, ha a nyomozás az emberi méltóságot és a becsületet sértő cselekmény üldözése céljából történik, és a cselekmény elkövetési módja az elektronikus hírközlő hálózat felhasználása. Erre tekintettel az internetszolgáltató a becsületsértés miatt indított büntetőeljárásban nem adhatja ki jogszerűen az előfizetői adatokat, mert az eljárás magánvádas bűncselekmény miatt van folyamatban.”

A teljes jelentés elolvasható a következő címen:
abiweb.obh.hu/abi/index.php?menu=beszamolok/2006/bev&dok=beszamolok/2006/b2006"

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.11.28. 14:33:05

@ ügyfél ·
"Bocsi, majd akkor tessék a szólásszabadságot emlegetni, ha JOGERŐS BÍRÓSÁGI ítélet születik az ügyben (úgy 3-4-5 év múlva) és az elmarasztalja a nickeket."


te örülnél ha csengetne a rendőrség?
te örülnél ha be kellene menni kihallgatásra?
te örülnél ha évekig kellene járni bíróságra?

mindezt 1 db nyamvadt komment miatt?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.11.28. 14:34:06

hottentotta

akkor a kommentelők (mind a 18) jelentsék fel a szolgáltatót xD

wektor77 2008.11.28. 14:47:30

Osszeirogatta a neveket,es besetalt a birosagra....Na azert annak a bironak a fejere is kivancsi lennek aki ezt az ugyet kapja...gondolom kicsit sem fogja magat konnyesre rohogni...
Idetlen egy tortenet..

reKorrekt 2008.11.28. 14:49:53

hottentotta

Bárcsak igazad lenne. De ha ez igaz, akkor a fetser ügyben sem volt jogos az adatok kiszolgáltatása. Rádaásul ott ezt követően még házkutatás is történt.

És most megdörzsölöm a lámpást...

Rwindx 2008.11.28. 14:59:15

Ez az ország tele van csökkedt agyú szemetekkel, mint pl onody és fetser és még sorolhatnám. Ilyen kotonszökevények vannak a legtöbb pozícióban. Hogy a fenébe kerültek ezek oda... és miért minket ver a sors velük? És hogy a fenébe lehetne őket elzavarni ahova valók?

0xFFFF 2008.11.28. 15:01:41

Hozzászóltam én is, hátha feljelent. Én szeretek a bíróságra járni, mindig felderülök, amikor a hülye bírók és ügyvédek annyira komolyan veszik magukat, hogy közben nem veszik észre, amint szép lassan kihúzom alóluk a talajt. :)

Melléklet: Ezúton is üdvözlöm Ondó Gyulánét !

Ericcartman (törölt) 2008.11.28. 15:12:49

Hát ez szánalmas!!egyáltalán h merjek ezek után véleményt nyilvánítani bármiről??mindig rettegjek mostmár attól h a véleményem miatt jön a bírósági levél???szégyelje magát,nincs jobb dolga mint kommentelőket feljelentgetni?

rolika 2008.11.28. 15:23:34

onody gyuláné szamárszexbotrány :)))

egyébként a gugliba beírva a nevét, az első oldalon már ott virít a neve mellett a szexbotrány :D csak így tovább! :-)

Tombolda · http://tombolda.fw.hu 2008.11.28. 16:39:38

Ja! megváltozott a jelszavam: PeRtz3M81

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.11.28. 16:41:28

tiniszex sünszarás feljelentés és akkor szamárszex - onody gyuláné

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.11.28. 17:16:43

nem kell beírni a szexbotrányt, elég csak a nevet, hogy onody gyuláné és már ott hozza az elején valahol a szexbotrányost is :)

Tombolda · http://tombolda.fw.hu 2008.11.28. 17:28:28

Aki korpa közé keveredik... annak jól jön a sünszex!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.28. 19:28:43

[imi] , te a feljelentett imi vagy? :)

Kodomo 2008.11.28. 20:03:35

Ezért is kellene szigorúbb összeférhetetlenségi szabályokat hozni. Egy intézmény igazgatójának kinevezője, munkáltatója részben saját maga, mint önkormányzati képviselő.
(Anno azért engedték ezt meg, mert a faluban nem volt kellő számú értelmes ember. De akkor nem kell annyi önkormányzat, meg nem kellene tiszteletdíj sem.)

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.28. 20:15:04

Onody Gyuláné szamárszex nekrofil kutyapornó , BOTRÁNY! :o)

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.11.28. 22:35:43

" laspalmas 2008.11.28. 19:28:43
[imi] , te a feljelentett imi vagy? :) "

nem hinném mert onody nevével ebben a cikkben találkoztam először, mármint az eredetiben és emiatt érdemben nem tudtam hozzászólni a munkásságához :)

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.11.28. 22:36:42

de amúgy nincs is közte a nickem.

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.11.29. 00:45:20

A kromofágos kocsi olyan mint a batikolt blúz. Mi baj vele? Legyen divat!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.29. 06:55:10

[imi]

Bocsánat, félreolvastam.
Amúgy a feljelentett Im nevű hozzászóló ezt a fertelmet volt képes bepötyögni:
" Im,2008-10-28 08:03:23
Nem derült ki a nyilvánosság számára, hogy Oné sok iskolai végzettsége közül melyik tette a pályázatra megfelelőnek, az viszont igen, hogy 5 éves szakmai gyakorlattal egyik területen sem rendelkezik, hiszen saját elmondása szerint az oktatásban tevékenykedett.Nézzük csak a kiírást!A pályázati kiírás követelményei voltak:szakirányú felsőfokú iskolai végzettség a 150/1992.(XI.20.) Korm. rendelet 22. § (1) g.) szerint legalább 5 éves szakmai gyakorlat, magyar állampolgárság, büntetlen előélet, kiemelkedő szakmai vagy tudományos tevékenység,előnyt jelent: több - az integrált intézmény alaptevékenységének megfelelő - kulturális jellegű felsőfokú szakképzettség, kulturális területen szerzett szakvizsga, angol vagy német nyelvvizsga, helyismeret, a helyi kulturális intézmények és tevékenységük ismerete nem túl meggyőző, hogy megfelelt volna a pályázati kiírásnak. De ez úgy látszik nem annyira fontos. Kezdődhet a kultúra leépítése! "

Hallatlan!!

reKorrekt 2008.11.29. 10:56:01

* laspalmas 2008.11.28. 19:28:43

[imi] szerintem a földim. Ergo szarul járna bárki ki feljelenti :)

* vero 2008.11.29. 00:45:20

XDD hülye

reKorrekt 2008.11.29. 10:59:23

* laspalmas 2008.11.29. 06:55:10

És ezért? Kuncogtató...

Onody Gyuláné génsár quantum mechanika sötétség csökevény komcsi tetű hüvelygomba

reKorrekt 2008.11.29. 11:13:29

* laspalmas 2008.11.29. 06:55:10

Hozzáteszem: ha ezért kötelezték a szolgáltatót a személyes adatok kiadására, hát... szvsz országos pert lehetne nyerni vele.

De hiába dörzsölgetem a lámpást, nem jön a szellem :)

Marcellusca 2008.11.29. 11:52:53

egy kantányi korrekt leguán 2008.11.29. 10:56:01

És a Fetser et. is földid? Mer' akkó én is.

egy kantányi korrekt leguán 2008.11.29. 11:13:29

Mert nem a lámpást dörzsölgeted, hanem mást, és abból nem a szellem fog jönni. xD

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.29. 12:17:06

egy kantányi korrekt leguán 2008.11.29. 11:13:29

Hétvége van, Szellem valószínűleg belebújt egy palackba. :)

reKorrekt 2008.11.30. 03:14:28

Marcellusca 2008.11.29. 11:52:53

Ezen már szt hittem túl vagyunk, még ot megtárgyaltunk hogy milyen szar nekünk (főleg nekem ki itt is élek) :)

laspalmas 2008.11.29. 12:17:06

Jól tette :)

Merline 2008.11.30. 23:11:57

Idézet:

Onody Gyula Tomka Mihálynak és persze a kommentelőknek:

"Pár perce beszéltem Tomka Mihály úrral telefonon. Megkértem, hagyjon fel a további „írogatással” az ügyben és azzal, hogy „ocsmány” megnyilvánulásoknak nyújt teret, fórumot édesanyám személyével kapcsolatban. Pozitív választ nem kaptam… Az általa elmondottakból a probléma meg nem értése sütött, ezért írok ismét. Nem is neki, másoknak, akik talán érdeklődve olvasgatják ezt a „tudásbázist”, mert az. :)"

Merline 2008.11.30. 23:24:26

Nahát, anyuka "picifia" előbújt a sarokból!!!
A "feljelentgetős" már fenyeget is???
És kommentel!!!???
Nahát...
Fránya dolog ez az internet, olyan megfoghatatlan, és ezek a kommentelők!!???
Háát, ezek nem akarnak elhallgatni...
Olyan litániát zengett a beolon, h ha csak belegondolok belegörcsölnek az ujjaim h mennyit gépelhetett ...
És mennyit gondolkozhatott azokon a szép hosszú sorokon!!!
Anyuka biztos végigpipálta...

És persze a végén a hajnalpír vitte el az álmok világába...
Az a hajnalpír mely latinul aurorát jelent...

Ej, ej...

Tombolda · http://tombolda.fw.hu 2008.12.01. 17:18:21

Drága Gyula! Onody Gyula! Ha kussban maradsz, hamarabb elül a botrány és lehet folytatni a szabadrablást. Körülbelül mint nagyban is teszik. Hagyni kell a balhét elülni és minden megy tovább. Sajnos.
Azért a keresők miatt néhány szóban vázolnám tömören a véleményem: onody sünszarás gyula szexbotrány onody szamárszex gyula és gyuláné
(a jelszóm továbbra is: DerTe5z8y)

Merline 2008.12.18. 21:35:56

Veszélyeztetett gyermekeken segít.

"Kipróbálják a cigarettát, az alkoholt, a drogot..."

Ebéd utáni gyermekzsivaj fogad Mezőberényben, az Orlai Petrics Soma Általános Iskola Deák utcai tagiskolájában. Itt működik az iskola speciális tagozata, ahol öt

tanulócsoport tanul. Az oktatási feltételek nem egészen ideálisak, a berendezés, a felszerelés az ötvenes évek derekára emlékeztet. A lurkók dacolnak az idővel,

élvezik a szabad levegőt. A folyosóról nyíló első tanteremben két összevont osztály tizenhárom nebulóját - a másodikat és a harmadikat - Onody Gyuláné Hoffmann

Magdolna gyógypedagógus tanítja.
A főiskolán tanító-népművelő szakon diplomázott, most az ELTE keretében a gyógypedagógia szakot végzi. A pedagóguspályán húsz esztendőt hagyott maga mögött,

két éve az iskola gyermekvédelmi szolgálatát is ellátja.
- Itt a tagiskolában szinte minden gyermek valamilyen okból hátrányos helyzetű, többségük tanulásban akadályozott - kezdi a beszélgetést. Aztán megtudom tőle,

három éve Somogyból költözött haza szülővárosába, két gyermekét egyedül neveli. Mint mondja, amit általában tapasztal: a hátrányos helyzetű és veszélyeztetett

gyermekek száma sajnos nő, nagyon sok család küzd olyan problémákkal, amik a gyermekek beilleszkedését nehezítik.S máris a szegénységet említi, amivel a

legtöbbször szembesül. Nagyon sok család filléres gondokkal kel és fekszik, s ez felőrli a szülők energiáját, rombolja a kapcsolatokat, kevés idejük marad a gyerekre.

Aztán van egy olyan tehetősebb, gazdagabb réteg, ahol a szülők a pénzkeresésben túlhajszoltak, a szeretetüket guruló forintokkal pótolják, s bizony ezen gyerekek közül

is sok a kallódó, csellengő. Akadnak olyan szülők is, akik maximálisan nehéz helyzetben, gondokkal nevelik gyermekeiket, maguktól vonnak meg mindent a gyerek

érdekében, s nem tudnak már több terhet vállalni, ugyanakkor a nevelésben maximálisan társai a pedagógusoknak.
- A drog terén a városban kedvezőbb a kép, helyzetünk jobb az átlagnál - folytatja Onody Gyuláné. Megtudom tőle, hogy az iskola 645 tanulója közül 160-170 a

hátrányos helyzetű diák, húsz a veszélyeztetett gyermek., 148 család részesül rendszeres gyermekvédelmi támogatásban. Ezen szülők nem pénzt, hanem utalványokat

kapnak anyagi gondjaik enyhítésére.
- Munkámban nagyon sokat segít a gyermekjóléti szolgálat, a gyámhivatal, s nem utolsósorban a rendőrség. Jómagam a megelőzés híve vagyok, vallom: megfelelő

programokkal, felvilágosítással visszatarthatók a gyerekek a rájuk leselkedő veszélyektől. Mindehhez pénz kell, s nem is kevés. Anyagi gondjainkon pályázatokon

nyert pénzekkel igyekszünk segíteni - s azokról a programokról, klubfoglalkozásokról beszél, amiket elsősorban a hátrányos helyzetű gyermekeknek szerveztek. Ilyen

volt például az -Emberként élni -, a napokban ért véget a -Bízz magadban - és most indul a - Kezedben a sorsod programsorozat, melyek megmozgatták a gyerekeket,

aktívan, öntevékenyen vettek benne részt.
- Ezek lényege, hogy a gyerekeknek legyen ismeretük a drogokról, azok egészségkárosító hatásáról, szakemberek segítségével szembesüljenek a veszélyekkel, s

pénz nélkül vegyenek részt olyan programokban, melyek a szabadidő helyes eltöltését szolgálják., segítik a kisebbségi érzés, a kitaszítottság és a peremhelyzetbe

kerülés megszüntetését.
- Szerettem volna a szülőket is bevonni, a programok körükben nem arattak nagy sikert - jegyzi meg kesernyésen. Mint mondja, munkája aprólékos, sok energiát

igényel, az eredmények nem látványosak, a sikerek évek múltán jelentkeznek. Persze akkor, ha a szülők is partnerek ebben a megelőző munkában. Vallom: a

legnagyobb eredmények a megelőzéssel érhetők el - mondja búcsúzáskor Onody Gyuláné.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.07. 20:26:37

Hoppá. Egy picit kellemetlen....

"„Nem rendelkezik a jogszabályok által elvárt szakmai gyakorlattal Onody Gyuláné, a mezőberényi Orlai Petrics Soma Kulturális Központ októberben kinevezett igazgatója” — áll a Dél-alföldi Regionális Közigazgatási Hivatal napokban megszületett törvényességi észrevételében. Az önkormányzatnál viszont továbbra is azon a véleményen vannak, hogy nem hiányzik a szakmai gyakorlat, s annak meglétét dokumentumokkal is bizonyítani tudják."
beol.hu/cikk/202353

devil_boy 2009.09.22. 15:43:00

Vajon " véletlenül " törölte a hir6.hu portál a cikket és a 13150 kommentet, vagy a berényi qurvázó polgármester keze van a dologban?

mezobereny.hir6.hu/cikk/28180/090326_berenyiek_harca_berenyert#komment-13150

videa.hu/video_kereses/opskk

Sííva 2009.09.22. 19:02:18

Hiába keresem az esetet, sehol sem lehet megtalálni. Csak a pályázattal kapcsolatos hírek vannak. Google kereső.

devil_boy 2009.09.22. 19:26:51

A Közigazgatási Hivatal levele:

Mezőberény Város Önkormányzatának
Képviselő-testülete

Mezőberény

Tisztelt Képviselő-testület!

A helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. tv. (a továbbiakban: Ötv.) 99. § (1) bekezdésében biztosított jogkörömben eljárva Mezőberény Város Önkormányzati Képviselő-testületének 505/200/. (X.27.) és 506/2008. (X.27.) számú határozataival kapcsolatban az alábbi
törvényességi észrevételt
teszem.

A képviselő-testület 361/2008.( VIII.25.) számú határozatával pályázatot írt ki a mezőberényi Orlai Petrics Soma Kulturális Központ igazgatói állására. A pályázati kiírás 3. pontja tartalmazta az elvárt képesítési és egyéb feltételeket. E szerint a magasabb vezetői állásra jelentkezőktől szakirányú felsőfokú iskolai végzettséget (hivatkozva a 150/1992. (XI.20.) Kormányrendelet 22. § (1) bekezdés g) pontjára) és legalább 5 éves szakmai gyakorlatot várt el a képviselő-testület.

Az észrevétellel megtámadott határozatokkal a testület Onody Gyuláné Mezőberény, Szabó Árpád u. 26. szám alatti lakost nevezte ki intézményvezetőnek 2008. november 1-től 2013. október 31-ig.

A képviselő-testület 2008. október 27. napján megtartott ülésének jegyzőkönyvéből, valamint az ahhoz csatolt előterjesztésekből a következőket állapítottam meg.

1.) A napirend tárgyalásakor nem került sor a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény (továbbiakban: Ötv.) 12. § (4) bekezdésének a) pontjában foglaltak alkalmazására.
Az Ötv. rendelkezése szerint a képviselő-testület zárt ülést tart kinevezés esetén, ha az érintett a nyilvános tárgyalásba nem egyezik bele.
A pályázati kiírásra három személy nyújtott be pályázatot, de egyiküket sem nyilatkoztatták arra vonatkozóan, hogy beleegyeznek-e a nyilvános tárgyalásba. Személyi ügy tárgyalásakor az érintette(ke)t illeti a döntés joga, ilyen esetben a képviselő-testületnek az érintett(ek) döntésétől függően kell hogy zárt vagy nyílt ülést tartson.

2.) A kinevezett személy által a pályázatához becsatolt Önéletrajz tanúsága szerint a következő munkahelyeken dolgozott:

Bőrgyógyászat, Békés (asszisztens)
Szabó Pál Általános Iskola, Vésztő (általános iskolai tanár)
Általános Iskola Nágocs (1983-98.)
Mezőberény-Bélmegyer Kistréségi Általános Iskola (1998-) gyógypedagógus, munkaközösség vezető

A szakmai gyakorlat igazolására dokumentumokat nem csatolt be.

A 150/1992. (XI.20.) Kormányrendelet 6. § (7) bekezdése szerint
„Könyvtári és közművelődési intézményben magasabb vezető beosztás ellátásával csak olyan közalkalmazott bízható meg, aki
a) szakirányú egyetemi végzettséggel, vagy
- nem szakirányú egyetemi végzettséggel és felsőfokú szakirányú munkaköri szakvizsgával,
- főiskolai könyvtárosi, közművelődési képzettséggel, és
b) legalább ötéves szakmai gyakorlattal rendelkezik, továbbá
c) kiemelkedő szakmai vagy tudományos tevékenységet végez.”

A szakmai gyakorlat mibenlétét egyrészt a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény (továbbiakban: Kjt.) 22. § (3) bekezdése, valamint a már említett 150/1992. (XI.20.) Kormányrendelet 6. § (15) bekezdése szabályozza.

A Kjt. szerint szakmai gyakorlatnak minősülnek a Kjt. 87/A. § (1) bekezdésében és a (3) bekezdés a) pontjában felsorolt jogviszonyok. A Kjt. 87/A. § (1) bekezdésének a) pontja rögzíti a közalkalmazotti jogviszonyban eltöltött időt.

A Kormányrendelet 6. § (15) bekezdése a következőket mondja ki:
„ Magasabb vezető, vezető beosztás esetén szakmai gyakorlati időnek minősül a szakirányú felsőfokú végzettségnek megfelelő munkakörben, valamint az intézmény alaptevékenységének megfelelő munkakörben korábban eltöltött valamennyi jogviszony.”

A Kjt. és a kormányrendelet rendelkezéseit nem lehet külön-külön értékelni, azokat egységben szükséges alkalmazni, annál is inkább, mert a Kormányrendelet kiadására a Kjt. végrehajtása érdekében került sor, azért, hogy a törvény által meghatározott főszabályokat a művészeti, közművelődési és a közgyűjteményi területen foglalkoztatottak közalkalmazotti jogviszonyával kapcsolatos egyes kérdéseket részletesen szabályozza.
A kinevezett személy esetében tehát nem elégséges, hogy 30 éve dolgozik közalkalmazottként, az is szükséges, hogy valamely korábbi jogviszonyában a jelenlegi intézmény alaptevékenységének megfelelő munkakörben dolgozzon. (A pályázatból egyértelműen megállapítható, hogy a szakirányú felsőfokú végzettségnek megfelelő – főiskolai népművelési szakkollégiumi képzés – munkakörben nem dolgozott, mivel pedagógusként, illetve gyógypedagógusként állt alkalmazásban.)

Az intézmény 52/2008. (I.28.) számú képviselő-testületi határozattal elfogadott alapító okirata szerint az intézmény alaptevékenysége:
lapkiadás
önkormányzatok elszámolásai
egyéb művészeti tevékenység
művelődési központok, művelődési házak tevékenysége
közművelődési könyvtári tevékenység
múzeumi tevékenység, kiállítások
iskolarendszeren kívüli oktatás

Összevetve a kinevezett személy munkahelyeinek felsorolását a fent részletezett jogszabályi előírásokkal és az intézmény alaptevékenységével, megállapítható, hogy nevezett nem rendelkezik a jogszabályok által elvárt szakmai gyakorlattal.

Az Önéletrajzhoz csatolt „Egyéb információk” között szerepel egy utalás arra, hogy „hat évig vezettem az iskola könyvtárát…”. Ezt azonban semmilyen dokumentum nem igazolja, illetve a munkahelyek felsorolásából ezt megállapítani nem lehet, a konkrét munkakörök rögzítésére semmilyen formában nem került sor.

Figyelemmel a fent részletezettekre a képviselő-testület fenti számú döntései jogsértőek, így törvényességi észrevétel megküldése vált szükségessé a törvényesség biztosítása érdekében.

A képviselő-testület a felhívásban foglaltakat köteles 2009. január 31. napjáig megvizsgálni és annak alapján tett intézkedéséről, vagy egyet nem értéséről a megadott határidőt követő 3 napon belül a Dél-alföldi Regionális Közigazgatási Hivatal Békés Megyei Kirendeltségének vezetőjét tájékoztatni.

Tájékoztatom, hogy amennyiben a törvényességi észrevételben megadott határidőn belül intézkedés nem történik, a közigazgatási hivatalnak jogában áll az Ötv. 99. § (2) bekezdésében foglalt jogkövetkezmények alkalmazásával fellépni a jogsértés megszüntetése érdekében.

Békéscsaba, 2008. december 29.

Dr. Siket Judit
hivatalvezető nevében és megbízásából

Dr. Bálint Anna
osztályvezető

Ügyészi óvás még május 18-án!
A Békés megyei Fő ügyészség az alábbi óvást küldte a mezőberényi képviselő testületnek (részletek):
»Mezőberény Város Önkormányzati Képviselő-testülete - mint munkáltató -2008. október 27. napján megtartott ülésén elfogadott, 505/2008 (X 27.) számú határozata ellenn - mellyel az Orlai Petrics Soma Kulturális Központ magasabb vezetői (igazgatói) állására Onody Gyuláné, Mezőberény,....alatti lakost nevezte ki - a Magyar Köztársaság Ügyészségéről rendelkező 1972. évi V. törvény 14 § (1) bekezdése alapján óvást jelentek be. Az óvást az 1972. évi V. tv§ (1) bekezdése értelmében legközelebbi ülésén köteles megvizsgálni. Amennyiben azt alaposnak tartja, köteles 8 napon belül óvással támadott határozatát hatályon kívül helyíezni, és erről egyidejűleg a Békés Megyei Főügyészséget értesíteni.
Indokolás:
Mezőberény Város önkormányzati Képviselő -testülete 2008. augusztus 25. napján megtartott ülésén 361/2008 számű határozatával pályázatot írt ki az Orlai Perics Soma Kulturális Központ magasab vezetői (igazgatói) munkakörése....
A képviselő-testület nyílt ülésen a pályázókat meghallgatta, mejd ezt követően titkos szavazással...igaz-
gatóvá Onody Gyulánét választota meg....
Az Onody Gyulánénak az Orali Petrics Soma Kulturális Központ igazgatójává történő megválasztása tárgyában elfogadott 5050/2008. (X. 27.) számú határozat az alábbiak miatt törvénysértő: ...
A jogszabályi előírásokban és a pályázati kiírásban is előírt legalább ötéves szakmai gyakorlatot a pályázó nem igazolta, annak meglétét a testület sem vizsgálta, csuopán azt állapította meg, hogy nevezett 30 éve dolgozik közalkalmazottként.
A pályázó önéletrajzában felsorolt munkahelyek és munkakörök az alábbiak: bőrgyógyászat, Békés, asszisztens, Szabó Pálk Általános Isakola, Vésztő, általános iskolai tanár - itt munkakör megjelölés sem szerepel, de a pályázat egyéb adatai szerint ezen intézményben tanító, tanár munkakörben állt alkalmazásban -, míg utolsóként feltüntetett munkahelyén, a Mezőberényi-Bélmegyeri Kistérségi Általános Iskolában gyógypedagógusként, munkaközösség vezetőként dolgozott Onody Gyuláné.
...A Közművelődési központ, tevékenységei körei alapján a magasabb vezető állású munkakör betöltéséhez nem lehet az alaptevékenységnek megfelelő munkakörnek tekinteni az általános iskolai tanítói, gyógypedagógusi munkakört.
Az önéletrajzban feltüntetett adatok
szerint a pályázó Nágocson az általános iskolában énekkart vezetett, vezett az iskilai könyvtárat, illetve különböző rendezvényeket szervezett. E tevékenység nem minősül a Közművelődési Központ alaptevékenységének, illetve a szX-kirányú felsőfokú végzettségnek (népművelő) megfelelő munkakörben eltöltött időnek, mivel az általános iskolában a pályázó által betöltött munkakör "tanító, tanár " volt. A fentiekre tekintetei Onody Gyuláné nem rendelkezik a pályázati kiírásban feltételként meghatározott ötéves szakmai gyakorlattal.
. ..A közalkalmazottak jogállásáról rendelkező 1992. évi XXXIII. tv 20/A §(1) bekezdésében fogalaltak érteimébem csak olyan közalkalmazottat vlehet kinevezni, aki a pályázaton részt vett, és a pályázati feltételeknek megfelkel. Onody Gyuláné nem rendelkezik a pályázati felhívásban előírt ötéves szakmai gyakorlatai, így a pályázati feltételeknek nem felel, erre tekintettel kinevezése törvénysértő. Intítványozom, hogy a képviselőtestület 505/2008. (X27.) számú határozatát helyeze hatályonkívül, Onody Gyuláné igazgatói megbízatását szüntesse meg, írjon ki új pályázatot az Orlai Petrics Soma Közművelődési Központ magasabb vezetői (igazgató) munkakörének betöltésére.
Gyula, 2008(?). május 18.

devil_boy 2009.09.22. 19:31:39

Mindennek ellenére ma is ő az igazgató.
Talán mert a polgármester szeretője - aki egyébként a városgazdálkodási főelőadó - az unokatesója?

Magyar Rambó 2010.07.25. 16:56:34

Birínycsunáj

Berényi Effbíájj jelentés Top SECRET!!!

-Ma délelőtt Tomka Mihályt (pulgármesteőr önjelöl tett??) titokzatosügynökünk (Mandra Góra -azaz Cibere L.) megfigyelés aláhúzta.Vonta.A többszőrösen (bajuccc !!and sör Te) álcázott megfigyelt "Málnaszörp" feliratú 5liter zűrtartalmú ragasztós vederrel kezében osonást gyakorolt háza körül settenkedve, miközben tízlépésenként üvöltve suttogta : Éjjen a jobbik!!

Kelt mint fennt itten, Mandra Góra titk.ügynk.

www.freeforum.hu/magyarrambo/topik/38680

Magyar Rambó 2010.07.25. 16:58:46

Birínycsunáj

A "Birínycsunáj" Press off TomkaLap OKK jelenti, a Berényi Effbíájjra hivatkozva:

Tomka Mihály sem most, sem korábban nem gyakorolt háza körül kialakított Rohamragasztó Gyakorlópályán harci körülményeket degenerálva imitálás közben plakátkifüggesztő ragasztást.Sőt, már jobban érzi magát.

www.freeforum.hu/magyarrambo/topik/38680

Magyar Rambó 2010.07.25. 17:00:48

Berényi Effbíájj

Berényi Effbíájj - TOP SECRET !!!!

Le a Berényi Paktummal!

A Jobbik Berényi szervezetébe beépült ügynökeink ("Siegfried" és "Harimata") jelentették, hogy Tomka Mihály és a Jobbik együttműködési megállapodást kötöttek.

Érdekes továbbá, hogy Tomka Mihályt újságjain keresztül a berényi kommunisták is támogatják, egyes meg nem erősített források szerint az újságok festékanyaga javítja az agyműködést, ezért szalonnájukat ebbe csomagolják.

www.freeforum.hu/magyarrambo/topik/38680

Magyar Rambó 2010.07.27. 18:32:59

mégszánalmasabb
Azért is nagyon szánalmas, mert mindig ezt csinálja: idejön valami rágalommal, aztán amikor már köpni nyelni se tud, mert úgy lemossák, mit zsenge libaszart a jégeső, akkor elhallgat.
------------------------------------------------------------------------------
Válasz:
Hazudsz, Tomka.Válaszaimat kimoderáltad,Kiskakas.Vigyázzá a kukorékodra!!!

Magyar Rambó 2010.07.27. 18:35:08

Ma 13:49:49
Tomka Mihály

Délelőtt nem láttam a fórumot, most viszont elolvastam mindent.

Nem kétséges, hogy Siklós örgy. felhozása hová akart kilyukadni. Egy már nem élő embert kívánt becsületében megsérteni. Sikerült is. Lehet magyarázkodni, ez nem az első próbálkozás volt. Vissza lehet keresni.

Valóban nem tudom, mit csinált az ötvenes évek végén Siklósi Ferenc, de annyit ismerek, hogy valahol a nyugati határon szolgált. Innen jöhet az ÁVH-s áthallás. Ugyanis volt kék ÁVÓ (amely a kegyetlenkedéseket végrehajtotta), s volt a határőrség, a zöld ÁVÓ, aminek semmi köze nem volt a másikhoz. Úgy tudom, ő a határőrségtől jött haza.

Abban viszont biztos vagyok, hogy a hozzászóló - aki engem és ismeretlen társaimat prolinak nevez, anélkül, hogy tudná, mi az -semmit sem tud az egyébként köztiszteletben álló tanácselnökről. Lehet, nem is ismerte, biztos, hogy sohasem beszélt vele.

Magyar Rambó 2010.07.27. 18:37:26

Alakulamolesztkula

Nem értem.Rá.Dógom vaót.Osztán legurítottam egy nagyfröcsit a proletárkricsmiben
(ahova a VasutPali is jár).Most gyüvök, olvasok.Demit ?Roussos? Vagy Danton-Dalton?
Kimiki??

Emmegmi?
Vakítunk, vakítunk ??

"Valóban nem tudom, mit csinált az ötvenes évek végén Siklósi Ferenc, de annyit ismerek, hogy valahol a nyugati határon szolgált. Innen jöhet az ÁVH-s áthallás. Ugyanis volt kék ÁVÓ (amely a kegyetlenkedéseket végrehajtotta), s volt a határőrség, a zöld ÁVÓ, aminek semmi köze nem volt a másikhoz. Úgy tudom, ő a határőrségtől jött haza. "

Persze.A tanácselnökök meg csak úgy potyogtak az égből.
www.freeforum.hu/magyarrambo/topik/38680

2010.07.28. 11:57:44

Sziasztok
Csak egy technikai közbevetés: hiába van bármilyen dinamikus IP-d, csak akarat kérdése, hogy megtalálnak-e. Tehát ne hidd azt, hogy tudsz anonim lenni. Sajnos _nem_ :(

Kicsit Karcos 2010.07.28. 12:08:34

@Matiz: hogy nyomozzák le a személyazonosságomat, ha a Tor hálózatán keresztül kommentelek?

k.kutya 2010.08.12. 15:13:56

Ez a Magyar Rambó nem más mint egy provokátor, aki Onodyné és a polgármester jobbkeze.
Ővele szokták kitörültettni a feneküket. Hülyébb mint Onodyné, Harmati segédalpolgármester elvtárs és a polgármester együttvéve.

Magyar Rambó 2010.08.15. 17:19:20

@k.kutya: Magyarrambó válaszol :Baromság, amit kutyóka szövegel.Olvassa csak el az írásaimat az alábbi címen, mert Tomka kimoderálta a hozzászólásaim javát, sőt kitiltott a maxfórumjáról.Nála ez a demokrácia, nemhiába Kádáracél elvtárs alatt főszerkesztősködött.
Magyarrambó Hajmeresztő Fóruma
www.freeforum.hu/magyarrambo/topik/38680

Magyar Rambó 2010.08.15. 17:22:53

naszreddinhodzsa

felhasználó
hozzászólások: 3

"ŰZD el a berényi kiskakast ! " c. Tomkaűzőtánc

www.youtube.com/v/yvGWPJIfJho?fs=1

Magyar Rambó 2010.08.15. 17:25:14

Magyarrambó hozzádszólása:
Misu, neked ollyan kisebbseggi érzésöd van, minda H.Aladárnak a Fradiszurkolók között.Ezenkívül marhaság, amit írkálsz, hárítasz,látom, mán fsol, hogy a régi polgi lesz az új polgi.Beszrtál??

Magyar Rambó 2010.08.15. 17:29:05

Tomkabloggyamongya: Az biztos, hogy egyéniben az 1. sz. körzetet választanám, mert sok évem oda köt, igazán most is azon a tájon érzem jól magam. Persze, az emberek már nem ugyanazok. Nagyon sok közöttük a szegény, az igazán segítségre szoruló. Mit tehetnék értük, tegyük fel, ha megbíznának bennem, és bejutnék? Megint széllel szemben... Talán megint közelebb kerülnék a politikához, és egész közelről elemezhetném bűzét-bűnét, mindenét.

Szeretném, de nem tehetem. Talán kicsit vágyom is rá, de józan eszem lebeszél róla. Sose voltam funkci, sohasem töltöttem be közéleti pozíciót. Sem gyermek, sem ifjú sem felnőtt koromban.

Maradok, aki voltam, vagyok. ---------------------------------------------------------------------------

Magyarrambó Hajmeresztő Fóruma
http://www.freeforum.hu/magyarrambo/topik/38680
Énmegaszondom: S ha sosem vótál funci, akkó hogyan vótá Kádár alatta főszerkesztő funkci??

trojka 2010.08.15. 19:02:44

Istenem, sikerult...évek ota keresem a gyujteményembe egy bányarém eredeti fotoját...itt rátaláltam...csak nehogy ezután lázálmaimban elöjöjjön...

Magyar Rambó 2010.08.17. 07:03:31

Magyarrambó Hajmeresztő Fóruma
http://www.freeforum.hu/magyarrambo/topik/38680
Énmegaszondom: S ha sosem vótál funci, akkó hogyan vótá Kádár alatta főszerkesztő funkci??

Magyar Rambó 2010.08.17. 15:48:56

A "hidden post-deleted" az mind az én beírásom törölve. Mijjen idegess vagy, TomkaBélamfoximaxi!

Különbenn meg mér fidessz?

Szavazzon mindenki Magyarrambóra!

Magyarrambó Választási Nagytanácsbizottság és Company Zrt.

Magyar Rambó 2010.08.17. 15:50:50

Azt a Tomkamaxforrt rumot vagy öten írgyák, he!

Ezzelszembe a zén fórumomat naponta ötszáz-hatszáz mezőberényi lakos, meg legalább egymilliárd kínai olvassa.Azok mind Mezőberénybe akarnak telepűni, mert óvasták, milyen jó a forgalom a bótokba.Meghogy mekkora a szóllásszabadságos demográfia.Demográcija,na.

www.freeforum.hu/magyarrambo/topik/38680

Magyar Rambó 2010.08.19. 13:55:06

Most írtak Guatemalábul a hopi ingyánok , hogy nem ám csak a kínaiak óvassák (napi egymilliárd), hanem mán a hopi, ingyán tesvérek is főfedezték Mezőberényt, meg a Magyarrambó Hajmeresztő Fórumgyát !!Na, eztaggyátok össze.Mánis több, mind egymilliárdhatszáz, ami tennapi elavútt statisztika.

Magyar Rambó 2010.08.20. 06:53:25

Memmontam, má nee küggyétek teherautókkal a kopogtatóceddliket, máá nincs hova lebillenteni, tele a fáskamra!!!!!
Vagy küggyem át a Sikoldi Simiccsák Pityessznek, mer úgyhallom, ketten már áttatták neki a zajánlásst.

Magyarrambó
U.i.:Neidegeskeggy,mer Berénybe Kiskakasújság ÉgetŐhasznosítású Erőművet telepittek, unnijós támogatásba, az foggya fütteni ingyenessen a háztartásokat.

Magyar Rambó 2010.08.21. 10:56:10

Tegnap kirándúni vaótam,oszt nöm írtem ráá óvasni Fort Rumit.Rumot.Na! Szóval, mi ez a sokk "hiddenfost deleted"??Meg brunyális eehagattatás? Azénforrumon nincs illyen.Ott mindönki asszt humorizyáll amit akar.A Magyarrambó Hajmeresztő Fórumánn.Énnálam sajtosszabadság dívik.Semmi diktátorság. Uff!! Magyar Rambó and Zrt.Company

Magyar Rambó 2010.08.21. 10:57:07

max
regular - founder
53 posts

Ez az utolsó lehetőség. Komoly szakembereket indítva, akik még sohasem voltak testületi tagok. Van Mezőberényben 8 ilyen ember! Pista, ébresztő, Mezőberény, ébresztő!

Magyar Rambó 2010.08.21. 10:58:31

Úgy is van ! Üvőccsük, mind a vöcsök :Mezőberény,élesztőőőőő!! Élesztőőőőő!!!

Magyar Rambó 2010.08.21. 11:16:11

www.freeforum.hu/magyarrambo/topik/38680

Kőrösi Mihály fideszes?Szerintem Tomka Mihálly az éjj lepelje alatta fővette állnévnek a Kőrössiey nevet.Még jó, hogy nem Bórembukk.

Magyar Rambó 2010.09.01. 16:14:05

<img src="http://mindenkilapja.hu/users/hangulatjelek/uploads/f751LQ_IFFi6l9mG2pxlOBKhffc_.gif" border="0" />

<img src="http://mindenkilapja.hu/users/hangulatjelek/uploads/lxZ4EBsArDWzE_tIsjCovyiYBZo_.gif" border="0" />

süti beállítások módosítása