Skip to content


       Szűrés lista

Napközis erőszak

Öt, 10 év alatti fiú erőszakolt meg egy kislányt egy szegedi iskolában. Az eset a napközis foglalkozás közben történt.
Basszus, amikor én voltam kisiskolás, soha nem történtek ilyen mókák a napközis foglalkozás alatt! Bár visszagondolva napközi sem volt a suli után, csak az óvodában, úgyhogy itt lehet a kutya elásva. Bár az óvodában ebéd utáni alváskor, a falból leeresztett ágyak között remek hancúrozási lehetőségek adódtak, csak mi az őskorban akkora kretének voltunk, hogy nem láttuk a hely kiaknázatlan lehetőségeit.
Bezzeg a mai gyerekek! Nekik van eszük. Életképesek, szemfülesek. Azonnal észlelték, hogy az a kis cafka meg akarja dugatni magát, lehetőleg öt REBISZessel, dehát a rend éber őrei épp másutt voltak elfoglalva, ezért az öt muskétás ifjonc önfeláldozóan bevetette magát a dolgok sűrűjébe. Hát lehet őket hibáztatni? Mindenki tudja, hogy MNK, biztos kihívóan öltözködött, no meg a férfiembertől nem elvárható, hogy tudjon uralkodni magán: ha egyszer az asszonyállat olyan csábítóan harapdálja a színes ceruzája végét, magára vessen.
A napközis foglalkozás az eset során teljesen új értelmezést nyert. Kíváncsian várom, mikor lesz egyéb, hasonló kaliberű foglalkozás a kilencévesek körében. Avagy mit szólnának a legjobb tanuló rituális keresztrefeszítéséhez? A második általánost harmadszor ismétlő gyerek hozhatná a szögeket apja színesfém-tevékenységéből, keresztet a lopott talpfákból ácsolhatnának az ügyesebb nebulók. Esetleg a kisebbségben lévő világosbőrű gyerekekre, sátoros ünnepeken pedig a tanárokra lehetne hajtóvadászatot rendezni az iskola folyosóin, kiegészítve ezzel a testnevelés órák anyagát. Leckeírás helyett pedig a legújabb hardocre pornó megtekintése javallott, hadd tanuljanak az élet iskolájából a lurkók. A látottakat aztán az osztály lány tagjain lenne kötelező gyakorolni.
Ja, tényleg, az már megtörtént, elnézést.

Címkék: társadalom abszurd pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr27899835

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: EnerlaNET Forums 2009.01.25. 01:43:00

Biztos cigány volt?Megerőszakoltak egy gyereket. Olvastunk hasonl...

Trackback: Sárdobáló 2009.01.24. 19:41:03

A Vastagbőr cigányaAmikor olvastam ezt a hírt sejtettem, hogy baj lesz belőle. Szegeden ugyanis öt 9 éves fiú megerőszakolta a napköziben osztálytársnőjüket. Lett is baj, a Vastagbőr blogra mindig lehet számítani, most is hozták a tőlük elvárható cigányoz…

Trackback: Tudtad? 2009.01.24. 16:26:53

Mit tehet a tanár, ha a diák meg akarja „baszni”?Minden nap munkába menet, egy általános iskola előtt megyek el. Ámbár inkább tűnik egy állatkertnek, mint oktatási intézménynek. Többször láttam már gyerekeket, akik nem az ajtót használták a közlekedésre,…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.01.24. 16:28:28

méghogy nem lehet elég korán kezdeni.

Maestro 2009.01.24. 16:35:33

de ha elég korán kezdik, elég korán be is kéne fejezni.

nincs eszköz a tanárok kezében, ennyi.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.24. 16:38:12

9 éves korban még fel sem áll, nem tudja mit jelent "megerőszakolni" és emiatt ezt nem is tudja megcsinálni ..

Vagy a 9 éves kölyök már ilyet is tud? Akkor jogsit neki meg szavazati jogot ..


Komolyra fordítva: sürgősen le kell vinni ezt a 14 éves büntethetőségi korhatárt, a biológia meg az élet durván felülírta ....

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.24. 16:42:12

"Ha a szegedi kislánnyal mindez Skóciában történik, ahol nyolc év a büntethetőség alsó korhatára, akkor az öt fiú most börtönben kerül, előzetes letartóztatásban. Magyarországon 14 év a büntethetőség alsó korhatára, a BTK tervezett módosítása ezt nem érinti.
A jogalkotók ezzel azt üzenik, hogy a gyermekkori bűnözés kihívásaira nem a rendőröknek, hanem elsősorban a szülőknek és a pedagógusoknak kell megtalálniuk a válaszokat. "

www.hirado.hu/Hirek/2009/01/23/19/eroszak_Szegeden.aspx

Mertcsak 2009.01.24. 16:43:13

www.delmagyar.hu/

57. és 62. hozzászólás szerintem a lényeg.

Mertcsak 2009.01.24. 16:45:28

Jogi értelemben véve történt erőszak.
Mongyuk ezt se nagyon értem,de úgy tűnik,hogy nem volt ott konkrétan "aktus".

Jajjistenem,mér kell nekem ilyeneket olvasni másnaposan?!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.01.24. 16:45:46

Szia Rékuc, rég írtál a Vastagbőrre! :)

Rosszul fogod fel a dolgokat, ez egy egyszeri különleges eset, minden országban megtörténhet. Az más kérdés hogy nem történik, főleg nem 3 hetente, de nem ez a lényeg.

Ami fontosabb, hogy a megerőszakolt lány az élményei kapcsán, könnyen előítéletekre ragadtathatja magát, amti a Magyar Gárda szellemisége csak katalizál. (És eközben Orbán Viktor hallgat!) Követelem a köztársasági elnöktől, hogy azonnal intézkedjen a lány, és szülei megfigyeléséről!

Mit érezhet az az 5 fiú akit eddig is kirekesztettek a társai? Mit élhetnek át a fiú szülei, hogy kapnak ezentúl munkát? Belegondoltál abba, hogy most ha éppen a szakdolgozata megvédésére készül mekkora stressz érheti?

Meg is értem, hogy inkább otthon ül és TVzik meg iszik. Ebben az előítéletes társadalomban én sem mernék kimozdulni. Hogy dolgozni? Kinek? A rasszistáknak akiknek csak bűnbaknak kellenek, és miután felépítették egyedül az országot kidobják őket?!
Hát persze, hogy ezt a stresszt le kell valahol vezetni, és hihetetlen hogy a mi saját hibáikért is nekik kell felelni!

(Ha az illetők nem svédek voltak, akkor őszintén meg leszek lepve...)

Higany 2009.01.24. 16:46:28

Vitatkoznék azzal, hogy 9 éves korban nem áll fel. Amióta az eszemet tudom tiszteleg reggelente az ezredes.

Nem lennék meglepve, ha ez az 5 tenyészmén lichtensteini lenne...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.01.24. 16:52:23

@zero: "Komolyra fordítva: sürgősen le kell vinni ezt a 14 éves büntethetőségi korhatárt, a biológia meg az élet durván felülírta .... "

Ezért is mondtam, hogy ez a törvény fűnyírás, semmit nem old meg. Lusta és dilettáns megoldás. 9 évre nem fogja senki leszállítani a büntethetőséget. Inkább a szülőket kéne valahogy rávenni (MG-42 pl...), hogy (magyar/európai) normakövetésre neveljék a gyerekeket.
Jó, tudom, tudjuk kik akarték MG-42vel normakövetésre rávenni a rakoncátlankodó kisebbséget 65 évvel ezelőtt...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.24. 17:11:22

@TaTa86.:

Figyu, komolyan:

Hogy "veszel rá" bárkit (szülőt, gyereket), hogy a gyerek ne erőszakoljon 9 évesen?

Ez olyan alap, minthogy reggel felkel a nap.

Az a baj, hogy ilyen alapnormákra nem lehet nevelni, ezt alapból tudni kell(ene) ...

Mertcsak 2009.01.24. 17:12:58

@zero:

:))
Gondoltam lesz valami könnyed hétvégi post,erre tessék.

Ha ez a gyámhatóságra tartozik,kiváncsi lennék,nekik milyen eszközeik vannak?

Lithium78 2009.01.24. 17:15:22

"Ez olyan alap, minthogy reggel felkel a nap."

vagy nem. gondolom, náluk az alap, h a kölkök előtt pakolja apuci anyucit (hugit, szomszéd nénit, stb) és a kölök csak ezt a példát követi.

BálnaUhr · http://balnavicc.blog.hu 2009.01.24. 17:22:06

@zero: Nem kerül börtönbe a gyerkőc sehol sem. Ha elkövet valamit, akkor nem büntetik elzárással, hanem mondjuk úgy, hogy rehabilitálják. Amire megvan az intézményi, szakemberi háttér. Náluk...
Ha jól tudom, akkor még az íreknél van alacsony büntethetőségi korhatár (11 év?). Mindekettő ország úgy gondolta, hogy a beszámíthatóságot veszi alapul, nem a kis- és nagykorúság meghatározását.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.01.24. 17:32:09

@zero: Ajánlott olvasmány William Golding: A legyek ura. Szerintem fordítva is működik.
Nincs olyan, hogy alap. Amit fiatal korban tanítanak meg neked azt hívják annak. Civilizált ember nyilván nem azt látja, hogy apa a 9éves nővéredet döngöli, ezért ő sem kezdi el ezt csinálni, alapból.
(Illetve van, az ösztön. Tehát az az alap, hogy amit olyanod van 5ödmagaddal megb@szod az első utadba kerülő nőstényt.)

Az első lépés mondjuk szerintem az lenne, hogy legalább magyarokkal ne, illetve magyarok által finanszírozott intézmény látogatása közben ne. Itt nem lehet mást alkalmazni mint a félelmet. A következő lenne az, hogy talán eljut az agyukig, hogy az sem nem jó nekik ha egymás között ezt csinálják. Mert ezért lenézik, kirekesztik őket. (Persze, ha elhitetjük velük, hogy ezért nem ők a hibásak hanem mi, akkor az életben nem fognak változni.)

Maximio 2009.01.24. 17:35:36

Azért nagyon elszomorító, az ember azt hiszi, eljutottunk a mélypontra, de mindig van lejjebb. 10 évnél fiatalabbak nemi erőszakot követnek el? Én azt hittem, ennyi idős korban nem is lehet, már csak azért sem, mert amikor én voltam ennyi idős, a leghalványabb elképzelésem se volt a szexualitásról. Basszameg, honnan, miféle közegből jönnek ezek a 10 évnél fiatalabb liliomtiprók? Mit látnak, tapasztalnak otthon, ami erre sarkallja őket? Az anyatejjel szívják magukba? El nem tudom képzelni...

Aaronka 2009.01.24. 17:38:59

Cigók voltak tuti vagy csak megy a kombinálás?

mind2 (törölt) 2009.01.24. 17:47:39

Hát ma elkövettem ebéd közben azt a hibát, hogy a Kossuth déli krónikáját hallgattuk.... Aztán a 3 hír után kikapcsoltam, mert konkrétan elment a kedvünk az evéstől. 1. hír : gyerek erőszak napközi alatt, 2. hír : bölcsiseket gyilkoló belga 20 éves, 3. hír : kamionnal ütközött, alákeveredett, kigyulladt és elégett.
Horror.
Erre az esetre meg nem találok szavakat..... gyomorforgató és dühítő : HOL VOLT A TANÍTÓ ?

A kisebbik gyermekünk 7 éves, elsős, lány. Van egy lány az osztályban, aki elküldi a tanítónénit a p.....ba, verekszik, köpköd, rugdos, karmol, trágárkodik és éppen múlt héten gondoltam arra, hogy kicsit megrendszabályozom, mert lassan a gyerek táskájából semmi nem marad, úgy szétrugdosta . Egyéb fizikai ütlegelésről már nem is beszélek. Aztán kiderült, hogy egy börtöntöltelék az apja, most is sitten van. Átitat az erőszak mindent. Olvasás helyett brutál mesék, filmek, azokból is sokszor pornó bizony. Mérhetetlenül bűnösek az ilyen szülők. És megoldást sem tudok, csak azt, hogy akkor is erkölcsi normák szerint neveljük a mienket, , legfeljebb megvédem, és mindig a háta mögött állok.. Borzasztó :(

Maximio 2009.01.24. 17:51:47

zero

Nem tartozik ehhez a hírhez, de a reaktiválódott és minden eddiginél nagyobb baromnak tűnő Gyurcsányról lesz majd poszt?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.24. 18:03:23

@mind2:

Hiába neveled otthon a legjobbra a gyereket, 6-7-8 órát nem veled van otthon, hanem az iskolában ..

És akkor azt mondják, le a szegregációval ... a nagy fenéket, még durvábban kellene, az ilyen erőszaki 9 éveseknek meg külön sulit, spec. oktatókkal meg egy hosszú nádpálcával ...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.24. 18:04:18

@Maximio:

Gyurcsány alapból barom, a mai választmányi ülés nem rengette meg a Vastagbőr-ingát ....:-)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.24. 18:05:07

@Aaronka:

Szerinted?

Az ügyvéd meg a jegyző gyermekei voltak szerinted?

Hannibal22 2009.01.24. 18:10:44

Épp tegnap láttam valami szegregációellenes közérdekű reklámfilmet a tvben...megható volt.Szomorú szemű, kirekesztett cigánygyerek,bőrszínről daloló roma fiatalember....okádnom kell már!!!

mind2 (törölt) 2009.01.24. 18:11:04

@zero: Igen, a nagyobbiknál mindent megtanultam, tudod az első gyereknél még mindenki kicsit tapasztalatlan ;)
Simán bemegyek reggel, és elsuttogom a kiscsaj fülébe, hogy ha még egyszer bántani mered az enyémet, letépem a füleidet....stb. Mivel rutinos vagyok, ezt úgy teszem, hogy senkinek ne tűnjön fel, nehogy már a birodalmiak elcipeljenek valami jogcímen :) ..pölö önbíráskodás, meg ilyenek...
DE akkor is úgy nevelem, mondjuk nem kötöm az orrára az érdekében eltöltött harciasabb pillanataimat :)

Hannibal22 2009.01.24. 18:14:01

Egyébként láttátok(szerkesztők) Franka-Mohácsierzsi vitát? Az is megérne egy posztot.

Maximio 2009.01.24. 18:15:52

@zero:

Ja, értem. Szép magasra kúszott fel az ingerküszöb.:)

Perverzsrac 2009.01.24. 18:18:14

"Basszus, amikor én voltam kisiskolás, soha nem történtek ilyen mókák a napközis foglalkozás alatt!"

Sajnálod mi? :)

Mondjuk ha én tudtam volna 9-10 évesen hogy ilyet is simán szabad, akkor tuti kipróbálom, hiszen büntetlenül lehet!

Aaronka 2009.01.24. 18:18:39

zero
szerintem igen, de tuti? nehogy megin likra fussatok
mint annál a 8 gyerekes állatnál, mert ilyenkor holt jogosan basszák a szemetek közé, hogy előítélet, meg nem csak a cigány olyan.

mind2 (törölt) 2009.01.24. 18:19:29

@zero: jah, egyébként a tanítónéni rutinos, jó humorú, talpraesett, igazi vonzó egyéniség, 30 évnyi munkával a háta mögött. De képzeld el, hogy ez a gyerek már agyvérzés határára juttatja, a mienk mesélte, hogy egyszer - gondolom az idegösszeroppanás határán - egy pofont adott neki, egyszer mag a haját húzta meg. A kiskölykök meg elsírták magukat, úgy sajnálták a tanító nénijüket, nehogy már valami baja legyen tényleg !!!!! Ominózus kislány az osztályban elkülönítve ül, mert olyan agresszív, hogy a kiskölykök füzeteit is széttépte már, sőt kiment az óra kellős közepén..hadd ne soroljam. Mit kezdene vele egy frissen végzett pedagógus ? Szétbombázza a kölyök az órákat, róla szól minden órának a fele :(
Sajnálom a tanítónőt. Nagyon sajnálom. Eszköze nem sok, ami van, az sem elégséges, mással meg nem élhet, mert jönnek a liberálisok, hogy így meg úgy..... Itt valami nagyon félresiklott. :(

Perverzsrac 2009.01.24. 18:23:36

@páctivald: épp azért hétvégén hozták nyilvánosságra, hogy minél hamarabb elsikkadjon...Mint ahogy a kiskunlacházi erőszakolók-gyilkosok kilétét se véletlenül nem fedik fel...

Perverzsrac 2009.01.24. 18:27:10

@zero: ezt azért kétlem...gyönyörű mondatokat olvastam hogy miket mondott ez a fasz megint...aki szerint a válság ide se ér...

Perverzsrac 2009.01.24. 18:28:39

@Aaronka: kurucon azt linkelték be, hogy valaki szerint nemcsak az 5 kan volt svéd hanem a kanca is...

Perverzsrac 2009.01.24. 18:29:29

@Aaronka: egyébként fehérből 5 ilyen hülyét egy helyen én még nem láttam. svédből sokkal inkább...
Mert egy hülyemagyar még ok, de 5????

Mertcsak 2009.01.24. 18:29:57

Megboldogult "lánykoromban" létezett olyan,hogy kisegítő iskola. Az ilyen agresszív,beilleszkedni képtelen kölköket simán átlökték oda,aztán nyírhatták egymást. Aki ott észhez tért,mehetett vissza a rendes osztályba.

@mind2:

Nekem is van olyan tanító ismerősöm,aki még simán dolgozna/dolgozhatna,de egyszerűen összeomlott.
Nem tudott mit kezdeni a rengetek agresszív gyerekkel.:(

Aaronka 2009.01.24. 18:38:32

Én nem értem. Nem értem, hogy mi a tökömért fontosak ezek az emberek a politikának. Mert hogy senki nem szereti őket az tuti (egy-két beteg kivételével). A nagy fajvédők is álszent faszok, akik ha meglátnak egy cigányt átmennek a túloldalra. Szavazatok?
Ők is ebben az országban élnek, nekik se lesz jó, ha ezek a tetvek szétbasszák az egész társadalmat.
Segítsetek!!! Én ehhez hülye vagyok

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.01.24. 18:41:04

@Aaronka: A cigány a zsi... libsik fegyvere. Ha neked nem tetszenek a réti niggerek, akkor nyilván moscskosnáci rasszista szemét vagy, és mint olyan, minden eszköz megengedett ellened a továbbiakban.

Káposztakukac 2009.01.24. 18:44:57

demagóg hülyeség, ameddig nem tudjuk, hogy pontosan mi történt. tényleg "nemi erőszak", ahogy azt a szenzációhajhász média regéli, vagy csak esetleg annyi történt, hogy pár 9 éves megmutatta egymásnak egymás fütyijét, punciját, a szülő meg túlreagálta és balhét csapott... utóbbi szerintem ebben a korban normális, aki ezt letagadja, az nem volt soha gyerek.

Aaronka 2009.01.24. 18:51:07

Ok. ezt értem. Azt nem értem, hogy nem ismerek olyan embert a melóstól a 2diplomás értelmiségig aki ne utálná őket. Utálják őket mindenhol és mindenki. Bármilyen cigányvédő hír van a tvben mindenki agyvérzést kap. Utálják őket a rendőrök, a bírók, mindenki. Miért nem lehet mégse tenni semmit?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.01.24. 18:54:42

@hannibal22: "Egyébként láttátok(szerkesztők) Franka-Mohácsierzsi vitát? Az is megérne egy posztot. "
Ez érdekelne! Nincs egy linked?

hulyeinformatikus 2009.01.24. 19:00:00

Rékuc,

Nyilván így vihorásznál, ha a saját lányodat erőszakolnák meg.

Fuck off, idióta.

Pannontix 2009.01.24. 19:00:51

Szemet szemért, fogat fogért. Ha az én gyerekemmel teszik ezt, akkor vérbosszú.
Hol volt az ügyeletes tanár? Vajon mekkora az Ő felelőssége?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.24. 19:01:27

@Káposztakukac:

A kiskunlacházi szerecsenmosdatást vélem kiolvasni a szavaidból ... még a végén kihozod, hogy a 9 éves kislány kurvásan viselkedett és ő provokálta ki az egészet ...eszem megáll ...

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.24. 19:02:24

@hulyeinformatikus: te tényleg hülye vagy. Eddig csak neked nem sikerült dekódolni az iróniát.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.24. 19:03:23

@pannontix:

Az "ügyeletes tanárnak" (aki lehet egy 55 éves nagymama is) lehet hogy korábban már az "értésére" adták a gyermekek aranyos családja, hogy ha hozzáér a kölyökhöz, beverik a fejét ...

hulyeinformatikus 2009.01.24. 19:03:46

Rékuc,

Beteg ember vagy, ha ezen ironizálsz.
Családon belül hasonló?

BaLa_aZ 2009.01.24. 19:04:16

bazz sztem ez a hir k nem igaz a kisgyereknek bitos felált azt a lány futott és futott és elesett és bumm a kisfiu pénisze a kislány seggébe landolt

abdul 2009.01.24. 19:05:00

Hát nem a politika és a büntetési korhatár lejjebb vitele a megoldás.
Ez baromság és ostobaság.
Hugyozásig verni a kölköket, aztán bocsánatkérés a kislánytól az egész iskola előtt. Ugyanakkor el kell mondaniuk, hogy miért csinálták, és miért nem szabad.
Tévé, számítógép letilt (otthon mindenképp), szobafogság, sok kerti meg otthoni munka.
Szülők felelőssége.
Csak ne a javítóba, meg kisegítőbe, vagy intézetbe vigyék, mert akkor tuti, hogy tovább romlik a helyzet.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.24. 19:06:43

@hulyeinformatikus: moderálhatod magad, avagy segíthetek én is. A problémát nézd, ne engem cseszegess.

hulyeinformatikus 2009.01.24. 19:06:49

Rékuc,

Ezért nem kellene oltogatni az elmebetegetek:

"bazz sztem ez a hir k nem igaz a kisgyereknek bitos felált azt a lány futott és futott és elesett és bumm a kisfiu pénisze a kislány seggébe landolt"

Megkérlek, hogy töröld a poszt-ot.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.24. 19:07:50

@hulyeinformatikus: nem fogom törölni a postot. Te viszont bezárhatod az ablakot, ha nem tetszik a tartalma.

hulyeinformatikus 2009.01.24. 19:10:13

Sajnálom, ha kislányok megerőszakolására ejakulálsz.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.01.24. 19:12:19

@Vizibusz: ne feledd, aki ezt az összefüggést felállítja, szintén nácinak minősül :) Tudod: rasszista csakis a "büdösmagyargeci" lehet. Mindenki más: áldozat.

@Aaronka: azért nem tesz senki semmit, mert mindenki Háry János. Egyéb országokban nem egy egész falu retteg egy-két neoprimitív családtól, hanem ott egy egész falu rájuk gyújtja a fedelet. A rendőrök meg ilyenkor késnek egy kicsit (nálunk csak akkor ha a többségit kéne védeni). De mit is mond Horváth Aladár?

"Az előítéletek megszüntetése érdekében mindenekelőtt a többségi társadalomnak kell cselekednie, a romák az elmúlt évszázadokban számtalanszor bebizonyították, hogy jóravaló, tisztességes magyar állampolgárként kívánnak élni"

Valóban... naná... ezt látom nap mint nap...

romák templomot építettek! romák mentőautót adományoztak a falusi rendelőnek! romák fogtak el megint betörőket! ismét roma tudós kapott nobel díjat! romák ültetnek veteményest a gyenge falusi nyugdíjasoknak! roma ügyvéd képviseli a Gárdát!

a hírek nem egészen erről szólnak, de lehet, hogy csak az újságírók hülyék... vagy persze szalonna-nácista rasszisták, mint én persze.

hulyeinformatikus 2009.01.24. 19:14:46

"a hírek nem egészen erről szólnak, de lehet, hogy csak az újságírók hülyék... vagy persze szalonna-nácista rasszisták, mint én persze."

Itt van még egy elmebeteg: egy ártatlan kislány megerőszakolásában romabűnözést lát.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.01.24. 19:15:03

@hannibal22: Kösz szépen. Kávé helyett kategória!
Mohácsi az akit még akasztófán sem szívesen látnék. Túlságosan megtisztelő az neki. De egy 30 év takarító/utcaseprő karriert el tudnék képzelni. (Elnézés a takarítóktól/utcaseprőktől...)

@zero: Az hogy 55 éves nem kifogás, ha nem tudja elvégezni a munkáját ne végezze. Én elvárom egy tanítótól, hogy ilyen helyzetben előbb haljon meg, mint hogy ilyet végignéz.

2009.01.24. 19:18:24

Itt is felteszem a kérdést:
Aláírásgyűjtés népszavazás kezdeményezéséért, miszerint csökkentsék a jogi felelősségrevonhatás korhatárát 8 évre?
Lehetséges vajon?
Van valaki, aki jogilag nem ilyen analfabéta, mint én?

Az impotens magyar parlament, rendőrség, ügyészség úgysem tesz semmit.
Bár lehet, hogy népszavazás esetén sem...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.01.24. 19:18:41

@hulyeinformatikus: cigánybűnözést, nem romabűnözést. Ha már nem vagyunk polkorrektek, legyünk teljesen nempolkorrektek.

@Herr SturmLiberator: Egyet értek! Igazából lehet sírni, de tényleg a felgyújtás lenne a megoldás. A rendőrség meg későn érkezne, és megállapítaná hogy a szabálytalanul bekötött áramvezeték okozta a tüzet. A jogvédők meg sikoltozhatnak.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.24. 19:19:15

@hulyeinformatikus:

Kissé elkanyarodtunk a fővonaltól ....

Milyen világ az, ahol csoportosan "erőszakoskodnak" 10 év alatti gyerekek, csoportosan?
Főleg iskolában, tanítási időben?

És mit lehet tenni? Elbeszélhet a gyámügyes a 9 éves komisz külökkel, hogy ilyet nem szabad, rossz voltál?

Bakker, ez nem egy csokilopás a boltból !!!

Ja, és nyugodtan ugorjunk 6 évet előre, ugyanez az 5 gyerek mit fog művelni 16 évesen? Bankot fognak rabolni?

hulyeinformatikus 2009.01.24. 19:21:25

@TaTa86.:

Mentális probléma ez, nem polkorektség kérdése.
Szerencsére vannak már modern gyógyszerek.

Veder1 2009.01.24. 19:22:01

Ez az egész egy vicc. A szenzációhajhász, kontraszelektált magyar média kitalációja. A taknyosok levetették a bugyijukat, mert kiváncsiak voltak, ennyi történt. Nem kellene rögtön büntetőjogot citálni, egyébként ki erőszakolt meg kit, mivel valamennyi résztvevő gyermekkorú volt.

"197. § (1) Aki mást erőszakkal, avagy az élet vagy testi épség ellen irányuló közvetlen fenyegetéssel közösülésre kényszerít, vagy más védekezésre, illetőleg akaratnyilvánításra képtelen állapotát közösülésre használja fel, bűntettet követ el, és két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

"210. § A 197-198. § és a 200. § alkalmazásában a tizenkettedik életévét be nem töltött személyt védekezésre képtelennek kell tekinteni."

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.01.24. 19:22:14

@zero: "Ja, és nyugodtan ugorjunk 6 évet előre, ugyanez az 5 gyerek mit fog művelni 16 évesen? Bankot fognak rabolni? "

Jó lenne, a bankok be vannak védve, általában elkapják a tettest, és elég hosszú időre le is sittelik.
Inkább 14éveseket fog terrorizálni. Azt még csak nem is büntetik. Esetleg 6odmagával megerőszakolja és megöli... :(

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.24. 19:22:32

Mellesleg akik a legjobban ugatnak a szegregáció ellen, azoknak a gyermekei érdekes módon klassz elitsulikba járnak valahol Budán ... tiszta véletlen lehet csak ...

hulyeinformatikus 2009.01.24. 19:23:39

"Milyen világ az, ahol csoportosan "erőszakoskodnak" 10 év alatti gyerekek, csoportosan?"

Olyan, ahol ezen felhőtlenül lehet fröcsögni.
Megér egy index címlapot.

Hannibal22 2009.01.24. 19:24:12

"Ja, és nyugodtan ugorjunk 6 évet előre, ugyanez az 5 gyerek mit fog művelni 16 évesen? Bankot fognak rabolni? " Nem! Ahhoz gyáva férgek....öt-hatszoros túlerőben fognak rabolni,fosztogatni.Járókelőket-időseket.A bankrablás nem az ő műfajuk....

szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.01.24. 19:24:24

emléxem, régen minden iskolában volt egy kínzóévfolyam
ott tanítóbácsi volt, vesszővel körmössel, szíjjal és kokival

kiscsaj/hülyegyerek gecizett a tanárnénivel ment a gyogyiba

fél év múlva olyan jó gyerekek lettek, ne tudjátok meg

aki meg tovább gecizett, ment a süllyesztőbe, valami kisgítőbe, de ott már nem kokival várták a svédeket

hulyeinformatikus 2009.01.24. 19:24:24

"A taknyosok levetették a bugyijukat, mert kiváncsiak voltak, ennyi történt. "

Rendőrség szerint tényleges erőszak történt.

2009.01.24. 19:24:25

zero
16 évesen gondolom meg is ölik erőszak után az áldozatukat. Esetleg esznek is belőle.

abdul 2009.01.24. 19:05:00
Attól tartok, ezeket már ütheted, verheted napestig.
Kérjenek bocsánatot? Mit érsz vele, ha bocsánatkérésre kényszerítesz valakit, aki ezt kurvára nem gondolja komolyan - csak muszájból megteszi?

"Szülők felelőssége."
Ezt írod.
Tehát rakjuk őket vissza ugyanabba a családi közegbe?

A halálbüntetés helyett van a börtön, hogy az ilyen bűnöző elemeket elzárják a viszonylag normális emberektől - ha már meg nem ölik őket (ill. nyilván nem minden bűncselekmény esik ebbe a kategóriába).

Hogy a börtönökben, javítókban milyen viszonyok vannak, az egy másik kérdés.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.24. 19:24:42

@Vödör:

Hmmm ... holnap meg egyenesen az lesz a hír, hogy tévedés történt, csak a másodfokú egyenlet megoldóképletét tanulni vonultak félre így 6-an -....

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.24. 19:25:41

@hulyeinformatikus:

Neked ennyi a mondanivalód ?

Ezért kár volt belépned és kommentelni ...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.24. 19:27:27

De tényleg, mit csinált/hol volt közben a napközis nevelő?

Hannibal22 2009.01.24. 19:27:35

TaTa86! Látom,egy rugóra jár az agyunk:)

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.01.24. 19:28:05

@hulyeinformatikus:
AZ index címlap elhamarkodott volt, most hogy kiderűlt, hogy elehet hogy indiánok voltak. De szerintem tök mindegy, milyen származású állatok voltak, ez is jelzi hogy a társadalmunk q
a végét járja

lokoszt · http://lokoszt.blog.hu 2009.01.24. 19:28:05

A Délmagyar már párszor lyukra futott ilyen gyerek vagyok, kitalálok valami hasonlót, amit a tévében láttam sztorikkal... Ha ez anno megtörtént, tuti nem most kerül napvilágra (egyesek szerint ősszel volt....???)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.24. 19:28:26

Nem tudom, nehéz téma ez így szombat estére ...

aki megérdemli, azt a tanár fenyítse meg, ahogy régen ( én is kaptam kokit a gimiben, meg is lett a diploma)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.24. 19:30:17

@lokoszt:

Bakker, nem mindegy hogy romák vagy magyarok gyerekek voltak?!

Ha romák voltak -> szörnyű
Ha magyarok -> szörnyű

Régen ilyesmi elképzelhetetlen lett volna, most meg mindenki csak megvonja unottan a vállát!!!!

Ez még súlyosabb baj, mint maga az erőszak ....

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.01.24. 19:31:21

@hulyeinformatikus: várjuk be a híreket, helyi blogok commentjeit, előre jósolom: nem norvég cserediákok voltak. Ha tévedtem, valóban felcímkézem magam elmebetegnek.

@zero: stimmel, ergo IN TOPIC

a dolog rákfenéje, hogy manapság ugyebár az emberjogi paradicsomban élünk. Régebben az emberi jogokat arra találták ki, hogy az ezerféleképpen elnyomott nép ne legyen teljesen kiszolgáltatva az államnak, földesúrnak, bárki kegyének. Jelenleg átbillentünk a ló másik oldalára. Most épp kötelességjogi aktivistákra lenne szükség és 1-2 módszerre, amit nem humánus eszmék, hanem évezredes gyakorlat igazol: rend, fegyelem az iskolában, akár nádpálca az ilyen kiskorú hiperaktív pornósztároknak. Vagy egyéb következmények, amelyeknek van visszatartó ereje. Mert annak, hogy ejnye, ezt nem szabad, NINCS. Majd hulyeinformatikus a saját gyerekét szívesen járathatja az ominózus iskolába, ha nincs olyan nagy gond úgyse...

changebug (törölt) 2009.01.24. 19:33:20

Hát ez lett a kib@szott nagy demokráciából.
Nem tudom én végig napközis voltam általános iskolában 9 éves koromba is... Verekedés az volt. Fiúk egymást közt. De akkor sem 5-en... Meg a napközis tanár rendet rakott. Ja meg folyékonyan megtanultam beszélni oroszul :) /ma már magyarul se megy/ Mert tanultunk, az orosz tanár szerette a szakmáját aztán tanított minket pluszba.
Így hát aztán csak szaros mérnök lettem.

Szóval jó lenne, ha tanároknak adnának egy kis fenyítési jogot. Nem baj ha megsérül a gyerek lelke - majd túlteszi magát rajta.

Amúgy a megerőszakolás mint olyan gondolom eszközzel történt... Merthogy mással aligha (gondolom én) meg ilyenből már csak nem csinálnak bulvárt...

VR6 2009.01.24. 19:37:59

Miért nincs az iskolákban hatékony biztonsági szolgálat?
Miért nincs a tanárok kezében semmi hatékony eszköz, amivel ezeket a mocskosokat meg lehetne büntetni, amikor a bű lépcsőin másznak felfelé?
Anno úgy emlékszem, hogy a suliidőben a legtöbb pofon jogos volt...

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.01.24. 19:39:25

@hulyeinformatikus: nyugi, hamarosan jön a gyűlöletbeszéd-törvény és akkor az ürességtől konganak az ilyen blogok. Felcsaphatsz immár fizetett cenzornak. Esetleg eljutunk a gondolatbűn bevezetéséig. A szólásszabadság mond valamit? Ez még többé-kevésbé van nálunk is, csak a szólás utáni szabadság nincs :)

TantóNéni 2009.01.24. 19:40:00

Én mindig egy nagyon nyitott liberális embernek vallottam magam,de ami a mai világban zajlik az már nálam is kivágja a biztosítékot és a fene nagy liberalizmusom is tűnik elfelé de nagyon gyorsan. A barom szülőket kéne börtönbe küldeni, a gyerekekkel nem tudom mit kellene tenni- az intézet nem megoldás, börtönbe nem mehet, a család többi része lehet,hogy normális(?) de erre kevés az esély. Megoldás? Van?
(Nekem is bántja gyomrom Rékuc fogalmazása, az irónia számomra mást jelent, de tőle ennyi várható-csukom is az ablakot,nyugi)

G.T. 2009.01.24. 19:40:03

Ezek a dolgok nem a mostani liberalizálódott világban jöttek elő, netán a szarabbnál szarabb TV műsorok hatására, vagy netán azóta, mióta kiírják a filmek elé, hogy 18 éven aluliaknak csak, és megnézi az összes 8 éves?

Régen is voltak cigányok, de akkor volt kezelve a cigánykérdés, most állítólag nincsen sem cigánybűnözés, sem cigánykérdés, gyakorlatilag itt sincsenek, nem is léteznek... Aki felhozza a témát az meg biztosan rasszista!
Egy népdal is szól rójuk Elindultak a cigányok c.:

Elindultak a cigányok Kiskundáról Nagykundára,
Jadajdadajda
Találkoztak két zsandárral Kiskundáról Nagykundára
Jadajdadajda

Jaj, te cigány, meg kell halnod, vagy az anyád meg kell ba…
Jaj, istenem, mit csináljak, hogy ba… meg az anyámat.
Laput kötök a hasára, úgy mászok föl az anyámra,
De a lapu félre csúszott, cigány fa..a bele csúszott.
Nyomjad, fiam, nyomjad, Tádé, jobb a tied, mint apádé,
Mert apádé, mint a nyúlé, de a tied mint a lúé.

Veder1 2009.01.24. 19:40:47

hülyeinformatikus,

az erőszak megvalósulhat jogilag a nemiszervek összeérintésével is. Akkor is megvalósul az erőszak, ha a 12 év alatti beleegyzik a közösülésbe, mivel 12 év alatt védekezésre képtelen állapotúnak kell tekinteni. Mondom, hogy nem történt erőszak, csak jogilag. Ha Marika a homokozóban fejbe vágja Jancsikát nem rohansz feljelenteni könnyű testi sértés miatt. Megint a hülye újságírók fújták fel a dolgot, anélkül, hogy a gyerekek érdekeit nézték volna.

Kisangyal 2009.01.24. 19:43:54

Megáll az eszem!

Azért valaki felvilágosíthatna, hogy 9 évesen mégis hogyan valósult meg a nemi erőszak "ténye", ez pontosan mit jelent?

"bazz sztem ez a hir k nem igaz a kisgyereknek bitos felált azt a lány futott és futott és elesett és bumm a kisfiu pénisze a kislány seggébe landolt"

Persze és mind az öté egyszerre...

Ja és ne töröljetek egyetlen postot sem! :)

Hiszia Piszi 2009.01.24. 19:45:27

@changebug: Látod itt a gond,hogy csak egy szaros mérnök lettél.Ha csak 6 osztályt végzel,most háromszor ennyit keresnél...Unokatesóm tanárnő,az iskolában az igazán menő bakcigányoknak strici az apja.A többieknek be kell érniük fémlopással,bolti lopással,ezzel-azzal.Ja,és mellette valamennyi felveszi a létező összes segélyt.A legszomorúbb mégis az,hogy már jobban élnek,mint azok,akik dolgoznak valahol reggeltől-estig...

Perverzsrac 2009.01.24. 19:45:28

@hulyeinformatikus: minél többet olvaslak annál inkább igaz a nicked...

smithers 2009.01.24. 19:46:34

Nem tudom mennyire van eltúlozva a történet (hiszen a sajtó hajlamos rá) de sajnos legnagyobb részt ez a szülôk hibája és ezért nem büntethetsz egy gyereket, mert a szülei alkoholista primitív állatok.

Példa:
3 évvel ezelött kitalálta egy fiatal pár h létrehoz egy u.n. tanoda programot egy kis nógrádmegyei faluban. A lényege a hátrányos helyzetben vagy kisebbségbôl származó gyerekek megsegítése azaz iskola utáni foglalkozás, hétvégén is, kirándulások, étkeztetés (!), korepetálás szóval minden, amit ezek a gyerekek sem otthon, sem az iskolában nem kaptak meg.
Volt persze egy bizonyos szigor is, ami minden gyerekre ráfér, de rengeteg tisztelet (mindkét oldalról).
Ott hallottam olyat h a 9 éves mesélte h mikor a vak aputól átment a szomszédba anyuhoz, aki a szomszéd bácsival éppen a kádban hancúroztak stb.
Igen ezt látják ezek a gyerekek otthon.

Sajnos ma már nem nagyon mûködik a program több okból:
1. A polgármesteri hivatalnak kellett az ingatlan, ami a falu tulajdonában van csak bérli az egyesület. Így elkezdett a polgármester terjeszteni mindenféle rémhírt. Sok szülô kivette gyerekét,akik mentek ezután vissza az élet lejtôjére.

2. A tanárok sok esetben mindenféle kommunikációt megtagadtak a programban résztvevôkkel, segítséget csak ritkán nyújtottak. (Mondjuk hogyan is magyarázza meg a tanár, hogy általános iskola 4. osztályos tanulója monoklival megy a tanodába miután délelött megjárta az iskolát. Erre a tanár: "De másképp nem érti meg")

3. A program sikerességének köszönhetôen 13 miót-t kapott brüsszeltôl. Ez a pénz sajnos csak Budapestig jutott. A továbbutalás sajnos elmaradt ill. másfél évet késett. Így nehéz finanszírozni a kirándulásokat, számítógépeket, szükséges és ésszerû könyveket vagy akár a rezsit.

A gyerekek nagyon jól érezték magukat, sokat fejlôdtek, mindegy, h magyar vagy cigány. az elsô év után már egy gyermek sem bukott a suliban és többen gimibe is felvételiztek és járnak most. Voltak külföldön, a balatonon és láttak színházat meg múzeumot sôt éttermet is belülrôl.

Sajnos most már nem olyan aktív a program a gátaknak köszönhetôen, amik felépültek két év alatt. Így a gyerekek megint (túl sokat) otthon.

Különben több mint 70 tanoda indult országszerte. Szinte mindegyik bedöglött, mert nem kapták meg a brüsszeli pénzt vagy késve....

KI ITT A HIBÁS, HOGY ILYENEK A GYEREKEK a szülôkön és a tanárokon kívül (tisztelet a kivételnek? Szerintem nem azok akik majd 10 éve voltak kormányon!

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.01.24. 19:48:08

@VR6:

nézzük:

"Miért nincs az iskolákban hatékony biztonsági szolgálat?"

pénz, ugyebár...

"Miért nincs a tanárok kezében semmi hatékony eszköz, amivel ezeket a mocskosokat meg lehetne büntetni, amikor a bű lépcsőin másznak felfelé?
Anno úgy emlékszem, hogy a suliidőben a legtöbb pofon jogos volt..."

Hát ilyenkor kapásból beperelnek a szülők. Ez a jobbik eset. Avagy mint sok esetben tudjuk, megjelenik 1-2 rokon és megfenyegeti, megveri a tanárt. (a tanárverő rokonok természetesen tapasztalat szerint mindig szkinheadek).

TAXI 2009.01.24. 19:49:19

Szép kis történet... "Üdvözöljük kedves utasinkat! Megkezdjük utazásunkat Magyarországon, 2009-ben!"
Nem lényeges szerintem, hogy milyen családból származnak a szereplők... az számít, ami a legtöbb ember számára kitűnik a posztból, hogy ma mindenki mindent megtehet, aki nem bűntethető! Sőt, mondok jobbat! Lehet, hogy ha így egy tovább a törvénykezés, és a bűntethetőség, cselekvőképesség, stb. "osztályozása", akkor szép lassan arra ébred az ország, hogy rátolás van, mert a kisiskolás gyermekek a legnagyobb természetességgel fognak mindent csinálni, ami a koruk miatt sajnos(!) nem bűntethető. -betörés, rablás, lopás és társaik-
Vissza kéne egy kicsit menni az időben, és "jogot" kéne adni a tanítóknak (is) a nevelésre -elvégre is a munkájához tartozik, és nem egy "XY, nem kellene..." segítene, hanem egy gyengédebb legyintés, hogy tényleg nem kéne. De itt jönnének az emberi jogok és társaik, amik miatt nem lehet semmit se tenni ebben az országban, csak tűrni, és jó esetben túlélni...

Perverzsrac 2009.01.24. 19:49:22

@lokoszt: novemberben és megtörpént a zsaruk szerint is...híradó szerint

gólhaj · http://kroki.blog.hu/ 2009.01.24. 19:51:10

Ez egy nagyon nehéz kérdés. A gyerekeket lehet hibáztatni, meg mindenki mást, de azért a szülőnek is van felelőssége, nem kicsit.
A minap elítélték egy kiskomát az USA-ban, aki lelőtte a szüleit, mert nem hagyták a Halo 3-mal játszani. Én tökre szívesen játszanék vele, csak nincs pénzem konzolra, meg már ki is estem a gyakorlatból, mindenesetre megérne egy misét. De visszatérve a lényegre, az amcsi srác apja lelkész volt. Kérdem én, ki az az ember, aki ennyire nem ismeri a gyerekét, tehát valahol saját magát sem?! Hol élt, amíg az a gyerek megtanult járni, beszélni, stb.?! Persze az apja pisztolyával ünneplőzött.
Na persze, miért van egy lelkésznek lőfegyvere?

Iron 2009.01.24. 19:51:25

F.A.S.Z.S.Á.G.!!!!

Nem történt semmi ilyesmi, szokásos médiahazugság, ill a kiscsaj szüleinek a bűne, amiért fölfújták az egészet. NEM TÖRTÉNT SEMMMILYEN ERŐSZAK, gyak imitálták a csak dugást letolt gatyával, és kislány is teljesen benne volt a játékban, poénnak fogták föl az egészet. Azt tudni kell, hogy kicsit visszamaradott a lány (amúgy teljesen aranyos), és azért nem speciális suliba került, mert az ikertestvére is ide jár. Tehát nyilvánvaló, hogy nem volt tudatában ennek az egésznek, gondolom a fiúk is könnyebben beszéltek lukat a hasába. Kitudódott, elmondták a tanítónak, a szülők meg kivágták a hisztit. (Belsős infó.)

Tehát a szokásos álszent szemforgató baromság, amit csak az iskola és az ott dolgozók fognak megszívni. Mi speciel anno óvodában vetettük be az összes furfangunkat, hogy rádumáljuk a csoporttársnőket egy kis puncivillantásra, hol nem történt ilyen? Ez egy kicsit magasabb szint, de ilyesmi sztorikat is hallottam már. Ártatlan kiváncsiság az egész, amilyen dózist kapnak ilyenből a tévében, nem is csodálom.

movhu 2009.01.24. 19:52:11

Ma ott tartunk, hogy a britek szerint már pirossal sem szabad javítani a dolgozatot, mert a gyerek lelkére káros:

mover.blog.hu/2009/01/14/a_gyereknek_mindent_szabad

Kicsit(nem is kicsit) sok már a tolerancia. Ez a baj. Mondom ezt én, aki nagyon ellene vagyok annak, hogy a pedagógusok verjék a gyereket. De valami adni kell a tanároknak, mint eszközt.

potrzebie 2009.01.24. 19:53:11

@hulyeinformatikus:

figyelj oda, mert rékuc kimoderálja, aki neki nem tetszőt mond

elvtelenül

Perverzsrac 2009.01.24. 19:56:14

szóval hülyeinformatikus = calam

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.01.24. 19:58:04

@páctivald: Az szegregáció kedves barátom. Mai felvilágosult (rájuk kellene gyújtani valamit, csak hogy még világosabb legyen, nem?), liberális (hogy akasztanák fel az összeset), toleráns (az... ön- és fajfenntartó ösztönt felülíró toleranciát várnak tőletek is, ugye?) korszellemünkbe nem fér bele. Nem PC. De hasznos lenne.
Elhatárolódok :D
@Iron:
Megjött a zsadeszes blogkommandó?

lor 2009.01.24. 19:58:18

nem vesztegetik az idot a skacok.

mas
keresek egy videot amin feher es fekete diokkal mutatjak be a nepesseg novekedest.
valaki tolja be a linket.

pa

movhu 2009.01.24. 19:58:34

@Sárdobáló: Tudod, én magam egész életemben azon igyekszem, hogy én és a gyermekeim mentesek legyenek az előítéletektől. Azt hiszem egész jól csinálom. De cserébe lennének elvárásaim.
Engem se rasszistázzon senki, ha azt modnom, hogy a családi pótlékot ne a szűk adózó rétegtől, hanem a megélhetési gyerekgyárosoktól vegyék el. Hogy nem adjanak szociális segélyt annak, aki a kocsmában gördíti le, vagy a játékgépben tünteti el. Hogy a munka legyen jobban megbecsülve, mint az otthon lógás. Hogy végre ne díjazzák, hanem büntessék a munkakerülőket.
Cserébe biztosan meg tudom ígérni a következőt: ugyanezt mondom majd akkor is, ha a fenti dolgokat csak és izárólag olyanok fogják csinálni, akit ma magyarnak és nem cigánynak nevezünk.
Számomra a "cigány" egy életmód, és egyformán ítélem el minden gyakorlóját. Mint ahogyan nagyra értékelem azon "roma" ismerőseimet, akik nem élnek "cigány" életmódot. Érdekes, hogy ezek az ismerősök dolgoznak, a gyerekük úgy jár iskolába, hogy én érezhetek szégyent. Ilyenkor megerősödik bennem az, hogy ezek az emberek ugyanolyanok, csak ők bennük van egy nagy különbség. Tenni akarnak.

hulyeinformatikus 2009.01.24. 19:59:15

"az erőszak megvalósulhat jogilag a nemiszervek összeérintésével is."

Orvosszakértő véleménye szerint tényleges behatolás történt.

Neked nem erőszakolták meg a húgod?
Vagy Rékucit gyerekkorában?
Olyan szívesen tréfálkoznék rajta.

abdul 2009.01.24. 20:00:14

@VicGilson:
Pontosan nem ismerem sem az áldozat, sem a tettesek körülményeit, múltjukat. Nem tudom pontosan mi és hogyan történt, csak annyit tudok, amennyit lehoztak a hírekben.
Arról viszont tudhatunk meg, hogy a kormány tudatosan teszi tönkre évek óta az oktatást, megfosztva a tanárokat a nekik járó tekintélytől és intézkedési jogaitól, ami mondjuk szerintem az ilyen helyzeteket megakadályozhatja.
Visszatérve a reagálásodra, én csak azt mondom, hogy szerintem ez inkább egy elintézési módja a dolgoknak, amit szerényen felvetettem, mint egyből cigánybűnözéssel, rendőrséggel meg jogszabályokkal jönni, mert ezek akkor is gyerekek, akármilyen ocsmány dolgot tettek.
Ha meg sem próbáljuk őket megtanítani arra, hogy miért nem szabad ilyet tenni, akkor ott van kapásból a lámpavas.
Akár a szülőknek is.
De akkor ne moralizáljunk.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.01.24. 20:04:27

@TAXI: yesss

ezennel javaslom, hogy az EMBERI JOGOK fogalmat cseréljük le az ELKÖVETŐI JOGOK névre. Így máris világos lenne mindenkinek, mire is megy ki az egész (avagy hova jutott).

Hiszia Piszi 2009.01.24. 20:05:16

@movhu: Elég jól foglaltad össze a lényeget.Egyetértek.

Veder1 2009.01.24. 20:06:57

hülyeinformatikus,

ilyenről én nem hallottam, tudnál adni egy linket?

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.01.24. 20:08:04

@Smithers:
Én nem, hmmm... majd ha egy onnan kiszakadt kis majom (emlékszel ugye Mauglira a Blaháról?) közelébe megy a születendő gyermekemnek, biztos lehet benne, hogy megbánja a percet is, mikor az állami csecsen élősködő anyja kitolta magából.
Ennyi.

2009.01.24. 20:09:43

abdul 2009.01.24. 20:00:14
Oké: ez így világos :)
Azt a bizonyos ...bűnözést én nem említettem - ebben pontosítanék.
De nézd: te is azt írod, hogy a kormány (szerintem az egész magyar politikai vezetés) tudatosan teszi tönkre az oktatást (és ismét megjegyzés: nemcsak azt).

Tehát valahol jogosan vetem/vetjük fel, a politikai, jogi, rendőri, hivatali felelősséget - is.
Jó kérdés, hogy mi a megoldás.
Komolyan mondom, nem tudom nem célszerűbb lenne-e ezeknek a 'gyerekeknek' a lámpavas.

Lesz, lehet ezekből még viszonylag normális ember? Második esély - és a kislány? Ő kitől kap második esélyt? Lesz belől normális felnőtt?
*****
Aki meg azzal jön, hogy ez az egész kamu, az legyen szíves írja már meg pontosan, hogy honnan veszi ezt! 'Belsős infó'.
Aha.
Nekem meg arról van 'belsős infóm', hogy Brad Pitt valójában nő, és 90 éves...

Egyébként egy 10 év körüli gyermek már alkalmas lehet tényleges nemi erőszakra.
2002-2004 között családsegítőben dolgoztam: 11 éves anyukáink, és 12 éves apukáink is voltak.

Másrészt ha nem történt 'tényleges behatolás', akkor máris ki van zárva, hogy valami komoly történt volna?
Mondjuk behatolás valmilyen eszközzel - hogy jobban ne menjek bele a dologba...
Az ugye smafu?

Mittu Domain 2009.01.24. 20:10:08

"Inkább a szülőket kéne valahogy rávenni (MG-42 pl...), hogy (magyar/európai) normakövetésre neveljék a gyerekeket."

A cigányokat? Ugyanmár... Azok csak az erőszakból értenek. Volt vagy 500 évük beilleszkedni, azóta se sikerült, mégis meddig várjunk? Nem mondom hogy irtani kéne őket, de megvonni az ingyenélő segélyt, és ha nem dolgoznak, bizony dögöljenek éhen. Ahogy a fehér magyarok is teszik, mert őket nem pénzeli a saját államuk.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.01.24. 20:10:10

@misikeh: Ez a film megvan nekem, de még mindig nem bírtam végignézni. Egyszerűen irritál, hogy Hitler angolul beszél...
Amúgy érdemes megfigyelni az arcokat. Mindenki látványosan gonosz. Szeretem amikor egy film egyszerűen csak segít bemutatni a kor hangulatát, rejtett tanulsággal, és nem egy propaganda anyagot akar letuszkolni a torkomon. :)

Robis 2009.01.24. 20:11:40

A szegregáció ellenes marhákat kellene elküldeni egy szép romatelepre. Akkor nem papolna ilyen marhaságot. Iganis erősíteni kell az elkülönítést, mert ez a faj, nem a mi normáink szerint él. Ha kell valami neki elveszi, ha megsértik, üt, rúg, harap, rosszabb esetben megszúr. Ha megkívánja a lányod, akkor megerőszakolja. És Te mint rendes magyar ember, semmit nem tehetsz ellene. Ő az elnyomott kisebbség, nem büntetik meg, hanem sajnálják. Ha Te visszaütsz, akkor a hatalmas családja rád gyújtja a házad és még a törvény is lesúlyt rád. A lányom osztályában is volt ilyen kölyök. Szerencsére a pedagódusok hamar felismerték, hogy nem emberek közé való. El is tanácsolták. Igaz ebben mi szülők is segítettünk. Nem szabad keveredni, mindenki maradjon a saját fajtájánál. Ja és erős szaporulat-korlátozást vezetnék be. Hatósági sterilizálással.

Netuddki. 2009.01.24. 20:11:48

@Iron: Iron! Ha már ennyire jólinformált vagy eloszlathatnál egy súlyos nemzetiségi kérdést is! Egyesek addig nem maradnak nyugton...

hulyeinformatikus 2009.01.24. 20:12:10

@Vödör:

Szerinted nem próbálnák házon belül elintézni, ha csak nem történt volna meg ténylegesen?
Senkinek nem érdeke, hogy napvilágra kerüljön.

@laspalmas:

Téged nem erőszakoltak meg? Elég csak úgy hobbiból.
Beszéljük már ki, jó móka ez, nyilván emeli a letöltéseket is a médiakurváknak.

movhu 2009.01.24. 20:13:06

@TaTa86.: Teljesen OFF, de nézzétek meg eredeti nyelven a Mások élete című német filmet (Legjobb külföldi film Oscar...). Abban van színészi képesség, és annyira visszadja az NDK hangulatát, amit még nem láttam filmben.

Mittu Domain 2009.01.24. 20:13:46

@misikeh:

"Megjött a zsadeszes blogkommandó?"

Nem ciki (alig) burkoltan zsidózni, miközben egy cigány fürer faszát szopod?

movhu 2009.01.24. 20:14:40

@Robis: Javaslom megtekinteni:

vastagbor.blog.hu/2008/10/17/ezen_a_lakotelepen_is_euroval_fognak_fizetni

,avagy mit történik egy lakóteleppel, ha egy bizonyos réteg lakja.

arcfia 2009.01.24. 20:17:18

@VicGilson: Angliában volt egy eset. Durvább mint ez, egy 8 és egy 10 éves gyerek egy bevásárlóközpontban a babakocsiból kivett egy asszem 3 éves gyereket.
Kivitték a vasuti sinekhez.
Sinekre tették.
Megvárták a vonatot.
Látni akarták hogyan hal meg valaki.
Ezután az eset után nincs alsó korhatár angliában, az eset körülményeire tekintettel mérlegelik a vétőképességet.
Szép új világ a miénk.

lokoszt · http://lokoszt.blog.hu 2009.01.24. 20:18:54

@zero:
te álmodban is cigányozol? vagy én értelmezem rosszul a saját iménti hozzászólásom?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.01.24. 20:19:01

@movhu: OK, kösz a tippet.

@Mittu Domain: "Nem ciki (alig) burkoltan zsidózni, miközben egy cigány fürer faszát szopod? "
Tudom, hogy ez nem rám vonatkozik, de ki szopja itt milyen cigány F(!)üh(!)rer faszát?

Iron 2009.01.24. 20:19:17

Sok idióta médiarángatott barom. Édesanyám ott dolgozik. Ezzel gyakorlatilag tönkreteszik az iskolát.


misikeh · video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.01.24. 19:58:04

látom ide háromsoros botok is írogatnak... még a troll státuszt sem éred el

TAXI 2009.01.24. 20:21:02

@Herr SturmLiberator: Részemről semmi akadálya, csak nem rajtam múlik... Mindenkinek jobb lenne, ha mindennek meglenne a helye a mai társadalomban -mondom mindezt ilyen fiatalon (nem nagyon volt szerencsém az előző "rendszerhez")-

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.01.24. 20:22:00

@Mittu Domain: cserébe gondolom alig burkoltan kirekesztő többségről beszélni persze haladó és dícséretes dolog :)

Mittu Domain 2009.01.24. 20:24:54

@Herr SturmLiberator:

Melyik a többség, a magyar vagy a cigány? És a dolgozó emberek közt? Naugye.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.01.24. 20:25:02

@TAXI: az előző rendszernek volt egy előnye: a politikai ellentábor mellett a tolvajokat is durván elverték a rendőrök. Most már csak tömegoszlatáskor térnek vissza a kádári idők.

Mittu Domain 2009.01.24. 20:25:37

@TaTa86.:

Zsidózni csak a fideszesek szoktak, azoknak pedig cigány vezérük van.

Molekula 2009.01.24. 20:26:22

Meg tudnám fojtani egy kanál vízben azt, aki ilyenkor reflexből nekiáll zsidózni, cigányozni.
1. a pártok ebből politikai tőkét csináltak.
2. te sem vagy egy Gandhi.

Ilyenkor egyébként nem lehet a szülőket felelőssé tenni? Azonkívül h gyámhivatal veszi át a gyermekeket. Lehet, hogy szegény gyerekek aztt hitték, ez normális. Otthon lehet így ünnepelnek. Ki tudja...

Tightend 2009.01.24. 20:26:49

Baszki, biztos nálam van a hiba, de én 10 évesen még a G.I. Joe-kal játszottam meg legóztam. Arra se emlékszem megtaláltam-e már egyáltalán a farkam pisáláson kívül.

Kibaszott cigányok....

Mittu Domain 2009.01.24. 20:27:17

@Herr SturmLiberator:

Van nekem cigány származású haverom nem is egy, de mivel beilleszkedtek, nem folytatnak tolvajcigány életmódot, ők eszembe se jutnak amikor cigányokról beszélek. Vajon miért?

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.01.24. 20:28:35

@Mittu Domain: ?????????????????? Miugye mitizé?

Többség: magyar
Dolgozó többség: magyar

mire akarsz kilyukadni, avagy félreérjük egymást itt valamiben

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.24. 20:29:43

lehet túl pesszimista vagyok, de nem vagyok teljesen biztos benne, hogy még többségben vagyunk Magyarországon...

Mittu Domain 2009.01.24. 20:30:17

@Herr SturmLiberator:

Ilyen népszaporulattal nem sokáig leszünk mi a többség. És még támogatjuk is ezt a tendenciát az adónkból...

Iron 2009.01.24. 20:34:39

Az öt fiúból 1 cigány származású, őt örökbefogadták, teljesen normális a családi háttere, ahogy a gyerek is, csak a bőre barnább. Tehát a cigányozós köpködés eléggé mellélőtt, vagy akkor irtsuk ki a fehéreket is, 4 az volt...

Amúgy a suli közelében levő játszótéren csinálták egy fa játszóházban. A tanítónő az izgatott suttogásra figyelt föl, mire odaért, azonnal abbahagyták, de aztán sikerült kiszedni belőlük, mi történt. (Jellemző, hogy az osztály többi tagja is ott volt, mindenki tudott a dologról, figyelték, hogy a tanítónéni ne legyen a közelben.) Utána szülőit tartottak az osztálynak, behívták a gyerekek szüleit, a kislányt egy családsegítő képviselte, ajánlották, hogy beszélgessenek el a gyerekekkel a fiú-lány dolgokról. Ez még októberben történt, a kislány ősei elvitték mindkét gyereküket a suliból, és ezt a nagy halom trágyát összehozták. Köszönjük nekik.

Véres, kegyetlen bűncselekmény történt, mint látható. A sok barom meg beszopja...

Horizont 2009.01.24. 20:34:46

A kommentek hada kicsit elnyargalt az eredeti témától.
Ez nem igaz, hogy mennyi jól értesült ember él köztünk. Egy rövidke hír és egy kész regényt faragnak egyesek belőle. Mi a fenének kell röktön cigányozni?
Mint a 8 gyerekes "édesapánál". Ez az eset nem bőrszín kérdése. Elsősorban.
Régen is benne voltak a gyerekek sok heccben. Betört ablak, egy kis bunyó, cukorka lopás a boltból, lányok szoknyájának emelgetése, meglesése a WC-n meg ilyen csínyek. Csínyek értitek? Ez nem az volt. Gondolom megtörtént, mert ha egy kis nemiszerv mutogatás lett volna abból azért nincs rendőrségi hír, bármennyire hisztizik a szülő. Régen volt büntetés a tanár és a szülő részéről is. És nem rohant be a szülő a tanárnak esve, hogy bántotta az ő pici gyermekét. Megint ott tartok mint mindig:
EGYETLEN felelős van a szülő!!!
Csak az számít mit " kapunk" otthon. Olvastam egyszer, hogy amit az első 20 évünkben kapunk az elkövetkező 60 évvel se tudjuk eltüntetni magunkból.
Finomíthatjuk. Ennyi.
Tehát ha ez az 5 gyerek, rendezett szerető, magát fontosnak érző, normális családban él, egyenes kizárt, hogy ilyenben résztvegyen.
Egy kérdésre én sem találok választ! Hol a fenébe volt annyi ideig a pedagógus?
Ezt a szörnyűséget nem kellett volna nyilvánosságra hozni. Szerintem.

Iron 2009.01.24. 20:35:09

Amúgy 8-9 éves gyerekek.

Iron 2009.01.24. 20:37:03

@kovi1970: remélem így megfelel

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.24. 20:39:16

Azért van, aki jól látja:

"Az oktatási jogok biztosa vizsgálatot indított a kilencéves szegedi kislány megerőszakolása ügyében - erősítette meg az MR1-Kossuth Rádió információját maga Aáry-Tamás Lajos szombaton az MTI-nek. Hangsúlyozta, a kislányt megerőszakoló hasonló korú napközis diáktársai is áldozatok, mert tettüket feltehetőleg valamilyen felnőtt minta alapján követték el, és a felelősöket is elsősorban a felnőttek között kell keresni."
www.hirszerzo.hu/cikk.vizsgalatot_inditottak_a_kislanyt_megeroszakolo_diakok_ugyeben.95248.html

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.01.24. 20:40:46

@Molekula: a c-téma azóta jön ilyenkor reflexből, hogy rendszerint nevezett kisebbséghez köthetőek ezek az események a hírek és a mindennapi tapasztalat szintjén. Ha a svéd kisebbség viselkedne ugyanígy, Dájcsbűnözésről beszélne a (szélső)jobb és az AUDI elleni bojkottra szólítana fel stb. Csak hát ha egyszer nincs így....

Bár függetlenül a létező/nem létező etnikai és miegymás átfedésektől a szülői felelősségrevonás jó észrevétel. Csak ennek jelenleg nincsenek hatékony eszközei, ráadásul amennyiben van etnikai szinezete a dolognak, nem is jut jogi szakaszba a dolog, mert a népes családdal halálosan megfenyegetik az esetleges feljelentőt. Így aztán a gyerek mit lát: ami nem megy erőszakkal, az megy brutalitással.

Iron 2009.01.24. 20:41:17

@Horizont:
"Csínyek értitek? Ez nem az volt."

De az volt. De ezek szerint asszem én is megerőszakoltam a csoporttársnőimet az oviban, hiszen ledumáltam róluk a bugyit...

füligjimmy77 2009.01.24. 20:42:38

Ne molvasom a kommenteket végig, látmo, elmegy a cigányozáss felé. Pedig nem erről kell megközelíteni a kérdést. Kiírtani őket nem lehet, a net előtt erre fényezheted a fitymád, de a telepen te is kussolsz. Erről ennyit. Vissza kell a tanárok kezébe adni a fegyelmezést. Nem arról beszélek, hogy bárki pofán csaphassanak. SZABÁLYOZNI KELL a büntetési formákat. Lehet iskola körüli munka órák után, akár sarokba állítás, tökmindegy. Ha ezek nem segítnek, a szülők segítségét kell kérni. Ha ez sem, akkor tényleg egy speciális intézménybe kell utalni a gyereket, ahol tudnak velük foglalkozni szakemberek. Nem hagyományos értelemben vett javítóintézet, nem a fiatakoruak börtöne. A JAVÍTÁS legyen kulcsszó. Amúgy egy gyermek azt a normát követi, amit lát. Ha a szülők otthon olvasnak, a gyermek is fog, ha pornót néznek, vedelnek, basznak, a gyerek is azt csinálja. Az utcán üvöltöző kölykökre én mindig rászólok. Érdekes módon egyből lehallgatnak, pedig az ciki, de mégis, alapjában véve tekintélytisztelők. Ha a pedagógusnak nincs tekinténye, az nemcsak a rendszer hibája, hanem az övé is.

RIO 2009.01.24. 20:45:29

20 éve a zoviban mi már elraboltuk a kiccsajokat és a bokorban, ha szökni próbáltak (próbáltak, folyamatosan) nunit taperoltunk. nadrágon / bugyin keresztül persze. aztán mégse lettünk perverzek. illetve ebben pont nem lettünk azok...

csillagkutya7 2009.01.24. 20:47:08

ezek ösztönlények, amit otthon látnak azt csinálják....otthonaikban egy szóbában gyakran 3 generáció vegetál, egymás előtt szaporodnak, tehát mit lehet ezektől várni? azt, hogy rövidesen félelemben kell élni minden napjainkat, mert a politikusok megtették azt, hogy nem foglakkoznak ezzel, pedig valóság lesz, hogy többen lesznek, mint mi....

Horizont 2009.01.24. 20:48:23

@Iron: Bármilyen jól értesültnek hiszed magad, nem voltál jelen és innentől te is hiteltelen vagy már ne is haragudj!
A csíny jelentésének meg nézz utána....

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.01.24. 20:48:50

@füligjimmy77: 99%-ban egyetértek, ámde:

"Ha a pedagógusnak nincs tekinténye, az nemcsak a rendszer hibája, hanem az övé is."

Népes családdal fenyegetőző falusi iskolákban is? Ott sajna finoman szólva "nehéz" tekintéllyel bírnia a pedagógusnak, hacsak nem áll valamely klánvezér vajda védelme alatt. Ez a sajnálatos vonulat nem elhanyagolandó, mert egyrészt a romáknak is a tanulás jelentené a valódi kitörést, csak ha egyre kevesebben mennek közéjük tanárnak, mert okkal féltik testi épségüket szar fizetésért kockáztatni...

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.01.24. 20:52:23

@Iron: szopom tovább a trágyát, mint veretes elmebeteg :)

(ez itt a konstruktív önkritika helye - elhatárolódom önmagam határaitól)

Iron 2009.01.24. 20:54:49

@Horizont: Jól van bazmeg, anyám a suliigazgató. Igen, nekem is hazudik, mint a vízfolyás itthon a családban, ahogy a tanítónő meg neki.

A híradó az hitelesebb okoska? Gondolkodjál már!

Ti a vádaskodó lincselő massza viselkedési jegyeit mutatjátok szikrányi ész nélkül, szégyellhetitek magatokat.

Lesz majd egy közlemény a délmagyarnak a suli részéről, majd elküldöm Rékucnak is, mert ekkora kamut nem sokat látni.

füligjimmy77 2009.01.24. 20:55:26

@Herr SturmLiberator: Ez speciel a rendszer hibája. A szar fizetés is. Amúgy van tanári diplomám (egyetemi, jeah hál'istennek nem tanítok), elég tré képzést kaptunk, megmondom őszintén. Alig volt módszertan, de rengeteg pedagógia, ami aztán a való életben szar se ért. Élesben kell helytállni, ez vagy sikerül, vagy nem. Ha pl. elbasztad az első benyomást, ráfaragtál. Mondjuk matekórán amúgy is kussoltak, de az első beszólásnál leégetni a pofázót egy kicsit mindenki előtt, a többi csendben lesz. Nem épp tudományos, de nekem bejött.

Mittu Domain 2009.01.24. 20:56:30

@Horizont:

"Mi a fenének kell röktön cigányozni?"

Amiért egyből megfogod a pénztárcád ha rézbőrű áll melletted. Utóítélet.

"Mint a 8 gyerekes "édesapánál". Ez az eset nem bőrszín kérdése. Elsősorban"

Csak többnyire. Fehér embereknél nem fordu elő 100 fős tömegverekedés, amiből 50 az egyik család, 50 a másik.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.01.24. 20:58:41

Iron 2009.01.24. 19:51:25 :

Nem értem. Ezt mire alapítod?

Mittu Domain 2009.01.24. 20:59:56

@füligjimmy77:

"de a telepen te is kussolsz. Erről ennyit. Vissza kell a tanárok kezébe adni a fegyelmezést."

Akik szintén kussolnak?

"Nem arról beszélek, hogy bárki pofán csaphassanak."

Nem is lehet, mert manapság a cigók verik a tanárokat, és nem fordítva.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.01.24. 21:01:03

Iron,

OK, tegyük fel, nem húzták meg. akkor jobb?

bazz, szerinted normális, hogy a gyerekek a suliban gangbang angelst játszanak? amikor én iskolába jártam, ezért kibasztak volna a francba - és akkor annak még volt ám súlya.

egyébként a kiváló koalíció szegregáció/diszkrimináció-ellenes oktatáspolitikája kapcsán szűntek meg a kisegítő iskolák. továbbá a kisegítő iskolák nem a magatartás-zavaros (enyhén mondva) egyedek izolálására, hanem a ténylegesen testi/szellemi hátrányban lévő gyerekek felzárkóztatására voltak.

az kibírhatatlan köcsögöket máshova deportálták régebben.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.01.24. 21:02:34

Általában nem értem, hogy miért beszélnek itt egy csomóan kész tényként arról, hogy az elkövetők cigányok voltak. Az, hogy ők úgy képzelik, hogy annak kellett lenniük, nem szempont. Hasznos lenne tisztelni a tényeket. Úgy veszem ki a hírben erről nincs szó.

Ja, látom más is észrevette, hogy ezzel baj van.

Mittu Domain 2009.01.24. 21:04:14

@Herr SturmLiberator:

Naja, és pont ezért nem kéne még a mi pénzünkből támogatni is ezt az ingyenélő életformát. Ha nem illeszkednek be, akkor dögöljenek éhen! Nekünk is ugyanez volt a kérdés 1000 éve, mi a beilleszkedést válaszottuk (és nem kelltt 500 év se hozzá), nem nyilazunk lóhától, mert errefelé ez nem szokás. Hát lopni meg segélyért gyereket gyártani se. Aki ezt teszi az deviáns, és nincs köztünk helye. Mehet vissza Indiába ha ott annyira jó neki.

suha 2009.01.24. 21:04:23

csak azt szeretném mondani, hogy az én gyerekkoromban, úgy megvertek ennél kevesebbért, pl. mert bementűnkm a lányiskolába, hogy kétfele állt a fülünk. És próbáltuk volna megmondani apánknak, szijjat hasitott volna a hátunkból! Hol tartunk most? Pifti! Hitler Pifti!

füligjimmy77 2009.01.24. 21:05:14

@Mittu Domain: Azért nálad már van probléma az értő olvasással, az biztos. Az ilyen fórumokkal az a baj, hogy ha van egy kicsit összetetteb gondolatod,azt a szájába kell rágni egyeseknek.

Mittu Domain 2009.01.24. 21:07:54

@A Nép - Te vagy!:

Azért mert sosem írják le egy cikkben hogy cigó a tettes, és ezért következtet a magyar. Nincs is nehéz dolga, a népes család, fehér embertől idegen, deviáns videlkedés az cigókra vall. Általában be is jön a sejtés.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.01.24. 21:09:55

Tudom, hogy off, de annyira vicces, hogy belinkelem:
baloghartur.blog.hu

@Mittu Domain: "Zsidózni csak a fideszesek szoktak, azoknak pedig cigány vezérük van. "
Ez irónia?

mesés vesés 2009.01.24. 21:10:02

Basszátok meg, én bevallom, már az óvodában alá tettem a kis muffnak aki tetszett.
Nem volt erőszak, ő is rábukott a kis pipára.:)

marosy 2009.01.24. 21:10:27

Hát nem tudom...
Ha az lányom lett volna, az az 5 büdös cigánykölök nem élte volna túl.

Mittu Domain 2009.01.24. 21:10:30

@füligjimmy77:

Nálad van probléma a szövegértéssel.

Iron 2009.01.24. 21:16:02

Még egyszer:
5 FIÚBÓL 1 CIGÁNY SZÁRMAZÁSÚ ÖRÖKBEFOGADOTT (GONDOLOM FEHÉRBŐRŰ SZÜLŐK ÁLTAL), TELJESEN RENDEZETT CSALÁDI KÖRÜLMÉNNYEL, TEHÁT EFFEKTÍVE NEM CIGÁNY EGYIK SEM.

@A Nép - Te vagy!:
Iron 2009.01.24. 20:54:49

@denever: hűha, ne tegyél úgy, hogy még nem hallottál/csináltál hasonlókat kiskorodban. Igen durva, hogy a gyerekeknek ez jön, mert tele van vele a tévé, na de hol hibásak ők ezért?

És miért olyan lényeges technikailag, hogy beficcent-e valamelyik kiskölök 3 centis cerkája? Odanyomkodták, ennyi. Gondolom a szűzhártya megálljt parancsolt. Számtalan ilyesmi óvodai sztorit hallottam már.

Deportáljuk az egész osztályt, ha már mindenki benne volt?


Itt a lényeg, hogy 2 droid (a szülők) egy egész iskolát hoznak lehetetlen helyzetbe a faszságuk miatt. A média mindig ilyen volt sajnos, ők csak átvették és felfújták.

Bocs, de kiba* ideges vagyok emiatt, képzelhetitek édesanyámat...

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.24. 21:17:45

hát Iron ha te fasságnak nevezed azt, hogy a szülők rossz néven vették a lányuk megerőszakolását, akkor ne haragudj, de hiba csúszhatott a készülékedbe...

Horizont 2009.01.24. 21:17:54

@marosy: azért mert név nélkül írsz nem kell ilyen bunkónak lenni!
Ilyen kommentelőket csak gratulálni tudok.

Iron 2009.01.24. 21:21:47

@Rékuc: hol erőszakolták meg? ő is benne volt a játékban, imitálták a szexet, akár hiszed, akár nem, ő is szórakozott rajta, pár perc múlva már nem is emlékezett rá, ne mondd, hogy nem hallottál még ilyesmiket. Látom, nincs pedagógus a családban...

a szülők barmok, így nem lehet reagálni egy normális embernek

Horizont 2009.01.24. 21:23:14

@Iron: nem veszem fel a stílusod! Látszik hogy pedagógus gyerek vagy! És az is látszik, hogy az egészből neked csak az jött le, hogy anyukádnak mint az iskola igazgatójának ciki ez az ügy. Nem véleményezem. Üdv: Okoska

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.24. 21:23:25

@Iron: hát te már csak tudod, biztos ott voltál... mondd, mit csináltál? Segitettél lefogni a kislányt? hm?

mondomén, biztosan az volt, ami a postban is szerepelt: túl izgatóan rágta a szines ceruzája végét, valósággal kérte, hogy erőszakolják meg öten.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.01.24. 21:30:02

@Mittu Domain: Én is szoktam zsidózni, és nem vagyok fideszes(, sőt..).
Mellesleg az Orbán cigány/nemcigány kérdése szvsz tényleg rasszizmus, mert Orbán nem úgy viselkedik mint egy átlagcigány. Ha plenáris ülés közben tuctucot hallgatna, és Gyurcsánynak 2naponta kilátásba helyezné, hogy átvágja a torkát, meg felgyújtja a házát, akkor lenne benne valami...

HappyMan · http://borsod.blog.hu 2009.01.24. 21:30:56

Előszedném a szülőket keményen. És büntetném.

Csutkaa · http://flickr.com/photos/csutka/ 2009.01.24. 21:31:42

Ómájgááád. Tökmindegy mi a téma azonnal jön a zsidózás/cigányozás... i love Hungary

Mittu Domain 2009.01.24. 21:37:28

@TaTa86.:

Orbán (Orsós) cigánysága pusztán azért lényeges, hogy akik teli pofával zsidóznak, azok tudják hol a helyük. Cigányként zsidózni az elég LOL.

2009.01.24. 21:39:17

Iron 2009.01.24. 21:16:02

"És miért olyan lényeges technikailag, hogy beficcent-e valamelyik kiskölök 3 centis cerkája? Odanyomkodták, ennyi. Gondolom a szűzhártya megálljt parancsolt. Számtalan ilyesmi óvodai sztorit hallottam már."

Elég baj, ha számtalan ilyet hallottál.
Nem mondod komolyan, hogy rendben van az, hogy 8-9-10 éves gyerekek csoportosan próbálják beletenni egy hasonló korú kislányba a fütyijüket.

És mi az hogy 'miért olyan lényeges technikailag'??
Majd meg tudod mennyit számít az ilyesmi, ha egyszer ne adj' Isten egy éles töltény csak súrolja a füledet - vagy megáll precízen a halántékodban.
/ez tényleg nem személyeskedés, és nem rosszkívánság, de talán így jobban megérted; van némi különbség a között, hogy majdnem meghalsz, és ha valóban meghalsz.../

"Deportáljuk az egész osztályt, ha már mindenki benne volt?"
Említette volna valaki az egész osztály deportálását?

Mára ennyi részemről: hátha később okosabbak leszünk az ügyet iletően.

Iron 2009.01.24. 21:39:43

@Rékuc:
tehát a gondolatmeneted:

1. olvastál a hírekben egy szaftos sztorit (az újságírók ott voltak???) -> IGAZ

2. jön valaki, aki szerint nem így történt, töviről hegyire leírja a történetet, válaszol a részleteket illetően, és a kérdésre, hogy honnét tudja mindezt, elmondja, hogy az anyukája az igazgató -> nem volt ott, tehát HAMIS

Nyilván hazudhattam is, de minden élettapasztalatod előszedve szted ez életszerű?

Hogy hívják a pszichológusok ezt a fajta "gondolkodási" mintát, amikor az ember azt hiszi el, amit először hall, vagy ami durvábbnak tűnik? Biztos van rá valami kifejezés.

Ez tényleg Wizard's First Rule...


Na én léptem itthonról, további kellemes fantáziálást mindenkinek.

Horizont 2009.01.24. 21:39:51

Akik itt ész nélkül cigányoznak, buziznak, ocsmány stílusban írnak (hű de bátrak) miért gondolják, hogy különbek mint a cigányok? Ugyanolyanok! Sőt!
Meg áll az ember esze!
Ha cigány követ el ocsmány dolgot akkor szidjuk de nem igaz, hogy nem lehet felfogni, hogy ezek nem cigányok voltak és ez nem cigány kérdés!

parlamenter 2009.01.24. 21:41:45

1. El kellene törölni a tankötelezettséget. (az általános iskolából kikerülők 20%-a valódi vagy funkcionális analfabéta, de nem azért mert igy születtek, hanem a családi terheltség miatt és amiatt, mert "mások" nem hagyják őket tanulni).
2. Családi pótlék, segély és gyermek utáni támogatás csak annak jár, aki gyermekét iskolába járatja (ami az 1. pont alapján nem kötelező)
3. A tantestületnek illetve az adott iskola igazgatójának az 1-es pont alapján lehetősége legyen a közösségbe végképp nem való gyereket az iskolából eltávolítani (most nincs ilyen lehetőség, mert tankötelezettség van, ha mégis valamilyen módon kiteszik, átmegy egy másik iskolába).

Ezzel meg lehetne akadályozni, hogy "egyes" népcsoportok a családi pótlékért gyártsanak gyereket, és aki iskolába járna, az tudna végre tanulni, mert meglenne a konzekvenciája a család számára is, ha a gyerek renitens.
A romák számára is fontos lenne ebben az esetben az iskola, kinek azért mert szeretné, hogy a gyermeke "fejlődjön", más meg lehet, hogy azért, hogy kapjon utána továbbra is támogatást, de ez utobbi esetben az is érdeke lenne, hogy normálisan viselkedjen és tanuljon.

Norvalent 2009.01.24. 21:41:47

Rékuc!

Sűrgősen szedd le a cigány címkét a postról, mert semmi sem bizonyítja, hogy csak ők tették volna.
Nézd meg magad az iskola osztályképeit, keress rajta 5db 10évesnél fiatalabb roma fiút:
www.weores-szeged.sulinet.hu/osztalyaink.html
Ajánlom még az 57. és 75. hsz-t:
www.delmagyar.hu/szeged_hirek/kilenc_eves_kislanyt_eroszakoltak_meg_szegeden/2085063/
Nem védeni akarom őket, de ez több mint félrevezető hír. A kiegyensúlyozott MTV meg direkt dekoncentrált rézbőrű gyerekeket vág be illusztrációnak a hír mellé...nagyon píszí.

Iron 2009.01.24. 21:43:06

@VicGilson:

hát te már nem leszel, csak a saját teóriádat szajkózod, hiába fog jönni a nyilatkozat


A hasonlatod meg nagyon gyenge. A kislánynak körülbelül semmilyen különbséget nem jelentett, ahogy a fiúknak sem. Csak neked, meg az idióta szülőknek, hogy most akkor milyen definíciót is lehet ráhúzni (úgy, hogy a kislány is benne volt!)

Iron 2009.01.24. 21:46:09

@Baint:
ott a pont, csupa félelmetes erőszaktevő, már a szemükön látszik, h köztörvényesek lesznek később :DD

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.01.24. 21:48:27

@Mittu Domain: Orbán mikor zsidózott? Főleg teli pofával? A fidesznek jelenleg is az izraeli likud a testvérpártja, a belsősök fele is zsidesznek hívja.
Én nem értem.

Egyébként egy cigány miért ne zsidózhatna? A zsidók is szoktak cigányozni.

Palincs 2009.01.24. 22:00:23

Iron: Saját általános iskolai tapasztalataim alapján életszerűnek találom a sztoridat, mert biza hófehér általános iskolás osztálytársaim között is előfordult tapizás, ezelőtt harminc évvel, és biz a lány még ellenkezett is. Jó, a nemi szervekig nem jutott a dolog (amennyit én tudok róla). Ezzel együtt, ha egy újság megírná az ügyet, ölég durván festene.

Viszont felnőttként figyelmeztetnélek, hogy ne add ki az édesanyádat. Megvan most a maga baja, nincs szüksége arra, hogy gyermeke konkrét információkat szivárogtasson ki egy honlapon arról, hogy az ő verziója hogyan szól. Itt biz vizsgálat lesz, és édesanyád minden vitatható húzásába bele fognak kötni. Pl. abba is, hogy a munkahelyi sztorikat megosztja a gyermekével.

renesis 2009.01.24. 22:00:44

Ha az én lányommal volna történt volna biztos , hogy az 5 kis taknyost megvertem volna , a szüleikkel együtt.. Őszintén szólva nem érdekel, hogy sikerült-e a behatolás akár egynek is. akár cigány,akár nem.

az iskola jó hírét meg leszarom-milyen iskola az ahol ennyi ideig nem néznek a gyerek felé.

Remélem, ha a saját gyereketekkel (nem) fog ilyen történi, azt is ilyen lazán és megértően fogjátok kezelni.

Palincs 2009.01.24. 22:08:18

renesis: Ez tök oké. Oda kellene menni mind az öt taknyoshoz, és egymás után fenéken billenteni őket. Egye fene, megverni. Viszont ennyi. Nem sajtóhírt csinálni a dologból, nem bélyeget sütni rájuk, és utána mondjuk este bekapcsolni egy pornófilmet, és csöndben abban reménykedni, hogy hátha a gyermeked nem hallja.

Tankred Orfeusz · http://www.erepublik.com/en/referrer/Tankred+Orfeusz 2009.01.24. 22:15:49

A cigányozás csak rutinból megy? Szerintem is életszerűbb, amit Iron mond. A papás-mamás elég messzire elmegy néha, amit általában a szülők és tanárok sose tudnak meg. Nem hiszem hogy ez sokat változott volna gyerekorom óta. Azon kívül persze, hogy én még nem láthattam tízévesen a tévében felnőtteket dugni.

chabba (törölt) 2009.01.24. 22:15:53

najó, valamit tisztázzunk.

A törvény szerint akkor is megvalósul a nemi erőszak, ha a kislány is akarta a játékot. Azaz akkor is erőszakos közösülés miatt fog nyomozni a rendőrség, ha nem történt erőszak.

Megismétlem: akkor is erőszak miatt fog nyomozni a rendőrség, ha nem történt erőszak. Miért?

Azért, mert a törvény úgy tekint a 12 éven aluli gyerekre, hogy nincs akarata, védekezésre képtelen, nem tud beleegyezni semmilyen olyan csínybe, amiben jelen van a szexualitás.

És ami felrakja a pontot az i-re, az az, hogy ha a kislány is benne volt a játékban, akkor ő is elkövette a nemi erőszakot. Azaz megerőszakolta a fiúkat!!!!! Miért?

Mert a fiúk nem voltak 12 évesek, ergo őróluk is azt hiszi a törvény, hogy nincs akaratuk, védekezésre képtelenek, azaz ha valaki szexuális tevékenységet végez velük, akkor az erőszak. Ha ezt egy 12 éven aluli lány csinálja velük, akkor az is erőszak.

Minderre tekintettel én hiszek Iron-nak. Teljesen életszerű, hogy a gyerekek - teljes konszenzusban - csak játszottak, ami az ő számukra talán nem is volt szexuális tartalmú, hanem csak valami felnőtt-imitáló rosszalkodás. De mivel nekünk, felnőtteknek, ez a játék szexuális tevékenységnek tűnik, ezért beindult a gépezet, a rendőrség, és a nagyközönség pedig csak arról értesül, hogy erőszakos közösülés történt. Közben pedig azt mindenki mélyen elhallgatja, hogy akkor is emiatt lenne nyomozás, ha valójában nem is történt erőszak. Mert a jog rugalmatlan ennek a kezelésére.

A média pedig nagyon mélyre eláshatja magát, hogy
- nem ad teljes és kimerítő tájékoztatást a tényállásról; vagy
- nem magyarázza el a fenti jogi anomáliát, és annak a lehetőségét, hogy talán tényleges erőszak nélkül hurcolnak meg kisgyerekeket.

Mittu Domain 2009.01.24. 22:18:36

@TaTa86.:

Orbán mikor fórumozott itt?

Zsidózhat, de egy alsóbbrendű minél akarja alsóbbrendűnek tekinteni a másikat?

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.24. 22:20:28

A cigány cimkét kiszedtem, holott volt közöttük cigány, de üsse kő. Mindazonáltal az irás ugyanolyan releváns marad, bőrszintől teljesen függetlenül, mert az az iskola, ahol ilyesmi végbemehet, az nagyon el van rontva, és nem hiszem, hogy csak ez az 5 büdös kölök lenne ilyesmire kapható.
A szülőknek meg csak gratulálni lehet, mert gondoljatok bele, hol láthat olyat a gyerek, hogy öt pasi meghág egy nőt. Nem ellenzem a pornót, és ez a hatos felállás is lehet igen kellemes beleegyező felnőttek között, de olyan korban, amikor a gyerek amúgyis nehezen különbözteti meg a valóságot a mesétől - lásd a lelkes sztorizások, amelyeket el is hisznek, ez teljesen rendben van, amig űrhajókról sztoriznak és nem dp-ről - szerintem bűn kitenni a gyerekeket ilyen látványnak.
Ráadásul pszichológusok szerint a gyerek egy bizonyos kor alatt agressziónak éli meg a felnőttek közötti aktus látványát, egészen egyszerűen, mivel még nem tudja, mit lát és nem tudja feldolgozni.

manócska 2009.01.24. 22:23:07

Mégis honnan a jó életből lehet azt tudni, hogy roma volt az egyik/összes elkövető kisgyerek????
Honnan veszi a poszt írója vagy a kommentelők egy része?
Mutatta őket a tévé?

Én is leginkább a szülők és a napközis tanár felelősségét firtatnám. És hozzáteszem, az is nagyon szomorú, hogy valószínűleg a szexről is csak a tévéből szereztek tudomást, vagy mondjuk az index főlapjáról is gyakorlatilag három kattintással elérik a velvet 18+ tartalmú oldalait.

Miért nem fogják fel a döntéshozók, hogy nem elég 14 évesen egy biológiaóra keretében pironkodva levetíteni egy ősrégi felvilágosító videót, és nem csak az anatómiai részletekre kellene koncentrálni, hanem arra, hogy alapvetően az érzelmek motiválják az embereket, amikor szeretkeznek egymással. Miért kell úgy tenni, mintha a 10 éveseknek ez még biztosan nem fordulna meg a fejében? Elég szomorú, hogy a szülők nagy része egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy felvilágosítsa a gyerekét, vagy már túl későn teszi, és a gyerek felvilágosul a tévéből, internetről. De akkor legalább az iskolában haljon a dologról, és úgy, ahány évesen az ő kis agya felfogja ezeket a dolgokat. Tudom, tudom, az iskola nem meri a kisebbeknek a témát felhozni, mert a kedves szülő másnap dühöngve jönne be, hogy mégis mit képzel az iskola, hogy ilyenekről mesél az ő ártatlan gyerekének, persze ő maga soha ki nem fogja nyitni a száját a témában.

Veder1 2009.01.24. 22:28:05

Chabba,

hagyd őket, ezek itt debilek teljesen mindegy mit írsz be, nem jut el a tudatukig. Ja, Rékuc, tedd már fel a magyar cimkét is mert öten magyarok voltak...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.01.24. 22:28:34

@Mittu Domain: "zsidózhat, de egy alsóbbrendű minél akarja alsóbbrendűnek tekinteni a másikat?"

Ki beszél itt alsóbb- meg felsőbbrendűségről? Anélkül is lehet kritizálni a zsidókat, meg egyszerűen zsidózni is, hogy rangsort állítanánk fel. Ugyanígy a cigányoknál.
Mellesleg én még nem találkoztam olyannal a fideszben, "fajok" között akármilyen rangsort állított volna fel.

"Cigányként zsidózni az elég LOL. " Ebből én arra követkzetettem, hogy OV személyesen zsidózott. Szóval akkor nem. De az OVfanok meg általában nem cigányok.
Továbbá csak gondolatkísérletként: Ha lenne olyan fideszes, amelyik OV fan, és rasszista, meg antiszemita, az sem ellentmondás. Attól, hogy a cigány alsóbbrendű (thf), abból nem következik, hogy egy tagja, ne lehetne kivételes tehetségű. Ahogy a zsidók felsőbbrendűségéből, vagy alsóbbrendűségéből sem következik, hogy minden zsidó zseni vagy retardált.

blogszemle (törölt) · http://magyar-blogszemle.blog.hu/ 2009.01.24. 22:29:21

Nem érdekel s nem is olvasom végig. Halálbüntetést kell vissza bevezetni, a büntethetőség alsó korhatára pedig 5 (igen: ÖT) év kell legyen. Nem, nem érdekel, hogy óvodás. Evolúciós szemét, máglyára vele.

kukuriku 2009.01.24. 22:30:50

2008-ban a tanítói szakokra a felvételi ponthatár 160-200 körül mozgott a 480-ból. Minimálisan 160 pontot el kellett érni, hogy valaki bekerülhessen a felsőoktatásba.

"Az oktatási rendszer csak annyira jó, amennyire a tanárok, akik alkotják."

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.24. 22:32:31

mondom, bezzegazénidőmben tényleg nem volt napközis foglalkozás, szóval nem tudom, hogy néz ki a gyakorlatban, az viszont felettébb érdekelne, hogy hány adóforintot költenek egy olyan tevékenységre, amely keretei között pedagógusi felelősség alatt gyermekek erőszakolhatják meg egymást.

carella 2009.01.24. 22:36:37

sajnos csak most kezdtem végigolvasni, a hozzászólásokat, és nagyon tetszik, hogy itt mindenki kurva erős, agyba-főbe tudna verni 9 éves kölköket, meg börtönnel és egyéb sötétségekkel fenyegeti őket. bravó!
Nem tudom melyikőtöknek van 9-10 év körüli gyereke, mert akinek van az tudhatja, hogy megerőszakolásról szó sem lehetett! Ez nem ennek a kornak az érdeklődési köre, fizikailag képtelenség!
Nagyon tetszettek "rékuc" hozzászólásai, akin látszik, hogy egy percet sem gondolkodott azon mi és hogy történhetett, csak a zsigeri gyűlölet tört elő primko kis lelke mélyéről.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.24. 22:36:51

@Higany:

Csak aztán nehogy idejekorán elmenjen az eszed.:P

Mittu Domain 2009.01.24. 22:37:09

@TaTa86.:

"Mellesleg én még nem találkoztam olyannal a fideszben, "fajok" között akármilyen rangsort állított volna fel."

Aha, nyilván azért zsidóznak a jobbosok, mert magasabbrendűnek ismerik el a zsidókat, és szeretnének olyanok lenni mint ők, csak nem képesek rá...

"De az OVfanok meg általában nem cigányok."

De cigány führer utasításait követik, így teiszteletbeli cigányok. Éshát cigány ne zsidózzon, semmivel se magasabbrendű annál.

Pista Bácsi 2009.01.24. 22:37:54

Mennyi a nemi erőszak elévülési ideje???

Ezt a bűnt ugyanis én is elkövettem 10 éves koromban :-(((

Egy osztálytárs kislánnyal ugyanis bementünk a bokorba és megmutattuk egymásnak a micsodánkat. Sőt, meg is fogtuk egymásét. Más nem történt, de mint olvasom, ez már kimeríti a nemi erőszak fogalmát.

Enyhítő körülményként persze előadom, hogy amúgy rendes cigánygyűlölő magyar állampolgár vagyok, de úgy látom, hogy most a cigányok oldalára kerültem :-(((

Rékuc, 8-10 éves korodban téged senki se akart becsalogatni a bokorba ?????

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.24. 22:38:33

hátigen, mea maxima fakin cupla, hogy gyűlölöm az erőszaktevőket. Rém 'primko' dolog, tudom, sőt nem is trendy a mai világban.
A 9-10 évesek érdeklődési körei lehet sokakat meglepnének.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.24. 22:41:06

@Maximio:

"a reaktiválódott és minden eddiginél nagyobb baromnak tűnő Gyurcsányról lesz majd poszt?"

Ez most úgy hangzott, mint egy időzített bomba.:) Csak Fletónál nem lehet elvágni a piros vagy a kék kábelt.:-/

ravens01 2009.01.24. 22:42:32

Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy amikor a sokak által fikázott USA-ban egy kiskorút a rendőrök megbilincselve vittek el, akkor mindenki újjal mutogatott, hogy hülye amcsik. Most meg tessék vakargatni a hülye magyar fejet: megtörtént, oszt nem lehet csinyálni semmit. gratula

bezzeganya 2009.01.24. 22:43:12

@csillagkutya7: van képed ilyeneket leírni és még felsőbbrendűnek képzeled magad???
Biztosan nagyon művelt lehetsz.

RIO 2009.01.24. 22:43:37

@A Nép - Te vagy!: nm alapítod, alapozod vazze. azért emmán durva.
@saját magamnak: azt elfelejtettem korábban említeni, hogy a lányokkal le volt egyeztetve a program...
@Mittu Domain: a fideszesek nyilván azért zsidóznak, amiért a zemeszpések barna esőznek, mert ez az induló. a szadeszesek meg nyilván zsidók, akik egymás kövét fújják.

Pista Bácsi 2009.01.24. 22:43:39

Rékuc!

Ne töröld ki a cigány címkét. Előszőr is erre bukik mindenki, másrészt az 5 "elkövetőből" 1 cigány volt, tehát a népességi arányuknál jobban reprezentáltak ebben a bűnügyben is...

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.24. 22:44:50

Amerikát idekeverni szerintem nem teljesen szerencsés dolog, én nem szeretném, ha a szélsőségekbe esnénk: puszit adó kisfiút bilincsben elvinni szexuális zaklatásért, miközben a város másik végén a diákok rommá lövik a sulit...
egyszerűen az európai kultúrába nem fér bele se egyik, se másik, valahogy ezt kellene elmagyarázni elsősorban a nyájas szülőknek.
Ha pedig nem sikerül, elvenni tőlük a gyereket és normális intézményben felnevelni (tudom hogy ilyen nincs).

Tankred Orfeusz · http://www.erepublik.com/en/referrer/Tankred+Orfeusz 2009.01.24. 22:44:58

Nekem napközi és pedagógus közreműködése nélkül is megmutatta a punciját a szomszéd lány, talán még 9 évesek sem voltunk. Voltak nyilván akik ennél tovább is mentek.
Tényleg csak a tévében látható mintákban volt különbség. Nem is hallottam arról, hogy a suliból több fiú egy lánnyal csinálta volna, talán egészen 13 éves koromig.

Norvalent 2009.01.24. 22:45:18

@Rékuc:
Nem látom, hogy leszedted volna a címkét.
Hátulról a negyedik mondatot is ideje volna felülírni valami relevánsabb poénnal vagy csak szimplán törölni.
Úgy tudom, ez nem a kurucinfó pótblogja...
Írtál már több száz postot. Egyszer elismerni, hogy féligazságok alapján félrecsúszott bejegyzést írtál, még nem töri ketté a karriered.
Korrigáld légyszíves!

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.24. 22:47:17

@Baint: jogos, mostmár kiszedtem. A post tartalma azonban marad; teljesen releváns, az adott esetre és az iskolákban uralkodó viszonyokra kivetitve is. Bár ne igy lenne, de igy van.

carella 2009.01.24. 22:50:29

@Rékuc:
meséld már el honnan tudod mik a 9-10 évesek érdeklődési körei?

Norvalent 2009.01.24. 22:54:12

Szerintem "a kisebbségben lévő világosbőrű gyerekek" sem releváns, ha megnézed a már belinkelt osztályképeket.
Jobban tetszene "a kisebbségben lévő elállófülű/kapafogú/dagadt/szeplős/pisze orrú gyerekek" hajtóvadászata:)
A mondandóból nem vonna le semmit, viszont kevesebb cigányozós komment érkezne.

Mittu Domain 2009.01.24. 22:54:58

@RIO:

"a fideszesek nyilván azért zsidóznak, amiért a zemeszpések barna esőznek"

Azért barna esőznek, mert a fideszesek zsidóznak, tehát jogos kimondani hogy nácik.

"a szadeszesek meg nyilván zsidók"

A fideszesek meg nyilván cigányok, és mint ilyenek semmi joguk zsidózni. Ugyanúgy a gázkamrába valók.

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.24. 22:55:27

Ez a poszt baromság mán nemazér. Ált. iskolában nálunk is rendszeres volt 1. 2.-ban a "te megmutatod a tiédet én megmutatom az enyémet". Oszt mégse rinyált senki nemi erőszakot.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.01.24. 22:56:21

@Mittu Domain: Mintha nem akarnád megérteni.

"Aha, nyilván azért zsidóznak a jobbosok, mert magasabbrendűnek ismerik el a zsidókat"

1) A fidesz nem egyenlő a jobboldallal. Jobbikról hallottál már? És arról a nácik senkire sem szavaznak?
2)A jobbosok körében, akármilyen nehéz ezt elhinni nincs fajelmélet semmilyen szinten. Nem tekintünk senkit magasabb- vagy alsóbbrendűnek. (talán csak a cigányokat.)

Én nem azért zsidózok mert akármilyenrendűek, hanem mert az az érzésem, hogy minden törekvésük arra irányul (tudat alatt), hogy szétverjék a társadalmat. Nem akarok olyan lenni mint ők, jól vagyok én így is.

"De cigány führer utasításait követik, így teiszteletbeli cigányok."
Akkor ezt is még egyszer: én még mindig nem tudom hogy Viktor cigány-e, de nem is érdekel. (Mert nem vagyok rasszista.) Attól, hogy valaki cigány származású nem feltétlenül kell cigánynak lennie. Kivételek vannak. A fejelmélet sem mondja azt, hogy minden cigány hülye, minden szláv szolgalelkű, csak azt, hogy a meghatározó többség az.

"Éshát cigány ne zsidózzon, semmivel se magasabbrendű annál."
Talán most végre felfogod: kritizálni azt is lehet, akit nem tudsz egyértelműen magad alá/fölé rendelni. A kritika nem jelenti azt, hogy az illető alsóbbrendű.

phaidros 2009.01.24. 22:56:23

@Smithers: írtam Neked üzenetet, az itt regisztrált címedre kapod meg.

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.01.24. 22:56:39

@Mittu Domain:
Miről beszélsz? Pártsemlegesen maschinengewehr mind a 386-nak.

@Iron:
Szeretnék erről beszélgetni veled. Anyukád ott dolgozik? Gyász. Vajon mennyi felelőssége vam a történtekben? Vagy ez az isi a karolinások előképzője?
Nem médiarángatott, hanem türelmét vesztett. Sok sikert anyukádnak, hogy átvészelje a stresszes időszakot, neked meg sok türelmet az ilyen barmokhoz, mint én.

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.01.24. 22:59:00

@Iron:
Egyébként meg tipikus környékbeli hozzáállás, ha nem tudódik ki, a probléma nem is létezik.
/ignore

z 2009.01.24. 22:59:43

Nem a mai gyerekek rosszabbak, ez a blog viszont egyre hatásvadászabb.

Cigányok, pornó, elferdülés, biztos nem az ügyvéd meg a jegyző fia volt? Voltak cigány osztálytársaim de pornót először egy barátomnál láttam, lehettem vagy 7. Tudtuk, miről van szó. A kiscsávó apja közgazdász volt, éppenséggel szőke és kékszemű, ahogy a fia is. Bár az ő életét egy ideje nem követem, én azóta se erőszakoltam meg senkit. Ja, akivel először gyújtottam rá (11 évesen), az is szőke és kékszemű volt.

Büdös kölkök, nincs eszköz a tanár kezében, estébé?
Azért gondolom tanár jelenlétében nem történt volna meg ilyen, ami rögtön felvet egy érdekes kérdést: hol volt egyáltalán a tanár? Lehet, hogy ott se volt túl nagy odafigyelés, ha ez simán megtörténhetett (ha megtörtént).
És nem kell ehhez pornót se nézni, elég, ha Sanyika elmeséli Ferikének, hogy hallotta a hetedikes bátyjától, hogy úgy kell dugni, hogy ha feláll a kukid, be kell tenni valaki puncijába. Lehet, hogy még játszópajtást se nehéz találni hozzá, nálunk általános másodikban volt egy kiscsaj (természetes szőke) aki mindenképp meg akarta nézni, fogni mindenki kis kukiját, néha valaki hagyta is, olyankor is voltak mendemondák hogy ezek "biztos dugtak is!".

A gyerekek ugyanis kíváncsiak.

manócska 2009.01.24. 22:59:50

Gyönyörű íve van a kommenteknek, Iron színrelépéséig egyre gyűlölködőbb szinte mindenki (az ellenvéleményen lévőket azonnal lenyomják), majd lám, azt is el lehet érni, hogy lekerüljön a "cigány" címke.

Ha nem tudnám, szinte azt hinném, egy szociálpszichológia kísérlet alanya lett mindenki.

A posztból én is ajánlanám ezen mondatok törlését, vagy legalább a végére oda lehetne írni, hogy a törlés ne törje meg a szövegkohéziót, hogy mi is a helyzet. Valami olyasmivel, hogy most kaptuk a hírt, blabla.

phaidros 2009.01.24. 23:02:13

@Iron: édesanyád vigyázott a gyerekekre? Mert akkor én is ezt mondanám. :)

phaidros 2009.01.24. 23:04:34

@Iron: bocsi, de ha ez így volt, ahogy leírod - ne feledd, nekem Te is média vagy, nem ismerlek - akkor elérkeztünk Amerikába. :(

phaidros 2009.01.24. 23:06:58

Valahol tényleg durva, ezalapján nekem már többszörösen elítélt szexuális bűnözőnek kellett volna lennem, mire elsőbe mentem. Az összes jobb csajjal tapiztuk egymást bugyi alatt a csoportban, még egy néger csajszi is volt. Hja, azok az ifjúi évek... :)

Mittu Domain 2009.01.24. 23:07:15

@TaTa86.:

"A fidesz nem egyenlő a jobboldallal. Jobbikról hallottál már?"

És arról hallottál már hogy a Jobbik a fidesz ifjúnáci szervezete (volt)?

"A jobbosok körében, akármilyen nehéz ezt elhinni nincs fajelmélet semmilyen szinten."

Valóban lehetetlen elhinni, látva a sok karlendítő, zsidózó (szalon)nácit.

"Nem tekintünk senkit magasabb- vagy alsóbbrendűnek. (talán csak a cigányokat.)"

Pedig hát a führeretek is cigány, és utáljátok őt? Hogy is van ez? ^^

Az nem kritika hogy valakit lezsidózol, hanem nácizmus.

"én még mindig nem tudom hogy Viktor cigány-e"

Az. Elég csak ránézni. Meg aztán 4 évig úgy lopott mint a fajtája.

phaidros 2009.01.24. 23:08:30

@A Nép - Te vagy!: a nem létező cigánybűnözés miatt.

chabba (törölt) 2009.01.24. 23:11:59

@Vödör: ha ketten megértették, akkor már megérte.

Egy dolgot tennék még hozzá:

10 éves gyerekeket kifejezetten megillet az ártatlanság vélelme. Úgyhogy jobb volna, ha a kijelentő módot Rékuc szépen elfelejtené.

És aki ezen felháborodik azzal a megjegyzéssel, hogy "nem fújja a haraszt...", gondolkodjon el: itt nem BMW-vel közlekedő, minimálbéres vállalkozókat vádoltok, hanem 9 éves gyerekeket.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.24. 23:15:14

@chabba: persze el lehet gondolkodni ezen is. Ahogyan azon is, hogy a sima gyerekes kiváncsiskodó doktorbácsis játékokból miért nem lesz ekkora felháborodás.
Talán, mert ez valóban más volt?
A kijelentő módról: a hirekben benne volt. Ennyi erővel: ha a hirekben közlik, hogy a Megyeri hid épitőit nem fizették ki, akkor kérjük a számlakivonatokat, mert hátha nem igaz a hir?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.24. 23:15:36

@Robis:

"Nem szabad keveredni, mindenki maradjon a saját fajtájánál."

Fenébe, most Dunába lövöm magam, mert mindenféle ősöm volt már. Jó lenne, ha továbbnéznénk a genetikánál.:-/

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.24. 23:17:41

@movhu:

Most adták le nemrég a Duna tévén, tényleg csak ajánlani tudom.:) (Bár más kérdés, hogy egy Stasi-ügynök nem biztos, hogy ennyi mindent megtehetett.:-/)

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.01.24. 23:18:48

@Mittu Domain:
Az nem kritika hogy valakit lezsidózol, hanem nácizmus.

Szerintem nem. antiszemitizmus, esetleg anticionizmus vagy a tény nevén nevezése.
hajh...

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.01.24. 23:22:02

@Mj:
Lőjed is, megyek veled... nekem a kun+sváb+némi horvát vér mellett születendő gyermekem zsidó lesz (már ha igaz, hogy anyai ágon vezetik a származást).

Mittu Domain 2009.01.24. 23:31:49

@misikeh:

Ugyanaz. A nácik antiszemiták. Mint láttuk a Kossuth téren, Hollán Ernő utcában, az Erzsébet hídon és még sok másik helyen.

carella 2009.01.24. 23:37:30

@Rékuc:
tehát neked ami a hírekben van azon nem kell gondolkodnod, te tényként kezeled, hogy 9 évesek megerőszakoltak egy kislányt, és kijelentetted, hogy meg lennénk lepődve mi mindenre képesek a 9 évesek. Kérdésemre, hogy ezt honnan veszed, milyen ez irányú tapasztalataid vannak a 9 évesekkel, még nem válaszoltál. Nekem 10 éves a fiam, átlagos iskolába jár, ismerem a barátait, barátnőit.
Amúgy, ha valaki emlékszik a Zawriskie point című filmre, ahol a végén egy tucat 10 éves kisfiú elkap, és levetkőztet egy 20 éves csajt, és aztán tanácstalanul állnak, most mi legyen? végül az egyik javasolja - szagoljuk meg a nuniját!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.24. 23:39:05

@chabba:

Éljen, egy korrekt és kimerítő hozzászólás.:) Mondjuk engem tényleg érdekelne, hogy miért nem lehet igaza Ironnak.

chabba (törölt) 2009.01.24. 23:40:27

@Rékuc: with all due respect, javaslom a híresztelés fogalmának tanulmányozását, valamint azt, hogy híresztelés útján miként lehet bűncselekményt elkövetni (pl. rágalmazás).

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.24. 23:45:23

@Mittu Domain:

Szerinted nincsenek jobboldali zsidók?:D Orbán Viktor pedig olyan nemzetiségű, amilyennek vallja magát.:P Innentől kezdve tök fölösleges a cigányozás. Meg nem is értem, hogy mi a célod ezzel.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.01.24. 23:49:31

@Mittu Domain: Najó mond hogy csak baromkodsz! XD Azért poénból:

"Jobbik a fidesz ifjúnáci szervezete (volt)? "
XDDD

"Valóban lehetetlen elhinni, látva a sok karlendítő, zsidózó (szalon)nácit." Mutass nekem fideszgyűlésen karlengetőket! Hogy lehet valaki szalonnáci amikor kart lenget?

"Pedig hát a führeretek is cigány," Ha értelmezni tudod a magyar nyelven írt mondataimat, rájöhetsz, hogy én nem vagyok fideszes, éppen ezért nem is Führerem Orbán.
"Hogy is van ez?" Leírtam, talán előbb olvasd el. Azt hittem nincsenek benne idegen szavak, nyelvtani szerkezetek, de úgy látom tévedtem. Írd le mint nem értettél abból.

"Az nem kritika hogy valakit lezsidózol, hanem nácizmus."
naczivadasz.blogspot.com/ -t vágod? XDDDD

"Az. Elég csak ránézni. Meg aztán 4 évig úgy lopott mint a fajtája. "
ÖÖÖ, csak nem rasszista itt valaki? OV éjjelente kábelt lopott, színesfémkereskedése van, kurvákat futtat, öregasszonyokat zsebel, a bandájával fiatalokat szólít le, majd miután megverik őket elveszik a mobiljukat? Linket! Linket!
Szóva: Így helyes, "Meg aztán 4 évig (tényleg azt hiszed hogy most nem lop?) MÁSHOGY lopott mint a fajtája". XD

Mindenki náczi!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.24. 23:58:45

@Mittu Domain:

"És arról hallottál már hogy a Jobbik a fidesz ifjúnáci szervezete (volt)?"

Hallottál már arról, hogy a Jobbik-alapítók Kovács Dáviddal az élen mostanra mind repültek a pártból? Vajon miért?;-) Túl nácik lettek volna Vonának?:D (Gy. k. a válasz nem, éppen egy alternatív Fideszt szerettek volna csinálni.)

"Valóban lehetetlen elhinni, látva a sok karlendítő, zsidózó (szalon)nácit."

Egyszerűsített szemlélettel én is "jobbos" vagyok. Mégis elég furán venné ki magát, ha úgy zsidóznék, hogy a nagyanyám két haláltábort is megjárt.:P

"Pedig hát a führeretek is cigány, és utáljátok őt? Hogy is van ez? ^^"

Egyrészt nekem nincs Führerem. Másrészt nem vagyok Orbán-rajongó. Harmadrészt ki a halált érdekli, hogy milyen származású? Egyébként van rá bizonyítékod, hogy cigány?

"Az nem kritika hogy valakit lezsidózol, hanem nácizmus."

Akkor te náci vagy, mert cigányozol.

"Az. Elég csak ránézni. Meg aztán 4 évig úgy lopott mint a fajtája."

Így meg pláne náci vagy. Főleg, ha ránézésre döntöd el emberekről, hogy milyen etnikumúak anélkül, hogy megkérdeznéd őket.:P

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 00:07:08

@Mj: Mikor én voltam ovis akkor a fogócskához a casus bellit a tetvesség szolgáltatta. Valaki elkiáltotta magát, hogy XY tetves, aztán XY futhatott, hogy átadja másnak. Persze ha a másiknak csuriban volt a keze, akkor nem ért. Látom az óvodásokat 5 év múlva: Pistike náczi!!! És Pistike elkezd rohanni, hogy a nácziságot átadja... utoléri Robikát. -Hehe, te vagy a náczi! -Neeeem, mert elhatárolódtam!

"Főleg, ha ránézésre döntöd el emberekről, hogy milyen etnikumúak anélkül, hogy megkérdeznéd őket.:P "
Naaa... nem kell a polkorrekt! ;)

gyz 2009.01.25. 00:07:40

@TaTa86.:

"A fejelmélet sem mondja azt, hogy minden cigány hülye, minden szláv szolgalelkű, csak azt, hogy a meghatározó többség az."

ezt a nagyszerű elméletet majd mondd el egy lengyel vagy egy orosz "jobbikosnak", aztán szaladj gyorsan el

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 00:07:56

@misikeh:

Igen, nekem is anyai ágon ficcent be, ott is tartják számon. (Mert ugye az anya a biztos.) Én meg pechemre apámtól és nagyapámtól örököltem a sötét, erősen hullámos hajat, meg a kiálló orrot. (Ami legalább nem görbe.:)) Ahelyett, hogy a zsidó származású nagyanyám világosabb, egyenesszálú haját meg kék szemét örököltem volna.:D Szóval irány a Duna, kellett a régi magyar nemes, Rákócziakkal szomszédos őseim mellé német, cseh, rác, francia meg zsidó felmenő, most jól megjártam...:)

gyz 2009.01.25. 00:09:27

@Mittu Domain:

"Az. Elég csak ránézni. Meg aztán 4 évig úgy lopott mint a fajtája."

te gyakorlatilag ezzel kitöltötted a jelentkezési lapot a Jobbikba/Magyar Gárdába.

akkor meg mire föl nácizol?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 00:10:15

@TaTa86.:

Lehet, hogy csak fake?:) Én reménykedem benne.;-)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 00:13:50

@TaTa86.:

:D

Itt most nem arról beszéltem, hogy kérdőjelezzük meg Fekete Pákó feketeségét, hanem arról, hogy hülyeség pusztán kinézet alapján beskatulyázni valakit. Nálam a szavak és a tettek számítanak.;-)
Amúgy engem nem egyszer tapiztak már le ovis meg kisiskolás koromban, de mindig ellenkeztem.:) Egyszer be kellett csuknom a szemem, de tudtam, hogy szájrapuszi lenne a vége, úgyhogy inkább elfutottam.:)

gyz 2009.01.25. 00:15:55

a témához:

egyrészt nyilvánvaló, hogy ebben a korban már van szexuális érdeklődés a gyerekek között egymás iránt.
Ha ez ilyen formában jön ki, az egyértelműen a szülők felelőssége.
A tanáré annyi, hogy mi a francot csinált ez idő alatt.
Aki szerint meg ez még belefér az ártatlan kategóriába, az beteg, vagy alávalóan amorális.

Mittu Domain 2009.01.25. 00:17:51

@Mj:

Mit kell ezen magyarázni?:

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.01.25. 00:18:20

okké, hogy kiszedted a cigány címkét, de ez benne maradt:
"Esetleg a kisebbségben lévő világosbőrű gyerekekre"
Ez szinte dekódolni sem kell.

min0rity r3port · http://m0r3.blog.hu 2009.01.25. 00:20:00

Trendi vagy nem trendi, ma már az alap, hogy egymásra gerjedő lányok nyalják egymást a reklámban. Aztán nemsokára a fiúk is jönnek, figyeld csak meg, cowboy. A gyerekekre még kicsit várni kell, addig meg hadd oldják meg egymás között. Nem?

Mittu Domain 2009.01.25. 00:20:09

@Mj:

"Szerinted nincsenek jobboldali zsidók?:"

Dehogy nincsenek. Pl. Lovas "fitymanélküli" István, aki a Demokratában meg a rémhírtvben zsidózik a saját (zsidó) fajtájára. Elég nevetséges is.

Mittu Domain 2009.01.25. 00:24:32

@TaTa86.:

"Hogy lehet valaki szalonnáci amikor kart lenget?"

Úgy hogy csak a szája nagy, de egyből telefosná a barna ingét ha egy izraeli katona szájba baszná puskatussal. Ezek akarnak itt gázkamrázni...

"OV éjjelente kábelt lopott, színesfémkereskedése van, kurvákat futtat, öregasszonyokat zsebel, a bandájával fiatalokat szólít le, majd miután megverik őket elveszik a mobiljukat? Linket! Linket!"

Orsós et. a mi pénzünkből vette magának a tokaji szőlőbirtokát, és hát az Orsós Művek se véletlenül lett udvari beszállítója az autópálya (nem)építéseknek.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 00:28:09

@Mittu Domain:

Azt, hogy milyen jogon nácizol le másokat úgy, hogy te meg cigányozol?:P

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 00:30:35

@Mittu Domain:

Hűha, akkor én maga vagyok az önellentmondás. Most mit csináljak, határolódjak el magamtól, a határaimtól, Lovas Istvántól - akiről még azt is tudod, hogy nincs fitymája, vajon honnan?:P -, a politikai értékrendemtől, esetleg lőjem magam a Dunába, mert csúnya áruló vagyok, aki mer jobboldali lenni zsidó ősökkel?:P

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 00:31:12

@Mittu Domain:

Mondd csak, te baloldalinak vallod magad?;-)

Mittu Domain 2009.01.25. 00:31:49

@Mj:

"Hallottál már arról, hogy a Jobbik-alapítók Kovács Dáviddal az élen mostanra mind repültek a pártból? Vajon miért?;-) Túl nácik lettek volna Vonának?:D (Gy. k. a válasz nem, éppen egy alternatív Fideszt szerettek volna csinálni.)"

És? Attól még nem ők voltak az Orbánjugend? De. Kisnáciként kezdték, nagynáciként folytatták. Mi ebben a meglepő? A mulatságosat azt tudom. ^^

"Mégis elég furán venné ki magát, ha úgy zsidóznék, hogy a nagyanyám két haláltábort is megjárt.:P"

Lovas Pityu fajzsidó újságírónak nem okoz gondot a zsidó származása akkor amikor habzó szájjal zsidózik. Dehát mit is várhatnánk tőle, mikor a brigádjában mindenki ilyen. Orsós et. KISZ titkár volt, Csurka III/III-as (mint Pokorni faterja), Stumpf MSZMP párttitkár, és csak befutott hozzájuk az MSZMP KB-s Szűrős Matyi / Pozsgay et.-k. Mindegyik zsidó komcsi, és teli szájjal zsidó komcsiznak, csak azt nem tudom mit mutogatnak a túloldalra, mikor pont saját maguka szidják.

"Egyébként van rá bizonyítékod, hogy cigány?"

Legalább annyi mint neked arra hogy az SZDSZ zsidó.

"Akkor te náci vagy, mert cigányozol."

Nem, én a tényekkel szembesítelek téged (is). Nem nekem sértő ha lecigányoznak / lezsidóznak, hanem neked.

"Főleg, ha ránézésre döntöd el emberekről, hogy milyen etnikumúak anélkül, hogy megkérdeznéd őket.:P"

Megkérdeztem, azt mondta cigó. ^^

Mittu Domain 2009.01.25. 00:33:44

@Mj:

Olyan jogon hogy a zsidózók tudják hogy cigányok. :P

Mittu Domain 2009.01.25. 00:36:14

@Mj:

Nem, én magyarnak. Csak nem tetszik ez a nagy zsidózás. Tudod, a zsidók most ugyanazt csinálják mint mi magyarok 500 éve: védik a civilizációt az iszlám barbarizmus ellen. Rokon lelkek. Nekünk ebben pont hogy támogatni kell őket, nem habzó szájjal anyázni.

marosy 2009.01.25. 00:39:32

Mittu Domain 2009.01.25. 00:36:14
"védik a civilizációt az iszlám barbarizmus ellen"
Szerintem pedig Gázában a judeonácik voltak barbárok.
Nyasgm.

Mittu Domain 2009.01.25. 00:41:40

@marosy:

Sztem meg a terrorista sátánista haverjaid. Kabfasz!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 00:43:29

@Mittu Domain: "Úgy hogy csak a szája nagy, de egyből telefosná a barna ingét ha egy izraeli katona szájba baszná puskatussal. Ezek akarnak itt gázkamrázni..."
Neeem, rosszul tudod, azt hívják klozet/szoba/net/wannabe nácinak. Mellesleg ki az a hülye aki SA-snak (barna ing) hinné magát mikor SSesnek is hiheti?
Gázkamrázni meg senki nem akar, sőt az igazi náczi(tm) szerint nem is voltak gázkamrák!
Viszont azt meg kell jegyezni, az IDF tényleg kemény legényekből áll, na ők már méltóak a náci névre.

"Orsós et. a mi pénzünkből vette magának a tokaji szőlőbirtokát, és hát az Orsós Művek se véletlenül lett udvari beszállítója az autópálya (nem)építéseknek."
Naná a szőlőbányák! Tudom tudom. XD "Hihetetlen hogy egy európai országban miniszterelnöki székre pályázik az az ember akinek rendezetlen szőlő-, és bányügyei vannak." De ezek nem tipikus cigánybűnözők által elkövetett bűnök.

"Dehogy nincsenek. Pl. Lovas "fitymanélküli" István, aki a Demokratában meg a rémhírtvben zsidózik a saját (zsidó) fajtájára. Elég nevetséges is."
LOL egyre mélyebbre süllyedsz. Na ez már hamisíthatatlan zsigeri antiszemita fröcsögés.
Tippelhettek a nevedre: Molnár Balázs?

Mellesleg miért lenne nevetséges, ha saját fajtádat kritizálod? South parkot láttál már?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 00:46:23

@Mittu Domain:

"És? Attól még nem ők voltak az Orbánjugend? De."

A tetszetős szóösszetétel nélkül mi ennek a mondatnak az értelme?

"Kisnáciként kezdték, nagynáciként folytatták. Mi ebben a meglepő? A mulatságosat azt tudom. ^^"

Ennek alapján mindenki náci, aki jobboldali.

"Lovas Pityu fajzsidó újságírónak nem okoz gondot a zsidó származása akkor amikor habzó szájjal zsidózik. Dehát mit is várhatnánk tőle, mikor a brigádjában mindenki ilyen. Orsós et. KISZ titkár volt, Csurka III/III-as (mint Pokorni faterja), Stumpf MSZMP párttitkár, és csak befutott hozzájuk az MSZMP KB-s Szűrős Matyi / Pozsgay et.-k. Mindegyik zsidó komcsi, és teli szájjal zsidó komcsiznak, csak azt nem tudom mit mutogatnak a túloldalra, mikor pont saját maguka szidják."

Imádom ezt a cím- és rangkórságot. Engem nem az zavar Fletóban sem, hogy KISZ-titkár volt, hanem az, hogy e tisztség viselésével kinek ártott. (Lásd pl. a pécsi egyetemi belső ellenzéki kör felszámolása.) Csurkát csöppet sem tartom nagyra - és akkor még diplomatikus voltam -, viszont egyetlenegyszer sem jelentett senkinek, csak aláírt.

""Egyébként van rá bizonyítékod, hogy cigány?"

Legalább annyi mint neked arra hogy az SZDSZ zsidó."

:DD Helyben vagyunk.:) Kérnék szépen egy idézetet arra, hogy én mikor zsidóztam le az SZDSZ-t.:P Szóval mi is a bizonyítékod?;-)

"Nem, én a tényekkel szembesítelek téged (is). Nem nekem sértő ha lecigányoznak / lezsidóznak, hanem neked."

Miféle tényekkel? Azzal, hogy Orbánt lecigányozod, de bizonyítékot már nem akaródzik mutatni?;-) Pedig ha puszta tény, akkor annak a ténynek van igazolása is, neked pedig igen könnyű ilyet produkálni. Egyébként nekem nem sértő, csak azt nem értem, hogy mire jó. Ettől leszel több, übermenschebb, vagy micsoda?

"Megkérdeztem, azt mondta cigó. ^^"

Hűű, téényleg?:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 00:48:10

@Mittu Domain:

Ne haragudj, de kevés vagyok hozzád, mint vöröshagymában a proletár öntudat. Nem értem a logikádat, hogy miért cigányok a zsidózók, még akkor sem, ha nyelvtanilag tökéletesen értem, hogy Orbán Viktort, így követőit is cigánynak tartod, akik ráadásul zsidóznak is.:-/

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 00:48:20

@Mj: És te még a partizánra jársz röhögni? XD

Mittu Domain 2009.01.25. 00:49:27

@TaTa86.:

"Mellesleg ki az a hülye aki SA-snak (barna ing) hinné magát mikor SSesnek is hiheti?"

Az SA buzik klubja volt, éshát a mi nácijaink is azok.

"De ezek nem tipikus cigánybűnözők által elkövetett bűnök."

Szerencsére nem tipikus hogy cigányok ülnek a bársonyszékben, de most megint van rá esély, sajnos.

"Mellesleg miért lenne nevetséges, ha saját fajtádat kritizálod?"

Nem is tudom, talán azért mert szánalmas? Magadat alsóbbrendűzöd le? Elismered hogy kevesebbet érsz mint a másik? A magyar nácik úgy látszik elismerik.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 00:51:08

@Mittu Domain:

Áruld már el nekem, hogy én hol zsidóztam?:D Igen, én sem szeretném, hogy a zsidó-keresztény kultúrkörű Európa iszlám paradicsommá váljon. Attól még kritizálhatom jogosan Izraelt, ugye?;-)

Mittu Domain 2009.01.25. 00:51:11

@Mj:

Más se érti miért zsidóznak a cigányok (fidesz & co.), de mégis megteszik. Talán mert zavarja őket a kisebbrendűségi tudatuk, és ezáltal szeretnének többnek látszani mint amik. Pedig nem.

Mittu Domain 2009.01.25. 00:51:49

@Mj:

Nem, mert nincs miért. :)

manócska 2009.01.25. 00:55:00

@misikeh: ugye nem gondoltad komolyan, hogy ezt érvként el is fogadom?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 00:55:54

@TaTa86.:

:D Azért ott egy kicsit nagyobb arra az esély, hogy agyhalottakra/kekeckedőkre/mindenhonnan zsidózást kihozó létformákra bukkanjon az ember.:)
Be is másolok neked egy hamisítatlan gyöngyszemet (már idéztem itt egyszer, de nem lehet megunni:)), ha már a Zorbánnál tartunk:

"Ja, errol jut eszembe, erdekes dolog ez a sok kabitoszeres elhalalozas, tuladagolas...vagy minek hivjam...NAGY A GYANUNK, HOGY A FIDESZ ALL A DOLGOK MOGOTT...CHEAP DROG !...ennyit meger, hogy megint be lehessen tartani a kormanynak...mar megtanultuk : OK MINDENRE KEPESEK !!!!"

És a magyarázat, figyelem, mesteri:

"Gyermekekkel nem szivesen tarsalgunk...csak miutan felnotek...De most az egyszer elmondjuk hogy tortent:

Az koztudott, hogy a Fidesznek kapcsolata van a magyarorszagi szervezet bunozes felso koreivel...ezert nem bonyolult a dolog !

Adva van egy-ket drogdealer, aki ingyen kap nehany deka drog-mixet, persze a legjobb minoseget azert nem adjak, annyi penz mar nem tudnak beleinvesztalni, mivel mar 2 milliardos az adosag...mar egy kicsit a maffia is ideges, hogy latja a Fidesznek mar masosdszor sem sikerult hatalomra jutnia, pedig igencsak sok penz invesztalt eddig is bele...na meg egye fene ezt meg magjatszak/mit gondoltok a vezer miert jar pancelautoval?!...mert mar egyszer a maffia befenyitette!!!/...na terjunk vissza a lenyegre...vagyis megbiznak egy-ket drogdealert, aki nem annyira ismert...de bizonyos korokben igen !...mert erdekes modon nagyon hamar elkapta a rendorseg az egyiket, mintha fulest kaptak volna valahonnan?!...a lenyeg a megbizott dealerek az ingyen cheap-drogot hamar eladjak...de mivel rossz minosegu/errol ok sem tudtak!/ nagyon hamar megteszi "hatasat"...a Fidesz rogton lecsapja a labdat es osszegivatja a drogellenes bozottsagi ulest...VAK, AKI A SZITAN NEM LAT AT...NEKIK SEMMI SE SZENT, SEMMI SEM DRAGA...EGY-KET EMBERELET MIT SZAMIT...AMI SZAMIT AZ A HATALOM ES A PENZ!!!ES EZERT OK MINDENRE LEPESEK !!!!"

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 00:58:56

@Mittu Domain:

Szegény fideszes nővérem, majd szólok neki, hogy tudja, hogy bár nem zsidózik, cigány, egyszersmind untermensch is, aki többnek akar látszani.:P

manócska 2009.01.25. 00:59:48

mindenkinek ajánlanám az országos levéltárat az őseinek kutatására, lenne nem egy meglepi, ha már ennyire firtatjátok másokét (is)...

nem tök mindegy? de komolyan...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 01:00:06

@Mittu Domain: "Az SA buzik klubja volt, éshát a mi nácijaink is azok."
Jóóó de ők tagadják, ha SA-tagnak képzelnék magukat, rögtön rájönne mindenki hogy buzik.
Az SS különben is sokkal menőbb! XD
Akkor döntsd el most: mindenki náczi! (vagyis az egész jobboldal), vagy csak a nácik nácik. Mert a buzik aránya (bazze, homofób is vagy?) 3-5% (vagy mennyi), ennél 10szer több fideszes van.

"Szerencsére nem tipikus hogy cigányok ülnek a bársonyszékben, de most megint van rá esély, sajnos."
Komolyan régen láttam már igazi cigánygyűlölőt. Végre tudom milyen az.

"Nem is tudom, talán azért mert szánalmas? "
Miért szánalmas? A kritika viszi előre az emberiséget, ahol nincs kritika ott fejlődés sincs.

"Magadat alsóbbrendűzöd le?" Itt van nálam 3 Lovas-könyv, karácsonyra kaptam őket. Kiolvasom vizsgaidőszak után az összeset. Ha nem lesz benne egyetlen egy ~rendűséges baromság, akkor te eszed meg, ha lesz akkor én! OK? (nyugi nem olyan vastagok.)
Én Konrád Györgyön kívül fajelméletet nem hallottam még Magyarországon a módszerváltás után.

"A magyar nácik úgy látszik elismerik. "
Ki nem szarja le a magyar nácikat, vannak vagy 2000en az egész országban?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 01:00:08

@Mittu Domain:

:DD Te tényleg őszintén írkálod ezeket, vagy összeültek a haverok kommentelni, hogy megkoronázzák a szombat esti bulit?:P

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 01:02:34

@manócska:

Hehe, be vagyok iratkozva már egy ideje, a tanárom pedig a középkori anyag referense, hozzá is szakdolgozom.;-) A középkori adatbázist is ő állította össze, ha akarod, megadhatom az őseimre vonatkozó DL-DF számot.;-) Bár ami a zsidó őseimet illeti, náluk csak az ükanyámig tudok visszamenni.:(

Kivvi 2009.01.25. 01:05:08

@carella:

Keressük csak vissza azt a hírt, amikor is egy 11 éves kisfiú megerőszakolta és TEHERBE EJTETTE a lánytestvérét! Asszem a szlovákoknál volt. Mivel megfenyegette a húgát, soha nem tudódott volna ki a terhesség nélkül.
Ja és ami miatt ostoba vagy: Ha szerinted a lány is beleegyezett a papás-mamásba, utána miért rohant sírva panaszkodni?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 01:05:27

@TaTa86.:

"Ki nem szarja le a magyar nácikat, vannak vagy 2000en az egész országban?"

Hohó, mindenki náczi/rásszista/antiszemita, akire azt mondják.:P Adott esetben ez a szám elérheti az összes nem baloldali szavazót, de redukálódhat a Vér és Becsület/Pax Hungaricára is.;-)

Mittu Domain 2009.01.25. 01:05:40

@Mj:

Jobb későn mint soha. ^^

Mittu Domain 2009.01.25. 01:10:22

@TaTa86.:

"Komolyan régen láttam már igazi cigánygyűlölőt. Végre tudom milyen az."

Hál istennek 7 éve megbuktattuk a Cigányt, de most lehet hogy visszatér.

"Miért szánalmas? A kritika viszi előre az emberiséget, ahol nincs kritika ott fejlődés sincs."

1. Nade saját magad "kritizálni"?
2. Ez nem kritika, hanem fajgyűlölet.

"Ki nem szarja le a magyar nácikat, vannak vagy 2000en az egész országban?"

Mégis mindig ez a maroknyi fasz csinálja a balhét, aztán meg sír a szájuk ha 1-2 sallert kapnak a rendőröktől. Én Gergényi helyében sortűzzel kergettem volna szét a Kossuth téri huligánokat. Már az elején. Nem is lenne minden nemzeti ünnepen rendbontás.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 01:16:44

@Mittu Domain:

Te nem szoktál véletlenül kommentelni a partizáninfóra?:) Tisztára olyan közhelyekben gondolkodsz.:P

Mittu Domain 2009.01.25. 01:21:16

@Mj:

Az mi a faszom? kurucinfo2?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 01:21:21

Ez sokkal jobb, mint a patásördög cigányorsós.:P

"Telefonközpont a pszichiátrián:

Jó napot, üdvözlöm a pszichiátria gyorssegély szolgáltatásánál!
Ha ön kényszerbeteg, nyomja meg az 1-es gombot többször.
Ha ön kodependens, kérjen meg valakit, hogy nyomja meg ön helyett a 2-es gombot.
Ha önnek több személyisége van, nyomja meg a 3-as, 4-es, 5-ös és 6-os gombokat.
Ha ön paranoiás, tudjuk kicsoda ön, és mit akar. Maradjon a vonalban, amíg lenyomozzuk a hívás helyét!
Ha ön hallucinál, nyomja meg a 7-es gombot, és hívását továbbítjuk az anyahajóra.
Ha ön skizofrén, figyeljen jól, mert a hang megmondja, melyik számot nyomja meg.
Ha ön mániás depressziós, tökmindegy milyen gombot nyom meg, úgysem fog válaszolni senki. Ha ön diszlexiás, nyomja meg a 969696969696969-et.
Ha ön idegbajos, cseszegesse a kettőskereszt gombot, amíg munkatársunkat kapcsolják.
Ha ön amnéziás, nyomja meg a 8-as gombot és diktálja be nevét, címét, telefonszámát és anyja leánykori nevét.
Ha ön poszttraumás rendellenességben szenved, l-a-s-s-a-n és ó-v-a-t-o-s-a-n nyomja meg a 0 0 0-át.
Ha ön bipoláris, kérem, hagyjon üzenetet a sípszó előtt vagy a sípszó után vagy a sípszó előtt. Kérem, várja meg a sípszót.
Ha rövidtávú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot.
Ha rövidtávú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot.
Ha rövidtávú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot.
Ha ön kishitű, kérem, tegye le. Munkatársaink túl elfoglaltak ahhoz, hogy önnel traccsoljanak.
Ha menopauzás, tegye le, kapcsolja be a ventillátort, feküdjön le és sírjon. Nem marad ez mindig így, ne féljen.
Ha ön szőke, ne nyomjon semmilyen gombot, úgyis elrontaná."

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 01:23:58

@Mittu Domain: Na akkor összegezzük: zsigeri cigánygyűlölő vagy, antiszemita, homofób, rasszista, képes vagy milliós csoportot úgy elítélni, hogy minimális információkkal rendelkezel róluk, ráadásul most kiderült hogy ki is nyírnád őket.
Tehát, én vagyok (többek között) a náci?

"Mégis mindig ez a maroknyi fasz csinálja a balhét, aztán meg sír a szájuk ha 1-2 sallert kapnak a rendőröktől. Én Gergényi helyében sortűzzel kergettem volna szét a Kossuth téri huligánokat."
Ja bazze', már 56ban is csinálták a feszitvált. Pont a nemzeti ünnepen 23án. Igaz akkor még nem tudták hogy nemzeti ünnep lesz.

(Megnéztem a többi kommentedet. Vagy nagyon kitartó vagy, vagy tényleg komolyan gondolod ezt az egészet. Kezdek aggódni. )

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.01.25. 01:24:38

zero, kérlek ne fogd vissza magad, oszd meg nálunk a jelzőidet. Köszi!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 01:33:23

Hú bazz, Mittu, a többi kommented alapján nálad tényleg nincs rendben valami.:) Például minimum gőzöd nincs az iszlám vallásról és kultúráról.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 01:34:31

Mondjuk jókor írom, már itt sincs, mert tetten érték a szülei, és már pizsioltás van.;-)

states 2009.01.25. 01:37:13

Sokáig abban a hítben voltam, hogy a cigánykérdés megoldása a hátrányos helyzet megszüntetésével, az oktatás speciális, cigánygyerekekre szabott megszervezésével előbb utóbb megoldható lesz. Ma már világos, hogy ez nem így van. A cigánykérdésnek nincs megoldása, tehát a helyzet a cigány népesség növekedésével egyre súlyosabb lesz. Az okok egyszerűek, ma 10 cigányból, aki az utcán szemben jön velem, 9-nek az arcán a részleges vagy a teljes szellemi leépültség jelei tükröződnek. A 4-évestől a 70-ig. S hogy miért? Akinek volt akváriuma, az pontosan tudja, hogy a beltenyészet mit jelent a halaknál. Nincs ez másként az embernél sem. Az évszázados, -ezredes putris életforma, a családon, rokonságon belüli szexuális kapcsolat, amely ennek a létformának a velejárója volt, és velejárója most is, vezetett ide. Ez egyszerűen genetikai kérdés, és ezen semmiféle liberális, emberjogi hablatyolás nem változtat...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 01:37:51

@Mj: "Majdnem.:D Nézd meg és ámulj: www.partizaninfo.blogspot.com" Útbaigazítottad szegény útkereső vándort? Napi jócselekedet megvolt!

@Mittu Domain: Még ajánlanám a kapcsolat.hu -t, én nem nézem, de akik igen, azt mondták remek minőségű tiszta anyag!

Norvalent 2009.01.25. 01:39:42

@Mittu Domain:
Kérjük fáradjon a OV-fóbia klub sportorvosához sűrgős kezelésre!
20:13:46 óta több, mint 20 nem témába vágó kommenttel...

Mittu Domain 2009.01.25. 01:41:48

@TaTa86.:

Te meg zsidógyűlölő náci vagy, "képes vagy milliós csoportot úgy elítélni, hogy minimális információkkal rendelkezel róluk". Akkor meg mire fel beszélsz?

56 is egy kommunista reformkísérlet volt, kommunisták vezetésével. Ott csak arról beszélhetünk hogy Nagy Pityu, Kádár vagy Rákosi volt-e nagyobb komcsi. Ja és kiengedtek a sittről egy rakás köztörvényest is, a másik fele meg olyan fasz hazaáruló mint az a vén kurva aki a fidesz rendezvényeken komcsizik állandóan, meg a Corvin közös faszparancsnok, aki szintén. Ezekre kéne büszkének lenni?

Nem kell aggódnod amíg ilyen bajnokok védik az igazságot mint én. ^^

Mittu Domain 2009.01.25. 01:49:25

@Mj:

Melyikről? A terroristák előszerettel hivatkoznak arra hogy 1000 éve nem írták bele a szent szarjukba hogy bele kell repülni a WTC-be, de most mégis úgy értelmezik. Lehet hogy anno nem terrorista vallásnak készült az iszlám, de mára 100%-ban az lett. Ahogy ha cigót látsz megmarkolod a pénztárcád, ugyanúgy nézed mi dudorodik a kabát alatt ha arabot látsz. Ez nem elő, hanem utóítélet. 10 arabból 9 terrorista (nem csak az az aki felrobbantja magát, hanem az is aki a fiát megdögleni küldi és ellátja robbanószerrel, meg behülyíti). Az a baj hogy az iszlámban a kultúra a dinamitot jelenti, meg a síkhülye kézlevágós-megkövezős primitivizmust. Ezekre napalmot kéne dobni (atomot ne, mert idefújja a szél), nem kár értük. Inkább ezek dögöljenek meg, mint az ártatlanok akiket ezek legyilkolnak nap mint nap.

Mittu Domain 2009.01.25. 01:51:43

@TaTa86.:

Végülis a rémhírtvnél meg a kurucinfónál minden csak jobb lehet.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 01:53:26

@states:

Ennek alapján elég sok belterjes zsidó családnak kellene értelmi fogyatékosnak lennie, na most ennek pont az ellenkezője szokott igaz lenni.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 01:54:04

@TaTa86.:

Ohh igen, a kapcsolat.hu a másik gyöngyszem.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 02:01:23

@Mittu Domain:

És már ott is tartunk, hogy '56-ban csak kommunisták meg nyilas köztörvényesek lehettek, miért is nem ezt tanultam töri szakon.:) Te nem vagy véletlenül Havas Szófia rokona?;-)

TheElf · https://www.kalandmester.com/ 2009.01.25. 02:03:08

Hol lát a gyerek olyat kérdésre: Kedves Rékuc ugyan már honnan van a gyereknek cigije? Onnan lesz pornófilmje is. Pont olyan tiltott gyümölcs. És ezt fogja eljátszani.

És tudod miért? Mert a t. szülő azt hiszi, az ő gyermeke nem lát ilyet, nem jut eszébe utánozni, így a témáról nem kell beszélni, nem kell megfelelő neveléssel megelőzni a helyzetet.

Van otthon DVD lejátszó, de a szülő "nem lopja a napot" így nincs otthon, a tiltott dolgokat pedig ha beszerzi a gyerek megnézi a haverokkal.

És mibe, hogy a gyerek könnyebben talál pornót (akár az interneten, akár otthon, akár iskolában) mint füves cigit? Az általános iskolából kikerülők többségének pedig a füvescigivel is van tapasztalata.

USAban is történt hasonló, máshol is. ÉS fog is ilyesmi történni, de ehhez baromira nem cigányozni kell...

Tudod egy nagy bajom van a cigányokkal. Ha ilyen probléma van, akkor könnyebb cigányozni mint megoldani, nem is oldjuk meg a gondokat. Ez pedig hozzájárult ahhoz, hogy itt tartsunk.

Most kezdj el ennek a fényében gondolkodni a cigány címkén. Azt hiszem érted, miért kéne kicsit szégyenkezned most. Mert a következőhöz, a magad kis cimkéjével, hogy megoldás helyett cigányoztál, nem a probléma gyökerét kerested, csak címkét aggattál te is hozzájárultál. Gratulálok.

doktor.dikhed 2009.01.25. 02:03:58

"Mégis honnan a jó életből lehet azt tudni, hogy roma volt az egyik/összes elkövető kisgyerek????"

Mégis kiknél van a legtöbb kiskorú anya és apa? A a gyerek azt látja a családban, hogy a hugi 12 évesen szült, a bátyó meg 11 évesen már apa, akkor...

Aztán a nem cigány látja, hogy ezek a kiskorúak a menők, meg levernek mindenkit, és úgy van vele, hogy akkor neki is erőszakoskodnia kell.

Nyilván nem kell a cigányok nyakába varrni mindent, de meglepne, ha itt nem romákról lett volna szó, vagy legalább egy roma bandavezérről a csapatban...

Hans Lopkowitz 2009.01.25. 02:05:12

@Rékuc: Sokat vagyok az USÁ-ban, sokat Európában vegyesen. Ha választhatok (és teszem is) akkor a sok hibájával együtt inkább az USA, mint ez a liberalizmust félreértő Európa.

Magyrország meg már úgysem számít senkinek sem.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 02:06:50

@Mittu Domain: Sokkal sokkal! Főleg hogy sem a hírtvnél sem a kurucnál nem lehet kommentelni. :(

"Te meg zsidógyűlölő náci vagy" Van nemzsidógyűlölő náci is? Mellesleg nem vagyok egyik sem, de gondolom ezt majd pont én fogom eldönteni.

Mittu Domain 2009.01.25. 02:07:46

@Mj:

Az kurucinfós vagy Román Nemzetes?

VOGAben 2009.01.25. 02:08:56

Rohadtul unalmas már ez a téma!
Gondolkodjunk már egy kicsit. Pl két perverz fasz kollégára nem lenne hatással három normálisan gondolkodó? Körzeten kívül pláne. Vicc az egész. Az a nő akit meg többek meg bírnak erőszakolni beszélgessen azokkal akik sajnos minden erőszak ellenére még a szüleiknek sem szóltak. Sok ilyen történt sajnos. Na ez a súlyos.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 02:09:28

@Mittu Domain:

Ha zsidót látsz, akkor gyorsan bemész egy bankba, hogy nem utalta-e már át magának a pénzedet?:) Jézusom, te hülyébb vagy, mint gondolni mertem... 10 arabból 9 terrorista? Ezt magyarázd annak az általam ismert palesztin srácnak, aki megtanult magyarul, nálunk szerzett orvosi diplomát, hazament, és az apja továbbra is Izraelben dolgozik. Meg napalmot rájuk, hogy ne az ártatlanok haljanak meg, aha, mert 10-ből 9 arab tuti, hogy bűnös azért, mert arab. Akkor az indonézok mázlisták, mert nem arabok, mégis a világ legnagyobb iszlám országát alkotják, te meg alapfogalmakat is összekeversz.:)
Utóítélet, persze, eddig hány arab robbantott már fel téged?:D Te melyik rajzfilmből nézed a híreket?:D
Ja, egyébként miért írtad azt máshol, hogy 500 éve kőbunkó barbár volt az iszlám, ha csak most tartod őket ilyennek?:P Hm, hm, mintha ellentmondás feszülne soraid között.:P

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 02:10:08

@Mittu Domain:

Így van, a kapcsolat, az ATV, a Népszava meg a labancinfo is.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 02:12:09

@Hans Lopkowitz:

"Magyrország meg már úgysem számít senkinek sem."

Nekem számít.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 02:12:50

@TaTa86.:

Hát nem hallottál még a cionnácikról/judeonácikról?:P

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 02:14:06

@Mittu Domain:

Havas Szófia pártlistáról bekerült MSZP-s országgyűlési képviselő. És annak ellenére beszél szemtanúként '56 "nyilas puccsáról", hogy akkor 1 éves csecsemő volt.:P

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 02:15:18

Bár ha a töri szakot kérdezted, akkor az pázmányos.:P Biztos ez a hiba, hiszen mint tudjuk, a Pázmány gonosz klerikálreakciós egyetem.:)

nyomorult utas (törölt) 2009.01.25. 02:19:55

Mit értettek nemi erőszak alatt, mert ez nem tisztázták. Behatolás is történ? A kisfiúk alkalmasak voltak erre? Amíg erre nem kapok válasz nem tudom megítélni a dolog súlyosságát...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 02:24:50

@nyomorult utas:

Tessék:

"chabba · kommentator.blog.hu 2009.01.24. 22:15:53
najó, valamit tisztázzunk.

A törvény szerint akkor is megvalósul a nemi erőszak, ha a kislány is akarta a játékot. Azaz akkor is erőszakos közösülés miatt fog nyomozni a rendőrség, ha nem történt erőszak.

Megismétlem: akkor is erőszak miatt fog nyomozni a rendőrség, ha nem történt erőszak. Miért?

Azért, mert a törvény úgy tekint a 12 éven aluli gyerekre, hogy nincs akarata, védekezésre képtelen, nem tud beleegyezni semmilyen olyan csínybe, amiben jelen van a szexualitás.

És ami felrakja a pontot az i-re, az az, hogy ha a kislány is benne volt a játékban, akkor ő is elkövette a nemi erőszakot. Azaz megerőszakolta a fiúkat!!!!! Miért?

Mert a fiúk nem voltak 12 évesek, ergo őróluk is azt hiszi a törvény, hogy nincs akaratuk, védekezésre képtelenek, azaz ha valaki szexuális tevékenységet végez velük, akkor az erőszak. Ha ezt egy 12 éven aluli lány csinálja velük, akkor az is erőszak.

Minderre tekintettel én hiszek Iron-nak. Teljesen életszerű, hogy a gyerekek - teljes konszenzusban - csak játszottak, ami az ő számukra talán nem is volt szexuális tartalmú, hanem csak valami felnőtt-imitáló rosszalkodás. De mivel nekünk, felnőtteknek, ez a játék szexuális tevékenységnek tűnik, ezért beindult a gépezet, a rendőrség, és a nagyközönség pedig csak arról értesül, hogy erőszakos közösülés történt. Közben pedig azt mindenki mélyen elhallgatja, hogy akkor is emiatt lenne nyomozás, ha valójában nem is történt erőszak. Mert a jog rugalmatlan ennek a kezelésére.

A média pedig nagyon mélyre eláshatja magát, hogy
- nem ad teljes és kimerítő tájékoztatást a tényállásról; vagy
- nem magyarázza el a fenti jogi anomáliát, és annak a lehetőségét, hogy talán tényleges erőszak nélkül hurcolnak meg kisgyerekeket."

Mittu Domain 2009.01.25. 02:32:42

@Mj:

"Ha zsidót látsz, akkor gyorsan bemész egy bankba, hogy nem utalta-e már át magának a pénzedet?:)"

Nem, az Orsós cigány szokás. ^^

"Jézusom, te hülyébb vagy, mint gondolni mertem"

Jézus is egy zsidó, szal úgy jézuspzzál....
Ha te mondod, elhiszem hogy hülye vagy.

"az általam ismert palesztin srácnak, aki megtanult magyarul, nálunk szerzett orvosi diplomát, hazament, és az apja továbbra is Izraelben dolgozik"

... és a fizetése felét a Hamasz számlájára utalja, a másik feléből meg itt készül terrorcselekményre.

"napalmot rájuk, hogy ne az ártatlanok haljanak meg"

Milyen ártatlanok, a kalasnyikovos-rpg-s terroristák? Azok dögöljenek csak! És a haverjaik minek bújtatják / pénzelik őket? Támogatják a terrorizmust, az ártatlanok mészárlását? Akkor nyugodtan dögöljenek azok is!

"Utóítélet, persze, eddig hány arab robbantott már fel téged?:"

WTC, London, Madrid... Az áldozatok már nem fórumoznak itt. Te is csak akkor fogod majd fel, ha a haverod téged robbant fel, mert a fasz istene azt "mondta".

"Akkor az indonézok mázlisták, mert nem arabok, mégis a világ legnagyobb iszlám országát alkotják"

Azokra is mehet a napalm, legalább nem népesedik túl a Föld.

" egyébként miért írtad azt máshol, hogy 500 éve kőbunkó barbár volt az iszlám, ha csak most tartod őket ilyennek?:P Hm, hm, mintha ellentmondás feszülne soraid között.:P"

Nem feszül, 1000-et írtam, csak el kéne olvasni. 500 az már a mi találkozásunk az iszlámmal. Meg is lett az eredménye, úgy kiirtottak itt minket hogy a helyükre be tudtak özönleni az oláhok és egyéb gecik, akik aztán trianonban ellopták az országot. Ha 2. trianont akarsz, támogasd csak a terroristákat!

Mittu Domain 2009.01.25. 02:33:44

@Mj:

De, mondon: Lovas Pityu és zsici haverjai!

Littbarski01 2009.01.25. 02:33:55

Három óvodás ül a bilin, s közben beszélgetnek:
- Nézzétek, az óvó néninek milyen jó lába van!
- Nézzétek, az óvó néninek milyen jó melle van!
- Kuss legyen, már nem fér a fütyim a bilibe!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 02:36:34

@Mittu Domain:

Nem, te nem lehetsz valós személy...:D Itt már nincsenek érvek, itt már csak te vagy meg a tévképzeteid.:D Ugye nem haragszol, ha más fórumokon okulás céljából idézlek majd téged?;-)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 02:41:24

Nem vagyok túl indiszkrét, ha megkérdezem az életkorodat és a családi/iskolai hátteredet?;-) Csak azért, mert aki itt mellettem röhög, az mindenképp el szeretne téged képzelni.:)

lombroso · http://www.szajtepo.blogspot.com 2009.01.25. 02:57:32

@Mittu Domain:
Bocsi, de annak ellenére, hogy a fent elmondottak alapján nagyon nagyra tartalak, lenne egy-két észrevételem illetve kérdésem.

"Nem, az Orsós cigány szokás. ^^"
Honnan ez a nagy tájékozottság? Családi normákat igyekszel elsajátítani?

"Jézus is egy zsidó, szal úgy jézuspzzál....
Ha te mondod, elhiszem hogy hülye vagy."
Itt nincs kérdésem, csak elismerésemet szeretném kifejezni a remek visszavágásért. Amúgy annak idején (kb. 17 éve) én is ezeket a visszavágásokat alkalmaztam, csak hát aztán jött az általános iskola, és ez már nem volt elég a szellemi harc megnyeréséhez.

"... és a fizetése felét a Hamasz számlájára utalja, a másik feléből meg itt készül terrorcselekményre."
Bár nem vagyok egy nyelvész, de ha jól értettem, akkor a leírásban úgy szerepelt, hogy "visszament Palesztinába". A fele fizetését pedig édesanyádnak utalja át, tartásdíjként.

"Milyen ártatlanok, a kalasnyikovos-rpg-s terroristák? Azok dögöljenek csak! És a haverjaik minek bújtatják / pénzelik őket? Támogatják a terrorizmust, az ártatlanok mészárlását? Akkor nyugodtan dögöljenek azok is!"
Csak nem te is Counter Strike-on szocializálódsz? Egyébként ebben is igazad van. Palesztina az egyetlen terület a világon, ahol kötelezővé tették a nyílt téri fegyverviselést. Az oviban a gyerekek meg felajánlják a körözöttes zsömléiket a Hamásznak. Meg is érdemlik, hogy megdögöljenek. (Egyébként nagyon helyesen te is a "megdögleni" igét használtad, mi, nácik nem ismerhetjük el az untermensch arab majmok emberi mivoltát.)

"WTC, London, Madrid... Az áldozatok már nem fórumoznak itt. Te is csak akkor fogod majd fel, ha a haverod téged robbant fel, mert a fasz istene azt "mondta"."
Látom személyes jó ismerőse vagy Allahnak. Én is sajnálom egyébként a Vastagbőrön kommentáló WTC áldozatokat. Népes táboruk többé nem tud örvendeztetni minket soraikkal.

"Azokra is mehet a napalm, legalább nem népesedik túl a Föld."
A szaporulat visszaszorítását érdemes mindig helyben kezdeni. Járj elöl jó példával.

"Nem feszül, 1000-et írtam, csak el kéne olvasni. 500 az már a mi találkozásunk az iszlámmal. Meg is lett az eredménye, úgy kiirtottak itt minket hogy a helyükre be tudtak özönleni az oláhok és egyéb gecik, akik aztán trianonban ellopták az országot. Ha 2. trianont akarsz, támogasd csak a terroristákat!"
Mélységes elhatárolódással kell fogadnom hungarista "trianonozásodat". Légy szíves ne fenyegesd ártatlan szomszéd népeinket bűnös fajtánk embertelen törekvéseivel.

Elvtársi üdvözlettel!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 03:00:28

Na jó, elég volt a móka mára, bezár Miki kommentára.:)

Berci_JCHC (törölt) 2009.01.25. 05:02:07

Szegregációt ellenzőt és az az támogatót is elvinni a két "végletre":
- egy nyomortelepre
- és Uszkára
Aztán közösen el lehet dönteni, hogy akkor most mi van, merre tovább.

Részemről országos Uszka-projekt FTW! ;)

pokyvali 2009.01.25. 05:39:26

States: "ma 10 cigányból, aki az utcán szemben jön velem, 9-nek az arcán a részleges vagy a teljes szellemi leépültség jelei tükröződnek"

Én nem ezt látom az arcukon, hanem azt, hogy 10-ből 9 felmér: mit lehet ettől levenni? hogyan lehet átverni?

És meddig marad szűz egy cigánylány? Amíg
- erősebb az öccsénél, és
- gyorsabb az apjánál
:-/

seges 2009.01.25. 08:10:45

Amúgy cigányok. Egykori cigányiskolából telepítették át őket. És papás mamást játszottak. Se nem több, se nem kevesebb. Erőszak meg pláné nem volt. Ez bizonytható.

izadóradanken · http://mertmegerdemled.blog.hu 2009.01.25. 08:17:09

Valaki megkérdezte már, hogy mindeközben hol volt a napközis tanár? Hogy miért nem tűnt fel hat gyerek hiánya, ami már egy kisebb csoportnak is megfelel???
Néha azt hiszed, hogy ez veletek, a te gyerekeddel nem történhet meg. Aztán mégis, teljesen véletlenül belekeveredik. Te meg tehetetlenül állsz: mertmegerdemled.blog.hu/2009/01/08/ha_tanar_vagy_kinyirhatnak_nem_kell_hozza_kepviselonek_lenni10

Mittu Domain 2009.01.25. 08:57:32

@Mj:

A kurucinfón meg a hasonszőrű fasiszta oldalakon? Legalább fel lesz világosítva a náci csürhe. Legközelebb már tudni fogjátok miért kapjátok a pofátokba a gumibotot ha tv székházat meg autókat gyújtogattok.

Mittu Domain 2009.01.25. 09:05:28

@lombroso:

"csak hát aztán jött az általános iskola, és ez már nem volt elég a szellemi harc megnyeréséhez"

Úgy látom az se segített rajtad. Persze lehet hogy azért mert a 8 általános nálad 6 első meg 2 második volt.

"A fele fizetését pedig édesanyádnak utalja át, tartásdíjként"

Pedig a te anyádnak kéne munkadíjként. Bár lehet hogy nem tudja melyik sarkon dekkol éppen.

"Látom személyes jó ismerőse vagy Allahnak"

Nem, nem ismerem személyesen a Sátánt. De már a sötét középkorban is pont ugyanúgy írták le követőinek rémtetteit, mint most látjuk a tévében.

"A szaporulat visszaszorítását érdemes mindig helyben kezdeni. Járj elöl jó példával."

Rendben, megnyitom nektek Auschwitzot, kipróbálhatjátok a szerintetek nem is létező gázkamrákat.

"Elvtársi üdvözlettel!"

Eltévesztetted a házszámot, az elvtársak a te pártodban vannak. A cigányokkal együtt.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.01.25. 09:24:55

jól van Rékuc...
zseniális írásodért átveheted a nagy ELEFES-díjat...
brávóóó

különben... empátia..., ez a szó mit jelenthet...?
ha a te gyereked... satöbbi, akkor is ironizálsz...?
nem az iróniával van bajom, hanem avval, ha rossz helyen használják...
további jó vasárnapot...

Horizont 2009.01.25. 09:36:48

Kedves Vastagbőr!
Itt nincs esetleg Önök Kérték?
Mert egy ilyen tömör gyönyör hét után és ennyi cigányozás, zsidózás után valami kis lazítós könnyedet kérhetnénk? Csak úgy!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.25. 09:38:13

@Horizont:

Ott volt tegnap reggel Benkő...le se tojtátok...

Horizont 2009.01.25. 09:50:21

@laspalmas: ez igaz de Benkő nekem inkább csalódás mint lazítás. Tehetséges lantművészből mi lett!
Bár ahhoz a kommentdöppinghez képest ami itt született (ehhez a poszthoz) minden csak jobb lehet:((

Horizont 2009.01.25. 09:54:05

@laspalmas: Látod a cigányozás egyeseknél nagyobb vonzerő.
És a zsidózás.
Nem csak a politikusokkal van itt baj....

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.01.25. 09:54:41

Ne haragudjatok, a probléma gyökerére vártok megoldást? Mi is a peobléma gyökere? Először talán ezt kellene tisztázni...

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.25. 09:57:13

@misikeh: milyen megoldás? Nem kell ezeknek megoldás. Nézz végig a kommenteken, 99%-ban egymás gyalázása, ócsárlása folyik. Dagonyáznak a saját szarukban, ez kell nekik. Ezért történhetnek meg az ilyen dolgok is.

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.01.25. 10:22:43

@Horizont:
Baszd meg, most már komolyan mondom. Ebben az elmebeteg országban számít 'nácziságnak' ha kiejted/leírod azt a szót, hogy zsidó. Svédeknél? Dánoknál? Angoloknál? USA-ban? Kurvára nem kellemetlen téma a származás. Csak itt, de miért is? Ezen kellene inkább elgondolkodni... Lebensraum?
Cigányozás? Ezen meg ne csodálkozz, mert az esetek 90%-ában a cigányozás valamilyen szinten beletalál. Most nem. Hibázott Rékuc, hibáztam én is a cigányozással jelen esetben. Öcsém, ha a teljes politikai elit csak ennyiszer hibázott volna, már lenne eurónk, meg talán nem kellene emberek tízezreinek arra gondolni, hogy lesz-e holnap munkája.
Köszönöm és riszpekt.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.01.25. 10:43:12

@Rékuc: "Dagonyáznak a saját szarukban, ez kell nekik."
jaaa..., hogy te csak a feltételeket biztosítod a szórakozásukhoz...

akkor hadd szórakoztassalak én is egy nacccerű számmal...
career soldiers: Live my life resisting
How can you be proud to live in a country where people are killed because of their race?
How can you be proud to live in a country where the innocent is oppressed day by day?
I will not fly that flag of hate I won't let them take my life away
I will not recite nationalistic anthems, of fascism and greed

Look back on your entire life; you've followed every order you've been told to do
You no longer have a mind of your own
I will always live my life resisting
Live my life resisting
Live with resistance
Live my life resisting

How can you be proud to live in a country where ignorance breeds hate everyday?
How can you be proud to live in a country where the government lies to your face?
I will never pledge allegiance to a flag, of capitalism and hate
I will not fight a mindless war; do to my nation's greed for more

Sounds of liberation

mind2 (törölt) 2009.01.25. 11:08:12

Na hello, ma reggel végigolvastam a termést, hát hálát adok Istennek, hogy este leléptem és csak ma reggel vissza.
Atyaég mi van itt ?
Azt hittem, hogy gyerekes és még nem gyerekes emberek elvitatkozgatnak ezen - azon. :(
Én is küldök valamit.
Hallgassátok meg , szerintem szép szám, a szövege pedig ......

Ákos : Gondolnék rád.

Folyton folyik a kampány,
Zúdul mindenfelől,
Jelszó jelszó hátán.

A szavakat hazugok rágják,
És várják, hogy majd összedőlnek
Az ezredéves bástyák.

Ha van még valami tiszta
Ezen az elveszett világon,
Azt máshol nem találom,
Csak a lányom szemében látom.

De miért ne gondolnék rád?
Miért ne gondolnék rád ezután?
Mondd, miért ne gondolnék rád?
Hogy hol jársz?
Hogy mit csinálsz?

Nem is kérded, merre visznek,
Merre szédítenek,
Akik semmiben sem hisznek.

Mást se hallasz tőlük,
Csak hogy mennyire jó lesz neked,
Aztán mentik majd a bőrük.

De volt értelme annak,
Hogy mindeddig kibírtad,
A legszebb versed úgyis
A fiad szívébe írtad.

Hát miért is gondolnék rád?
Miért is gondolnék rád ezután?
Mondd, miért is gondolnék rád?
Hogy hol jársz,
Hogy mit csinálsz?

Egy asszony szép szavára
Szelídebb ember leszek.
A gondot hagyom másra.
Engem munka vár a kertben,
Amíg egy fát ültetek.

A harc alábbhagy bennem.
De nem felejtek semmit,
És kezdeném is újra,
Neved szép betűit
Ámor homlokomra írta.

Hát miért ne gondolnék rád?
Miért ne gondolnék rád ezután?
Mondd, miért ne gondolnék rád?
Hogy hol jársz?
Hogy mit csinálsz?

Miért ne gondolnék rád?
Miért ne gondolnék rád ezután?
Miért ne gondolnék rád ?
Hogy hol jársz?
Hogy mit csinálsz?

szövegíró : Szakos Krisztián

molaris 2009.01.25. 12:26:33

Végigolvastam. Néha sírtam, néha röhögtem. Ilyen a mi világunk? Ilyen.
Leginkább az keserített el, amikor a részvétlenséget tapasztaltam. Részvétlenséget, az áldozat és családja szenvedése iránt. Talán bele kellene gondolni, hogy a TE: lányod, húgod, anyád szenvedte el.

@Káposztakukac:
Nem szoktam trágárkodni, nem szoktam átkozódni. DE!!! TE a világbarma, te. Dögvész reád és minden átok arra is aki ide küldött. Csak kaphatnék egyetlen percet, hogy teljesen elzárva legyünk a világtól. Csak Te és én. Utána nem lenne "Te". Garantálom, az- az egy perc elég lenne, hogy megértsd a relativitás fogalmát, olyan kínok között küldenélek el.

baliquez 2009.01.25. 13:28:05

Sajnos a jelen hazai populáció egy jelentős, behatárolható életvitelű rétegének csemetéi képtelenek a késleltetésre, nincs eredő tapasztalatuk a toleranciáról, empátiáról, XXI. századi civilizált emberhez méltó viselkedésről.

Korai fejlesztésük nem csupán kitolódott hanem egyenesen elmaradt és soha nem is következett be, a külvilágból érkező, normalizálódásra figyelmeztető és felhívó ingereket-élményeket folyamatosan felülírja otthonaikban családtagjaiktól tapasztalt, ezekkel merőben ellentétes pólusú megnyilvánulások, a mindennapi erőszak, a kilátástalanság és legfőképpen a lustaság.

Az elhibázott politikának - gyakorlatilag kétoldali népirtásról beszélhetünk - vesztesei nem csupán a normakövető, tudás és versenyalapú társadalomban élni kívánó polgárok gyermekei (akiket a deszegregáció alapvető alkotmányos jogaikban korlátoz), hanem a felelőtlen életvitelt folytató réteg gyerekei is, mivel a csecsemőkortól a felnőttkorig ívelő, minden területen érzékelhető súlyos nevelési-beilleszkedési hiányosságaik folytán esélytelenné váltak az alapvető civilizálódásra.

Esetükben véleményem szerint csak a teljes újraprogramozás segíthet és gátló környezetük emlékének megfelelően negatív előjelű pozicionálása. Erre a célra léteznek már megoldások, egyetlen célt szabad és kell csupán szem előtt tartani - ezeknek a gyerekeknek bármi áron szocializálódni kell. Muszáj. Akár évekig elzárva, átnevelő-intézményekben. Nincsen más megoldás, a környezetük, a családi kultúrájuk nem enged más megoldást.

Ha ez nem teljesül, akkor ugyanannyira kiszolgáltatottak maradnak mint amilyenné ők teszik a normális értékrend szerint szocializálódott környezetüket torz értékrendjükkel. Megengedhetetlen mindkettő, az a politika pedig amelyik ezt eddig hagyta elfajulni és szándékosan látszatmegoldásokat tett/tesz a probléma megoldására nem csupán milliók ellen folytatólagosan elkövetett emberiességi elleni bűntettben bűnrészes és bűnös hanem hazaáruló is.

Iron 2009.01.25. 14:16:51

@Palincs: köszi az aggódást, de mint látod én már nem tudok rontani a helyzeten. :] Amúgy megszüntették az eljárást, mivel semmiféle bűncselekmény nem történt, csak sikerült belőle ilyen kamuhírt generálni.
De mint látszik valamit mégis érhetett az ideírogatásom, mert utána megváltozott itt is a fórumhangulat, kezd az ész visszatérni a fejekbe.
Baint, Carella, kösz nektek is.

Egy érdekes apróság még: A lány ikertesója is benne volt a buliban, ő is tudott az "eksönről", ott figyelte a tanárt ő is. Szal erről ennyit...

Rékucnak meg. Hát sikerült egy jó nagyot csalódnom benned, eddig egy tök jófej bloggernek tartottalak, de itt valami nagyon sántít nálad. Mintha valami tartályban éltél volna idáig, hogy sikerült a gyerekkort minden emlék nélkül átvészelni. A gyerekek ilyenek, ahogy Carella is írja, kiváncsiak, leginkább arra, amit nem szabad. Játszanak mindennel, a szexualitással is. Igen, túllőtek a célon, egy nagy pofont érdemelnek, de ennyi. Nem lennék a majdani gyereked helyében. Ha szted ez valami tragédia, meg példa-nélküli-szörnyűség-az-emberi-gonoszság-netovábbja, hát akkor no comment

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.25. 14:25:02

Iron azért a te fejedben sem hízna meg az agyevő bogár. Te komolyan azt hiszed, hogy nem történt semmi? Minek kellene történnie ahhoz, hogy szerinted megvalósuljon az erőszak? Törött üveg nyakával? Megkötözve, véresre korbácsolva? Te tényleg ennyire rövidlátó vagy, hogy azt hiszed, most minden oké...? Arra is gondolj légyszi, hogy milyen lelkületű gyerek az, aki ötösével rámászik egy lányra, gangbanget próbálva vagy imitálva... és hogy öt év múlva, teljesen ivaréretten, milyen ember lesz belőle. A történetet ez teszi igazán rémessé és ez az, amiért nem elég egy nagy pofon.

Ahogy más is rámutatott: doktorbácsisat az oviban szoktak játszani, nem 10 évesen.

Nagyon szomorú, hogy bagatellizálni akarod a történetet. A gyerekek pedig nem ilyenek. Ha nem pornófilmen nevelik őket, legalábbis.

Iron 2009.01.25. 14:33:21

@Kivvi: nem rohant sírva panaszkodni, benne volt a dologban, olvasgassad csak a hozzászólásokat. Ki is az ostoba?


A sok amnéziás idiótának:

én egyetemet végzett értelmiségi szülők gyereke vagyok, az egyetemi óvodába jártam hasonszőrűekkel, gyakorló általános, gimi, egyetem... mégis sikerült nem egy puncit megnézni anno, fölszedtük az aszfaltot a játszótéren és köpőcsőlövedéknek használtuk, cukrot loptunk az abc-ben, konzervdobozhoz kötött damilt feszítettünk ki az autók elé, bicajjal bandáztunk, építkezésre másztunk be és dobáltuk a szerszámokat, fölmentünk az ötödik emeletre a csupasz épületvázon, bújócskáztunk az orvosi rendelőben a nyuggerek között, homokot ettünk, ablakot törtünk, műanyagot égettünk, hókefélkét néztünk... - kaptuk a kemény sallereket is rendesen a fatertól, mégse lettem bűnöző és mégse mondta senki akkor, hogy úristen, ez már a világvége, ezek a mai fiatalok pusztulást hoznak a világra...

Veder1 2009.01.25. 14:39:47

Rékuc,

megint elmész a fantáziád világába.

"milyen lelkületű gyerek az, aki ötösével rámászik egy lányra, gangbanget próbálva vagy imitálva..."

Honnan tudod, hogy mi történt, honnan tudod, hogy "gangbanget" imitáltak?

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.25. 14:41:10

@Vödör: figyi én a hirekből indulok ki. Ha van videofelvételed arról, ami ott történt, szivesen megnézem. Addig viszont a hirekben megjelent információkról irunk.

Iron 2009.01.25. 14:42:41

@Rékuc: TE hány évesen játszottál doktorbácsisat??? Áhh, hogy csak addig szabad! Értem... Biztos van egy kiskáté 3-12 éves korig, amiből tanulnak a gyerekek, hogy mit hány éves korig szabad csinálni. Ha nem tartod magad hozzá, és késel egy évet, lesittelnek érte.

Nem lehet fölfogni, hogy a kislány nem ellenkezett, benne volt? Amit te állítasz egy szimpla sajtóhír HAZUGSÁGA, egyszerűen nem igaz. KOMOLYAN azt hiszem, hogy nem történt semmi, ugyanis anyámnak így mondta el a tanító, és így mondták el a gyerekek is. Tudod van olyan, hogy valami igaz, vagy hamis és nincs mit spilázni rajta. Intőt kaptak egyébként.

Hogy milyen emberek lesznek? Sztem teljesen normális, átlagosak.

Biztos, hogy nem a nagyanyád írta ezt a bejegyzést a nevedben?

Iron 2009.01.25. 14:45:45

@Rékuc:
"@Vödör: figyi én a hirekből indulok ki. Ha van videofelvételed arról, ami ott történt, szivesen megnézem. Addig viszont a hirekben megjelent információkról irunk. "

Ehhez csak gratulálni tudok. Ez már tényleg a "nemgondol" kategória.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 14:51:57

@Mittu Domain:

"A kurucinfón meg a hasonszőrű fasiszta oldalakon?"

Neeem, dehogy, én amúgysem vagyok kurucfan.:P A partizáninfóra gondoltam, vagy a (részben) saját blogomra, aranyom.:)

"Legalább fel lesz világosítva a náci csürhe. Legközelebb már tudni fogjátok miért kapjátok a pofátokba a gumibotot ha tv székházat meg autókat gyújtogattok."

Fogjuk, kapjuk, pofánkba, gyújtogattok. Aha, csak ezekből a többesszámokból vegyél már ki engem, mert én sose tartoztam a garázdák közé.:P Ja igaz is, te jobban tudod nálam, hogy mit csinálok, meg hogy kitől kapja a fizetését a nővérem palesztin exe.:D Aki bizonyára azért ment orvosnak, hogy az izraeliek közé jól beépülve a kórházban gyilkolja meg őket a Hamász pénzén.:D
Ha te tényleg fake vagy, akkor zseniálisan csinálod, kérlek ne hagyd abba, méég, mééég!:D

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 14:55:42

@Mittu Domain:

Ez most nem lett olyan vicces komment, ugyanis irritál a "sötét középkor" szóösszetétel használata.:-/ A többesszámú összemosás a holokauszttagadókkal meg főleg irritáló tud lenni. Bár ezeken kívül viccesen nyomtad az ovis színvonalú visszavágásokat, csak így tovább.;-) Talán egyszer még az érvekig is eljuthatsz.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 14:57:02

@laspalmas:

Én speciel azért, mert rohadtul nem érdekelnek a "celebek". Pont azért, mert abból élnek, hogy beszélnek róluk meg nézik őket.:P

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 14:59:00

@Rékuc:

Én eddig csak egy fake-gyanús kommentelőn viccelődtem, aki cigányozott, és szerencsétlen azt hiszi, hogy én meg zsidózni szoktam.:)

Veder1 2009.01.25. 15:00:07

Rékuc,

és hol van a hírekben, hogy gangbangeltek?

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.25. 15:01:23

@Mj: én ezt a zsidózós diszkurzust bevallom nem birtam követni :)

@Iron:
'Hogy milyen emberek lesznek? Sztem teljesen normális, átlagosak.'

hát ez a szomorú, hogy lassan ilyen emberek teszik ki a nagy átlagot. Meg az olyanok, akik szerint ez normális.

'Biztos, hogy nem a nagyanyád írta ezt a bejegyzést a nevedben? '

Már vártam, hogy mikor tartja valaki cikinek és reménytelenül ósdinak, hogy az ilyen viselkedést elfogadhatatlannak tartom. Hát ez van, Rékuc anyónak ez a véleménye.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 15:04:46

@baliquez:

De vajon mikor teszik ezt lehetővé?:-/

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 15:12:12

@Rékuc:

A srácot nekem se mindig sikerült követni.:) Például hogy miért lesz attól cigány valaki, ha Orbán-fan, akiről meg "ránézésre" azt állítja, hogy cigó. De most már ott tartok, hogy ez a legkevesebb.:)
Egyébként meg még mindig ajánlom chabba általam idézett kommentjét: @Mj:

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.25. 15:16:00

@Mj: sebaj, a magyargárdás postom alatt felváltva voltam hol zsidó, hol náci... előfordul az ilyesmi :D
fika.blog.hu/2008/04/27/miert_nem_jo_a_magyar_garda_index_cimlap

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 15:39:44

@Rékuc:

Még jó, hogy az én írásaimat alig olvassák.:) Lehetnék már rasszista, antiszemita, klerikálfasiszta, judeobolsevik és cigányfajvédő is.:D

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 15:46:29

Ha már szóba jött a közbiztonság:

"Silvio Berlusconi miniszterelnök szombaton bejelentette: február elejétől a tízszeresére emelik "a bűnözés megfékezése végett" a városok utcáin szolgálatot teljesítő katonák számát. Tavaly augusztus óta a hadseregnek mintegy 3000 tagja járőrözik a nagyobb városokban. A kormányfő szerint eddigi fellépésük "kiváló eredménnyel járt".

Belügyminisztere hasonlóan értékelte a tavalyi döntés hozadékát. Mint Roberto Maroni hozzátette, az "erősítés" egy részét a városokat övező térségekbe vezényelnék "még hatékonyabb ellenőrzés" céljából. Maroni arról is beszélt, hogy a kormány 100 millió eurós különalapot hozott létre a városi közbiztonság javítása céljára. Ebből finanszíroznák többek között újabb térfigyelő videokamerák és felvevő berendezések vásárlását.

A kormány lépését egy brutális eset kényszerítette ki. Csütörtökön este Guidoniában, Rómától mintegy 30 kilométerre egy gépkocsijában ülő fiatal párt külföldiek támadtak meg. Az öt támadó kirángatta a fiatalokat az autóból, a férfit bezárták a csomagtartóba, a nőt pedig mind az öten megerőszakolták.
MTI/Index"

Mittu Domain 2009.01.25. 15:59:49

@Mj:

Ezt tanítják a náciképzőben? Mindegyik először zsidózik egy jót, aztán mikor szóvá teszik, jön a "nem én mondtam, a másik volt, én csak egyetértettem vele" mosakodás...

"Aki bizonyára azért ment orvosnak, hogy az izraeliek közé jól beépülve a kórházban gyilkolja meg őket a Hamász pénzén.:D"

Bizonyára, hiszen példaképe Ajman al-Zavahiri, az al-Kaida 2. számú fővezére is orvos, éshát nem éppen a gyógyító képességéről hírhedt.

Mittu Domain 2009.01.25. 16:02:35

@Mj:

"irritál a "sötét középkor" szóösszetétel használata"

Egyéni szocprénléma, minket békés embereket pedig a terorista arabok irritálnak.

"A többesszámú összemosás a holokauszttagadókkal meg főleg irritáló tud lenni."

Tudom hogy nehéz a szembenézés a tényekkel...

"Bár ezeken kívül viccesen nyomtad az ovis színvonalú visszavágásokat, csak így tovább.;-) Talán egyszer még az érvekig is eljuthatsz.:)"

Azt te úgyse tudnád megérteni, csak ennyit. Lealacsonyodtam a náci színvonalatokra hogy megértsétek a mondanivalót. ^^

Mittu Domain 2009.01.25. 16:04:18

@Mj:

Kb úgy ahogy ti ránézésre megállapítjátok valakiről hogy zsidó. Ha nektek lehet, nekünk is lehet.

Mittu Domain 2009.01.25. 16:07:05

@Mj:

Ezek tuti oláh cigányok voltak. Remélem az olaszból kirugdosott cigók nem nálunk bukkannak majd fel szerencsét próbálni.

TheElf · https://www.kalandmester.com/ 2009.01.25. 16:24:26

Elég vastag a bőr a pofátokon.

1. ti is tudjátok ott volt a cigány tag használata, most jön a "hol cigányozott?" c előadás más blogokon. Úgy gondolom titeket minősít. Ennyi bennetek a gerinc.

2. Uram bocsáss, egy korrek helyreigazítás úgy hangzik, hogy pl. leírjátok, a cigány tag használata indokolatlan volt, hiszen az érintett osztályban összesen nem volt 5 cigány, de 2 sem, így biztos, hogy a történet során nem cigányok voltak a döntő hangadók.

3. Amíg ti cigányoztok, az alátalános iskolás kölykeitek, füveznek, cigiznek, isznak, pornót néznek... Ki tudja mikor döntenek úgy, játékból kipróbálják. Mert könnyen cigányozni, fröcskölődni, mint bármit tenni azért, nálatok ne fordulhasson elő.

Lehet, hogy azok a fehér magyar szülők akiknek gyerekeiről (ill 1 szem nem fehér esetén ilyen nevelőszülők nevelt fiáról) szó van, az előző balhénál ugyanígy cigányoztak mert náluk aztán nem. Aztán de.

mind2 (törölt) 2009.01.25. 16:53:41

Na azt hiszem, ezt a posztot sikerült szétbombázni a cigány - zsidó- orbán Bermuda háromszögben.
1. Régebben is előfordultak ilyenek ? Valószínű ...
Volt bulvár újságírás ? Nem.
Régebben is volt ilyen fokú agresszió a kissrácok
körében ? Ilyen fokú nem.
Lerendezte a tanerő saját hatáskörben ? Igen,
mert megtehette.
Erősebbek voltak az erkölcsi normák mint
manapság ? Igen.
Szétesett családok, értékhiány, gyerekek elhanyagolása, eszkalálódott minden rossz, ami régen kevésbé volt gyakori, és ezt foghatjuk mindenre, de a gazdasági - politikai helyzetre nem lehet. Azért az ilyen eseteket nem lehet rákenni senki másra. Nem az Orbán fog mesét mesélni a fiadnak, de még a Gyurcsány sem, hanem te. Nem az Orbán fogja azt mondani a lányodnak, hogy SENKI MÁS nem moshatja, láthatja meg a " szemérmesebb " testrészeidet, csak te kicsim, hanem az anyja. Nem ők hívják fel a figyelmét arra, hogy idegenekkel ne álljon szóba, nem ők mondják neki, hogy nehogy felvegyél az utcán / parkban /játszótéren injekciós tűt, mert megfertőződhetsz, hanem te. Nem ők mondják, hogy - bár nevetsz rajta, mert még csak 7 évesek - de ne engedd meg a fiúknak, hogy szájrapuszit adjanak...stb.
És a tévét se ők kapcsolják be a szobájában, hadd ne soroljam. Fel nem foghatom, mi köze van ehhez az egészhez annak, hogy Orbán cigány vagy sem...stb.
Itt egyes egyedül arról van szó, hogy egy gyereket hogy nevelsz, vagy neveled-e egyáltalán.
Meg manapság annak is, hogy vannak szülők, akik azt hiszik, meggazdagodnak egy szaftos sztoriból ami összefügg a gyermekük életével, ugye ilyet is láttunk már.

Mittu Domain 2009.01.25. 17:01:10

@mind2:

"Lerendezte a tanerő saját hatáskörben ? Igen,"

Mert akkor még nem volt divat megverni a tanárt ha furkót ad, nem úgy mint ma. Amúgy is motiválatlan a tanerő anyagilag (no money) + erkölcsileg (no respect), és a cigók is erőszakosabbak. Régen legalább fegyelmezve voltak, ha ilyet tettek volna, jól eltörik a kezét a rendőrök útban a sitt felé, de ma már azt se lehet, ezeknek jogaik vannak... Csak épp kötelességük nincs.

mind2 (törölt) 2009.01.25. 17:10:46

@Mittu Domain: nem olvastam tüzetesen minden kommentet, csak gyorsolvasással... igen a liberalizmus hozott magával egy s mást. Engem nem vertek a tanárok, ( legfeljebb " kokit " adtak a srácoknak ) mégis féltem egyiküktől másikuktól. De legjobban attól féltem, hogy nem a szüleim elvárta módon viselkedem, és tiszteletlen vagyok velük. Lehet ez a sokat átkozott porosz stílus, és az is lehet, hogy régebben több tanár volt magával ragadó egyéniség, urambocsá értelmiségi, mint manapság... de hogy kevesebb gyerek élt szétzilált családban mint ma, az is igaz. Van itt felelőssége mindenkinek. Elsősorban a szülőknek, másodsorban a pedagógusnak, harmadsorban a jogalkotásnak, de még mindig nem értem, mi a fene köze van ennek ahhoz, hogy Orbán cigány, hogy néznek ki a zsidók, meg a többi hülyeség ?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 17:11:37

@Mittu Domain:

Na jó, ha fake vagy, most állj le, mert kezdem felhúzni magam az agyatlan fröcsögéseden.
1. Soha nem zsidózom, mert engem nem a származás érdekel, hanem a szó és a cselekedet. Ha zsidóznék, eleve is azzal kezdhetném, hogy saját magamat lövöm a Dunába.
2. Én ismertem a srácot, te pedig nem. A srác embereken akar segíteni, ezért ment orvosnak, és nem azért, mert ölni akar.
Részemről a téma lezárva, ugyanis a címzett ismeretlen.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 17:15:46

@Mittu Domain:

Márpedig én érveket és idézeteket kérek, amelyek a vádjaidat bizonyítják velem szemben. Először is azt, hogy hol tagadtam a holokausztot, amikor a nagyanyám két haláltábort is megjárt?! Hozzám beszélj, ne pedig ahhoz a masszához, amit te holokauszttagadó, zsidózó, náci, arabbarát meg mittoménmilyen tömegnek titulálsz.
Szóval, először is kérnék egy idézetet arról, hogy hol tagadtam a holokausztot. Ha találsz, elismerem, hogy náci vagyok. Ha nem találsz, esetleg nem is reagálsz nekem, kénytelen leszek primitív hazudozónak titulálni téged. Várom a fejleményeket.;-)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 17:16:27

@Mittu Domain:

Kiről állapítottam meg ránézésre, hogy zsidó? Te eszednél vagy, ember?

Mittu Domain 2009.01.25. 17:16:45

@mind2:

A cigók akkor se voltak kulturáltabbak amikor fegyelmezve voltak, csak nem merték kiélni természetes ösztöneiket. Ezeknek 500 év kevés volt a kulturálódásra, talán pont azért mert nemcsak eltűrtük, de még támogattuk is a dolgot az adónkból, segélyek formájában. Na ez az amit sürgősen meg kéne szüntetni! Ne legyen diszkrimináció, ne kapjon a cigány többet mint egy magyar! Ugyanúgy dolgozzon meg a pénzért mint én vagy bárki más! Amelyiknek nem megy, az kihullik a természetes szelekcióban, nem örökíti tovább a léhűtő génjeit. Abból a pénzből amiből a cigókat etetem, inkább etetném az éhező afrikaiakat, vagy a csöviket a Nyugatinál. Több értelme lenne.

"de még mindig nem értem, mi a fene köze van ennek ahhoz, hogy Orbán cigány, hogy néznek ki a zsidók, meg a többi hülyeség ?"

Volt itt egy zsadeszezés, abból indult ki a dolog. Nem bírom ha a nácik zsidóznak, főleg ha egy cigány führer seggében van a nyelvük, ezért helyre tettem a dolgokat, de nem nagyon bírják megemészteni.

Mittu Domain 2009.01.25. 17:18:23

@Mj:

Te többes szám vagy? Te vagy az egyetlen náci?

Mittu Domain 2009.01.25. 17:20:04

@Mj:

Mind azt mondja hogy "segíteni" akar azzal a bombával... Magukat is felsazbadítónak képzelik, pedig csak simán gyilkosok.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 17:20:35

@Mittu Domain:

Na, ezzel például nagyjából egyet is tudok érteni. (Bár rég rossz, ha egy tanárnak komoly eszközökkel kell fegyelmeznie.) Ennek fényében külön nem értem, hogy miért esik nehezedre normálisan vitázni velem. Én nyitott vagyok az érvekre, a vádaskodással viszont csak magadat járatod le.

Mittu Domain 2009.01.25. 17:21:02

@Mj:

Ja, te "csak" helyeseltél a többi zsidózónak, mi?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 17:24:10

@Mittu Domain:

Bogaram, én a hülyeséget nem bírom megemészteni. Meg azt, ha nem fogják fel, hogy mit írok és mit nem írok. Sőt, annak sem örülök, ha mindenféle olyan jelzővel teliaggatnak, aminek tényszerűen ellenkezője vagyok. Egyébként vicces, hogy hiszel a kollektív bűnösségben és a szociáldarwinizmus tételei alapján gondolkodsz a cigánykérdésről.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 17:24:51

@Mittu Domain:

Egyik sem. Nekem írtál többesszámban, én meg válaszoltam.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 17:25:22

@Mittu Domain:

Persze, mert te mindegyikőjüket ismered.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 17:25:54

@Mittu Domain:

Hol is? Még mindig kérnék egy idézetet.;-)

Mittu Domain 2009.01.25. 17:26:53

@Mj:

Hát a hülyeséget azt én se bírom.

Mittu Domain 2009.01.25. 17:27:45

@Mj:

Elég a többségét ismerni.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 17:28:22

@Mittu Domain:

Helyes. Akkor próbálj meg normálisan vitázni. Köszönöm.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 17:29:39

@Mittu Domain:

Te személy szerint hány arabot/muszlimot ismersz az összesből? Illetve milyen statisztika alapján számoltad ki, hogy az arabok/muszlimok legalább 50,1%-a terrorista?

mind2 (törölt) 2009.01.25. 17:34:46

@Mittu Domain: Figyelj, itt én már olyan logikai bukfenceket érzek, hogy kicsit nehéz felfognom :(
Szóval, itt zsidóztak valami nácik, amit téged felháborított, mert rasszizmus. Most Te cigányozol, és szidod őket hogy ilyenek- olyanok, vagyis most te is rasszista vagy. Baloldali cigányellenes rasszistának tűnsz, aki egy platformon találja magát a jobboldali zsidozórasszista hozzászólókkal, akik annak az Orbánnak a " szavazótáborát testesítik meg ", aki maga is cigány:)
Utálod a cigányokat, ezért Orbánt is utálod, mert ő is az. Közben a baloldal a létező legnagyobb védelemben részesíti az általad utált cigányokat, és bebetonozza őket abba a kilátástalan here életmódba, amiben leledzenek, és amit te gyűlölsz, mert tele van a tököd az egésszel. Hát ha egyetértesz velem, akkor megállapíthatjuk, hogy az oktatás az egyetlen esélyük. 1998-2002 között a családi pótlékot vagyis az iskoláztatási támogatást az iskolába járáshoz kötötte a jog. Vagyis egyedül az Orbán kormány tett azért valamit, hogy rábírja őket az utódaik iskoláztatására.
Egyébként a baloldalon talán több a rasszista, mint a jobboldalon. Láttam én már sok baloldalit, aki a mocskos - zsaroló zsidószdsz- t szidta...., szóval bonyolult az élet , mi ? :)

Mittu Domain 2009.01.25. 17:35:20

@Mj:

Te nem itt a földön élsz? Homokba dugod a fejed, kiköttetted a tv-t, rádiót? Más sincs csak az hogy már mrgint hol és mennyit gyilkoltak az arabok.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 17:41:20

@Mittu Domain:

Statisztikát kértem. Ha bekapcsolom az ATV-t, akkor a világon más se létezik, csak patásördög Orbán meg szegény Izrael. Ha bekapcsolom az Echo TV-t, akkor a világon más se létezik, csak maga az ördög Gyurcsány meg szegény Palesztina. Na nehogymár másodlagos információk alapján vonj le ilyen mértékű következtetéseket. (Nekem például van egy régi barátom, aki Izraelben az alezredesi rangig jutott. Neki jobban hiszek valamiért, mint mondjuk Bolgár Györgynek.) Ha egyébként kíváncsi vagy a véleményemre, nézd meg az Izraelről szóló post utolsó kommentjeit: vastagbor.blog.hu/2009/01/15/tuntetes_izrael_mellett#comments

Mittu Domain 2009.01.25. 17:48:59

@mind2:

Én a zsidózó-karlengető nácikat utálom (meg az arabokat, mint minden normális ember). És nem hiszek a jézusi szeretetben, a várakozásban hogy majd csak jobb lesz magától minden. Nagy sallertől jön meg az eszük a náciknak, nem a tétlen várakozástól.

13 évig egy cigánytelep mellett laktam, van miért utálni. De a cigány az nálam a lumpencigányt jelenti, nem tartozna bele a beilleszkedett cigányok. A cigányság fogalma ma már inkább életformát takar, nem bőrszínt.

OV-t nem nehéz utálni, legfőképp azért mert azért mutogat a másik oldalra amit pont ő csinál. És a fanjai is. A zsidók (pl. Lovas) zsidóznak, a komcsik (pl. OV) komcsiznak.

"Közben a baloldal a létező legnagyobb védelemben részesíti az általad utált cigányokat"

Nem jobban mint a jobboldal, elég csak felidézni hogy a a Lungo Dromos Michael Jackson mindig ott parádézik Orsós et. körül a fidesz gyűléseken.

"az oktatás az egyetlen esélyük"

Nem teljesen, ugyanis kényszeríteni is kell rá őket,mert maguktól suliba se járnak. Erre a legjobb az ingyenélősegély megvonása. Nekem az erdélyi cigányprobléma megoldás tetszik a legjobban. segély helyett kapnak kaját, tüzifát, mindent csak természetben, azt nem lehet eljátékgépezni a kocsmában. Ha meg balhéznak, többé nem kapnak semmit utána. Működik is a rendszer, át kéne vennünk.

Az Orsós reszimben csak 1 pozitív volt: a segélyek helyett inkább adókedvezményt akart adni (aztán az se valósult meg teljesen), így a segélyt csak a dolgozó ember tudja érvényesíteni, a lumpen nem.

mind2 (törölt) 2009.01.25. 18:09:26

@Mittu Domain: " Én a zsidózó-karlengető nácikat utálom (meg az arabokat, mint minden normális ember). "
- hol vannak ebben az országban ilyenek ?
Ha meg az arabokat utálad, te is náci vagy az Isten áldjon meg, mert egy népet utálsz végtelenül =
Az is náci, aki a zsidók helyett másokat gyűlöl !! Vagy az mi, az nem náci ? Az ideológia alapján náci !
" És nem hiszek a jézusi szeretetben, a várakozásban hogy majd csak jobb lesz magától minden. Nagy sallertől jön meg az eszük a náciknak, nem a tétlen várakozástól " -
Akkor így is fogalmazhatnál, nem ? : És nem hiszek a jézusi szeretetben, a várakozásban, hogy majd csak jobb lesz magától minden. nagy sallertől jön meg az eszük a cigányoknak, araboknak, nem a tétlen várakozástól.

" Az Orsós reszimben csak 1 pozitív volt: a segélyek helyett inkább adókedvezményt akart adni..... " - igen. Amit az Mszp és az Szdsz rohadtul ellenzett, mert éppen az ő szavazóbázisukat érintette volna érzékenyen , :
" így a segélyt csak a dolgozó ember tudja érvényesíteni, a lumpen nem "

Azt hiszem itt abbahagyom, belefáradtam már ebbe is.....:( Csá

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.25. 18:15:49

@Iron: Kár erőlködni, sose fogod meggyőzni. Erőszak volt és punktum. Érdekes, hogy még a kurucinfó is képes volt helyreigazítást közölni, de nem, Rékuc szerint szanaszétbaszták szegény kislányt. SZ.Á.N.A.L.M.A.S.
Az a baj Rékuc, hogy te senkinek sem tudtad megmutatni annó a nunit, aztán most frusztrált vagyol? :)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.25. 18:16:41

A hír borzalmas. a cikk szánalmas, a kommenezők se gyengék :)

Stannoa 2009.01.25. 18:40:14

Na, hát nekem most jött el az a pillanat hogy úgy éreztem, nem tudom magamat visszatartani a regisztrálástól! Azért regisztráltam hogy elmondja, egyik másik kommentelő igazán feldobta a napomat, köszönöm :)

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.01.25. 18:43:20

Kedves Rékuc!

bocs, hogy reggel úgy kirohantam Rád, és elismerem, hogy joggal törölted az első kommentemet...
a másodikat bent hagytad, s az szerintem még mindig áll...

a lényeg: elolvasván a kommenteket..., hááát nem is tudom..., Neked szurkolok, de tényleg...

jó pihenést...

Mittu Domain 2009.01.25. 18:44:50

@mind2:

"hol vannak ebben az országban ilyenek ?"

Kossuth téren, Böbi hídon, Astoriánál, stb...

"Ha meg az arabokat utálad, te is náci vagy az Isten áldjon meg, mert egy népet utálsz végtelenül "

Nem, az arab terroristák a nácik, mert egy/sok (maguk se tudják eldönteni) népet utálnak.

A cigók nagyobbrészt fidesz szavazók, ezért is nem vitte keresztül a tervet a fidesz.

belzebubó 2009.01.25. 18:53:01

@Mittu Domain: csak a tisztánlátás végett egy kis kultúrtörténelem.

"Én a zsidózó-karlengető nácikat utálom (meg az arabokat, mint minden normális ember)."

Az arab egy sémita nép ugyanúgy ahogyan a zsidó. Itt elég csak párszor kezedbe vedd a Bibliát.
Azaz az antiszemita nem csak a zsidókat,de az arabokat is utálja mivel antisemita.A náci ugye antiszemita. És mint ilyen utálja az arabokat is. (semita,ugye érted?) Akkor most Te náci-e vagy?

Mittu Domain 2009.01.25. 19:15:00

@belzebubó:

Hát annyira "utálják" ezek a terroristákat, hogy egyfolytában azon rinyálnak miért bűnteti meg őket Izrael a gyilkosságaik miatt.

belzebubó 2009.01.25. 19:18:32

Nem az én dolgom megvédeni a poszt iróját,de ez a hir igy még kb. 2 órája a Kossuth Rádió honlapján volt olvasható.Azóta átirták...Igy nem tudni kinek higgyen a posztoló és az olvasó sem. Az igazgató gyermekének aki a kommentelők közül állitja ő az,vagy ennek a Ficsor Karolina rendőrségi vizsgálónak aki a nevét adta egy tény közléséhez és ami megjelent a Kossuth Rádió honlapján és mindezt megerősitette a Hiradónak is.

""9 éves kislányt erőszakoltak meg egy szegedi általános iskolában - adta hírül a Magyar Televízió Híradója. Az elkövetők öten voltak, a legidősebb is csak 10 éves. Az eset hetekkel ezelőtt történt. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, az eljárás az elkövetők életkora miatt már meg is szűnt, mert a gyanúsítottak egyike sem töltötte be 14. életévét. A rendőrség a gyámhatóság felé jelezte az esetet.

Az iskola a híradóban közreadott kép miatt azonosítható. Az MR1-Kossuth Rádió felhívta telefonon a képen látható Weöres Sándor Általános Iskola igazgatóhelyettesét. Azt kérdeztük tőle, hogy ugyanúgy folyik-e a tanítás, illetve a foglalkozás a napköziben, mint eddig. Kitért a válasz elől, csupán annyit mondott el, hogy az intézmény vezetőjével egyeztettek, egyelőre nem kívánnak nyilatkozni. Ez változhat a közeljövőben, és hozzátette még: borzasztó az, amit az iskoláról hallott, de nem ez történt. A lehetséges nyilatkozat időpontjáról az iskola igazgatónője dönt majd.

A rendőrség szerint megtörtént a nemi erőszak a gyerekek között, ezt a Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálója, Ficsor Karolina megerősítette a Híradónak."

Valaki akkor ezek szerint hazudik.Talán Ficsor Karolina?

mind2 (törölt) 2009.01.25. 19:22:50

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: valaki intézkedjen már, hogy másik téma kerüljön terítékre. Mint anya, ebben a esetben mindegyik kölyköt sajnálom. A kislányt is meg a fiúkat is. Bélyeg került mindegyikükre, de az, hogy a srácok intézetbe kerülnek, attól meg még duplán rosszul vagyok, mert a lehető legrosszabb ami történhet velük.... ha eddig nem voltak kellőképpen félrenevelve, na az intézet az aztán betesz nekik :(

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.25. 19:28:11

@mind2: Tökmind1, páran most is elszórakoznak a zsidó vs náci vonalon :)

belzebubó 2009.01.25. 19:34:45

@Mj: "Megismétlem: akkor is erőszak miatt fog nyomozni a rendőrség, ha nem történt erőszak. "

Értem én,de ez rendőrségi vizsgáló pedig tényként közli,hogy megtörtént:
"A rendőrség szerint megtörtént a nemi erőszak a gyerekek között, ezt a Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálója, Ficsor Karolina megerősítette a Híradónak."

Nem azt mondja,hogy nem történt meg de facto viszont eljárást kell inditani (amit már le is zártak az életkor miatt),hanem azt mondja,hogy de igen megtörtént.Mindezt névvel,titulussal.

mind2 (törölt) 2009.01.25. 19:36:28

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: Komolyan szeretek itt köztetek lenni, de attól már herótom van, hogy valaki mindig elkezdi - a témától függetlenül - a " vonalat " .... De ez most itt kemény volt...biztosan összetételfüggő ez is, mint annyi más.... Most tényleg nem adja a főadónk a kézilabda vb-t ? A tévés bizbaszunk is bemondta az unalmast, eddig egy meccset se láttam. Pedig imádom a kézilabdát :( Bezzeg ezt a jégtánc vagy műkorcsolya valamit nyomják.... emiatt is megesz a méreg..::(((

belzebubó 2009.01.25. 19:39:58

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: pedig ennél a szokásos témánál sokkal jobb lenne,ha arról lenne szó,hogy miként fordulhat elő,hogy ezt igy a Kossuth Rádió honlapja megjelenteti,névvel,munkahellyel,beosztással,majd pár percre rá a nő nevét,beosztását,munkahelyét azaz a korábbi hir utolsó mondatát már nem adja le.Konkrétan ez a mondat hirtelen már nincs fent jelenleg a Kossuthon:

"A rendőrség szerint megtörtént a nemi erőszak a gyerekek között, ezt a Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálója, Ficsor Karolina megerősítette a Híradónak."

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.25. 19:46:22

@mind2: Én meg nem voltam egy pár napig, és ez fogad :) Valamelyest megértem az emberek kirohanásait, bár csak az első 150 kommentet bogarásztam végig, meg az értelmi szerző reakcióit. Úgy az egész nem lett gyenge :)
Ezen a kamuhíren ironizálni szerintem sokkal ratyibb dolog mint a "vonalat" húzni.
+ ahogy észrevettem, akinek megint volt ellenvéleménye, az mind hülye volt ;)

A kézilabdameccs jó volt, akár lehetünk még ötödikek is juhúúú
Ja, és itthon nálam is jelentkezett a te problémád (bal oldalra elcsúszik a weblap). A megoldás pár frissítés, és ki kell várni míg betölt az oldal ;)

Mittu Domain 2009.01.25. 20:02:44

@mind2:

Ott majd megfogdossák az ő seggüket is. ^^

Bockó · https://muslimstatistics.wordpress.com/ 2009.01.25. 20:04:19

Van egy ötletem. Lehessen fogadni mondjuk a Nemzeti Fogadóirodánál - ha van egyáltalán ilyen, most nem nézek utána ;) - vagy a Tippmixen, hogy cigány volt-e az elkövető.

Én az eredeti hír alapján úgy gondoltam, hogy nem, pár száz forintot tettem is volna erre. Remélem kiderül, hogy nyertem-e.

mind2 (törölt) 2009.01.25. 20:14:04

@Jancsibohóc: á, nem ment Explorerrel, aztán firefox-szal sikerült :)
Szóval ötödikek ? marha jó:(
Valahogy ilyen technikai összeomlás van a héten nálunk...:( Az elöltöltős mosógépem alsó 10 cm- es csíkja esett le hétfőn, visszaütögettem erre tiszta rozsda lett előtte minden. Mondom, jó, lassan újat kell ebből is venni. Aztán a kocsim motorháztetőjének bowdene szakadt el, mikor szélvédőmosót akartam tölteni:(
Aztán a tévék valami "bizbasza ", így kiesett egy csomó csatorna, az ismeretterjesztők nem, de a Sport1 igen.
Aztán meló ezerrel, és hétvégére marad egy ilyen téma, amit szülőként nem tudok feldolgozni, de az indulatok eszkalálódása az, ami teljesen ledöbbent. És most már az sem érdekel, hogy nem kapcsolódok a témához. Én legalább nem gyűlölködök, batttyák meg.::))) Bár lehet az is baj, hogy a saját életemből citálom az illeszkedő sztorikat, hátha más más tapasztalt.... teszek rá, öljék egymást...Ebben egyébként vallom, hogy csak az tud beleérezni, akinek gyereke van, mert rohadt bonyolult az egész, és ami történt, arról pont a gyerekek nem tehetnek.És mind a hat kölyköt sajnálom.Nagyon :(

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.25. 20:17:31

@mind2: a gyerekeket én is. Csak öt év múlva már nem lesznek annyira sajnálnivalóak, amikor esetleg élesben csinálnak egy ilyet. És tiz év múlva majd az ő kölykeiket sajnálhatjuk...
mert senki nem tesz semmit.

Véraláfutás 2009.01.25. 20:37:02

Mázlim volt, hogy későn néztem ide. Kár lett volna beszállnom a "buliba", ami itt zajlott, ahhoz kevés lettem volna.
Van itt minden, mint a búcsúban, csak az ember egy idő után beleszédül. Nem is volt kedvem az elejétől átrágni magam...

Számomra az a tanulsága a hírnek, hogy maga a hír értéke, igazsága mennyit erodálódott a mai informatikus világban, ahol gyorsan, sok hír terjed.
De az információ "tisztasága", sokszor utóbb derül ki, hogy bizonytalan.

ui.
Ez a zsidó-arab-antiszemita-náci szösszenet, egy ideig szórakoztatott, de a végére fáradtkávé lett belőle. Mj, kitartás ;)

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.01.25. 20:43:25

"Cigányozás? Ezen meg ne csodálkozz, mert az esetek 90%-ában a cigányozás valamilyen szinten beletalál. Most nem. "

Atyaúristen!!!..és felkerült a vastagbőrre?? :F
Ilyet?!

-----------

egyébként valaki összefoglalná a 400 kommenets bulit, mert lemaradtam mint Hunnia az Euro beveztéssel!

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.01.25. 20:54:36

@Bezuhov:
húúú vazzz Bezu, volt itt minden :) (De miért engem idézel, egyszerű faék náczit? ;))

Más.
Valaki világosítson már fel, mi a f@sz az a 'emberiesség elleni bűntett'. Csak mert minden hülye, minden hírműsorban így mondja.

Mittu Domain 2009.01.25. 20:56:52

@misikeh:

Emberi méltóság elleni. Pl. levágják a faszodat és a kezedbe adják. :)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.25. 20:58:03

A gugli a barátod pajtás:

index.hu/kultur/korrektor/emberi/

..és akik mondják azok nem feltétlenül hülyék, vagyis pontosabban nem ezért hülyék ;)

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.01.25. 21:05:29

@misikeh:

ejhh...én is az ilyenekről maradok le. Nélkülem balhézni?!... Most csalódtam :(

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.25. 21:18:54

@Bezuhov:

Te hova tűnsz el hetekig? Megint Peking? :))

Horizont 2009.01.25. 21:31:50

@misikeh: most tudok válaszolni mert valami kábelvágás miatt nem volt internet.
Bazd meg nélkül is megértem ha írsz valamit! Ja és az öcséd se lehetek mivel nőnemű vagyok.(legfeljebb az anyád).
Na én is komolyan. A véleményem fenntartom azóta is. Mélységesen elitélem a céltalan cigányozást és a zsidózást. És ami itt folyt kb. 380 kommentig. A politikusaink lerohasztották az országot jobbról is és balról is és akkor mi magunk átlagemberek csak tovább rohasszuk! Ezzel az eszement gyűlölködéssel. Meg azzal, hogy nem tudják egyesek elfogadni a másik más véleményét.
Félelmetes!

Perverzsrac 2009.01.25. 21:33:37

@laspalmas: Benkő uncsi:) Azért provokál hogy ki ne maradjon a hírekből, hát ki a pötst érdekel? :)

Perverzsrac 2009.01.25. 21:34:40

@Horizont: levonom a következtetést. Szóval Te zsidó cigány vagy? :)))))))))))))))))))))

Perverzsrac 2009.01.25. 21:36:44

@mind2: mi ez valami jó ebédhez szól a nóta? vagy önök kérték? vagy ki mit tud? :)))

Perverzsrac 2009.01.25. 21:38:43

@molaris: na látod épp ezért reménykedem hogy inkább fiam szülessen has gyerekem lesz. Még mindig inkább verjék össze, mint öten dugják meg... Akárhány évesen is. ÉS nem csak a szülő tehet erről...A nevelés csak 1/3-a a dolognak.

Perverzsrac 2009.01.25. 21:43:26

@Iron: a híradós rendőrségi szóvivő szerint igenis történt bűncselekmény csakhogy a koruk miatt az elkövetők nem bűntethetőek...

Perverzsrac 2009.01.25. 21:44:51

@Vödör: 5 az 1 ellen már gangbang:)

Perverzsrac 2009.01.25. 21:47:28

@Mj: ők is 9 évesen délután kezdhették a gyakorlást...

Horizont 2009.01.25. 22:00:07

@Perverzsrac: Te csak ne vonjál le következtetést, mert azt én is megtehetném rólad!
Nem vagyok zsidó cigány csak egy normális ember. Nem mindenkinek sikerül még ez se:))
"A nevelés csak 1/3-a a dolognak."
Ha nincs még gyereked ugyan honnan tudod???

szamócaábris (törölt) 2009.01.25. 22:11:21

Baratnöm Edelenyben tanit zömmel ciganygyereket, azt modja most Afrikaba keszül, es ezt az evet edzesnek szanja

szamócaábris (törölt) 2009.01.25. 22:20:41

azt modjatok regen ilyesmi nem fordulhatott volna elö
valoban nem, mert bennünket a tanar bacsi csöcsöreszett meg, de mi nem mertünk panaszra menni, mert esetleg bennünket vagtak volna ki

molaris 2009.01.25. 22:25:10

@Perverzsrac:
Gyakorló apaként kissé másként látom, inkább 3/4- ed.

Perverzsrac 2009.01.25. 22:30:26

@Horizont: tanultam... amúgy látom neked a smiley semmit se jelent... Nah mind1...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 23:57:16

@Mittu Domain:

Te nem unod még saját magad?:-S Én már túl fáradt vagyok még ahhoz is, hogy megkérjelek, hogy érvelj...:-/

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.26. 00:00:06

@belzebubó:

Na pont ezért nem írnék ebből posztot - pláne, hogy több hete történt az eset - addig, amíg ki nem derül, hogy ki nem mondott igazat.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.26. 00:01:52

@belzebubó:

Ugyan már, a Népszabadság is leközölte már a hamis Teller-levelet és Horn halálhírét is.:P

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.26. 00:08:54

@Rékuc:

Ha beadják őket intézetbe, akkor tuti, hogy csak rosszabb lesz. Amúgy pedig 10 éves kori játékok alapján alapvető hiba következtetéseket levonni 15 vagy 20 éves korra. Már csak azért is, mert kamaszkorukban a gyerekek addigi önmaguk ellenkezőjévé is válhatnak. Rá nem ismernék arra a huszonéves ismerősömre, aki 10 éves korában pszichológus segítségére kellett volna, hogy szoruljon, olyan gáz dolgokat csinált. Én mindenesetre még azt sem tudom, hogy játék volt-e, vagy ennél durvább.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.26. 00:12:08

@Véraláfutás:

Köszi, azóta inkább találtam jobb programot magamnak, az Egyházi tized kizsákmányolása című Mályusz-tanulmány például sokkal tanulságosabb.:) (Ja és senkit ne tévesszen meg a cím, a szerzőnek a Rákosi-érában ezt kellett adnia, ha már egyházi témához nyúlt.)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.26. 00:18:33

@Perverzsrac:

Passz. Egyelőre még mindig várom, hogy de facto megerőszakolták-e - vagyis hogy a kislány még bele sem egyezett -, vagy csak játszottak valamilyen papás-mamást.

z 2009.01.26. 01:13:20

Azt mondjuk még mindig várom, hogy Rékuc (vagy akárki) valami megoldást is felhozzon az ilyen, a jövőben esetleg megismétlődő esetek elkerülése érdekében, de úgy látom, bőven elég ide a szar irónia egy kis "ez most már akkor kötelező lesz, mi?"-felhanggal, országunk romló erkölcseit illetőleg, aztán indulhat a menetrendszerű cigányozás és az offtopic "mékapsegélyt"-mantra.
A kispolgárság dühöngője ez a blog, sök közhely után 400+ komment kocsmapolitika per bejegyzés. "Vádiratnak" nekem kicsit sovány.

Mittu Domain 2009.01.26. 04:44:38

@Mj:

Nem, csak téged. Talán olvasni kéne megtanulni, akkor el tudnád olvasni az érveket.

Horizont 2009.01.26. 06:05:19

@Perverzsrac: úgy látszik jelekkel együtt is érzékeny vagyok ilyen mondatokra.Nem vicces a téma!
:))))))))))))))))))))

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.01.26. 06:40:05

@Horizont:
Hát, nekem már nem jeleníti meg mire válaszolsz, de:
1. Elnézést a 'bazdmegolásért' meg az öcsémért anyu :)
2. Igazad van, nagyon nem vagyok toleráns. A túl sok 'legyéltoleráns' nyomatása az arcomba elvette a kedvem. (Írtam valahol feljebb)
3. Miért kell elítélni? Mert nem píszí? Ha ilyen érzékeny a lelkük a nevezett csoportoknak, akkor nem értem, hogyan tud annyira _nem_érzékeny lenni bizonyos bűnök elkövetésekor?
4. A más véleményt értem, de elfogadni akkor tudom, ha valamilyen szinten magamévá tudom tenni.

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.01.26. 06:46:17

@Mittu Domain:
Muha :D

@Jancsibohóc:
gugli.uw.hu ismerem én is.
humanity: emberiség, emberi természet, emberiesség

Kicsit csalódtam don B-ben, ahogy magyarázza a bizonyítványt. Kicsit hasonlít a szitu a 'Fire in the hole!' - 'A lyukba tüzeljetek!' fordításra.
A kérdés meg random kínzó kérdés volt.
Köszönöm.
------------------------------------
tenyek.tv2.hu/Kulfold/TenyekCikkek/2009-01-25-papa

Erre most mit mondjak? The winners write the history.

Nzoltan 2009.01.26. 08:20:51

@z:

A társadalmi problémákat nem itt fogják megoldani. Főleg olyanét, amire gyakorlati megoldás még nem létezik és a szakemberek is csak keresik a választ rá.. A dolog jogi kezelésére pedig nem is kíván kitérni a jogalkotás, ha a híreknek hinni lehet.
Aztán ne csodálkozzunk azon, hogy egy blogon, anonim anyázik mindenki, mert mást nem tehet, máshol nem teheti. Valahol le kell vezetni a feszültséget. Régen erre volt a Hofi meg Árkus Józsi mint tudjuk, de változnak az idők.

Ha nem tetszik amit itt tapasztaltál, Gyurcsány blogján is felteheted a kérdéseidet. De ne csodálkozz, ah valahol esetleg "elkallódik" a hozzászólásod, vagy egy receptet küldenek válaszul.

z 2009.01.26. 14:44:36

@Nzoltan:

"Főleg olyanét, amire gyakorlati megoldás még nem létezik és a szakemberek is csak keresik a választ rá..".
Mi van?
Itthon is gyerekekkel foglalkozom, Amerikában is volt szerencsém, ott meg is ölték volna egymást páran a gettóból odakerült gyerekek közül, ha nincsenek ÁLLANDÓAN megfigyelve. Úgyhogy azt tettük, működött (ha már csak pár percenként rájuk nézel, már nem fajulhat el semmilyen ilyen helyzet). Gondolom szerencsésebb lett volna leülni kávézni valahová és ha balhé van, sipítozni a mai gyerekekről. Kár, hogy ezzel semmi nincs megoldva, de azt mindig el KELL mondani, hogy mert idősebbek vagyunk, erkölcsileg felsőbbrendűek vagyunk.
Én azt mondom a nevelő felelőssége ha ez megtörténik, meg kéne oldani a rendes felügyeletet, a szexuális felvilágosítást (alapszinten) pedig el kell kezdeni már alsó tagozatban és elmagyarázni nekik, hogy más kukiját/punciját engedély nélkül megfogni is rossz dolog.
VAGY lehet akasztással, géppuskázással fenyegetőzni (szájkarate mélységig) meg sipítozni hogy ezt már azért mégse, ha idáig jut a világ, akkor inkább kössük föl magunkat.
Mindenki döntse el magának, melyik használ töbet.

z 2009.01.26. 14:52:45

Az meg ha valakire nem hallgatnak a gyerekek meg idegösszeomlást kap, az szar ügy, de tényleg ne menjen már tanárnak. NEM a gyerekek szeretete az elsődleges szempont (persze az is nélkülözhetetlen), hanem a nevelni tudás. Börtönőrnek se a bűnösökben feltétlenül hívő széplelkek menjenek, hanem akik képesek odacsapni is, ha azt kívánja a helyzet, ld. még 100 évvel ezelőtt a szemöldökösszehúzós tanítóbácsi 47 gyerekkel és a mai tanítónéni, akinek migrénje lesz, ha egy gyerek hozzávágja a gyurmát a másikhoz vagy bazmegol.
Voltak nekem is bűnrossz osztálytársaim és ezzel együtt olyan tanáraim, akiknél óra közepén ki lehetett menni a teremből és tegezni lehetett, meg olyan is, akit 45 percig még a legrosszabb cigánygyerek is tátott szájjal figyelt. Mivel manapság bárkiből lehet tanár, az előbbi jóval gyakoribb, sajnos.

Maura 2009.01.26. 17:18:24

Ad egy:
Egy altalanos iskola kezdeten levo kiskolyok is pontosan tisztaban van a szexualitas mikentjeivel, foleg, hogy manapsag a csapbol is a keksz folyik.

Ad ketto: ha a kiscsaj vagany, meg még nem is a legcsunyabb, akkor a sracok szives-oromest vallalkoznak némi nemi felvilagositasra.

Pontos adataim nincsenek arrol, hogy egy 9 eves kissracnak felall-e a micsodaja, de mivel orvosilag bizonyitott, hogy behatolas tortent, ha nem is a futyiet dugta be valamelyik, akkor valami mast.


Mit lehet ilyenkor tenni? sokmindent nem. Elzarni a TV-t, lekotni a netet, vagy legalabbis szürni, es a szulonek meg beszelgetni a gyerekkel. Sokat. Oszinten.

De mig a reggeli Mokkaban ma is Niki Belucci vagykiafene teszi-veszi magat... nos, eleg nehez elszigetelni a gyereket a negativ hatasoktol.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.26. 18:11:48

@Mittu Domain:

4 és fél éves korom óta mondhatni folyamatosan olvasok, nem ritkán napi többszáz oldalt is, úgyhogy nem hiszem, hogy ezzel lenne a gond. Inkább szeretném látni azokat a híres-nevezetes érveket tőled.;-) Nem jelzőket, nem mellékneveket, nem határozókat, hanem alanyokat, tárgyakat és állítmányokat.:P

Iron 2009.01.26. 18:21:10

A mai híradóban remélhetőleg benne lesz anyám nyilatkozata. Fölvenni biztos fölvették...

mind2 (törölt) 2009.01.26. 18:22:35

@Mj: Gyere át máshova, Mittu - domka szerintem eltűnt a virtuális térben :::))) Vannak frissebbek is, a méreg ott is megehet ::::)))))

Veder1 2009.01.26. 19:50:25

A híradó ismét alulmúlta önmagát. A felvezetés arról szolt, hogy az ombudsman vizsgálatot indít a szörnyű bűncselekmény ügyében. A riportban, már "csak" jogilag bűncselekménynek minősülő esetről beszélnek a szörnyű jelző hipp-hopp eltűnt. Gratulálok.

A magyar média, és az ott dolgozó emberek tényleg mindennek a legalja...

belzebubó 2009.01.26. 20:12:40

@Iron: A kislány anyja nem érti,hogy ez miért most került napvilágra,miközben októberben történt.
Ficsor Karolina rendőrségi vizsgálót pedig kérdőre vonnám,hogy miért nyilatkozza azt,hogy "az erőszak megtörtént" és ezt még meg is erősiti a Hiradónak.
Szórakoznak itt a de jure, de facto szavakkal,vagy valakinek valamiért ez érdeke a kavarás?

Stannoa 2009.01.26. 20:52:02

@ufó: Mélységes tiszteletem, hogy egyetlen mondatból tökéletesen jellemeztél és lelki szegénynek nyílvánítottál... gratulálok

gabtun 2009.01.27. 15:26:00

Én, mint viszonylag fiatal anya, csak azt nem értem, hogy miként fajulhatott el ennyire a világ, iylen rövid idő alatt...

gabtun.blog.hu/2009/01/27/ertekek_5

Veder1 2009.01.27. 23:58:35

Az első korrekt híradás:

index.hu/politika/bulvar/ero5924/

felhívnám a figyelmet az utolsó kettő bekezdésre.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.28. 00:51:32

@Vödör:

Igen, erről már volt szó korábban is.

Bell & Sebastian 2009.01.30. 00:16:03

A sík hülyék hová menjenek, ha ez itt már foglalt?

süti beállítások módosítása