Skip to content


       Szűrés lista

A cigánybűnözés kimondása indulatokat kelt - betiltva! - Kávé helyett X.

Kissé nyakatekertnek érzem a tisztelt bíró úr érvelését. Most akkor milyen törvényt is sértett a Magyar Gárda Egyesület? A Magyar Gárda Mozgalom pedig semmilyent sem? Hogy is van ez? Még a végén a tisztelt bíró úr löki be a Jobbikot az Országgyűlésbe, ha hinni lehet Vona Gábornak, hogy folyamatosan csörög a telefonja, hogy hol lehet belépni a Gárdába.
 


"Szóbeli indoklásában Pataki Árpád bíró kiemelte: a Magyar Gárda azzal, hogy létrehozott egy mozgalmat, olyan tevékenységnek adott keretet, amely Tatárszentgyörgyön jogszabályba ütköző rendezvénybe torkollott. Az ott elhangzott beszédek többek között a "cigánybűnözést" állították a középpontba és ezzel sértették a cigány kisebbség méltóságát.

 

Közjogi méltóságok, köztük Sólyom László államfő, továbbá a parlamenti pártok egybehangzóan ítélték el a tavaly decemberi felvonulást, emlékeztetett a bíró.

A bíróság nem azt állítja, hogy nincsenek roma származású elkövetők, azonban ennek középpontba állítása és ezzel indulatok keltése jogállami keretek között elfogadhatatlan. A közvéleményben olyan képzet keletkezhetett, hogy "Jön a gárda és majd rendet csinál!" Ez a cél pedig alkotmányosan nem elfogadható, mondta a bíró. Hangsúlyozta, a hazafiságot nem mások ellenében kell képviselni.

Arra az érvre, hogy még "egyetlen pofon sem csattant el", a bíró azzal válaszolt: önmagában a félelemkeltés mechanizmusa alkalmas lehet mások jogainak megsértésére, csakúgy mint a külső megnyilvánulások. Ma Magyarországon a Magyar Gárda ruházata alkalmas lehet arra, hogy egy kisebbség reális érzékenységét megsértse, attól függetlenül, hogy volt ilyen cél, vélekedett Pataki."

Vélemény?

Még a meleg mackók sem értik. És mellesleg Tóta W. írásával is egyet kell értenem. Amerikában ott a Nemzeti Gárda belbiztonságra, és mindenki örül neki. Mármint aki nem bűnözik. Pedig az USA-ban van a világon a legtöbb liberális jogvédő... És mégsem mondják, hogy a Nemzeti Gárda rasszista vagy félelmet kelt.

Vagy íme, itt az olasz módszer 1992-ből, a Lemil blogról. Felháborodott ezen az EU? Felháborodott ezen az olasz közvélemény? Felháborodtak az olasz jogvédők?


"1992 májusában Giovanni Falcone bíró (plusz a felesége, plusz négy testőre) repül a levegőbe, majd két hónappal később Paolo Borsellino (szintén büntetőbíró) és öt testőre szakad apró kicsi darabokra egy-egy alaposan kitervelt robbantásos merénylet következtében. Mindketten becsületesek, megvesztegethetetlenek, eltökéltek és... idealisták voltak. Riszpekt nekik, illetve emléküknek!

Lássuk, mi is történt ezután. Hát röviden: betelt a pohár, teleszaladt a puttony, kicsordult a hócipő.

1992. július 25-én, egy csöndes szombati hajnalon három katonai szállítógép landol a palermói Punta Raisi repülőtéren (amit nem mellesleg 1995 óta úgy hívnak, hogy Falcone e Borsellino…); a gépekből háromszáz vörös barettes, szép szál legény szállt ki, majd a kicsit régimódi, de jól bevált Beretta BM59 Parával olasz módra a karjukban siettek a rájuk váró terepjárókhoz, s két óra múlva Palermo valamennyi, jelentősebb közintézménye és nagyobb közlekedési csomópontja az ellenőrzésük alatt állt. Elkezdődött a szellemes (és egy kicsit vészjósló) módon „Szicíliai vecsernye” fedőnévre keresztelt komplex művelet, melynek célja a rend megteremtése, körözött bűnözők elfogása, a közbiztonság helyreállítása volt a szigeten.

Még aznap délután további C-130-asok és G-222-esek érkeztek, fedélzetükön további 700 ejtőernyőssel, majd a következő napokban 1800 hegyivadásszal, 800 bersaglierevel, 2200 gépesített lövésszel és 1500 tengerészgyalogossal. Szicíliában gyakorlatilag bevezették a katonai közigazgatást… Itt és most elégedjetek meg még annyival, hogy a művelet hat (!) éve alatt az olasz hadsereg mintegy 140 ezer katonája fordult meg Szicíliában rotációs alapon (egyidőben 7-8 ezer volt jelen); 14 különböző dandár küldte oda katonáit, akik több százezer igazoltatást, harmincezer házkutatást folytattak le, a 72 hónap alatt több, mint 800 kiemelt körözöttet fogtak el, pár tucat bűnözőt tűzharcban semlegesítettek, és jelenlétük okán a kriminálstatisztikák 30-40 százalékos csökkenést mutattak, szinte minden kategóriában…

Mai árakon számolva körülbelül 800-850 millió euróba került."

 

A kérdésem csak ennyi:
-Elnézést, mikor indul már a "Borsodi vecsernye"?

Címkék: gárda kávé helyett

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr50827552

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csucsu - REFLUX 2009.04.18. 09:58:10

M. Péter György nyílt levele a magyarországi rasszizmusról Los Angelesből "-Ez egy könyv? -Nem, ez a plafon." (egy életcentrikus orosz nyelvkönyvből) Kedves honfitársaim! Roma barátaim! Szomorú vagyok, szomorú, mint a fa…

Trackback: GayBears Blog 2008.12.17. 15:46:42

Gárda egyesület vagy mozgalom?Tegnap a fővárosi bíróság elsőfokú ítélete feloszlatásra ítélte a Magyar Gárda Egyesületet, mely döntés nem vonatkozik a Magyar Gárda Mozgalomra. Ami azt illeti nem is tudtam hogy több Magyar Gárda is létezik. Aztán arra gond…

Trackback: GayBears Blog 2008.12.17. 15:39:49

Gárda egyesület vagy mozgalom?Tegnap a fővárosi bíróság elsőfokú ítélete feloszlatásra ítélte a Magyar Gárda Egyesületet, mely döntés nem vonatkozik a Magyar Gárda Mozgalomra. Ami azt illeti nem is tudtam hogy több Magyar Gárda is létezik. Aztán arra gond…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.12.17. 14:53:37

gyugyó 2008.12.17. 14:44:31
Bennem a cigányok keltenek félelmet!!! Ilyenkor mi a teendő?
egy adófizető


Költözz, menj egy jobb országba ...

Geza 2008.12.17. 15:04:10

""Ez egy bátor ítélet. Azt mondta, hogy ha egyszer egy szervezet működése félelmet kelt a társadalom egy csoportjában, romákban, zsidókban, akkor a szervezetnek a tevékenysége alkotmányellenes" - húzta alá."
Bazz, ha én említem bárhol egy mondatban a zsidókat meg a cigányokat, rögtön lebukott náczi leszek!
Misikeh, hol osztják az MG42-t :) ?

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2008.12.17. 15:05:05

zero! Zavarjuk el a nem idevaló elemeket.
Én ezt az országot akarom. A Svédeknek ott van India!

mumli 2008.12.17. 15:28:23

egy másik blogon már feltettem a kérdést, vajon mire fordítódik a Gárda elkobzott pénze? (MÁK-ba utalta át az OTP, LLLLOOOOLLLL). Remélem jó sok klotyót felhúznak belőle, hogy ne terjedjen annyira a hepatitis.
Tegnap, a zebrán elémállt egy teli autó hímnemű a hmm fent említett népcsoportból, nem akartak továbbengedni és füttyögettek, én meg visszakiabáltam rászista dolgokat, erre aztán továbbhaladtak. elkezdődött :(
A szomszédos országokban (észak+kelet felé) is működnek a Gárdáéhoz nagyon hasonló szervezetek, őket miért nem tilccsák be? vajon mennyit kapott a bíró ezért a szar szövegért?

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2008.12.17. 15:29:33

Hosszú idő óta ez volt az első Tóta Zs. írás, amivel egyetértettem.
Minden kezdő szakács tudja, hogy ha a kuktán leragasztjuk a szelepet, az előbb-utóbb robbanni fog. A Gárda a maga esetlen, bumfordi módján valamiféle szelep szerepét játszotta, az uborkátlanított emberek szemében. "Nem baj anyus, ha nagy gáz lesz, majd hívjuk a Gárdát".
Gyakorlatilag sohasem csináltak semmit a masírozáson kívül, a dzsipók mégis elhúztak, ha feltűntek. Ebből látszik, hogy a cigók regulázásához ennyi is bőven elegendő, szeretett közigazgatásunk pedig még erre is képtelen. Nagyon veszélyes ez a játék, de hát istenem, amíg nem tört ki végre valami rendes kis etnikai tisztogatás Borsodban, nem lehet a rendcsinálást saját kezükbe vevő embereket (Vészviki kedvéért: nácikat, esetleg lincselőket) rendesen egybemosni a Fityesszel.

rolika 2008.12.17. 15:35:03

" laspalmas 2008.12.17. 14:51:43"

korlát györgy elmehet a p.csába

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2008.12.17. 15:38:47

vajon mennyit kapott a bíró ezért a szar szövegért?

Szerintem semmit, ezt az ítéletet várták fent, meg is kapták. Ennyi.

Mindanyian tudjuk, hogy a cigányok-magyarok egymásnak uszítása, sokkal nagyobb problémákról tereli el a figyelmet. Amíg mi ezzel foglalkozunk, szépen csendben olyan pénzügyi manőverek, döntések, leosztások fognak megszületni, hogy mire észbekapunk (ha észrevesszük egyáltalán), már megint késő lesz.

"Ilyen egy kurva ország ez."

Haloperidol 2008.12.17. 16:10:18

A GayBears blogon a fent belinkelt poszton van egy felmérés, ami a TV2 Mokkában (!!) ment le. A szavazók hatvanvalahány %-a nem ért egyet a MG feloszlatásával. B+, ha már a TV2 sokszorosan agymosott nézőinek kétharmados többsége nem ért egyet ezzel, akkor tuti befutó a Jobbik 2010-ben. Erre utal az is, hogy elvtársék annyira be vannak fosva a Jobbiktól, hogy hamisítják az időközi választási eredményeket a valasztas.hu-n. (link: kuruc.info/r/1/32181/)
Nem tudom, hogy a libsik ezt figyelembe véve lelkendeznek-e a bírósági döntésen...

Marcellusca 2008.12.17. 16:29:49

A cigányokat azé' nem lehet feloszlatni (max MG-42, PKM-SZ-szel), mert nem szervezet. A Gárdáva meg lehet tenni, mert az az. Úgyhogy hiába fordulok akármelyik ügyészhez vagy ombusmókushoz. Max az marad, amit zero ajánlott: minden jobb (erkölcsi értelemben) érzésű, magyar, amennyiben teheti, sűrgőssen húzzon el! Sajnos!

koborló 2008.12.17. 14:29:41
Én már régóta felvetettem: Borsodból, Szabolcsból a magyarokat kitelepíteni, öt méter vastag, 20 m magas betonfalat köré (az országhatárnál megspórolható), 10 m-enkét őrtorony fegyveres őrrel, az összes dzsipszit be és csak egy kaput hagyni. Azon (, mint a leprásokat) minimális élelemmel (kenyér, víz) ellátni osztjóvan.
Azé', hogy ne nagyon támadjanak a jogvédők, mindenkinek adni 1 azaz egy lehetőséget. Aki a legkisebbet is véti az írott és íratlan szabályok ellen, már mehet is vissza a fal mögé!

Azért a postban vannak némi elírások.
A Nemzeti Gárda nem hasonlítható össze a MG-val. Fegyveres szerv, mely a haza védelmére, katasztrófák hatásainak felszámolására jött létre.
In Sicilia a sereg rakott rendet, nem pedig valami népi kezdeményezés, gittegylet.
Valljuk be, azért ezek között és a MG között vannak különbségek!

Johnny336 2008.12.17. 16:37:05

Marcellusca 2008.12.17. 16:29:49

Szépen leírtad milyen is egy gettó.
Egyébként egyetértek :D

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.12.17. 16:37:58

2 dolog a perrel kapcsolatban:
1) "Közjogi méltóságok, köztük Sólyom László államfő, továbbá a parlamenti pártok egybehangzóan ítélték el a tavaly decemberi felvonulást, emlékeztetett a bíró."

A modern demokrácia alapja, a hatalmi ágak szétválasztása. Innentől nem lehet kétséges, hogy demokráciában/jogállamban élünk-e. Még jó, hogy külön ki is emeli a bíró.

2)"...(f)élelmet kelt a cigányságban, illetve a romákon kívül más kisebbségek, például a zsidók emberi méltóságát is sérti."

A zsidók eddig mindig azzal jöttek, hogy ők nem homogének, plurálisak, emiatt nem lehet őket kollektíven kritizálni. Úgy látszik a mazsihisznek azért mégis csak sikerül kollektíven képviselni őket. Hogy tud nyilatkozni a mazsihisz a zsidók nevében, honnan tudja kik a zsidók, mi a véleményük? Miért nem azt mondják, a zsidóság egy részének. Miért nem tiltakoznak a zsidó szervezetek az általánosítás ellen?
Ezentúl ugye tőlem sem antiszemitizmus, hogy a zsidóságot egy jól meghatározható és elkülönülő csoportként kezelem?

forrás:index.hu/politika/belfold/magyargard70/

Zikkájl!

Ned Coleman · http://nedcoleman.net/ 2008.12.17. 16:48:54

off?
Pont tegnap d.u. (napközben) a szemem előtt lopott szét egy építkezést 4 megélhetési védettfogyasztó.
Azt hittem rosszul látok de mégsem. Gondoltam majd ma megosztom veletek, erre jön ez a post...

Tegnap óta fokozottan tele vagyok "mindenféle indulattal".

jonnglenn 2008.12.17. 16:50:11

Marcellusca--

nem lehetne inkább budapest köré rakni azt a falat?

a bükk, a zemplén csodálatos

derelyegrádi szellem 2008.12.17. 16:50:54

közbelépni nem mertél, nehogy feloszlassanak mi? :)

jonnglenn 2008.12.17. 16:51:01

bár ha vizummal visszajárhatnék, az nem lenne rossz

derelyegrádi szellem 2008.12.17. 16:53:51

jonnglenn

A Kalahári-ligeterdő is az volt...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2008.12.17. 16:57:24

A Gyurcsány-blogon jellemzően mitől akadnak ki? Szerintem mindent visz.

"Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Kedves Feri!

Ma nagyon aktuális lett a férfi és a nő kapcsolatáról beszélni, pláne egy polgári felfogásban, amely ma megkapta minden idők legnagyobb pofonát az Alkotmánybíróságtól.

Miért is ne lehetne élni, kapcsolatba lenni, tartósan és hosszan szeretni egymást, gyerekeket nemzeni, nevelni hivatalos papir nélkül ??? Mennyire lesz jobb egy kapcsolat, ha van róla papír ??? Mit tud egy papír bevinni egy kapcsolatba ??? szerintem EGY NAGY SEMMIT !!!

A "drága, jó" magyar Alkotmánybíróság rálépett egy nagyon sikamlós útra, ami viharos sebességgel fogja Magyarországot a sötét feudalizmusba visszavinni, teret adva a felkent inkvizítoroknak visszacsempészni magukat a XXI. századba.

Az Alkotmánybíróság legnagyobb félelme, hogy a bejegyzett heteró élettársi viszony a házasság megkettőzését jelentené.

Innen már csak egy lépés, hogy az igazi "1.000 éves" házaság intézménye az egyházi, tehát a polgári házasság a házasság intézményének megkettőzését jelenti, tehát Alkotmány ellenes !!!

Ha a polgári házasság alkotmány ellenes, akkor a polgárság is Alkotmány ellenes, tehát meg kell szüntetni a polgárságot, s maradnak a főúrak, a fő egyházi méltóságok és a jogaitól megfosztott pórnép (ezek vagyunk mi).

A főuraknak és az egyháznak megvannak a saját törvényei, pallósjoga és minden, tehát Alkotmányra sincs szükség, de ha nincs alkotmány, akkor nincs szükség az Alkotmány Bíróságra sem !!!

Nem lenne egyszerűbb a folyamatot megelőzni és máris megszüntetni az Alkotmány Bíróságot !!! de minimum beperelni az emberi szabadságjogok durva megtiprása miatt az Európai Emberi Jogok Bíróságán !!!"

Ned Coleman · http://nedcoleman.net/ 2008.12.17. 16:59:21

Nem akartam szólni az Urakhoz mert azzal nyilvánvalóan megsértettem volna szent és sérthetetlen jogaikat, melyet egy demóbunyóval érzékeltettek volna.

Állkapocs vs. feszítővas

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2008.12.17. 17:00:16

"nem lehetne inkább budapest köré rakni azt a falat?

a bükk, a zemplén csodálatos"

Budapest is csodálatos lehetne, ha nem laknák le a 100 éves épületeket.:-/ Szerintem a panelek teljesen jól megfelelnének nekik, lehetne egy Luník IX. nálunk is, megfelelően körülkerítve.

Ned Coleman · http://nedcoleman.net/ 2008.12.17. 17:01:03

Bár lehet azt kellett volna mondani nekik, hogy távelvunétoszárecignesáverengibugyogá.

Máris testvírkínt szerettek volna

Konegafi (törölt) 2008.12.17. 17:03:36

Hát ez jó post. Most vagy olaszszimpatizáns vagyok, mert kb. ilyesmire gondolnék vagy persze fennáll a lehetősége, hogy az olaszok is rasszistanáczik. ;-)

Marcellusca 2008.12.17. 17:05:53

jonnglenn 2008.12.17. 16:50:11

NEM! :D
Itt mégis majd' kétmillióan laknak és jobb a közmű és egyéb ellátottság. Ott már nem sok mindent lehet szétb@szni. Mit gonolsz milyen sorsra jutna a Parlament, a Budai Vár, a Nemzeti, hogy a Művészetek Palotájáról ne is beszéljek. Milyen művészetek folynának ott? :D
Meg egyébkéntis: ÉN itt élek. xD

Marcellusca 2008.12.17. 17:12:52

Ja, azt azért hozzá teszem, hogy nem nézem le az ott élőket. És tényleg szép természeti értékei vannak. Azért az aggteleki barlangot vagy Lillafüredet (a "legrövidebb" nevű települést: Vásárosnamény-Gergrlyiugornya-Üdülőtelep) és a tapolcai fürdőt sajnálnám.

jonnglenn 2008.12.17. 17:13:26

erdő ?
egy nagyon kedves igazijóbarátomé volt a bábonyi erdő , amit ezek a tetvek kiírtottak.

sajnos már túl vagyunk azon, hogy ezek szocializálódni tudnának.

Nagyon sokan pedig inkább elfordítják a fejüket, vagy rózsaszin köddel a szemükben jól elvannak. Aztán, amikor először lemarkecolják őket, vagy ellopják a biciklijüket, esetleg a gyereket megrakják, vagy neadjisten szembesülnek a konkrét halállal, akkor majd lesz sírásrívás.

Én nem félek ezektől a tetvektől, de az biztos, hogy amikor gyalogosan jövök megyek a szemem folyamatosan a kombinációkat vizslatja. ha beháromszögelnek, akkor három késsel már nagyon nehéz bármit is jól megoldani

mindenesetre ha menni kell, hát én biztosan megyek, az anyámért, a feleségemért, az elveimért.. a gyerekért nem kell, mert megy az majd magától is.

Jó lenne ezt a problémát, valahogy "polgárháború" nélkül megoldani. Jelenleg nem ebbe az irányba haladunk !

Aaronka 2008.12.17. 17:14:48

ez a fekete ruha baromi szar választás volt. Látható volt előre, hogy bele fognak kötni. Lett volna világoskék, vagy tököm tudja, de ez a SSre hajazó szerkó kötekedés után kiáltott.

jonnglenn 2008.12.17. 17:21:39

és ezúton üdvözlöm az NBH és az NNyI ügyeletes operátorait

jonnglenn 2008.12.17. 17:23:32

a cigány fehéret hord, a magyar feketét.

vicces.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.12.17. 17:45:33

De legalább Drazsé elégedett:

"Megnyugtatónak tartja a Magyar Gárda Egyesület feloszlatásáról hozott bírósági döntést Draskovics Tibor. A szervezet állami monopóliumokat sajátított ki – véli az igazságügyi miniszter.
A Fővárosi Bíróság döntése bizonyíték arra, hogy Magyarországon senki nem léphet fel rendteremtő szándékkal, az állami monopóliumokat megsértve mások ellen - mondta a Magyar Rádiónak nyilatkozva Draskovics Tibor, igazságügyi és rendészeti miniszter." (forrás: OrientPress Hírügynökség)

Marcellusca 2008.12.17. 17:46:09

jonnglenn 2008.12.17. 17:23:32

Fehéret a zenész cigányok hordanak.
A "vállalkozók" susogós dzsogingot, makkos cipőt és kilós fuxokat hordanak. :D

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2008.12.17. 17:47:00

"De legalább Drazsé elégedett"

Persze, hiszen engedelmesen szót fogadtak Árpiék.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2008.12.17. 17:48:04

"A "vállalkozók" susogós dzsogingot, makkos cipőt és kilós fuxokat hordanak. :D"

Néha bronzszobrokat meg csöveket is elhordanak.

Marcellusca 2008.12.17. 17:51:23

laspalmas 2008.12.17. 17:45:33

Nem azé', hogy kekeckedjek, de nem el-, hanem leégett. :D

A baj az egésszel az, hogyha nem tudnak rendet teremteni, megvédeni az embereket és igazságot osztani, mint állami monopólium, akkor a népek a saját kezükbe veszik azokat.

Hannibal22 2008.12.17. 17:55:20

Egy másik-index címlapon levő-blogról idézek egy hsz részletet,szerintem telitalálat:" Én azon röhögök, hogy egyeseknek milyen hamistudatos világképük van.
Inkább legyen ölés, rablás, lopás csak nehogy kimondjunk valami olyat, ami a kis buksi fejükben megnyomja a nagy piros gombot, ami a bazi nagy vekkerórát indítja. Pavlov. Kutya. Nyál.
Nevetséges és abszurd, hogy valaki a cigányságot védi (cuzammen, en block, cakumpakk) és retteg egy bejelentett, majd engedélyt nem kapott ostoba tüntetéstől. Ez az agymosás vége. Amikor a valóság már nincs, csak a hit van és a programozott rettegés. És már azt se veszi észre, hogy a fene nagy antirasszizmusában rasszista alaphangon beszél, általában véd egy népcsoportot, benne a szép számú gyilkossal, tolvajjal, munkakerülővel. Ez is rasszizmus apafej. Amolyan vakfolttal nézős, félhülye raszizmus, de az."

Marcellusca 2008.12.17. 17:55:44

Mj · www.szajtepo.blogspot.com 2008.12.17. 17:48:04
"Néha bronzszobrokat meg csöveket is elhordanak. "

Azok a "melósok"! xD

jonnglenn 2008.12.17. 17:58:06

hannibal22- ez nagyon rendben van

Marcellusca 2008.12.17. 18:00:16

Ja! Ha már "cigánykodunk"!
Láttátok a Móricka legutóbbi számát?
"Megmagyarázzák", hogy miként értelmezhető az általuk adoptált La Fontain (vagy hogy a rossebbe írják) mesét. Tanulságos tücsök és hangya. :D

Lescor (törölt) 2008.12.17. 18:05:48

Mindenkinek üzenem, aki a fekete ruhával jön: ez egy "náci kártyának" nevezett érveléstechnikai fogás, mely olyan, egymástól független dolgok közé von párhuzamot, amelyek között alapesetben nincs összefüggés. Ezen logika alapján állítom, hogy minden vegetáriánus Hitler követője, mivel ő is az volt, vagy hogy minden tornatanár és ifiedző a náci ideológia híve, mivel az NSDAP nagyon erőltette a gyerekek testedzését... (forrás: Wikipédia)
A Gárda feloszlatása nálam kiverte a biztosítékot, az elmúlt napok történéseivel egyetemben. Pedig amikor megalakult, én voltam az első, aki az SA-ra gondolt vele kapcsolatban. Azóta csendes szimpatizáns lettem; nem is tudom mi történhetett velem másfél év alatt...

INkvizitor 2008.12.17. 18:08:38

:))))

off:
"teret adva a felkent inkvizítoroknak visszacsempészni magukat a XXI. századba."

azt az agyhalott édesanyád viharvert picsáját!! már itt vagyok a kezdetek óta! :)))

on: a bíróság egyértelműen politikai döntést hozott, meg kellett felelni a szlovákoknak, meg a hazai törzsközönségnek is. nem véletlenül lett lemondatva az a bírónő aki az elejétől vitte az ügyet.

tényleg! azt sikerült kinyomozni hogy ki is fenyegette meg az ügyet eredetileg jegyző bírót??? kedves nbh. miért is kellett lemondásba kergetni egy "független bírát", példátlan módon a hazai igazságszolgáltatás történetében? a kérdések csak most jönnek....

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.12.17. 18:22:01

Marcellusca 2008.12.17. 16:29:49

"
Azért a postban vannak némi elírások.
A Nemzeti Gárda nem hasonlítható össze a MG-val. Fegyveres szerv, mely a haza védelmére, katasztrófák hatásainak felszámolására jött létre."


Arra szerettem volna célozni, amire Tóta W is írt, hogy ha lenne állami, hivatalos gárda belső rendteremtésre, akkor okafogyottá válna a Magyar Gárda. Mert az igazi egyenruha, logisztika sokkal vonzóbb, mint a Levi's sapka ...

irrelevant 2008.12.17. 18:34:52

Nem a szívem csücske a Gárda, de hol hasonlít az egyenruhájuk SS-szerkóra? Szerintem távolról sem, ez is csak egy Népszava-toposz...

System failure. :) 2008.12.17. 18:40:17

Ha eljön az idő én is megyek majd megtorolni az eddigi sérelmeinket. Leköpném magam, ha nem tennék semmit.

Johnny336 2008.12.17. 18:48:51

Nekem van fekete pufi mellényem, és van, hogy bakancsot veszek fel. Égessem el őket? Vagy félkatonai irodista bölcsész leszek? :D

Kövér_Agár 2008.12.17. 18:51:04

Aha, ércsük mi a viccet, csak nem szeressük.

derelyegrádi szellem 2008.12.17. 18:56:11

inkvizitor

nem, nem sikerült kinyomozni, ki fenyegette meg dr. Öcsödi Ágnes bírónőt.

Az úgy volt, hogy az agyhalott drazsé teljesen kilátástalan helyzetbe hozta szegényt, mert azzal hencegett (mármint drazsé) miniszteri kinevezésének másnapján, hogy odatelefonált a bírónak, hogy hozza előre a tárgylást. Aki látott már Alkotmányt azt tudja mekkora faszságot beszélt ez a jó drazsé elvtárs. Ezt meghaladóan ezzel a bemondással ellehetetlenítette a bírónőt is, hisz képzeld egy ilyen után hoz egy feloszlató döntést, ki hiszi el, hogy csak a előrehozatal miatt telefonált oda neki a drazsé? Senki.

Ezért kellett új bíró, mert a régi már csak egyfajta döntést hozhatott (nem oszlatja fel, mert a másik döntés már nem tőle, hanem az odatelefonálótól származik mindenki szemében).

Szerintem a Drazsét ezért a "központban" sem dícsérték meg.

Carnivora (törölt) 2008.12.17. 18:57:33

Ilyen szinten lejárassa magát a "független" bíróság ... legalább a látszatra adtak volna mondjuk Szilvássy Gyuri rendez egy gárdás verekedős bulit vagy v.mi :D:P

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.12.17. 18:59:00

Kövér_Agár 2008.12.17. 18:51:04
Aha, ércsük mi a viccet, csak nem szeressük.


Így van xDD

de nincs harag :)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.12.17. 19:00:07

derelyegrádi szellem 2008.12.17. 18:56:11

Drazsé a Ténykben azt nyilatkozta, a Gárda nem menetelhet, és rendőrség fel fogja oszlatni ...

Kövér_Agár 2008.12.17. 19:04:22

Mindig tanul a kutya. Kis örömet akartam csak szerezni. :-)

molaris 2008.12.17. 19:09:20

Szóval a születéstől fogva erősenpigmentált bőrű, magyarországon kisebbségen lévő, tömegesen törvényt sértő polgártársainkat hívjuk röviden cigáhybűnözőnek? Csak, hogy képben legyek.:):)

Nanehogymá 2008.12.17. 19:20:34

Nem lehettem politikus
Nem lehettem féreg,
GERINCT nőt a hátamba
Bocsánat, hogy élek….

Különben is mit várunk Sólyomtól, aki megszólja a Nagy-Magyarország térképet. Egy ilyen ember és természetesen a pártok vezetői is elmehetnek a sunyiba. Ebben az országban a „vezetőink” szerint szégyen magyarnak lenni:(
Én viszont MAGYARNAK vallom magam !

Roxvox 2008.12.17. 19:50:05

Nekem kicsit barnább a bőröm az átlagnál (nem vagyok cigány) lehet, hogy mázlista vagyok?

EdeB 2008.12.17. 20:21:14

Aaronka 2008.12.17. 17:14:48

Az SS egyenruha tudtommal nem fekete volt. Az alap egyenruhák egységtől és harchelyszíntől is függtek, de nagyrészt zöld árnyalatok és szürke árnyalatok voltak, a díszegyenruha(?) pedig kékes-szürke volt, fekete gallérokkal, legalábbis én így tudom. Sajna normálisan látszódó képet nem sikerült találnom, de lehet csak rosszul kerestem.

Ha valaki másképp tudja, akkor attól kérek képet :D

Johnny336 2008.12.17. 20:38:23

Roxvox 2008.12.17. 19:50:05

Szerintem pont nem. Kapnál lakást, segélyt munkahely helyett, fizetnék a villanyszámlát, a gyerek után is kapnál egy rakat pénzt.
Rájöttem, hogy rossz családba születtem :D

maxxtro 2008.12.17. 21:38:12

"Nem lehettem politikus
Nem lehettem féreg,
GERINCT nőt a hátamba
Bocsánat, hogy élek…."

telibe talált!!!!

maxxtro 2008.12.17. 21:44:06

Az én anyám nem értette miért védem a gárdistákat. Ismerek nem egyet, nem kettőt. Mind jóravaló emberek, fiatalok, idösebbek. Lehet, hogy a ruhájuk és a jelképeik nem éppen a legjobb választás volt, DE a jó cél érdekében alakultak. Végre valakik mertek tenni ÉRTÜNK!!!!!!!!!!!! Hallatták a hangjukat és látszani hagyták az arcukat! Egyszerűen felfoghatatlan, hogy van olyan politikai, gazdasági vagy önzőségből eredő ok, hogy a saját országát, népét eladja valaki.

Lescor (törölt) 2008.12.17. 22:22:59

Bocsi, visszaolvasva fentebbi hsz-em, látom, hogy hülyeséget írtam (hiába, a kapkodás...). A "náci kártya" itt van pontosan kifejtve: hu.wikipedia.org/wiki/Reductio_ad_Hitlerum
Egyébként ha jól emlékszem, a Waffen SS harckocsizók ruhája volt fekete, legalábbis Sven Hassel mintha erről írt volna. Ha érdekel valakit, átnyálazom a könyvtáram, hátha találok valamit erről...

dr.justice 2008.12.17. 22:27:34

Orbán: a kormány mindenkit fajgyűlölettel vádol

A Magyar Gárda feloszlatására reagálva kiemelte, hogy a bíróság döntését nem tiszte minősíteni, de nem gondolja, hogy egy ítélettel meg lehet változtatni, "azt az altalajt, azt a valóságot, amelyből kisarjadnak az egyébként frusztráltságból, dühből, elégedetlenségből fakadó (...) mozgalmak". Szerinte ez a politikusok dolga.

Orbán úgy vélte, rossz vita alakult ki: a kormány ahelyett, hogy a bűnözés ellen harcolna, valójában "a nem létező magyar fajgyűlölet ellen harcol", minden roma embert potenciális áldozatnak tekint, és a magyarokat megvádolja azzal, hogy romagyűlölők, fajgyűlölők.

A másik oldalon pedig a radikálisok azt mondják, hogy a romák genetikailag kódolva vannak arra, hogy bűncselekményeket kövessenek el, ezért ők sem a bűncselekmények ellen harcolnak, hanem a romák ellen - tette hozzá.

Horizont 2008.12.17. 22:29:17

maxxtro 21:44
"Mind jóravaló emberek"
Ezt így kijelenteni felelőtlenség.
Mindenkit nem ismerhetsz.
Nem kérnek tőlük erkölcsi bizonyítványt.
Ott is akad mindenféle ember mint bárhol máshol.
Nem kell szidni őket, de nem is kell ajnározni őket.

vilnius 2008.12.17. 23:02:16

Az ítélet egyértelműen politikai megrendelésre született, az indoklás egyszerűen nevetséges

Pontosan az ilyen "dugjuk a fejünket a homokba és
akkor a problémák nem is léteznek"-szerű emberek fogják kiprovokálni a szélsőjobb politikai előretörését. De mostanra én is azt mondom, hogy inkább egy erős szélsőjobb a Parlamentben mint még egy ilyen kormány. Az emberek szerintem lassan elérnek a tűréshatárukhoz márpedig egy egész országot nem lehet örökké hülyének nézni

badnewbie 2008.12.17. 23:47:45

Hányszor húztunk fehér inget öltönyhöz? Ha szó esik ilyenkor a fehér galléros bűnözésről ilyenkor magunkra veszük, s felháborodunk? Akinek nem inge...

Roxvox 2008.12.18. 07:56:08

Feloszlatták a Gárdát, na és, majd más néven, más ruhában újjá alakul. Aztán megint, aztán megint.......

szmoker (Homo Trollicus) 2008.12.18. 08:43:12

Ma reggel a Mokkában a Lendvai szájából dőlt a gyűlöletbeszéd... őt mikor tilcsák be? Komolyan, megláttam, meghallottam ezt a zombi ribancot, hát olyan, de olyan rettegés fogott el, hogy azt elmondani sem tudom, a nagy félelemtől. Ilyen embert képernyőre engedni? Bazz ha lenne gyerekem, az visszamaradna a fejlődésben.

Előtte Gaudi-Nagy próbált volna beszélni, de Azurák folyton közbepofázott, gyakorlatilag nem hagyta válaszolni, elképesztő volt.

Persze amikor valami jóelvtárs mondja el a pártideológiát, akkor csillogó szemekkel, lelkesen bólogatva hallgatja.

Dunába mindkettővel, zikkájl.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2008.12.18. 09:02:35

zero · vastagbor.blog.hu/ 2008.12.17. 19:00:07
"Drazsé a Ténykben azt nyilatkozta, a Gárda nem menetelhet, és rendőrség fel fogja oszlatni "

De hiszen a Gárda nem is fog menetelni. Feloszlatták. Nincs olyan, hogy Gárda. Emberek vannak, akik az utcán sétálnak, véletlenül ugyanúgy öltözve. Ha jól tudom, ez nem tilos. Vag yha igen, akkor pontosan mennyien mehetnek egymás mellett/mögött, anélkül, hogy szétvernék őket a Rebiszesek? És pontosan mi számít csoportnak? Ha van egy-egy kupac ember között három méter távolság, akkor az már két külön csoport, akiket nem lehet feloszlatni?
Drazsé szokás szerint hülyeséget beszélt.

Hosszúlépés 2008.12.18. 09:39:15

"véletlenül ugyanúgy öltözve"

Ha bennem a jogging/egyéb sportruházat utcai viselése, hamisított márkajelzésű póló (D&G, Verszácsi, Robertokáválli), és feltűnő arany vagy annak látszó ékszerhalmaz viselése kelt félelmet hívhatom a 107-et?

Vinitor · http://omagyar.blog.hu 2008.12.18. 09:47:04

tiltsuk be a flashmob-ot, mert bennem félelmet szokott kelteni az összehangoltan cselekvő tömeg

ha meg nem lehet, érdemes elgondolkodni a gárdának is a technikán...

Seduxen (már NEM dr.) 2008.12.18. 09:48:27

cikkájl!

zero, eric: a vecsési "esetről" nem lesz post? befostatok, vagy beálltatok a ballib média-csordába? :))))

Hosszúlépés 2008.12.18. 09:49:06

Tiltsuk be a munkát is! Másfélmillió honfitársunk retteg tőle !

Seduxen (már NEM dr.) 2008.12.18. 09:54:31

A konkrét posthoz is hosszáböffentve: én azt nem értem, ha az ítélet nem jogerős, akkor milyen alapon is lehetne betiltani a Gárda-vonulást... Vagy MIVVAAN?

DArchAngel 2008.12.18. 10:03:20

EdeB

SS-harckocsizó
65.160.172.250/repro/rc125.html
SS-Totenkopf
65.160.172.250/repro/r135.html

Fekete egyenruhát leginkább a koncentrációs táborokat őrző/működtető Totenkopf katonák hordtak.
Valószínűleg ezért lett az antiszemitizmus jelképe.

hullócsillag születik 2008.12.18. 10:50:46

Honatyáink ostobasága és rosszindulata már félelmetes. Ez alapján kérhetjük az Országgyűlés feloszlatását?

Rwindx 2008.12.18. 11:06:31

"Aki a roma út elé fekszik, azon át kell taposni, könyörtelenül! – nyilvánította ki Kolompár Orbán nagy tapsot kiváltva az általa vezetett Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) karácsonyi ünnepi közgyűlésén."

www.mno.hu/portal/604394

Nos, ha egy bíróság ezek után nem ítéli úgy hogy ez nagy nyilvánosság elött elkövetett nemzetiségi alapon elkövetett uszítás, gyűlölet és félelemkeltés, akkor leszarom, liberális vagyok, de beszerzek egy rohadt .45-öst, és használni fogom.

GatyaPityu 2008.12.18. 12:50:05

ON

Csak egy kérdésem van. Ha betiltják a cigány bűnözés mint kifejezés használatát, akkor magát a cigány bűnözést mikor fogják betiltani??!

Combi a ballibes Ferkófan 2008.12.18. 13:18:43

Atro · keresemaparom.freeweb.hu 2008.12.18. 12:50:05

Csúnya, rossz embernek tetszik lenni. Most büntetésből írd le ezt százszor és közben bégess hangosan :)

A cigánybűnözés nem létezik.
A cigánybűnözés nem létezik.
A cigánybűnözés nem létezik.

derelyegrádi szellem 2008.12.18. 13:41:16

"Aki a roma út elé fekszik, azon át kell taposni, könyörtelenül! – nyilvánította ki Kolompár Orbán nagy tapsot kiváltva az általa vezetett Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) karácsonyi ünnepi közgyűlésén."


Aki meg nem, azt oda kell fektetni és megerőszakolni.

Jól mondom Kolompár úr?

Hosszúlépés 2008.12.18. 13:53:54

derelyegrádi szellem 2008.12.18. 13:41:16

A karácsony a szeretet ünnepe. Meg a május 1. Meg minden hónap elseje :D

mind2 (törölt) 2008.12.18. 14:19:45

derelyegrádi szellem 2008.12.18. 13:41:16
Valami hiénákat meg parazitákat is említett eme ünnepi közgyűlésen. Meg harcot is.
Elképzelem ahogy tömött sorokban százezerszámra vonulnak az Andrássyn és munkát - kenyeret - mosószappant- ingyenes oktatást - adókedvezményeket - mozgásszabadságot - követelnek maguknak :)
Nagyon nagy lett a pofájuk. És ha egyszer csak eldugulnak a csapok ? No segély, no ez, no az. Ez a hülye azt hiszi, belőle lesz Magyarország Obamája.

derelyegrádi szellem 2008.12.18. 14:35:12

mind2

"Valami hiénákat meg parazitákat is említett eme ünnepi közgyűlésen."

Na, akkor a beszédnek voltak önéletrajzi részei is. Az mindig hasznos. :-)

Én meg azt képzelem el, hogy a mostani, hát finoman fogalmazva is kétes ügyleteiben a bíróság majd hoz egy szép ítéletet (aztán azokat majd összbüntetésbe is foglalják), aztán a következő évi ünnepséget már egy állami intézmény keretein (falain) belül tudja megülni ez a derék polgárjogi harcos.

A_Harlem_Fekete_Führere 2008.12.18. 14:54:15

Marcellusca : miért pont Borsod?! Borsod gyönyörű hely lenne... Szerintem kövessük a nemzetközi gyakorlatot: nézzük meg hol éltek 2000 éve, és ENSZ határozattal hozzunk létre ott nekik egy saját államot. Aztán hajrá.B-A-Z megye a mienk.Nem adjuk.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.12.18. 15:12:00

Nem lesz itt polgárháború, max pogrom hehehe

Marcellusca 2008.12.18. 18:19:55

A_Harlem_Fekete_Führere 2008.12.18. 14:54:15

Kicsit sántít, mert akkor mondhatják, hogy azt is nézzük meg, hogy hol voltak akkor a magyarok.
Vissza akarsz menni az Urálhoz?

Marcellusca 2008.12.18. 18:21:37

Egyébként van "saját" államuk: Indai.

Hú, már határolódok elfele!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2008.12.18. 18:30:42

" INkvizitor 2008.12.17. 18:08:38
:))))

off:
"teret adva a felkent inkvizítoroknak visszacsempészni magukat a XXI. századba."

azt az agyhalott édesanyád viharvert picsáját!! már itt vagyok a kezdetek óta! :)))"

Csak azt nem tudom, hogy ez tényleg nettó hülye, vagy többen hozták össze ezt a produkciót.

"on: a bíróság egyértelműen politikai döntést hozott, meg kellett felelni a szlovákoknak, meg a hazai törzsközönségnek is. nem véletlenül lett lemondatva az a bírónő aki az elejétől vitte az ügyet.

tényleg! azt sikerült kinyomozni hogy ki is fenyegette meg az ügyet eredetileg jegyző bírót??? kedves nbh. miért is kellett lemondásba kergetni egy "független bírát", példátlan módon a hazai igazságszolgáltatás történetében? a kérdések csak most jönnek.... "

A bírók "személyes érintettségre" - pl. zsarolás, fenyegetés - hivatkozva, ha úgy gondolják, bármelyik ügyet leadhatják elvileg. Hozzáteszem, elvileg. Én arra lennék már kíváncsi, hogy tényleg olyan tehetetlen a rendőrség, hogy egyetlen embert sem tudott elkapni még a Magyarok Nyilaitól - akik mindig csak akkor gyújtogatnak, amikor kell egy kis "helyzet" a kormánynak -, vagy a kérdésem is fölösleges?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2008.12.18. 18:38:06

" EdeB 2008.12.17. 20:21:14

Az SS egyenruha tudtommal nem fekete volt. Az alap egyenruhák egységtől és harchelyszíntől is függtek, de nagyrészt zöld árnyalatok és szürke árnyalatok voltak, a díszegyenruha(?) pedig kékes-szürke volt, fekete gallérokkal, legalábbis én így tudom. Sajna normálisan látszódó képet nem sikerült találnom, de lehet csak rosszul kerestem.

Ha valaki másképp tudja, akkor attól kérek képet :D"

Jellemző, hogy hol találtam feketét.:D

www.mszp007.hu/imma/ww2/tn_ss20.jpg

Egyébként halványzöld és kékesszürke is volt tudtommal. A Magyar Gárda viseletéről meg leginkább valami mellényes, fehéringes néptánccsoport jut eszembe.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2008.12.18. 18:48:21

"Az emberek szerintem lassan elérnek a tűréshatárukhoz márpedig egy egész országot nem lehet örökké hülyének nézni"

A magyarországi települések egyharmadában nyilatkozta azt név nélkül a polgármester, jegyző, vagy egyéb vezető személy, hogy a települést érintő legsúlyosabb probléma határvonalai a romák és a magyarok között feszülnek. De meddig lehet még büntetlenül struccpolitikát folytatni?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2008.12.18. 18:54:11

"De hiszen a Gárda nem is fog menetelni. Feloszlatták. Nincs olyan, hogy Gárda."

Vizibusz, van Magyar Gárda mozgalom. A per csak az egyesületet oszlatta fel - nem is jogerősen, fellebbeznek is Gaudiék -, a mozgalom nyugodtan sétálgathat akárhol. Ha meg őket is feloszlatják, akkor nyilván azt a menetrendet követik, mint a Vér és Becsület, akik a feloszlatás után most Pax Hungarica néven működnek.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2008.12.18. 18:57:03

"Egyébként van "saját" államuk: Indai."

Egy Indiát párszor megjárt (egyáltalán nem jobbos) ismerősöm szerint Indiából is azért vándoroltak el, mert már ott sem tűrték meg őket. Elhatárolódom!:)

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2008.12.18. 19:52:56

zero,

index.indavideo.hu/video/A_radikalis_allatvedok_orrot_tornek_egy_kiskutyaert

kedvenc mondatom ebből (a hülye állatvédő picsa)

"...nem lenne szükség arra, hogy ilyen tevékenységbe fogjanak..."

megér egy postot...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.12.18. 19:58:22

misikeh

Nem tudtam végignézni, olyan szörnyű :(

Prinzessin Erbsen (törölt) 2008.12.18. 22:04:01

zero
miert nekünk kell egymasik orszagba költöznünk?
miert nem elhetünk a sajat hazankban szabadon?

en elmenekültem Miskolcrol, kerestem egy olyan falut ahol nincsen cigany, hogy aztan nyugodtan tudjam otthagyni az a keveset amim van, hogy aztan dolgozhassak külföldön, de legalabb legyen hova neha hazajönni, mert Miskolcon csak a kifosztott lakast talaltam volna, es meg jo ha üresen

miert mindig nekünk kell menekülni, szegyenkezni az orszagunk miatt, ?
miert nem lakhatunk mi ott ahol szertetnenk, miert nem vedenek meg bennünket a mi adonkbol fenntartott intezmenyek?
miert nem vedhetjük meg magunkat, ha mar nem vedenek meg?
"miert ha meghasad az egbolt?"

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.12.18. 22:51:12

kornelia

Szerintem ez a helyzet már menthetetlen ....

igazság2 2008.12.18. 22:51:26

Tisztelt Bíró úr ! Kérem költözzön le egy cigánynegyedbe,húzzon le ott pár évet a családjával és aztán hozzon ítéletet.Utána magyarázzon félelemkeltésről,emberi jogokról,kisebbség megsértéséről stb. baromságról ! A becsületes,kultúrált,higiénikus,igazságszerető létre való törekvést nem lehet betiltani !Elég volt a CIGÁNYBŰNÖZÉSBŐL!!!!!!!!!!!!!

Határozott Szándék (törölt) 2008.12.19. 13:12:37

Már látom a következő választást, ami után a LMP és a Jobbik kormányt alakít.

jágör68 2008.12.21. 15:52:02

Egész jó kis info- forrás és forum ez a blog! Gratulálok a szerkesztőknek! Amúgy én még csak 2x láttam gárdistákat: mind2 szer Pesten a Kossuth téren úgy kb 4- en voltak, egyből igazoltatták is mindet a szimpatikus taknyosurak.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.12.21. 16:41:59

jágör68

Igyekszünk :-))

Amúgy köszönjük !

Roxvox 2008.12.21. 20:06:51

Nem tudunk elmenekülni, mert jönnének utánunk, ugyanis önállóan életképtelenek, valakiken élősködniük kell.
Egyébbként, nem az szokott elmenekülni, aki terrorizálja a másikat.
Szegéééény próbanégerek.

russell 2008.12.22. 11:46:22

A kora délutáni órákban első fokon a Pest megyei Bíróság betiltotta a cigányságot.
Az ítélet nem jogerős. A cigányság természetesen fellebbez.

Mint korábbi tudósításainkból kiderült, a cigányság betiltását szorgalmazó politikusoknak és magánszemélyeknek sikerült bíróság elé vinni az ügyet, mivel, a cigányok rossz emlékeket ébresztenek a társadalomban, megítélésük csapnivaló, rettegésben tartják az embereket, az állampolgárok befizetett adóforintjaiból élnek, fosztogatnak és gyilkolnak, plusz mivel az egyesületi törvénybe ütközően gyakorolja tevékenységét, félelmet kelt a magyarságban, illetve a magyarokon kívül más kisebbségek, például az keresztények emberi méltóságát is sérti.

A mai nap folyamán a bíróság feloszlatta őket.

Kolompár Orbán blogunknak elmondta, hogy természetesen azonnal fellebbezést nyújt be a bíróságnak – bármi is légyen az, és, meg fogják torolni ezt a gaztettet. Mint ismeretes az utóbbi hónapokban elszaporodott gránátdobálások, lövöldözések, gyerekgyilkosságok és megerőszakolások hatására az állam is felemelte a szavát, és a pártok összefogtak. A Parlamentben közösen kiálltak a magyar társadalom mellett, és köztörvényes bűnözőként kezelik az összes bűnöző cigányt. Kialakítottak egy egységes jogrendszert, amelyben a cigányokat ugyanúgy büntetik, mint a magyarokat és az Alkotmánybíróság elfogadta ezt a határozatot. Keményen meg fogjuk torolni a gyerekgyilkosságokat, a szegény emberek vagyonának elkobzását, a lopásokat, a betöréseket – mondta Gyurcsány Ferenc, kifelé jövet a Parlamentből.

Arról nem tudni, hogy, tervez-e ellenlépéséket a már illegalitásba vonult roma társadalom, de a rendőrség a Magyar Gárda segítségét kérte a rendfenntartáshoz, akik karöltve a rendőrséggel próbálják felgöngyölíteni az elmúlt hónapok bűncselekményeit. Eddig 56 cigány bűnözőt sikerült őrizetbe venni – számolt be ezekkel a szavakkal a Tények…

…ja, nem, a Magyar Gárdát oszlatták fel. Bocs.


süti beállítások módosítása