Skip to content


       Szűrés lista

Gyurcsány reagált a hét legfontosabb eseményére

Gyurcsány blogja egy kincs, nincs vita róla. Olyan értékes kordokumentum, hogy könyv formájában is ki kellett adni ...
Nézzük, miről is írt a miniszterelnök? Vajon a sztrájkról, a sztrájkhangulatról? Hogy Fico visszadobta a 6 pontját? Esetleg, hogy a pártja nem szavazta meg a Legfelsőbb Bíróság elnökének jelölt személyt? A már 15 ezer kirúgott dolgozóról?

Á, dehogy ...
"Látom, a hollandi mártás sokak fantáziáját megmozgatta. A magyar konyhában kevesebb mártást használunk, ezért aztán nem csoda, hogy sokan nem ismerik ezt az egyébként többfajta változatban készíthető alapmártást. Közkívánatra íme a recept, ami alapján én készítettem a hollandi mártást."

Ezek után következik egy takaros kis receptecske, már tényleg csak egy kis videó kellene mellé, ahogy köténykében kevergeti a mártást, és mehetne is egyből a TV Paprikába vagy a "Hal a tortán"-ban.

Ezek után tért rá a miniszter és pártelnök az őt leginkább foglalkoztató eseményre ... ami nem más, mint Lakatos Krisztián kiesése a Megasztárból:

"De ez mégiscsak egy vetélkedő, játék, és ha ilyen indulatok törhetnek felszínre, akkor aligha lehet csodálkozni, hogy ennél lényegesen összetettebb és sorsfordítóbb kérdések kapcsán éles vitákat látunk, sőt sokszor a megegyezési képesség hiányát. Nem láttam Lakatos Krisztiánt, nem követtem a Megasztárt, fogalmam sincs, hogy ebben a vitában kinek lehet igaza és azt sem tudom, lehet-e igazságot tenni. Dönteni lehet így, vagy úgy, de a döntést el kell tudni fogadni."

Sajnos ezek a megnyugtató szavak nem hatottak az agyhalottak zombiseregére, tényleg csak pár komment, ami ehhez az amúgy pártsemleges poszthoz született:

"Nem felejtjük és kérjük, hogy Miniszterelnök Úrék se felejtsék, hogy mit műveltek Orbánék kormányon és ellenzékben egyaránt!

Újból és újból el kell mondani, hogy amikor kormányon voltak nem a szegényeken segítettek, hanem a "polgárok"-nak,(haveroknak, egyházaknak) akiknek egyébként is volt mit a tejbe aprítani! (Széchenyi pályázati pénzek!Adókedvezmények (családi adózás -családi pótlék emelés helyett) igazságtalan lakástámogatási rendszer
30 milliós hitel felvételek támogatása(kamatkedvezmény, adójóváírás) Autópálya, metro leállítása (csak a dolomit bányákból a megrendeléseket intézték!fizették) Kettős állapolgárság népszavazási církusz generálása (a mi államháztartásunk, szociális rendszerünk terhére kívánták a román állampolgárságúakat M.o-ra beengedi egyik napról a másikra!!!! (szegény határon túli magyarok címszóval. Na akkor most ki a fontosabb Magyarország szegényei vagy Románia szegényei???

Az öszödi beszéd ellopása és félremagyarázása, a reformok szükségességének a Miniszterelnök úr által elmondottak félremagyarázása, a Miniszterelnök úr elleni támadások, alpári módon való gyalázása, a székházostrom generálása, a kormánybuktatási törekvés, a Magyar Gárda, a szélsőséges, jobbik támogatása (gárdatag Wittner M, összefonódás az önkormányzatokban a jobbikkal, a "véletlenül"tankelkötő "független" Gárdatag bácsi ország világ előtti produkciójának szervezése stb.) A reformok elindításának megfúrása (vizitdíj, tandíj)

És még sorolhatnánk.... Most meg úgy csinál, mintha ő is jót akarna? Ki hisz már neki? Senki! Most már az egykori "hivei" is kapkodják a fejüket, hogy miket mond és csinál!Most már teljesen belezavarodik a saját manipulációjába!reméljük egyre többen látják ezt!!"
 

 

"Kifejezetten örülök, hogy ebben a könnyűnek nem mondható politikai, gazdasági helyzetben is van ideje és energiája arra, hogy a magánember is szóljon hozzánk ezeken az oldalakon. Köszönjük Önnek!
Őszinte híve, DFerencné"

 

Drága Miniszterelnök Úr !
Nagyon jó olvasni most ezt a blogját is, különösen azért mert Ön érezte, hogy nagyon sokan szeretnék ezt a hollandi mártást elkészíteni !
Az igazi kellemes meglepetés számomra az volt amikor a Megasztárosokról is szóllt.
A miniszterelnök úrnak már megírtam, hogy a férjem nemszereti Önt mert Ő fityeszes, de én mindig elmondom neki ha akarja hanem, hogy a miniszterelnök úr miről ír a blogjába. Most is ezt tettem és nagyon örültem amikor a férjem azt mondta, hogy ments el a receptet és majd én kinyomtatom neked ! Ezért már ez haladás, hogy nemazt mondja, hogy nemérdekel nemakarok róla hallani!

A Megasztárosok küzül nekem a Viktor és Krisztián a befutók, én nemtudtam volna választani melyik legyen a győztes. A zsűrinek Dávidot kellett volna meneszteni szerintem.

Maradok sok szeretettel, puszilom: agika47

 

"Tisztelt Miniszterelnököm!

Ön nap mint nap megdöbbent engem.Természetessen pozitívan.A mai bloggal is bizonyítja,hogy ön minden ellenkező híreszteléssel szenben EMBER!
Azon viszont szintén csodálozok,hogy a rengeteg tennivalója mellett ilyen dolgokra is oda tud figyelni.Szerintem ez a mai beírás egy pozitív szinfolt.Ugyanis a napi politika néha nehezen emészthető világában kellenek néha könnyedebb témák is."

 


Kedves Miniszterelnök úr, kedves Feri!

Lehet, hogy jobbos blogtársaink majd azt mondják, hogy nekem mindenről orbán jut az eszembe, de úgy gondolom, hogy a Lakatos Krisztián és a többi kieső sértődöttsége, és a drukkereik reagálása alighanem mégis csak az ő ténykedésének eredménye!




Így van, a mai világban kellenek néha a könnyedebb témák...Köszönjük Nektek!

 

Címkék: gyurcsány

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr37817088

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: alternatíva 2008.12.19. 08:01:44

Fülembe forró ólmot öntsetekTehetségkutató verseny. Mert ilyen jótékonyak a mi kereskedelmi tévéink, gondolnak azokra az elnyomott tehetségekre, akik valamiért nem futottak be a showbizniszben. De nem esünk most neki a művészetek állami finanszírozását ér…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

states 2008.12.11. 15:43:05

Nem lehetne rávenni ezt a retardált barmot, hogy maradjon a hollandi mártásnál, mert otthon ő eszi meg, amit főz, ha a kormányoz, akor viszont mi, mindannyian...

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2008.12.11. 15:44:45

derelye!

igen én vagyok! a csőlátásoddal úgy se fognád fel, hogy nem mindneki gondolkodik úgy mint ti. éppen ezért nyugodtan gondold azt, hogy én voltam. könnyebb lesz neked éééééééés egyszerűbb! :)

zero!

túl magas volt a labda egy magamfajta bezuhovnak. Egyébként is téged minősítet az a mondat... én csak rágyúrtam :)

Johnny336 2008.12.11. 15:45:02

Lunitari 2008.12.11. 15:37:52

Szép és jó, de felvet egy elég komoly kérdést. Mindegyik lámapaoszlopon lóg/Dunában úszik Mohács irányába. Ki fogja vezetni az országot? Fidelitas? Ifjú Baloldal?
kismaszop, kisfityesz. (hál'istennek szadesznek nincsen "gyerekserege" :D)

Szerintem nem a hozzáértésükkel van a baj, hanem hogy elkurvultak, és beleszarnak mindenbe. Picsán kéne őket rúgni komolyan, néhány példaértékű esetet, aztán rájönnének, hogy "ezt nem kéne így tovább csinálni, mert felkerülünk mi is a lámpavasra."

Vagy Dunába az összessel, és bulizunk egy jót, amig bírjuk pénzzel. Ebben is benne vagyok :D

BandW (törölt) 2008.12.11. 15:45:29

zero,

Ilyen aktuálpolitikai meg gazdasági helyzetben is van élet a politikán túl.
(Sőt, csak ott van igazán.)

Elképesztő nagy ostobaságnak tartom azt várni egy politikustól, hogy csak az aktuálpolitikáról nyilvánuljon meg, egy orvostól, hogy csak orvosi kérdésekben mondjon véleményt, vagy hogy egy fizikus mostan csak a részecskegyorsítóval foglalkozzon a közbeszédben, mert ippen most adták át.

Több érttelme lett volna a te bejegyzésednek is, ha a mártás receptjét kritizáltad volna.
:-))

derelyegrádi szellem 2008.12.11. 15:45:54

zero

nem ő írja ezeket.

A kommentelők névsora pedig:

1 drágabolgárúr
2. daróczi család
3. vágó pista
4. gréczi zsolti
(ők pénzért)

és bezuhov
(ő önszorgalomból)

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2008.12.11. 15:46:08

by the way kérdésedre a válasz: született adottság napi tréninggel megspékelve :DDDDDD

mind2 (törölt) 2008.12.11. 15:47:34

" A párttal a néppel egy az utunk, a jelszavunk hollandimártás "
Magasságos Isten, lehet rossz helyre küldött engem a számítógépes programod ?
Mi jöhet még ebben a sokat szenvedett országban ?
Mondjátok, hogy évek óta csak álmodom :(

G.d.Magister · http://laudator.blog.hu/ 2008.12.11. 15:49:33

Gyurcsánynak sok arca van. Túl sok. Ez a Bulvárgyurcsány.

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2008.12.11. 15:49:52

huhh derelye!

eltévedtél a pokémonban! A vágó pityu az gonosz ultraliberális, és nem kommancs :)) én meg csak lóvéért dolgozok. látod, még a tényeket se vágod! gyakorloj többet!

egyébként mi van a kuruccal, hogy most feszt fletóblogot olvastok??

derelyegrádi szellem 2008.12.11. 15:49:55

"derelye!

igen én vagyok!"

Tudtam! :)

Gyurcsány blogon melyik vagy te, a DFerencné?

derelyegrádi szellem 2008.12.11. 15:54:13

a vágó pityu is kommancs, nyugodj meg bezu. Az igaziból. Még abból a vakhitű rákosista verzióból.

Anomalocharys 2008.12.11. 15:57:35

BandW 2008.12.11. 15:45:29

Gratulálok.

Akkor mégis mivel kellene foglalkoznia, ha nem azzal, ami a munkája és ami tényleg érdekli azt a réteget akik az adójukból eltartják Magyarországot és azt a csoportot, amit ha nem politikusnak neveznénk, akkor a szenny sokkal találóbb lenne...

Teljesen jogos, az orvosnak meg hadd szabadjon énekelnie, ha ahhoz támad kedve, még akkor is, ha előtte nyitotta fel a koponyád. Mert miért is lenne olyan lényeges, hogy állandóan a munkájával törődjön...

Azért kellene ezzel foglalkoznia, mert az összes többi politikussal ő oldotta meg, hogy ekkora szarban úszkáljunk.
Na ezért...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.12.11. 15:58:06

"eltévedtél a pokémonban! "

MUHÁHÁHÁHÁHÁ

komolyan mondom, nem is fogok írni semmit, csak nézem ahogy mindannyiótokat felbasz agyilag a bezu :DDDD

Seduxen (már NEM dr.) 2008.12.11. 15:59:34

"egyébként mi van a kuruccal, hogy most feszt fletóblogot olvastok??"

A kuruc nem elég radikális. ellenben a fletó-blog kommentelői... na azok az igazi elvakult radikális félbites barmok :))))

reKorrekt 2008.12.11. 15:59:54

Arról beszélve hogy ez a fasz meg ne hollandimártást kavargasson fütyörészve hanem kurvára depressziósan szétszégyellve magát kussoljon egy sötét verem alján. Hogy rohadna meg. És még reklámozza is. A sok hülye vén fasz meg be is szopja és még adják is alá a lovat... Hát bazmeg...
bocs

kicsi mérges öregúr (törölt) 2008.12.11. 15:59:57

Gyerejek!
Elment kevéske eszetek? Ezen lehet ennyit lefetyelni?

Én az agyhalptt

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2008.12.11. 16:00:23

"komolyan mondom, nem is fogok írni semmit, csak nézem ahogy mindannyiótokat felbasz agyilag a bezu :DDDD "

felőlem :) bár ennek az egyik feltétele nem adott

Seduxen (már NEM dr.) 2008.12.11. 16:00:37

Netbohóc :)))
lehet, hogy van, akit agyilag felbasz Bezu. Nekem momentán az agyamat más baszta fel. az ALKOHOLGŐZ :))))) Munkaidőben vazz.....

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.12.11. 16:02:00

Seduxen nem rád céloztam, hanem azokra akik nem tudják kezelni a magaslabdát. Ejnye :D

Seduxen (már NEM dr.) 2008.12.11. 16:02:10

Húúúh, szégyellje mindenki magát elfele... micsoda 10 pontos sértést kaptunk... na, ki veszi fel a kesztyűt??? :)))

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2008.12.11. 16:02:35

Sedux!

ha te mondod, én elhiszem! ti. én egyiket sem olvasom ... a néphittel ellentétben ugyanis nem vagyok mazochista :D

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.12.11. 16:02:50

Apropó alkoholgőz: A háztartásban lett egy 20 literes Staropramen CoolKeg hordócska, lehet nekiesek most már én is. ;)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.12.11. 16:03:27

Jancsibohóc: momentán én sem tudnám... nem tudnám eldönteni, hogy a magaslabdák közül (vagy 4-et látok, hukk...) melyiket is kellene :)))

Seduxen (már NEM dr.) 2008.12.11. 16:04:06

Bezu: pedig jó is az :))) MIJAÚÚÚÚ :))))

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.12.11. 16:05:54

Amúgy az a legjobb amikor az agyhalottakat agyhalottak pocskondiázzák. Mint pl. ez a százfejű norvégzenekar :D:D

Combi a ballibes Ferkófan 2008.12.11. 16:06:27

Nesztek országimázs bazzeg
Összevertek és megerőszakoltak egy amerikai diáklányt a hétvégén Budapesten, tudta meg a hvg.hu.
Az amerikai lány az éjszakai fürdőzésről tartott hazafelé barátaival december 6-án. A IX. kerületi Bakáts téren elvált tőlük, onnan egyedül ment tovább. A támadók ekkor estek neki, bántalmazták, majd megerőszakolták. A történtek után a meztelen diáklányt egy taxis vitte be a IX. kerületi kapitányságra.
A hvg.hu úgy tudja, a lányt a saját barátai is alig ismerték fel, kihallgatni pedig nem tudták a nyomozók. Az amerikai nagykövetség kérte, hogy az áldozat adatai bizalmasan kezeljék, a rendőrség egyelőre nem nyilatkozik a bűncselekményről.

Johnny336 2008.12.11. 16:08:01

BandW 2008.12.11. 15:45:29

Kicsit OFF, de Ferihez tartozik:
Emlékszem, amikor kitalálták a Tarka Magyarok az aláírásgyűjtést, hogy "szeressük a buzikat meg cigányokat még jobban, mint eddig", akkor megmondták, hogy Gyurcsányt, mint MAGÁNEMBERT" szívesen látják az aláírók között, de külön kérik, hogy ne mint kormánypárti politikus írja alá. Sőt, ne csináljon semelyik politikus ebből politikai dolgot, mert ez egy civil szerveződés.
Erre mit csinál, Fecó?! Nagy csinnadrattával (fotósok hada, sajtótájékoztató!) aláírja, és felszólítja Orbánt, hogy ő is tegyen ugyanígy.
Mindeközben kiderült, hogy Orbán már bőven Gyurcsány előtt aláírta, mint "Orbán Viktor, alcsúti amatőrfocista és kolbásztöltő", nem pedig "Orbán Viktor A Legnagyobb Ellenzéki Párt Mindenható Ura"-ként.
Tehát ha valakit külön kérnek, hogy magánszemélyként nyílvánuljon meg, de nem sikerül neki, akkor ne akarjon máskor sem jópofi, civil konyhatündérnek tűnni.

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2008.12.11. 16:10:45

Combi!!

és már lehet tudni hányan voltak azok a szemét cigányok??

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.12.11. 16:11:06

BandW

Azt hallottam, a Masszázs meg a Puruttya blogot is Gyurcsány csinálja, csak úgy, hobbiból, a munkája mellett ...bár szerinted ez is belefér, nem???

Vazze, ő a miniszterelnök. 4 éve. Aki miatt itt tartunk.
És tényleg ahelyett hogy álmatlanul forgolódna éjszakánként az elkúrásárt meg a sok hazugságért, mártás recepteket írogat. Nonszensz.

reKorrekt 2008.12.11. 16:11:30

A recept alatt, csak úgy lábjegyzetként megemlíthette volna feri azt is hogy hogy áll épp a kiskunlacházi nyomozás...

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2008.12.11. 16:14:23

zero!

Jól értem??? Azért megy tönkre az ország mert feri blogol??? XDXDXDXDXDXD

kár hogy most nem röhöghetek hangosan....pedig annyira jó lenne XD

Combi a ballibes Ferkófan 2008.12.11. 16:17:03

Bezuhov 2008.12.11. 16:10:45
Combi!!

és már lehet tudni hányan voltak azok a szemét cigányok??

Hol írtam azt hogy cigányok voltak faszparaszt?

Ned Coleman · http://nedcoleman.net/ 2008.12.11. 16:17:41

Az milyen jól jött volna ki ha mondjuk azt írja a nagyfőnök, hogy a kedvence a cigánypecsenye...?!

derelyegrádi szellem 2008.12.11. 16:17:53

seduxen

Én a bezutól nem veszek fel semmit. Ellátogattam híres neves blogjára. Hát négy posztot megnéztem. Tartalmi kérdésekkel nem foglalkozzunk, ne akarom égetni.

A blogon általam megismert 4 posztja közül a kommentek (NEM a kommentelők, az 1-5 között mozog) száma 1-15 terjedt. Összesen. A 15-ös nagy szériából 5 magáé, a nagy bezué.

Szorgalmas kommenetlő még bloodhound (biztos sokan emlékeznek rá, amikor jogi oktatást tartott itt, persze vadbaromságokat írva) természetesen nagy egyetértésben bezuval.

Na bezukám értem az egészet. Miért jársz ide. Mert a sajátod olyan szar, hogy oda szinte senki, bloodhoundon kívűl, aki valljuk be elég "szerény" társaság. És társaságra vágysz. Meg egy kis figyelemre, meg hogy végre hozzád is szóljon valaki. Ott ülsz bolgodban, aztán rád se kattint senki. Nem kell szabadkozni, szánalmas, de hát van ilyen. Én megértelek.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.12.11. 16:19:11

Bezuhov 2008.12.11. 16:14:23

Nézd, belefáradtam, hogy direkt tetteted magad hülyének.

Igen , baszod, gondolj amit akarsz ....

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2008.12.11. 16:20:38

derelye!

ez de béna volt tőled XD... mint egy pisis hülyegyerek. Ez már nekem ciki ..

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2008.12.11. 16:23:19

az a baj, hogy ez tényleg nem szélsőség

elég megnézni bármelyik indexes oldalt, hogy nyilvánvaló legyen
az orbánfóbia nagyon is létező valami, a kommunizmus szelleme még mindig itt van

reKorrekt 2008.12.11. 16:24:16

"ez de béna volt tőled"

Szerintem meg kurva jó volt XDD

Közben rájöteem láma vagyok, csak a szaksajtót kellett volna megtekinteni.
kuruc.info/r/1/31913/

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2008.12.11. 16:29:46

derelye!

az egy dolog hogy ellátogattál hozzám - bár senki sem hívott(sajnos nincs baromarcú szűrőm) - de te úgy sem tudod értelmezni a leírt szöveget, úgy hogy teljesen felesleges volt

a blökidnek, leguán-nak meg ne felejts kotyacsontot adni, olyan szépen csahol a hosszú nyelvével, hogy vétek lenne nem megjutalmazni :)

BandW (törölt) 2008.12.11. 16:31:28

zero,

szar életed lesz, ha mindenhez ezzel a mentalitással fogsz hozzáállni.
De ha ez a vágyad, hát nekem mindegy.

Az én véleményem ettől kurvára nem fog változni.

Ez a poszt akkor is megabaromság.
Leöntve valamiféle politikai generálszósszal.
Hogy kapcsolódjak a bejegyzés témájához .
:-))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.12.11. 16:34:02

BandW 2008.12.11. 16:31:28

Értem ... tehát az mentalitásommal van a gond, nem pedig a miniszterelnök tevékenységével ....

Köszön szépen hogy felhívtad erre a figyelmemet. Szerintem sikerült felnyitnod a szememet. Remélem a következő posztjaim ez már látszódni fog ....

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2008.12.11. 16:39:03

BandW

üdv az agymosottak polgári karikájában! és szégyeld magad, mint ahogy én :))

Johnny336 2008.12.11. 16:49:54

Nekem is van (volt) blogom. Csak olyan sikeres volt, hogy a ballibek elintézték a bezáratását. :D

Egyébként álljatok már le a személyeskedéssel, unalmas. (Tudom: Tessék, el lehet menni innen... :D).

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.12.11. 16:50:17

gyurcsány blogján épp csak egy kicsit több az agyhalott zombi, mint itt

orbanviktorpothu vendégkönyvében viszot pont annyi


sőt, bárhol a magyar netugaron ugyanez a helyzet

BandW (törölt) 2008.12.11. 16:52:39

Bezuhov,

Próbálom szégyenleni magam, de valahogy még nem megy.
Biztosan nem vagyok még ideológiailag elég fejlett.
:-))

Ned Coleman · http://nedcoleman.net/ 2008.12.11. 16:53:14

Egy híres ember szavait idézném:

mifolyikitt?

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2008.12.11. 16:58:03

Hannibal lő gól.... tényleg az orbanviki.hu-ról miért nincsenek idézetek??..

naaaaa, csak poén volt a kérdés :D nem komoly... nem kell mellre szívni! :D

na, до свидания elvtársak!
ma jó volt veletek! és még sokat is fizetnek érte :))

derelyegrádi szellem 2008.12.11. 16:58:29

bezu

a kommneteket tudtam még én is értelmezni. Különösen azt az egyet sikerült könnyen, ahol a poszthoz ez az egyetlen hozzászólás volt:

".D"

Ennyi. Ezért kár volt annyit gépelned. Persze az is lehet, hogy akkor pont bekapcsoltad a "baromarcú szűrődet", és téged sem engedett hozzászólni a saját posztodhoz.

"BandW

üdv az agymosottak polgári karikájában! és szégyeld magad, mint ahogy én :))"

De minden hozhat neked is valami jót, talán fogtál egy kommentelőt a blogodra BandW" személyében, így simán meglesztek csúcsszériában négyen is. (Ez is ok lehet arra, hogy idejárj, és nem vitatom.)

De azért a nyelved majd húzd ki BandW seggéből idővel, mert ez neki is kellemetlen lehet :-)

Maestro 2008.12.11. 17:03:54

szerintem a kávét felejtsd el és nyugodtan írd át defibrillátorra:)

egyszerűen beszarok azon ami itt van, és látom magam előtt a bamba, félig tátottszájú, éppen magaalánemszarókat, ahogy tapsikolnak a főfasz minden rezdülésére.

borulátó prognózis:
"Gyurcsány Ferenc egy csepeli kisnyugdíjas küszöbére szart. Mint kiderült, özv. K. Ilonának (73) tíz éve van székrekedése, és a kiadós kulázás kéjes eufóriája már a feledés homályába merült. A miniszterelnök így nyilatkozott: "Lehet, hogy rossz döntéseket hozunk, lehet, hogy nem kormányozunk tökéletesen, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy a magyar nemzet minden egyes tagja úgy érezze, hogy fontos a sorsa a kormány számára. Én félig magánemberként mentem oda, hogy megosszam vele, amim van. Gyerünk barátaink, végezzük a dolgunkat!"

Aztán majd jönnek a kommentek, hogy bezzeg a zorbán még csak le se szart minket! Meg senkisenemse csak ez a drágajóminiszterelnökúr...

scsaba1 2008.12.11. 17:11:35

Sírok vazze... Ezek a kommentek a édeskedvesminiszterelnök úr blogján.... :D

"Tisztelt Miniszterelnököm!" = mein liebe Führer

ááá, ez kész...:D

abdul 2008.12.11. 17:15:08

A büdös hurka lapját a patkánynak!
(és még moderáljatok...)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.12.11. 18:00:36

Bezuhov 2008.12.11. 16:58:03
Hannibal lő gól.... tényleg az orbanviki.hu-ról miért nincsenek idézetek??..

És Antall Józsi blogjáról? Vagy Horn Gyuláéről?

Majd ha 5. éve lesz Orbán miniszterelnök, azon napon majd összeszedek egy csokorra valót ...

Eszem meg áll, hogy állandóan mindenki Orbánnal jön, aki 2002 májusában (!!!) volt utoljára hatalmon....

Szerezném jelezni, időutazó agyhalottak, hogy 2008 dece,bere van ...

hatláb · http://ebenci.blog.hu 2008.12.11. 18:08:36

hogy a hollandi mártást szereti? Még ilyet! a gonosz imperialista nyugat fel húz! És mindenki tudja, hogy hollandiában lehet a melegeknek házasodni, meg füvezni is. Szerintem, ak tud olvasni a sorok között rájöhetett, hogy drága ferencünk egy titkos holland-magyar paktumot készül kötni.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.12.11. 18:14:50

Na leléptem a céges karácsonyi vacsorára ... a holnapi viszontlátásra!

Csillagszemű Juhász 2008.12.11. 18:17:43

Akit ti itt agyhalottnak hívtok azt máshol biztos pártválasztónak. Az agyhalottság sztorihoz hozzátartozik az a taxis aki elmesélte nekem, hogy a világválságot Fletó okozta. Tehát ott is vannak zombik. De ezek a kommentek tényleg királyak. "Drága Miniszterelnök Úr",meg OV tehet a Megasztárról. A szavazati jogot érettségi bizihez kéne kötni.

Csillagszemű Juhász 2008.12.11. 18:19:02

mi Bezuhov blogjánaka címe?

Azor 2008.12.11. 18:23:53

" Kedves Miniszterelnök úr, kedves Feri!

Lehet, hogy jobbos blogtársaink majd azt mondják, hogy nekem mindenről orbán jut az eszembe, de úgy gondolom, hogy a Lakatos Krisztián és a többi kieső sértődöttsége, és a drukkereik reagálása alighanem mégis csak az ő ténykedésének eredménye!"

Az. Van egy ismerősöm aki a TV2nél dolgozik, nem fedheti fel a nevét mert fél h kirúgják, de tőle tudom biztosan, hogy a Lakatos Má..Zsol..Gáb...Kriszti..án ellen(?) érkezett szavazatok 53%-a az Orbán telefonjáról jött! Monnyonle! Szőlőtelepek!

Azor 2008.12.11. 18:27:54

Azzal kell meggazdagodni h vény nélkül kapható, Anti-Orbán gyógyszereket dobunk piacra. A nyuggerek úgyis rá vannak kattanva a bogyókra, és a Zorbánt is utálják. Viszik majd mint a cukrot!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.12.11. 18:49:34

...ööö ...agyhalottak (biztos pártválasztók) számára talán újdonság, de a magyarok nagy többsége (úgy 6-7 millió) pont annyira utálja Ferencet, mint Viktort.

Meg a többit.

(én a magam részéről természetesen nem értek egyet ezzel a kritikátlan attitűddel; csupán a miheztartás végett hívnám fel rá becses figyelmüket:))

Karcolt lendület 2008.12.11. 18:50:07

"Zep 2008.12.11. 14:52:36
biztos forrásból tudom, hogy a hollandi mártást is elkúrta"

Igen, miután a hollandi mártásba nem kell tejszín - akármit is írnak erről magyar site-ok -, max. a végén lehet belekeverni, de azt már mousselinnek hívják. :-) A hollandi mártás egy alapmártás - mint a majonéz -, ami önmagában is jó halakhoz vagy zöldségekhez, de rengeteg féleképp lehet ízesíteni, variálni, ebbe pedig a tejszín bezavar.

Persze lehet azt mondani, hogy kicsit fehérebb, kicsit tejszínsebb, de a miénk.

Na mindegy, nem ez a legnagyobb gond vele. :-)

vasziljevics 2008.12.11. 19:43:52

zero · vastagbor.blog.hu/ 2008.12.11. 18:00:36
(...)Majd ha 5. éve lesz Orbán miniszterelnök, azon napon majd összeszedek egy csokorra valót ...

Eszem meg áll, hogy állandóan mindenki Orbánnal jön, aki 2002 májusában (!!!) volt utoljára hatalmon....

Szerezném jelezni, időutazó agyhalottak, hogy 2008 dece,bere van ...


annyit azért tegyünk hozzá, hogy OV mindezek ellenére (meg annak, hogy zsinórban 2x sem sikerült újra a Nemzet Miniszterelnökévé avanzsálnia) még mindig köztünk van, és fáradhatatlanul, mondhatni két kézzel szórja bölcsességeit a művelt, képzett, önállóan gondolkodó jobboldali szavazóknak... hogy nem unta még meg, a franc se érti...

Hannibalnak igaza van. a 2milla távirányítós zombi besavazza a parlamentbe a 380 ingeynélőt, a többieknek meg nincs alternatíva. atombombát ide!

Konegafi (törölt) 2008.12.11. 19:51:34

döbbenet, ennek a faszinak tényleg a mártás a legfőbb gondja. hogy rohadna meg az egész pereputtyával és gazdasági maffiájával.

komolyan, mi a francot lehet tenni ezekkel az emberekkel, hogy végre legyen ebből az országból legyen valami? két millió agyhalottat nem lehet felakasztani, csak mert agyhalottak. ez kevés érv manapság. de ez így nem megy. mártás, b+ ...

Konegafi (törölt) 2008.12.11. 19:53:27

elnézést, kiakadtam. *pirul*

szóval választási cenzus. nincs más mód. droidnak, trollnak nincs dóga szavazófülkében.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2008.12.11. 20:02:47

Konegafi

Istenem, már mióta agyalok a műveltségi - teszt-kitöltős, nem pedig érettségi vásárlós - cenzusos választáson...:(

agár 2008.12.11. 20:09:24

Csak az adófizetők szavazhassanak, mert aki nem tesz a közösbe, az ne akarja eldönteni mire költsék a közös pénzt. De ha ez nem megy, akkor legalább a szavazócédulákat kellene megváltoztatni úgy, hogy legyen rajtuk egy egyenes vonal, ahova mindenki beírhatja kire szavaz. A pontatlan, hibás szavazatok érvénytelenek. Ez az ikszelés túl könnyű.

vasziljevics 2008.12.11. 20:11:54

nosza, döntsük meg a rendszert... én veletek vagyok :)

a népsavazás borzasztóan demagóg intézményét el köll törűni, a felszabaduló maniból simán megoldható egy tesztkitöltős cenzus megszervezése.
de ahogy ezeket ismerem, kovászos uborkával még ezt az akadályt is venni tudnák... :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.12.11. 20:22:54

Micsoda pengeváltás volt itt ma!

derelyegrádi szellem 2008.12.11. 16:17:53
Valami hasonlóra jutottam én is Bezuval kapcsolatban a Sólyomos postban, bár a blogját nem írtam bele, mert az az ő "gyermeke", nem akartam cikizni.

A Hannibal Lektűr-attitűd · hannibal.blog.hu 2008.12.11. 16:50:17
Itt kérlek olyanok vannak, akik nagyjából hasonlóan GONDOLKODNAK. A Ferién meg olyanok, akik totál egyformán, fenntartás nélkül, sőt a józan ész határain túlmutatva imádják A Bálványt. A kettő korántsem ugyanaz.

Azor 2008.12.11. 18:27:54
Ez őrült jó! Betársulnék, ha lehet. :)

Roxvox 2008.12.11. 20:40:57

Hannibál.
Majd 2010-ben kiváncsi leszek, hogy a 6-7 millióból, hányan fogják útálni, a Gyurcsányt meg az Orbánt.
Egyébbként mi a baj ezzel a holland mártással, hogy így kibaszta a biztosítékot?

Roxvox 2008.12.11. 20:56:56

Mindenki annak nyal be, akinek akar (demokrácia szerű dolog van vagy mi), van aki érdekből, van aki szeretetből.

Ráérős miniszterelnök !!!!!!!!!!!

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2008.12.11. 22:05:00

"Kedves Miniszterelnök úr, kedves Feri!

Lehet, hogy jobbos blogtársaink majd azt mondják, hogy nekem mindenről orbán jut az eszembe, de úgy gondolom, hogy a Lakatos Krisztián és a többi kieső sértődöttsége, és a drukkereik reagálása alighanem mégis csak az ő ténykedésének eredménye!"

Ez most komoly?

Horizont 2008.12.11. 22:46:45

zero most látom új a szlogen.
"Ha egyszer lesz egy rendszerváltás"
Most akkor ki is az optimista?

Roxvox: van aki még a hollandi mártást is benyalja.

Szerintem Gyurcsány elég sokszor szerepet téveszt, és olyan dolgokat csinál amit nem akarunk látni, hallani egy kormányon lévő miniszterelnöktől. Ne jópofizzon, hanem tegye a dolgát!
Civil életet a családja, rokonai és barátai körében éljen. Ne az ország élén! Nem akarom látni önfeledten táncolni, sírva-ríva bejelenteni egy vonatbalesetet, blogot írni és azt dedikálni, nem akarom látni ahogy simogatja mások kezeit, nem akarom látni, hogy nem hárítja el az eszelős szekta szintű seggnyalást az idősek részéről, nem akarom látni ahogy kerekdeden mosolyog mint egy jólakott csecsemő, mert annyira elégedett magával.
Azt szeretném látni, hogy egy talpig úriember miniszterelnöke van ennek a kis országomnak, aki a népét SZOLGÁLJA!

Konegafi (törölt) 2008.12.11. 22:50:10

amúgy kicsiben szépen működik a cenzus. úgy hívják, beugró vizsga :D (édesanyám mondjuk sokat csuklik ...)

Konegafi (törölt) 2008.12.11. 22:54:51

teszt kitöltős cenzus nem jó, a droid beikszeli. nem, olyan kell, ahol le kell tudni írni egy legalább 5-7 szóból álló egyszerű mondatot. Ez a szint ugyanis már bőven elegendő némely egyetemista kvalitásait precízen lemérni. Ilyennel az ember nem beszélget (szóbeli tételt húz), hanem megkéri udvariasan (az fontos, mert értük van a zegyetem), hogy legyen kedves benézni a naptárjába a bejegyzést, mert a jövő héten találkozunk.

itt is ez kell. négy évente beugrót írni. más lehet a szint a négy elemihez, a 8 osztályhoz, a négy gimnáziumhoz, az egyetemhez, a doktorihoz és az MTA doktorához, de cenzus: KÖLL. ez így nem megy, hogy nincs TROLLSZŰRŐ!!!!

vasziljevics 2008.12.11. 23:17:12

és akkor fejlesszük tovább, hogy eredménytől függ a szavazat pontértéke :)
és akkor megent ott tartunk, hogy mennyire lássa át a ország/világ dógait a MTA elnöke meg a homeless a híd alatt - és mindkettejük szavazat 1-et ér. demokrácia sucks...

mumli 2008.12.11. 23:52:37

zero irásáról eszembe jutott egy ősi, magyar népdal, ami a "köszönjük néked, rákosi elvtárs" cimet viseli. ha akarjátok, holnap eléneklem nektek :D!!
reggelre káávéét

apaszka 2008.12.12. 07:03:54

Nagyon jókat olvastam itt!!! De a legjobb,hogy inkább szakácsként látnám Ferit! Főleg,hogy 3 műszakban dolgozom,de étterembe nem tudunk menni! NEM TELLIK RÁ! Pedig azt mondta-ellehet menni!!!! Ja,,,és kifizeti ki?! Én nem 15% adót fizetek!
-A szavazáshoz meg annyit fűznék,hogy mindegy ki nyeri,csak ne az amcsi gyerek legyen! Ezt is eladná az amcsiknak az ország,.,??? Vagy is a mester tomi ?! Számomra ismeretlen ,és azért írtam kis betüvel a nevét! Pl egy számát sem ismerem! Flipper Öcsinek igen!!! 43 éves vagyok amúgy!
------------------------------------------
A népszavazáshoz :
Vannak meggondolandó írások igen! PL az x ! Túl könnyü!!! De 3 x már a segíjért is elég!
Ja ,,,nézd meg mivel mászkál sok,pedig segíjt kapnak ,mert jár nekik,és orvori ellátást,holott még soha nem fizettek TB-t,,,Adót....?

molaris 2008.12.12. 08:19:28

Azt nem értem, hogy az a sok beteg, akit az OPNI- ból kizavartak, hogy kerül klviatúra elé? Feri intézte nekik?:)

buckafej 2008.12.12. 08:24:13

Gyurcsány szegény gázórát figyelő anyja útban Párizsba itt:
tv2.hu/Videok/2008-12-10-utasok_karteritese_-_tenyek_riport

reKorrekt 2008.12.12. 08:31:34

"a blökidnek, leguán-nak meg ne felejts kotyacsontot adni, olyan szépen csahol a hosszú nyelvével, hogy vétek lenne nem megjutalmazni"

Hát, ha már megint személyeskedsz talán megtehetem én is, így neked meg bizony a jó kurva anyukádat ;)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.12.12. 09:35:17

leguán: erről a régi vicc jutott eszembe a Korbuly és Zseleznyi párbeszéd, mindenki mondjon olyan mondatot, amiben 2X szerepel a másik neve c. történet margójára:
"9-korbujj be a seggembe, és 10-korbujj ki onnan"
"Zseleznyi-zseleznyi a JÓKURVAANYÁÁÁDAAAT" :)))

Amúgy természetesen cikkhájl mindenkinek :)

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2008.12.12. 09:40:19

zero

A sok mellreszívástól már igazán bögyös maca lehetsz :)))
Amúgy Isten ments, hogy bántsam Mihályt, a dicsőt, az igazmondót, a 2 millió droid urát. Csak hangsúlyoztam a két birkanyáj közötti "csöpp" párhuzamot.

Corry 2008.12.12. 11:28:31

--
Bezuhov 2008.12.11. 16:14:23
zero!

Jól értem??? Azért megy tönkre az ország mert feri blogol??? XDXDXDXDXDXD

kár hogy most nem röhöghetek hangosan....pedig annyira jó lenne XD
--

Nem azért megy tönkre az ország, mert a mi Ferink blogol, hanem egyéb tevékenysége folytán.
Mi lennénk a legboldogabbak ha csak blogolna...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.12.12. 11:46:53

re laspalmas

hát ja

a tetveskurvaanyázók pl valóban nagybetűs GONDOLKODÓK?:))


szvsz "totál egyformán, fenntartás nélkül, sőt a józan ész határain túlmutatva" imádni - vagy utálni pont ugyanúgy agyhalott zombiság

(függetlenül a tárgytól)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.12.12. 17:07:09

Bezuhov

"A sok mellreszívástól már igazán bögyös maca lehetsz :)))
Amúgy Isten ments, hogy bántsam Mihályt, a dicsőt, az igazmondót, a 2 millió droid urát. "


Ki a tököm az a Mihály?

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2008.12.12. 17:21:02

zero

íme a válasz - amit btw. a googleban is megtalálhatsz

"– Keresztény családba születtem – mondta Orbán Viktor –, rendes nevem is van, nemcsak az, amit önök ismernek, ez az alázatot nélkülöző Viktor. Megkereszteltek, fölvettek e keresztény közösségbe, elsősorban a nagyszüleim ragaszkodásának eredményeképpen. A keresztlevelemben a Mihály név is szerepel. Ez nem olyan rossz kombináció, ha belegondolok."

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.12.12. 17:24:48

"Mint megtudhattuk Gyurcsány Ferenc moziban járt feleségével és a főzés tudományát is gyakorolta: hollandi mártást és habcsókot készített. Aki esetleg nem ismeri az étek receptjét, az elolvashatja hogyan készíti a kormányfő. A fórumon ugyan kisebb vita alakult ki, hogy hogyan helyes a recept, de tejszín ide, tejszín oda, mindenki úgy főz, ahogyan ő szereti az ételt, ezesetben a mártást. A politikus állítása szerint, a mártás finomra sikerült, a habcsókból viszont legközelebb csak boltival lepi meg családját.
Talán nem is ez a fontos, sokkal inkább az, hogy az ország vezetőjének arra is van ideje, hogy feleségének saját keze által készített finomsággal, illetve egy romantikus mozival kedveskedjen." (Népszava)
Ebből egyszer film lesz! :))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.12.12. 17:40:04

Bezuhov 2008.12.12. 17:21:02

Köszi :)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.12.12. 17:41:18

laspalmas 2008.12.12. 17:24:48

Romantikus mozi a Köztársasági Őrezreddel ..vajon melyik mozit bérelték ki és zárták le az egész kerületet?

Horizont 2008.12.12. 17:42:50

Bezuhov 17:21
" ez az alázatot nélkülöző Viktor."

Most az egyszer jól jellemezte önmagát sohasemhazudtamviktorunk:)))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2008.12.12. 20:35:32

"teszt kitöltős cenzus nem jó, a droid beikszeli. nem, olyan kell, ahol le kell tudni írni egy legalább 5-7 szóból álló egyszerű mondatot."

A lyukas teszt is teszt.;-) A lényeg, hogy lehetőleg objektíve le lehessen mérni a választási bizottság tagjainak, és megmaradjon a validitás és a reliabilitás. Töri szakmódszertanon döbbentem csak rá igazán, hogy mennyiféle választ lehet adni egy félreérthetetlen rövid esszékérdésre, és egyes esetekben elég nehéz objektíve értékelni. De bárcsak itt tartanánk már.:-/

"Ez a szint ugyanis már bőven elegendő némely egyetemista kvalitásait precízen lemérni. Ilyennel az ember nem beszélget (szóbeli tételt húz), hanem megkéri udvariasan (az fontos, mert értük van a zegyetem), hogy legyen kedves benézni a naptárjába a bejegyzést, mert a jövő héten találkozunk."

Írtam már beugrót, nincs is bajom vele, mert a legtöbb esetben nem kellett utána már a szóbelivel foglalkoznom.:) (Bár a szóbelit jobban szeretem.)

"itt is ez kell. négy évente beugrót írni. más lehet a szint a négy elemihez, a 8 osztályhoz, a négy gimnáziumhoz, az egyetemhez, a doktorihoz és az MTA doktorához, de cenzus: KÖLL. ez így nem megy, hogy nincs TROLLSZŰRŐ!!!!"

Ebben teljesen egyetértünk. És nehogy valaki arra hivatkozzon nekem, hogy drága, mert akkor ennyi erővel se népszavazást, se érettségit ne tartsunk.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2008.12.12. 20:52:03

"zero irásáról eszembe jutott egy ősi, magyar népdal, ami a "köszönjük néked, rákosi elvtárs" cimet viseli. ha akarjátok, holnap eléneklem nektek :D!!"

Épp itt rohad az asztalon egy 1950-es, negyedik kiadású Szovjet dalok című gyűjtemény. Fenomenálisan undorító. Nemcsak cirill betűs és magyarra fordított szövegek, hanem latin betűs, fonetikus - egyébként borzasztó - átírások is díszelegnek a kotta alatt.
Ez például gyönyörű darab:

"A magyar-szovjet barátság dala

1. A szép Magyarhon ujraéledt,
Mely ezredéven át volt rab,
Az ős Dunát midőn elérte
A verhetetlen szovjet had.
A hősöket nagy Sztálin küldte,
Pusztulj, fasiszta csőcselék!
E föld ma már a béke földje,
Itt már hatalmon van a nép.
A célunk egy,
És csak egy az út a cél felé,
Ahol vár ránk a boldogság.
Mint a szovjet nép,
Hű barátja már e nemzetnek
Az egész dolgozó világ!

2. A múlt gonosz nyügét lerázva
Egy új Magyarhon épül itt,
Mely küzd a szebb, a jobb jövőért,
Híven követve Rákosit.
Jó harci fegyver most a szerszám,
A munka népe síkra száll;
A Szovjetunió előtte,
Mint győzelmi példa áll.

3. Föl, Március szabad magyarja!
Most te felelsz a sorsodért,
Nem álom már Petőfi álma
És Kossuth sem hiába élt.
A szovjet hősök emlékműve
Ott őrködik ma Pestbudán
És Sztálin hű baráti szemmel
Hint fénysugárt jövőd útján."

No comment.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.12.12. 20:58:52

"A hősöket nagy Sztálin küldte,
Pusztulj, fasiszta csőcselék!"

Ez még most is mennyire megállja a helyét. :))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2008.12.12. 21:31:27

És a szovjet hősök emlékműve is itt őrködik a Szabadság téren, a Trianon emlékmű helyén.

more 2008.12.12. 23:32:34

uuuuu anyam!!! rohadt budosmocskoskapitalustak meg az ev vegi hajtas....mirol maradtam le en a napokban itten:)))))) a szellem-bezu parocska egyre jobbakat produkal....lassan ezt is publikalni kene, oszt dedikalhatna mindenki, es csokolgathatnank egymas kezet, meg baromarcuzhatnank egymast hehehehehehe

sztem gyurcsokelvtarsnak kurva jo marketing es pr szakemberei vannak. nagyon sokat lehet toluk tanulni. mongyuk sok kedvem nincs hozza....

more 2008.12.12. 23:57:40

ja, es azoknak, akik azon rugoznak, h az itt blogolok ugyanolyan zombik, mint a gyurcsoken irkalok: tan nem kene osszehasonlitani pl az itteni brigadot az egymosott nyuggerek es kadarrajongok taboraval, akik gondolkodas nelkul beszopnak mindent, amit a 'szentember' szarik-fosik.
lehet, h nem mindenkinek tunik fel,de nekem az a velemenyem, h itt ertelmes, tanult, muvelt emberek probalkoznak eszmet valtani, es nem egy elmebeteg bohocnak a szavait isszak. az ellenkezo velemeny nem azt jelenti, h a masik egy idiota zombi, aki orban-ikonhoz imadkozik reggel-este....

akinek nem inge.....

parttalan 2008.12.13. 11:40:00

more, ezzel a beírással te vagy a leghülyébb. A kádárista kisemberek ott vannak mindkét oldalon. Ráadásul mintha Kádár szerepét éppen a tróger Orbán próbálná betölteni...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2008.12.13. 13:44:38

Miért, itt hány Kádár-fan vagy Orbán-alattvaló van? (Itt, nem en block a jobboldalon.)

more 2008.12.14. 23:23:57

parttalan, leszel szives megtanulni olvasni, es utana parasztkodni, koszonom.
elobbi bejegyzesemmel pedig pontosan nem rad gondoltam...nem lattalak meg itt, de egy masodperc alatt be is bizonyitottad, h te nem tartozol az ertelmes emberek koze az itteni blogon.

süti beállítások módosítása