Skip to content


       Szűrés lista

Le a magyarterrorral

Le a magyarterrorral, elég a simlizésből, börtönbe a magyarmaffiával ezekkel a remek, hatásvadász transzparensekkel vonultak fel azok akik tegnap délután az Erzsébet körúti önkormányzat előtt tüntettek. Azt mondják az volt az utolsó csepp a pohárban náluk, hogy a rendőrség letartóztatta Hunvald Györgyöt, Erzsébetváros polgármesterét. Az ingatlanpanamás Hunvaldot hétrendbeli, különösen nagy kárt okozó, üzletszerűen, bűnszervezet tagjaként, bűnsegédként elkövetett csalással gyanúsítják.


A VII. kerületi rendőrkapitány kedd esti közleményében saját készítésű statisztikája alapján arra hívta fel a figyelmet, hogy a városrészben a gazdasági bűnözés kizárólag a magyarok számlájára írható. Hogy mi célja volt ezzel azt szerintem ő maga sem tudja, mindenesetre gyorsan fel is függesztették. Draskovics ezúttal következetes volt annak ellenére, hogy a fogalmazásába bele lehetne kötni. Elmondta: egy felelős rendőri vezetőnek tisztában kell lennie azzal, hogy az állampolgárok származása és cselekedetei között nincs összefüggés. (Belső vizsgálat azonban kiderítette, hogy a gyanúsítottak maguk nyilatkoztak magyar származásukról. Mivel így a kapitány nem sértett törvényt, erkölcsi ok ide vagy oda, reggelre visszahelyezték is a hivatalába.)

A Magyar Televízió estit műsorában megszólaló szakértő szerint: „A politikai és gazdasági elitet uraló magyarok felelőssége megkerülhetetlen. Az intézményes korrupción alapuló rendszer kulcspozícióiba saját, megbízható embereiket ültették, akik aztán szintén saját ismerőseikkel végeztették a piszkos munkát. Mivel ezek az illetők szinte mindig magyarok, a közvéleményben az évek során a teljes magyarságra égett rá a korrupció, a lopás, a simlisség stigmája”.

Sajnos azonban senki nem kérdezte meg a szociálpszichológus szakértőt, hogy szerinte kiknek kellene a magyar politikát és gazdaságot irányítania, ha nem a magyaroknak? Miért kell kiemelni külön??? És kik gondolják a magyarokról azt, hogy korruptak, simlisek, lopnak, csalnak? Utóbbi költői kérdés, mert a válasz nyilvánvaló: Mi és Mindenki! Mind tudjuk, hogy a magyar ember (és most itt az átlagemberekre gondolok, nem a felső vezetőkre) kiskapuzik, mutyizik, adót csal; mindenki próbál megélni, ahogy tud egy lehetőségek nélküli országban. Viszont a tüntetés első hallásra nem a közember ellen irányult, hanem a fehérgalléros, az országot eladó, adósságba verő felső réteg ellen. De ki az a magyar, aki kimegy és azt skandálja torka szakadtából, hogy "Igenis van magyarbűnözés"? Egyáltalán ki az, aki a fehérgalléros bűnözést így aposztrofálja? Az, aki meg akarja mutatni nekünk ,hogy milyen kurva szar érzés egy dologtalan, de törvényfélő cigánynak, ha azt hallja, hogy cigánybűnözés? Vagy csak akinek elege van abból, hogy a vezetőink szétlopják az országot? Vagy akinek már elege van mindenből?

„Ne csodálkozzon a magyarság, hogy mindenki bűnözőként tekint a tagjaira, amíg nem képes összefogni és kivetni magából a közvagyont herdáló, korrupt alakokat” – mondta este a nagykörúti emelvényen az egyik felszólaló.
Remek hely ez a 10 millió bűnöző országa, mi? De! Mi tettük ezt az országgal, miattunk élhetetlen. Mi, a 10 millió töketlen, birka, bűnöző; ugyanis a felszólalónak igaza van, réges rég ki kellett volna innen takarítanunk az összes komcsi maradványt, és réges rég bele kellett volna vernünk a romák nagy részébe is, hogy vagy beilleszkednek a többségi társadalomba, vagy itt nincs helyük. Talán akkor a politikus nem lopna, a roma nem élősködne és adót sem csak 1millió ember fizetne. De mi gyávák voltunk és tűrtünk. Nagyon sokat. Ezzel oda jutottunk, hogy a vezetőink  annyira tönkretették az országot, hogy - kis sarkítással - örülhetünk, ha nem leszünk második Argentína. A romák közül pedig kinőtt pár jó politikus, kik a látszat intézkedéseikkel is olyan önérzetet és magabiztosságot adtak az övéik alá, hogy a mi gyenge népünk összeszarja magát a saját országában. Félreértés ne essék, a Mohácsi félék sem csinálnak semmi különöset, ők  is a mi politikusainktól, fehérgalléros bűnözőinktől tanultak, ők sem  a romákért élnek, hanem a romákból.

Az index egyik forrása azt mondja: Gyurcsány Ferenc szerint, amíg akad egyetlen magyar származású ember az országban, aki nem követett el súlyos gazdasági visszaélést, a magyarbűnözésre való utalgatás sértő és veszélyes, mert tovább élezi az etnikai ellentéteket. És ezúttal Ferkónak is igaza van, mert össze lehet e hasonlítani a fehérgalléros bűnözést, a cigánybűnözést és a kiskapuzó magyart? Dehogy lehet.

Kérdezhetnénk akkor, hogy most végeredményben kik és ki ellen is tüntettek a VII.kerben? De igazából tökmindegy! Változás itt úgysem lesz, amíg van mit enni-inni, és amíg csak a szomszéd fia lesz erőszak áldozata. Lehet beszélni a politikai elit lecseréléséről, meg polgárháborúról. Meg lehet tüntetgetni, hogy már azt sem tudjuk épp mi ellen, csak a saját magunk megnyugtatására, de a dolgok nem változnak. Nem jó itt élni, és csak szarabb lesz, aztán mind nagyon utálhatjuk a politikusokat meg a cigókat. Mindenesetre ebben legalább egységesek vagyunk...

[készült az index fantazmagóriája nyomán]

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr53937108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kösz jól vagyok! Ne tessék aggódni! · http://tudtad.blog.hu 2009.02.12. 14:06:07

Ekkora egy tolvaj bagázst, mint ami a mi nyakunkon ül. Az ember esze megáll!

panki83 2009.02.12. 14:15:43

KHM Hunvald az ő hogy is mondjam..az magyar név?

mind2 (törölt) 2009.02.12. 14:18:05

Ti nem érzitek néha, hogy ez valószínű maga a MÁTRIX ?

Johnny336 2009.02.12. 14:20:35

Most ez tényleg megtörtént?
Egyébként igenis van kifejezetten a magyarokra jellemző bűnözési forma, ahogy a cigányokra is van jellemző bűncselekmény.
Ők erőszakos személy- és magánvagyon elleni bűncselekményeket követnek el.
A magyarok pedig a közvagyon ellen, fehérgalléros bűnözést.
De egy kérdésem maradt. Mi a rosszabb?
Ha kést állítanak a szívembe, és veszik el a 3425 Ft-ot a tárcámból?
Vagy ha ellopják az általam befizetett adót, hogy saját vagyonukat, meg a haverokét gyarapítsák?

Mindkettőt el kell ítélni, a törvény szigora sújtson le rájuk.
De utóbbiba nem halok bele a kórházba szállítás közben...

mind2 (törölt) 2009.02.12. 14:23:45

@Johnny336: viszont amíg ezen elmélkedünk fogyogat az IMF meg az EBRD hitel is, szépen kifele, a haverok zsebeibe meg Dubaiba, Thaiföldre....

Lithium78 2009.02.12. 14:24:00

@mind2: pontosítanék. ez maga a mátrix, csak épp windows alapon fut ;D

rolika 2009.02.12. 14:25:17

@mind2: ja, de csak valami béta, mert iszonyat sz.rul működik... de az is lehet, a monty python-t kérték fel a designra

mind2 (törölt) 2009.02.12. 14:27:16

@rolika: lehet, elszívnék egy füves cigit végre ( még sosem tettem ), megtapasztalnám a VALÓSÁGOT ???
Mondjátok, hogy ha holnap felébredek, ők már nem lesznek itt....könyörgöm

panki83 2009.02.12. 14:28:21

Azért az még korai kijelentés, hogy nem halsz bele a magyarbűnözésbe. Csak tovább tart a haldoklás, viszont lehet majd annál fájdalmasabb lesz és több áldozatot szed.

mind2 (törölt) 2009.02.12. 14:30:16

@panki83: ezzel most mire célzol ? hogy takarítani kell ? nekem is otthon. leülepedett a por.és trüsszögünk tőle :(

Maximio 2009.02.12. 14:31:30

Undorító ez a magyarbűnözés címke. Tipikus liberális összemosás, de sajnos terjed a neten, mint a döghalál. Az indexes mag termékeny talajra hullt.

www.hirszerzo.hu/cikk.magyarbunozes_feltucatszor_buntetett_parancsnokok_vezenylik_a_magyar_gardat.54930.html

www.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=63420

Zep 2009.02.12. 14:33:02

Az egész kezd elmenni a Farkasházy féle viccek irányába.
Sajnos nem tudok rögögni rajta, de kurvára fáj.

VR6 2009.02.12. 14:37:01

Ki fizette be azt az adót, amit közpénz formájában ellopnak? A magyarok vagy a cigányok?

mind2 (törölt) 2009.02.12. 14:38:17

ez csak egy forgatókönyv. hogy végképp tele legyen a hócipőd. hergelnek. beledöngölnek a kakiba. hogy a végén még te is szégyelld magad. hogy egy szintre kerülj a mocskokkal. direkt csinálják. és nézik hátradőlve, hogy mikor lesz eleged, ahogy nekem is.
de annak nem lesz jó vége. "közeleg a hó vége "

Hannibal22 2009.02.12. 14:39:11

Szánalmas irónia(kísérlet)...munkverás

Plutonic 2009.02.12. 14:40:23

@mind2: A spangli ideiglenesen segít, de a világot és a valóságot nem változatatja meg. :)
Sajnos nem mondhatom, mert nem igaz. :(

Petrow 2009.02.12. 14:43:38

@Maximio: @Zep: qrvára igazatok van, az egész szargyurmázás tökéletesen alkalmas arra, hogy elterelje a figyelmet a TÉNYLEGES problémákról. Ha a jogvédőknek elfogyott a lőszerük, az ilyen másodvonalbeli média-f@$$zopókra mindig lehet számítani...
ma már nincs több vastagbőr, mert még a végén mentővel visznek el...

öööö...izé 2009.02.12. 14:44:43

@Maximio: engem nem zavar...ha van cigéánybűnözés, van magyarbűnözés is....más kérdés, hogy a cél, ami miatt használják az az összemosás és szétkenés tipikus esete...ettől még a kifejezés nem hibás...

bz249 2009.02.12. 14:45:48

Ez a magyarbűnözés dolog ez kriminalisztikai szempontból milyen támpontot nyújt? Hogy segíti a fogalom bevezetése a bűnmegelőzést... nem mondom, hogy nem szabad humorizálni, de akkor olyan tegye akinek van hozzá érzéke. (lásd még Karinthy idevágó mondását)

gidabiga 2009.02.12. 14:48:07

az index fantáziál róla, de komolyan gondolja.
szerintem
én ettől nem érzem rosszabbul magamat, mint magyar.
én tudom, hogy nem lopok, nem csalok, nem hazudok.
de akik ezt teszik, hogy van pofájuk a képünkbe vágni cinikusan, hogy mégis?

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2009.02.12. 15:04:48

ez egy szanalmas iras volt a maga nemeben. a vastagbor ne foglalkozzon mar ilyen allatokkal. :))

bellone 2009.02.12. 15:07:13

Kolompár Orbán tipikus magyarbűnöző.

Maximio 2009.02.12. 15:08:50

@öööö...izé:
Engem az zavar, hogy valaki kitalálta, hogy ha már úgyis mindenki a cigánybűnözés szón lovagol, akkor jól bedobja a köztudatba a magyarbűnözést, egyszerűen átcímkézve az eddigi fehérgalléros bűnözést. Szóval rosszul fogalmaztam, nem is a címke, inkább a szándék az undorító.

dr.justice 2009.02.12. 15:12:17

Magyarbűnözés.

Mivel Magyarországon zömében magyarok élnek, nem lenne meglepő, ha a legtöbb bűncselekményt magyar nemzetiségűek követnék el. Ezért a magyarbűnözés fogalom használata Magyarországon értelmetlen, semmitmondó, buta.

Tőgyarcú Barom · http://dgulyas.blog.hu/ 2009.02.12. 15:12:26

A magyarok is bűnöznek, csak kurvára nem mindegy milyen módszerrel és milyen arányban.

gidabiga 2009.02.12. 15:13:33

off:

úgy tűnik, ezt szabad.
kettős mérce már megint?

hvg.hu/velemeny/20090212_moszkvater_liberalis.aspx


on

öööö...izé 2009.02.12. 15:22:24

@Maximio: teljesen igazad van, én is ezt mondom

Tündér_Lala 2009.02.12. 16:04:17

Undorító, összemosó, pofánkba röhögő, ocsmány neolibsi banda ! Ezek tényleg polgárháborúra - szükség állapotra - játszanak.

kis pittyegő barátságos zöld mütyürke 2009.02.12. 16:09:19

most nem értem: miért nincs magyarbűnözés?

mert aki magyar, az nem bűnözik?
vagy aki bűnözik, az már nem magyar?
vagy mert mindenki magyar?

vagy miért nincs?

z666 2009.02.12. 16:35:06

Nevezzük néven a dolgot: ez zsidóbűnözés

(Ez egy viselkedési (ab)norma, amit sajnos sok, genetikailag magyar ember is átvett.)

kis pittyegő barátságos zöld mütyürke 2009.02.12. 16:45:05

@z666:

de aki átvette az már magyarbűnöző, nem?
és az a cigány, aki átvette a zsidóbűnöző "(ab)normát", az mi?

nem egyszerű.

belzebubó 2009.02.12. 16:49:13

@gidabiga: keveri a fasisztát és a nácit,ráadásul egy olyan embert nevez homofóbnak,aki naponta több meleg emberrel dolgozik és tanácsaikat ki is kéri.(valószinü Para nem tudja kik ezek.Jobb is igy...)
Ez durva volt.Nagyon.

belzebubó 2009.02.12. 17:37:52

hvg.hu/velemeny/20090212_moszkvater_liberalis.aspx


"Para-Kovács úgy vélte: elképzelhető, hogy a Moszkva tér akkor lesz fölújítva, amikor egyrészt az országot, Budapestet és a teret közösen birtokló I., II., valamint XII. kerületet ugyanaz a politikai oldal fogja irányítani, másrészt lesz rá pénz. Szerinte az első föltétel 2010-től valószínűleg teljesül, a főpolgármester „a nagyszerű Tarlós István, régi, bejáratott fasiszta” lesz.

A hvg.hu ennek kifejtésére kérte az írót, aki úgy felelt: „Eddigi, a Szigettel kapcsolatos megnyilvánulásaiból bennem egy náci képe bontakozott ki, de ez inkább megérzés, mint tényeken alapuló megállapítás. Inkább az mondanám, hogy nem fasiszta talán, de náci hangulatot áraszt. Homofóbiája, meg az egész megnyilvánulási formája ”

Az, hogy Para-Kovács egy, a demokratikus játékszabályokat betartó politikust lefasisztáz, elképesztő. Azonban ennél sokkal szomorúbb, hogy a fórum egyik résztvevőjeként jelenlévő SZDSZ-es főpolgármester-helyettesnek – s e sorok íróján kívül senki másnak – erre egy szava sem volt. Ha az SZDSZ-ben komolyan gondolnák az árokbetemetést, akkor egy, a párthoz tartozó felelős politikus az ilyen, teljesen alaptalan fasisztázást nem hagyná szó nélkül és megvédené a vitaesten jelen nem lévő, fővárosi közgyűlési politikai ellenfelét. Úgy látszik, nem gondolják komolyan. "

Részlet a fenti cikkből.
Tarlós még SZDSZ-esként került a III.kerületi Önko. élére 1990-ben. Egy nácit engedtek maguk közé?Vagy közben benáczult mint mi a Vastagbőrön?

Rwindx 2009.02.12. 17:40:51

Mivel ha jól megnézzük az említett és kirívó "magyarbűnözési" példákat pont azoknak a köre (mszp/szdsz és köre)követi el aki fel vannak háborodva a "cigánybűnözés" kifejezésen, ezért igazából nem értem miről beszélünk...

én szívesen hívnám ballibbűnözésnek.

Thulsa Doom (törölt) 2009.02.12. 17:52:49

Szegény hazánkban már annyira szar a helyzet, hogy a "magyarbűnözést" is zsidók követik el. Az indexes Miklósi nevű magyar(muhaha), cikke meg még egy koporsószög az idióta libsi dinoszauruszok koporsójába.
Egy legutóbbi felmérés szerint már a magyar lakosság így is kellőképp utálja a zsidókat, de úgy látszik ők még többre vágynak. Lelkük rajta.

Roxvox 2009.02.12. 18:29:00

@panki83:
Persze hogy magyar - Erdeimagyar csak nem v, hanem w.

szmoker (Homo Trollicus) 2009.02.12. 19:53:06

@eugenika: kimondtad a kimondhatatlant, erre a borzalmas antiszemitizmusra nem is találok szavakat! Feljelentelek a náczivadászon!

Elhatárolódom a kirekesztő véleményedtől, és rettegek!

:)

Perillustris 2009.02.12. 22:33:09

"Mivel ezek az illetők szinte mindig magyarok, a közvéleményben az évek során a teljes magyarságra égett rá a korrupció, a lopás, a simlisség stigmája”."

Igen, és szégyelljük is, beszélünk róla, erre az egyik legjobb bizonyíték pont ez a blog. Nem próbáljuk letagadni, de megpróbáljuk megérteni, és a mi szerény képességeinkkel megoldást is javaslunk.

Eltiron72 · http://haragszom.blog.hu/ 2009.02.12. 23:34:36

Aranyos hoax, nekem fáj, hogy 1-2 hülye rögtön ugrott rá... :)

belzebubó 2009.02.13. 05:37:15

@picur3ka: ennek már megint mi értelme volt? Ráadásul az Index már ellőtte egyszer. Szánalmasak...
Oké,legyen igy,de akkor azonnal szüntessék meg a cigány önkormányzatokat! Velük miért kivételeznek?Hisz magyarok nem?

Corry 2009.02.13. 07:50:24

Amikor először olvastam az index fantazmagóriát, majdnem lefordultam a székről a röhögéstől. Ezeknek a liberális "barátainknak" tényleg agyukra ment a 0%.
Mondjuk, ha ehhez még hozzáadjuk, hogy a cikkben "magyarbűnözők" -ként felidézettek csoportjához tartozó valaki koncentrációs tábort is emlegetett, sajnos perverz gondolatok jutottak eszembe, alig bírtam elhessegetni :-)
Próbáltam már más fórumokon írni, hogy ezt nem kéne feszegetni, mert jönnek majd a reakciók is rá, de úgy látszik nem vették a lapot :-))))))

Egyébként meg lehet nyomni a hülyeséget hoaxokban, ezzel csak kárt okoznak, mert ha tényleg egyszer egy magyar tényleg beszorítja a néni fejét a satuba (kizárni ezt nem lehet, csak igen valószínűtlen) akkor a nép majd legyint egyet, hogy a liberálisok hülyéskednek megint.

Roxvox 2009.02.13. 08:29:18

Fúj mocskos barnabőrű magyarbűnözők :(

picur3ka 2009.02.13. 17:40:15

@belzebubó:

Ertelme nem sok van, de a hozzaszolasokbol itelve sikerult radikalizalni vele nehany addig meg mindig mersekelt embert...Nem tudom persze, hogy ez ongol volt-e vagy cel.

süti beállítások módosítása