Skip to content


       Szűrés lista

Napközis erőszak

Öt, 10 év alatti fiú erőszakolt meg egy kislányt egy szegedi iskolában. Az eset a napközis foglalkozás közben történt.
Basszus, amikor én voltam kisiskolás, soha nem történtek ilyen mókák a napközis foglalkozás alatt! Bár visszagondolva napközi sem volt a suli után, csak az óvodában, úgyhogy itt lehet a kutya elásva. Bár az óvodában ebéd utáni alváskor, a falból leeresztett ágyak között remek hancúrozási lehetőségek adódtak, csak mi az őskorban akkora kretének voltunk, hogy nem láttuk a hely kiaknázatlan lehetőségeit.
Bezzeg a mai gyerekek! Nekik van eszük. Életképesek, szemfülesek. Azonnal észlelték, hogy az a kis cafka meg akarja dugatni magát, lehetőleg öt REBISZessel, dehát a rend éber őrei épp másutt voltak elfoglalva, ezért az öt muskétás ifjonc önfeláldozóan bevetette magát a dolgok sűrűjébe. Hát lehet őket hibáztatni? Mindenki tudja, hogy MNK, biztos kihívóan öltözködött, no meg a férfiembertől nem elvárható, hogy tudjon uralkodni magán: ha egyszer az asszonyállat olyan csábítóan harapdálja a színes ceruzája végét, magára vessen.
A napközis foglalkozás az eset során teljesen új értelmezést nyert. Kíváncsian várom, mikor lesz egyéb, hasonló kaliberű foglalkozás a kilencévesek körében. Avagy mit szólnának a legjobb tanuló rituális keresztrefeszítéséhez? A második általánost harmadszor ismétlő gyerek hozhatná a szögeket apja színesfém-tevékenységéből, keresztet a lopott talpfákból ácsolhatnának az ügyesebb nebulók. Esetleg a kisebbségben lévő világosbőrű gyerekekre, sátoros ünnepeken pedig a tanárokra lehetne hajtóvadászatot rendezni az iskola folyosóin, kiegészítve ezzel a testnevelés órák anyagát. Leckeírás helyett pedig a legújabb hardocre pornó megtekintése javallott, hadd tanuljanak az élet iskolájából a lurkók. A látottakat aztán az osztály lány tagjain lenne kötelező gyakorolni.
Ja, tényleg, az már megtörtént, elnézést.

Címkék: társadalom abszurd pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr59899835

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: EnerlaNET Forums 2009.01.25. 01:43:00

Biztos cigány volt?Megerőszakoltak egy gyereket. Olvastunk hasonl...

Trackback: Sárdobáló 2009.01.24. 19:41:03

A Vastagbőr cigányaAmikor olvastam ezt a hírt sejtettem, hogy baj lesz belőle. Szegeden ugyanis öt 9 éves fiú megerőszakolta a napköziben osztálytársnőjüket. Lett is baj, a Vastagbőr blogra mindig lehet számítani, most is hozták a tőlük elvárható cigányoz…

Trackback: Tudtad? 2009.01.24. 16:26:53

Mit tehet a tanár, ha a diák meg akarja „baszni”?Minden nap munkába menet, egy általános iskola előtt megyek el. Ámbár inkább tűnik egy állatkertnek, mint oktatási intézménynek. Többször láttam már gyerekeket, akik nem az ajtót használták a közlekedésre,…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mittu Domain 2009.01.25. 16:04:18

@Mj:

Kb úgy ahogy ti ránézésre megállapítjátok valakiről hogy zsidó. Ha nektek lehet, nekünk is lehet.

Mittu Domain 2009.01.25. 16:07:05

@Mj:

Ezek tuti oláh cigányok voltak. Remélem az olaszból kirugdosott cigók nem nálunk bukkannak majd fel szerencsét próbálni.

TheElf · https://www.kalandmester.com/ 2009.01.25. 16:24:26

Elég vastag a bőr a pofátokon.

1. ti is tudjátok ott volt a cigány tag használata, most jön a "hol cigányozott?" c előadás más blogokon. Úgy gondolom titeket minősít. Ennyi bennetek a gerinc.

2. Uram bocsáss, egy korrek helyreigazítás úgy hangzik, hogy pl. leírjátok, a cigány tag használata indokolatlan volt, hiszen az érintett osztályban összesen nem volt 5 cigány, de 2 sem, így biztos, hogy a történet során nem cigányok voltak a döntő hangadók.

3. Amíg ti cigányoztok, az alátalános iskolás kölykeitek, füveznek, cigiznek, isznak, pornót néznek... Ki tudja mikor döntenek úgy, játékból kipróbálják. Mert könnyen cigányozni, fröcskölődni, mint bármit tenni azért, nálatok ne fordulhasson elő.

Lehet, hogy azok a fehér magyar szülők akiknek gyerekeiről (ill 1 szem nem fehér esetén ilyen nevelőszülők nevelt fiáról) szó van, az előző balhénál ugyanígy cigányoztak mert náluk aztán nem. Aztán de.

mind2 (törölt) 2009.01.25. 16:53:41

Na azt hiszem, ezt a posztot sikerült szétbombázni a cigány - zsidó- orbán Bermuda háromszögben.
1. Régebben is előfordultak ilyenek ? Valószínű ...
Volt bulvár újságírás ? Nem.
Régebben is volt ilyen fokú agresszió a kissrácok
körében ? Ilyen fokú nem.
Lerendezte a tanerő saját hatáskörben ? Igen,
mert megtehette.
Erősebbek voltak az erkölcsi normák mint
manapság ? Igen.
Szétesett családok, értékhiány, gyerekek elhanyagolása, eszkalálódott minden rossz, ami régen kevésbé volt gyakori, és ezt foghatjuk mindenre, de a gazdasági - politikai helyzetre nem lehet. Azért az ilyen eseteket nem lehet rákenni senki másra. Nem az Orbán fog mesét mesélni a fiadnak, de még a Gyurcsány sem, hanem te. Nem az Orbán fogja azt mondani a lányodnak, hogy SENKI MÁS nem moshatja, láthatja meg a " szemérmesebb " testrészeidet, csak te kicsim, hanem az anyja. Nem ők hívják fel a figyelmét arra, hogy idegenekkel ne álljon szóba, nem ők mondják neki, hogy nehogy felvegyél az utcán / parkban /játszótéren injekciós tűt, mert megfertőződhetsz, hanem te. Nem ők mondják, hogy - bár nevetsz rajta, mert még csak 7 évesek - de ne engedd meg a fiúknak, hogy szájrapuszit adjanak...stb.
És a tévét se ők kapcsolják be a szobájában, hadd ne soroljam. Fel nem foghatom, mi köze van ehhez az egészhez annak, hogy Orbán cigány vagy sem...stb.
Itt egyes egyedül arról van szó, hogy egy gyereket hogy nevelsz, vagy neveled-e egyáltalán.
Meg manapság annak is, hogy vannak szülők, akik azt hiszik, meggazdagodnak egy szaftos sztoriból ami összefügg a gyermekük életével, ugye ilyet is láttunk már.

Mittu Domain 2009.01.25. 17:01:10

@mind2:

"Lerendezte a tanerő saját hatáskörben ? Igen,"

Mert akkor még nem volt divat megverni a tanárt ha furkót ad, nem úgy mint ma. Amúgy is motiválatlan a tanerő anyagilag (no money) + erkölcsileg (no respect), és a cigók is erőszakosabbak. Régen legalább fegyelmezve voltak, ha ilyet tettek volna, jól eltörik a kezét a rendőrök útban a sitt felé, de ma már azt se lehet, ezeknek jogaik vannak... Csak épp kötelességük nincs.

mind2 (törölt) 2009.01.25. 17:10:46

@Mittu Domain: nem olvastam tüzetesen minden kommentet, csak gyorsolvasással... igen a liberalizmus hozott magával egy s mást. Engem nem vertek a tanárok, ( legfeljebb " kokit " adtak a srácoknak ) mégis féltem egyiküktől másikuktól. De legjobban attól féltem, hogy nem a szüleim elvárta módon viselkedem, és tiszteletlen vagyok velük. Lehet ez a sokat átkozott porosz stílus, és az is lehet, hogy régebben több tanár volt magával ragadó egyéniség, urambocsá értelmiségi, mint manapság... de hogy kevesebb gyerek élt szétzilált családban mint ma, az is igaz. Van itt felelőssége mindenkinek. Elsősorban a szülőknek, másodsorban a pedagógusnak, harmadsorban a jogalkotásnak, de még mindig nem értem, mi a fene köze van ennek ahhoz, hogy Orbán cigány, hogy néznek ki a zsidók, meg a többi hülyeség ?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 17:11:37

@Mittu Domain:

Na jó, ha fake vagy, most állj le, mert kezdem felhúzni magam az agyatlan fröcsögéseden.
1. Soha nem zsidózom, mert engem nem a származás érdekel, hanem a szó és a cselekedet. Ha zsidóznék, eleve is azzal kezdhetném, hogy saját magamat lövöm a Dunába.
2. Én ismertem a srácot, te pedig nem. A srác embereken akar segíteni, ezért ment orvosnak, és nem azért, mert ölni akar.
Részemről a téma lezárva, ugyanis a címzett ismeretlen.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 17:15:46

@Mittu Domain:

Márpedig én érveket és idézeteket kérek, amelyek a vádjaidat bizonyítják velem szemben. Először is azt, hogy hol tagadtam a holokausztot, amikor a nagyanyám két haláltábort is megjárt?! Hozzám beszélj, ne pedig ahhoz a masszához, amit te holokauszttagadó, zsidózó, náci, arabbarát meg mittoménmilyen tömegnek titulálsz.
Szóval, először is kérnék egy idézetet arról, hogy hol tagadtam a holokausztot. Ha találsz, elismerem, hogy náci vagyok. Ha nem találsz, esetleg nem is reagálsz nekem, kénytelen leszek primitív hazudozónak titulálni téged. Várom a fejleményeket.;-)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 17:16:27

@Mittu Domain:

Kiről állapítottam meg ránézésre, hogy zsidó? Te eszednél vagy, ember?

Mittu Domain 2009.01.25. 17:16:45

@mind2:

A cigók akkor se voltak kulturáltabbak amikor fegyelmezve voltak, csak nem merték kiélni természetes ösztöneiket. Ezeknek 500 év kevés volt a kulturálódásra, talán pont azért mert nemcsak eltűrtük, de még támogattuk is a dolgot az adónkból, segélyek formájában. Na ez az amit sürgősen meg kéne szüntetni! Ne legyen diszkrimináció, ne kapjon a cigány többet mint egy magyar! Ugyanúgy dolgozzon meg a pénzért mint én vagy bárki más! Amelyiknek nem megy, az kihullik a természetes szelekcióban, nem örökíti tovább a léhűtő génjeit. Abból a pénzből amiből a cigókat etetem, inkább etetném az éhező afrikaiakat, vagy a csöviket a Nyugatinál. Több értelme lenne.

"de még mindig nem értem, mi a fene köze van ennek ahhoz, hogy Orbán cigány, hogy néznek ki a zsidók, meg a többi hülyeség ?"

Volt itt egy zsadeszezés, abból indult ki a dolog. Nem bírom ha a nácik zsidóznak, főleg ha egy cigány führer seggében van a nyelvük, ezért helyre tettem a dolgokat, de nem nagyon bírják megemészteni.

Mittu Domain 2009.01.25. 17:18:23

@Mj:

Te többes szám vagy? Te vagy az egyetlen náci?

Mittu Domain 2009.01.25. 17:20:04

@Mj:

Mind azt mondja hogy "segíteni" akar azzal a bombával... Magukat is felsazbadítónak képzelik, pedig csak simán gyilkosok.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 17:20:35

@Mittu Domain:

Na, ezzel például nagyjából egyet is tudok érteni. (Bár rég rossz, ha egy tanárnak komoly eszközökkel kell fegyelmeznie.) Ennek fényében külön nem értem, hogy miért esik nehezedre normálisan vitázni velem. Én nyitott vagyok az érvekre, a vádaskodással viszont csak magadat járatod le.

Mittu Domain 2009.01.25. 17:21:02

@Mj:

Ja, te "csak" helyeseltél a többi zsidózónak, mi?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 17:24:10

@Mittu Domain:

Bogaram, én a hülyeséget nem bírom megemészteni. Meg azt, ha nem fogják fel, hogy mit írok és mit nem írok. Sőt, annak sem örülök, ha mindenféle olyan jelzővel teliaggatnak, aminek tényszerűen ellenkezője vagyok. Egyébként vicces, hogy hiszel a kollektív bűnösségben és a szociáldarwinizmus tételei alapján gondolkodsz a cigánykérdésről.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 17:24:51

@Mittu Domain:

Egyik sem. Nekem írtál többesszámban, én meg válaszoltam.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 17:25:22

@Mittu Domain:

Persze, mert te mindegyikőjüket ismered.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 17:25:54

@Mittu Domain:

Hol is? Még mindig kérnék egy idézetet.;-)

Mittu Domain 2009.01.25. 17:26:53

@Mj:

Hát a hülyeséget azt én se bírom.

Mittu Domain 2009.01.25. 17:27:45

@Mj:

Elég a többségét ismerni.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 17:28:22

@Mittu Domain:

Helyes. Akkor próbálj meg normálisan vitázni. Köszönöm.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 17:29:39

@Mittu Domain:

Te személy szerint hány arabot/muszlimot ismersz az összesből? Illetve milyen statisztika alapján számoltad ki, hogy az arabok/muszlimok legalább 50,1%-a terrorista?

mind2 (törölt) 2009.01.25. 17:34:46

@Mittu Domain: Figyelj, itt én már olyan logikai bukfenceket érzek, hogy kicsit nehéz felfognom :(
Szóval, itt zsidóztak valami nácik, amit téged felháborított, mert rasszizmus. Most Te cigányozol, és szidod őket hogy ilyenek- olyanok, vagyis most te is rasszista vagy. Baloldali cigányellenes rasszistának tűnsz, aki egy platformon találja magát a jobboldali zsidozórasszista hozzászólókkal, akik annak az Orbánnak a " szavazótáborát testesítik meg ", aki maga is cigány:)
Utálod a cigányokat, ezért Orbánt is utálod, mert ő is az. Közben a baloldal a létező legnagyobb védelemben részesíti az általad utált cigányokat, és bebetonozza őket abba a kilátástalan here életmódba, amiben leledzenek, és amit te gyűlölsz, mert tele van a tököd az egésszel. Hát ha egyetértesz velem, akkor megállapíthatjuk, hogy az oktatás az egyetlen esélyük. 1998-2002 között a családi pótlékot vagyis az iskoláztatási támogatást az iskolába járáshoz kötötte a jog. Vagyis egyedül az Orbán kormány tett azért valamit, hogy rábírja őket az utódaik iskoláztatására.
Egyébként a baloldalon talán több a rasszista, mint a jobboldalon. Láttam én már sok baloldalit, aki a mocskos - zsaroló zsidószdsz- t szidta...., szóval bonyolult az élet , mi ? :)

Mittu Domain 2009.01.25. 17:35:20

@Mj:

Te nem itt a földön élsz? Homokba dugod a fejed, kiköttetted a tv-t, rádiót? Más sincs csak az hogy már mrgint hol és mennyit gyilkoltak az arabok.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 17:41:20

@Mittu Domain:

Statisztikát kértem. Ha bekapcsolom az ATV-t, akkor a világon más se létezik, csak patásördög Orbán meg szegény Izrael. Ha bekapcsolom az Echo TV-t, akkor a világon más se létezik, csak maga az ördög Gyurcsány meg szegény Palesztina. Na nehogymár másodlagos információk alapján vonj le ilyen mértékű következtetéseket. (Nekem például van egy régi barátom, aki Izraelben az alezredesi rangig jutott. Neki jobban hiszek valamiért, mint mondjuk Bolgár Györgynek.) Ha egyébként kíváncsi vagy a véleményemre, nézd meg az Izraelről szóló post utolsó kommentjeit: vastagbor.blog.hu/2009/01/15/tuntetes_izrael_mellett#comments

Mittu Domain 2009.01.25. 17:48:59

@mind2:

Én a zsidózó-karlengető nácikat utálom (meg az arabokat, mint minden normális ember). És nem hiszek a jézusi szeretetben, a várakozásban hogy majd csak jobb lesz magától minden. Nagy sallertől jön meg az eszük a náciknak, nem a tétlen várakozástól.

13 évig egy cigánytelep mellett laktam, van miért utálni. De a cigány az nálam a lumpencigányt jelenti, nem tartozna bele a beilleszkedett cigányok. A cigányság fogalma ma már inkább életformát takar, nem bőrszínt.

OV-t nem nehéz utálni, legfőképp azért mert azért mutogat a másik oldalra amit pont ő csinál. És a fanjai is. A zsidók (pl. Lovas) zsidóznak, a komcsik (pl. OV) komcsiznak.

"Közben a baloldal a létező legnagyobb védelemben részesíti az általad utált cigányokat"

Nem jobban mint a jobboldal, elég csak felidézni hogy a a Lungo Dromos Michael Jackson mindig ott parádézik Orsós et. körül a fidesz gyűléseken.

"az oktatás az egyetlen esélyük"

Nem teljesen, ugyanis kényszeríteni is kell rá őket,mert maguktól suliba se járnak. Erre a legjobb az ingyenélősegély megvonása. Nekem az erdélyi cigányprobléma megoldás tetszik a legjobban. segély helyett kapnak kaját, tüzifát, mindent csak természetben, azt nem lehet eljátékgépezni a kocsmában. Ha meg balhéznak, többé nem kapnak semmit utána. Működik is a rendszer, át kéne vennünk.

Az Orsós reszimben csak 1 pozitív volt: a segélyek helyett inkább adókedvezményt akart adni (aztán az se valósult meg teljesen), így a segélyt csak a dolgozó ember tudja érvényesíteni, a lumpen nem.

mind2 (törölt) 2009.01.25. 18:09:26

@Mittu Domain: " Én a zsidózó-karlengető nácikat utálom (meg az arabokat, mint minden normális ember). "
- hol vannak ebben az országban ilyenek ?
Ha meg az arabokat utálad, te is náci vagy az Isten áldjon meg, mert egy népet utálsz végtelenül =
Az is náci, aki a zsidók helyett másokat gyűlöl !! Vagy az mi, az nem náci ? Az ideológia alapján náci !
" És nem hiszek a jézusi szeretetben, a várakozásban hogy majd csak jobb lesz magától minden. Nagy sallertől jön meg az eszük a náciknak, nem a tétlen várakozástól " -
Akkor így is fogalmazhatnál, nem ? : És nem hiszek a jézusi szeretetben, a várakozásban, hogy majd csak jobb lesz magától minden. nagy sallertől jön meg az eszük a cigányoknak, araboknak, nem a tétlen várakozástól.

" Az Orsós reszimben csak 1 pozitív volt: a segélyek helyett inkább adókedvezményt akart adni..... " - igen. Amit az Mszp és az Szdsz rohadtul ellenzett, mert éppen az ő szavazóbázisukat érintette volna érzékenyen , :
" így a segélyt csak a dolgozó ember tudja érvényesíteni, a lumpen nem "

Azt hiszem itt abbahagyom, belefáradtam már ebbe is.....:( Csá

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.25. 18:15:49

@Iron: Kár erőlködni, sose fogod meggyőzni. Erőszak volt és punktum. Érdekes, hogy még a kurucinfó is képes volt helyreigazítást közölni, de nem, Rékuc szerint szanaszétbaszták szegény kislányt. SZ.Á.N.A.L.M.A.S.
Az a baj Rékuc, hogy te senkinek sem tudtad megmutatni annó a nunit, aztán most frusztrált vagyol? :)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.25. 18:16:41

A hír borzalmas. a cikk szánalmas, a kommenezők se gyengék :)

Stannoa 2009.01.25. 18:40:14

Na, hát nekem most jött el az a pillanat hogy úgy éreztem, nem tudom magamat visszatartani a regisztrálástól! Azért regisztráltam hogy elmondja, egyik másik kommentelő igazán feldobta a napomat, köszönöm :)

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.01.25. 18:43:20

Kedves Rékuc!

bocs, hogy reggel úgy kirohantam Rád, és elismerem, hogy joggal törölted az első kommentemet...
a másodikat bent hagytad, s az szerintem még mindig áll...

a lényeg: elolvasván a kommenteket..., hááát nem is tudom..., Neked szurkolok, de tényleg...

jó pihenést...

Mittu Domain 2009.01.25. 18:44:50

@mind2:

"hol vannak ebben az országban ilyenek ?"

Kossuth téren, Böbi hídon, Astoriánál, stb...

"Ha meg az arabokat utálad, te is náci vagy az Isten áldjon meg, mert egy népet utálsz végtelenül "

Nem, az arab terroristák a nácik, mert egy/sok (maguk se tudják eldönteni) népet utálnak.

A cigók nagyobbrészt fidesz szavazók, ezért is nem vitte keresztül a tervet a fidesz.

belzebubó 2009.01.25. 18:53:01

@Mittu Domain: csak a tisztánlátás végett egy kis kultúrtörténelem.

"Én a zsidózó-karlengető nácikat utálom (meg az arabokat, mint minden normális ember)."

Az arab egy sémita nép ugyanúgy ahogyan a zsidó. Itt elég csak párszor kezedbe vedd a Bibliát.
Azaz az antiszemita nem csak a zsidókat,de az arabokat is utálja mivel antisemita.A náci ugye antiszemita. És mint ilyen utálja az arabokat is. (semita,ugye érted?) Akkor most Te náci-e vagy?

Mittu Domain 2009.01.25. 19:15:00

@belzebubó:

Hát annyira "utálják" ezek a terroristákat, hogy egyfolytában azon rinyálnak miért bűnteti meg őket Izrael a gyilkosságaik miatt.

belzebubó 2009.01.25. 19:18:32

Nem az én dolgom megvédeni a poszt iróját,de ez a hir igy még kb. 2 órája a Kossuth Rádió honlapján volt olvasható.Azóta átirták...Igy nem tudni kinek higgyen a posztoló és az olvasó sem. Az igazgató gyermekének aki a kommentelők közül állitja ő az,vagy ennek a Ficsor Karolina rendőrségi vizsgálónak aki a nevét adta egy tény közléséhez és ami megjelent a Kossuth Rádió honlapján és mindezt megerősitette a Hiradónak is.

""9 éves kislányt erőszakoltak meg egy szegedi általános iskolában - adta hírül a Magyar Televízió Híradója. Az elkövetők öten voltak, a legidősebb is csak 10 éves. Az eset hetekkel ezelőtt történt. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, az eljárás az elkövetők életkora miatt már meg is szűnt, mert a gyanúsítottak egyike sem töltötte be 14. életévét. A rendőrség a gyámhatóság felé jelezte az esetet.

Az iskola a híradóban közreadott kép miatt azonosítható. Az MR1-Kossuth Rádió felhívta telefonon a képen látható Weöres Sándor Általános Iskola igazgatóhelyettesét. Azt kérdeztük tőle, hogy ugyanúgy folyik-e a tanítás, illetve a foglalkozás a napköziben, mint eddig. Kitért a válasz elől, csupán annyit mondott el, hogy az intézmény vezetőjével egyeztettek, egyelőre nem kívánnak nyilatkozni. Ez változhat a közeljövőben, és hozzátette még: borzasztó az, amit az iskoláról hallott, de nem ez történt. A lehetséges nyilatkozat időpontjáról az iskola igazgatónője dönt majd.

A rendőrség szerint megtörtént a nemi erőszak a gyerekek között, ezt a Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálója, Ficsor Karolina megerősítette a Híradónak."

Valaki akkor ezek szerint hazudik.Talán Ficsor Karolina?

mind2 (törölt) 2009.01.25. 19:22:50

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: valaki intézkedjen már, hogy másik téma kerüljön terítékre. Mint anya, ebben a esetben mindegyik kölyköt sajnálom. A kislányt is meg a fiúkat is. Bélyeg került mindegyikükre, de az, hogy a srácok intézetbe kerülnek, attól meg még duplán rosszul vagyok, mert a lehető legrosszabb ami történhet velük.... ha eddig nem voltak kellőképpen félrenevelve, na az intézet az aztán betesz nekik :(

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.25. 19:28:11

@mind2: Tökmind1, páran most is elszórakoznak a zsidó vs náci vonalon :)

belzebubó 2009.01.25. 19:34:45

@Mj: "Megismétlem: akkor is erőszak miatt fog nyomozni a rendőrség, ha nem történt erőszak. "

Értem én,de ez rendőrségi vizsgáló pedig tényként közli,hogy megtörtént:
"A rendőrség szerint megtörtént a nemi erőszak a gyerekek között, ezt a Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálója, Ficsor Karolina megerősítette a Híradónak."

Nem azt mondja,hogy nem történt meg de facto viszont eljárást kell inditani (amit már le is zártak az életkor miatt),hanem azt mondja,hogy de igen megtörtént.Mindezt névvel,titulussal.

mind2 (törölt) 2009.01.25. 19:36:28

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: Komolyan szeretek itt köztetek lenni, de attól már herótom van, hogy valaki mindig elkezdi - a témától függetlenül - a " vonalat " .... De ez most itt kemény volt...biztosan összetételfüggő ez is, mint annyi más.... Most tényleg nem adja a főadónk a kézilabda vb-t ? A tévés bizbaszunk is bemondta az unalmast, eddig egy meccset se láttam. Pedig imádom a kézilabdát :( Bezzeg ezt a jégtánc vagy műkorcsolya valamit nyomják.... emiatt is megesz a méreg..::(((

belzebubó 2009.01.25. 19:39:58

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: pedig ennél a szokásos témánál sokkal jobb lenne,ha arról lenne szó,hogy miként fordulhat elő,hogy ezt igy a Kossuth Rádió honlapja megjelenteti,névvel,munkahellyel,beosztással,majd pár percre rá a nő nevét,beosztását,munkahelyét azaz a korábbi hir utolsó mondatát már nem adja le.Konkrétan ez a mondat hirtelen már nincs fent jelenleg a Kossuthon:

"A rendőrség szerint megtörtént a nemi erőszak a gyerekek között, ezt a Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálója, Ficsor Karolina megerősítette a Híradónak."

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.25. 19:46:22

@mind2: Én meg nem voltam egy pár napig, és ez fogad :) Valamelyest megértem az emberek kirohanásait, bár csak az első 150 kommentet bogarásztam végig, meg az értelmi szerző reakcióit. Úgy az egész nem lett gyenge :)
Ezen a kamuhíren ironizálni szerintem sokkal ratyibb dolog mint a "vonalat" húzni.
+ ahogy észrevettem, akinek megint volt ellenvéleménye, az mind hülye volt ;)

A kézilabdameccs jó volt, akár lehetünk még ötödikek is juhúúú
Ja, és itthon nálam is jelentkezett a te problémád (bal oldalra elcsúszik a weblap). A megoldás pár frissítés, és ki kell várni míg betölt az oldal ;)

Mittu Domain 2009.01.25. 20:02:44

@mind2:

Ott majd megfogdossák az ő seggüket is. ^^

Bockó · https://muslimstatistics.wordpress.com/ 2009.01.25. 20:04:19

Van egy ötletem. Lehessen fogadni mondjuk a Nemzeti Fogadóirodánál - ha van egyáltalán ilyen, most nem nézek utána ;) - vagy a Tippmixen, hogy cigány volt-e az elkövető.

Én az eredeti hír alapján úgy gondoltam, hogy nem, pár száz forintot tettem is volna erre. Remélem kiderül, hogy nyertem-e.

mind2 (törölt) 2009.01.25. 20:14:04

@Jancsibohóc: á, nem ment Explorerrel, aztán firefox-szal sikerült :)
Szóval ötödikek ? marha jó:(
Valahogy ilyen technikai összeomlás van a héten nálunk...:( Az elöltöltős mosógépem alsó 10 cm- es csíkja esett le hétfőn, visszaütögettem erre tiszta rozsda lett előtte minden. Mondom, jó, lassan újat kell ebből is venni. Aztán a kocsim motorháztetőjének bowdene szakadt el, mikor szélvédőmosót akartam tölteni:(
Aztán a tévék valami "bizbasza ", így kiesett egy csomó csatorna, az ismeretterjesztők nem, de a Sport1 igen.
Aztán meló ezerrel, és hétvégére marad egy ilyen téma, amit szülőként nem tudok feldolgozni, de az indulatok eszkalálódása az, ami teljesen ledöbbent. És most már az sem érdekel, hogy nem kapcsolódok a témához. Én legalább nem gyűlölködök, batttyák meg.::))) Bár lehet az is baj, hogy a saját életemből citálom az illeszkedő sztorikat, hátha más más tapasztalt.... teszek rá, öljék egymást...Ebben egyébként vallom, hogy csak az tud beleérezni, akinek gyereke van, mert rohadt bonyolult az egész, és ami történt, arról pont a gyerekek nem tehetnek.És mind a hat kölyköt sajnálom.Nagyon :(

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.25. 20:17:31

@mind2: a gyerekeket én is. Csak öt év múlva már nem lesznek annyira sajnálnivalóak, amikor esetleg élesben csinálnak egy ilyet. És tiz év múlva majd az ő kölykeiket sajnálhatjuk...
mert senki nem tesz semmit.

Véraláfutás 2009.01.25. 20:37:02

Mázlim volt, hogy későn néztem ide. Kár lett volna beszállnom a "buliba", ami itt zajlott, ahhoz kevés lettem volna.
Van itt minden, mint a búcsúban, csak az ember egy idő után beleszédül. Nem is volt kedvem az elejétől átrágni magam...

Számomra az a tanulsága a hírnek, hogy maga a hír értéke, igazsága mennyit erodálódott a mai informatikus világban, ahol gyorsan, sok hír terjed.
De az információ "tisztasága", sokszor utóbb derül ki, hogy bizonytalan.

ui.
Ez a zsidó-arab-antiszemita-náci szösszenet, egy ideig szórakoztatott, de a végére fáradtkávé lett belőle. Mj, kitartás ;)

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.01.25. 20:43:25

"Cigányozás? Ezen meg ne csodálkozz, mert az esetek 90%-ában a cigányozás valamilyen szinten beletalál. Most nem. "

Atyaúristen!!!..és felkerült a vastagbőrre?? :F
Ilyet?!

-----------

egyébként valaki összefoglalná a 400 kommenets bulit, mert lemaradtam mint Hunnia az Euro beveztéssel!

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.01.25. 20:54:36

@Bezuhov:
húúú vazzz Bezu, volt itt minden :) (De miért engem idézel, egyszerű faék náczit? ;))

Más.
Valaki világosítson már fel, mi a f@sz az a 'emberiesség elleni bűntett'. Csak mert minden hülye, minden hírműsorban így mondja.

Mittu Domain 2009.01.25. 20:56:52

@misikeh:

Emberi méltóság elleni. Pl. levágják a faszodat és a kezedbe adják. :)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.25. 20:58:03

A gugli a barátod pajtás:

index.hu/kultur/korrektor/emberi/

..és akik mondják azok nem feltétlenül hülyék, vagyis pontosabban nem ezért hülyék ;)

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.01.25. 21:05:29

@misikeh:

ejhh...én is az ilyenekről maradok le. Nélkülem balhézni?!... Most csalódtam :(

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.25. 21:18:54

@Bezuhov:

Te hova tűnsz el hetekig? Megint Peking? :))

Horizont 2009.01.25. 21:31:50

@misikeh: most tudok válaszolni mert valami kábelvágás miatt nem volt internet.
Bazd meg nélkül is megértem ha írsz valamit! Ja és az öcséd se lehetek mivel nőnemű vagyok.(legfeljebb az anyád).
Na én is komolyan. A véleményem fenntartom azóta is. Mélységesen elitélem a céltalan cigányozást és a zsidózást. És ami itt folyt kb. 380 kommentig. A politikusaink lerohasztották az országot jobbról is és balról is és akkor mi magunk átlagemberek csak tovább rohasszuk! Ezzel az eszement gyűlölködéssel. Meg azzal, hogy nem tudják egyesek elfogadni a másik más véleményét.
Félelmetes!

Perverzsrac 2009.01.25. 21:33:37

@laspalmas: Benkő uncsi:) Azért provokál hogy ki ne maradjon a hírekből, hát ki a pötst érdekel? :)

Perverzsrac 2009.01.25. 21:34:40

@Horizont: levonom a következtetést. Szóval Te zsidó cigány vagy? :)))))))))))))))))))))

Perverzsrac 2009.01.25. 21:36:44

@mind2: mi ez valami jó ebédhez szól a nóta? vagy önök kérték? vagy ki mit tud? :)))

Perverzsrac 2009.01.25. 21:38:43

@molaris: na látod épp ezért reménykedem hogy inkább fiam szülessen has gyerekem lesz. Még mindig inkább verjék össze, mint öten dugják meg... Akárhány évesen is. ÉS nem csak a szülő tehet erről...A nevelés csak 1/3-a a dolognak.

Perverzsrac 2009.01.25. 21:43:26

@Iron: a híradós rendőrségi szóvivő szerint igenis történt bűncselekmény csakhogy a koruk miatt az elkövetők nem bűntethetőek...

Perverzsrac 2009.01.25. 21:44:51

@Vödör: 5 az 1 ellen már gangbang:)

Perverzsrac 2009.01.25. 21:47:28

@Mj: ők is 9 évesen délután kezdhették a gyakorlást...

Horizont 2009.01.25. 22:00:07

@Perverzsrac: Te csak ne vonjál le következtetést, mert azt én is megtehetném rólad!
Nem vagyok zsidó cigány csak egy normális ember. Nem mindenkinek sikerül még ez se:))
"A nevelés csak 1/3-a a dolognak."
Ha nincs még gyereked ugyan honnan tudod???

szamócaábris (törölt) 2009.01.25. 22:11:21

Baratnöm Edelenyben tanit zömmel ciganygyereket, azt modja most Afrikaba keszül, es ezt az evet edzesnek szanja

szamócaábris (törölt) 2009.01.25. 22:20:41

azt modjatok regen ilyesmi nem fordulhatott volna elö
valoban nem, mert bennünket a tanar bacsi csöcsöreszett meg, de mi nem mertünk panaszra menni, mert esetleg bennünket vagtak volna ki

molaris 2009.01.25. 22:25:10

@Perverzsrac:
Gyakorló apaként kissé másként látom, inkább 3/4- ed.

Perverzsrac 2009.01.25. 22:30:26

@Horizont: tanultam... amúgy látom neked a smiley semmit se jelent... Nah mind1...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.25. 23:57:16

@Mittu Domain:

Te nem unod még saját magad?:-S Én már túl fáradt vagyok még ahhoz is, hogy megkérjelek, hogy érvelj...:-/

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.26. 00:00:06

@belzebubó:

Na pont ezért nem írnék ebből posztot - pláne, hogy több hete történt az eset - addig, amíg ki nem derül, hogy ki nem mondott igazat.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.26. 00:01:52

@belzebubó:

Ugyan már, a Népszabadság is leközölte már a hamis Teller-levelet és Horn halálhírét is.:P

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.26. 00:08:54

@Rékuc:

Ha beadják őket intézetbe, akkor tuti, hogy csak rosszabb lesz. Amúgy pedig 10 éves kori játékok alapján alapvető hiba következtetéseket levonni 15 vagy 20 éves korra. Már csak azért is, mert kamaszkorukban a gyerekek addigi önmaguk ellenkezőjévé is válhatnak. Rá nem ismernék arra a huszonéves ismerősömre, aki 10 éves korában pszichológus segítségére kellett volna, hogy szoruljon, olyan gáz dolgokat csinált. Én mindenesetre még azt sem tudom, hogy játék volt-e, vagy ennél durvább.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.26. 00:12:08

@Véraláfutás:

Köszi, azóta inkább találtam jobb programot magamnak, az Egyházi tized kizsákmányolása című Mályusz-tanulmány például sokkal tanulságosabb.:) (Ja és senkit ne tévesszen meg a cím, a szerzőnek a Rákosi-érában ezt kellett adnia, ha már egyházi témához nyúlt.)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.26. 00:18:33

@Perverzsrac:

Passz. Egyelőre még mindig várom, hogy de facto megerőszakolták-e - vagyis hogy a kislány még bele sem egyezett -, vagy csak játszottak valamilyen papás-mamást.

z 2009.01.26. 01:13:20

Azt mondjuk még mindig várom, hogy Rékuc (vagy akárki) valami megoldást is felhozzon az ilyen, a jövőben esetleg megismétlődő esetek elkerülése érdekében, de úgy látom, bőven elég ide a szar irónia egy kis "ez most már akkor kötelező lesz, mi?"-felhanggal, országunk romló erkölcseit illetőleg, aztán indulhat a menetrendszerű cigányozás és az offtopic "mékapsegélyt"-mantra.
A kispolgárság dühöngője ez a blog, sök közhely után 400+ komment kocsmapolitika per bejegyzés. "Vádiratnak" nekem kicsit sovány.

Mittu Domain 2009.01.26. 04:44:38

@Mj:

Nem, csak téged. Talán olvasni kéne megtanulni, akkor el tudnád olvasni az érveket.

Horizont 2009.01.26. 06:05:19

@Perverzsrac: úgy látszik jelekkel együtt is érzékeny vagyok ilyen mondatokra.Nem vicces a téma!
:))))))))))))))))))))

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.01.26. 06:40:05

@Horizont:
Hát, nekem már nem jeleníti meg mire válaszolsz, de:
1. Elnézést a 'bazdmegolásért' meg az öcsémért anyu :)
2. Igazad van, nagyon nem vagyok toleráns. A túl sok 'legyéltoleráns' nyomatása az arcomba elvette a kedvem. (Írtam valahol feljebb)
3. Miért kell elítélni? Mert nem píszí? Ha ilyen érzékeny a lelkük a nevezett csoportoknak, akkor nem értem, hogyan tud annyira _nem_érzékeny lenni bizonyos bűnök elkövetésekor?
4. A más véleményt értem, de elfogadni akkor tudom, ha valamilyen szinten magamévá tudom tenni.

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.01.26. 06:46:17

@Mittu Domain:
Muha :D

@Jancsibohóc:
gugli.uw.hu ismerem én is.
humanity: emberiség, emberi természet, emberiesség

Kicsit csalódtam don B-ben, ahogy magyarázza a bizonyítványt. Kicsit hasonlít a szitu a 'Fire in the hole!' - 'A lyukba tüzeljetek!' fordításra.
A kérdés meg random kínzó kérdés volt.
Köszönöm.
------------------------------------
tenyek.tv2.hu/Kulfold/TenyekCikkek/2009-01-25-papa

Erre most mit mondjak? The winners write the history.

Nzoltan 2009.01.26. 08:20:51

@z:

A társadalmi problémákat nem itt fogják megoldani. Főleg olyanét, amire gyakorlati megoldás még nem létezik és a szakemberek is csak keresik a választ rá.. A dolog jogi kezelésére pedig nem is kíván kitérni a jogalkotás, ha a híreknek hinni lehet.
Aztán ne csodálkozzunk azon, hogy egy blogon, anonim anyázik mindenki, mert mást nem tehet, máshol nem teheti. Valahol le kell vezetni a feszültséget. Régen erre volt a Hofi meg Árkus Józsi mint tudjuk, de változnak az idők.

Ha nem tetszik amit itt tapasztaltál, Gyurcsány blogján is felteheted a kérdéseidet. De ne csodálkozz, ah valahol esetleg "elkallódik" a hozzászólásod, vagy egy receptet küldenek válaszul.

z 2009.01.26. 14:44:36

@Nzoltan:

"Főleg olyanét, amire gyakorlati megoldás még nem létezik és a szakemberek is csak keresik a választ rá..".
Mi van?
Itthon is gyerekekkel foglalkozom, Amerikában is volt szerencsém, ott meg is ölték volna egymást páran a gettóból odakerült gyerekek közül, ha nincsenek ÁLLANDÓAN megfigyelve. Úgyhogy azt tettük, működött (ha már csak pár percenként rájuk nézel, már nem fajulhat el semmilyen ilyen helyzet). Gondolom szerencsésebb lett volna leülni kávézni valahová és ha balhé van, sipítozni a mai gyerekekről. Kár, hogy ezzel semmi nincs megoldva, de azt mindig el KELL mondani, hogy mert idősebbek vagyunk, erkölcsileg felsőbbrendűek vagyunk.
Én azt mondom a nevelő felelőssége ha ez megtörténik, meg kéne oldani a rendes felügyeletet, a szexuális felvilágosítást (alapszinten) pedig el kell kezdeni már alsó tagozatban és elmagyarázni nekik, hogy más kukiját/punciját engedély nélkül megfogni is rossz dolog.
VAGY lehet akasztással, géppuskázással fenyegetőzni (szájkarate mélységig) meg sipítozni hogy ezt már azért mégse, ha idáig jut a világ, akkor inkább kössük föl magunkat.
Mindenki döntse el magának, melyik használ töbet.

z 2009.01.26. 14:52:45

Az meg ha valakire nem hallgatnak a gyerekek meg idegösszeomlást kap, az szar ügy, de tényleg ne menjen már tanárnak. NEM a gyerekek szeretete az elsődleges szempont (persze az is nélkülözhetetlen), hanem a nevelni tudás. Börtönőrnek se a bűnösökben feltétlenül hívő széplelkek menjenek, hanem akik képesek odacsapni is, ha azt kívánja a helyzet, ld. még 100 évvel ezelőtt a szemöldökösszehúzós tanítóbácsi 47 gyerekkel és a mai tanítónéni, akinek migrénje lesz, ha egy gyerek hozzávágja a gyurmát a másikhoz vagy bazmegol.
Voltak nekem is bűnrossz osztálytársaim és ezzel együtt olyan tanáraim, akiknél óra közepén ki lehetett menni a teremből és tegezni lehetett, meg olyan is, akit 45 percig még a legrosszabb cigánygyerek is tátott szájjal figyelt. Mivel manapság bárkiből lehet tanár, az előbbi jóval gyakoribb, sajnos.

Maura 2009.01.26. 17:18:24

Ad egy:
Egy altalanos iskola kezdeten levo kiskolyok is pontosan tisztaban van a szexualitas mikentjeivel, foleg, hogy manapsag a csapbol is a keksz folyik.

Ad ketto: ha a kiscsaj vagany, meg még nem is a legcsunyabb, akkor a sracok szives-oromest vallalkoznak némi nemi felvilagositasra.

Pontos adataim nincsenek arrol, hogy egy 9 eves kissracnak felall-e a micsodaja, de mivel orvosilag bizonyitott, hogy behatolas tortent, ha nem is a futyiet dugta be valamelyik, akkor valami mast.


Mit lehet ilyenkor tenni? sokmindent nem. Elzarni a TV-t, lekotni a netet, vagy legalabbis szürni, es a szulonek meg beszelgetni a gyerekkel. Sokat. Oszinten.

De mig a reggeli Mokkaban ma is Niki Belucci vagykiafene teszi-veszi magat... nos, eleg nehez elszigetelni a gyereket a negativ hatasoktol.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.26. 18:11:48

@Mittu Domain:

4 és fél éves korom óta mondhatni folyamatosan olvasok, nem ritkán napi többszáz oldalt is, úgyhogy nem hiszem, hogy ezzel lenne a gond. Inkább szeretném látni azokat a híres-nevezetes érveket tőled.;-) Nem jelzőket, nem mellékneveket, nem határozókat, hanem alanyokat, tárgyakat és állítmányokat.:P

Iron 2009.01.26. 18:21:10

A mai híradóban remélhetőleg benne lesz anyám nyilatkozata. Fölvenni biztos fölvették...

mind2 (törölt) 2009.01.26. 18:22:35

@Mj: Gyere át máshova, Mittu - domka szerintem eltűnt a virtuális térben :::))) Vannak frissebbek is, a méreg ott is megehet ::::)))))

Veder1 2009.01.26. 19:50:25

A híradó ismét alulmúlta önmagát. A felvezetés arról szolt, hogy az ombudsman vizsgálatot indít a szörnyű bűncselekmény ügyében. A riportban, már "csak" jogilag bűncselekménynek minősülő esetről beszélnek a szörnyű jelző hipp-hopp eltűnt. Gratulálok.

A magyar média, és az ott dolgozó emberek tényleg mindennek a legalja...

belzebubó 2009.01.26. 20:12:40

@Iron: A kislány anyja nem érti,hogy ez miért most került napvilágra,miközben októberben történt.
Ficsor Karolina rendőrségi vizsgálót pedig kérdőre vonnám,hogy miért nyilatkozza azt,hogy "az erőszak megtörtént" és ezt még meg is erősiti a Hiradónak.
Szórakoznak itt a de jure, de facto szavakkal,vagy valakinek valamiért ez érdeke a kavarás?

Stannoa 2009.01.26. 20:52:02

@ufó: Mélységes tiszteletem, hogy egyetlen mondatból tökéletesen jellemeztél és lelki szegénynek nyílvánítottál... gratulálok

gabtun 2009.01.27. 15:26:00

Én, mint viszonylag fiatal anya, csak azt nem értem, hogy miként fajulhatott el ennyire a világ, iylen rövid idő alatt...

gabtun.blog.hu/2009/01/27/ertekek_5

Veder1 2009.01.27. 23:58:35

Az első korrekt híradás:

index.hu/politika/bulvar/ero5924/

felhívnám a figyelmet az utolsó kettő bekezdésre.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.28. 00:51:32

@Vödör:

Igen, erről már volt szó korábban is.

Bell & Sebastian 2009.01.30. 00:16:03

A sík hülyék hová menjenek, ha ez itt már foglalt?

süti beállítások módosítása