Skip to content


       Szűrés lista

Kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a Miskolci Rendőrkapitányság

A következő felhívást a BAZ megyei rendőrkapitányság jutatta el a Boon.hu-nak és több másik hírportálnak remélve, hogy több idős ember olvassa az oldalakat és ezáltal felvérteződik a rablások, lopások, fosztogatások ellen. Naponta olvasva a boon-t és a kommenteket, néha tényleg olyasmi gondolatok ütnek szöget a fejembe, -annak ellenére, hogy az önkormányzat a rendőrség mellett egy úgynevezett városőrség munkáját is fizeti,  hogy Tábornok Úr, fel kell adnunk Miskolcot és visszavonulni a Bükki Nemzeti Parkig. (Sarkítok természetesen kicsit)

"Miskolc város területén és vonzáskörzetében az utóbbi időben megszaporodott az időskorúak sérelmére házalással elkövetett bűncselekmények száma.

Ezen bűnelkövetők hulladékfém-, virág-, régiségek vásárlásával, zöldségek eladásával, valamint önkormányzati segély vagy valamely közüzemi díj visszafizetésének ürügyével jutnak be áldozataik lakásába, ahol a figyelmüket elterelve eltulajdonítják a lakásban található értékeiket, készpénzüket, melynek tárolási helyét előzőleg a sértettel megmutattatják. Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy ne engedjenek be idegent a lakásukba addig, amíg meg nem győződnek személyazonosságáról, illetve jövetelének céljáról. Amennyiben gyanús személyekkel találkoznak, értesítsék a rendőrséget az ingyen hívható 112 segélyhívón, vagy a 107-es telefonszámon. A közeledő ünnepekre tekintettel felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a piacokon, bevásárló központokban, valamint a tömegközlekedési eszközökön különösen figyeljenek értékeikre, hogy ne váljanak zsebtolvajok áldozataivá. Közterületen árúsítóktól csak abban az esetben vásároljanak, ha az eladni kívánt portékát az árus meg tudja mutatni. Ne vásároljanak olyan személytől, aki a vételár átvétele után egy távolabbi helyről kívánja előhozni áruját. Az ünnepek és az azt megelőző napok biztonságának szavatolásáért megerősített rendőri jelenlétet biztosítunk azokon a helyeken, ahol a vásárlások miatt megnövekedett forgalomra számíthatunk. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog, Biztonságos Új Évet Kíván: a Miskolci Rendőrkapitányság"

És, hogy legyen egy kis összehasonlítási alapunk , de nem azért, hogy bárkit bátorítsunk: A tengeren túlon 2007-ben egy Joe Horn nevű texasi nyugdíjas, shotgun-nal agyonlőtt két afroamerikait, mert azok épp kirabolták a szomszéd házát. Azóta az öreget hősként kezelik! Ott így mennek a dolgok. A hangfelvétel itt, írásban meg itt.

Címkék: rendőrség miskolc

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr48817244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reKorrekt 2008.12.12. 08:33:53

Joe Horn for President!

Nanehogymá 2008.12.12. 08:58:27

:D Há drága tetvíreim. Há hogyé lopjak csírkét ha még a szomszíd is lelőhetne he??? :D

Ha kialakulna itthon is az ilyen mentalitás azonnal rohannék az ecserire egy forgócsöves gépágyúért, aztán a kertben elszórnék néhány húszezrest, meg rézcsővet...:D

Johnny336 2008.12.12. 09:04:57

Valószínűleg egy ilyen törvény után megszaporodnának az automata turretek a kertekben :D

Mindenki lecserélné a bull masztiffot állványos MG42-re :D

Johnny336 2008.12.12. 09:08:42

cett!

Köszi, ezen gondolkoztam, aztán maradtam az mg42-nél! :D

Egyébként szerintem röhej, hogy ugyan a törvényi lehetőség nem adott, hogy akár halált okozva védd a személy- és vagyonbiztonságot, illetve a magántulajdont, de felhívás van, hogy: Figyeldoda, jönnek a "trükkös tolvajok"! És mit cisnáljak vele? Kérjem meg, hogy ne lopja el a pénzemet? Vagy üssem agyon? Akkor pedig jön az, hogy miért bántom a megélhetési bűnözőt...

Combi a ballibes Ferkófan 2008.12.12. 09:23:23

Bezuhov vigyázz cigányozás :)

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2008.12.12. 09:28:35

kösz Combi a figyelmezetetést, de itt már poszt is erről szólt, szóval marhára nem lepett meg.... meg ha erre járok úgy alapból nem lepődök már meg semmin :))

Hosszúlépés 2008.12.12. 09:30:56

Röhej. Idősekre, fiatalokra, bárkire, aki védtelen rátámadnak de azért vigyázzunk. Kösz. Amúgy miért pont a fegyvertartási törvény nem lehet liberális????
Konkrétan én nem tudnám megvédeni magam egy darab 70 kilós támadóval szemben sem (na jó, max ha tökönrúgom). Mert ugye jön az arányosság. Ha vajaskenyérrel támadok rá, már akkor is én vagyok az agresszív.
MG42-t minden karácsonyfa alá! :D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.12.12. 09:31:49

"Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog, Biztonságos Új Évet Kíván: a Miskolci Rendőrkapitányság"
Szomorú, hogy ilyen állapotok uralkodnak az országban.

Ombuccmann 2008.12.12. 09:37:13

Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy a bűnözőket kurva nehéz megfogni, szervezetünk erre nincs felkészülve, ezért jövőre a miskolci rendőrkapitányság jelen felhívást jogszabállyá minősíti, a törvény pedig teljes szigorával lesújt azokra az áldozatokra akik az ebben foglalt alapvető viselkedésnormák ellen vétettek.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.12.12. 09:37:19

laspalmas: mit vagy oda!? Legalább BIZTONSÁGOS új évet KÍVÁN a yard, ha már ezt biztosítani nem tudja :)))

Ombuccmann 2008.12.12. 09:38:58

A kiszabható büntetés a bűncselekmény btk.-ban foglalt büntethetőségének felső határa.

Rwindx 2008.12.12. 09:42:17

Pár hete már olvastam a dologról, itt a vélhetőleg teljes, és magyar nyelvű szöveg:

Horn irányt mutatott

Joe Horn texasi nyugdíjas egy szokásosan unalmasnak induló nap reggelén arra lett figyelmes, hogy két ismeretlen néger kulcs helyett feszítővasakkal nyitja ki a szomszéd ház bejárati ajtaját és a mellette levő ablakot.
Horn úr visszalépett a házába, kivett a fegyverszekrényéből egy régimódi hosszúcsövű puskát és mire a tornácára ért, addigra a két betörő már meg is pakolta a zsákját a szomszéd cuccaival és távozni készült a szomszéd udvarán keresztül.
Horn Jóska egyik kezében a telefonnal, a másik kezében a tekintélyt parancsoló fegyverrel arra kérte a néger betörőket, hogy ne menjenek sehova, mert ő már hívta a rendőröket, mindjárt ideérnek és beszéljék meg együtt a látogatásuk célját. A segélyhívó ügyeletese valóban a vonalban volt, így az ügyeletes tisztán hallotta - és vette automatikusan magnóra - Horn úr minden szavát. Azt is, mikor kétszer mondta nekik, hogy lőni fog, ha nem engedelmeskednek, mert neki erre joga van, bizony, mert ez Pasadena és nem Kesznyéten.

Erre az egyik nagyon okos betörő ledobta a zsákot, átrohant Horn udvarába és meg akarta ütni a valószínűleg osztrák stüszivadász családból származó Horn Jóskát. Mikor a munkájában megzavart néger a tornác alsó lépcsőjére ért, Horn így szólt: "Még egy lépés és meghalsz." A néger nem hitt neki és meghalt.
Horn a füstölgő fegyverrel a másik hullajelölt felé fordult és arra kérte, hogy most már ne ugráljon, hanem fogadjon szót és várja be a rendőröket. Ez a néger sem hitt neki, így aztán ő meg a szomszéd füvén hunyt el. A felszólításokat és a beszélgetést a telefonban fülelő ügyeletes is hallotta a két nagy pukkanást, a szirénázva kiérkező rendőrök pedig pár perc múlva letakarták az agyonlőtt betörőket.


A kettőből kettőt, azaz kiváló céllövészeti eredményt felmutató Horn úr visszament a nappaliba, töltött magának egy korai whiskyt és tollba mondta a nyomozóknak, hogy mi történt. A rendőrök bólogattak, sajnálkoztak, hogy a magyar kollégáikkal ellentétben ők munkaidőben nem ihatnak, kezet ráztak majd elmentek azzal, hogy a nyomozás végeztével értesítik az eredményről. Horn Jóskát nem tartóztatták le, még ideiglenes őrizetbe vétel sem történt és költöznie sem kell Monokra. Nem bizony, mert Pasadena nem Kesznyéten.
Horn úr tudta, hogy a texasi CD törvény (Castle Doctrine, Castle Law vagy más néven Defense of Habitation) értelmében törvényszerűen járt el, ellene a történtek miatt semmilyen jogcímen vádat emelni nem lehet. A CD törvény nem csak a ház tulajdonosát jogosítja fel a saját tulajdona fegyveres védelmére, hanem a szomszédét is ugyanazzal a törvényi erővel védi: ennek értelmében Hornnak joga volt a szomszédjánál betörési céllal látogatást tett idegeneket akár a saját, akár a szomszéd területén lelőni.


A néger szervezetek rasszizmust kiáltottak, majd nagyon hamar elhallgattak, mikor kiderült, hogy a megvédett szomszéd család a Vietnámban rendületlen erővel épülő szocialista paradicsom áldásai elől futott Pasadenáig. Utána összetrombitálták a környék négereit egy antifasiszta, antirasszista, antináci, antisatöbbi tüntetésre, de ebből sem lett semmi, mert néhány száz morc külsejű, bakancsos, bőrmellényes Harley-Davidson motoros lekempingezett Joe Horn és a vietnámi házának környékén, akik degeszre ették és itták magukat a helyi lakók által számukra összehordott ingyen kajával és piával. A baseball ütőiket és a motorkerékpár láncaikat szórakozottan lóbáló, dudurodó zsebeiket néha megvakaró fehér fiatalemberek láttán az antifasiszta, antirasszista, antináci és az antisatöbbi néger fiatalemberek tisztes távolságból anyázva-kiabálva lassan felszívódtak.


A nyomozás egyébként teljes sikerrel járt: kiderítette, hogy Miguel Antonio Dejesus és Diego Ortiz, a két lelőtt kolumbiai néger betörő illegális módon szökött be és tartózkodott évek óta az USA-ban, mind a kettőjüknek az Egyenlítő hosszúságával megegyező priusza volt, akiket nem csak a hazájukban, de az USA több államában is régóta köröztek és munkából származó jövedelem helyett már hosszú ideje lopásokból, betörésekből, és rendszeres kábítószer-kereskedelemből töltötték fel a bukszájukat. A két hirtelen elhunyt néger tagja volt annak a Houston-i betörő és kábítós bandának, akik centekért adták tovább az orgazdáknak a rabolt ékszereket, műtárgyakat és egyéb értékeket.
Az illetékes megyei főügyész a nyomozást azzal zárta le, hogy Mr. Horn ügyében törvénysértés nem történt.


Az ügy végül is azzal a kellemetlen hatással járt a 62 éves nagypapa részére, hogy az eset óta fokozott ütemben hízik: ugyanis ismeretlen okból kifolyólag a környék vendéglősei nem tartják jónak Horn pénzét, így bármelyik vendéglátóipari egységbe tér be, fizetéskor nem talál olyan pincért aki tudná, hogy mit fogyasztott, vagy elfogadná tőle a számla ellenértékét.
Pasadena nagyon messze van Kesznyétentől

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2008.12.12. 09:52:42

Horn Jóska fia, Horn Józsika rá két hétre elővette apuci puskáját, és elment vele játszani az erdőbe. Walker Bálint barátja is vele tartott. Majd Józsika egy óvatlan pillanatban megbotlott, s véletlenül előtte barátja lábát, majd fejét.
Józsikát láthatóan nem viselte meg a dolog, de 7 év múlva vette apuci új shotgunját, és lemészárolta osztálytársait. Valószínűleg mégis depressziós volt.

A közvélemény azóta is tanácstalanul áll az eset előtt.

DArchAngel 2008.12.12. 09:55:41

No, azért hősként kezelni a fickót kicsit erős.
Szép dolog, hogy megvédte a szomszéd értékeit (nálunk az életét se védenék meg sokan), de azért ne ez legyen már a követendő példa.
Inkább csak amolyan ultima ratio. Először talán a rendőrséget kellene kicsit jobban elereszteni, aztán gondolkodni a lakosság felfegyverzésén.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.12.12. 09:59:55

Angelnek kell igazat adjak: az egy dolog, hogy a civilek elkezdenek fegyverkezni (mert a töketlen rendőrség nem tudja/akarja tenni a dolgát), erre a megélhetési betörő egy idő után nem rugóskéssel jön, hanem ak47-essel. Erre én lecserélem a 9mm-est egy MP5-re, erre ő M61-essel támad. Ennek a spirálnak hol lenne a vége??? Sok jó ebből nem sülne ki... Én még mindig inkább a preventív ítélkezésben hinnék, ahol az első pár próbálkozó kapna egy olyan 2 jegyű természetes számot ajándékba, hogy rárohadjon a műanyag lakat. Egy idő után talán csökkenne a "vállalkozókedv"...

Jól mondom -e bárándygergely képviselő/btk.szakértő elvtárs/úr ??

cett · http://cettblogja.blogspot.com 2008.12.12. 10:15:00

"Mert ugye jön az arányosság"

Hosszúlépés: legyen nálad egy kés és egy free tartható gázpisztoly. Ha megtámad, elédobod a kést, amint értenyúl a full tárat a képébe nyomod...

Hosszúlépés 2008.12.12. 10:24:32

cett


jó, ötlet! Köszi :)

Nanehogymá 2008.12.12. 10:26:43

Seduxen: A börtönnel csak az a baj hogy nincs visszatartó ereje. Bemegy a bötrönben, kaját kap, sulyzózik és csináltat egy itt "jártam tetkót". A végeredmény egy terminátor.
Persze ezt is a mi pénzünkön.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.12.12. 10:30:16

Nanehogymá: ja, én nem is úgy gondoltam, hogy kap 42 NAP letöltendőt... Én kb úgy képzelném el a Btk. módosítását, hogy a jelenlegi büntetési tételek mögé egy nullát írunk. Ha egy betöréses lopásért, rablásért kaphatna mondjuk 20-30 ÉVET, na annak lehet, hogy lenne visszatartó ereje... Persze a feltételes szabadlábra helyezés kizárása mellett...

Nanehogymá 2008.12.12. 10:33:32

Na úgy igen. És persze a börtön is legyen börtön.
Legalább annyi munkát végezzenek a börtönben, hogy az önfentartó legyen. Ha már börtönben van ne az adófizetők pénzén kajáljon.... Elvégre is büntibe van vagy mi...:D

molaris 2008.12.12. 10:37:27

Valami félreértés van. Itt szanatóriumok működnek, nem börtönök.
Irányított szabadidő, csákány, szívlapát, és a frissen fejtett szén, kő olcsóbban jut a felhasználóhoz. Meg még súlyzóra sem kell költeni. Ha nincs meg a napi norma, nincs vacsi. Lenne visszatartó erő, és utána jól hasznosítható a gyakorlat az útépítéseknél.

cett · http://cettblogja.blogspot.com 2008.12.12. 10:38:11

mondjuk a börtönből kiterelni őket (szoros gatling felügyelet mellett) ótópályát építeni, rögtön nem kellene az alkalmi munkavállalói könyvben trükközni láthatatlan tintával....

Seduxen (már NEM dr.) 2008.12.12. 10:38:28

Nanehogymá: ötletedet továbbgondolva, a Farm (vagymijjafasz volt a címe) apropóján ebből még valóságsóóót is lehetne indítani A Börtön címmel... Na??? Megnépszavaztatjuk???

Hosszúlépés 2008.12.12. 10:38:50

Nanehogymá 2008.12.12. 10:33:32

Pontosan. Még a végén a Szadesz megszavazná nekik a házastársi szobát v mit és kész, el lenne rendezve a sorsa. Napi 3x étkezés, fedél a feje fölött, tv, internet, fitness-wellness, az asszony meg jön minden kedden és pénteken.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.12.12. 10:40:00

eric: a post címében az elütést nem akarod/akarjátok majd javítani? (csak azért, hogy beszólhassak, jeeeeee :))) )

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.12.12. 11:08:07

Te se szójjj be! Tegnap cégas karibuli volt, meg vagyun krohadva..hic.:D

am azt még zero írta az én címem egyszerűen rendőrségi felhívűás volt...Sajnos mindkettőnknek rossz szokása belepiszkálni a másik posztjaiba...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.12.12. 11:09:27

Seduxen

Reggel 9 óta redbullt szürcsölgetek 2 kávé között. Ma ne báncsatok ...

Johnny336 2008.12.12. 11:14:41

Gondolom jó volt a céges vacsi :D

Seduxen (már NEM dr.) 2008.12.12. 11:21:16

Részvétem :)) Nálunk ma lesz...

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.12.12. 11:32:34

benne voltam az utolsó kettőben aki hazament...vagy , hoyg is kell ezt mondani:D

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.12.12. 11:33:24

jah és kaptam díjat az egész éves munkámért:D

a blogot viszont nem jutalmazták a szemetek pedig azt is munkaidőben lőjük:D

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2008.12.12. 11:38:11

Elég sokáig keringett olyan videó, valahol Afrikában elkaptak egy tolvajt. Bevitték egy udvarra, bozótvágóval lekapták a jobb kézfejét, ráhúztak egy kék nejlonzacskót, felbaxták egy platóra és mehetett a kórházba. Már ez is sokkoló, de valahol bevált. Apukám szokta mondani, az embereket tanítjuk, az állatokat idomítjuk.

Hozzátenném, Texas és Alabaszotama, azért erősen a ló túlsó oldala, semmiképpen nem venném példának. Nézettek meg egy-két Borat interjút, ahol szépen kifejti a texas-i lövésegylet emberkéje, hogy szívesen elmenne hozzá Kazahsztánba, mert itt csak céltáblára lehet lövöldözni, míg borat vigyorogva ecseteli, hogy kazahsztánba, meg köztörvényesekre, zsidókra és melegekre is lehet! A hüllőagyú shotgunos meg benyalja... A vérrasszista sötét, degenerált fajtája az amerikainak innen származik. Csak nézzetek rá a fényképre...

Johnny336 2008.12.12. 12:09:31

Asszem az egyik Criminal Minds részben volt, hogy Texasba mentek valami sorozatgyailkost kergetni, és a rendőrségen kérdezték, hogy "kinek lehet .357-es, lézerirányzékos fegyvere a városban?" Erre a rendőrfőnök azt válaszolta: "Ez Texas, kinek NE lehetne :D".

NA ennyit erről. Azért nem szabad átesni a ló túloldalára. Védhessük meg az otthonunkat, értékeinket, de ne RPG-7-tel...

Vámos Sándor · http://passport.blog.hu/ 2008.12.12. 12:46:50

A 130 kilós, Bizsu névre hallgató bull-masztif-ot és a 130 dB-re hangolt, valóban dobhártya szakító riasztót ma sem tiltja törvény.

kill004 2008.12.12. 12:54:01

Ezzel a városőrséggel kapcsolatban:

Havernak benzinkútja van Miskolctól 20 Km-re. Ott (is) szokott tankolni Lakatos Attila. Haverom összefutott vele, beszélgetni kezdtek, szóba került ez az avasi magán örző- védő cég, amelyiket a város alkalmazza 20 milláért. Budapesti cég, tele kiöregedett, elhízott, volt rendőrökkel akik csak azon a részen járőröznek, ahol amúgy sincs gubanc. A "sűrűjébe" be sem mernek menni. Szóval a város adott a szarnak egy pofont. Na, ezt Is kifogásolta Lakatos. Aszondja: Miért nem adták nekem a 20 millát, az embereimmel rendet csináltam volna. Így csak megint valamelyik önkormányzati haver járt jól ( meg persze a security cég).

A_Harlem_Fekete_Führere 2008.12.12. 16:05:20

Seduxen és Nanehogyma:

A valóságshow-hoz: akkor már csináljuk valami egzotikus környezetben. Mondjuk egy ugandai bánya? Szibériai -egyelőre kiépítetlen- olaj/gázmező? Belső kínai/észak koreai bármi? Ne csak okuljon a nép, lásson világot is. Mert azért mi szeretjük őket.... Ott. :)

Horizont 2008.12.12. 16:27:21

Én sajnálom a miskolci rendőröket.Mennyivel jobb Sopron környékén rendőrnek lenni!?

Még a fegyverviselés engedélyezése hiányozna! Nálunk???
Itt nemcsak jogos önvédelemre használnák...

derelyegrádi szellem 2008.12.12. 16:32:51

"A 130 kilós, Bizsu névre hallgató bull-masztif-ot és a 130 dB-re hangolt, valóban dobhártya szakító riasztót ma sem tiltja törvény."

Meg a 70 kilós kommondort sem. Pár utcával lejjebb egy ilyen, a kerítésen éjszaka beugró fószbőrifloppnak elég súlyos sérüléseket okozott. (értsd: gyakorlatilag az egyik vállát letépte több darabra törve a lapockáját meg a kulcscsontját is. Az artista nem vette észre a kutyát, csak amikor már késő volt, ugyanis az hangtalanul és figyelmeztetés nélkül támad)

dr.justice 2008.12.12. 16:52:52

" Bezuhov vigyázz cigányozás :)
Bezuhov 2008.12.12. 09:28:35
kösz Combi a figyelmezetetést, de itt már poszt is erről szólt,"

A poszt tolvajokról, csalókról, időseket kihasználó férgekről szólt. Te ezekről a cigányokra asszociálsz. Rasszista-e vagy ? :)

Perillustris 2008.12.12. 17:49:05

Remélem a kutyának semmi baja (vérmérgezés, egyéb fertőzés, stb.)

phaidros 2008.12.14. 03:09:10

dr. justice,

:D

laspalmas,

ne cigányozz! :D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.12.14. 10:32:34

laspalmas

Ez munkahelyi baleset ...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.12.14. 13:01:12

phaidros
Nem igen szoktam cigányozni, magyarok között is rengeteg állat van sajnos. Most épp egy kéthónapos babát hagytak magára 3 kutyával. Az egyik rátámadt, a gyerek életveszélyben van.
www.stop.hu/articles/article.php?id=424817

zero
Ja, az. Aztán csodálkoznak, hogy orvos- és tanárhiány van, mikor se rendes fizetést, se megbecsülést nem kapnak. Így becsülik az ellátást, amit mi fizetünk nekik? Bekaphatják.
Amúgy meg szerintem azt még egy pasi is sejti, hogy ha egy gyerek nyűgös és nyálzik, akkor jön a foga. Az anyjának nem volt gyanús? Ilyenért nekimegy az orvosnak? Ez nem más kultúra, ez...ez, hadd ne mondjam, mi.

EdeB 2008.12.14. 14:44:27

laspalmas 2008.12.14. 13:01:12

Én 2 utcára lakok onnan, ahol ez történt, szörnyű hallani, hogy magyar családnál is vannak ilyen felelőtlen idióták(nem csak az, hogy kint hagyják a gyereket, hanem az is, hogy 3 harcikutyát tartanak)

Prinzessin Erbsen (törölt) 2008.12.14. 18:21:21

En 5 evet huztam le Miskolc-Ady hidnal (Buza ter) naponta talakoztam a lehuzok aldozataival, de nem mertem szolni, mert feltem
idönkent leadtam az üres, de meg az iratokat tartalmazo eldobalt tarakat, amit az ajtom ele behajigaltak
a rendörök pontosan tudtak, hogy hogy müködik az egesz, de soha nem csinaltak semmit
egyszer egy gyufaszalat nyomtak bele az ajto zarba, szet kellett vernem az ajtot, hogy haza tudjak menni , de örülök, hogy ennyivel megusztam, gondolom elsö figyelmezetetesnek szantak - nem vartam meg a következö figyelmezetest

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2008.12.14. 19:12:08

Vajon miért énekelte az Edda Miskolcról azt, hogy "elhagyom a várost"?...

süti beállítások módosítása