Skip to content


       Szűrés lista

Tizedére esett vissza a bűncselekmények száma Borsodban

Balfaszok.

Dilettáns balfaszok.


Hölgyeim és Uraim! 

Csoda történt!


A magyar rendőrség és a miniszter döbbenetes felfedezést tett.

Ha több a rendőr az utcán, kevesebb a bűncselekmény. 

Egyszerűen el sem hiszem. Abszurdisztán. Még jó hogy ez a szakmájuk.

Hány külföldi példát hoztak már erre az aprócska ok-okozati összefüggésre évről-évre? A rendőr az íróasztala mögött, ahogy egy tonna jelentést gépel, nem növeli a közbiztonságot és a közbiztonság "érzetét". Mert a kettő nem ugyanaz, de mindkettő fontos dolog. Nem mindegy mik a számszerű felderítési, elfogási adatok, és ebből mi csapódik le a lakosokban ..

Hétfő óta 80-al (!) több rendőr szolgál kint az utcákon egész Borsod megyében, és tizedére esett vissza a helyszínelést igénylő bűncselekmények száma! nyolcvan rendőr. 1  egész megyére, nem csak Miskolcra!




















Vagyis megyénként 80 (!) rendőr elég lenne a jelentős javuláshoz. Sőt, az eleve jobb közbiztonságú megyékben még kevesebb. Tényleg plusz 1000-1500 rendőrön múlik az egész ország közbiztonsága?  A 45 000 (!) rendőrből miért nem lehet kivezényelni ezt a plusz 1000-1500 rendőrt az utcákra? Vagy felőlem katonák is állhatnak utcasarkokon, a 20 000 magyar katona végre tehetne valamit a hazáért (itthon is). Ahogy Olaszországban is történt.

Címkék: rendőrség

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr79926927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molaris 2009.02.08. 11:32:44

Csak ízelítőül:
Szabó "Sonka", a 2 Bartalos, Tojás, Stílus, a 2 Kutya, Skali, Ambri, Hanó Miki, Budai Feró és jómagam nem hiszem, hogy hagytunk volna élőt a mocskok közül.

Mr. Acid 2009.02.08. 11:47:22

"Egyelőre biztosat nem lehet tudni, mi volt a késelés indítéka, de a legvalószínűbb feltételezés, hogy Cozmát összekeverték valakivel. A banda egy nagy darab embert keresett - aki már nem volt ott -, akivel még pénteken vesztek össze, és vasárnapra virradóra akarták az ügyet rendezni."

Forrás: sportgeza.hu/kezilabda/2009/02/08/leszurtak_a_veszprem_valogatott_keziset/

Carnivora (törölt) 2009.02.08. 11:49:41

itt már lassan szabályos progrom zajlik a magyar lakosság ellen a kisebbség részéről ...

Romániában természetesen nincs hírzárlat, ők közlik, hogy roma társaság támadt rá a szórakozó kézisekre, akik egyik csapattársuk gyermekének születését ünnepelték. A meggyilkolt Marian Cosma a menyasszonyával táncolt, amikor a romák kiszemelték, és meg akarták szerezni maguknak a hölgyet.

A román lapok linkjei:
www.sport.ro/handbal/tragedie-in-handbal-a-murit-marian-coazma.html

www.gsp.ro/sporturi/handbal/marian-cozma-a-murit-in-ungaria-injunghiat-in-inima-122512.html

Carnivora (törölt) 2009.02.08. 11:52:14

NSO-fórum:


lampardfun
2009-02-08 10:38:13 #239

Nah figyeljetek elmondom mi volt. Most derült ki hogy unokatesóm férje is ott volt,(nagyon jóba vannak iváncsikékkal)
Nah szoval. ivancsik gergő, sesum, pesic cozma és unokatesóm férje elmentek egy helyi discoba ami egyébként egy jóhirű egyáltalán nem putri disco, megünnepelni gergő kisfiát..Este 11 körül beállitott 15 cigány és belekötött cozmaba hogy ha olyan kemény menjen ki az utcára verekedni..cozma nem kart de kirángatták. Akkor előkerültek a KARDOK meg a kések és cozmat agyon szurkálták, sesum pedig kiakart menni neki segiteni, de agyonrugdosták szószerint.Pesic is kiment, őt is összeszurkálták. Balázs(unokatesóm férje) és gergő bent maradtak a szorakozohelyen. És hivták a mentőket. A 15 cigány 3 autoval eliszkolt. '0 perc mulva kiért 3 mentő és nem vitték korházba mint azt itt irják HANEM ott probáltá ujraéleszten cozmát ám ez nem sikerült. Pesic és sesum az intenziven van, balázs barátomat lelki trauma érte, gergő pedig elsem hiszi a történteket. Remélem nincs több kérdés. mindenki vonja le ebből amit szeretett volna...


no comment.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.08. 11:58:57

@Carnivora:

Ez horror.
Ha barátnője tényleg ott volt bármelyik fiúnak is (mert 26 évesen még csak fiatal srácok, akik előtt ott az élet, a szerelem, a gyerek, az egész világ!!), akkor olyan sokkot kaptak, amiből sose fognak kigyógyulni teljesen.

Carnivora (törölt) 2009.02.08. 12:05:33

HÍR TV-n nem kényeskednek bemondták, hogy cigány banda volt nem, mint a szaros libsi-balos médiában ...

Mr. Acid 2009.02.08. 12:12:23

Tényleg be kellene vetni a katonaságot. Katonai járőrök kellenek, akik bárkit megmotozhatnak, bárkit igazoltathatnak. S egy BTR-t nem hinném, hogy megtámadna a cigány banda...

DArchAngel 2009.02.08. 12:19:17

Emberek, erre már nem találok szavalat, annyira elkeserítő. És semmi sem fog változni, szokás szerint.

Ilyenkor kurvára remélem, hogy legalább pokol van, és az ilyen rohadékok oda kerülnek, hamár itt élhetik a világukat, mint Marci hevesen.

Tehetetlennek érzem magam, és tudom, hogy holnap akár én is lehetek az áldozat...

grupi 2009.02.08. 12:26:10

Szart sem ér az egész borsodi rendőrségi story.
Kurvára nem megoldás a gyurcsányi rendőrség ideglenes ide-oda pozicionálása.
Aktuális példa, a veszprémi játékosoknak cigányok általi megkéselése.
Ebben kőkeményen benne a hibás politika, a mai gyurcsánista vezetés, a kudarc, a pénzügyi erkölcsi és morális válság, az aljas szoc-lib irányultság, és minden maszopos bűneset.
Draskovicsnak, és bandájának gyurcsánoytul, veresestől és rendőröstűl azonnal távoznia kell.
A cigányokat meg ki kell űzetni eme számukra paradicsomi állapotokat jelentő édenből.

Carnivora (törölt) 2009.02.08. 12:27:30

Két fiú késelt meg egy férfit a főváros X. kerületében, egy Székfűvirág utcai lakásban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese vasárnap az MTI-vel.

Kormos Endre a szombat este történtekről elmondta: előzetes szóváltás után egy 12 és egy 18 éves fiú megkéselte a 31 éves dorogi férfit, akit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. A fiatalokat a rendőrök később elfogták, ellenük életveszélyt okozó testi sértés miatt indítottak eljárást.

molaris 2009.02.08. 12:28:03

@Carnivora:
Akkor már itt tettenérhető a csusztatás( nem pol. korr. módon), mocskos hazudozás. Nem a csapat volt ott, csak 5- en a csapatból. Mindjárt más a leányzó fekvése. De azt megkérdeném, miért nem EGYÜTT indultak be a fiúk? Azt hitték, hogy szép, sportszerű beszélgetéssel meglehet győzni a pannon puszta, elkapatott, hipózott próbanégereit?

Nem értenek ezek másból, mint az öklök erejéből. Aztán meg inkább legyek hír, mint elrettentő cigánygyilkos, mint gyászjelentésben főszereplő.
Azt is meg kell jegyeznem - mert előfordult az életemben-, hogy a rendőrség sem igen érti meg, miként fordulhat az elő, hogy egy szál magyar félholtra ver 8 cigányt. Ez legyen az ő bajuk. Viszont az tény volt, hogy mind, egyhangúan állították, hogy egyedül voltam. Na a kékruhás barmok akkor kezdtek respektálni.

Watchman 2009.02.08. 12:29:10

@Carnivora: És mindenki levonja a maga következtetését... Az ország 99% szomorúan tapasztalja, hogy vidéken a rendőrség nem tud korlátot szabni egyesek viselkedésének... A maradék 1% meg, hogy a románok is rasszisták, mert lám ők leírják kerek perec, hogy a réti néger oldotta meg ilyen kulturáltan a nézeteltérést... A 99% majd kussol, mert nem akar rasszista lenni, az 1% meg kap pár milliót, hogy végre eredményesebben harcoljon az ordas eszmék ellen.
Érdemi intézkedés persze nem lesz, minden elmerül a "van-e cigánybűnözés" ill. "ki szabad-e mondani, hogy cigány az elkövető" kérdések mocsarában. És nem az a lényeg, hogy cigány szúrt-e vagy sem, vannak ugyanilyen kultúrember magyarok is... hanem, hogy egy tabutéma miatt tuti biztos, hogy az érdemi intézkedés lehetetlen...

molaris 2009.02.08. 12:37:22

@Mr. Acid:
Hidd el, hogy az a névsor , akiket leírtam , most összegyűlve sem maradna szégyenben, pedig már mind 50 fölött vagyunk.

Az első kettőt kell úgy pofánverni, hogy nyikk nélkül fogjon földet. Onnan a többi, elrohan Mohácsi Vikikéhez, hogy két magyar elkezdett öldökölni 30 dakotát.

Csak ez a mocskos álliberális banda hirdeti, hogy simogatni kell őket.
A simogatással egyetértek, viszont közben szívlapát lesz a kezemben. Nyugodj meg, itt a kerületben, amikor összegyűlik a banda országos gyűlésükre, nics zajongás. Pillanatok alatt összeugrana a környék iparossága, és rendbe tennénk az egójukat.

Thulsa Doom (törölt) 2009.02.08. 12:37:46

Jó lenne már észrevenni, hogy a cigányság nem egy népcsoport, hanem egy embernek kinéző parazita faj.
Ezeket súlyos hiba emberként kezelni.
Ezek csak az erőből értenek.

Statárium és tűzparancs. Ez az egyetlen megoldás.

mind2 (törölt) 2009.02.08. 12:45:42

Sziasztok ! Komolyan fizikailag rosszul lettem, mikor meghallottam... akkora pofájuk lett itt az utolsó 7 évben, hogy azt hiszik, nekik mindent szabad. Nagyon remélem, hogy a szerbeknél meg a horvátoknál felgyullad egy két putri. Ez a tehetetlenség, ez borzasztó. Unokaöcsém veszprémi, nekik a csapat a büszkeségük, ..mindenük. Sírt.

Mr. Acid 2009.02.08. 12:47:15

@molaris:
Elhiszem, de sajnos a vidéki kis falvak egyértelműen az ő játszóterük. Az ottani egy darab darab körzeti megbízott meg örül, ha nem őt ölik meg. Ráadásul ez a réteg hétvégén pedig beszabadul a vidéki kis- és közepes városokba, s hát látszik ennek az eredménye...
Ráadásul bandákban járnak, s egy egyszerű "magyar" embernek nincs sok esélye, ha a sötétben összetűzésbe kerül velük.

Mr. Acid 2009.02.08. 12:50:21

Külön felhívnám arra a figyelmet, hogy ez a banda azért ment be a szórakozóhelyre, hogy ott összetűzzön valakivel. Előre eltervelten, bátorságát összegyűjtve a 30 ember kardokkal, késekkel felfegyverkezve nagy merészen megtámadta a bent tartózkodó társaságot.
Mi ez, ha nem lincselés?

mind2 (törölt) 2009.02.08. 12:52:34

Nálunk az egyik szórakozóhelyet kétszer verték szét. Aztán a tulaj szerződtette a helyi kempó egyesület pár oszlopos tagját. Egy hónap kellett, és rend lett. Persze ehhez az is kellett, hogy a rendőrök is szeressék a sportolókat.:)

Thulsa Doom (törölt) 2009.02.08. 12:55:10

@molaris:

Hiába mentek volna ki akárhányan, ha a tetvek kardokkal voltak felszerelve.
Ráadásul ezek már fel voltak készülve a balhéra, hiszen azért mentek oda. Ezek nem verekedni akartak, hanem gyilkolni. Ilyen helyzetben semmi esélye a védekezőnek.

Lem 2009.02.08. 13:07:00

A Hír-Tv azt mondta a hírekben, hogy a kézisek a pultos nő segítségére siettek, mert a társaság nem akart fizetni és bántalmazták a pultos nőt.

mind2 (törölt) 2009.02.08. 13:09:31

@reconquistador: így van, szemtanú veszprémi írta a chat-en ( MKB Veszprém ) hogy kigyúrt kancigányok voltak :(

grupi 2009.02.08. 13:15:40

A mocsadék cigányok késekkel, kardokkal a magyarok ellen, mi pedig még papírgalacsint és tojást sem vihetünk, mert lassan már ezért is csak minket büntetnek.

Tassadar 2009.02.08. 13:34:45

Elég szomorú a helyzet, lesz valami megemlékezés Budapesten?

Arkhimédész 2009.02.08. 13:36:27

Büntetőjogi módosító indítványaim:

1. A büntethetőség korhatárát le kell szállítani 10 évre!

2. A bűnelkövető 10 év alatti gyermekek egyszeri figyelmeztetést követő elválasztása a korábbi környezetétől!

3. A meghiúsult bűnelkövetés ne legyen enyhítő, vagy felmentő körülmény! Már a bizonyított szándék is jelentsen büntethetőséget.

4. A 20000Ft-os értékhatárt el kell törölni!

5. A törvénnyel való összeütközés jelentse a szociális védőhálóból való azonnali, automatikus kikerülést!

6. A csoportos elkövetés legyen súlyosbító körülmény!

7. Ha a csoporton belül nem azonosítható be a tettes, (mert tagad mindegyik), akkor a csoport minden tagját úgy kell kezelni, mintha ő lett volna a tettes!

8. A börtönök számának megnövelése, és párhuzamosan komfortfokozatuk csökkentése.
(Ne akarjon senki azért bekerülni, mert ott enni adnak és meleg van, és ne kerülhessen ki onnan senki kigyúrt "terminátorként, aki már nem fél semmitől, sem Istentől, sem Embertől.)

9. Az arányos önvédelem elvének hatályon kívül helyezése, a holnapi helyzetnek megfelelő újradefiniálása!

10. A rendőrség megerősítése, a katonaság felkészítése a várható feladatokra.

11. Éjszakai kijárási tilalom bevezetése egyes azt kiérdemlő körzetekben.

12. Végezetül minősített és egyértelmű esetekben a halálbüntetés visszaállítása!

A föntiek mellett viszont nagyon meg kell becsülni a becsületes munkából megélni kívánó szegényrétegeket! Bármilyen népcsoporthoz, vagy kultúrkörhöz való tartozásra tekintet nélkül!

ui:

Nem vagyok jogász, az esetleges pontatlan szakszertlen megfogalmazásokért elnézést kérek. Várom ugyanakkor a kiegészítéseket, az előremutató pontosításokat!

Carnivora (törölt) 2009.02.08. 13:37:00

"A gyászunkat, a tiszteletünket kell most kifejezni, nem szabadulhatnak el az indulatok, még akkor sem, ha az emberekben jogos felháborodás gerjed" - fogalmazott a polgármester.

Debreczenyi János közölte: a városházára és a Veszprém Arénára kitűzték a gyászlobogót. A polgármester - szavai szerint - "elkeseredett", mert Veszprém a "béke szigeteként" volt mindig ismert, ebben a városban a közvéleményt megrázó, különösen súlyos bűncselekmény rég nem fordult elő.

Debreczenyi János elmondta: a bűnesetről vannak belső kamerás felvételek. Információi szerint egy nagy túlerőben lévő társaság Marian Cozmát - aki békésen táncolt egy lánnyal - minden előzetes szóváltás nélkül kirángatta a bárból, majd az utcán mellbe szúrták.

A segítségére siető Ivan Pesic kapust hátulról vesén szúrták, Zarko Sesumnak, a klub irányító játékosának pedig súlyos fej- és szemsérüléseket okoztak.

A polgármester hangsúlyozta, hogy az önkormányzat mindhárom sportoló családjának anyagi segítséget nyújt. Közlése szerint Marian Cozma, Zarko Sesum és Ivan Pesics szülei, testvérei, rokonai útban vannak már Veszprém felé.

A helyszínen tartózkodik Navracsics Tibor, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője is, aki az MTI-nek elmondta: megrendült a szörnyű bűntett miatt, rettenetes, hogy Veszprém belvárosában ilyen megtörténhetett. Pótolhatatlan veszteség érte az európai hírű veszprémi kézilabda klubot - tette hozzá.

belfold.ma.hu/tart/cikk/aa/0/36615/2/kekhirek/Kepek_Gyaszol_a_varos__Valsagtanacskozas_Veszpremben_a_megkeselt_kezilabdasok_miatt

mind2 (törölt) 2009.02.08. 13:37:38

Frissítés (febr. 8. 13.07): 1.) Egy szemtanú beszámolója (kis javítással): "Szeretném részletesen összefoglalni az egész helyzetet. Több éve járok szórakozni erre a szórakozóhelyre és kijelenthetem, hogy egy teljesen normális, kulturáltan szórakozni tudó réteg kedvelt szórakozóhelye volt ez klub. Az elmúlt 5 évbe, mióta idejárok, soha egy verekedést nem láttam, max egyszer egy pofon elcsattant, de ennyi. Tegnap este is egy szokásos bulinak indult, ugyan azok az arcok, ismerősök, barátok. Fél 1 fele megjelentek a veszprémi kézilabdázók is, de ez egy természetes jelenség volt, mivel ez egy általuk is gyakran látogatott hely volt. Mindig jól el tudtak vegyülni discoban, tehát soha nem voltak nagyra magukra, hogy ismert sportolók, soha nem nagyképűsködtek. Sőt nagyon közvetlenek voltak (ha ez ember leállt velük beszélgetni akkor gyakran meghívták 1-1 italra), szóval egy szimpatikus társaság benyomását keltették mindig. Fél 2-2 tájékán mikor kimentem az illemhelyre, akkor a beléptetőnél ott ált kb 15 db nagydarab, kigyúrt, kockafejű, barátságtalan kinézetű cigány. Ekkor meg is jegyeztem magamnak, hogy ha ezen az estén nem lesz verekedés, akkor soha (de eszembe sem jutott az, hogy itt majd a kés kerül elő). Lementek a zsúfolt szórakozóhelyre, aminek az lett a vége, hogy többen inkább elhagyták a helyet. Ismerőseim megrökönyödve kérdezték tőlem, hogy honnan került elő ez a társaság, mert soha senki sem látott még ilyet Veszprémben (ezt nem mellébeszélés, mivel évek óta a szombat estéim nagy részét Veszprém vmelyik szórakozóhelyén töltöm, és én sem láttam őket sohasem). A cigány társaság látva a szűkös helyet felmentek az emeletre, ahol egy koktélbár van, majd 3 óra magasságában ismét lejötték a picében található disco részre, ahol szinte egyből belekötöttek a pult környékén állókba és így a MKB Veszprém kézilabdázóiba is. A filmekbe illő verekedés egyből kialakult: ordibálás, székdobálás. Ütöttek mindenkit aki épp ott volt. Ekkor a villanyt felkapcsolták, zene leállt majd megpróbálták szétszedni őket. Ezek után kimentek az utcára és kint folytatódott a verekedés. Majd jött a barátom és mondta hogy a Kozmát kint az utcán a bejárat előtt a CIGÁNYOK SZÍVENSZÚRTÁK és ott fekszik az útesten. Mikor kimentünk, már ott voltak a mentők, akik több perce élesztették újból, és a rendőrök kérdezgették ki az embereket.
A konkrét esetet nem láttam, amikor leszúrták, de az előzmények alapján egyértelműen kijelenthető hogy a 15 fős CIGÁNY társaság a tettes. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a szórakozó hely meg az utca, ahol leszúrták Kozmát, az is be van kamerázva.
Most már csak remélni tudom, hogy tetteseket elkapják és elég nagy lesz a társadalmi felháborodás és a nyomás ahhoz, hogy a rendőrség, politikusok és mindenki őszintén és határozattan kimondja, hogy itt igenis cigányok voltak, és itt az országban komoly baj van a cigánysággal és ez így nem mehet tovább. Nagyon csalódott lennék akkor, ha minden ***os kisebbségi szervezet nyomására ezt az ügyet elbagatelizálnák és egy átlagos szórakozóhelyi késelésként állítanák be, mert ez nem az volt. Itt konkrétan lejött egy cigány társaság, oda ahol korábban soha nem volt balhé, és egyből verekedést provokáltak, és MEGÖLTEK egy és súlyosan megsebesítettek két köztiszteletnek örvendő élsportolót."

Tassadar 2009.02.08. 13:40:24

Carnivora
Roppant kínos... Most megtanulják mi a különbség egy békés Magyar Gárda és aközött amit vizionáltak helyette, remélem kinyírják az összest aki részt vett a támadásban.

"Frissítés (febr. 8. 13.20): A legújabb hírek szerint Zarko Sesum megvakult az egyik szemére. Térlátása nem lesz, azaz játszani soha többé nem fog tudni. Köszönjük, cigányok!"

Carnivora (törölt) 2009.02.08. 13:42:40

szentkoronaradio.com/belfold/2009_02_08_ciganyok-keseltek-meg-a-kezilabdasokat

"Egy neve elhallgatását kérő szemtanú elmondása szerint a Patrióta nevű szórakozóhelyen mulattak kézilabdásaink, mikor a cigányok a pultos lánynak egy ütés következtében eltörték az állkapcsát. A veszprémi játékosok a nő védelmére siettek, miután székek repkedtek, üvegek törtek, majd a konfliktus a szórakozóhely előtt folytatódott. Itt szúrták le a három játékost, kik közül a román légiós Marian Cozma meg is halt. A konkrét eseményről szóló információnkat a rendőrség még nem tudta megerősíteni."

Carnivora (törölt) 2009.02.08. 13:50:53

Társadalmi vagy bűnügyi kérdés Cozma halála?

Jellemző a mai magyar társadalmi, politikai és közéleti helyzetre, hogy ha az ember újságíróként pontosan tájékoztat, már akkor is félnie kell. Nos, Kedves Olvasóink! Maradjunk a tényeknél: elvesztettünk egy remek sportolót! Marian Cozmát egy 30 fős, romákból álló csoport gyilkolta meg vasárnap hajnalban.

Ha a „mély nevelési célzattal működő” kereskedelmi televíziók híradói szinte minden egyes kiadásukban kiemelt helyet szentelhetnek annak, ha egy kisebbségi magyar állampolgárt bármilyen jogi bántalmazás ér, akkor kérdem én, miért kell, nekünk, pusztán pontos tájékoztatásra törekvő újságíróknak attól félnünk, hogy „eltitkoljuk” a nagyközönség elől azt, ami márpedig van!?

Sportújságíróként elhihetik, hogy csöppent sem ez a legkellemesebb téma, melynek kapcsán „tollat ragadtam”, de a vasárnap hajnalban történteket elemezvén sportszakmának helye nincs, az embernél egész egyszerűen „elszakad a cérna”. Azt is írhatnám, hogy „kinyílik a bicska zsebében”, mint annak a több tucat tevékeny polgártársunknak, akik - Mocsai Lajos mester szavait idézve - „a fél veszprémi kézilabdacsapatot kivégezték”.

Az, hogy ebben az országban egyeseknek csak jogai vannak, kötelezettségei nincsenek, már régóta köztudott tény. Az viszont, hogy csak előbbi csorbulása kap publicitást, utóbbi elmulasztása nem, mélyen felháborító! És nem azért, mert a magyar ember nacionalista vagy fasiszta, vagy fajgyűlölő (sorolhatnám még azt a sok jelzőt, amellyel engem is illetni fognak egyesek ezen cikk elolvasása után), hanem azért, mert egészen egyszerűen a statisztika ezt bizonyítja: igenis van cigánybűnözés Magyarországon! Eléggé morbid, hogy egy román állampolgárként a magyar nemzeti csapatba vágyó klasszis sportolónak (mondhatni példaképnek, mert a modern korban a sportolók a hősök) kell meghalnia ahhoz, hogy a magyar társadalom egyik legnagyobb problémája kapjon végre némi nyilvánosságot. Még mielőtt valaki félreértené, nem szabad általánosítani (fehérgalléros bűnözés is van, mégsem adócsaló minden egyes milliomos), de vegyük már észre, egyes politikai-társadalmi-gazdasági problémák az élet minden területén veszélyeztetnek bennünket!

Az pedig, hogy főszerkesztőként nekem kell jóváhagynom a félve igazat írni akaró szerkesztő szándékát, nevezetesen, hogy most akkor „le merje-e írni, hogy román hírforrások szerint – melyeket mellesleg a magyar rendőrök is megerősítettek – romák voltak a tettesek”, mélyen tükrözi a jelenlegi magyar helyzetet. Mocsai Lajosnak igaza van: „Egészen egyszerűen döbbenet, érthetetlen, felfoghatatlan, ami ebben az országban folyik!”

Kedves Olvasóink! Önök szerint társadalmi vagy bűnügyi kérdés Cozma halála? Merthogy sajnos sportszakmai nem, annyi bizonyos...

Szűcs Tamás

irrelevant 2009.02.08. 13:54:47

@Tassadar: Reméljük, hogy ez nem végleges károsodás...

Mr. Acid 2009.02.08. 14:01:55

"Rácz Jenő, a veszprémi kórház főigazgatója elmondta: Sesum nem szenvedett sem szemsérülést, sem pedig koponyatörést, az arccsontja viszont eltörött. Allapotától függően hétfőn vagy kedden újabb, rekonstrukciós műtétre kerül sor. A szerb játékosnak vélhetően az erős fejbe rúgás miatt volt kettős látása, ám maradandó sérülése nem lesz."

www.nemzetisport.hu/kezilabda/tragedia-arccsonttoressel-mutottek-meg-vasarnap-zarko-sesumot-220690.html?

Carnivora (törölt) 2009.02.08. 14:06:15

www.youtube.com/watch?v=jprLvrlV-40 ez a csorda már máskor is belhézott ... ennyit arrók ki kit nyom el ebben az országban ...

mind2 (törölt) 2009.02.08. 14:14:11

@Carnivora: ez nagy lenne, remélem átlépik a határt, és levadásszák mind a 15-öt. Embervadászat. Mondjuk a szerbek se meg a horvátok se a szívbajosságukról híresek.... keményebb nép nincs is Európában mint ők. a cigányok most - ahogy mondod - nagy szarba nyúltak.
Fogalmazhatnék úgy is : elindult a visszaszámlálás.
A töke tele van már minden közép - európai országnak velük.

Roxvox 2009.02.08. 14:26:21

@Prinzessin Erbsen:
Borsodban nem lehet kapni barnasört? :)))

Roxvox 2009.02.08. 14:28:24

@mind2:
Remélem a szerbek hamarabb megtalálják őket mint a rendőrök! :(((

Mr. Acid 2009.02.08. 14:28:51

"A kormány döntése értelmében kétmilliárd forint többlettámogatást kap a rendőrség - közölte a kormányszóvivő a kabinet vasárnapi soron kívüli ülése után.

Daróczi Dávid hangsúlyozta: a döntésnek nincs köze a szombat éjjel Veszprémben történtekhez, de nem független az elmúlt hetek eseményeitől."

Forrás: www.hirszerzo.hu/cikk.ketmilliard_tobblettamogatas_a_rendorsegnek.97005.html

Már drazsé is érzi, hogy baj van... Persze, nem az utóbbi napok történései miatt jön az a kétmilliárd, mi?

mind2 (törölt) 2009.02.08. 14:30:48

Ez egyébként rohadt jellemző rájuk : minden ok nélkül ütni, szúrni.... a vérükben van :(
Hiába vagy 100 kiló, meg csupa izom. Ők orvul támadnak. Ennyi.

www.youtube.com/watch?v=z0nMp80UDvw&feature=related

Spielberg 2009.02.08. 15:20:11

@Prinzessin Erbsen: Azér ez megint nem igaz, de majd a helyiek úgyis kikérik!
Látjátok, mekkora faszok ezek a cigányok? Látják, hallják, hogy mindenki fasza tele van velük, de nem kushadnak, hanem agresszívan támadnak. Ne lepődjön meg az a faszszopó HAladár se, ha kötélre kerül! Szerintem elfogyott a cérna.

grupi 2009.02.08. 15:23:37

@Arkhimédész:
Szorgalmazom, támogatom !

Carnivora (törölt) 2009.02.08. 15:30:23

marosy - 2009/02/08 - 15:20

Mindenki megbukott

Figyeljétek meg Gusztos fejét... Véleményem szerint hasonlít egy faszfejhez.

www.gusztos.hu/

Nem túl népszerű ez a Péter , és egyetlen egy híve van.

Spielberg 2009.02.08. 15:32:51

nol.hu/belfold/biztonsagi_kamera_rogzithette_a_veszpremi_gyilkossagot
külön kiemelném a szemforgató "A megmozduláson elhangzottak rasszista bekiabálások, amelyek szerint a bűncselekmény elkövetői roma származásúak voltak. Ezt a hírt egyébként a rendőrségi szóvivő kérdésünkre nem kommentálta, ugyanakkor a szurkolók többsége - ellenőrizhetetlen forrásokra hivatkozva - kész tényként kezeli." mondatot.
Rendőröknek parancs kiadva: ha dzsipó öl, az titok!
KAPD BE DRAZSÉ!

Tündér_Lala 2009.02.08. 15:54:08

"Mély megdöbbenésének adott hangot a kormány." "Az SZDSZ részvétét fejezi ki." Miközben a rég esedékes intézkedések elszabotálása, illetve a jelen helyzet előállítása és fenntartása az ő bűnük. Kurva annyukat! Ki kell jelenteni : neünk is jogunk van megvédeni magunkat!

Carnivora (törölt) 2009.02.08. 16:02:49

Az ETO egykori válogatott játékosát Iváncsik Mihályt a kisalfold.hu Veszprémben érte el telefonon:

"Éppen a fiáméknál vagyok, szombaton este megnéztem a Balatonfüred elleni meccsüket, ezt követően mentek el a szórakozóhelyre a srácok. A győzelem mellett az unokám születését is ünnepelték a fiúk, és ekkor történt a tragédia. A fiaim, Gergő és Tamás is ott voltak a helyszínen, de egy másik helyiségben, amikor Cosmára és több társára rátámadt egy 20-30 fős roma banda."- mondta a kisalfold.hu-nak Iváncsik Mihály. "A gyerekek többször jártak más ezen a helyen, de ezzel a társasággal még soha nem találkoztak. Úgy vélik kerestek valakit, és belekötöttek Cosmáékba. A veszprémi kézilabdások rendszeresen buliznak együtt, de soha semmilyen balhéban nem voltak benne. Egyszerűen rosszkor voltak rossz helyen. Szörnyű tragédia ez, amelynek sehol a világon nem szabadna megtörténni. Cosmát személyesen ismertem, gyakran járt Gergőékhez, jó barátok voltak."

kill004 2009.02.08. 17:38:50

www.hirextra.hu/hirek/article.php?menu_id=2&cat=9&article_id=121245

"A kegyetlen, indokolatlan gyilkosság áldozatává lett Marian Cozma csapattársának, a szintén élet-halál között levő Zarko Sesum szerb kézilabdázónak édesapja komoly erőkkel tart Veszprémbe, hogy bosszút álljon a fián esett könyörtelen támadáson.-"

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.08. 17:41:07

@Spielberg:

Ha magyarok lettek volna a gyilkosok, azt már tudnánk, illetve bőszen cáfolnák a szárnyra kapott híreket. A hallgatás belegyezés. Cigányok voltak, de nem szabad kimondani. Drazsé meg az egész banda, aki engedte idáig fajulni a helyzetet tulajdonképpen társtettesek. Rohadékok.

Mr. Acid 2009.02.08. 17:42:08

Na, ide is beírom: Már a Népszabóság szerint is romák voltak.

nol.hu/belfold/leszamolasba_keveredtek_a_veszpremi_kezilabdasok

Spielberg 2009.02.08. 17:48:53

@laspalmas: csak az az aggodalmam, hogy ez sosem fog megváltozni. épp a fidesz indít dzsipót az EP listán, beültették Farkas Flórit a parlamentbe, stb. ha jövőre ők jönnek, mi változik???? mi változhat????

Tarackos Sül (törölt) 2009.02.08. 18:00:29

@kill004:

Szívből remélem, hogy kitakarítják a putrit.

picur3ka 2009.02.08. 18:07:13

Oh, anyam borogass! elindulnak az arkanok es a roman miniszterium ajanl valami segitseget, le tudja ezt valaki forditani? Mikor koncoljak csotanyt es ToMeG gyilkost?

www.prosport.ro/alte-sporturi/handbal/ministerul-de-interne-sprijina-ancheta-in-cazul-injunghierii-lui-cozma-3881492

Maximio 2009.02.08. 18:54:51

@laspalmas: Egyetértek, a jelen helyzetért nem csak a cigányok felelősek.

Részvétem Marian Cozma családjának, Sesumnak és Pesicsnek pedig jobbulást.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.08. 19:14:54

www.youtube.com/watch?v=K13lRFhCWgc&feature=related
Pár éves felvétel, a képen Miskolc egyik legnagyobb közlekedési csomópontja.
Persze cigánybűnözés az nincs....

Tarackos Sül (törölt) 2009.02.08. 19:18:35

Némileg off, de valamilyen statisztikát a kivándorló magyarokról nem tud valaki? Elég sokan költöznek ki tudtommal, valamilyen demográfiai nyoma nincs? Azért kérdezem csak, mert itt a biliben csak fals híreket hall az ember, ami átmegy a gyurcsány-szitán, azt adják le a tv-k . . .

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.08. 19:35:11

Annyira borzalmas hogy ma a hírek mellé odabiggyesztik Draskovics fényképét, ez egy bohóc szánalmas, kisebb bohóc mint a főnöke mert még ahhoz is egy szar.

Carnivora (törölt) 2009.02.08. 19:49:36

Most tv2 Napló a boxoló gyilkos Rajmund cigány gyerek esete, aki megölt egy magyart csak úgy ...

Carnivora (törölt) 2009.02.08. 19:53:51

Bokám lefosom a gyilkos Rajmund nincsen börtönben ... megöl v.ki egy magyart ugyanúgy élheti az életét tovább ...

Spielberg 2009.02.08. 20:10:58

iskolába jár. nem bánt meg semmit.. beszarok Rajmundon.

Carnivora (törölt) 2009.02.08. 20:12:32

hír tv most

20:05, Vasárnap (február 8.), hírTV

Kontraszt

Carnivora (törölt) 2009.02.08. 20:14:40

Rafael Sándor sárbogárdi lakos, és Sztojka Iván enyigei most mondta Bencze , hogy ezeket körözik ... a nevük is elég magyaros ...

grupi 2009.02.08. 20:17:54

A szoci-, ál-liberális koalíció mint politikai csökevény következménye a segélyezett cigány bűnözés.
Ezért a védettség, a szavak formálása, a cigányság védelme, a szóhasználat visszaszorítása, atények eltitkolása, a szabadlábon védekezés és az összes többi.
A lényeg, hogy nálad ne legyen tojás, nehogy megdobáld azzal az ezért felelős politikusokat.
Mert az már bűn.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.08. 20:23:36

Ezt nem gondoltam volna...ha már a 168 óra is ilyet ír, akkor talán elkezdődik valami.
www.168ora.hu/itthon/nem-polgarhaborut-rendet-akarunk-30678.html

belzebubó 2009.02.08. 20:27:20

@Tarackos Sül: nincs,mert nem kell kijelentkezned.Én is kiváncsi lennék rá.De ki jelentkezik ki? Én több éve nem élek otthon és én sem,mert egy telefon előfizetéshez is kell lakcimkártya,de még a régi bankszámlámhoz is kérik néha.

Minden a hirrel kapcsolatos topicot töröltek az Indexen.Reggel még az ingatlanbedőléses topikot keresték páran,pedig ott szerencsétlenek kértek segitséget egymástól.Közös PSZÁF , pro forma levél fent volt,mert sokan még egy levelet sem tudnak megirni szomorú,de ez van.Reggelre törölték a topikot,mert páran leirták a nyomorukat.
De ma estére az összes topikot ami ezzel a gyilkossággal foglalkozik töröltek.Tisztogatnak rendesen.És nem csak a tv-ben csinálják hanem fórumokon is.Izzot, nem állitom,hogy nem,de ez az eset nagyon betett mindenkinek.

belzebubó 2009.02.08. 20:31:50

@laspalmas: ezt az esetleirást kb. 2 órája irta be egy srác a topikba,nemrég olvastam.Cime: Veszprém-ugye nem igaz.Törölve lett ez is.

irrelevant 2009.02.08. 20:32:41

@laspalmas: Ne légy naiv :) A múlt hétvégén is micsoda lelkesedés volt itt, hogy az index 3 olyan hírt is cenzúrázatlanul lehozott, amiben a cigányok voltak az elkövetők. Aztán másnap jött Munk Vera és az inga kilengése a másik irányba. Ma pedig az index hozza a szokásos formáját. Nem változott semmi.

belzebubó 2009.02.08. 20:42:16

@laspalmas: ne örülj laspalmas,mentsd le!!! a NOL is átirta a cikket.Most már nem arról szól amiről az első verzióban,hogy egyértelmüen a cigányok vitték ki és a "roma társaságból" is "erőszakoskodó társaság" lett.
Gusztos tisztogat?Kiváncsi vagyok a 168 órás cikk ami a topikon elmondottakból áll össze meddig maradhat igy.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.08. 20:43:35

Remélem a két biztosan egyáltalán nem cigány nevű emberkét a szerbek vagy a horvátok sokkal hamarabb elkapják mint a rendőrség, és mivel én tisztelem a cigányok "kultúráját" (látjátok nem vagyok kirekesztő:)) az ősi szokás szerint szemet szemért fogat fogért alapon az egyiket szívenszúrják valamivel a másiknak meg csak verjék le a veséjét....

belzebubó 2009.02.08. 21:01:46

www.police.hu/friss/ves_090208_02.html
Itt a megélhetési bünöző. Veszprém város topikját is törölték.Félnek.Ez már jó jel.Szerintem attól,hogy megint utcára mennek az emberek,mint Miskolcon.

Carnivora (törölt) 2009.02.08. 21:17:11

Tömegoszlatásra 3,2 milliárd, közbiztonságra 2 milliárd
2009.02.08. 16:31 TuRuL_2k2

Durvulnak a magyar hétköznapok: 20-30-an támadnak lapátokkal rendőrökre Hevesen. Vér folyik Veszprémben, válogatott sportolót késelnek halálra. Életveszélyes állapotban kerül kórházba egy férfi, akit egy 12 és egy 18 éves fiú késel meg Kőbányán. (Ez csak három hír az elmúlt 24 órából.)

Mit tesz a kormány? Megszavaz 2 milliárd forintot a rendőrök utcai jelenlétének erősítésére, amit a minisztériumoknak kell kigazdálkodnia.

Amikor 2006 őszén a kormány saját seggének védelméről volt szó, akkor 3 milliárd 160 millió forintot kapott a rendőrség sisakok, pajzsok, testpáncélok, csapatszállító járművek, vízágyúk, kényszerítőeszközök beszerzésére.

reakcio.blog.hu/2009/02/08/tomegoszlatasra_3_2_milliard_kozbiztonsagra_2_milliard

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.08. 21:18:44

ÁÁ egyáltalán nem cigányok....

Carnivora (törölt) 2009.02.08. 21:25:27

Kállai kisebbségi izé isúgy néz Draskovicsra , mint v.mi ufóra :D:D:D m1 :D

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.08. 21:36:07

A kézilabdázó édesapjának tulajdonában van Szerbia legnagyobb vagyonvédelmi és testőrcége, mely jelentős testőrállománnyal rendelkezik. A cég korábbi katonákból - a hírhedt bosnyák-, horvát- és magyargyilkos Arkan testőreiből - verbuvált tagjai felkészített és a gyilkos cigányokhoz hasonlóan kegyetlen emberek. Ezekből állított össze egy 300 fős bandériumot a felháborodott szülő, hogy megbosszulja fiát.
Mindehhez társul, hogy Szerbiának egyes területein még mindig dívik a vérbosszú intézménye, ami más megvilágításba helyezi az amúgy jogosan feldúlt édesapa kijelentését: "Azok, akik megtámadták a fiamat nem fognak egykönnyen elmenekülni előlem. Nem fogok a magyar rendőrségre várni! Háromszáz kommandóssal megyek a fiam támadóiért."

Sok sikert, senki nem fog bánkódni, sőt látogassák meg gusztos perit és a többi "jogvédőt",

belzebubó 2009.02.08. 21:43:59

Jé, a központi bizottság a forradalomtól való félelmében visszahelyeztette a topikot a zindexre.
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=11632397
Itt a másik is aki ellen elfogatóparancsot adtak ki. Háát,nincs közös kuzinunk...

belzebubó 2009.02.08. 21:47:01

@Dexter Morgan78: és közben minden nyelven cimlapon van az összes online újságban.Ez a világ szégyene,nem a lúdtoll...

Carnivora (törölt) 2009.02.08. 21:51:03

A kormány mai bejelentésével (hogy ti. 2 milliárd Ft-tal megemelik a rendőrség költségvetését) kapcsolatban gondolkozzunk el a következőkön:

16 milliárd APEH jutalomra.
7 milliárd bútorra.
2 milliárd a rendőrségre.

kuruc.info/r/35/34929/

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.08. 21:51:49

@belzebubó:
Komolyan ugyanolyan felbaszott idegállapotban vagyok mint mikor meglincselték a tanárt 3 éve. A rohadt kurva anyját az összes szdsz-es meg cigányjogvédőnek, ezeket védik, ezeket??? Egyik lop másik gyilkol, mert tudják hogy lazább elbírálásban részesülnek mert cigányok.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.08. 21:53:22

@Carnivora:
Na igen ez nekem is eszembe jutott. Egyébként meg pofáznak adómorálról mikor 41 milliárddal túlteljesít az APEH?? persze kérdés mennyi ebből az az összeg amit szabálytalanul inkasszóztak meg zároltak, és majd vissza kell fizetni, vagy majd év alatt jóváírják.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.08. 21:56:01

@belzebubó:
Jó példa volt erre valahol olvastam, hogy a srác a kézilabdás kb olyan volt mintha mondjuk egy Dwayne Rooney-t késeltek volna meg. Nem ismerem a kézilabdásokat, de ha ez jó hasonlat, akkor nem csodálom....

belzebubó 2009.02.08. 21:56:24

Gusztos szerint megint ki bukott meg?Gusztos a nagy sportoló.Erre mit mond majd? Munk Vera merre?
Izzik a hangulat ezért töröltek majd a lázadás miatt visszahelyeztek topikokat.Valaminek történnie kell.Draskovics a polihisztornak lassan lépnie kellene,mert tele a nemzetközi sajtó.

Carnivora (törölt) 2009.02.08. 21:57:51

- Maga csak ne sokat kérdezősködjön, mert úgy jár mint a leszúrt kézilabdázó. Itt olyan roma hadsereg van, hogy attól még a helyi rendőrök is félnek, egyikük szájába már dugtak pisztolyt, pedig csak igazoltatott egy vasakkal megrakott autót - így fogadták az indexveszprémet az egyik enyingi kocsmában, ahol olyan hír járja, hogy Marian Cozma és a veszprémi kézisek támadói a településhez köthetők.

www.indexveszprem.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1209:enyingen-rettegnek-arkan-kommandosaitol&catid=94:veszprem&Itemid=799

Magyar valóság 2009.

Spielberg 2009.02.08. 22:03:26

@belzebubó: nekünk se.. egy se a 80 is merősből...

belzebubó 2009.02.08. 22:08:24

Azért abban biztosan befolyásolja a rendőrség tempóját,hogy Arkan szabadcsapatai elindultak.Volt már olyan,hogy a magyar rendőrség és az ügyészség még aznap fényképes elfogatási parancsot kiadott?

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.08. 22:12:52

@belzebubó:
Képmutató és szégyen, minden egyes ilyen esetben ugyanígy kellene tenni, persze fura lenne gusztos petikének hogy minden nap fel kellene háborodni mert tele lenne a sajtó cigány bűnözők fényképeivel.

belzebubó 2009.02.08. 22:19:39

@Dexter Morgan78: az olaszliszkai esetben sincs 3 éve semmi! Azt vizsgálják,hogy Szögi Lajos előbb ütötte a fejét és aztán lincselték vagy forditva.Mert nem mindegy!

Spielberg 2009.02.08. 22:21:52

ennyi:
"Sajnos bárkivel megtörténhetett volna, de akkor egy pár sort kapott volna a diszkóbaleset rovatban. Egy kiváló sportolónak kellett meghalnia ahhoz, hogy országos nyilvánosságot kapjon az ügy."
168 óra

irrelevant 2009.02.08. 22:23:41

Az indexen kinn van két gyanúsított képe kitakarás nélkül, de valahol egy zselézett tüsihajú, trendi ifjúlibsi már írja a holnapi dőltbetűs cikket a címlapra, ami arról fog szólni, hogy szörnyű tragédiáról van szó, DE...

belzebubó 2009.02.08. 22:35:28

www.youtube.com/watch?v=jprLvrlV-40
Itt vonulnak,megfélemlitenek csapatban amiről a 168 Óra cikke is ir. Ez Mo?A hideg kiráz.

belzebubó 2009.02.08. 23:04:20

"Az igazságügyi és rendészeti miniszter az MTV A szólás szabadsága című műsorában jelentette be a veszprémi kézilabdázókkal szembeni hajnali brutális támadás gyanúsítottjainak elfogását."

Kb. akkor rakhatták ki a képet róluk a police.hu-ra.

belzebubó 2009.02.08. 23:07:22

"Az osztrák rendőrség tartóztatta fel a Marian Cozma meggyilkolásával gyanúsított egyik férfit,"
Szerb-román-osztrák-magyar ügy és a komplett EU.Valamit gyorsan fel kellett mutatni.

Carnivora (törölt) 2009.02.08. 23:51:42

Cigánymegoldás székely módra

- Segély csak 180 munkanap után
- A boltosok összetartanak

Székelyföldön is élnek cigányok, de, ott kitaláltak valamit, amitől valamivel könnyebb beilleszkedniük, s kevesebbet ütköznek a környezetükkel. persze a megoldás azért ott is a munka s nem lopás.


A cigányok helyzete nagyban azonos a magyarországival, viszont a kinti ‘kezelési’ módszerek sokkal ésszerűbbek, és célravezetőbbek mint nálunk. Az eredményt ott is az összetartás hozta meg, -mármint a székelyek összetartása- és következetessége az élősködőkkel szemben.

Minap történt egy kis csíki faluban, hogy jártunkban-keltünkben többször is belebotlottunk A helyi önkormányzatok a cigányportákra, tüzelőt visznek télvíz idején. Így segélyezik őket, hogy ne az erdőbe menjenek lopni, mert úgy csak kárt okoznának.

Pénzt egyáltalán nem kapnak, csak ha családi szinten száznyolcvan nap munkaviszonyt fel tudnak mutatni. A száznyolcvan napot összehordhatják többen egy háztartásból, de ez a minimum követelmény, hogy egyáltalán kaphassanak valamit. Így aztán amikor az idénymunkák elkezdődnek a földeken, a cigányok szépen elindulnak napszámba, mint a többi rendes, dolgos ember, és a cselekvőképességüket is kiélhetik a földeken.

Ott nincs tele a kocsma, léhűtő, „segílykéből” játékgépező, késelő cigányokkal, hanem a kocsma a falusi kultúra, beszélgetés, közösségi élet színhelye ma is, ahogy rendesen volt.

A székelyek bölcsessége megmutatkozik abban is, hogy a cigányok életmódját nem csak tétlenül szemlélik, hanem annak sajátosságaiból le is vonják a helyes következtetést, és nem engednek teret a szélsőséges, deviáns, agresszív megnyilvánulásoknak. Például, ha a cigány elköti a székely ember biciklijét a templom elől, akkor a székely ember 3-4 vagy 5-10 -amennyi szükséges-komájával bemegy a cigány portájára. A minimum az, hogy elhozza a biciklijét, de, ha szükséges, úgy elverik a cigányokat, mint szódás a lovát. Halmazati büntetésként fel is jelentik, öt-tíz tanúval alátámasztva. S, mindjárt elmegy a ‘híre’, hogy a cigány lopott a székely embertől, aminek következtében a székelyek olyan terrorba részesítik az érintett családját, hogy az eget is nagybőgőnek nézik.

Alap, hogy munkát senkitől se kap, ugrik a 180 nap, nulla segély. Ennyi. Lehet cihelődni. Ilyen a polgármesterek hozzáállása is. Mivel a falu pénzéről adójáról van szó, nem engedik azt elherdálni. Akár naponta is kaphatnak valamit, de szigorúan csak „természetben”. Egyik nap kenyér, másik nap cukor-liszt, harmadnap egy zsák pityóka, utána meg beváltható tej, tészta, vagy konzerv jegy. Pénz nuku.

Pénz akkor van, ha dolgoznak. Az önkormányzat is ellátja munkával a cigányokat, és azok szorgalmasan festik is az iskolát, takarítják az árkokat, gereblyéznek a templom kertben, amiért persze fizetést kapnak, és egy igazolást a kiskönyvbe, hogy aznap dolgoztak. A pénzből kifizetik a villanyszámlájukat, mint mástisztességes ember.

A helyi cigányok lovakat tartanak, szekerekkel bérfuvaroznak, dolgoznak. Alapvetően másként néznek ki, mint az itteni züllött fajtársaik. A megfelelő bánásmód miatt, sokkal udvariasabbak, például tudnak köszönni, ha bemennek a boltba, és nem mernek onnan lopni!!!

A falvakban két-három élelmiszerbolt van, a kapott jegyeket ezekben lehet beváltani. Kivéve, ha tolvaj az illető. Egyébként lehet sétálni a szomszéd faluba 5-8 kilométert, de ha ott is kitelik a becsület, akkor bajban lesznek, hiszen a boltosok is összetartanak. A polgármesterek pedig beérik az adott szóval, hogy a cigány a kajajegyért nem fog mást kapni, csak azt, ami rája vagyon írva.

Tetszetős ez a rendszer, mert értelmes., igazságos, humánus és láthatóan eredményes. A cigány ott templomba is jár. Segített az összetartás ereje, az egészséges életösztön. Jó példának biztos nem rossz. Ha sikerülne itthon is átnevelni ezt a nem kis réteget, lehet, hogy a nyugdíjadat is kitermelnék, de ha azt nem, legalább nem pocsékolnák el.

netkacsa.hu/85/ciganymegoldas-szekely-modra/

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.09. 07:37:06

"Az osztrák rendőrség a magyar határtól nem messze, az ausztriai A2-es autópályán tartóztatta fel, majd azonosította Raffael Sándort - mondta Váradi Piroska. Kérdésre válaszolva arról is tájékoztatott, hogy a másik gyanúsított ellen a rendőrség nem adott ki nemzetközi elfogatóparancsot, mert Sztojka Iván esetében nem merült fel annak gyanúja, hogy külföldre próbál szökni. Sztojka ellen elfogatóparancs van érvényben, őt még keresik."

Beszarás. Pont egy Sztojka nem fog külföldre menekülni, mi???

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 07:54:51

@laspalmas:

Miért nem az egész csordát körözik ... két cigány nem cigány az nem csinált volna lóf*szt sem. -

grupi 2009.02.09. 18:43:23

Még, hogy tizedére esett vissza a bűncselekmények száma....

A Borsod Online szerint:
Újabb utcai támadás volt Miskolcon!
Miskolc - Kiraboltak majd a Szinva patakba löktek egy férfit utcai támadók szombaton Miskolcon. Még aznap történt egy másik utcai támadás is a borsodi megyeszékhelyen...
www.boon.hu/hirek/magyarorszag/cikk/ujabb-utcai-tamadas-volt-miskolcon/cn/news-20090209-04405712

Ami pedig a veszprémi gyilkosságot illeti, a buzi rendőrök még arra sem voltak képesek, hogy riadoztassák a határ menti állományt.
Pedig minden józan gondolkodású tudja, hogy tetves cigány a bűntények után patkánymód menekül.
Ehhez is az osztrákok segítségére volt szükség. 130 km-re a határtól voltak már.
Draskovics és a csapata mehet a picsába.

A csoportos bűnelkövetők, illetve a többi társtettes cigány hol van? Velük mi lesz? Majd átveszik a letartoztatottaktól a szerepet és később ők uralják majd a terepet, míg megint valaki híreset le nem ölnek?

Cozma gyilkosai késekkel, kardokkal vonultak már Siófokon is! www.teol.hu/tolna/kek-hirek-bulvar/cozma-gyilkosai-kesekkel-kardokkal-vonultak-siofokon-is-210460
Pillanatok alatt csapatokba verődnek és félelmet keltő sereggé képesek verbuválódni – ezt mondják az enyingiek arról a bandáról, amelyiknek tagjai vérfürdőt rendeztek a veszprémi éjszakában vasárnap.

És akkor hol az anyjában volt a rendőrség, amikor ez történ nyáron Siófokon? 150 késes cigány csak úgy düböröghet az utcán?
Miért hagyták idáig fajulni ezt a kérdést?
Miért tagadják a cigány bűnözést?
meddi8g segélyezzük még őket a befizetett adónkból?
Meddig erőltetik ránk ezt a tetves munkakerülő, haszontalan bűnözőkből álló, erőszakos cigány galerit?
Meddig tűrjünk még?
Miért és meddig tűrjünk rettegjünk ezektől az alja terüktől?

Mi pedig nehogy tojást vigyünk a rendezvényekre, mert 2-5 évig elkaszálhatnak bennünket.
Cigány szablyával, az lehet, s mehet éjjel, nappal.
Ez belefér Draskovicsék, és a gyurcsányi félék politikájába.

süti beállítások módosítása