Skip to content


       Szűrés lista

Helyzetjelentés Sarkadról és Hevesről

Az utóbbi idők legdurvább videóját készítette el az [origo]. Csak erős idegzetűeknek ajánlom a megtekintését. (ha szaggat: youtube-verzió)

 

 

Ugye vágja mindenki, hogy a videón szereplő, nyaklánc- és telefonmutogató, megélhetési bűnözéses szöveget mesterien daráló legények az új generáció? Akiknek elvileg majd meg kéne termelniük a nyugdíjunkra valót...  De persze a karót nyelt jogvédő sem utolsó, aki alig találja meg a névjegykártyák között, hogy melyik szervezettől is érkezett éppen.

Végezetül idézni szeretnék egy másik blogról:

"Látjátok, mocskos náci bozgorok? A pofátokba beleröhögünk: ami segélyt nekünk adtok, azt elisszuk a kocsmában (miközben állandóan azt mondjuk, semmire sem elég az a havi átlag 150-400 ezer Ft, amit egy átlagos roma család kap), aztán meg kirablunk, meggyilkolunk benneteket! És ez ellen a világon semmit sem tudtok tenni, mert a zsidó (irányítású) média, kormány, rendőrség és jogszolgáltatás a romákat védi meg, és titeket meszel el, ha védekezni próbáltok!

A napjaitok meg vannak számlálva – vagy kiirtanak benneteket a romák, vagy elmenekültök más országba. Ez a két választási lehetőségetek van.

Ez az ország már rég nem a tiétek: ugyanaz a sorsotok, mint a palesztínoké. Mesteri módon kicsináltunk benneteket az elmúlt 18 év alatt, észre sem vettétek, hogy min mesterkedünk, mi? Buták vagytok, nagyon!"

További jó munkát, lelkes GDP-termelést kívánok mindannyiótoknak! 

zero:
A hevesi esetről is van videó, de jobban jártok, ha ezt inkább kihagyjátok:

 

laspalmas:

A hevesi polgármester berágott, és levelet írt a helyi CKÖ vezetőjének:

"Tisztelt Elnök Asszony!

Mélységesen megdöbbentett a hétvégén történt események, ahol a város rendőreit érte támadás.

Szeretném felhívni a figyelmét, hogy Magyarország jogállam, ahol mindenki köteles betartani a törvényeket! Okunk van feltételezni, hogy nem véletlen, hogy körözött bűnözőket bujtatnak, valamint az állam képviselőire támadnak. Úgy vélem, hogy Önnek személyes felelőssége van ebben az ügyben! Az Önök kisebbségi önkormányzatának szerepe jelentős abban, hogy a törvények betartásra kerüljenek!

Nem tudjuk elfogadni azt a hivatkozásukat, hogy szegénységi bűnözésről van szó. Semmilyen szegénység nem adhat okot arra, hogy megtámadják a Magyar Köztársaság Rendőrségének állományát! Minden fórumon azt fogom kérni, hogy a lehető legnagyobb erővel és leghatározottabban lépjenek fel a törvénytelenségekkel szemben!

Külön felhívom a figyelmét, hogy Heves város Képviselő - testülete együttműködést ajánlott és várt el Önöktől a békés együttélés biztosítására! Úgy érezzük, hogy az Önök részéről kevés az az erőfeszítés, amit eddig tettek!

Úgy véljük, hogy Önök a jogaikra hivatkoznak, miközben a kötelességeikről elfeledkeznek!

A következő kérdésekre várom válaszát:

  • Hogyan fordulhat elő, hogy olyan személyt bújtatnak a roma kisebbség tagjai, aki ellen elfogató parancs van érvényben?
  • Hogyan fordulhat elő, hogy támadásra alkalmas eszközökkel lépnek fel a rendőrjárőrrel szemben?
  • Hogyan számítsunk az együttműködésre, ha a roma kisebbség tagjai a törvényeket sem tartják be?

Heves város békés lakossága nevében,

Heves, 2009. február 9.

Csáki Zsigmond                          

polgármester"

 


 

Címkék: társadalom abszurd pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr64928551

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervatórium 2009.02.09. 14:46:40

Bűnöző cigányok márpedig vannakÉpp a napokban beszélgettem egy ismerősömmel arról, hogy voltaképpen nem túl sokféle kimenetele lehet annak az elsősorban közrendvédelmi, közbiztonsági problémának, amelyet a cigány és a magyar szokások, viselkedéskultúra el…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2009.02.09. 14:11:24

A komment egy provokátor írása. Tuti nem cigány írta. Ugyanazokat a szokásos kliséket írja, mint amit néhány elvakult összeesküvés-elméletet sejtő szokott.
Cionista összeesküvés, cigányok mint végrehajtó népcsoport a zsidóság alárendeltségében, hogy előbbiek megvehessék az egész országot...

Ennek ellenére igaz, hogy minket csak paraszt szolganépnek tartanak a "brazilok". Arra leszek kíváncsi, mi történik, ha nem lesz segély, mert adó sem lesz? Egymást rabolják ki, eszik meg?
Vagy tova indulnak egy másik országba, mint a sáskák? Kéne már egy kis kártevőpusztítás... :D

eszkep 2009.02.09. 14:12:29

Az idézett hozzászóláshoz nincs nagyon mit hozzáfűzni, tömör és velős. Birka nép vagyunk.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.09. 14:14:36

Ja, nem kell kommentelni, meg kell nézni a két videót, és lehet tovább dolgozni ....

eszkep 2009.02.09. 14:15:57

Johnny336!
"Cionista összeesküvés, cigányok mint végrehajtó népcsoport a zsidóság alárendeltségében, hogy előbbiek megvehessék az egész országot..."

Nem vagy te egy "kicsit" lemaradva az eseményeről????

www.politaktika.hu/hirek/izrael_felvasarolja_magyarorszagot

Petrow 2009.02.09. 14:17:22

@Johnny336: igaz, hogy minket csak paraszt szolganépnek tartanak a "brazilok"

Ehhez egy rövid történet, ami apámmal játszódott le, amikor a közmunkaprogramon volt:
Egy hajtós munkanap után a szintén "parasztmagyar" brigádtársaival fáradtan, izzadtan, porosan jönnek be az önkormányzati telepre, miközben a másik brigád (kivétel nélkül ork), élükön a kisebbségi képviselővel vadul támasztja a falat és sörözik - mindezt munkaidőben.
Odaszól nekik: - Mi a faszér' tepertek, rabszolgák?
Erre apám: - Azért, ami neked sose volt, meg sose lesz: a becsületünkért.

eszkep 2009.02.09. 14:20:12

Idézet egy roma telepen készült HírTV-s riportból:

"Azért kevés a segély, mert keveset dolgoznak a magyarok!"

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 14:33:37



bájos apró részlet, hogy a biztonsági őrök lehet megbízóként is közreműködtek

:)

a két purdés cigány szuka meg nettó hazudozik

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.02.09. 14:36:27

Ahogy a Feri kérdezte ma a blogján, úgy teszem én is: ezek "vélhetően romák"?

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.02.09. 14:40:33

a gúnyosan a kamerába nevető shavo mondta...én azt tudom csak, nincs kenyér a házban, el kell menni a tescóba lopni!
ezek után beszélhetünk bármiről, egy cigány most végleg kimondta a különbséget, ha valamiből hiányt szenvednek, eszükbe s ejut dolgozni, megkeresni a rávalót, mint a magyarok, hanem ...muszáj lopni! ezt a riportot miért nem idézik a jogvédők? mikor a cigány maga mondja ki, hogy lop és nem is akar dolgozni...
ja és a nő, a képviselő, hát de nagyon gáz, ő mondta a roma fiataloknak ne menjetek fiaim a tescoba, és azt mondták, nem megyünk...szánalmas...
elintézte a képviselő asszony a dolgot, olyan romásan, cigányosan.
megoldásként egy vicc jut eszembe, " nyitom már, nyitom, tökéletes megoldás lenne
ja és mivel nincs itthon kenyér,megyek a tescóba lopni..

Kampfer 2009.02.09. 14:45:24

Üdv ismét!

Az újabb vicc... Egyébként annyira szánalmas egy népség ez (nem mintha szánnám őket)! A következő alapvető tevékenységre sem képesek:

- alapvető emberi kommunikáció,
- a társadalmi együttélés legalább minimális szinten,
- bármilyen értékteremtő, értelmes munka,
- emberként élni.

Gondolom idejük van bőven, mégis úgy élnek, mint az állatok, igénytelenek, tetvesek, büdösek és gusztustalanok.

A fent idézett kommentet nem cigány írta! A szóhasználat, valamint az érvrendszere alapján egyértelmű provokátor. Némely elemében ugyan valós tényekre világít rá, de nem cigány írta! A zsidók emilítése teljesen egyértelmű bizonyítéka ennek, hiszen ezeknek halvány fogalmuk sincs arról, ha őket valakik valamely cél érdekében manipulálják! Ez hangulatkeltés...

A jogvédő féregnek ugyanazt a sorsot szánnám, mint a szadesz összes nyilvántartott tagjának. Hazaárulásért nem lehetne elővenni őket (hisz a saját hazájuknak nem ártanak, csak Magyarországnak), de azért csak lámpára kéne lógatni mindet!

Ami viszont a rendőrök megtámadását illeti, érdekes, hogy "dokumentáló csoport" kell a buzi nyúlfogú zsidó drazsénak, mert az lényeges, hogy ki integet jobb kézzel egy meccsen..., de az, hogy a saját rendőrei biztonsága is kérdéses már egy cigánytelepen végzett bevetésen, ez már több, mint alkalmatlanság, ez már hazaárulás! Ezért pedig simán felelnie kéne!
Nem dokumentáló csoport kellene a rendőrségnek, hanem Mi-24-esek, vagy UH-1-esek és BTR-80-asok. És akkor lehet dobálózni büdös cigányéknak, majd a 14,5-össel kapják a választ! Komolyan! A jenkiknél mi lenne, ha a rendőrökre így támadnának? Az ilyen cigányt max fél év múlva porítva visszaadnák a családnak...
Gusztostalan ez az egész helyzet... maszopostól, szadeszestől, cigányostul, zsidóstól...
Kampfer

broafka 2009.02.09. 14:46:18

Megnéztem a videókat, a tovább melózás helyett inkább nézek valami vonatot egy máik országba asszem.
Én nem hinném, hogy itt van esély a változásra.
Sajnos ez az egész mostani roma ügy is kb. egy hétig lesz terítéken, a kormány majd mond nagyokat, meg szépeket, aztán szépen elkussol.
És minden megy a régi kerékvágásban tovább.
Lassan ott tartok, hogy csak a szükségállapot jelentene megoldást ebben a rohadt országban.
Bár nyilván, akkor is csak az lenne a lényeg, hogy ki hogyan tud meggazdagodni a helyzetből a többiek meg le vannak szarva.
Ennek az egész cigány kérdésnek meg neki kellene állni kibaszott gyorsan, mert tényleg lefognak ölni minket, mint a barmokat.
Aztán akkor nyavalyoghatunk, hogy mi fizetjük a segélyüket, senkit nem fog érdekelni.
Abszurdisztán.
Felháborító.
Undorító.

Johnny336 2009.02.09. 14:47:05

@Petrow:
És csak úgy munkától megfáradtan nem törték el a lusta ingyenélők hátán az ásó nyelét?
Valahogy rá kell őket venni a munkára...

@eszkep: Tisztában vagyok a rengeteg "izraeli ingatlanbefektetővel és -fejlesztővel", akik spanyoloknak, íreknek, angoloknak adják el a lakásokat, jó EUR összegért, akik megveszik befektetésként a lakást, majd kiadják szépen a magyaroknak...
Persze a magyar vevő fejére szarnak magasan. Késnek a kivitelezéssel, kurvára nem azt kapja a vevő, amiért fizetett, ráadásul nem is keveset.
Csak az a gond, hogy a hitelt újépítésű ingatlanra hajlandóbbak megadni az izraeli kézben lévő pénzintézetek, mint használt panelra.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.02.09. 14:51:10

mein kampfer :)))) szívemből beszélsz...megyünk lőni? nekem elég volt, én a lányom jövőéjért akarok dolgozni, nem a cigányok segélyére akarok keresni.
ma ilyen vicces a kedvem, bár ok nélkül, egyre több régi nagy vicc jut eszembe... 1 sor cigány, 1 sortűz, de vajon mi hozza ki ezeket belőlem?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.09. 14:55:07

Természetesen már várjuk a vádakat, hogy a "Vastagbőr cigányozik" ...

Előre jelezném, az első videót az [Origo] készítette, a másikat pedig a HírTV.

Itt csak meg lehet nézni ...együtt jöbban üt a 2 videó ...

broafka 2009.02.09. 14:55:08

@laca42: az hogy te is egy náczi vagy, mint itt majdnem mindenki állítólag :).

Johnny336 2009.02.09. 14:58:54

Az a durva, hogy ez csak Heves. Tőle pár kilométerre van Tarnabod, Tarnazsadány, kb. 99%-os cigánylakossággal, akik hasonló mentalitásúak.
Oda a rendőr be se megy...

Petrow 2009.02.09. 15:00:15

@Johnny336: Rávenni? Hát, ott elsőkézből tapasztalhatod meg, mennyire zsákutcában van ez a dolog...
Nem dolgozik?
- Vond le a béréből! Ja, hogy azt nem lehet, mert megyei fennhatóság... meg másnap elmegy táppénzre, hogy fáj a háta... többet nem látod.
- Vond le a szabadnapjaiból! Jaa, hogy hetente egy napot tölt munkában, azt is masszív piálással, a többire szökőévente egyszer esik be?
- Rúgd ki! Másnap hetedmagával áll ott az ajtód előtt segélyért.
- Küldd haza? Igen, ez a legjobb megoldás, akkor legalább a többiek munkamorálját nem rombolja.

Amit te, meg én, meg az itt olvasgató pár ezer ember természetesnek vesz a munkamorálról, a munkafegyelemről, meg általában a társadalmi együttélésről, azok ezekben a közegekben - kevés kivételtől - olyan szavak, mintha neked szuahéliül beszélnék.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.02.09. 15:00:57

@broafka: az biza,bár eddig pacifistának hittem magam, de mit tesz a sors,illetve néhány politikai eszme, még fanatizálni is képes, szerencsére nem csak a cigányokat a lopásra:))
na de komolyan, ez egyre durvább, ha eltekintünk a provokatív bejegyzés egyes részeitől, akkor is marad bőven benne igazság, ami elszomorító.
meg az a mondat is, hogy azé kevés a segély, mert a magyar parasztok nem dolgoznak..hát az jó &@{};;>##đđ&@{{ anyjukat, ezek tényleg teljesen azt gondolják,mi azé vagyunk, hogy eltartsuk őket?
mocskos ingyenélő tolvaj banda, el velük az országból..

Kampfer 2009.02.09. 15:01:35

@laca42: Barátom! A nagy magyar valóság hozza ki Belőled is mindezt...! Én már nem gondolkodom azon, ki, miért, melyik cigány mennyiben felelős... Őszintén szólva teszek rá! Sajnos a változások előfeltétele lenne ennek a zsidó hatalomnak az azonnali eltakarítása és könyörtelen számonkérése! Persze ez a számonkérés a háttérben kell folyjon és vele egyidejűleg egy rend kialakítása, ami magában hordozza a társadalmi-gazdasági és erkölcsi megújulást is. Sajnos ki kell mondani, hogy a cigány nem képvisel értéket! Semmilyen értékük nincs! Sem gazdasági, sem társadalmi, kultúrális meg végképp semmi! Egy szutyoknép, szenny, fekély az emberiség testén! Egyetlen európai társadalomba sem tudtak integrálódni, ahol megjelennek, csak bajnak és koloncnak vannak...! Sajnálatos helyzet, hogy itthon a zsidók gyönyörűen felhasználták őket saját undorító politikai céljaik elérésére! Mostanra érett be a "munka gyümölcse", a társadalom végleg szétzilálódott! Pofázhat a fletó, amit csak akar, de ha a szellem kitör a palackból, akkor már baszhatják!
Hogy a klasszikusokat idézzem: itt lenne az ideje a magyaroknak vagyonuk egy részét konzervekbe és géppuskákba fektetni! Egyébként pedig kúrják meg a szájbatekert zsidó liberalizmusukat és a kibaszott demokráciájukat... Elbaszták az életünket, a hazánkat, a jövőnket! Na, szerintem ezért érezzük ezt...
Üdv!
Kampfer

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.02.09. 15:04:00

mondjuk befogadhatná őket Israel,
a két hazátlan nemzet egymásra találna, és lehet a cigányok kiforgatnák a zsidókat a vagyonukból hamar.

Grafithuszar 2009.02.09. 15:05:08

@Kampfer:

Ezt kire gondoltad ;) "Az újabb vicc... Egyébként annyira szánalmas egy népség ez (nem mintha szánnám őket)! "

Ők nem dolgoznak és nem is akarnak dolgozni, te gürizel egész nap hogy legalább annyi pénzt keress mint ők....

Úgysem lesz itt semmi változás. Szomorú de az a helyzet hogy mindenki csak dumál de senki nem tesz semmit. Énis ilyen vagyok, egyszerűen félek elmenni akár egy tüntetésre is, mert bevarrnak 2 évre, egy papirgalacsin miatt....
Tényleg, lassan azt kívánom, hogy Fico foglalja el magyarországot, és akkor legalább rend lesz. 19% szja, cigányoknak meg 0 segély. Ha ki merik nyitni a szájukat akkor kivonul egy csapat rohamrendőr, és odacsap. Ennyi

Johnny336 2009.02.09. 15:05:27

- Van maguknál rasszizmus?
- Nincs, de igény az volna rá...

:D

eric · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.09. 15:08:56

most akkor megmentenek minket a szerb szabadcsapatok vagy sem?

jozicsenko 2009.02.09. 15:11:37

eric: ha azok jönnek, maradnak

lehet tanulni szerbül, mert a kecskeméti reptérig fixen ösi szerb föld lesz minden
ahogy a tiszántúl meg ösi román terület

más: második video, kövér cigány nő üvölt:

"éjjel rámtörték az ajtót és elzárták a gázt, két kislánnyal maradt ott, stb"

ahogy elnézem, még el is hiszi amit mond

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.02.09. 15:12:23

és az a félelmetes, pontosan nem tudjuk, ki és mit akar ezzel az egésszel, bár vannak azért meglátások itt- ott, de sajna korántsem biztos hogy jól látjuk a végkifejletet.
egy dologra biztosan jó ez is, amíg az ország el van foglalva a cigány- magyar konfliktushelyzettel, nem figyel oda a vezetés trükkjeire annyira, nyugodtabban lehet értéket és embert menteni, menekülni a süllyedő hajóról, elsőként, mint a patkányok.hiába, jó szójáték a rathaus!!!
de, ezek után úgy is kjellene bánnunk velük, mint a patkányokkal szoktak!
ja és mostmá elhatárolódok magamtól::))

Plutonic 2009.02.09. 15:13:05

Bazzeg, az a legnagyobb baj, hogy ez a teljes igazság....
De a vérnyomásom már rendben van!

broafka 2009.02.09. 15:17:25

@laca42: Eltudom képzelni milyen lehet egy tisztán cigány állam :))))).
Mondjuk lassan mi is ott tarthatunk, ha így szaporodnak a zsíros kis segélyen. Magyarországból Cigányország lesz aztán kész.
Nem fog az érdekelni senkit sem, max. nyomtatni kell néhány új térképet a világon. Aztán viszon'látás.
Nem lesz itt változás. Ahhoz az kéne, hogy mondjuk kinyírják az orkok valamelyik nagykutya politikust vagy ilyesmi.
Amíg innen Pestről fajvédenek kurva okosakat mondva, addig el lehet felejteni, hogy bármi is megváltozzon a cigány kérdésben.
Csak beláthatnák már, hogy az integráció nem megy. Mi a fasznak erőltetik???

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.09. 15:19:10

@eric:

Dehogy jönnek ... ők sem hülyék .... a magyarok enm érnek ennyit ...

Kampfer 2009.02.09. 15:20:33

Bakker... Betörnek és az az első, hogy elzárják a gázt...??? Mi a faszom ez? Talán gázt nyit és ajtót zár be, nem??? Atyaég... A szánalmas cigánykanca még az alibiszöveget sem tudta megtanulni...?
Ó te mohácsivész szararcú cigány shittoria, te féreg! Ilyenkor hol a tetves kurva anyádban vagy, te állat???
Nem tudjátok? Heves és környéke vasúttal mennyire ellátott terület? Már, csak úgy eszembe jutott....! :)
Kampfer

mind2 (törölt) 2009.02.09. 15:23:23

Nem néztem meg, még nem akarok meghalni :(
Azon jár az agyam, hogy India vajon nem venné-e meg őket ? Aztán betelepíthetné őket a muzulmánok meg a hinduk közé.... :)

mind2 (törölt) 2009.02.09. 15:25:47

jajj, rosszul mondtam : fordítva : fizessünk mi nekik, hogy befogadják őket. Úgyis ott van az őshazájuk vagy nem ?

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.02.09. 15:27:06

@broafka: szerintem tisztán cigány állam nem jöhet létre, ki tartaná el őket? tudod , dolgozni nem szeretnek.
a másik, fentről pontosan látják, mi a helyzet, hiszen nagy részét a mostani helyzetnek ők idézték elő,csak ez jó nekik, ez a zavaros, forrongó helyzet, így tudnak igazán mutyizniés a posványban halászgatni.
eszükben sincs valóban integrálni, akkor mivel hatnának rájuk, ha valami hihetetlen csoda folytán példás polgárokká válnának? azonnal elvesztenék a szavazatokat, és belátnák, mire használta fel őket a kormány, nem törődve azzal, valójában mi is lesz velük.ügyes húzás volt egy szellemileg, értelmileg alacsony szinten lévő népcsoportot felhasználni a céljaikra, hoszen nekik erről fogalmuk sincs, úgy ugrálnak, ahogy a kormány fütyül. és nem is jönnek rá soha.

broafka 2009.02.09. 15:27:47

@mind2: na erre még én is áldoznék egy kisebb összeget :)

Johnny336 2009.02.09. 15:29:02

@mind2: Egyszer lopnának el egy tehenet, lenne aztán dzsihád :D

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.02.09. 15:32:04

@mind2: india, hiszen onnan jöttek, legalábbis ezt akarják bebizonyítani, ezért dolgozik egy tudóscsoport a roma EP képviselő megbízásából,ja és még azt is igyekeznek bebizonyítani, ők Isten elveszett népe, a hetedik.
szánalmasak.
amúgy ez is jó, a képviselőik ilyen dolgokkal foglalkoznak az EP-ben.azok is megérik a pénzüket.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.09. 15:32:48

Azt hiszem kezdem érteni, hogy miért láthatunk ilyen ritkán ilyen felvételeket ... hogy miért nem megy ilyen helyekre forgatni a TV ....

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 15:33:47

"ők Isten elveszett népe, a hetedik."

El fog kapni a röhögőgörcs :ASD:ASDASD:ASD:ASD:ASD:

mind2 (törölt) 2009.02.09. 15:34:30

@broafka: amerika lesz itt meglátod... meg vadnyugat :) ezek a barbárok még csak a határvidékeken fosztogatnak, de ha a polgárság fellegváraiba dugják a pofájukat, lásd most Veszprém ( mert Veszprém az, lokálpatrióták rendesen , kicsit rátartiak is ) azt már nem fogják a fehérek lenyelni. Túl kultúrkörnyék a Balaton - felvidék, cigányok se települgetnek be a községekbe, kisvárosokba..stb. Más világ az, mint az Ormánság...stb. Ilyen helyeken már szemben fogják találni magukat egyfajta öntudattal.... Veszprém, Vas, Fejér északi része mind jobboldali kötődésű megyék , nyakas fajta ::)))

Johnny336 2009.02.09. 15:34:34

@laca42: Isten elveszett népe? Nem értek a vallási dolgokhoz, magyarázd el ezt nekem plz.

mind2 (törölt) 2009.02.09. 15:36:50

@Johnny336: Isten elvesztette őket, mikor rájött, hogy leloptak egy - két csillagot az égről....

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.02.09. 15:37:39

@Jancsibohóc: hát, engem is elkapott, mikor ezt a már említett vajdától meghallottam, aki brüsszelben küzd a népe igazáért, csak hazalátogatott bokros teendői közben, ami ugye a mélyszegénységben élő megélhetési lopásból tengődő roma nép felemelkedését szolgálja.

mind2 (törölt) 2009.02.09. 15:38:26

@Johnny336: elveszett nép ??? Ezt mondom én is, hogy az indiaiak találják meg őket.... ott meleg van, fürödni a Gangeszben lehet, dolgozni se kell csak a tigrist lesni. :::)))

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.09. 15:39:02

@Johnny336:
Hát az úgy volt hogy istenke meggyúrta ádámot, meg játszadozott egy kicsit egy másik darabbal is de sajnos abba belekeveredett valmi szar, hát inkább félredobta.

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2009.02.09. 15:39:15

Testi fenyítés lehet megoldás.

Ilyen szinten nem is értik mit magyaráznak nekik és másnak nincs visszatartó ereje sem.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.09. 15:39:58

@Andaxinház: Ja az a másik darab lett volna a Gazsi.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.02.09. 15:40:01

@Johnny336: sajna én sem ,de ha gondolod utánanézek, mi is ez, vagy ha valaki kisegítene,
én csak érzékeltetni akartam verle, mennyire küzdenek a népükért.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 15:40:45

wáháháháháháháháháhá

"abba belekeveredett valami szar"

Berrick 2009.02.09. 15:41:56

Beszélgettem egy erdélyi származású emberrel és a következőt mondta:
" Fenn edélyben vannak falvak ahol csak cigók élnek jó sokan amikor elkanászodik a helyzet kijönnek a román kommadós alakulatok és elvernek egy két cigány csávót akit az utcán találnak úgy hírtelen. Ha a helyzet nem javul és lopnak rabolnak tovább a környéken, megjelennek a román fekete sapkás elit alakulatok. Éjszaka jönnek csendben a falu környékére majd rátörik az ajtót a cigányokra és mindenkit , ismétleme mindenkit szarrá vernek gumibottaL . Védőzár a falu környékény se ki se be 1-2 óra és nem marad álló cigány a faluban, majd a katonák felszívódnak és tessék 3 -4 hónapig rend van majd kezdődik újra az egész. Ott nincsen ám Mohácsi viki meg a többiek. Az erdélyi emberek meg a falu határából nézik és éltetik a román katonákat. Na ergo lehet oda menni lakni a picsába ha ez nem tetszik és nem neveleik meg saját magukat.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.09. 15:42:31

@mind2:
Te ha annyira elvesztek én szívesen visszaadom őket csak jelentkezzen már valaki:)

mind2 (törölt) 2009.02.09. 15:42:45

@laca42: és DNS teszteket végeznek valamelyik indiai tartományban ???? Jaj de örülnék egy szoros vérségi köteléknek...

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.09. 15:43:30

@Andaxinház: Becsületes megtalálói jutalmat sem kérem.....

mind2 (törölt) 2009.02.09. 15:44:48

@Andaxinház: Képzeld el megérkezne az első transzport Indiába , nagy szemekkel leszállnak a vonatról, hajóról..stb. na mi lenne az első kérdésük ?????????
Tippeket kérek fiúk ! :::))))

mind2 (törölt) 2009.02.09. 15:46:06

@mind2: Istenem be szép lenne, menne a dzsennifer, meg a csák norris :::)))

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2009.02.09. 15:47:03

Ha egy indiainak mondod, hogy a cigányok indiaiak (esetleg utalsz a rokonságra) nem fog örülni neki.
Gyak. onnan is kiutálták őket. 600 éve nem tudnak szocializálódni Európában. Mindegy kinek a hibájából. Ez van.
Ezt, hogyan kell/lehet tolerálni?

Hetfield 2009.02.09. 15:47:19

@mind2: "Há' dikkmá', merre van a teszkóóó?' :D

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.09. 15:47:38

@mind2:
Első kérdés?
Vannak itten gádzsók??
Merre van az önkormányzat??
Tesco van?

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.02.09. 15:48:06

hmm az a jó, a vajda félreértette ezt az elveszett népet, ugyanis ez a vallásukat vesztett népekre, emberekre vonatkozó szinoníma, semmi több.
na vazze most aztán a nyakunkon maradnak. pedig hazamehetnének.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.09. 15:48:20

@Hetfield:
Ugyanarra gondoltunk:)

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2009.02.09. 15:48:21

Ja, a gipsy az egyiptomiból ered. Mikor megjelentek, azt mondták ők egyiptomiak.
Lehet, hogy akkor is füllentettek?

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.09. 15:49:16

@Andaxinház:
Ja persze a legfontosabbat kihagytam:
MIkor van segílyke kiosztása, mert gyógyszert kell venni szegíny beteg pulyanak.

mind2 (törölt) 2009.02.09. 15:50:40

@vero: kinek a hibájából nem tudnak megtanulni 600 éve mosakodni, mosogatni, seprűt- lapátot ragadni. Igen, már a szépapám is bűnös, ő is csak a saját kölykeit szocializálta fene a rasszista fajtáját annak is, Isten nyugosztalja :(

Hetfield 2009.02.09. 15:51:45

@Andaxinház: :D Vajon miért? "Oszt' mennyi itt a segílyke?"

mind2 (törölt) 2009.02.09. 15:52:54

@vero: persze, egyenesen Ekhnaton fáraó leszármazottai ők.... csak azóta sem tanultak meg olvasni - írni...viszont azaranyat azt szeretik ::))

mind2 (törölt) 2009.02.09. 15:53:33

@Hetfield: @Andaxinház: LOL

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.09. 15:54:29

@mind2:
Meg heveászni a nap alatt, így közel érzik magukat Atonhoz:)

Projectelf 2009.02.09. 15:56:24

Az a komment tuti provokálás de szerintem azok a napok vannak megszámlálva amíg az első magyar fegyvert nem fog és sétálgat kicsit itt ott. Aztán még 1 magyar és még1 :)

SzZsoel 2009.02.09. 15:56:36

www.youtube.com/watch?v=qF-4QkBj3l8

Én a videón látható játékszerek közül pár ezer darab beszerzése és hasonló számú, tettvágytól égő, tökös férfiember összegyűjtése után szíves örömest megpróbálnám kezelni a cigánykérdést.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2009.02.09. 15:56:39

eddig azt hittem magamról, hogy liberális jog/fajvédő vagyok. De nem. Pedig meg se tudom nézni a videókat a munkahelyi (értitek, munkahelyi) gépemről, elegek a kommentek.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.09. 15:58:14

A zsír új Grippen vadászainkkal mennyiben kompatibilis a NAPALM?? Több kérdésem mára - asszem - nincs...

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.02.09. 16:00:38

@mind2: természetesen a mi hibánkból,mert kirekesztő, rasszista tulajdonságaink miatt nem engedjük őket se dolgozni, se rendesen élni.
csak a megélhetési dvd lopás, és hasonlók maradtak nekik. ja télleg, minek lopnak tusfürdőt, hiszen úgysem használják...?))

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.09. 16:01:05

@Seduxen: Mindig a napnál lyukadunk ki:) Ekhnaton,napisten Aton, napalm.....

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.09. 16:02:29

@laca42:
Persze mert ha 990 forintos vándám dévédén szocializálódott suttyerákot nem engedjük a gyerekeink közelébe mi??:) Pedig ha kijuthatnának hálivudba milyen karriert futhatnának be a pörgösrúgásokkal.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.02.09. 16:05:59

@Andaxinház: mer kirekesztő rásszisták vagyunk azé! valahogy nem komálom, ha a vandam pörgöforduló rúgást a gyerekemen próbálgatja, elítélendő kirekesztő vagyok e?

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.09. 16:07:44

@laca42:
Persze megakadályozod hogy teljes értékű életet éljen az a szerencsétlen hiperpigmentált kátrányos helyzetű.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.09. 16:07:47

Baszki, a rádióban most mondták, hogy egy 14 éves lányka széttaposta Vértesszőlősön "Samu" maradványait... Meghibbant az egész ország???

Horizont 2009.02.09. 16:08:38

@mind2: "kinek a hibájából nem tudnak megtanulni 600 éve mosakodni, mosogatni, seprűt- lapátot ragadni"
Ahonnan jöttek eredetileg ott ez nem tűnne fel.
Ott belesimulnának a környezetükbe, itt viszont brutálisan kilógnak:((

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 16:08:51

@Seduxen: Szerintem bárhová rájuk lehet függeszteni pár benzineshordót, egy primitív gyújtószerkezettel. Én aztat mondom 100%-ig! :)

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.02.09. 16:09:05

@Andaxinház: hát sajna csak ezt akadályozhatom meg, a teljes életet élést,pedig jó lenne szó szerint érteni ezt a mondatot.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.09. 16:14:38

@Jancsibohóc: rásszistá... inkább menjél "művelődni" a másik blogra, rögtön más szemmel látnád a világot... JimRaynor kolléga már csatlakozott :))

@Andaxinház: mea culpa... ez esetben tőlem lehet MG42, Stg44, MP40, és hogy a fajsúlyosabbak se maradnjanak ki, Panzer V., VI., VI.B. és így tovább...

Véraláfutás 2009.02.09. 16:15:07

@Johnny336:

Erről az jut eszembe, hogy kishazánk híres az építőiparban lévő körbetartozásokról, meg arról, hogy rengetegszer basznak kifizetni az alvállalkozókat.
1. Szlovákoknál megoldották (1 hónapon belül kötelező rendezni a tartozásokat - ninccs olyan, hogy felépíted fél év alatt, aztán megy a szarakodás.)
2. Ha valaki csődbe visz egy fővállalkozást és már több ilyen esete is volt, az hogy kaphat engedélyt újabb hasonló vállalkozás indítására?!

Ez a téma is elsikkadt a parlamentben, csak nincsenek ott is érdekeltek pár ilyen üzletben?

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.02.09. 16:22:54

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:
Háát sajnos ez is a liberális oktatáspolitoka terméke!

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.02.09. 16:23:01

nem hiszem el, ez miért kellett? nem tudta megszerezni a tokio hotel új számát? hogy lehet egy iskolás lány ennyire barom?
mire volt ez megoldás, pótolhatatlan és felbecsülhetetlen értékű műtárgyakat megrongálni, barbár állat.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.09. 16:23:14

Nem nyílnak meg a videók ,de majd otthon agyvérzek egyet :o)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.09. 16:26:34

@Félkupica_Fehér_Főnök: otthon inkább ejakulálj, sokkal jobb ama testnedvedet elfolyatni, mint az agyvizet :)))

Bocs, úgy látszik, már meghibbantam :))) "Nem kicsit NAGYON!!!"

el is húzok a faszba, és valami emo-s cucc hallgatása közben - mondjuk - bemegyek a Parlamentbe, és telibefosom a Szent Koronát... Az olyan "trendi" lenne...

cikkhájl!

kacsa! 2009.02.09. 16:26:44

@SzZsoel: De klassz kis játékszerek :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.09. 16:27:55

@laca42: NA EZT MÁR VISSZAUTASÍTOM!!!

Nem vagyunk mi liberál... ööö izé buz... akarom mondani a cekcuális kisebbség tagjai...

Te szemétnáczi :)))

Combi a ballibes Ferkófan 2009.02.09. 16:32:44

Lol. 4 kamerával vették a rendőri akciót, és még pofátlanul azt hazudják hogy megverték őket? Muhahaha

Combi a ballibes Ferkófan 2009.02.09. 16:35:53

Azért az több mint vicces laspalmas, hogy egy paródiaoldalról beemelted azt a posztrészletet. Remélem nem hitted el :)

Tilcsák Bea (törölt) 2009.02.09. 16:36:18

Azt hiszem, rászista lettem.
S azt sem szégyellem már, hogy ezeknek nem fizetek annyi adót...

picur3ka 2009.02.09. 16:36:58

@mind2: A kepernyore koptem a kavet. lol...

Hat, Lakatos megmondta, bizonyos cigany kozossegek olyanok, hogy nem felnek azok senkitol es nem ertik a demokraciat.

Na ezt Pocik igy fogalmazza egy tanulmanyban:

Bizonyos cigany kozossegek elszigetelten maradtak egy archaikus szervezodesi szinten es nem sikerul kapcsolatot teremteniuk a modern tarsadalommal.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.09. 16:40:36

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:

Persze hogy nem, de jól összefoglalja a lényeget. Vedd ki belőle a zsidó szót, és képzeld el, hogy egy cigány belemondja az arcodba.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 16:45:21

..és egy tutkeráj hozzászólás:

murzsa 2009. 02. 09. 10:38
IGAZÁBÓL ADOLF A HIBÁS.TÚL KORÁN ELHUNYT,RÁTOK MÁR NEM MARADT IDEJE.

MUHÁHÁH

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.09. 16:45:42

A hevesi polgármester is rasszista! Levelet írt a helyi CKÖ vezetőjének. Fent olvasható.

SzZsoel 2009.02.09. 16:48:42

@kacsa!: Ugye? Pedig amilyen békés ember vagyok, nem szívesen játszadoznék velük magamtól, de az ország egyes kétlábú lakói a viselkedésükkel előhozzák belőlem a szunnyadó rasszistanácistafaszistát.

SzZsoel 2009.02.09. 16:51:30

Kétlábú lakók alatt természetesen nem a kék cinkéket értem. ;)

picur3ka 2009.02.09. 17:00:26

@laca42:

Ki is nyirtak rogton, hogy nem is cigany, rohadt rassiszta provokator. Ezert nem szolal meg semmi ertelmes cigany. Ezert nem lesz erdemi valtozas...

Kampfer 2009.02.09. 17:00:56

@Seduxen: A Gripenekre tudtommal nincs napalmfegyver rendszerben. Még komolyabb támadófegyverzet sincs hozzá, csak a nyomorult AIM-9-esek... De gépágyú van rajta! :D
Ezért gondoltam hatékonyabbnak a Mi-24-eseket. Azon van 12.7-es meg rakétablokkok! :) És a jó kis BTR-ek, az is van még itthon lezsírozva néhány! Szóval nem lenne itt gond, az Audit még az is lenyomja!
De Veled teljes egyetértésben az Általad felsoroltakat favorizálom én is! :D Néhány Messerschmittet is rendszerbe kéne ismét állítani, és persze a Stukákat. Csak a hangulat kedvéért! :) A hétvégén egyébként láttam Dabason a vásárban '14 mintájú Berndorfert is! :D Ha már homár, ne csak a fegyver passzoljon! Hadd fosson a gusztostalan is, ne csak ezek a paraziták!
Kampfer

belzebubó 2009.02.09. 17:01:22

@laspalmas: "Úgy véljük, hogy Önök a jogaikra hivatkoznak, miközben a kötelességeikről elfeledkeznek!" -korrekt
Havas Henrik ugyanezt mondta egyszer a tv-ben egy cigány kisebbségi vezetőnek,már nincs a tv-ben.Na nem mintha ettől jobban szeretném.

picur3ka 2009.02.09. 17:03:41

Szegeny polgarmester! Utanozni akarja Miskolcot? Van-e neki partokon feluli elore megfontolt szandeka es egysege? Esze-e van? Meglassuk...

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.02.09. 17:10:08

@Kampfer:

nem gripen kell ide, hanem a varacskos disznó. A-10 TK.

Kampfer 2009.02.09. 17:15:02

@denever: Vagyok én bármi rossznak elrontója barátom? :) Mindegy mi méri az első és második csapást... :D A harmadik a rohamosztag legyen, ott pedig már kell az MG-42-es... :) Liszkán is jó lett volna, mikor a véglények nekiálltak menekülni. Hmmm...
Kampfer
(munkvera dögöljön meg!)

mind2 (törölt) 2009.02.09. 17:16:38

@Kampfer: Te ettől a munkverától nem akarsz megszabadulni ? ::::)))))))

Tilcsák Bea (törölt) 2009.02.09. 17:16:51

van egy kötélfonó ismerősöm...

mind2 (törölt) 2009.02.09. 17:23:58

................
megyek most délután a külső sávban, a belsőből elémvág egy kocsi, a hátsó ablakban egy tábla :
" Keresem azt a nőt akinek van 10 perc szabadideje, és 20 centiméternyi szabad helye "
Olvasom, állunk a pirosnál, kezembe temetem az arcomat, és kitört belőlem a röhögés. Úgy kivagyok agyilag, hogy nem bírtam abbahagyni hosszú percekig. Vezetés közben könnyesre röhögtem magam. A srác meg lesett a visszapillantójából, várta a hatást ::)))
Gondoltam megosztom veletek :)

SzZsoel 2009.02.09. 17:34:06

@mind2: Szerintem megpróbálja hozzá beprotezsálni munkaerőnek egy-két szegény, elnyomott, etnikai hovatartozása miatt sehol munkát nem kapó cigány testvérünket.

Plutonic 2009.02.09. 17:34:33

@mind2: Szerintem pont azt, amire gondolunk! :DDDD
A srácnak csak ilyen kevés ideje volt? XD

Kampfer 2009.02.09. 17:35:42

@mind2: Én azt szeretném, ha ez a nyomorult, agyonkínzott társadalom szabadulna meg tőle, meg a fajtájától is... :) Szebb nap lenne a magyarságnak!
Lassan kezdek csillapodni, megy le a vérnyomás... Szar nap volt a mai... :(
Üdv!
Kampfer
(munkvera dögöljön meg!)

mind2 (törölt) 2009.02.09. 17:41:13

@Kampfer: Akkor inkább menjünk át röhögősbe. én már úgy leamortizáltam magam az utóbbi időben, hogy kezdek olyan pszichés jeleket mutatni mint a feri.... csaka kezeimet nem tudom még úgy tördelni, meg az az ájtatosmanós fejtekergetés nem megy... viszont a Tinára én is elmentem volna :::))))
@Psychonaut: Jah, ezen röhögtem én is, hogy 10 perc :::)))) De hogy lesett a visszapillantóban, azt láttad volna. Szerintem örömmel konstatálta, hogy napok óta először röhögök egy jóízűt... :::)))

redriot77 2009.02.09. 17:44:44

@Kampfer: ne búsulj! Kinéztem egy öreg, de nagyon megkímélt német használtautót, dobjuk össze az árát és hozzuk be! Kis gondok talán lennének az itthoni regisztrációval, mert a motorja nem teljesíti az Euro IV-es normákat, de csak megoldjuk valahogy!

Lecsapatunk vele Hevesre, aztán ennek próbálják betörni lapáttal a szélvédőjét! Aki pedig megpróbálná, azt integrálom! Ja nem a társadalomba, hanem a talajba! :PPP

Ja, itt a verda:
www.youtube.com/watch?v=fqjAifQKEpk&feature=related

Plutonic 2009.02.09. 17:49:19

@mind2: reménykedj, hogy azért lesett és nem azért, mert azt gondolta, hogy milyen fasza gyerek ő! XD

Tilcsák Bea (törölt) 2009.02.09. 17:51:16

@mind2: olcsóbb, mint az ak47-es, és engedély sem kell rá.

mind2 (törölt) 2009.02.09. 17:52:53

@Psychonaut: a kocsi alapján nagyon fasza gyereknek gondolhatja magát, tudod az ilyenekből szoktak 148 cm-es izompólós kulcslóbálós daliák kilépni.... xd.
@redriot77: XD, hol lehet rá licitálni. Majd teszünk rá szlovák rendszámot :XD

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.02.09. 17:55:59

Laspalmas: A nácikhaza blog ugyanolyan stílusparódia, mint a náczivadász blog. Remélem Elhatárolódó hódos idézetet nem teszel be. XD

Egyébként index stábját basszameg egy tucat kancigány: "Elkergették az ózdi romák a Magyar Gárdát"
Még örülnek is neki. "Ellentüntetéssel akadályozták meg a Magyar Gárda ózdi megalakulását a helyi romák, a rendezvényen és azóta jogsértés nem történt."
Azért a lincselni készülő 200 fős felfegyverzett csőcseléket ellentüntetőknek nevezni, 1 nappal azután, hogy hasonló csőcselék meggyilkolta Marian Cozma-t finoman szólva eufémizmus.
Na sebaj, ha még egyszer meglátok nyilvános rendezvényen indexes szarokat, akkor majd én is ellentüntetek viperával...
Jogsértés nem történt. Tojással dobálni két év, szamurájkarddal fenyegetőzni, meg nem jogsértés.

Plutonic 2009.02.09. 17:56:49

@mind2: Aha! A herceg fehér lovon, de valahogy a ló sokkal szemrevalóbb és érdekesebb.... XDDDDDDD

Plutonic 2009.02.09. 17:57:19

@Lukrécia Bögre: Ez bazzeg.....!!!! XDDDDDDDDDD

mind2 (törölt) 2009.02.09. 18:00:38

@Psychonaut: és a ló valószínűleg potensebb is XDD

Kampfer 2009.02.09. 18:01:19

@redriot77: Barátom!!! :D Te egy Isten vagy!!! :) Egy igazi szép pillanat végre ezen a tetves napon!!! :D Te leszel a sofőr...! Kéne még egy töltőkezelő!!! :D De én szeretnék lenni a géppuskás!!! Kéne ebből vagy 15000 pédány! Meg tökös személyzet bele! Tudod mit? Ezzel még azt is bevállalnám, hogy a rendőr vitázik a zöldkártya miatt...! :D Tegye! Csak elmondanánk neki, hová megyünk és miért!!! :) Nagyon tuti! Danke!

@mind2: Én mostanság kezdek röhögni, teljesen kiborultam délután. Ezt már egyszerűen nem bírom... Két jóbarátommal is beszéltem most msn-en. Egyikük Írországból írt, másikuk meg Angliából. Egyikük sem bírta itt tovább... Egyikük vitte az egész családot, mert hevesben laktak egy kis községben. Se meló, se biztonság. Mennyi használható, jó ember kell még elvesztenie ennek az országnak a semmirekellők és a zsidók miatt??? Ez tényleg egy tragédia...
Üdv!
Kampfer
(munkvera dögöljön meg!)

Kartal 2009.02.09. 18:02:05

kezdődik:
szily.blog.hu/2009/02/09/ki_hogyan_ciganyozott_a_magyar_sajtoban

nem kell bemutatnom: indexes. meg sem lepődök...

Plutonic 2009.02.09. 18:02:36

@mind2: Látom levetted a lényeget! XDDDDD
@Kampfer: És ez csak fokozódni fog. :(

mind2 (törölt) 2009.02.09. 18:11:46

@Kampfer: ne add fel :) ilyen jókat nevetni más nyelven nem lehet, az egyik, amiért szeretek magyarnak lenni az a humor.... Valami női személyzetnek nincs hely ezen a német járművön ::))) ? Figyi ha kell lemosom és áttörlöm viasszal szép fényesre ::))) akkor se mehetek ???
@Psychonaut: persze hogy levettem ;) ilyenkor az autó szimbolikus tárgy. Egy meghosszabbított nemiszerv. Olyan mint ferinek a kéthetente bejelentett reformjai. Azt hiszi, ha bejelenti, hogy mit fog csinálni, meg mutogatja, hogy milyen nagy neki, egyből fel is áll. Neki már sajnos 7. éve nem jön össze a dolog. Talán más partnert kéne keresnie nem ? A partner alatt konkrétan országot értek ;)

Plutonic 2009.02.09. 18:19:24

@mind2: Nekem autóm sincs, parázzak? XDDDD
Mindenki másra indul, ez a jóember is úgy matyizik, mint a zsidók. :)
Asszem egy egész ország tartana munkaszüneti örömnapot, amikor lelépne!
És szerintem ezzel még csak nem is túlzok. :)
Kamcsatka-Külső szerintem pont jó lenne neki! ;)

redriot77 2009.02.09. 18:19:55

@mind2: "Valami női személyzetnek nincs hely ezen a német járművön ::))) ? Figyi ha kell lemosom és áttörlöm viasszal szép fényesre ::)))"

Megbeszéltük. :))))

"Majd teszünk rá szlovák rendszámot :XD"

Jó ötlet, a tökömnek sincs kedve 45 tonna után súlyadót fizetni. :))

Kampfer 2009.02.09. 18:20:49

@mind2: Ó drága! Hogyne lenne! :) Köztünk mindig van és lesz helye Magyar Hölgyeknek!!! :) Nem véletlen igényeltem belőle 15000 példányt! :) Nem adom fel! Azért sem hagyom itt nagyapáim és szüleim földjét! Nem azért kellett mindkét nagyapámnak a tetves jenkik és a retkes oroszok ellen harcolnia, hogy most csak úgy átengedjem a cigányoknak, meg a fajvédő zsidóknak! Ez még mindig a magyarok hazája! Már három ajánlatot kaptam a finnektől kinti munkára. Most még úgy gondolom, hogy a negyediket sem fogadom el. Sokminden megvan ott, ami itt nincs. És mégis, ami a legfontosabb, az csak itt van! Ezt egy nyomorult maszopos idióta áruló nem értheti meg soha...! Egy szadeszes zsidó mégannyira sem! A cigány meg mindig csak cigány marad, voltaképp egy primitív ösztönlény...!
Szóval Kedves Mind2! Jöhetsz, hogyne jöhetnél! :) És törölgetném én is szívesen, hidd el! :)
@Psychonaut: Igen... Én is attól tartok, hogy nem azok fognak hullani és menekülni, akiknek pedig kellene...! :(
Kampfer
(munkvera dögöljön már meg végre!)

2009.02.09. 18:25:24

Az indiaiak kikérik maguknak!
Ezeket ott is alja söpredék szemét népeknek tartják.
Az indiai, az tisztességes ember.
Semmi közük a cigányokhoz.

Kampfer 2009.02.09. 18:28:30

Csak úgy megjegyezném, hogy a krucot érdekes módon órák óta nem lehet elérni... khm... Drazsé telefonált ismét? Vagy mi a fasz történt? Gondolom megint kábellopás, meg áramszünet, mi?
Kampfer
(munkvera dögöljön meg!)

Maximio 2009.02.09. 18:29:15

Ha már szóbakerültek a Gripenek, olyat nem lehetne, hogy mélyrepülés gyakorlása közben, hangsebességnél gyorsabban áthúzni a hevesi Dankó Pista utca fölött? Bevált izraeli módszer, igazán hatásos, az üvegeseknek jó sok dolga lenne utána, némelyik putri tán össze is borulna.

Plutonic 2009.02.09. 18:31:33

@Kampfer: Tudod, ha másért nem, azért lesz így, mert nekik VAN fedezetük a menekülésre!
Mondjuk én speciel szarok a fedezetekre, a csóróság nem fog soha az utamba állni!
Persze a menekülés is relatív.
Mert én is menni fogok, de oda, ahol magyarul beszélnek... ;)
És NEM egy amerikai vagy ausztrál "kolóniára" gondolok.... :)

irrelevant 2009.02.09. 18:36:23

@Maximio: Üvegeseknek??? Fóliásoknak!

mind2 (törölt) 2009.02.09. 18:37:16

@Kampfer: na ma elkezdem a reform életmódot itthon. Még háttérzajnak sem kapcsolom be fél hétkor a tévét. Rájöttem, hogy csak azért hallgatjuk/nézzük, hogy azon nyomjuk fel az agyunkat : amit NEM mondanak el :) Szinte vadászunk a figyeled, a mocskok erről sem beszélnek, meg hogy félrebeszélnek..stb. szitukra.
Tudom hogy az erőszak nem megoldás, és erősebb is a részvét meg a lelkiismeret bennem, de most mondjátok meg, mi ennek a helyzetnek a megoldása? Minden téren a földbe döngöltek bennünket, egyszerűen nem megy, nem találok megoldást. Így is úgy is megkeserüljük .... most húzzak el , legyek idegen máshol, csak azért mert itthon nem érzem otthon magam ? És ha munkám lesz, sok pénzt keresek, szerencsénk lesz..akkor boldog is leszek ? Magunk elől nem tudunk kellően messze menekülni. Van akiknek nem kell messze menniük, hogy odataláljanak magukhoz.. meg nekem csak magyarul megy egy csomó minden kifejezése. Elmondhatnám németül, de olyan árnyaltan akkor sem tudnám mint magyarul, lehet nyelvtanilag helyes lenne, de őszintén ki a szart érdekelne ? Itt mindenről eszembe jut valami. Balatonfüreden, Pápán, ...stb. Itt még a Nap is másképp süt mint pl. Németországban. Miért én menjek el innen ???? ::((((

mind2 (törölt) 2009.02.09. 18:40:06

@otvospeter: meg a tányértévéseknek :::::))))

Kampfer 2009.02.09. 18:40:57

@Psychonaut: És gondolom nem is izraelire...! :D A jenkikhez semmiképp sem mennék... Nagyjából ugyanazt gondolom róluk, mint emezekről...! Indiánok kivétel, nekik respekt! De a többi... pfff...!
@Maximio: Szerintem ne vegyünk át semmiféle zsidó módszert...! Hatásosnak biztos hatásos, de hányinger még ezeknek a módszereit is átvenni! Stuka! ;) Az igen... :D

Sajnálom ezt a román srácot! És a családját is! Kár érte...
Szerencsés esetben a külföldi kormányok is felismerik, hogy mindez a helyzet, a rendőrség ellehetetlenítése és a társadalom szétverése a liboldó zsidók és a maszopos bűnöző hazaárulók bűne! Megannyi ember halála és egy ország szenvedése az ő lelkülön szárad...! Most meg tudom érteni a románokat! :(
Kampfer
(munkvera dögöljön meg!)

Plutonic 2009.02.09. 18:44:28

@mind2: Akkor viszont komolyan javaslom egy AK beszerzését...
A szomorú az, hogy komolyan beszélek. :(

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.02.09. 18:44:56

Ugytudom az öreg festö Polineziaba akarta öket kitelepiteni - a rohat mazlistakat- ott aztan meleg van, nem kell fat lopni, a ven hülyenek ezzel kellett volna kezdeni, mert ez egy humanus megoldas lett volna.

tudi 2009.02.09. 18:46:48

Hát Nekem kicsit kezd tele lenni a f...-on ezekkel az ingyenélőkkel. Szerintem a 2010-es választásokon a cigánykérdés fontos kampánytéma lesz, és lehet az a párt fog nyerni aki megoldást kínál erre a problémára.

Plutonic 2009.02.09. 18:47:40

@Kampfer: Broáf! :)))
Kizárt!
Oda megyek, amiről Tamási Áron mesélt elég sokat. :D
Visszahúz a (fél)vérem. :)

Higany 2009.02.09. 18:52:23

"A napjaitok meg vannak számlálva – vagy kiirtanak benneteket a romák, vagy elmenekültök más országba. Ez a két választási lehetőségetek van. "

A magam részéről boldog vagyok, hogy az elmúlt évben becsengethettem legalább 100-150 havi családi pótlékot, mint minden megkeresett forintja után adózó polgár. Sajnálattal kell közölnöm, hogy e jó szokásomat a jövőben feltehetőleg más országban kívánom folytatni. Kérem addig ne szúrjanak nyakon, gondoljanak arra, milyen szorgos kis hangya vagyok!

@Igazi Trébics: Megerősíthetem, hogy Indiában is utálják ezeket, konkrétan arra hivatkozott az indiai akitől megkérdeztem, hogy lopnak és nem dolgoznak...

belzebubó 2009.02.09. 18:55:12

@Psychonaut: tegnap leirtad.Még én is tudtam :P

belzebubó 2009.02.09. 18:56:32

@belzebubó: vagy tegnapelőtt. Keletebbre ahol még magyarul beszélnek-valahogy igy szólt.Nem?

Maximio 2009.02.09. 18:56:47

@Kampfer:
Az arabok is csinálták ezt mondjuk Haifa fölött, így se tetszik?:) Különben a Stuka se rossz ötlet a szirénájával, lenne nagy riadalom, futnának a dzsipók világgá, még bombázni se kéne.


@otvospeter:
Jogos, akkor a fóliásoknak:)

Plutonic 2009.02.09. 18:59:31

@mind2: Valami ilyesmi! :D
@belzebubó: Bakker, elfelejtettem. XD
Lazulnak az agytekervényeim? :D

mind2 (törölt) 2009.02.09. 19:03:30

@Psychonaut: nem én ott még sosem jártam ::(((
de ami késik nem múlik :) jól teszed :)

mind2 (törölt) 2009.02.09. 19:05:05

@Maximio: napalm helyett elég lenne Biopont szórni, aztán egy nagy zsák vizet..... megint Biopont...vagy lehet Persil is, nekem mindegy :::)))

Plutonic 2009.02.09. 19:07:33

@mind2: Pedig az maga a csoda! :)
Számomra biztosan! :)
Az emberlakta részeket meg úgyis messzire elkerülöm. ;)

Elég volt mára, mert nem kocsma ez, hogy itt púposkodjak egész nap! :D
Ciao daweil és szép estét mindenkinek!

Maximio 2009.02.09. 19:09:39

@mind2:
Micsoda kegyetlenségekre lennél képes szerencsétlen elnyomott polgártársainkkal szemben....::)

dagger 2009.02.09. 19:16:23

www.youtube.com/watch?v=9PLD8bbw8Vw

Részlet a lokál biztonsági kamerájának felvételeiből.

ork (törölt) 2009.02.09. 19:18:31

Egy friss hír az indexen:
Megkéseltek egy nőt a Fő utcában

* MTI

| 2009. február 9., hétfő 19:07 | Frissítve: 10 perce

Hétfő délután megkéseltek egy nőt Budapesten, a Fő utca egyik kapualjában. A nő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Támadója az áldozat táskájával elmenekült.

szucs3 2009.02.09. 19:20:10

Kampfer, redriot77
ez jutott eszembe a kívánt germán járművetekről:
www.youtube.com/watch?v=KhvIfbTnKUE
;)

Terminátor akinek szög áll ki a lábából 2009.02.09. 19:21:43

te figy márr rajta vok a viedón szegyed már le hallod

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2009.02.09. 19:25:13

Bakker, mit kell ezt szépítgetni??? Mocskos c...nyok, akik csak az erőből értenek! Bűnözők, akik csak terrorizálni akarják a környezetüket. Dolgozni egy sem akar, csak pénzt, segélyt. Amikor nekiállnak magyarázni, hogy téves az a nézet, hogy a cigányság... /%+!-*"!! Mi van? Ne ba..z mán ki velem! Mutassatok nekem olyan fajnácit, aki annyira utálja a cigányokat, mint a cigányok a magyarokat! Mert van, biztos... Na de ott, a putrik környékén, dikkmán van ott rendesen FAJGYŰLÖLET!! Se tanulni, de dolgozni, se kultúra - illetve ez ott a kultúra!!! Ilyenkor hol van Horváth Aladár, Mohácsi Viktória? Ha egy cigány kárára történik valami, ott jajveszékel mindegyik, de jelenleg az van, hogy egyik súlyos, cigányok által elkövetett bűncselekmény még szinte alig jut a tudomásunkra, azonnal jön a következő, még súlyosabb. Meddig kell a társadalomnak ezt lenyelnie? Ne csodálkozzunk, ha belém köt a cigány, vagy agresszív velem (mert nem akarom megvenni az utcán tőle pl. a lopott holmit, amit ott tukmál adó, áfa,... nélkül - bas..za meg a kedves apeh, miért engem izélget, miért nem ezeket) én meg önvédelemből belebas..m a kést, mintegy preventív jelleggel! Miután pl.3 jönnek ellenem, gondolom hagynom kéne magam. Hát nem! Gyere dikkmán, hadd lám a hogyan bírod a véred! Ezt kell elérni? Vagy engem nem véd a törvény, csak a rokkantnyugdíjas 20 éveseket, Audival és Merdzsóval? Mi van ebben a k.országban? Magyar Gárda - köszönöm nem kell! Akkor inkább egyedül intézem, ha kell, a cigányok módszereivel, hasonló módszerekkel, meg némi pénz segítségével és néhány ukrán, szerb "elvtárs" segítségével! Nem nagy ügy! Az (álszent) "értelmiség" meg tényleg tehet egy nagy szívességet!

Terminátor akinek szög áll ki a lábából 2009.02.09. 19:31:06

haljátok parasztok vegyétke le a vidót mer baj lesz

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 19:34:19

Hétfő délután megkéseltek egy nőt Budapesten, a Fő utca egyik kapualjában. A nő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Támadója az áldozat táskájával elmenekült.

-

Na kinek mi jut eszébe az elkövetőkről, és miért?

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 19:36:55

Szerintem skandinávok voltak (kék szem, szőke haj), és azért mert telihold van, és ezt odakint úgy ünneplik meg, hogy leszúrják a hozzájuk legközelebb álló nőt, majd bréktáncolnak a leszúrt áldozat táskájával.

Rwindx 2009.02.09. 19:38:59

Én igazából csak egy dolognak örülök, sok mindennek ugyanis nem lehet.

Sok helyen látom, hogy korábban keményen mszp/szdsz szimpatizáns ember és mszp/szdsz ellenes ember egyre hasonlóbban (siralmasnak) látja a helyzetet. A gusztostalan,kurcsány stb féléknek úgy érzem lesz egy pozitív hozadékuk, jobban összekovácsolja a magyarokat szép lassan mint eddig bármikor bárki.

Ma ránéztem kedvenc ferencem blogjára, mintha ott is repedezne az elv melletti egység...

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2009.02.09. 19:39:56

Ja, egyébként az utóbbi 7 évben 136 milliárd(!!!) forintot fordítottak a romák társadalmi integrációjára... Ez hivatalos adat!!! Mi van akkor?? Svédeknél, a finn kisebbség kíváncsi lennék mennyit kapott???! Ez azért DÚRVA!!!

git 2009.02.09. 19:44:16

Annyit azért megjegyeznék, hogy azt mindenki elfelejti, hogy a roma bünözök együtt dolgoznak a magyarokkal. Az illegálisan kivágott fát el kell szállítani, valakinek el kell adni. A lopott aranyat átveszi egy orgazda, ékszerész. A striciktöl pénzt kap a rendör, hogy ne piszkálja a lányokat. A vállalkozó megveszi a maga fiktiv számláját a Kolompár Bt.-töl. A security ráveszi a cigányt, hogy lopjon, majd ö nem figyel és átveszi olcsón az árut. A lakásmaffiázó romák összejátszanak a banki ügyintézökkel. És a többi példa.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 19:46:34

@git: A Sony meg összejátszik a cigánygyerekekkel, hogy szúrják le azt akinél nem Sony mp3 lejátszó van azért, hogy okuljon a kis kópé, és legközelebb A márkát válassza. Tudjuk git, szegíny romákok csak a csúnya fehér patásördög eszközei.....

Rwindx 2009.02.09. 19:46:43

@git: hát persze git. Nyilván mindenki bűnös, csak a cigányok nem.

belzebubó 2009.02.09. 19:47:45

@raj csávó/olasz gangszter: nem sikerül megkülönböztetni a Wehrmacht-ot és a Waffen SS-t sem,igaz? Segitek: Balkenkreuz festés a páncélos oldalán.

Tőgyarcú Barom · http://dgulyas.blog.hu/ 2009.02.09. 19:48:10

Milyen kibaszott kurva mocskos faszú geci cigány kultúráról van szó? Csak magyar van basszameg!

tewton 2009.02.09. 19:48:57

"muszáj volt lopni, hosszú volt az ünnep."
köszönjük, Kuncze Miniszter Úr.

Thulsa Doom (törölt) 2009.02.09. 19:54:59

Raccoon City, bazdmeg! Napalmot a kibaszott buckalakó zombikra!!!

git 2009.02.09. 19:59:41

Szó nincs róla, hogy a cigányok ártatlanok. Csak épp ök is részesei egy rendszernek. Nem egy zárt kör ez, sok magyar bünözö kötödik hozzájuk.

reKorrekt 2009.02.09. 20:04:45

"A hevesi esetről is van videó, de jobban jártok, ha ezt inkább kihagyjátok:"

Na menj a picsába, persze hogy csakazértis megnéztem :) faszom...

Llychllyn 2009.02.09. 20:04:48

"Mer... Mer a teszkóbul eltűntek a dolgok."

A Monty Pythonos próféta szólt belőle:
" - Zebedeus jön majd a szolgájával, és azt fogják majd rebesgetni, hogy
eltûntek a dolgok. És hatalmas zûrzavar lesz, hogy hol vannak valójában a
dolgok. És senki nem fogja tudni, hová lettek azok a kis bigyók, meg az a
furcsa kis izé raf-raffiakötõállvány, amihez hozzá voltak erõsítve."

Kartal 2009.02.09. 20:08:52

Lehet, hogy igazad van git, de akiktől a hétköznapokban félünk, azok nem a banki ügyintézők vagy a securitysek, hanem ez:
index.hu/bulvar/hirek/2009/02/09/megkeseltek_egy_not_a_fo_utcaban/
Az életminőséget igencsak lerontja, amikor ki akarok venni pénzt az automatából, és azt látom, hogy három cigány stíröl, hogy mennyit veszek ki, hová teszem a pénztárcát, merre indulok... vagy amikor ordítozva felszállnak a buszra, és mindenkinek görcsbe áll a gyomra, hogy most kibe kötnek bele... és naponta több mint ötven km-t buszozok... inkább hagyjuk, mert csak ideges leszek.
Szóval az életminőség leromlásáról a cigányok igencsak tehetnek kis hazánkban, és nem is akarnak változtatni viselkedésükön. És ezt nem lehet felmenteni semmivel.

HZ323F · http://www.hotdog.hu/user_prof.hot?user_id=33417 2009.02.09. 20:14:20

"Asszony terhes, oszt ellopok egy-két banánt, az nagy dolog? Nem nagy dolog."
Válasz:
"Rendőr ideges, fejbeb@sz egyszer-kétszer a gumibottal... Nagy dolog? Nem nagy dolog."
Ennyi a hozzáfűzni valóm.

picur3ka 2009.02.09. 20:14:47


Senkit nem erdekel, mindenki kitagadja es utalja oket, az, hogy mi kedvesek vagyunk hozzajuk, elerte a cigany, hulye magyar vagy rassiszta magyar megbecsulest, fuggoen az egyentol es a kulfold minket ciganynak mer mellesleg, magyar=cigany. Ennyi. Senki nem fogja megoldani nekunk, ha mi nem.

A szofosas nem fogja megoldani.

redriot77 2009.02.09. 20:19:33

@Kartal: "Szóval az életminőség leromlásáról a cigányok igencsak tehetnek kis hazánkban, és nem is akarnak változtatni viselkedésükön. És ezt nem lehet felmenteni semmivel."

Nekem az "tetszik" a legjobban, mikor a "cigányság=a rendszerváltás vesztesei" szöveggel jönnek. Ez annak a főbarom TGM-nek egy kedvelt szólama. Mármint hogy a társadalmi átalakulások miatt lettek a cigányok olyanok, mint amilyennek "szeretjük" őket. Kérdem én, a szénbányászok miért nem élnek hasonlóan mint a cigányok? Miért nem szorultak a társadalom perifériájára? Pedig mikor a kilencvenes évek elején bezárt szinte az összes magyar szénbánya, ott volt többezer alacsony képzettségű ember, akiknek a szakmájára hirtelen semmi szükség nem volt. Volt aki átképezte magát más fizikai szakmára, volt aki kényszervállalkozó lett, de nem kezdtek el fosztogatni, és követelni hogy tartsa el őket a társadalom. Milyen érdekes...

Véraláfutás 2009.02.09. 20:21:34

@Carnivora:
Melyik kerületben, mert sok Fő utca van?

git 2009.02.09. 20:24:06

Valóban. De ehhez kellett jónéhány magyar, akik padlóra küldték a gazdaságot, megszüntették a különözö felzárkoztató programokat, szétzilálták a rendörséget. Arról az apróságról már ne is beszéljek, hogy a miniszterelnök nyugodtan, következmények nélkül elmondhatja, hogy hazudott, ez jellemez mindent. Ennek a nagyszerü teljesítménynek az eredménye, hogy egy közép-amerikai banánköztársaság szintjére süllyedtünk. Ja, hogy ennek a kíséröje a brutalitás, pofátlanság, bünözés?!

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2009.02.09. 20:24:16

bicskanyitogató - ez a szó írja le talán legjobban a két videót.

ha még sokáig feszítik a húrt, szerintem előbb-utóbb tényleg kinyílik az a bicska.

komolyan nem veszi észre senki, hogy egyre gyorsulnak az események? napról napra jönnek a hírek, nyílnak a szájak, derülnek ki a félelemből évekig agyonhallgatott borzalmak (pl. tegye fel a kezét, aki egy hete tudott az enyingi cigánymaffiáról, és nem arrafelé lakik!) Mint mikor valaki megtöri a hallgatást, és ennek hatására egyre többen és egyre hangosabban mernek beszélni, mondván, hogy "ha ő kimondhatja, akkor végre én is".

miért hiszik még mindig ezek a jogvédő paprikajancsik, hogy a megélhetési bűnözéses-roma diszkriminációs-Atyaúristent is lerasszistázós maszlaggal be tudják tömni a pofánkat??

Mr. Acid 2009.02.09. 20:44:19

A murva életbe! Ha piacképes lenne a diplomám, már mennék is kifelé!
Azonban nem az, viszont cserébe dolgozhatok tisztességes, becsületes munkát végezni képes, rom származású magyar állampolgárokkal. Viszont a többi pusztuljon!!!

bustiboy 2009.02.09. 20:56:04

Hát, én nem konkrétan témába vágva megkérdezném, mióta van Heves megyének megbízott főkapitánya? Mert a főkapitány távollétében a helyettese látja el a feladatát, az ORFK honlapja szerint viszont Juhász István dandártábornok vezeti még a főkapitányságot Hevesben, nincs semmilyen Lóczi Zsolt megbízott megyei főkapitány (ő a gyöngyösi kapitányságot vezeti).
Ha valakinek ezt cáfoló, és a hírtv állítását alátámasztó nformációja van, kérem, ossza meg a tudatlanokkal.

Empty 2009.02.09. 21:03:03

Na ez mindent megmagyaráz:

www.imninalu.net/Romagyar.htm

,,Ennek a rövid dolgozatnak a célja az volt, hogy felvázolja egy új, az eddigieknél sokkal pontosabb és komolyabb kutatásnak a körvonalait a romák eredetével kapcsolatban, szakítva azzal a hagyománnyal, amely eddig csupán nyelvi alapon vizsgálta ezt a kérdést. A felsorolt tények nem zárják ki annak lehetőségét, hogy Kannaudzsban, vagy bárhol másutt Indiában laktak volna romák – noha legvalószínűbbnek e tekintetben az Indus völgye tűnik az indiai szubkontinensen belül. Célunk az volt, hogy megmutassuk, a romák nem tartoznak a hindu (és különösen nem az indoeurópai) népek közé, hanem sémi típusú, egészen pontosan héber eredetű nép. Az izraeli csoportok közül sok eljutott Indiába is, és – amennyiben szakítunk a nyelvcentrikus nézőponttal, hiszen ezek a népek ma már mind hindu nyelven beszélnek – akkor néhánynak a jelenléte, eredete még ma is kimutatható. Egy ilyen kutatásnak a kulturális jellemzőkre kell koncentrálnia. Ezek a jellemzők az Indiában élő izraeli származású törzsek esetében nehezebben mutathatók ki, a romáknál azonban viszonylag jól megőrződtek, olyannyira, hogy ők bizonyíthatóan izraeli eredetűek.

Sándor Avraham"

[:-)]

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.02.09. 21:15:14

na kérem, megszólalt a sarkadi polgármester is:

"ha a teszkó bezár, mert nincs forgalma, akkor azt ne próbálja a romákra kenni..."

értik ugye? a szavazat, az szavazat. annak sincs színe.

picur3ka 2009.02.09. 21:21:08

@Empty:

link, legyszi, ezt muszaj igazolni.

picur3ka 2009.02.09. 21:22:51

@denever:

A sarkadi polgarmesternek perbe kellene vennie a Tescot szerintem, az jo sok segelybe kerulne...

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.02.09. 21:23:28

@szucs3:

namost ez a halál 50 órájában bazi jól szólt csizmakopogással körítve.

www.youtube.com/watch?v=lSLHasN9UXQ

és persze ezt is el lehet kúrni rendesen
www.youtube.com/watch?v=ey4WdiFV6mY

Véraláfutás 2009.02.09. 21:24:38

@denever:

Szánalomhuszár, már nem is érdemes lajstromba venni őket.

Tarackos Sül (törölt) 2009.02.09. 21:27:20

Tudom, hogy ez némiképp off, de

logout.hu/iras/valtozas_az_alapelvekben.html

Érdemes elolvasni. A Ph blog szekciójában, a Logouton időnként (mostanában főleg) megjelent egy-két, a kisebbségi és hasonszőrű, de úgy általában nem cigánykérdést hanem országos problkémákat feszegető, normális hangnemű írás (legtöbbször, ha nem azt moderálták). Aztán egy-két írás eltűnt, a modok/házigazdák nem mondtak semmit, veszekedés lett, mert nem lett kimondva, miért is lett eltörölve. Most már itt a szabálymódosítás, az alapelvek szerint tiltják most már "hivatalból" az összes politikai, vagy hasonló témájú írást.

Mindezt csak azért írom, mert miközben egy ember megkéselve, koporsóra várva fekszik, kettő kórházban van, a cigányság állami támogatással, rendőri félrenézéssel lassan a nyakunkat is elvágja, még MINDIG van(nak) valaki(k), akik a fej homokba dugását választják. Érdemes a hszekbe is beleolvasvni. A dolog teljes képéhez hozzátartozik, hogy a PH hivatalosan "szakmai" fórum, de rengeteg topik született hagyományos közösségi témákkal kapcsolatban is.

American buttfall 2009.02.09. 21:30:13

@Llychllyn: :DDDDD Nekem is ez ugrott be róla!

Empty 2009.02.09. 21:35:12

@Llychllyn:

Jó az egész:

Brian Élete - Próféták Gyöngye
www.youtube.com/watch?v=pw6qAXS71Cw

Tarackos Sül (törölt) 2009.02.09. 21:38:26

@Tarackos Sül:

És persze ott sem fogadták feltétlen lelkesedéssel. Sokan tiltakoztak ellene, de nagyon nem lehet. "Elfogadod, vagy kuss és mehetsz" elv, Feri után szabadon.

Néha meglepődöm, hogy lassan csak itt, meg egy-két másik, az agymosott média által akár nácinak titulált blogon lehet már csak leírni, amit az ember akar, mert máshol a kis hunyók kimoderálják (lásd origo, stb).

2009, Magyarország, demokrácia. Leköpni sem érdemes már ezt a szardarabot.

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 22:14:02

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója arról beszél, hogy Enyingen nincs is bűnbanda. A kommentelők erősen máshogy látják.

www.indexveszprem.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1224:enyingen-nincs-bnbanda&catid=94:veszprem&Itemid=799

szucs3 2009.02.09. 22:19:25

@denever: huuhhhh, ez a második videó ez szörnyű! :)

A halál 50 órája viszont hibátlan! :)
Konrád, a csizmám!!! :)

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.02.09. 22:48:43

a sarkadi videón beszélő CÖ néni közeli rokonaim szerint - akik ismerik - nem nagyon tud olvasni. ez néha problémát okoz a testületi ülésen. :-)
különösebben ez engem nem zavar, de mégis van egyfajta optikája annak, hogy egy adott kisebbséget milyen képességű emberek képviselnek.

a jogvédő arc, aki nem is tudja, hogy melyik szervezet nevében van ott, elmondásuk szerint "még életében nem volt ennyire kiöltözve". valaki biztos leadta neki a drótot, hogy véletlenül kicsípve arra sodródott.

a sarkadi tescoban én is vettem már dolgokat, kb 3 hónapja voltam ott utoljára - akkor még rendben volt minden - legalább is nem történt semmiféle attrocitás. mondjuk nem lehetett a vevők sarkára lépni (kb 5-6an vásároltak), de azt azért tudni kell, hogy ez egy minitesco. és hétvégén ebédidőben nem is várható el nagy tumultus egy 12000 fős éppenhogycsak városban.

a videón szereplő legényeket eléggé ismerik arrafelé, közülük legalább egy biztosan rokkantnyugdíjas. egyébként a tesco tényleg közelebb van a romák lakta részhez. közvetlen mellette volt régen egy nagyobb ABC, ami már bezárt azóta, ott nem volt ilyen lopás. meg a penny marketről se hallottam, de az kb 2 kilométerre van onnan - gondolom olyan messzire macerás elmenni bugázni.

Tarackos Sül (törölt) 2009.02.09. 22:55:11

@denever:

Ha nem lett volna ennyire durva a videó, azt mondanám, hogy a Szomszédok teleregény egy népokító jelenetét láthattuk. A faszi mintha abból a fura, abszurd realitásból lépett volna ki, ahogyan anno a sorozatban az életet ábrázolták.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.02.09. 23:01:28

@Tarackos Sül:

és az a szóáradat, ami kihullik belőle, pl. "hogy a romák ennyire el legyenek fajulva" ill. "reméljük, hogy a jövőben és a további időkben"

közhelykarambol. verbális terrorizmus.
baszdmeg, ez tiszta Szalacsi. hogy akarjam magának kifejezni...

misc · http://misc.blog.hu 2009.02.09. 23:01:31

az origo videója a válasz minden kérdésre. nincs értelme többet beszélni erről.

Mr. Acid 2009.02.09. 23:05:55

Helyzet Enyingen, kinn volt a Népszabó. Egy-két érdekes mondat:
"A bűncselekmények között a falopások, a betörések, a temetőrongálások állnak az első helyen. Az általunk megkérdezettek szerint ezeknek a kisebb súlyú bűntetteknek legalább a kétharmadát helyi romák követik el.
– Én viszont úgy fogalmaznék, hogy általában a legszegényebb enyingiek tévednek a tilosba – mondja a polgármester. – Ez tipikus megélhetési bűnözés, márpedig a szerény körülmények között élő enyingiek többsége roma származású."

Egy kérdés: A temető- és sírgyalázás mióta megélhetési bűnözés?

Empty 2009.02.09. 23:07:57

@Mr. Acid:

Hát... Ha elviszik a sírköveket, a virágokat, s a fejfákat, majd eladják, s bébiételt vesznek a gyereknek . Például.

Mr. Acid 2009.02.10. 00:03:01

@Empty:
Nyilván.
Me' a bontott márvány ilyen krixkraxokkal beváltható a méhtelepbe'...

Empty 2009.02.10. 00:18:01

@Mr. Acid:

Ebbe nem megyek bele, mert sajnos komoly lenne.

[1. Láttam újracsiszolt sírkövet 2. Van rá esély, hogy valaki újra megcsináltatja az összetört síremléket,]

Pepperoni 2009.02.10. 00:40:50

@Empty: Ha már Brian élete, akkor erről a Magyarországi Nemzeti Etnikai Kisebbség Érdekvédelmi Egyesületről nekem ez jutott az eszembe:
www.youtube.com/watch?v=ZgNGTlmIapI&feature=related

Kisangyal 2009.02.10. 07:16:38

"I am hungarian but I do not understand one thing....The gypsies came to the place,punched the bartender girl on the face and broke her jarbone. Only Marian Cozma,Zarko S. and Ivan P tried to give help. A place full with hungarains,and only those three brave foreign guys tried to do somehing against the over numbered gypsies...
I feel so sorry for them."

www.youtube.com/watch?v=9PLD8bbw8Vw

Nzoltan 2009.02.10. 07:52:00

Az aza érzésem, megugrott a jobbik népszerűsége a napokban. Sem Demszki, sem Mohácsi nem megy az EP-be. Az az egy plusz hely lehet hogy a jobbiké ami a nagy pártok között meghúzódik?

Az Szdsz végképp kis párttá zsugorodik. Remélem legalább kétharmad lesz a jobboldal a következő parlamentben, mert az előző közel hét év tönkretette az országot mind morálisan, mind gazdaságilag.

Persze ne feledkezzünk meg a fidesz felelősségéről sem, da amit jelenleg a mostani koalíció (nem)csinál az minimum felháborító.

Kampfer 2009.02.10. 07:58:31

Jobb reggelt, szebb jövőt Mindenkinek!

Na, ma reggel a gusztostalan is kinyitotta azt az igénytelen, demagóg zsidó arcát...! Érdekes módon ma reggel hiányzott belőle az a megszokott felsőbbrendő, "kiválasztott népies" arrogancia, ami jellemzi ezt a férget, meg a fajtáját! De azért az alapvető hülyeséget most sem tudta elkendőzni! A mondandója legfontosabb része a "nem szabad általánosítani" c. szokásos liboldó demagógia volt! Furcsa is volt, hogy a Jegyes-Tóth bekérdezte, amikor a liberálisok a rasszistákról, rasszizmusról és a lakosság radikalizálódásáról beszél, akkor az nem általánosítás? Erre persze már a szokásos liboldó dumák jöttek, miszerint ő sosem mondott ilyet. Hmmm... Persze! Hihető...

Van néhány dolog, amit nem értek! A veszprém megyei főrendőr polkorrekt faszságai szerint Enyingen nincs maffia. Gondolom qrvagyakran jár arrafelé. Vagy csak nem akar a Pásztor sorsára jutni? De akkor hogy lehet az, hogy már órákkal korábban a bence is arról regélt, hogy egy ismert bűnözői csoport követte el az egészet, akiket már elítéltek korábban is? Nálam a szervezett bűnözői csoport maffiát jelent. Liboldóéknál esetleg cserkésztábort? Valahogy nem áll ez nekem össze...
Továbbá az is érdekes, hogy ez az elítélt banda, akiknek 3 perc munkaviszonyuk nem volt eddig, akkora házban éltek, mint a II. kerületi főliboldók, és nem 2 misis Swifttel járkáltak...! Az apeh ilyenkor ugyan hol a náthás qrva anyjában volt??? Ez nem tűnt föl nekik??? Vagy esetleg Fejérben nincs kibaszott apeh?
Anno anyámmal évekig szórakoztak zsidóék, mert a közhivatal könyvelőcége, ahol dolgozott nem adta hozzá a béréhez a hivatal által adományozott biztosítását. Egy egyszerű előadó volt, minden bére bérszámfejtve és vele évekig baszakodtak ezek a túlművelt beszari könyvelőgecik! Megalooool... Ez a sok kibaszott nagy Audi meg nem tűnik föl nekik??? Persze a 16 milliárd extra pénz az jól jön ugye, mert felderítették a hiányt! Persze, ez a dolguk bazdmeg! A munka elvégzéséért én fizetést kapok, nem jutalmat! Adhatták volna azt a pénzt akár a rendőröknek, vagy bármilyen értelmesebb célra...
Ja, hogy meg kell fizetni az apeh dolgozót, hogy ne legyen megkenhető? Nos, ha egy apeh tisztviselőt azon kapnak, hogy megkenték és az állam ellen dolgozott állami tisztviselőként, akkor az árulás. Azért pedig a legközelebbi lőtéren egy osztag ki kell végezze. Az első hat sortűz után hetedik nem biztos, hogy kell... 16 milliárd ezeknek, de az audis cigány az nem szúr szemet...! Ez közönséges bűnpártolás, államellenes vagy inkább népellenes bűncselekmény! Ezért jutalmat adni pedig felbujtás!!! Erről mit gondolunk kis gusztostalan fletóseggnyaló buzi kis liboldó??? Dögöljön meg mind! És remélem, hogy a szerbek fű alatt elintézik az összes tetves cigányt! Csak jobb lenne az országnak! Egyébként a Panzerlied valóban gyönyörű! Akárcsak a Panzerek! Ha egy kicsit többen lehettek volna... ahhhh...!
Üdv!
Kampfer
(munkvera dögöljön meg!)

Nzoltan 2009.02.10. 07:59:47

@Mr. Acid:

És még csodálkoznak, hogy esik a példányszám.

Kisangyal 2009.02.10. 08:16:44

@Kampfer:

Úgy tudom hivatalosan a maffia és a bűnszervezet között az a különbség, hogy az első családon alapul, míg a második nem.
Lehet ezen lovagolnak.

De nekem már felfordult a gyomrom ettől az egésztől...

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.10. 08:33:43

@Kampfer:
Azért ez az N. Győző is megérne egy misét. Bár ő nem cigány de tökéletesen asszimilálódott közéjük. Bár ne tagadjuk le a nevét Németh Győzőről van szó a 3. körözött személy. Remélem a böriben egy kancigány fogja megcsinálni szépen hátlulról.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 08:41:25

@denever: ki is mondta anno (itt van a neve a nyelvemen... :))) ): "Csak a szavazat számít. Az, hogy hogyan szereztük meg sose derüljön ki!".

Köszönjük Pistike, leülhetsz fiam bazdmeg, elégtelen...

Amúgy 'reggelt a náczi hordának!!

Off: rájöttem, hogy a legnagyobb náczik az agyhalott-blogon vannak. Azt a kirekesztést, uszítást, ami ott megy... Ti (mi) kutya faszák vagytok/unk azokhoz képest...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 08:45:34

@Kampfer: mit ad Isten, a 2 "gyanusított" is egy ajjudin menekült (undorító krémszínű, még ízlésük sincs...). Mókás volt az osztrák rendőr muki, aki nyilatkozott, olyan cinikusan vigyori pofátt vágott, hogy még...
Bár jobban belegondolva, jobb lett volna, ha nem a magyar hatóságokat értesítik, hanem Sesum apukát... Elhatárolódok :))) Ááá, faszt. minek. náczi vagyok én is...
(A legrosszabb, hogy szerintem a gyerek is, pedig még csak 3 hónapos, de tegnap úgy lendítette a jobb karját, ahogy "kell" :))) ).

Kampfer 2009.02.10. 08:45:52

@Andaxinház: Én meg azt remélem, hogy a következő áldozatuk egy szadeszes féreg vagy valami közelije lesz! Nagy igazságot írt valaki, hogy ha egy egyszeri magyart késeltek volna le ezek, akkor nem lett volna SEMMI viszshangja, a helyiek tiltakoztak volna, míg a rendőrség és a ballib és szadesz telitorokból nácizott volna és tolta volna a polkorrekt faszságait! Így, ezt a szart viszont már nem tudták berúgni a szőnyeg alá, etért is van viszonylagos kuss zsidóéknál...!
Korábban már leírtam, hogy az a cigány, aki úgy is él! Tökmindegy, hogy ez a győzike géncigány vagy egy asszimilálódott akármi más...! Úgy él köztük, velük, mint egy cigány. Úgy is viselkedik. Tehát szerintem az...
@Kisangyal: Akkor már ketten vagyunk! Undorító ez az egész úgy, ahogy van! És még csak reményt sem látok a változásra! Szép lassan elindult a szar szétkenése és még ezt is megpróbálják majd a többségi társadalom torkán letolni! Talán még több győzike és mónika sót adnak majd le retekék... Vagy tudomisén...

Tényleg! Az valóban igaz, hogy a fidesz levette a reklámarcai közül a reklámcigányukat? No járókalívia...? Mert ez egy elég érdekes jelzés lenne...! Hmmm... "Persze, szeretünk, kiállunk melletted és indítunk is líviám, de most jó lenne, ha a hátsó sorban lennél és nem látszanál a képen! Ok?" Érdekes viszonyt jelezne a fidesz és a saját kirakatemberei között...
Kampfer
(munkvera dögöljön meg!)

mind2 (törölt) 2009.02.10. 08:50:24

Reggelt ! Idézek :
A stop.hu nevét elhallgatni kívánó informátorától úgy tudja, Sztojka Iván nemrég szabadult a fegyházból, ahol jó magaviselete miatt harmadolták a büntetését.

mind2 (törölt) 2009.02.10. 09:01:25

@Kampfer: jah, helyszíni szemle hiperpigmentáltak vagyonvizsgálatánál, megjelenik 2 apehos előadó meg esetleg 1 férfi ( " erősítésnek " ) aztán fél perc után megkérdezik tőlük, hogy a család jól van egyébként ? Hallottam ilyenről. Mindenki tudja hogy kábszert terítenek, mindenki tudja hogy kurvákat futtatnak, mindenki tudja hogy tornyos palotákat építenek és mindenki tudja milyen autóval járnak... és mindenki tudja, hogy jobb nem beléjük kötni... Egyszerűbb egy magyar családot kiforgatni mindenéből mondvacsinált okokra hivatkozva....

Kampfer 2009.02.10. 09:04:04

@Seduxen: Üdv! :) Jó gyerek!!! Majd vetítsd le neki anno az Összeesküvés c. filmet! Ismerve mai mindennapjainkat, meg fogja érteni mindazt, ami ott elhangzott '42-ben. Viszont én nem akarok agyhalottnak tűnni! Maradok ezen a blogon! Ha a gusztosféle mocskok náciznak le, ezt én bóknak veszem tőlük! Sosem akartam és ezután sem akarom, hogy egy gusztostalan vagy a fajtájából bárki is azt gondolja, hogy egy oldalon állunk, ugyanazt gondolom, mint ők! Soha! Akkor még a sisakot és a karszalagot is magamra veszem inkább! Ha a liboldó eszmék kiteljesedését és megvalósulását a mai magyar valóság jelenti, akkor azt tudom csak írni, hogy pusztuljanak! Semmiféle közösséget nem akarok vállalni velük! Ellenségek, akik a hazámra törtek! Szóval akkor én náci vagyok... Addig, amíg meg tudom indokolni és el tudom magyarázni, hogy miért, addig nem tartom magam agyhalottnak! :)
@mind2: Szia! :) Hmmm... Mily meglepő! Jó magaviselet, mi? Nem ölt meg egyetlen fegyőrt sem, vagy mi? Nem akarták mindjárt nevezni a szadeszbe, mint valami tiszteletbeli tagot, bizonyítandó a liboldó eszmék gyakorlati megvalósulását??? Qrva anyjukat!
Kampfer

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.10. 09:04:56

@mind2:

Bizony, a Prikkel-házaspár megölésével kapcsolatban is gyanúsított volt, de aztán nem ítélték el.

Kampfer 2009.02.10. 09:07:43

@mind2: Igen, erre írtam, hogy ha valaki állami tisztviselőként, az állam által fizetve így végzi a munkáját, akkor joggal lehet megvetni ezért! De hogy még 16 milliárd jutalmat kapnak...! Ez közönséges árulás!
Az apeh is egy jellemtelen beszari könyvelőmocskok gyölekezete! Egy panellakóval persze kemények tudnak lenni, de ezekhez nem is szólnak...! Gyökerek...
Kampfer
(Ja, és munkvera dögöljön meg!)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 09:24:29

@Kampfer: a szomorú ebben az egészben, hogy - Isten látja lelkemet - nem akarom "ilyenné" nevelni (értsd: náczi), de 100%-ig biztos vagyok benne, hogy az oviban, suliban nagyon gyorsan meg fogja szerezni az ehhez szükséges tapasztalatokat. Az mondjuk egészen biztos, hogy egy-egy ilyen génhulladék csak egyszer fog "cigánykodni" a gyerekkel. Utána megbeszélem vele, hogy vagy kussol, vagy széttöröm a csontjait. Mindezt az iskolában, a többi gyerek szeme láttára... ha valaminek, akkor annak lesz foganatja...

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.10. 09:41:26

@Seduxen:
Hát igen én Miskolcon nőttem fel, szerencsére nem sok problémám volt a cigányokkal, sőt voltak cigány osztálytársaim, ők a békeszállóról jártak át suliba. De egyet azért megtanultunk iskolába ki lehetett velük jönni, de iskolán kivül valamiért nem, persze ez régen volt több mint 20 éve, azóta sokat változott a szituáció. Arra emlékszem hogy azért jó sokszor megkergettek minket iskolán kivül végig a Sinva partján, de akkoriban ennyiben kimerült az egész dolog.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.10. 09:44:34

@Andaxinház:
Szóval arra akarok kilyukadni hogy nagyon meg kell válogatni hogy hova iratja be az ember a gyerkőcöt suliba, mert életre szóló "élményekben" részesülhet. Bennem is van nem kevés előítélet pedig a mostani helyzethez képest az akkori semmi volt. Nem tekintek minden cigányt potenciális giylkosnak, vagy tolvajnak, de sajnos egyre kevesebb a pozitív példa.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.10. 09:54:45

Ja van egy sztorim pár hete történt velem. Sétálok az utón hazafelé menet, megállok egy zebránál a piros lámpa miatt. Áll mellettem egy cigányasszonyka, kb úgy volt öltözve mintha a színházból jönne, gondoltam milyenjól szituált cigányasszony, erre odalép hozzám cigarettát félrefújja és rákezd:
_Jaj ne haragudjon mán hogy megszólítom de nem tudnék-e adni egy kis pénzt gyógyszerre, mert ő súlyos cukorbeteg.
Persze egy tömör nemmel válaszoltam. Aztán arra gondoltam hogy ennyire baleknak látszom? De nem is értem egyáltalán nem úgy nézett ki mint aki rászorul. Gondolta hogy áá bepróbálkozok már hátha?

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 10:18:22

@Andaxinház: örülhetsz, hogy nem szúrt hátba... Jajj, miket mondok, azok "elszigetelt" jelenségek, bocsánatot kívánok...

derelyegrádi szellem 2009.02.10. 11:03:04

Üdv mindenkinek.

természetesen cigánybűnözés továbbra sincs , erre talál legjobb példa a Veszprémben történtek (+ a két video is).

Tanulságok, észrevételek.

1./ Darzsé és Gyucsi nyilatkozatainak örülök. Ha ezt nyomják 2010-ig akkor talán sikerül leküzdeniük magukat 15 %-alá is.

2./ A megyei rendőrkapitánynak nem tűnt fel, hogy a megyében alakult egy 100-150 fős cigányhorda kigyúrt bűnözőkből, akik évek óta járkálják körbe a szórakozóhelyeket, meg rettegésben tartják lakókörzetüket Ha ez így van élből alkalmatlan a feladatára. Jobb időkben el kell egyből küldeni éjjeliőrnek, vagy körzeti megbízottnak Taktaszadára, hogy élesedjenek az érzékszervei. Ha feltűnt neki (nyilván nem tíz perc alatt a szél hordta össze őket), és nem tett semmit, a helyzet ugyanez, csak súlyosabb, felelősségre is kell vonni.

3./ tegnap a rendőr a tv-ben elmondta hogy ez bizony egy emberölés, egy életveszélyt okozó, meg súlyos testi sértés. Nem értek vele egyet. Át kéne tanulmányoznia az un. préterintencionális bcs-k (az életveszélyt okozó tetsi sértés az, a probléma is ott van) természetrajzát.

A préterintencinális azt jeleti, hogy kevert elkövetési alakzat, tehát a testi sértés szándékos, azonban az életveszély vonatkozásában csak és kizárólag GONDATLANSÁG tehelheti, ha szándéka arra is kiterjedt (akár egyenesen, akár eshetőlegesen), de az áldozat nem halt meg, akkor az emberölés kísérlete.

Én magam úgy látom, hogy ha valakit hátulról vesén szúr egy késsel, az nem testi sértésre irányuló támadás, mivel életfontosságú szervet, emberi élet kioltására alkalmas eszközzel támad, ott a szándék emberölésre irányul, azt terhére meg kell állapítani.

Ennek azért ven jeltősége, mert a rendőr verziójában a büntetés 5-20 ( a halmazat miatt) évig megy. Míg a második esetben több emberen (minősített eset) elkövetett emberölés kísérlete miatt kell a bűnösséget megállapítani, és a büntetési tétel 10-15 vagy életfogytig megy. Ez nálam büntett előélettel (súlyos erőszakos bűncselekmény miatt) életfogyt. Gondolom nem vagyok egyedül ezzel a vélekedéssel.

Majd Justice lektorálja.

Cigánybűnözés természetesen továbbra sem létezik, még akkor sem, ha 20-25 fős cigánybandák járják az országot és összesszurkálnak embereket. Igaz ez a rendőrkapitánynak és munkatársainak nem tűnt fel.

Bazmeg, ezek mivel foglalkoznak munkaidejüben???

Érdekes még, ha egy 211 cm magas csupaizom sportolónak komoly félnivalója van (az van hisz meg is ölték) akkor mi van és lesz az átlagpolgárral?

Geza 2009.02.10. 11:25:22

@derelyegrádi szellem:
"Érdekes még, ha egy 211 cm magas csupaizom sportolónak komoly félnivalója van (az van hisz meg is ölték) akkor mi van és lesz az átlagpolgárral?"
Minden büntetlen előéletű embernek kérés esetén alanyi jogon éles lőfegyverre viselési engedélyt kell adni.
A lőfegyver szerepe itt annyi, hogy a fizikai/erőnléti/képzettségi eltéréseket egyenlíti ki, mert egy pisztollyal egy 50 kilós pincércsaj is pont olyan veszélyes, mint egy másfél mázsás kancigány.
Innentől ha az épp ott levő 50-60 vendéggel kezd emberkedni a 20-25 drapp, akkor az első a 'hádémegöllek'-nek sem ér a végére, mert bandájával együtt kitömi ólommal a vendégsereg.
És természetesen nem a kipécézett delikvens lesz rájuk a veszélyes, mert még a fegyveres embernek sincs esélye 20 támadóval szemben, hanem az azok háta mögötti 50 másik vendég, akik _kockázatmentesen_ avatkozhatnak be.

Szóval összefoglalva: miért csak a kohányoké legyen a buli, _fegyvert mindenkinek_, aztán lássuk, kinek mi nem tetszik!

Geza 2009.02.10. 11:27:46

@Geza:
Ja, majd' el is felejtettem: Szellem, jól emlékszem, hogy engedély nélküli éles fegyver viseléséért 6-8 év letöltendőt osztogatnak?
Mert hosszú idő az ugyan, de még mindig rövidebb, mint a ravataltól a harsonaszóig...

"A szabad ember egyik legfőbb ismérve a fegyver viselésének a joga. Akinek tilos fegyvert viselnie, az vagy fogoly, vagy rabszolga."

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 11:36:08

@Geza: ez szép gondolat, de mondjuk egy 9-es Parabellum mennyibe kerülhet?
(off: én szívesebben tartanék "oldalfegyver" gyanánt MP5-öst, vagy GSG9-est :)))) ).

Geza 2009.02.10. 12:01:30

@Seduxen:
A GSG9 az a németek kommandójának az egységszáma, tehát őket fegyverként tartani elég macerás lenne :).
Egy AP9-es kb. 20e és 50e között lehet, de engedélyköteles, azaz legálisan ilyenünk nem lehet. A legkomolyabb, amit nekünk adósjobbágyoknak is szabad tartani, az a gumilövedékes, de viselni azt is tilos, csak otthon használható birtokvédelemre, de hogy mire elég, azt hadd ne ecseteljem.
Végülis, az erőkiegyenlítő hatása megvan, mert azért közelről üt akkorát, mint egy jól megsuhintott székláb, szóval tulajdonképpen nem rossz, de igazán elszánt támadó nem fog úgy megállni tőle, mint mondjuk egy éles lövedéktől.
Apropo éles, az izraeliek is használtak régebben gumilövedéket a palesztínok ellen, csak ott szokás volt a kólásdobozból ollóval körömnyi méretű kis háromszögeket kivágni, azokat a gumilövedékbe belenyomni, így az -bár továbbra is 'csak' gumilövedék és a tömege sem nőtt számottevően- képes lett pl. orrtól fülig tépett sebet szakítani, ujjakat levinni, meg ilyesmik...

Ha valakinek van gumilövedékese és módja van a kert végében pl. egy kéttenyérnyi hússzeleten kipróbálni, igazán megoszthatná az ezirányú tapasztalatait :) !

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.02.10. 12:40:10

Csak azt érteném, hogy miért kell ebbe is belekeverni a zsidózást?

Geza 2009.02.10. 13:07:55

@Reckl_Amál:
Azért, kedves Amál, mert izraelben zsidók élnek, és ha egyszer ők használták a fent említett gumilövedékes 'trükköt', akkor nem írhatok helyettük amharát, már persze ha nem akarok hazudni.
Elhiszem én, hogy csípi a szemedet az a szó, hogy 'zsidó', de ha már egyszer velük van kapcsolatban valami, akkor csak ne kelljen már körülírnom, hogy pl. 'tudod-azok-akinek-a-nemzetiségét-leírni-antiszemitázást-vált-ki-egyesekből' :).

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.02.10. 14:00:10

Amál,
ez nagyon gáz volt. kérlet, a reflex-szerű viselkedéseket vedd már takarékra.
köszi.

apamaci 2009.02.10. 18:14:32

denever, tényleg ezt mondta a sarkadi polgármester "ha a teszkó bezár, mert nincs forgalma, akkor azt ne próbálja a romákra kenni..." Nem akarom elhinni! Tényleg!?

Maximio 2009.02.10. 18:40:34

nol.hu/belfold/_cigany_nem_dob_fel_senkit_

A cigányok csak saját törvényeiket tisztelik a cikk szerint. Én meg asszittem, a törvények betartása nem tisztelet kérdése....

redriot77 2009.02.11. 13:39:16

www.fn.hu/belfold/20090210/nincs_ciganybunozes_csak_kirekesztes/

Ehhez csak annyi hozzáfűznivalóm van:
Kurva anyád, Gönczöl Katalin!

picur3ka 2009.02.13. 21:42:45

Na, a hevesi cigo onk valasza megerkezett, a helyesirasi problemaktol eltekintve, valaki remelem felvilagositja oket, hogy:

1. Korozott bunozott rejtegetni, bunpartolas.

2. Fasz kivancsi a kulturalis egyuttmukodesukre, csak es kizarolag a kriminalis oldal erdekli a tobbsegi tarsadalmat, azonkivul, azt basznak, amit akarnak, ha ebben nem kepesek tenni, legyunk szivesek oszlassuk fel ezeket a szerveket es a penzuket osszuk szet a magyar szegenyek kozott. Rassiszta modon. Sokkal tobben vannak ugyanis, csak mindenki leszarja oket. Mert nem kiabalnak, meg nem olnek meg.

picur3ka 2009.02.13. 21:44:11

Bocs, elfelejtettem betenni a linket, itt van , ni:

www.romnet.hu/hirek/hir09021303.html

picur3ka 2009.02.17. 17:47:00

Na, aztan megjott a bunugyi statisztika Pestrol is, nem Bogota meg , de a tendencia...

Minap mondta valamelyik okos a kormanytol, hogy a buncselekmenyek szama nem nott, van-e mikor nem hazudoznak?

www.privatbankar.hu/html/cikk/cikk.php?kommentar=28267

süti beállítások módosítása