Skip to content


       Szűrés lista

Elszólta magát a rendőrkapitány

Pásztor Albert miskolci rendőrkapitány a délelőtti sajtótájékoztatóján bizony elszólta magát. 
Nem volt politikailag korrekt megfogalmazás, valószínűleg már izzítják is Budapesten a "rasszista billogot". A Hírszerzőn egyenesen "Cigányozó rendőrfőkapitány" címmel írnak az esetről.
Pedig a tények makacs dolgok ... természetesen borítékolható, hogy nem azzal fognak foglalkozni, hogy milyen tényeket állított a kapitány, és hogy ennek mi az oka, hanem azzal, ahogy mondta ...

"Valamennyi bűncselekmény, valamennyi elkövetője cigány volt. Összesen 8 ilyen utcai támadásban kellett intézkednie kollégáinknak. Buszmegállókban, járdán támadtak meg járókelőket. Az elkövetők sok esetben erőszakot is alkalmaztak. Volt, akit kézzel, volt, akit bottal ütöttek le. Az utcai támadásokkal összefüggésben 11 főként huszonéves elkövetőt vettek őrizetbe kollégáim.
Azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy a közterületi rablások - ami ilyen erőszakos jellegű rablások - elkövetői cigány emberek. Igazából Miskolcon azt kell, hogy mondjam, hogy legfeljebb pénzintézetet vagy benzinkutat rabol ki magyar, minden más rablás viszont az ő részük.
(Az utcai támadásokkal összefüggésben őrizetbe vettek között 3 gyermek-, 3 fiatalkorú, és 5 felnőtt van. Legtöbben már voltak büntetve hasonló jellegű bűncselekményekért.)"

Bővebben az Index-cikkben.

Ezek után érthető, miért tilos etnikai alapú statisztikát készíteni a bűncselekményekről...

Címkék: rendőrség

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr70912394

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Crile's 2009.01.30. 18:15:02

Ha Rómában jársz...Az utóbbi idők nem túl vidám eseményei - így a cigány családok elleni támadások és a kiskunlacházai gyilkosság - nagymértékben felkavarták a felszínt cigánykérdésben. No nem, mintha a mélyben nem dúlna a vihar már sok-sok éve. Egye…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.30. 14:35:35

Szegény, azt hiszem, hamarosan mehet nyugdíjba.

derelyegrádi szellem 2009.01.30. 14:35:44

ebben pillanatban írtam be a miskolcosba, de akkor ide is bemásolom:

Sose szerettem amikor általánosítottatok (különösen combi, misikeh, seduxen, zero, stb). Szerencsére erre továbbaikban nem lesz szükség, legalábbis Mikolc tekintetében. :-)

A hír:

„Valamennyi bűncselekmény, valamennyi elkövetője cigány volt” - ezt Pásztor Albert a Miskolci Rendőrkapitányság vezetője mondta azon a péntek délelőtti sajtótájékoztatón, ahol lopás- és rablássorozatok felderítéséről számolt be.

Forrás: Hírtv

rolika 2009.01.30. 14:35:48

remélem, repedezik a fal
de az is lehet, jövő héten már nem ő a rendőrkapitány...

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.01.30. 14:35:50

Aztabüdöstetvesfasztáacigányoknak!

movhu 2009.01.30. 14:38:43

Egy aktuális vicc akkor :)

A cigányt tanítja az apja a nőzésre :
- Először kérd fel táncolni, ha nem akar, hívd meg egy italra, ha ez sem jön össze, fitogtasd az erődet .
No a bálban megtetszik a gyereknek egy gáré, fel is kéri táncolni, de sikertelenűl . Meghívja egy kólára, de a nő nem szomjas . Ekkor megkérdi: - Lefejeljelek ?

derelyegrádi szellem 2009.01.30. 14:41:05

Meg aztán az is jelentkezzen, akit meglepett a kapitány úr mondandója....

movhu 2009.01.30. 14:41:13

Pászot Albert kitünteés Kossuth-díj heteroszex

Már csak a Google miatt :D

Hetfield 2009.01.30. 14:41:34

Hírszerző: "A Független Hírügynökség tudósításából azonban nem derül mi, milyen összefüggésben nyilatkozott a főkapitány elkövetők etnikai hovatartozásáról."

No comment! Szerinted? Én szerintem a rendőrkapitány burkolt cigányírtásra buzdított! Nem, gyerekek?

movhu 2009.01.30. 14:44:25

Mondom Pásztor Albert kitüntetés. Ma mindent lgépelek.

Amúgy mi baj van abban, ha egy demokratikus országban valaki igazat mond? Tudom, ez teljesen meglepő ebben az országban, de gondolkozzunk már el.

derelyegrádi szellem 2009.01.30. 14:48:02

Segítek a Hírszerzőnek.

Ebben az összefüggésben:

Minden utcai rablás, minden elkövetője cigány volt. Ennyi az összefüggés. Se több, se kevesebb.

Tapmancs 2009.01.30. 14:48:33

Ennek így kéne működnie.

Mertcsak 2009.01.30. 14:48:55

Ha ezt Pásztor Albert büntetés nélkül megússza..........
na akkor talán mégis van remény!

derelyegrádi szellem 2009.01.30. 14:51:41

"Ezek után érthető, miért tilos etnikai alapú statisztikát készíteni a bűncselekményekről..."

Dehogy tilos, sőt kifejetetten javallt, igaz csak abban az esetben ha az áldozat volt cigány.

br · http://www.szalaiannamaria.net 2009.01.30. 14:52:20

Biztos megpróbálják majd rasszistának beállítani de Pásztor azon emberek egyike akivel lehet valamit kezdeni egy demokratikus, jól működő rendőrségen belül.

Ha megpróbálják ezért elkaszálni akkor meg kell védeni.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.30. 14:54:16

Bakker, nem gondoltam volna, hogy egyszer ide is eljutunk .. ez még durvább hír mint a fenti. Basszus vezényeljék már ki a kurva REBISZ-t vidékre!

www.beol.hu/cikk/cikk/207883

A lopások miatt bezárhatják a sarkadi Tescót

Ha nem normalizálódik a helyzet bezárják, felszámolják a sarkadi Tescót — ismételte meg a tulajdonosok felhatalmazásával a sarkadi testület tegnapi ülésén Bai Zsolt, a Tesco Global Áruházak Zrt. regionális biztonsági vezetője. Azt is hozzátette: ennek semmi köze a gazdasági válsághoz, kizárólag a megsokasodott lopások következménye lenne a döntés.

A Tesco levelét megírta
„.... Az elmúlt év végén olyan negatív folyamatok indultak el az üzletben, amelyek károsak mind vásárlóink, mind az ott dolgozó munkatársaink számára. Egy bizonyos jól körülhatárolható helyi csoport (kb. 40-50 fő) napról napra olyan szándékkal keresi fel áruházunkat, hogy:

— eltulajdonítson fizetés nélkül árucikkeket,
— kárt okozzon,
— zavarja a tisztességes szándékkal érkező vásárlóinkat,
— inzultálja, több esetben tettlegesen is bántalmazza munkatársainkat.
... Meg kell említenünk, hogy a helyi rendőrkapitányság szakemberei korrekt módon, a lehetőségeket maximálisan kihasználva nyújtanak segítséget az esetek kezelésében, feltárásában, a dolgozóink védelmében.
Sajnos ma már ott tartunk, hogy:
— az állandó vásárlóink egy része félelemmel vagy egyáltalán nem keresi fel az üzletet,
— nem tudjuk az állományi létszámot feltölteni az extrém munkakörülmények miatt,
— a bolti vezetőink, dolgozóink nem képesek azokat a sztenderdeket fenntartani, amelyeket minden Tesco üzletben a vásárlóink részére biztosítanunk kell.

Törpe minoritás
— Az nem lehet, hogy egy település életében egy kisebbség törpe minoritása megverjen vagy ezzel fenyegessen dolgozókat, megbotránkoztassa a lakosságot, a többséget — hangsúlyozta a több mint két és fél órás tanácskozás előtti expozéjában Tóth Imre polgármester.

Kétszázból húsz kosár maradt
Kesztyűs Gyöngyi, a sarkadi Tesco vezetője azt is elmondta, hogy a szupermarket megnyitásakor (2007. októberében nyitott a sarkadi Tesco — a szerk.) 200 bevásárlókosárral rendelkeztek, ma mindösszesen 20 van meg belőle. — Volt olyan, hogy az ajtón dobálták ki a mosóport, kávét a bevásárlókosárral együtt — említette a szupermarket vezetője.

Oláh Károlyné képviselő, egy személyben a Sarkadi Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnöke arra próbált utalni, hogy a városban elszabadult a pokol.

derelyegrádi szellem 2009.01.30. 14:55:00

Szerintem nem a kapitány úr a rasszista egyedül, hanem az áldozatok is. Mindig csak cigányokkal raboltatják ki magukat. :-)

szmoker (Homo Trollicus) 2009.01.30. 14:55:32

Igzatás! Gyűlöletbeszéd!

Remélem hétfőre kitalálják a libsik a stratégiát, hogyan lehet Pásztor úrból rasszista, antiszemita, náczi háborús bűnöst csinálni.
Aztán jöhetnek a KolOrék, Mohácsi, Kállai, Daróczi meg a többi főköcsög, marakodni a koncon.
Tán még Fletó is elsírja a kapcsolaton hogy már a rendőrök is rasszisták.

Ha ez nem történik meg, nagyot csalódok a magyar áldemokráciában és liberális álértelmiségben, meg a kisebbségi vezetőkben.

movhu 2009.01.30. 14:56:32

Olaszországban ezóta rég kiment volna a hadsereg sok vidéki városba. Ja, ők is EU tagok, szóval ne kamuzzunk, hogy jól elverni és bevinni a tolvajokat nem EU kompatibilis.

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.30. 14:56:37

Mindig csak báncsák szegíny romákokat

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.30. 14:59:13

"Egy bizonyos jól körülhatárolható helyi csoport (kb. 40-50 fő)"

Apu anyu gyerekek? :)

Hannibal22 2009.01.30. 14:59:14

@zero: "a vastagbőr megint hozza a tőle elvárható cigányozást"

derelyegrádi szellem 2009.01.30. 14:59:22

@zero:

Látod zero, van remény a multik elleni harcban! :-)

Véraláfutás 2009.01.30. 14:59:47

Ez az ország tele van bástyázva TABUKKAL, és azok döntögetése, egyesek tyúkszemét nyomja, ezért minden eszközzel meg kell akadájozni, az igazságtól függetlenül, a tabudöntögetők szereplését, pozícióik meggyengítését.

Ez van ma 2009-ben Magyarországon...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.30. 15:00:17

@zero:

Egy szintén aranyos történet:

"Legutóbb tegnap délután igényelték a rendőrség közreműködését a hipermarket dolgozói. Nem sokkal 13 óra után ugyanis egy pénztárost ütött arcon, a mint utóbb kiderült 15 esztendős Gy. L.

Az üzletben tartózkodók elmondása szerint egy népes família tagjai többen álltak be a péntárhoz a sorba. Közben egy hozzájuk tartozó óvodáskorú kislány egy szívószálas csokis tejitallal fizetés nélkül inalt el a pénztártól és a kasszasor, illetve a várakozópult között hagyott babakocsira akasztott szatyorba szerette volna rejteni a szajrét.
A pénztáros megszólította, s ezt követően szabadultak el az indulatok. Egy, a sorban álló fiatalabb nő leköpte a feladatát teljesítő pénztárost. Majd az ott várakozó Gy. L. egy alkalommal tenyérrel arcon ütötte, s ezt követően egy literes, dobozos tejjel vette célba a munkavállalót. A família tagjai még azt sérelmezték, miért mert erélyes, határozott hangon rászólni a pénztáros az enyveskezű óvodáskorú kislányra."
beol.hu/cikk/204751

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2009.01.30. 15:00:27

@zero: Aztakurva!
Ezek viszik,amit lehet.Persze,hogy nem tudnak velük mit kezdeni,ha 40-50 cigány megy a tuskóba.Ezek így értelmezik az ákcijó fogalmát..Bár lehet az ósön fizeti őket.. :-D
Ezek a mocskok oda mennek fogyasztani.Simán el tudom képzelni,hogy leülnek valahol a sorok között és esznek-isznak,amit érnek,közben meg aki fizetne is azért,amit vásárolt azt kirabolják..Bár a Mohácsi görlznek biztos erre is lenne valamilyen "egzakt" magyarázata..

Geza 2009.01.30. 15:01:14

félig off:
A török miniszterelnök meg Pereszt osztotta ki dícséretes módon. Érdemes megfigyelni az emberek reakcióit...

Mertcsak 2009.01.30. 15:01:27

@movhu:

Meg ha jól emlékszem,a Szlovákok se tököltek sokat.
Pár hónapja pedig már a Spanyolok is elkezdték újragondolni,hogy olyan toleráns befogadónak bizonyultak.

VR6 2009.01.30. 15:02:39

Ha minden sajtótájékoztatón ilyen őszinte és szókimondó lenne a rendőri kar, akkor nem itt tartanánk.
Üdvözlöm Pásztor Albert Urat!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.30. 15:03:32

@movhu:

Pont a napokban olvastam, hogy miután hat román állampolgár brutálisan megerőszakolt egy fiatal nőt, újabb sok-sok katonát akarnak az utcára vezényelni. Igazuk van!

szmoker (Homo Trollicus) 2009.01.30. 15:04:22

@Jack/rendetteremt:
"Bár a Mohácsi görlznek biztos erre is lenne valamilyen "egzakt" magyarázata."

1, mélyszegénységben élnek
2, megélhetési szaporodók... akarom mondani, bűnözők :)
3, része a kultúrájuknak
4, indulatos természetűek
5, megvédik a családot, ha valaki báncsa őket.

A pénztáros is rasszista.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.30. 15:04:48

@hannibal22:

Ne idegesíts ezzel !!! Így is pipa vagyok ...:-)

szmoker (Homo Trollicus) 2009.01.30. 15:05:02

@laspalmas:
"hat román állampolgár"

Hat ordas-lompos kancigány.

Elhatárolódom.

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2009.01.30. 15:05:53

@laspalmas:
Szemtelen gecik.Ilyenkor elő kell kapni a pénztárgép mellől a lángszórót azt égjen szénné a sok rohadt tetves.Még azt is el tudom képzelni,hogy direkt csinálta észrevehetően a kislány a dolgot,hogy amíg folyik a muri addig annak leple alatt a többiek ellophassanak egy csomó dolgot..

movhu 2009.01.30. 15:06:41

@páctivald: Már lassan csak mi tökölünk az emberek életét tönkretevő nyílt bűncselekmények elkövetőivel. Szerintem törvényt kellene hozni, hogy aki liberális, rasszistázó felszólalást enged el, azt kötelezően deportálni kell egy olyan faluba, ahol többségében az általa védett típusok élnek.
(Ezúton kijelentem, hogy a fenti szabály akkor is érvényes kell legyen, ha majd a magyar elkövetők lesznek többségben.)

Jano962 2009.01.30. 15:07:39

Mind rasszistákok vagytok ? Hát mit csináljon szegíny cigányember, ha nem akar éhen dögleni ?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.30. 15:08:05

@Jack/rendetteremt:

Amúgy nem értem, ott vannak a biztonsági kamerák -> megvan a felvétel (videó + fotók).
100% bizonyíték.
Kimennek, elkapják, mind az 50 megy a börtönbe. Letöltendőre. Máshogy nem megy.

Grafithuszar 2009.01.30. 15:08:17

Nahát, ez a szemét náci Tesco.... Felháborítónak tartom, hogy bezárják az áruházat... Ezek az emebrek szociálisan rászorulnak a lopásra, mert a náci Tesco nem ingyen adja neki a piát meg a cigit, hanem pénzt kér érte....

jozicsenko 2009.01.30. 15:08:19

Olaszországban a cigányok elloptak egy kisgyereket, ami után véletlenül felgyúlladt a putrisor

a tűzoltók meg késtek vagy félórát és addig nem mentek be, amig a cigányok kocsival el nem hagyták az illegális telepet - az egyik vélemény szerint nem mertek bemenni, a másik szerint mocskos náczik mind, direkt hagyták hagy égjen el minden

mindenki maga döntse el, meylik a valószinu

movhu 2009.01.30. 15:08:40

@laspalmas: Kb még 25.000 katonát.
Talán nem emlékeztek, de ugyanez volt az olaszoknál, amikor Palermoban az olaszok csináltak nagy balhét. Oda is kivonult a hadsereg. Tehát ez nem rasszizmus ott sem, hanem a rend fenntartása. Itt sem az, de hát Budáról másként látszik a helyzet...

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.30. 15:09:08

@Jano962: Természetesen lopjon csaljon hazudjon.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.30. 15:09:17

@Jano962:

Termesszen krumplit bakker, ahogy a többi ember vidéken ...

Hannibal22 2009.01.30. 15:09:37

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: Sárdobáló blog valamelyik nem túl régi posztjában:)

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.30. 15:09:44

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: Akinek meg nem tetszik ez, az mocskor rasszista, értve?

movhu 2009.01.30. 15:10:09

@Jano962: Hát talán á munká fógálmá ismerős nékik-é ?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.30. 15:12:28

@Jack/rendetteremt:

Nézd, én dolgoztam gengszterkocsmában, első nap a főnök szépen elmondta, hogy "XY., itt a pénztárszalag, itt a gépkönyv, itt a standolókészlet, ott hátul a göngyöleg meg a visszáru, a pult alatt meg a bézbólütő." :)

Azt gyanítom én is, hogy nem állt szándékukban kifizetni egy csomó mindent, és a kislány volt a csali. Vagy véletlenül pont akkor fizettek volna, de a kislány a korábbi vásárlásokat leképezve elszaladt a tejjel.

movhu 2009.01.30. 15:13:21

"a vastagbőr megint hozza a tőle elvárható cigányozást"

Alhatárolódom.

Én minden bűncselekménnyel kapcsolatban erős fellépést követelek, az elkövető személyétől teljesen függetlenül. Kezét, lábát törjék el, majd a börtönben begyógyul. Aztán irány a kényszermunkatábor, míg az okozott kárt le nem dolgozza.

derelyegrádi szellem 2009.01.30. 15:14:12

@Jack/rendetteremt:

Már hogyne lenne magyarázata:

Kérem, világos a helyzet a magyar társadalom kirekesztő és rasszista. Meg a tesco is, hisz pénzt követel azokért az árukért a cigányoktól is. Pedig azt jogosan veszik el, hisz ki van rakva, és régi cigány szokás ami ki van rakva, abból lehet, sőt kell is venni.

A rasszistákat meg szabad pofozni is, sőt, így a 15 esztendős GY.L. helyesen cselekedett, még ő követelhetne elégtételt mert a tenyere két napig piros volt attól a pofontól, és nem tudta olyan jól huzogatni a játékgép kezelőkarját, a nap folyamán többször is el kellett engednie.

A miskolci pandúr meg csak a cigányt fogja el, és ártatlanul, csak azért mert cigány, hogy utána azt mondhassák minden elkövető cigány volt.

Jól mondom Mohácsi kisasszony?

Plutonic 2009.01.30. 15:15:17

Ha minden rendőr ilyen lenne, akkor szeretném őket.
De a riszpekt így is kijár Pásztor Albertnek!
A z állásában nem vagyok biztos, de mindenképp kivívza a fél ország szimpátiáját.
A másik fele meg a cigány.....
@zero: A Tesco-t nem sajnálom, de a dolgozókat igen!
Ukrán verőembereket kellene az ajtóknál fizetni.
Persze ez nem lesz így, de olyan jó lenne egyszer azt olvasni vagy hallani, hogy egy egész pereputtyot raktak össze felháborodott erős emberek.
Vagy csak fizetett erős emberek.

Mertcsak 2009.01.30. 15:17:50

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:

Szánom-bánom,de nem tudok ángliusul.:(

@movhu:

Olaszo.-ban alapból elég kemények a szervek.
A carabinierik(csendőrök)gépfegyvert fognak a páciensre igazoltatás közben és joguk van a testi fenyítéshez.
A saját szememmel láttam az udinei vámon,mikor 4(!) csendőr 12 román sofőrt elvert mint a lovat,mert részegen nem bírtak magukkal!
Valami hasonló kéne itthon is.

Hetfield 2009.01.30. 15:18:55

Beleolvastam ebbe a Sárdobáló szarba. Köpjetek le, vétkeztem!!!

Plutonic 2009.01.30. 15:19:04

Hmmm.... A cigány és a kávé helyett tag hiányzik. :)
Igaz, anélkül is kifejti a hatását a poszt. :)

movhu 2009.01.30. 15:22:29

@páctivald: Ismerem az olasz rendszert, elég sok hetet töltöttem már ott.
Érdekes, mégsem fél egyetlen becsületes ember sem tőlük, nem beszélnek rendőri túlkapásokról. Egyetlen egyszer sem éreztem úgy, amikor rendőrt láttam, mint sokszor itthon, hogy "na most mibe kötnek bele, hogy adjanak egy csekket". Valahogy azt éreztem, hogy ezek most itt értem vannak.
(Egyszer megbüntettek jegy nélküli parkolásért egy világvége faluban. Ott egy kis helyi ismeretség után a rendőrfőnök saját hatáskörében eltekintett a büntitől. Igazuk volt, de éppen akkor változott a parkolási rend, és a hosszú olasz szöveg felét nem is értettem, és hát nem olvastam végig)

kacsa! 2009.01.30. 15:25:27

Agyrém ez a Teszkós sztori.
A zsarut meg biztos nyugdíjazzák ezután :\ Szemétnáci.

Mertcsak 2009.01.30. 15:26:06

@movhu:

Na igen. A napfényes Itáliában én sem a rendőröktől tarottam soha. Nem egyszer igazoltattak,de mindíg korrektül. Utána kedvesen elköszöntek és jó utat kívántak.
De ha valakinek sara van,azt nagyon keményen intézik. Szerintem ez így helyes.

derelyegrádi szellem 2009.01.30. 15:30:32

Tescora meg azt tudom mondani, hogy egy volt kommandósról (később 13 évet kapott emberölésért) szóló könyvben azt olvastam, hogy annak idején a Sugárba jártam be "norvégok", és meglopták a vásárlókat (zsebtolvajok), és már nem mertek az emberek bemenni az üzletbe, mert ha valaki észrevette hogy meglopják és szólt, akkor elcsattant egy-két pofon is, természtesen a meglopott kapta. Az üzletvezető asszony ismerte a főnöküket, aki kiküldte kettőjüket az üzletbe civilben.

Egy nap alatt levették, hogy ki kicsoda az ügyletben, ki nyúl, kinek adja át, ki megy el a zsákmánnynal. Amikor ez megvolt, egy akció közben odaléptek ezek ketten, a csapat a földön találta megát, bevitték őket hátra a raktárba, és ott egy óriási verést követően, még egyesével eltördelték az ujjaikat is, hogy "ne tudjanak olyan ügyesen nyúlni". Mikor ezzel megvoltak, a hátsó ajtón kihajigálták őket az utcára.

Soha többet nem jelentek meg ott. Pedig még egy jegyzőkönyv sem született az ügyben. :-)

Háááát, nem tudom.

redriot77 2009.01.30. 15:30:55

Az agyvizem felforrt gyerekek... Mi lesz itt? 20 év múlva fehér ember már be sem teheti a lábát Borsod megyébe.

A miskolci kapitány legalább ki meri mondani mi az ábra, ma már ennek is örülni kell.

Spielberg 2009.01.30. 15:31:39

@ezt is NÉZD MEG, öcsisajt!:......................: faszomat az elsőzgetésbe!
Na, kíváncsi vagyok, ez a Pásztor meddig őrzi a nyáját...

Hannibal22 2009.01.30. 15:31:45

A tesco rasszistább a vidéki gazdáknál is! Ők is sajnálják a sok éhes száj elől azt a kevés krumplit,borsót,uborkát,almát,tyukot,kacsát...stb No,de a tesco viselkedése már elfogadhatatlan,egy ekkora multinak mekkora érvágás 40-50 mélyszegény roma megélhetési lopása? Csepp a tengerben igazán szemet hunyhatna fölötte..de nem,Ő bezár! Rasszistanyilasfasiszták!

Denimm 2009.01.30. 15:32:03

Én azt nem értem,hogy kinek nyomatják ezt a rasszistázó nácizó propagandát?Mert egyszerűen nem ismerek olyan embert aki ne lenne tisztában vele, hogy a cigányok követik el ezen típusú bűncselekmények nagyrészét. Egész életem során csak egyszer kötöttek belém fehérek.
Viszont cigányok már rengetegszer.Sőt,kirabolni is akartak. És szerintem ezzel így van szinte mindenki.Akkor viszont kiknek szól ez a nagy náciveszély dolog?Vidéken nem veszik be ezt sem a fiatalok sem a nyugdíjasok.Az egész ország tisztában van vele,hogy a cigányok nagyrésze szar lumpen semmirekellő bűnöző.Pedig nem tudok egy ismerősömről sem aki habzó szájjal gázkamrát barkácsolna a kertjébe.Ezzel a folyamatos rasszistázással csak egy dolgot lehet elérni: idővel azokat a cigányokat is megutálják az emberek akikkel eddig nem volt baj.Mert azért van ilyen is.
Ez tipikusan a vissza nyal a fagyi esete.

Plutonic 2009.01.30. 15:32:55

@páctivald: Próbáld meg ezzel.
onlinefordito.micom.hu/index.php?page=4
A lényeget ki tudod hámozni. :)@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: Köszi a linket, Combi! :)

movhu 2009.01.30. 15:35:53

@Denimm: Lassan 20 éve volt, hogy Miskolc-Tapolcán voltunk érettségi szünetben. Este disco, alig volt vendég. Mi behúztuk fülünk-farkunk, inkább csak nézelődni mentünk. Untunk, elindultunk haza. A lépcsőn lefelé az egyik srácot közülünk(véletlenszerű selection) se szó, se beszéd ököllel megütötte egy cigány(naná, hogy többen voltak, mint mi...). Aztán anélkül, hogy visszanézett volna, ment tovább. Úgyhogy Miskolc és a cigánykérdés nem újkeletű probléma.

Hannibal22 2009.01.30. 15:40:17

"a lopás elkerülésének lehetősége nagyon korlátozott ezekben az élethelyzetekben.":))))))))))))) B+ ilyen már tényleg nincs!

Spielberg 2009.01.30. 15:41:49

itt a katonák kivezénylése azért is életszerűtlen, mert nincsenek... 25 ezres az állomány. A fele kinn van külföldön. Kit vezényelsz, és hova??? A laktanyákat szétlopták a dzsipók, meg van, ahova be is költöztek.
Meg tudná mondani valaki, hogy meddig tűrünk még???

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.30. 15:41:57

@Denimm: Majd fel a kapcsolatponthu-ra és nézz szét gyurcsány blogján a kommentelők között. Na az olyan zombiknak nyomatják :)

majomkutya 2009.01.30. 15:43:39

mikor váltják már le ezt a rendőrfőkapitányt?
nem szép dolog ilyet mondani, hoszen sérti a cigányok "emberi" méltóságát!
Ez a rendőrkapitány ki merte mondani a tényeket!
Ergo:
-rasszista
-cigányellenes
-intoleráns
-előítéletes
-nacionalista
-soviniszta
-fasiszta
-náci
Máglyára vele!
:)
Amúgy asszem nincs mégegy ilyen korrekt rendőrkapitány, aki ki meri mondani a tényeket.

Spielberg 2009.01.30. 15:44:58

@movhu: Ócsón megúszta a haverod. Meg is szúrhatták vóna..

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.30. 15:48:25

A HVG-én is megjelent ... remélem minél több emberhez eljut ...

""Ajtón dobálták ki a mosóport, kávét a bevásárlókosárral együtt""

hvg.hu/helyiertek/20090130_tesco_aruhaz_lopas_sarkad.aspx

Hannibal22 2009.01.30. 15:49:31

nol.hu/belfold/lap-20090130-20090130-19 ezt érdemes elolvasni,különös tekintettel erre: "Az aszszonyok az uzsorások ellen közös bankszámlával léptek fel: erre havonta utalnak ezer forint körüli összeget a csoport tagjai. Így, ha valamelyik családot baj éri, és pénz kell, kivehet a közösből akkor, ha részletekben bár, de visszafizeti a kölcsönt." Szerintetek mennyi idő kell ahhoz,hogy a sajókazai asszony gyülekezet (vagymi) rasszistává váljon??:)

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2009.01.30. 15:51:25

@derelyegrádi szellem: :-)

Amúgy egyetlen momentum miatt kételkedek az egész valóságában:
"— Volt olyan, hogy az ajtón dobálták ki a mosóport, kávét a bevásárlókosárral együtt — említette a szupermarket vezetője."
Cigányoknak kell a mosópor?Ez utópisztikus..
Szerintem a háztartási részleg olyan nekik,mint ördögnek a tömjénfüst.. :-D

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.30. 15:54:42

Szerintem kérjünk izraeltől olyan falelemeket, amiket gáza köré telepítettek. Na az kell Borsod köré is.

Combival meg egy kis időre betalicskázunk pár köbméter földet a Tiszába...

már elhatárolódom...:)))))

Mertcsak 2009.01.30. 15:56:45

@Psychonaut:

Köszi!
A lényeg télleg hámlott,bár hiányoltam a szóvirágokat!:)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.30. 16:02:01

Miskolc:

"Újságírói kérdésre válaszolva a városi főrendőr azt mondta: miskolci kapitányként nem tiszte cigánybűnözésről beszélni, mindösszesen a tényeket sorolja fel."

nol.hu/mozaik/kegyetlenebbek_a_miskolci_bunozok_

Agyalap 2009.01.30. 16:03:14

Ebből bizony balhé lesz! Már látom is Kolompár Orbánt mind a 150 cm-ével feltornyosulni, és lapát kezeit az egekbe emelni:
Meddig kell még tűrnünk a dolgos és innovatív roma népet érő attrocitásokat?
Én nem határolódom el!

A_Harlem_Fekete_Führere 2009.01.30. 16:05:10

@VonPerez: hagyjátok már Borsodot. Szép hely, soha nem lehet a dzsipóké. Aggtelek, Tokaj, Sárospatak?!?! A megfelelő hely nekik nem ezen a földön van. :)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.30. 16:06:43

@Agyalap:

K.Orbán gyanúsított nagyon el van tűnve ..remélem az ilyen szörnyű hírek "előcsalogatják" ..haldoklik a "Napi Kolompár" rovat ...:-((

Fatal Error 2009.01.30. 16:08:52

Gyerekek ez nagyon durva...
Én biztonsági őrként kezdtem pályafutásomat jópár éve és a gyakorlatom (2 hét) a Váci úti Tesco -ban volt..
Két hét alatt minden napra jutott valami finomság, de mindösszesen egyszer!!! volt fehér bőrű a tolvaj... az is egy 75 éves öreg néni...
A lényeg az, hogy szeretett braziljaink pontosan tudták, hogy az őrök csak akkor léphetnek ha a lopás megtörtént, vagyis az illető elhagyta a pénztárat.
Nem egyszer volt olyan, hogy a kis cigógyerek kilépett a pénztár mellől, észrevett és visszalépett majd anyázva, mutogatva elindult egy másik pénztárhoz... Persze amire odaért nem volt nála semmi mert már lepasszolta...
Aztán láttam, hogy az őrök hogyan intézik el őket. Egyszer elkaptunk egyet és hátravittük.
Jött a szolgálatvezető akinek be volt gipszelve a keze és szólt, hogy legyek kedves és maradjak kinnt amíg ők ketten "beszélgetnek". Kikapcsolta a kamerát, a mikrofont majd bevitte egy kis szobába...
5 perc után kijöttek... Azóta se láttam olyan véres arcot... A srác bömbölve esküdözött, hogy soha, de soha többet nem teszi be a lábát oda.

Ezt kellene tenni mindenhol sztem...

Természetesen elhatárolódom az ilyen viselkedéstől én is :)

Mertcsak 2009.01.30. 16:09:07

@zero:

Nyugi,majd jön helyette más!

AsgardV 2009.01.30. 16:10:23

Dicseretes az oszintesege, csak aztan nehogy alkoholmergezes legyen a vege a nagy absztinencia utan. Ha most elindul a lavina es mindent szabad lesz azt azok a cigany szarmazasuak fogjak megsinyleni akik soha semmilyen buntenyt nem kovettek el. Es itt borsodban azert eleg keves ember van akinek valahol a felmenoi kozott nem akadna cigany...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.30. 16:11:02

Index-cikkből a lényeg:

Az Index kérdésére, hogy miért tartja fontosnak hangsúlyozni az elkövetők etnikai hátterét, és nem fél-e az etnikai ellentétek kiéleződésétől, a rendőrkapitány kijelentette: a rendőrség tartozik annyival a város lakosságának, hogy felhívja a figyelmet egy helyzetre.

"Miskolcon az etnikai szembenállást nem azzal oldjuk meg, ha elhallgatjuk a mindenki által tudottan létező problémát. Ha meg sem fogalmazzuk, hogyan akarunk valamiféle kiútban gondolkodni? Mindenki hülyének nézne, ha azt állítanám, hogy nincs helyzet" - fogalmazott kérdésünkre a város rendőrségének vezetője.

Pásztor Albert szerint értelmetlen kérdés, hogy mi alapján jelenthető ki valakiről, hogy roma, illetve hogy miért tart nyilván ilyen adatot a rendőrség az adatvédelmi törvény ellenére. "Ezen már túl vagyunk. Konkrét ügyekről beszéltem, ahol az elkövetők etnikuma ténykérdés mert vállalják a cigány származásukat. Ha pedig a sértett maga mondja, hogy egy piros dzsekis roma fiatal volt az elkövető, eleve tudjuk, hogy kit keressünk."

"Hogy ki követte el – cigány, magyar örmény vagy görög – engem nem érdekel. Az a baj, hogy ezek a támadások az országban a legnagyobb számban itt történnek meg. Lehessen már beszélni az elkövetői körről, mert ha meg sem fogalmazzuk, hogy van ilyen probléma, hogyan lehet a megoldáson gondolkozni?

"Meddig várunk? Amíg etnikai összecsapás lesz? Nem kellene ez ellen tenni? Nem az elhallgatás a megoldás. Én felelősséget érzek, és nem feszültséget gerjesztek, hanem rávilágítok a helyzetre, és megoldást próbálok kezdeményezni. Büszke leszek, ha valami ezáltal megindul."

"Mi, rendőrök teszünk azért, hogy kivegyük a részünket a fiatalok neveléséből. A baj csak az, hogy a sok kis aranyos cigánygyerekből gyakran lesz durva és kegyetlen bűnelkövető. A családokban kéne valamit kezdeni a dologgal, hogy ne ilyen irányban változzanak."

2009, EU, Magyarország, MEGYESZÉKHELY !!!!!

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.30. 16:14:59

@zero: Pásztor for prezident!!!!!!!!

Harlem, hidd el számott vetettem ezekkel az értékekkel is...:(

maylo · http://www.flickr.com/photos/mayloka/ 2009.01.30. 16:16:09

Minden tiszteletem a rendőrkapitányé!

movhu 2009.01.30. 16:16:34

Meg is lepett, hogy az Index főoldalon meri hozni a témát.

mind2 (törölt) 2009.01.30. 16:16:36

@Jack/rendetteremt: meg a könyvesrészleget is el tudnám képzelni, mint érintetlen vadászmezőt ..:) Ennek előbb vagy utóbb önbíráskodás lesz a vége..nem fogják tudni kezelni a kérdést sem szociális, sem kulturális, sem rendészeti eszközzel :(
Egyébként meg nem találok semmi kivetnivalót a rendőr nyilatkozatában. Az USA - ban simán bemondják a rendőrök a kamerába, hogy az elkövető afroamerikai, latin, fehér stb. volt. Az azonosítás elengedhetetlen része. Nem kéne egy liberális kurvának sem a szűzlányt játszani ..

Johnny336 2009.01.30. 16:17:05

A mátészalkai teszkó is elég bitangul néz ki. 10x annyi securitys, mint bármelyik másik áruházukban, és duplán vannak lerakva a mágneskapuk. Véletlen egybeesés? Vagy azért, mert Szabolcs?

Carnivora (törölt) 2009.01.30. 16:17:09

Ez a hírszerző egy vicc elolvastam a cikket írtam is nekik.

"Üdvözletem

Ennyire gusztustalan módon meghamisítani egy hírt ... nem önlejáratás ez?

Itt a teljes cikk érdekes módon az index.hu képes a tényszerű tájékoztatásra ... ott a csúsztatott kérdéseikre is választ kapnak.

Nyugodtan lehet tájékozódni:

index.hu/politika/belfold/cigbun090130/

Esetleg elköltözni Miskolcra nagymamával ... -"

Spielberg 2009.01.30. 16:21:48

@AsgardV: Anyád picsája! 800 ezer ember él Borsodban, köztük rengeteg barátom, ismerősöm, sőt rokonom. Egy cigány sincs köztük, úgyhogy nyasgem!!! És őseik közt se ! Hogy lehet ilyen faszságot mondani????

mind2 (törölt) 2009.01.30. 16:25:55

@Spielberg: ezen én is lestem egyet , mondhatni ledöbbentem :)

derelyegrádi szellem 2009.01.30. 16:29:50

@hannibal22:

Jó erőben lévőnek tűnik az atlétás srác, szerintem bírná a tajgán a készermunkát húsz évig is. Van ilyen bőven, szerintem az állam egy kis bevételhez is jutna, ha ezt hasznosítaná.

mind2 (törölt) 2009.01.30. 16:29:56

Belegondoltatok már, hogy ha ne adj Isten, de gazdaságilag bedől az ország, milyen helyzet alakulna ki ? Ha finanszírozhatatlan lesz pl. az a rengeteg segély ..stb., mit fognak ezek a százezrek csinálni ? Valószínűleg nem kapnának semmit.... elindulna itt a pokol, nem ???

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 16:32:04

@movhu:

Mint budai lakos, kikérem magamnak.:P

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2009.01.30. 16:32:08

Ha bedol a szoctam es ezek elkezdenek rabolni, nagyon gyorsan pontot tesz a lakossasg a dolog vegere....

lehet, ez a jo megoldas?

Mertcsak 2009.01.30. 16:33:09

"...a cigányság a békés együttélés kereteit egyszerűen nem tudja betartani..."

Ehhez tán nem is fűznék hozzá semmit.

BGy · http://babosi.blog.hu 2009.01.30. 16:33:33

TGM biztos gépeli már a cikkét, az OCÖ vezetők már pattannak is az Audikba, hogy robogjanak demonstrálni Miskolcra. Pásztor úr semmi különöset nem mondott. Emlékszem, a régi Kékfénybe mindig bemondták, hogy kreolbőrű elkövetőket keresnek. Emlékeztek erre?

Carnivora (törölt) 2009.01.30. 16:34:02

Friss hír:

A sarkadi áruházban állítólag elviselheteten a közbiztonság, és a vezetőség kétségbeesésében a bolt bezárásán gondolkodik. A város gyűlést hívott össze, hogy ne maradjanak Tesco nélkül.

"Az nem lehet, hogy egy település életében egy kisebbség törpe minoritása megverjen vagy ezzel fenyegessen dolgozókat, megbotránkoztassa a lakosságot, a többséget" — nyilatkozta Tóth Imre polgármester egy, az ügyben szervezett tanácskozáson. A megbeszélésen egy másik helyi bolt vezetője keményebb fellépésre szólított fel, Jakó István képviselő pedig a cigány önkormányzat alkalmatlanságában látja a bajok forrását. A kijelentések nyomán az ülés botrányba fulladt, a kisebbségi önkormányzat vezetője kikérte, hogy a testületet szellemileg és összetételében is alkalmatlannak nevezték, majd rasszizmussal vádolta Jakót.

A Tesco szóvivője, Hackl Mónika szerint is fontolgatják a bolt bezárását, mivel "komoly attrocitások tapasztalhatóak az etnikum részéről".

index.hu/politika/bulvar/tescsarkad01/

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 16:34:07

Aztarohadt!
Teljesen lesokkolt amikor olvastam, ilyen mondat 1-2 évvel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna, most meg szerintem még attól sem kell tartania a faszinak, hogy szakmailag szépen kinyírják... sose hittem volna

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.30. 16:34:58

Itt tényleg polgárháború lesz...

derelyegrádi szellem 2009.01.30. 16:37:31

@laspalmas:

Valóban nagyon érik valami, de ezt én nem hívnám polgárháborúnak. Annak egész más ismérvei vannak.

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2009.01.30. 16:40:59

dehogy lesz itt polgarhaboru. birkanep vagyunk. a cigok jol elfoglaljak az orszagot es kesz.

lowfast 2009.01.30. 16:41:25

Én magyar-cigány háborúnak hívnám

Véraláfutás 2009.01.30. 16:46:54

@zero:

"Amúgy nem értem, ott vannak a biztonsági kamerák -> megvan a felvétel (videó + fotók).
100% bizonyíték.
Kimennek, elkapják, mind az 50 megy a börtönbe. Letöltendőre. Máshogy nem megy."

Csak az is koponyánként kb. 250 rugóba lenne. Nem-nem, kényszermunka: kőtörés, árokásás, töltés/földút javítás, szemét eltakarítás, parkrendezés, csatorna tisztítás, hajléktalanoknak fedélépítés, kerítés festés, tanyák rendbetétele, lelakott ingatlanok rendbetétele... és még sorolhatnám.

Koszt, kvártély az elvégzett munka alapján. Ha teszi a dolgát, akkor 20 munkanap után jár neki heti egy nap (könyvtár/sport/pihenés) és normális ellátás (kaja, melegvíz, villany), ha 3 hónapig rendesen végzi a feladatait (és nem kavarja a szart), akkor jutalom 1 hónapra 1pihenőnap. Ha nem működik együtt: hidegvíz, villany csak, ha maga termeli ki, a kaja minimumon.

A nehéz esetekre a nehezebb fizikai munka jutna (fáradjon ki addig, se csinálj a feszkót). Az igazi nehézfiúkra meg kisketrec/sötétzárka. Aztán majd eldönti mi a jobb neki.

Véraláfutás 2009.01.30. 16:47:53

@Véraláfutás:

A szememben aki bűnt követ el -> kötelesség szegés, az lemond a jogairól.

jozicsenko 2009.01.30. 16:49:16

...amikor az erő az elmozdulás függvényében állandó, a végzett munkát az erő és az erő irányába eső elmozdulás szorzataként definiálhatjuk...

ez a munka fogalma, annak a nácinak, aki nincs vele tisztában

cigányokkal kapcsolatban mást nem tudok mondani :-))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.30. 16:49:42

Idézek kedvenc miniszterasszonyunktól:

"Tudom, hogy milyen nyomorban él számos család ma Magyarországon. Jóllehet sok esetben ez az érintettek hibája is, azzal nem érünk el semmit, hogy ezt a fejükre olvassuk, vagy elvonásokkal sújtjuk őket. Meggyőződésem, hogy ez a
lépés éhséglázadásokhoz, és a társadalmi feszültségek további éleződéséhez vezetne."
www.baon.hu/bacs-kiskun/gazdasag/szucs-erika-ehseglazadas-lenne-a-megszoritasokbol-207993

irrelevant 2009.01.30. 16:54:08

A miniszterasszony a lényegét ragadta meg a problémának. Míg ti állítólagos bűncselekményeken rugóztok, addig ő rávilágít a mélyszegénységre, és az általa kiváltott frusztrációra.

Figyelni és jegyzetelni kéne, gárdistások, utána megszólalni!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 16:54:19

@zero:

Még sok-sok ilyen megoldáskereső "elszólásra" lenne szüksége az országnak.

kill004 2009.01.30. 16:54:33

Off:

Euro középárfolyam az OTP-nél: 298,60 Ft. Fasza!

Véraláfutás 2009.01.30. 16:57:21

@laspalmas:

"Szűcs Erika megjegyezte: a térségben tudomása szerint nagyon magas az alacsony képzettségű, hátrányos helyzetű munkanélküliek száma - "

Oh b. meg, ezért kell eröltetni az antiszegregációt, és zülleszteni az oktatást tovább.........

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 16:57:24

@Spielberg:

Mintha bárkinek is az számítana, hogy az illetőnek milyen felmenői voltak vagy nem voltak. Vagy te kivétel vagy?

derelyegrádi szellem 2009.01.30. 16:59:20

@laspalmas:

Szerintem meg a jelenlegi helyzet fenntartása vezet a társadalmi feszültségek további éleződéséhez.

Mert ezzel elégedetloen az eltartó réteg - és úgy tűnik - az eltartott is. Ami egyik fél elégedettségét sem eredményezi, azt meg kell szüntetni, felcserélni egy olyanra, mivel legalább az egyik fél elégedett. Most az egyszer, végre, először legyenek ezek:

az ELTARTÓK!

binike 2009.01.30. 17:00:00

@otvospeter: te nem vagy normális ... állítólagos büncselekmények ... a rendőrkapitány meg hazudik .. a sarkadi esetkeket meg kitalálta a náci tesco hogy növelje a forgalmat ... grat ... köszönjük emese ... bocs petike

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 17:01:34

@otvospeter: Azért, mert egyesek fel mertek szólalni az erőszakos bűncselekmények ellen? Ez tényleg automatikus velejáróra a "mélyszegénységnek"?

jozicsenko 2009.01.30. 17:02:41

most valahogy nem érzem a humort eotvospeternel

mert ha vicc, még ok

ha komoly, huhhhhhhhhh: költözz borsodba és vidd az szdsz megmaradt támogatóit is, hátha meggyőzi őket a valóság...

kill004 2009.01.30. 17:02:52

@Mj: "Mintha bárkinek is az számítana, hogy az illetőnek milyen felmenői voltak"

Akkor számít, ha cigányok lettek volna. Most Spielberggel értek egyet. Én is borsodi vagyok, nincs nagy keveredés a magyarok és a cigányok között.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 17:05:43

@jozicsenko:

Múltkor is leoltották szegényt, mert nem elég hatásosan ironizált.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 17:07:07

@kill004:

Nekem teljesen mindegy a keveredés addig, amíg tisztességes emberekről van szó. Nekem egyébként a dédanyám volt szikszói.

Mertcsak 2009.01.30. 17:07:18

@otvospeter:

Kívánok neked egy-két ilyen frusztrált mélyszegényt a szomszédságodba!

derelyegrádi szellem 2009.01.30. 17:09:07

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Pláne ha a "felszólaló" egyenesen a rendőrkapitány, akinek ez hivatali kötelessége.

Egyébként Győrött szintén most fogtak el egy utcai rablóbandát illetve két tagjukat még körözik. Az etnikai arány detto. Akit érdekel a kisalföld.hu megnézheti őket mert a kétkörözött Oláh gyerek képe kint is van egészalakosban. Nézzétek meg, mert süt rólik a "mélyszegénység". Különösen a több tízezer forintos legutolsó divat szerinti kabátok formájában a 15-16 éves kölykökön.

Ugyanmár, mélyszegénység....

irrelevant 2009.01.30. 17:10:28

Mit gondoltok, miért Szűcs Erika a Miniszter Asszony és miért nem ti?? Megmondom: azért, mert ő tanult és hozzáértő, ti meg nem. Elvégezte a Marx Károly Egyetemet is. ABSZOLUTÓRIUMMAL!! Valami minimális tiszteletet mutatni kellene a minisztereink felé, nem csak cigányozni állandóan!!!

Drága Miniszterelnök Úr! Azt a túrótorta receptet volna szíves leírni amit a múltkor emlege... ja, nem ide.

A_Harlem_Fekete_Führere 2009.01.30. 17:13:10

@Mj: "Nem messze van ide Szikszóóóóóóóó
Úgy ihatnék, mint a disznóó" :) ismered a dalt?

kill004 2009.01.30. 17:15:03

@Mj: Persze, csak a gyerek akire Spielberg reagált úgy adta elő, hogy aki borsodi, annak a felmenői közt majdnem biztos, hogy van cigány.

"Es itt borsodban azert eleg keves ember van akinek valahol a felmenoi kozott nem akadna cigany..."

Ha tudná a szerencsétlen, hogy a borsodi cigányok hogy szóródtak szét a megyében, előtte mivel foglalkoztak, akkor kussolna, és nem baromságokat írna.

Mj: "Nekem egyébként a dédanyám volt szikszói. "

Nekem a nagymamám, de szikszó és környéke.....ma már...szóval kegyetlen! Ne is gyere a környékre, mert sírva fakadnál!

jozicsenko 2009.01.30. 17:17:20

@otvospeter: kezdek megnyugodni, hogy a viccet nem értem :-))

a főnökasszony meg érti a dolgát, bebizonyította amikor bankvezér volt :-)

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.01.30. 17:19:46

@Psychonaut: Minden rendőr ilyen. A politikusok/megélhetési rettegők is, csak ők a hazugságból élnek.
Haveromat egyszer csúnyán összeverték a ZP előtt csak úgy, viccből, mert éppen arra járt. (Intenzív, Blikkcímlap, és egy millás nyomravezetői felajánlás lett a vége) Rendőrök első kérdése: cigányok voltak?
Mondjuk akkor kivételesen nem cigók tették, szóval ezek a rendőrbácsik vagy mocskosrasszistanácik voltak, vagy csak tapasztaltak. Bár ebben az esetben azt hiszem a kettő egymás folyománya.

Virág et. 2009.01.30. 17:20:29

Nincs ebben semmi újdonság. A legtöbb rendőr így gondolkodik, hiszen ők azok, akik első kézből találkoznak a cigánybűnözéssel.

Nem TGM a fűtött meleg szobából, sem pedig Mohácsi képviselőasszony a határ másik oldaláról.

derelyegrádi szellem 2009.01.30. 17:22:12

@jozicsenko:

csak akkor még az elvtársak "mélyszegénysége" ellen közdött, így szétosztotta közöttük az állami tulajdonú bank pénzét. :-)

A_Harlem_Fekete_Führere 2009.01.30. 17:22:56

Nem lehetne pár hónapig közös miniszterelnökünk Olaszországgal? Az öreg Silvio fellendítené itt a dolgokat....

kill004 2009.01.30. 17:23:07

@Virág et.: Mohácsi képviselőasszony és kis családja hivatásos megélhetési rettegők.

Virág et. 2009.01.30. 17:25:21

@A_Harlem_Fekete_Führere: Na, na. Azért simli meg korrupció terén Berlusconinak sem kell a szomszédba mennie. A cigányok ellen keményen fellép (könnyű is neki, hiszen nem helyiek, hanem főleg románok, tehát külföldiek), amúgy semmivel nem jobb a mieinknél.

A_Harlem_Fekete_Führere 2009.01.30. 17:26:43

@kill004: tényleg azok meddig maradnak ott? Hogy van ez? Az SZDSZ -el együtt halnak ki? Magyar (útlevéllel rendelkező-simán magyart nem tudok írni) annyit még magyar embereknek nem ártott mint ők.

A_Harlem_Fekete_Führere 2009.01.30. 17:28:00

@Virág et.: ezért gondoltam a pár hónapra. :) Hogy úgy mondjam projektre vennénk fel, nem állandóra. :)

derelyegrádi szellem 2009.01.30. 17:28:37

@Virág et.:

cigáááánybűnözéééssel???

Olyan nem létezik ám!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 17:29:25

@kill004:

Még sosem jártam Szikszón és környékén pont azért, mert ha lehet, inkább elkerülném.:( Pedig gyönyörű vidékek vannak ott...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 17:31:21

@A_Harlem_Fekete_Führere:

Jött már egy királyunk úgy Nápoly környékéről, és cirka 25 év alatt el is intézte, hogy ne legyen több oligarcha az országban.;-)

Virág et. 2009.01.30. 17:31:24

@derelyegrádi szellem: Mindig is létezett. Még az átkosban is, csak akkor nem volt szem előtt, illetve a karhatalom hangyányit keményebb volt.

De a bv intézetek már akkor is sötétek voltak és nem a rossz világítás miatt.

kill004 2009.01.30. 17:33:26

Ezt most találtam a Tescos eset kapcsán:

,,"A legkisebb is számít, Tesco" -> "A kisebbség is számít, Tesco"

Spielberg 2009.01.30. 17:37:13

@Mj: Te miről beszélsz??? Egy barom lecigányozza egész BAZ megyét, és te nekem okoskodsz??? Mert megvédem a barátaim, ismerőseim, ROKONAIM??? Nekem nem mindegy, mert NINCS KÖZTÜK CIGÁNY. Dolgos, szorgalmas magyar emberek... Ezt a megjegyzést most nem kellett volna...

kill004 2009.01.30. 17:38:37

@Mj: Voltak, amíg az elhagyott házakat szét nem kapták, meg a fél Cserehát fáit ki nem írtották.

Ilyesmi vidék lenne: hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:Rakaca_001.jpg

Most képzeld el ezt a tájat tele cigánnyal.

A_Harlem_Fekete_Führere 2009.01.30. 17:39:42

@Mj: a c-press-en is szoktak igazi gyöngyszemek lenni. Pl. ez:
portal.c-press.hu/200901204052/belfold/figyelem-roma-fiatal-reszere-allas-lehetoseg.html

Szóval mit lehet és mit nem egy álláshirdetésben?!
És az "állás lehetőség" vajon szándékos? :D

kill004 2009.01.30. 17:42:16

@A_Harlem_Fekete_Führere: Ezt találtam az oldalon: Roma antidiszkriminációs ügyvéd.

Ezmijaf@szom???

A_Harlem_Fekete_Führere 2009.01.30. 17:44:00

@Mj: rendben, nyertél. De mindig elborul az agyam, amikor ez a család kerül szóba.

A_Harlem_Fekete_Führere 2009.01.30. 17:46:06

@kill004: az? Az a viccrovat. :) Ja, sajnos nem.

A_Harlem_Fekete_Führere 2009.01.30. 17:54:12

@Mj: Arra gondolsz, akinek a képmása (vagy ha nem is az ő képmása de legalább az ő neve) most is a farmerzsebemben van? ;) Másik oldalán a diósgyőri várral?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.30. 17:54:16

Az Indexen kint van mind a 2 hír (Miskolc, Sarkad) ... a mi a fene folyik az Index-nél ....??

Biztos már megy a telefon nekik az OCÖ-től meg a Gizella utcából ....

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 17:56:49

@Mj: Akkor meg ne csodálkozzon. Amíg egy rossz szóért lehetek nyilasnácifasisztagárdistaordasbarnaveszély a libsik között, addig itt mindenki tarisznyás, barnakabátos-kapucnis bölcsész lesz, aki elszabja az iróniát xD

br · http://www.szalaiannamaria.net 2009.01.30. 17:56:57

@zero: vagy csak, hogy idézzek: "2008-ban kiderült, hogy szinte mindenkiről lehet büntetlenül írni; ez pedig a korábban erős öncenzúra végét jelentheti."

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.30. 18:01:21

Srácok, ebből kurva nagy gáz lesz. Ez csak a kezdet, A jéghegy csúcsa.

300 huf az euró
200 huf a svájci frank (aug-ban vettem fel 400 000-et 155 ft-ért)

Bedől a forint meg a gazdaság, nem lesz pénz segélyre, nyugdíjra, semmire mert hitel már nem lesz.

És ha ez a 600-700-800 ezer ember "megindul" (=> éhséglázadás) akkor nem csak a Tesco-kat fogják kifosztani.
Ki fog rendet csinálni? A 3000 REBISZ-es? Akik egy TV székházat sem tudtak megvédeni?

Öregem, oda sem mernek ütni a "lázadóknak", mert az rasszizmus ...

Ha a kitör a balhé, megkérnem a szlovákokat, hogy a legjobb, legtapasztaltabb egységeiket ejtőernyővel dobják le hozzánk ...

Spielberg 2009.01.30. 18:03:06

@zero: mint már mondtam, katonánk úgysincs...
majd az In-Kalosok megvédenek...;)

eeepunk 2009.01.30. 18:03:10

azért ez szép kombo: "kisebbség törpe minoritása" Bravo Tesco! Kit, mit sajnáljunk most? :) Ha bezár az vér geciség, mert akkor hová járjon szerencsételen minoritás lopni (esélyegyenlőség, kisebbség elve erősen sérül)

br · http://www.szalaiannamaria.net 2009.01.30. 18:03:38

@zero: A káosz egyben lehetőség is. Rendet kell rakni úgy, ahogy a PH cikk leírta.

A_Harlem_Fekete_Führere 2009.01.30. 18:04:29

@zero: attól tartok azok nem feltétlen a dzsipókat aprítanák....
Kutyát (50+ kg tömegű) és fegyvert kell(ene) tartani.

derelyegrádi szellem 2009.01.30. 18:07:40

@zero:

Nagyon nagy baj van. Közel (1-2 hét) az összeomlás. Már tudják.

Johnny336 2009.01.30. 18:07:47

A tegnap reggeli index vezércikk is elég érdekesen hatott...teljesen furcsállva olvastam, hogy biztos az indexet olvasom-e, nem pedig valami neonáci szennylapot :D
Ez a mostani, kiírva, hogy minden rablást cigányok követtek el...elég meleg.
Mintha elkezdődne valami.
Pont tegnap láttam, hogy az RTL egyetlen (a XXI. századon kívül) értelmes műsora, a Házon kívül minden szombat délelőtt 11 óra körül ismétlésre kerül. Olyan időpontban, amikor sokan nézik a TV-t. El se hiszem.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 18:08:26

@zero: Nehogy azt hidd, én már hónapok óta csodálkozok, hogy mik meg nem jelennek az indexen. Mondjuk nagy része nem kerül címlapra, de azért hetente egy-két -khmm- kevésbé pc cikk rendszeresen kikerül oda is.

Az persze igaz, hogy tegnap/ma elkezdtek bekeményíteni, de szerintem csak egy körmönfont liberális cselszövés áll a háttérben: Stratégiájuk lényege, hogy szépen, fokozatosan a kuruc.info fejére nőnek, elszívják az olvasóikat, mint kíváncsi óvodás a jointot, majd ezután elkezdik a liberális átnevelést. :o)

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 18:11:13

@zero: miről beszélsz? térden csúszva fognak könyörögni a gárdánák, hogy segítsen már... az meg duzzogva bár, de azért csak besegít majd egy kicsikét xD

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 18:14:57

@derelyegrádi szellem: Nincs kedvem visszakeresni, de leírtam már ide kb. 2-3 hete, hogy egy elemző kollégám mondta, hogy ha a forint átlépi a 285/286 -ot, akkor az a piaci viszonyok miatt nem fog megállni 300-ig, de a 318-330 is simán belefér, ez már közgazdász körökben elég régen köztudott.

(amúgy jobban belegondolva ezt a kapcsolatra írhattam, akkor sorry)

kill004 2009.01.30. 18:15:35

@zero: Nem tudom melyik Gizella utcáról beszélsz, de miskolcon a Gizelle utcába este 10 után nem aánlatos betévedni. Mert, ahogy egy haverom mondta: "Öcsém, ha ide bemegyünk, ruha nélkül jövünk ki, ha kijövünk" :)

molaris 2009.01.30. 18:18:21

Aljas, mocskos, disznó náczija! Azzal a vaksi szemivel, biztos félreolvasta, meg csúsztat, hazudik a dög. Méghogy a hiperpigmentáltak illlyen dógot tennnínek? Fuuuúúújj! És nem szakad le az ég, hivatalos ember...illyet? :):)

VÉGRE! Végre valaki ki merte mondani, nem PC, nem sumákolva; kérem ebben a városban a dakoták folytatnak rablóhadjáratot.
A LEGNAGYOBB RESZPEKT PÁSZTOR ALBERTNEK!!

Geza 2009.01.30. 18:21:01

:offtopic
Zero!
A topic kezdetén lévő hsz.-omban tettem egy linket egy bizonyos portálra, aminek most már választható a háttere, hogy fehér v. fekete legyen.
Ezt a linket Ti vettétek ki, vagy a blogmotor magától cenzúráz?
:noofftopic

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.30. 18:25:25

Na , kezdődik a Híradó, lehet megtenni a téteket, melyik hír lesz benne ...

a, egyik sem
b, miskolci
c, sarkadi
d, egyik sem ...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 18:26:48

@Spielberg:

Tőlem azon sértődsz meg amin akarsz, de nekem attól még teljesen mindegy, hogy az ismerőseidnek vannak-e cigány felmenői vagy nincsenek, ha tisztességes emberek voltak. Mint ahogy nekem is mindegy, hogy a szikszói dolgos szegényasszony dédanyám történetesen izraelita volt, amíg el nem veszítette két fiát.

Thulsa Doom (törölt) 2009.01.30. 18:29:10

@AsgardV:

Mi van? Borsodban mindenki cigány?
Borsod megye a honfoglalástól folyamatosan MAGYAR! A cigányok csak most kezdtek elszaporodni. Remélem az ilyen cigányseggnyaló, magyargyalázó patkányok hamarosan kutyaeledelként fogják befejezni földi pályafutásukat.

A kapitány meg egy fasza magyar gyerek. Sajnos az ő lehetőségeiből egyenlőre csak ennyire futja. Egyenlőre...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 18:29:25

@kill004:

Én Szalonnára és Muhira is szívesen elmennék. Ott mi a helyzet?

Spielberg 2009.01.30. 18:30:43

@Mj: nem fogod fel. NEM CSAK AZ ÉN ISMERŐSEIMRŐL VAN SZÓ, EZ A BAROM EGY EGÉSZ MEGYÉT CIGÁNYOZOTT LE. ÉRTED? ehhez fűztem hozzá, te meg jöttél az okosságaiddal... inkább ne konzultáljunk, tök másról beszélsz.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 18:31:07

@A_Harlem_Fekete_Führere:

"A jelentkezéshez szükséges:

- Fényképes szakmai önéletrajz,

- Bizonyítványok másolata."

Utóbbit talán még Dugó is elő tudná valahogy állítani.:-S

SirBors · http://kisby.blog.hu/ 2009.01.30. 18:31:15

@zero: b: "A miskolci rendőrfőkapitány rasszista kijelentést tett."

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 18:32:06

@A_Harlem_Fekete_Führere:

Ady megmondta, nekünk Mohács(i) kell, hát most megkaptuk duplán is.:-/

Spielberg 2009.01.30. 18:32:24

@Mj: Szalonna 20, Muhi 35-40 % dzsipo.
Regéc, Hejce, Mogyoróska, Baskó 100% magyar (nincsenek cigány ősök)

Véraláfutás 2009.01.30. 18:32:48

@Crile's:
A cigány családok elleni támadásokról a mai napig nincs konkrétum... (kik, miért - ha van, de el van hallgatva, az is egy jó kérdés, miért)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 18:34:16

@A_Harlem_Fekete_Führere:

Igen, bár utálom azt a pénzjegyet.:P Először is I. Károly volt a neve, egy 13. század végi női halotti korona van a fején, és Diősgyőrött csak a fia szeretett tartózkodni, az ő korában még nem is így nézett ki. Ja meg ugye tudjuk ki volt a modell... Ezen kívül semmi bajom a pénzzel, úgyis kivonják.:P

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 18:36:07

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Akkor már nem is szólok, hogy kapucnis pulcsi van rajtam, és a (középkor specializációval és tanári szakkal ellátott) töri-művtöris szakpáromat még mindig a BTK-n oktatják.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 18:38:10

@zero:

Én inkább az olaszokat kérném, a szlovákok lehet, hogy kapnának az alkalmon, és minket sem kímélnének, esetleg nem lenne kedvük kivonulni pár észak(nyugat)i területről.:-/

ellenszenvesfigura 2009.01.30. 18:42:33

megdöbbenten állapítottam meg, hogy a mai állás szerint nácifasiszta vagyok. első lépésben azonnal elhatárolódtam magamtól, de mit tegyek ezután? kérlek, segítsetek, már rettegek!

irrelevant 2009.01.30. 18:42:45

@Mj: ne félj, majd a Jobbik behívja az iráni forradalmi gárdát :))))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 18:44:01

@Spielberg:

Mi van, neked megjött?:) Jézusom, mi lesz, ha megtudod, hogy mondjuk 400 évvel ezelőtt esetleg neked is lehetett valami vonós felmenőd?:) (Tudom, persze, kizárt, meg önmagában vérig sértő már a feltételezés is, csak szeretek fantáziálni.:P)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 18:44:39

@Spielberg:

Na, a regéci várromot is szívesen megnézném.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 18:45:56

@otvospeter:

Igen, október 23-án személyesen hallgattam meg Vona Gábor fantáziálásait.;-)

kill004 2009.01.30. 18:47:34

@Mj: Szalonna, neeeee!!!!! Muhi oké! Ott, ha jól tudom 1 sincs. Nem engedik őket letelepedni.

Spielberg 2009.01.30. 18:52:14

@Mj: az én őseim törökök. az egri vár 2. ostrománál jöttek be Magyarországra, hajdúként maradtak a 1686 után... no dzsipo
sok borsodi várban dolgoztam, Regécen is.
www.regec.hu infok a várról, új képek a feltárásokról, helyreállításokról
a másik liebling Füzér, a vár zseniálisan haladt, míg az elvtársak szántak rá pénzt, ez tavaly már nem volt így... Ott a polgármester (tényleg Jenő) eladta a cigánytelepet egy vállalkozónak, ő meg a Taktaközben vett házakat a dzsipóknak, már majd mindet kirakta, mikor megjelent a Fókusz... most még 2-3 ház van (kb. 30 ember) Az egyik dzsipo neve "Ülő Bika" mert közmunkán nehezen lehet megmozdítani, de olyan stabilan üldögél, mint egy bika...:) meg van vagy 8 gyereke

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 18:52:56

off.:
Azt mondja meg nekem valaki, hogy Jeszenszky Zsolt kinek a f.szát szopja, hogy már a hörrtévében is a DJ-k képzéséről és az akkreditációról szól, meg a DJ-k fiatal-nevelő készségéről?!? Az agyam eldobom, amikor ez a Jeszenszky nevű ProArt -os hányadék egyáltalán szóba kerül. Mi a szarért kell a fityisznek (mert ők is beszálltak a kampányba) ezzel a szarrágóval promóznia magát, komolyan mondom, ha ezt az elcseszett, félig bulvár vonalat erőltetik 2010 is bukás lesz a javából...
A jelmondatuk az, hogy a gyerekekre mekkora hatással van egy DJ, hát basszameg, biztos, hogy a szülők, meg a pedagógusok előtt állnak, az már tuti!!!

Arról nem beszélve, hogy egy ilyen elhibázott stratégiával mekkora hitelvesztés tud járni. Lenullázzák magukat, már megint:
fideszfigyelo.blog.hu/2009/01/29/gyerek_13

(A forrásért bocsi, de a post teljesen jogos)

Spielberg 2009.01.30. 18:57:42

@kill004: Szalonna DE. Sajna. Sajópálfala, Arnót, de. Szalonnán még lázadnak is, mert a cigánytelepet szokta elönteni az árvíz, és ez azér mégis rasszizmus egy pataktól is... ;)

kill004 2009.01.30. 18:58:35

@Spielberg: Ez nem nyert. :) Szalonna: tele cigóval. Muhi:alig, vagy egy sem.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.30. 19:00:26

@Félkupica_Fehér_Főnök:
Igen, ez kurva fontos ma, hogy lehetünk DJ-ék...

Thulsa Doom (törölt) 2009.01.30. 19:01:24

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Kit érdekel, hogy lenullázák magukat. Nekik is ez a sorsuk. A választás előtt néhány hónappal vagy utána néhány hónappal, tök mindegy.
Mehetnek a levesbe gyurcsókkal, gabikával meg ibikével együtt.

kill004 2009.01.30. 19:01:49

@Spielberg: Úgyértem. Szalonna, neee!!! (NE látogassa meg mert tele cigóval!)

Muhiról:www.neki.hu/ff_tartalom/1997/muhi_zsarolas.htm

br · http://www.szalaiannamaria.net 2009.01.30. 19:08:04

@Félkupica_Fehér_Főnök: A fidesznek kurva gáz az informatikai/szerzői jogi/zenei vonala. (Nyilván az MSZP-é se jobb, de a két párt között talán ez az a terület ahol a legkisebb a különbség).

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 19:08:51

@Mj: Jajj, ha már a nosztalgikus felfedezőtúrákról van szó, akkor tudja valaki, hogy mihez van közel 'ilavár' (ezt emlékezetből és fonetikusan írtam, de lehet hogy csak a hangzása hasonló az adott helynek).
Valahol a felvidéken van, ha minden igaz van egy vára, ahol a világháború alatt/után (?) a hadifoglyokat 'raktározták'... Nagypapám ott volt fogoly, ahonnan megszökött, majd bizonyos okok miatt visszaszökött(!) xD
Na, azt szívesen meglátogatnám én is... ha valaki tud segíteni, plíííz!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.30. 19:10:32

A Reakció hasonló posztja még Index-címlapos is lett .... kész .. az Index elesett ...

reakcio.blog.hu/2009/01/30/szetlopjak_a_tescot_ilyen_orszag_pedig_nincs_cxlvi

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 19:12:34

@Spielberg:

És "igazi", vagyis anatóliai törökök, vagy simán balkáni renegátok, akik katonaként állomásoztak itt?:) (Egyébként akkor könnyen lehet, hogy az én őseim pont a te őseidet gyakták le a törökelleni harcokban.:-O)
Ezek szerint régész vagy, ami majdnem én is lettem?:)
Jájj, és nincs véletlenül arrafele egy gyilkoló hajlamú Hosszúpuska nevű?:)
Elhatárolódom!

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 19:13:39

@Spielberg: "Ülő Bika" xDDD

Mondok jobbat! Valahol Bp. -n (bővebbet nem mondok) szaladgál egy Csák Norisz nevű emberke, egy szintén meg nem nevezett adatbázisban láttam, -teljesen hiteles forrás amúgy-, nálam ez az etalon :o)))

Nzoltan 2009.01.30. 19:13:52

@zero:

d.

Bár könnyű dolgom volt, mert a Dunán és a Tv2-őn már lement a híradó.:-)

SheronComb 2009.01.30. 19:14:11

@zero: elég érdekes kommenteket olvashatsz ott. Reakcióra rászabadult a bal-libsi oldal.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 19:14:33

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Te valahol le lehetsz maradva, mert az arc még 2006 őszén is kint szónokolt a Kossuth tér fideszes részén, és már akkor is csak erről beszélt.:P

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 19:15:13

@kill004:

Na akkor most menjek Muhira vagy ne menjek?:-S

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 19:16:58

@reconquistador: Nem azt mondtam, hogy elsiratnám őket, de rohadtul nem értem a logikát, az elérendő célt, de még csak a mondanivalót sem, ez csak egy kérdés volt :o)

Spielberg 2009.01.30. 19:18:50

@kill004: Aha, én elég sokat voltam Ónodon, és Muhiban, Muhin, Muhinál (a jó válasz aláhúzandó). Ónod: roppant sok dzsipó (iszonyatos mennyiség) és akármit ír a cikk, Muhiban is van cigány, ráadásul a szomszéd falu NAGYCSÉCS... Az a Nagycsécs... Szóval életszerűtlen, hogy 2 fertőzött falu között épp Muhiban ne lenne. De ha ez ilyen fontos kérdés, kiderítem, felhívom egy miskolci haveromat... :)

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 19:22:23

@br: Az informatikai vonal szarságán mindenki felröhög még ma is, amikor arra gondol, hogy a fidesz székházból lopta el egy "oda betévedő valaki" a "hillerhaver" kampányterveit, a jelszó: pirosvirág xDDD

De ezt a szerzői-jogvédős vonalat tényleg nem értem, amikor pont azt a réteget próbálják megszívatni vele, akik már 10+ éve az aktív szavazóbázisukat jelenti... egyszerűen félelmetes ez a kamikaze-politika

kill004 2009.01.30. 19:24:46

@Spielberg: Tavaly jártam Büttösön.( szlovák határ) Egy cigó sincs. Mellette, alatta az összes falu tele cigóval. Szóval van ilyen.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 19:24:47

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Ez a Trencsénhez közeli Illava vára lesz, ami 1856 óta börtön. Itt van róla egy link, sajnos képet nem találtam:

ender.mtak.hu/magyar/olvasman/04/0402.html

trewq 2009.01.30. 19:25:44

Nem maradt el a bűnpártoló párt nyilatkozata:
index.hu/x?cbl=1&c15_3_0=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fpolitika%2Fbelfold%2Fmiskcig0130%2F


"illetve hogy a származásvizsgálat alkalmazása kiterjed-e a sikkasztók és hivatali visszaélések bűnelkövetőire, "
Ott sem szükséges a vizsgálat, mindenki tudja, hogy az MSZP-SZDSZ tagok felülreprezentáltak.

Spielberg 2009.01.30. 19:26:03

@Mj: Mi a fasz van Muhiban??? Az emlékmű nem is a településen van, elhanyagolt, életveszélyes.
Török ügyben fingom sincs, de biztos tiszta vérű anatóliai muszlimok. És nem gyakták le őket, merthogy elfoglalták Egert.. :)
Abban a megyében 1000 szebb hely van, mint Muhi nem is értem a kérdést...
Ja, egyébként a dzsipók általában folyók mellé költöznek, ezért van tele a Henrád-Bodrog-Takta köz, meg a Sajó környék.

Cigány nevek: Ónodon van Csita Béla, és Zsusztó is (ezt valami brazil sorozatból látták)

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 19:26:19

@br: Viszont azzal nem értek egyet, hogy a fidesz programjánál nincs jobb ebben a témában, anno Eörsi elvtárs volt az, aki elküldte a k. anyjába a lemezkiadók érdekeit képviselő artisjust/proart párost, hozzáteszem: teljesen jogosan.

Én tényleg csak arra tudok gondolni, hogy a fityisz kampányok jelentős részét a BMG, RIAA stb. támogatja, más ötletem nincs

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 19:27:29

@kill004:

Akkor megyek, bár egy idő óta mindig tartok magamnál egy kis gázsprayt.:-/ (Mondjuk komoly helyzetben szerintem a sokkoló sem sokat érne.:-/)

Spielberg 2009.01.30. 19:28:24

@Mj: www.varak.hu
ott megtalálható
képek laparajz miegymás
@kill004: van, az előbb mondtam: Regéc, Hejce, Baskó, Mogyoróska, Bakonszeg (Hajdú Bihar), stb.

Sztyopabá 2009.01.30. 19:29:21

Az Index már korrigál.
index.hu/politika/belfold/miskcig0130/
Fentről leszóltak, hogy ez így nem kóser. Hogy költözne Gusztusos kolléga villája mellé egy komplett cigánysor.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 19:30:12

@Mj: Nem tudom, lehet... viszont most már értem, hogy miért csak a fidesz regnálása alatt voltak letöltendő börtönbüntetések néhány cd lemásolásáért. ez basszus félelmetes

Sztyopabá 2009.01.30. 19:31:50

Basszameg, itt a megoldás.
"Tigrisek öltek meg három gyereket és négy felnőttet az utóbbi hetekben India északi területein, mindaddig otthon maradásra kényszerítve ezzel a rettegő falusiakat, míg az erdőőrök el nem kapják a gyilkos ragadozókat."
Tigrist ide, százat, ezeret!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 19:31:53

@Spielberg:

Csupán annyi a vágyam, hogy elmehessek Muhira, megemlékezni a csatáról. (Mondjuk április 11. körül.) És egy füst alatt akkor pár környékbeli várat is megnéznék, ennyi a történet.
A török vonalat azért kérdeztem, mert a katonáknak kb. jó, ha 0,5%-a volt ténylegesen anatóliai török. Azért 1596 után is volt itt élet, egészen 1699-ig.;-)

br · http://www.szalaiannamaria.net 2009.01.30. 19:32:44

@Félkupica_Fehér_Főnök: Ja, itt nem a szerverügyre gondoltam, hanem például arra hogy Németországban, Ausztriában, Hollandiában, Franciaországban, Svédországban és Dániában a nemzetbiztonság és a gazdasági pozíciók része az informatika. Például nem basznak ki 25 milliárdot egy "Microsoft vagy egyenértékű" csomagra, hanem fogják a 25 milliárdot és felvesznek belőle x tucat programozót aki szépen letölti a nyílt forráskódú szoftvert, fogja a TODO listát és végigmegy a tennivalókon y idő alatt.

Ezzel

a. munkát adnak többszáz embernek
b. a pénzt nem egy amerikai multinak fizetik ki
c. biztosítják a nemzetbiztonsági érdekeiket, mert náluk van a kód - azt nem piszkálja meg más
d. két-három év elteltével nem kell újra megvenni több tízmilliárdért azt amiért egyszer már fizettek.

Viszont Magyarországon amikor kijött a tender akkor a Fidesz tapsikolt a sajtóközleményével hogy jajdejó meg ők támogatják a "tudásközpontú-e-internet-magyarországot".

Aztán csodálkoznak a nem szakmabeli ismerősök amikor mesélem, hogy az informatika középkori szinten tart az országban, mert nemhogy valamirevaló informatikai kezdeményezés nincs sok, de munkaerő sem. Ausztriában feleennyien laknak és sokkal jobb munkaerőt lehet találni az informatikában...

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 19:33:45

@Mj: AZ lesz az, köszönöm!!! Egyszer majd meghálálom! :o)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.30. 19:35:00

Az első fecske meg is jelent, Gusztos Peti, SZDSZ


index.hu/politika/belfold/miskcig0130/

"Megmagyarázhatatlannak tartom, hogy a közrend védelméért felelős személy ilyen kijelentésekre ragadtassa magát egy olyan országban, ahol a kirekesztettség és a kisebbségvédelem továbbra is megoldatlan probléma" - fogalmazott a politikus.

A szabad demokrata képviselő arra kérte a rendőrkapitányt, adjon tájékoztatást arról, hogy miként tartja számon a bűnelkövető magyar állampolgárok nemzetiségét; hogy "a faji alapú kartotékját magáncélra vagy a rendőrség keretei között vezeti-e"; illetve hogy a származásvizsgálat alkalmazása kiterjed-e a sikkasztók és hivatali visszaélések bűnelkövetőire, vagy csak bizonyos bűncselekménytípusokra, lopásra, rablásokra.

A rendőrségnek kiemelt szerepe és felelőssége van a többségi és kisebbségi társadalom együttélésének javításában, problémáik kezelésében - írta közleményében Gusztos Péter, hozzáfűzve: ezzel a felelősséggel számos módon élhet a szervezet, például roma rendőrök alkalmazásával vagy kisebbségvédelmi rendőrségi továbbképzésekkel."

Kb. hozta azt, amit vártunk ... arról egy szó sem esik, hogy vajon MIÉRT minden elkövető roma ..

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 19:36:02

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Ne is mondd, előre félek, hogy mi lesz, ha kiderül, hogy le kellett másolnom egy 150 forintos DVD-re egy középkori okleveles adatbázist, amit a tanárom állított össze...

SheronComb 2009.01.30. 19:37:45

"...illetve hogy a származásvizsgálat alkalmazása kiterjed-e a sikkasztók és hivatali visszaélések bűnelkövetőire... "
www.korrupedia.hu/index.php/Kezd%C5%91lap

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 19:37:53

@zero:

Nem hiába az a ragadványneve, ami.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.30. 19:40:33

Óriási,a Népszav alcíme idáig a bajnok:

"Végre valakinek feltűnt! "Faji alapú kartotékot" vezet a rendőrség?

www.nepszava.hu/default.asp?cCenter=OnlineCikk.asp&ArticleID=1150139

Hétfőre lesz ebből még rasszista rendőrség és koncentrációs tábor ...

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.30. 19:43:08

Nyílt levél Gusztos Péternek:

Kedves Peti!

Apád mocskos kurva faszát te gyökér.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.30. 19:44:00

Eörsire gondoltam, de Gusztos beelőzte...rohadjon meg a rohadt magyarellenes getzije...

jozicsenko 2009.01.30. 19:44:19

index.hu/politika/belfold/miskcig0130/

kezdik már, hangol az szdsz

jó lesz a hétvége, látom

no megyek sörért, ezt józanul kibirni :-)

Nzoltan 2009.01.30. 19:44:58

AZ M1-EN MEGEMLÍTETTÉK A HÍRT!

Vesztettem a fogadáson! :P

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.30. 19:45:09

Erre a 2 névre, Eörsi és Gusztos secperc alatt endlösung üzemmódra váltok...

epres négercsók 2009.01.30. 19:45:56

Amennyiben Pásztor Albertet rásszístá voltja miatt a helyéről elmozdítják, a blog törzsvendégei pedig szimpátiatüntetést rendeznek érte, üvöltsetek és jövök! :D Hatalmas riszpekt neki.
Mohácsi Viktória meg húzza le magát a klotyón. De csak azután, hogy a fizetésével a zsebében eltöltött mondjuk egy hetet (hogy ne legyek túl kegyetlen) a megélhetési teszkósok között.
Amúgy elhatárolódom! ;)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.30. 19:47:03

@Nzoltan:

A picsába... :-((

Pont az állami TV?!

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 19:47:15

@Mj: Ez komoly, oda tényleg el kell mennem... A háború után nagypapámat keresték a falujában, hogy ugyanmár elvinnék a pestre abba a bizonyos 60 -as számú épületbe, szerencsére nem találták elsőre és volt ideje egy barátjával együtt elszökni. Nagypapámat elkapták a szlovákok, a barátja egészen amerikáig eljutott (még 10 évvel ezelőtt is leveleztek).
Azt hiszem egy év raboskodás után szökött meg a börtönből, haza a nagymamámhoz :o) -ami valljuk be, számomra nagy szerencse- , majd attól félve , hogy a szlovákok elkezdik idehaza is kerestetni (itt már kicsit homályos a történet, de tőlünk, mint legyőzött államtól követelhették volna hogy egy magyar fogolyszökevényt adjanak ki nekik) egy idő után visszaszökött a hazai retorzióktól tartva... tiszta romantikus-regény :o)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.30. 19:48:34

@epres négercsók:

A mátészalkai tesco-t tudom az érintett hölgynek javasolni, vagy a Miskolc-Avasit ...


Miskolc-Avason Tesco-t nyitni mellesleg a 2008-as év legbátrabb húzása volt a Tesco-tól ...:-)

br · http://www.szalaiannamaria.net 2009.01.30. 19:49:55

@epres négercsók: Az tuti, hogy ha megpróbálják emiatt kirúgni megyek tüntetni mellette.

Spielberg 2009.01.30. 19:52:29

@Mj: mert nincs róla adat... :( index váras fórum, ott van egy pár önjelölt várzseni...;)
török témáról leszállni, nem szaporodtunk dzsipókkal...:P
@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: TWIST!!!

Spielberg 2009.01.30. 19:53:15

@Mj: nem régész vagyok, filmrendező :) és zsidó... :D :D

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.30. 19:54:20

Kapcsolatra linkelték be:

zona.hu/article/2036/rengeteg-a-pszichopata-a-felso-cegvezetok-kozott.html#article_rest

Ez megmagyarázza Feri furcsa rángásait ill. Veress vérlázító, aggresszív és paraszt stílusát...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.30. 19:55:05

Támadnak a jogvédők:

"A Magyar Helsinki Bizottság szerint a rendőrségnek nem dolga közölni a gyanúsítottak származását. "Egy ilyen kijelentés azt a benyomást kelti, hogy ezek az emberek azért követnek el rablásokat, mert cigányok" - magyarázta Kádár András Kristóf, a Magyar Helsinki bizottság társelnöke. "
www.hirado.hu/Hirek/2009/01/30/19/Folhaborodtak_a_jogved_k_.aspx

Nzoltan 2009.01.30. 19:55:28

A híradóban azt mondta a faszi, hogy két hónap alatt kb. 100(!) rablás volt, és minden elkövető cigány volt.

Pesze a Helsinki Bizottság huszonéves vezetője beszólt.:-)

Spielberg 2009.01.30. 19:56:39

@zero: Tv2 (egykor csigatv) nem említette...

Nzoltan 2009.01.30. 19:58:14

Az nem. Sem a Duna. De szerintem azért, mert nem voltak elég gyorsak. Majd reggel.

br · http://www.szalaiannamaria.net 2009.01.30. 20:01:18

@laspalmas: Igen, azért követnek el rablásokat mert cigányok és nekik ez kulturálisan oké.

Ez nem azt jelenti, hogy minden cigány rabló, de azt igen, hogy az ilyen rablások jellemzője a cigány származás.

CoolBrady 2009.01.30. 20:02:29

A miskolci Tesco az Avas alján van, az már nem olyan elborzasztó környék.

Véraláfutás 2009.01.30. 20:02:56

Gusztos gusztustalankodik? Miért nem lep meg? Mondjuk ahogy haladnak a dolgok, szépen lapátra kerül a bagázs. (Persze majd más párt színeiben újra próbálkoznak, meg majd átszállingóznak más mundérba...)

Most szembesülnek majd azzal, hogy még a NagyTetüvér idejében sem lehetett a szőnyeg alatt tartani a szemetet a végtelenségig. A tabugyárosok sose rendelkeztek végtelen idővel, bármennyire is szeretnék. (Vagy csak szimplán egy csőlátó demagógi reflexeit láthattuk.)

epres négercsók 2009.01.30. 20:04:13

@zero: Az, Gusztos... mocskos libsi, megyek gyorsan vacsorázni, elolvasom még egyszer és hányok tőle...
Diszgászting, én meg elhatárolódom.

Véraláfutás 2009.01.30. 20:04:48

@Véraláfutás:
Hozzáteszem vicces, mikor a tényekkel szemben jön a sápítozás :D EZ MÁR BETEGES!!!!!!

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 20:05:38

@br: Igazad van, bár az m$-win vs. linux kérdésbe nem szeretnék belemenni, számomra ez csak egy végeláthatatlan hitvitának tűnik.

Szerintem mindkét irányba lehet sikeresen fejleszteni egy ország e-infrastruktúráját, az viszont valóban elszomorító -mint ahogy Te is utaltál rá- hogy a mi helyzetünkben valószínűleg arról van szó, hogy a fidesznek 'valamiért' megérte a microsoftos verziót választania... ez pedig no comment ketegória

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 20:08:04

@Mj: Öööö, olyanról már sokszor volt szó, de még sosem valósult meg, úgyhogy -ha a pénztárcámat is kímélni szeretném- akkor legyen xD

Johnny336 2009.01.30. 20:09:34

Azért Pásztor nem hagyja magát:
"Ez a személyi nyilvántartásokba nem kerül bele, a büntetőeljárás során azonban figyelembe vehető egészen a büntetés kiszabásáig, hiszen a gyanúsított érdeke, hogy körülményeiről, helyzetéről beszámoljon, ami adott esetben akár enyhítheti is a cselekményének a megítélését, tette hozzá Pásztor Albert."

Enyhe célzás, hogy cigányságuk miatt enyhítik a büntetéseket az elkövetőknek. Ezzel vajon mire akart célozni? Hogy a cigányok egyenlőbbek a törvény előtt?

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 20:10:03

@jozicsenko: Nekem is kezd fogyni, ha visszatérsz és azt mondod, hogy nem fogok kint megfagyni, akkor majd követlek. Kérek időjárás jelentést!

phaidros 2009.01.30. 20:10:26

Srácok, nagy időket élünk. Ezt a pár évet emlegetni fogjuk az unokáinknak.

Spielberg 2009.01.30. 20:10:36

tegyünk jót Magyarországgal, takarítsuk ki az SZDSZ-t a politikából és a közéletből!!!! SOS

Denimm 2009.01.30. 20:10:51

@CoolBrady: hát,azért nekem cimbim a szilvás alsó részén lakik,és mond azért érdekeseket.pedig a rendőrség is ott van.Ha esetleg arra a családi házas részre gondolsz,ott nem valószínű.Amúgy az a baj,hogy oda is lejárnak sajna.már néhány évvel ezelőtt is tele volt az avas kukabúvárokkal.
Azért könnyű pofázni a rózsadombról kedves politikusainknak.Polkorrekt lenne ha pár hónapra beköltöznének az avas egyikmásik jófajta részére.
Amúgy a III ütem is elszaródott?az régen (2001-2006) ig egész jó volt.

Johnny336 2009.01.30. 20:14:51

Bocs, most olvastam, OFF:

#407816 | Combi_SzF_SzN | 2009-01-30 15:43
"Többen kérdezik, hogy miért nem korábban tettük ezt."

Mert akkor 2006-ban nem lett volna újraválasztás.

MUHAHA!!!
Gyanús vagy te Combi, ezt egy valamirevaló ballib admin úgy kimoderálta volna, mint a pinty. :D

Spielberg 2009.01.30. 20:17:02

@laspalmas: én is. fonom a kötelet... ;)

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 20:17:45

@Johnny336:
"ami adott esetben akár enyhítheti is a cselekményének a megítélését"

Aztabüdösxxxxxx

br · http://www.szalaiannamaria.net 2009.01.30. 20:19:39

@phaidros: tenni is kell azért, hogy emlegethessük. A lehetőség adott a változásra, élni is kell vele (lásd PH).

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.30. 20:21:21

@Johnny336:

Lásd a megélhetési áramlopót, Dugót.

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.30. 20:24:13

@laspalmas: Tudja már vki mennyi pénz gyűlt össze neki a filmszemlén? Ha sok akkor jövőre gyűjtsenek nekem is.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.30. 20:24:15

@Spielberg:

De komolyan, ha most sem hagynak fel a sikítással, akkor sose. Pont most, hogy már végletekig elmérgesedett a helyzet, és a kilátások még ennél is szarabbak (államcsőd, no segély), most kéne tényleges segítséget nyújtaniuk a népüknek rászistázás helyett.

Johnny336 2009.01.30. 20:30:56

@laspalmas: Még hiszel a mesékben?

Szerintem erre vártak, hogy lehessen valamivel terelni, és ne kelljen megmagyarázni, hogy pontosan mit is takarnak a "reformok" (munkacím: megszorítások). Bár elmondták nagyjából, de nincs számszerűsítve.

Spielberg 2009.01.30. 20:37:19

@Johnny336: ettől félek én is, hogy ez van...

epres négercsók 2009.01.30. 20:39:23

Ha félreteszünk minden érzelmet, előítéletet és vicceket, és elővesszük a létező legvisszafogottabb, legobjektívebb véleményünket, akkor mit gondoltok, hova vezet ez az egész? Egyrészt az, amit ezek a tetvek csinálnak, másrészt ez a gerjesztő folyamat? Őszinte, komoly és tárgyilagos választ szeretnék. Tényleg. Viccen kívül. Köszi.

movhu 2009.01.30. 20:45:38

Gusztos fajvédő SZDSZ-es már lépett:

index.hu/politika/belfold/miskcig0130/

Azonnali deportálását kérem Sarkadra, és vagyonőri munkát neki a teszkóban.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 20:49:27

@laspalmas: Pedig jó az a sikoly, legalábbis halálsikolynak megfelelő

Hannibal22 2009.01.30. 20:57:57

@laspalmas: Mohácsi megszólalt már.A Cpressen lehet meghallgatni de most nem érhető el az oldal.Állítólag valami "náci demokráciát" emleget és az szdsz-nek is nekitámad:) (én nem hallottam,egy másik fórumon olvastam róla)

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.30. 20:58:22

Vajon ez a mocsadék állat (Gusztos) ill. a szemét, rohadék haverja (Eörsi) külön kapnak lóvét ezért? Esetleg benne vannak a kisebbségnek tolt lové elosztásában?

Véraláfutás 2009.01.30. 20:59:33

@Félkupica_Fehér_Főnök:

"Igazad van, bár az m$-win vs. linux kérdésbe nem szeretnék belemenni, számomra ez csak egy végeláthatatlan hitvitának tűnik."

Az Mfossal egy, de nagy probléma van: nem open source, és ez nemzetbiztonságilag erőteljesen megdöbbentő, hogy fel sem merül, mint probléma, a tisztelt hivatalnokokban!

Persze lehet mondani, hogy adatcsomagok mozgásást lehet ellenőrizni, de az ördög nem alszik. Ráadásul nem feltétlenül infó leszívásra gondolok, hanem inkább "időzitett bombára", mikor bejön pár utasítás... Aztán a másik probléma pont a zártsága miatt, hogy egy külsős cégtől függ a support és a ráncfelvarrás, és ha már megvetted, hülye lenne a kiszolgáltatottságot nem kihasználni... talán nem véletlen, hogy egyre több állam kezd megszabadulni tőle (itt Ejrópában is).

Persze, ha a lobbisták által megtömött zsebet kell mérlegelni, a hosszútávú stratégiával szemben, abban kishazánk élharcosai mindig megbicsaklanak.
(Hozzáteszem a korrupció valószínűleg egyidős a pénzzel, és mindenhol űzik, csak valahol mértékkel és van miből-mihez...)

Az a szánalamas, hogy a milliomos politikusainkat meg lehet kenni, és mérhetetlen az étvágyuk.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.30. 21:02:43

Gusztos honlapjának alja...:

A gusztos.hu-t önkéntesek készítik, a felmerülő költségeket Gusztos Péter országgyűlési képviselői költségtérítéséből fedezi.
1949. évi XX. törvény, a Magyar Köztársaság Alkotmánya, 20. § (4): „Az országgyűlési képviselőt (…) költségeinek fedezésére költségtérítés illeti(…) meg.”

Hannibal22 2009.01.30. 21:02:46

bemásolom:" Ezt hallgassátok meg! A hiba nem az Ön készülékében van, mikor a műsor végén Mohácsi Viktória mondata közepén az adás megszakad. A Rádió C a kritikus utolsó mondatokat megvágta „elfelejtette rögzíteni és közreadni" így került ki az oldalukra. Véleményünk szerint, ez nagyfokú manipuláció és dezinformáció a „roma" rádió részéről a cigány hallgatók felé. Mohácsi „az SZDSZ házasság bontásáról és testvérével együtt (Mohácsi Erzsébettel közösen) minden önkormányzatot és alapítványi iskola feljelentéséről is beszél..." Hát nagyon várom,h elérhető legyen a cpress

redriot77 2009.01.30. 21:07:11

@movhu: "Azonnali deportálását kérem Sarkadra, és vagyonőri munkát neki a teszkóban."

Ez jó! :))))

Pásztor Albertnek pedig minden elismerésem. A jogvédők elvárnák tőle, hogy csukott szájjal és karbafont kézzel végignézze, ahogy az Avas olyan lesz mint a korábban már ezen a blogon is megírt Luník 9-es telep Szlovákiában. (keressen rá akinek nem ismerős, érdemes)

Egyébként is mi a f*szért nem tarthatja nyilván a rendőrség a gyanúsítottak/elkövetők etnikai hovatartozását? Jól körülhatárolható, hogy bizonyos bűncselekménytípusokat szinte kizárólag cigányok követnek el. Mi a faszért kell ezt a szőnyeg alá söpörni? Miért MI szégyelljük magunkat ezért?

Tegnapelőtt hallottam, és felháborított a hír, hogy többszáz roma diák nem kapta meg időben a neki járó ösztöndíjat. Nem ironizálok, valóban felháborított, mert ezek a cigány fiatalok tényleg azon vannak, hogy hasznos emberek legyenek, és az ő sikerük jó példa lenne a cigányság számára, hogy igenis becsületes munkával is lehet az egyről a kettőre haladni, mégha rögös is ez az út. Ezektől a fiataloktól nem sajnálom a segítséget!

Az erdő, gát, vasút- és és áramtolvaj, öregeket kirabló, orvosokat és tanárokat felpofozó, fenyegetődző, segélyért kölyköket gyártó tetveket viszont nem kéne erején felül védeni és pátyolgatni ennek a napról napra gyengébb és elkeseredettebb országnak.

Gusztosnak pedig megnézném az arcát, ha a gyereke azzal jönne haza egyszer, hogy útközben körbekapta 4-5 cigány, egy-kettőnél kés, felpofozták, kiröhögték és elvették a pénzét/mobilját. (Eh, rossz példa volt, mert ennek a G.P. max egy darab szart tudna nemzeni.)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 21:08:22

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Nálunk csak az anyai meg az apai nagyapám ültek egy börtönben, de utóbbi már nem érhette meg, hogy a nászura lehessen.

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.01.30. 21:10:42

Es meg azt kerdeztek tölem, hogy miert költöztem el Miskolcrol?
Mert Borsodban csak sör vilagos.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 21:11:17

@Spielberg:

Na olyan várzseni szerintem én is vagyok.:P
Amúgy meg szerintem is értelmetlen a dolog, nyilván nem csak török őseid voltak, és valószínűleg sosem fog kiderülni, hogy a 15. század elejétől pontosan kikkel keveredtek az őseid - mert a Kárpát-medence mindig is a népek országútja volt -, ahhoz elég jó okleveles anyagnak kéne itt lenni. Az meg nincs.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 21:11:50

@Spielberg:

Meg egy csehországi vár, ennyi erővel.:P

br · http://www.szalaiannamaria.net 2009.01.30. 21:12:15

@VonPerez: A költségtérítéssel való visszaélés ez is...

Carnivora (törölt) 2009.01.30. 21:14:06

Megmagyarázhatatlanok a miskolci rendőrkapitány kijelentései, közölte péntek délután Gusztos Péter, az SZDSZ frakcióvezető-helyettese. Pásztor Albert pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a decemberben, januárban Miskolcon történt valamennyi rablási "bűncselekmény elkövetője cigány származású volt".

index.hu/politika/belfold/miskcig0130/

Megdöbbentő egy embernek ennyire nincsen fogalma a magyar valóságról? :O

redriot77 2009.01.30. 21:14:29

@VonPerez: rendben.
Az előbb kissé nyersen és ingerülten írtam. Még Gusztosnak sem kívánom hogy őt vagy hozzátartozóit cigánytámadás érje, de nem tudom hogy mi más nyitná fel az ilyen holdkórosok szemét, hogy lássák: nem kisebbségvédelmi alosztályok kellenek a kapitányságokra, hanem az ellenkezője.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.30. 21:17:16

@hannibal22:

Szerintem felszólította a cigányokat, hogy ...khm...szóval ne hagyják magukat.

Spielberg 2009.01.30. 21:19:04

@Mj: ja, az, egy vár...
egyébként a NG vérvizsgálata (DNS) megmondja, ki honnan jött, és kivel keveredett...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 21:19:50

@Spielberg:

Én eddig sem szavaztam rájuk, de mi mást tehetnék még?:)

Corry 2009.01.30. 21:21:30

@Carnivora:
Majd a szavazók fel fogják világosítani.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 21:23:15

@epres négercsók:

Inkább nem válaszolok, mert az tényleg nem lenne vicces.:(

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 21:28:47

@redriot77:

Meg fogsz lepődni, tudtommal van egy kisfia.:-S

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 21:29:20

@VonPerez:

Öhh, ezek szerint az is lehet, hogy a nemét majd ő dönti el, ha nagykorú lesz?:)

Spielberg 2009.01.30. 21:34:26

@Mj: mindenkit akit tudok, felvilágosítok, tényekkel, hogy ez egy korrupt, patkány banda!
OK, más se jobb, de ennél rosszabb nincs.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 21:34:34

@Spielberg:

A Kárpát-medencében szerinted kikkel nem keveredtünk?:) Kb. az indiánokkal, az ausztrál őslakókkal meg a feketékkel nem.:) Én csak azt tudom, hogy apámnak fekete haj-kék szem párosításhoz belső-ázsiai vércsoportja van - az enyémet még mindig nem tudtam kideríteni -, én pedig kb. 80%-ban rá hasonlítok, csak ehhez képest meg tisztára mediterránok a vonásaim.:) (Amúgy szegény nagyanyám szokta volt mondani, hogy a családban minden volt már, csak román pópa nem.:))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 21:37:08

@Spielberg:

Nekem eddig kereken egy, azaz egy darab szadeszos ismerősöm volt, ő meg lefasisztázott már azért is, mert 2 éve október végén '56-os lyukas zászlós, Kossuth címeres póló volt rajtam, pusztán mások emlékeztetése kedvéért.:)

ozirisz · http://el-maszat.blog.hu 2009.01.30. 21:38:34

Ahogy én látom, nem sokáig tartja már magát a hazugságra épülő nemzetiségi-politika. megérdemelten hiteltelenné válik - bár régebben is az volt, csak kevesebben mondták ki "hangosan", persze úgy egyszerűbb: nincs cigánybűnözés, nincs cigány-nyomor, nincs cigány-munkanélküliség (ha nem beszélünk róla), így nem is kell foglalkozni vele/költeni rá.
személy szerint viszont legnagyobb fájdalmam, hogy közben szép lassan lejáratják a liberalizmust, mint eszmét.

irrelevant 2009.01.30. 21:41:56

@Mj: Milyen az a belső-ázsiai vércsoport?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.30. 21:43:08

@ozirisz:

Ez ugyanolyan eltorzult liberalizmus, mint amilyen eltorzult volt a kádári rezsim szocializmusa. Bár konzervatív értékrendet vallok magaménak, mind a két előbbi értékrendet tisztelni tudom bizonyos jellemzőiért, csak ugye ezek nincsenek jelen az országban.:-/

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 21:44:28

@Véraláfutás: Egyrészt valóban lehet röhögni a hazai titkosszolgálaton bizonyos aspektusból szemlélve (ami vagy szándékos az nbh részéről, vagy nem), de lebecsülni őket nem szabad. Ha csak a fele igaz annak, amit hallottam a 'cég' tevékenységéről, -és szerintem igaz- akkor már nem félek a nem nyílt forráskód miatt.

Ha pedig a hazai informatikai analfabétizmura akartál utalni, akkor nagyobb félnivalónk lenne az open source megoldásoktól ;o)

Viszont én nem ezt a részét hegyeztem ki a dolognak, szerintem nagyobb baj az, hogy a vezető informatikusképzés idehaza sehol sincs, és románia ebből a szempontból bizony 'bezzegország' lett... állami képzésben legalábbis biztos. A hazai önképzőkörökről most nem beszélnék, mert ők ott vannak a szeren, csak ugye ez egy nagyon szűk réteg.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 21:58:09

@Mj: Na, ezért kell neked kapucnit húznod, mert ezek után bármelyik fél felismer, véged :-D

Spielberg 2009.01.30. 22:07:51

na, most megint majdnem megváltottuk a világot. :)
de legalább egyre többen beszélünk róla
nem lesz (talán) úgy elsumákolva, mint az ügynöktörvény... (ami szerintem az ország szégyene a mai napig)

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 22:12:15

@Mj: Ja, kemény dolgok ezek, pláne így mai fejjel belegondolva. Amikor azon húzom magam, hogy milyen elb.szott rendszer ez a mostani, akkor gyakran eszembe jut, hogy akkor mi volt, vagy mi lehetett, mert persze fogalmam sincs, hogy mi lehetett akkor az 'objektív' valóság.

Végeredményben persze ez sosem tudja elfelejtetni velem, hogy ami most van, az sok szempontból nagyon gáz :o)

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 22:13:33

@Mj: Persze, hogyne kapnál, akár kettőt is, vagy rögtön hármat...


...feltéve, hogy lesz pincér, és még meg is kéred, hogy hozzon neked xDDD

Asszem 2009.01.30. 22:16:00

Gusztos nyilatkozata szerintem tragédia, de ahogy nem kötjük össze a cigányt a bűnözéssel azért, mert cigány, úgy az SZDSZ-t se kössük össze a liberalizmussal...

Azért, mert vannak hülye liberálisok (~bűnöző cigányok) még nem minden liberális hülye (~nem minden cigány bűnöző).

Mertcsak 2009.01.30. 22:33:11

Ugorjatok csak hama az Index címlapra!
Pásztor Albertet leváltották!
Átmenetileg.
Hát a pofám leszakad!

peti1000 2009.01.30. 22:34:01

friss!

Leváltották a cigányozó rendőrkapitányt:
index.hu/politika/belfold/paszt0130/

Véraláfutás 2009.01.30. 22:34:12

@Félkupica_Fehér_Főnök:

"Egyrészt valóban lehet röhögni a hazai titkosszolgálaton bizonyos aspektusból szemlélve (ami vagy szándékos az nbh részéről, vagy nem), de lebecsülni őket nem szabad. Ha csak a fele igaz annak, amit hallottam a 'cég' tevékenységéről, -és szerintem igaz- akkor már nem félek a nem nyílt forráskód miatt."

Ha az általad mondottak iagazak, akkor elég ellentmondásos számomra az NBH tevékenysége kis hazánkban.
Gondolok itt arra, hogy rengeteg a korrupt ügy, a lenyult/elutalt pénzek, de ezekből az esetekből alig kerül napvilágra valami, és főleg alig jut el az igazságszolgáltatásig. Ott van a magyar nyúlak témáján keresztül, az elit mutyi ügyei. Ezekben miért nincs kezdeményezés, eredmény felmutatás a kedves NBH részéről. A jelenlegi esetek általában valamilyen cilvil infóból, oknyomozásból pattantak ki...
Az államellenes tevékenységet (ugye nem csak katonai stratégiákban kell gondolkodni, hanem minden olyan tevékenységre-folyamatokra, ami az állam biztonságát - STABILITÁSÁT veszélyezteti) nem csak a külföldiekkel szemben vizsgálnám. Ha meg rengeteg dologról tudnak és van anyag, azok mire várnak (zsarolási pozíciókhoz persze jók)?
De javíts ki, ha tévedek, és rosszúl látom a dolgokat, végülis egy laikus vagyok e témában, de a józan paraszti észnek, ami itt folyik több, mint egy évtizede, sokminden ellentmond számomra.

xanax · http://bennyhillifier.com/?id=CVTFxYMhwiA 2009.01.30. 22:34:52

Ez komolyan hihetetlen. És mi meg tűrjük.

Mertcsak 2009.01.30. 22:35:36

Átmenetileg=az ellene folyó vizsgálat idejére.

Asszem 2009.01.30. 22:36:27

@peti1000: beszarás :(

Remélem nagy botrány lesz az ügyből, és így még több emberhez jut el az üzenet, hiába próbálják a rasszizmus mögé bújva szőnyeg alá söpörni.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.01.30. 22:36:48

A büdöskurvaistenfaszát!
Megint adtak lovat a kibaszott cigányok alá!
Ez már tűrhetetlen!
Itt nincs szabad vélemény nyilvánítás???
Itt hamarosan háború lesz!

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2009.01.30. 22:36:58

Jesszum Pepi! A Kurucinfó meghekkelte az Indexet!! :DDDD

Ilyen címlap fogad ezen a békésegyüttélés-illatú péntek estén:

A miskolci utcai rablásokat kizárólag cigányok követik el
index.hu/politika/belfold/cigbun090130/


Lopások miatt bezárnák a sarkadi Tescót
index.hu/politika/bulvar/tescsarkad01/

Aztán a jó kis magyaros szőnyeg alatt rohasztós megoldás:

Leváltották a cigányozó rendőrkapitányt
index.hu/politika/belfold/paszt0130/


mi lesz itt, Sajókám, mi lesz itt??

Asszem 2009.01.30. 22:38:55

Na, akkor én hajlandó volnék aláírni a rendőrkapitány rehabilitálása érdekében. Vagy legalábbis valamilyen formában kifejezni a tiltakozásomat amiatt, hogy ez a leváltás egyáltalán megtörténhetett.

Tassadar 2009.01.30. 22:39:03

Görényit kitüntetik, aki meg kimondja az igazat azt leváltják...HÁT A JÓBÜDÖSKURVANYUKAT!!!

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.01.30. 22:40:26

Ezt a köcsögöt kellene a cigányok közé vetni!

Az ORFK közleménye előtt Gusztos Péter is reagált a miskolci rendőrkapitány kijelentéseire. Az SZDSZ-es politikus azt írta: "Megmagyarázhatatlannak tartom, hogy a közrend védelméért felelős személy ilyen kijelentésekre ragadtassa magát egy olyan országban, ahol a kirekesztettség és a kisebbségvédelem továbbra is megoldatlan probléma" - fogalmazott a politikus.

Ileyeneket állít! Szarjon szögesdrótot.

Véraláfutás 2009.01.30. 22:41:37

@Véraláfutás:
Persze, ha a füleseket az NBH szivárogtatta ki, a különböző ügyeknél, a megfelelő médiumok felé, nem lepődnék meg, de akkor ezek felülről irányított események, amik az NBH politikai függetlenségét kapásból elássák. (Mondjuk naivitás lenne hinni Abszurdisztán intézményeinél a politikai függetlenséget :( )

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2009.01.30. 22:45:44

@Asszem: Csatlakozom! Most már valami tényleg történhetne ebben a K(ellemes) országban!

Spielberg 2009.01.30. 22:48:15

tudom, hogy más is linkelte, de nem volt kedvem idézni... ennyit erről az országról, jóccakát!

SirBors · http://kisby.blog.hu/ 2009.01.30. 22:50:28

Miskolciak: Ha minden igaz Vasárnap 5 órától a Városház Téren tüntetés Pásztor Albert mellett, minnél többen gyertek!!!!

Asszem 2009.01.30. 22:50:34

@Spielberg: Ja, a miskolciak biztos örvendeznek, mert lesz egy politikailag korrekt rendőrkapitányuk, továbbá a magyar nyelv is gazdagodni fog a jelenség mindenki által érthető újabbfajta körülírásával.

már csak a problémával kellene kezdeni valamit, bár most, hogy leváltották a cigányozó rendőrt, a probléma is megszűnt létezni.

Ilyenkor kéne egy normális köztársasági elnök, aki közbe mer lépni a tekintélyével.

Asszem 2009.01.30. 22:51:57

@SirBors: Helyes, nyomják csak, Pesten is kéne valami hasonló, és a legjobb lenne, ha valami cigány szervezet szervezné, mert biztos vagyok benne, hogy a normális roma többség számára ez ugyanannyira felháborítóan vérlázító...

epres négercsók 2009.01.30. 22:53:04

Na akkor én elmentem tüntetni... Mocskos szemetek!!

Mertcsak 2009.01.30. 22:57:02

@SirBors:

Én nem vagyok miskolci,de remélem nagyon sokan lesztek!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.30. 23:03:01

Srácok, most kaptam a hírt telefonon ...írtam róla egy új posztot ...

Ja, valaki azt mondta lehet, hogy nem lesz téma 2009-ben ... mu-ha-ha :-(((

mind2 (törölt) 2009.01.30. 23:04:25

@páctivald: mondjuk március 15 ? ;)
Nézzük ma az összes csatorna összes híradóját, és azt mondja a férjem :
A jó kurva anyjukat. Tönkrevágták a szüleink életét, tönkre a miénket, és tönkre a gyerekeinkét is. 7 év kellett hozzá.
Én meg átmegyek az Argentína 2001 témájú blogokra meg cikekkre, meg kitalálom, hogy élessem túl majd a családdal a következő 1 évet.
Lófasz lett itt EU tagság nyújtotta védelem. Megfektet bennünket az IMF, aztán leshetünk.
De ha valaki kimondja előttem azt a mondatot, hogy kommancsokra szavazott bármikor a történelemben, azt felrúgom :((((((

irrelevant 2009.01.30. 23:04:34

@zero: Csak győzzétek megírni...

dr.justice 2009.01.30. 23:06:36

Nem én találtam ki de teljesen egyetértek vele. Ha a rendőrség nem tudhatja, nem tarthatja nyilván etnikai alapon a bűnözőket, az úgynevezett jogvédők honnan tudják, hogy adott esetben ki cigány, ki nem ? Honnan állapítják meg, hogy cigányt embert ért-e valamilyen hátrányos megkülönböztetés vagy mást ? Nekik van nyilvántartásuk, vagy arcról döntik el az etnikai hovatartozást ?

Mertcsak 2009.01.30. 23:10:43

@mind2:

Akkor pont ráérek!:)

mind2 (törölt) 2009.01.30. 23:10:54

@dr.justice: évtizedekig volt nyilvántartás, hogy ki cigány és ki nem a büntetésvégrehajtási intézményekben bazze... Jah, hogy az még az átkosban volt ? Szép veretes statisztikai oldalakat vezettek... Igaz az maga volt a diktatúra.
Gusztosnak meg a jó édes anyját az érettségijével, foglalkoztak volna a gazdasággal 7 évig, nem a kormányzati kurválkodással.... kinn is vagyok benn is vagyok...mindezt megkoronázzák azzal, hogy a barnamedve meg átment riporterbe.... Menjenek a picsába a 2százalékukkal,
sík ideg vagyok :(((

vadasmarha balra 2009.01.30. 23:12:11

Hogy költöztessék be a politikusokhoz társbérlőnek
az agyonvédett netuddki milyen etnikumu miskolci
banditákat!!!!

www.zoom.hu/belfold/eltavolitottak-a-ciganybunozest-emlegeto-rendorkapitanyt-38160.html?ref=hk

Meg természetesen az ország egyetlen becsületes rendőrfőkapitányát kell az állásából kitenni?!?!
NORMÁLIS?????

mind2 (törölt) 2009.01.30. 23:12:47

Mivel ideges vagyok : aludni sem tudok, és káromkodni fogok zero bocsiiiii Komolyan szétvet az ideg...

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 23:14:34

@páctivald: De végül is, a saját sírjukat ássák, hajrá gusztos, hajrá szdsz!

mind2 (törölt) 2009.01.30. 23:17:16

@vadasmarha balra: Nem, nem, nem normális ! Biztos azért tették ki a helyéről, mert nem bírták kivárni, amíg véletlenül öngyilkos lesz ?
Hanem az üzenete ennek micsoda lesz ????
Hogy bammeg, ha cigány vagy, mától kezdve azt csinálsz amit akarsz, mert szarjuk le a rendőrséget, lásd valami főnök is azt mondta mi rosszfiúk vagyunk, erre kiba....ták a helyéről, hát gádzsóóók, szabad a pálya.... Valami kurvára a fejére állt ebben az országban. Már nem hiszek abban, hogy mindez véletlen :::(((((((((((

mind2 (törölt) 2009.01.30. 23:18:34

Eddig sem hittem. De most már biztos vagyok benne :((

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 23:33:22

@Véraláfutás: Én is laikus vagyok, ezt szeretném rögtön leszögezni.

Az nbh elsősorban az országot érő külső fenyegetettség ellen lett létrehozva, ezután következnek csak a belső gondok.

A tevékenységükről annyit tudok, amit egy (nbh-s) csoporttársam és az egyik szakmai (volt nbh-s) tanárom elfecsegett. Hidd el, hogy sem technikai, sem pedig humán erőforrásban nincsenek lemaradva egy európai országhoz képest.

Viszont, amíg a mindenkori kormány felügyeli az nbh tevékenységét (és ezt fel is használja múló pártpolitikai érdekekből) , nos addig ne számíts semmilyen korrupciós ügy felderítésére.
Ha azok fönt rámutatnak valakire, akkor az illetőnek nem csak az állása szűnik meg, hanem a szakmai előremenetele is, kb. ugyanaz mint a rendőrségnél. Politikai szempontból impotens a szervezet, de ha a hazai politikát kell megvédeni, akkor bizony elég potens.
Gondolj csak arra, hogy hány szlovák terrorista robbantgatott a választások környékén... bizony egy sem (de ez ugye csak egy vicc volt :o) )

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 23:38:53

@mind2: Én még most is azt mondom, hogy ennek piszok csúnya vége lesz, no de nem a mi szempontunkból... és az is igaz, hogy pont ebben a posztban írtam, hogy Pásztor Albertnek nem kell féltenie a beosztását, de valami olyan közel kerültünk már a fordulóponthoz, hogy a fent említett rendőrelvtárs is csak jól jöhet ki a dologból.

Hamarosan meglátjuk, legyen nekem igazam :o)

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.30. 23:48:06

@Noname Cowboy: Gusztos már oly' régen leírta magát, egy súlytalan senki ő

nem szeretem túlzottan a Tomcat gyereket, de erre mindig mosolyogva emlékezek vissza :o)
www.youtube.com/watch?v=cXOH-GG1ioE

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.31. 00:11:37

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Már késő.:) Ha rákattintasz a nickem mellett lévő blogra, bármelyik hozzászólásomnál megnézheted, hogy hogy néz ki az arcom.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.31. 00:15:35

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Igen, akkor fel is akaszthatták volna az egyik nagyapámat "Békét, kenyeret" szövegű röpcédulákért, de nem vallott semmit kényszervallatásnál, és a kínzást is túlélte. Szegény dédapám viszont belehalt az ávós módszerekbe. Ma meg minden további nélkül elküldöm anyukájába Veres Janit, szemtől szembe, és még itt vagyok. (Bár nem tudom mi lett volna, ha a Fetserrel találkozom az utcán.:-O)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.31. 00:16:07

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Csak hármat?:P

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.31. 00:20:51

@Asszem:

Sólyomnak mégis milyen hatásköre van ehhez? Gyakorlatilag egy díszpinty-pozíciója van, így is "túl aktív".

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.31. 00:22:26

@mind2:

Miért, te nem voltál szavazóképes az átkosban?:P A nagybátyámat szabályszerűen bekísérték ilyenekkor...

longlife · http://testepitescsakitt.blog.hu 2009.01.31. 00:41:37

TÉRFIGYELŐ KAMERA A MEGOLDÁS ÉS MÉG 10-20 PRIVÁTBÖRTŐN ÉPÍTÉSE. rablásért 2-5 ig terjedő szab.v. szabható ki. Ha ott a felvétel, bírók szigorúan lépnek fel. Szdsz-es buzik meg pofáznak hogy ők majd megoldják a kisebbségi kérdést. A JÓ K....... ANYÁTOK! 2002 TŐL MI A GE.IT OLDOTTATOK MEG? SEMMIT! DE HA POFÁZNI KELL, AKKOR AZONNAL KIADJÁTOK A SABLON SZÖVEGET... SZÁNALMAS! AZ EGÉSZ ORSZÁG KEZD EGY ROSSZ VICC LENNI.

longlife · http://testepitescsakitt.blog.hu 2009.01.31. 00:42:39

megoldásról az a baj, senki nem beszél, és itt sok politikusra lehet gondolni aki nem tett semmit... A segély elvonása sajnos nem megoldás. 22-es csapdája a story mert egy cigányt nehezen vesznek fel jó munkahelyre pont a rossz tapasztalat miatt. ha meg választani lehet akkor jó h nem a munkát választja. Valamiből nekik is élniük kell. Lassan csak az a megoldás marad egy roma/nem roma fiatalnak aki el szeretne érni valamit, hogy elmegy ebből az országból. Külföldön, az Indiaiak jó munkaerők, (igaz h sokan igénytelenek és nem fürdenek de ez sem a többség) ugyanúgy néznek ki mint a cigányok, és mégsem bűnöznek. Ki a hibás. egyértelmű. Az ÁLLAM. Mo-n ma 2009 ben, akár cigány/nem cigány vagy, egyszerűen nem éri meg dolgozni. Ezt jól elkúrta valaki... Szomorú hogy ide jutott ez az ország.

dagger 2009.01.31. 00:44:13

@Félkupica_Fehér_Főnök:
"Pásztor Albertnek nem kell féltenie a beosztását, de valami olyan közel kerültünk már a fordulóponthoz, hogy a fent említett rendőrelvtárs is csak jól jöhet ki a dologból.

Hamarosan meglátjuk, legyen nekem igazam :o) "

Nemnyert...

Leváltották a cigányozó rendőrkapitányt
| 2009. 01. 30., 22:14
index.hu/politika/belfold/paszt0130/

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.31. 00:50:10

@Mj: Azt már régen megnéztem, e hét szombatján majdnem le-reakcionistáztam egy barnakabátos csajt a keletiben, mert azt hittem, hogy Te vagy, de láttam a megszeppent arcát és inkább nem frusztráltam a hülyeségeimmel, mert egy naiv és ártatlan lányt nem illik ilyenekkel zaklatni xDD

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.31. 00:55:29

@dagger: IGEN-IGEN!!! :o)

Csak az a bökkenő, hogy én nemsoá' elrepülök innét, és ha addig nem oldódik meg ez a Pásztor ügy, akkor lehet, hogy kint maradok, de szerintem sokáig nem tudják tartani a liberális baromságot a tüntetések ellenében.

Tényleg nem hittem volna, hogy ebből baja lehet Albertnek... :o(

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.31. 01:06:53

@dagger:

Erre mondom azt, hogy eltűnt a Pásztor, maradnak a birkák...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.31. 01:09:32

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Nincs is barna kabátom - csak fekete van, mert náczi vagyok -, meg nem is járok a Keletiben.:P Ezek szerint se naiv, se ártatlan nem vagyok?!:) Egyébként meg nem értem, eddigi életemben már legalább háromszor kevertek össze valaki mással úgy, hogy azért annyira nincs tucatarcom, szörnyű.:-S

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.31. 01:10:34

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Ejj már, hogy a normális emberek mennek el innen.:-/ Legalább jó messzire?

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.31. 02:04:46

@Mj: Se naiv, se ártatlan nem vagy ,ezt így a net sűrű és átható távolából megállapíthatom :o) (Náczi persze még lehetsz)

Én csak egy kapucniból kivillanó szempárt láttam, majd miután elsétáltam mellette, egy kissé megviccelt a arc-felismerő szoftverem, de ezt a hibát rögtön korrigálta a zebránál visszaforduló hölgyemény (naiv, ártatlan kislány) tekintete. Ami, nem mellesleg megkímélte a reakcionista-bolsevik-nácioid beszólásoktól is.

Igazából most derül csak ki, hogy milyen veszélybe sodrod a mit sem sejtő, tinilányokat, én nem is bírnám elviselni az ilyen lelkiismereti útvesztőket... tényleg szörnyű lehet xDDD

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.31. 02:13:10

@Mj: Ejj már, ez meg milyen sértegetős szöveg már, hogy a 'nooormáális' emberek?!? (ezt utoljára a besenyő pistabácsitól hallottam xD )

Én csak a ködös albionba megyek, egészen egy hétig, mert more kommenttársunk tartozik nekem egy sörrel, és utálom ha tartoznak nekem, de aztán persze még kint maradhatok, ha jó állást ajánlanak :o)

Persze a blogra így is - úgy is visszatérek... egyszer... valamikor ;-)

gordu 2009.01.31. 03:19:23

"az ORFK vezetõje vizsgálatot indított és addig is, leváltotta posztjáról Pásztor Albertet."

szarország.

szaremberek szarországa.

gordu 2009.01.31. 03:21:00

:(

bocsánatot kérek, szomorú vagyok.

ionsrác 2009.01.31. 03:28:34

Hát akkor most jön az, hogy a lakosság elkezd fegyvert vásárolni, vagy mi jön most? :)
Tényleg.
:)

nagyfej 2009.01.31. 06:58:09

De könyörgöm ha egyszer cigány származásúak a szarháziak , akkor miért baxa a csőrüket ha lecigányozzák?????

Ha minket leMagyaroznak akkor azt is büntetni kell!!

SheronComb 2009.01.31. 07:07:55

Ó, így lenne ötösöm a lottón! Tudtam, mire felébredek már nem lesz a helyén a rendőrkapitány. Rohadt ország ez! A bűnösök röhögnek a markukba, az ártatlanokat meghurcolják.

SheronComb 2009.01.31. 07:14:05

@nagyfej: A közelmúltban egy étteremben nézegettem az étlapot, kérdezem a felszolgálót, mi az a betyár pecsenye? Mondja, hogy fokhagymás hús, szalonnával. Mondom, ez cigány pecsenye. Mondja, ja-ja, de nem merik már annak hívni.
Itt tartunk!

laserjet 2009.01.31. 07:32:39



Hiszen már Kuncze "klubrádiósparlamentiriporter" Gábor is megmondta mikor belügyér volt:
Megélhetési bűnözés.
Úgyhogy nem büntetni kell a drágákat, hanem megdicsérni, és segíteni!
Ugye ti is elhiszitek az SZDSZ-nek?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.31. 08:28:11

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Húha, akkor gyorsan át kell operáltatnom az arcomat valami jetű-szerűvé.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.31. 08:30:06

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Ja igaz, te nem tartozol közéjük.:P Basszus, angol sört akarok inni...:(
Vastagbőr nélkül meg úgysem fogod kibírni, túl mazochistának tűnsz.:P

SheronComb 2009.01.31. 08:53:09

Felhívnám minden polgártársam figyelmét, aki holnap részt vesz a miskolci tüntetésen, hogy még véletlenül se legyen nála papírgalacsin, mert az súlyos szankciókat vonhat maga után!

HZ323F · http://www.hotdog.hu/user_prof.hot?user_id=33417 2009.01.31. 09:17:10

Végre egy tapasztalt rendfenntartó, aki ki meri mondani a súlyos valóságot. Előre is sajnálom, hogy nem sokáig lesz a pozíciójában, mert gyanítom, a kedves jogvédő szervezetek, bulvár, és egyéb politikai nyomás miatt, egy ilyen "rasszistának" távoznia kell.
Én támogatom a kapitányurat! Ki van velem?

SheronComb 2009.01.31. 09:20:31

@HZ323F:" Előre is sajnálom, hogy nem sokáig lesz a pozíciójában"

Már kirúgták!

AsgardV 2009.01.31. 11:56:23

Whoa, látom néhányan jól megsértődtek. Úgy látszik rosszul fejeztem ki magam. Sajnálom. Így persze az - egyébként releváns és elgondolkodtató - kommentem lényege nem nagyon ment át.... :)

ozirisz · http://el-maszat.blog.hu 2009.01.31. 11:57:01

Emberek, nem lehetne Pásztor mellett valamilyen szolidaritási aláírásgyüjtést vagy mittudoménmit kezdeményezni? Tököm tele már azzal, hogy ezek a hombárfejű megmondóemberek azt képzelik, lazán szembeszaladhatnak a többség véleményével.

Martian (törölt) 2009.01.31. 14:17:26

Annak idején a kriminalisztikának külön irányzata volt a cigánybűnözés, a jellegzetességeinek nyilvántartása, kutatása...

csodalámpa 2009.01.31. 16:09:29

@Martian:
jah, anno Moldovát is támadták....a rendőrős könyvéést, mert le merte írni - még az átkosban - hogy van cigánybűnözés....írta, hogy voltak C-vonalon dolgozó rendőrök, etc....mostmár PC-k vagyunk....

F. T.- (törölt) · http://www.metacafe.com/watch/2123225/ 2009.02.01. 16:57:48

Gyermekeim!
Ami itt a napokban történt, abban nincsen semmi meglepő. Ki van ez találva. Az utóbbi napok híre ugye a miskolci rendőrkapitány, és a cigánykérdés körül forgott. Az első reflexből adott ball reakciót ismerjük, nagyrészt a teli torokból kiáltott "RASSZISTAAA!!" fejezi ki legjobban. Aztán a széleskörű tiltakozására ezek a gerinctelen senkiházik visszakozni kezdtek, és már csak szerényen "szerencsétlen kijentésről" kezdtek susmusolni. A zsIndex alázatosan asszisztált az ügy elmaszatolásába: gondolom észrevettétek a napokban egy a cigányokkal vagy a miskolci üggyel kapcsolatos blogot nem linkeltek a főlapra, inkább ilyen jelentéktelen hülyesgeket: amit elhallgatunk az nem létezik.
A ballib propagandagépezet nagyon ügyes: pontosan tudták, hogy a multikulturalista dogmáik körülbelül párezer magát okosnak hívő ütődöttön kívül senkit se érdekelnek az országban, így inkább szemérmesen elkendőzték az ügyet.
Aztán a ballib proaktívan beavatkozott: ne a cigányokról beszéljenek az emberek, mert azon a terepen csak kiütéses vereséget szenvedhetünk, beszéljenek inkább az n-edig programcsomagról, amiből valszeg semmi se lesz (és ha nem, azt is rákenik gonosz fideszre), és mintha nem lenne teljesen mindegy hány fős a parlament, ha megkéselnek az utcán, és eltűnik a nemzet. Ja, hogy még tetézzük: Gyurcsány, mint hős lovag, karjaiban viszi ki a kormányszóvivőt.
Nesze paraszt, zabálj!

kenájkikit 2009.02.02. 07:45:39

Azért ez megint jellemzi ezt az országot. Valaki kimeri mondani, hogy cigány ráadásul úgy, hogy minden elkövető az a cigány, akkor ő takarodjon, a cigányönkormányzat meg lenyilatkozza, hogy ez félelmet kelt bennük, minden elkövető cigány és ők félnek hábazmeg neeee, a Gyurcsány papa meg sajtótájékoztatón közli, hogy neki hányingere van a cigányozástól, hánekem meg attól van, hogy hátarfordítanak és úgy csinálnak mintha nem lenne cigánybűnözés, pedig van ez egyértelmű, csak sokan még mindig ott tartanak, hogy: azé me' cigá' vagyok. Nevetséges.

süti beállítások módosítása