Skip to content


       Szűrés lista

Március 15-én a 12 pont betiltva

A lopakodó Gyurcsány-Draskovics (fél)diktatúra még képes meglepetést okozni.

A reggeli zászlófelvonáson a kordonon kívüli "ünneplő" tömegben két fiatalember kifeszített egy lepedőt, amire szépen, fekete festékkel ráírták, hogy „Felelős kormányt Buda-Pesten”, alul pedig zárójelben, hogy (12 pont), mint korrekt forrásmegjelölés.


 

 

















A két srác nem kiabált, nem dobált, nem volt náluk tojás, papírgalacsin, a két srác csak állt némán, feszítve a lepedőt.

De ilyet ma már nem lehet csinálni. 161 évvel 1848 március 15-e után, 20 évvel a rendszerváltás után, 5 évvel az Európai Unióba való belépés után, némán, csendben a nemzeti ünnepünkön nem lehet idézni a 12 pontból.

Nem lehet, mert 161 évvel 1848 március 15-e, 20 évvel a rendszerváltás és 5 évvel az Európai Unióba való belépés után 6 rendőr közrefog és elvezet. 

Nem lehet, mert 161 évvel 1848 március 15-e, 20 évvel a rendszerváltás és 5 évvel az Európai Unióba való belépés után ezt a rendőrség a gyülekezési joggal való visszaélésként értékeli. 

Nem lehet, mert 161 évvel 1848 március 15-e, 20 évvel a rendszerváltás és 5 évvel az Európai Unióba való belépés után ezért szabálysértési feljelentés jár.

Biztos azért vitték el őket, mert tilos pontatlanul idézni a 12 pontból. Helyesen ugyanis: "Felelős ministeriumot Buda-Pesten" . Más indokra nem is merek gondolni ...




Idáig jutottunk.

Van még ennél lejebb?

Biztosan ...

Köszönhetően a rettegő hatalomnak, akik sosem szerették igazán a nemzeti ünnepeket, hiszen nyűg volt ez számukra 1989 előtt, amikor a MSZMP KB-ban vagy a KISZ-ben lázasan dolgoztak a szocializmusért a NATO és EU-s tagságért és a demokráciáért, és nyűg ez számukra most is. Hiszen egy Draskovicsnak, egy Veresnek, egy Szilinek, egy Lendvainak, egy Cseháknak, egy Kiss Péternek, egy Lamperthnek mit jelent Március 15-e vagy Október 23-a? Hiszen eleve veszélyes bármilyen forradalmat ünnepelni. Ne adjunk ötleteket a szeretett népünknek, sőt, az a legjobb, ha nem is emlékeznek az emberek. Ezek az ünnepek számukra a kínos, kötelező és nyűg kategória ... és ezt kiterjesztik a rendőrségre, az egész országra. Hogy az embernek már nincs is kedve kimozdulni az ünnepen, sőt, még bekapcsolni a televíziót sem ...





















Soha aktuálisabb még nem volt a 12 pont ...

Mit kiván a magyar nemzet.

Legyen béke, szabadság és egyetértés.

Úgy legyen ...

Kivánjuk a' sajtó szabadságát, censura eltörlését.

Kívánjuk ... Öszöd óta tudjuk, hogy a felelős szerkesztőknek bizony jár az eligazítás. Vagy Gréczytől egy kis útbaigazítás. Vagy egy kis rabosítás az oknyomozó újságírónak. Vagy pénzügyi támogatás egy-két újságnak (Népszava, Népszabadság). Vagy bojkottra való felhívás a hatalomnak nem tetsző sajtótermék ellen (Magyar Hírlap). És működik az öncenzúra, ami még veszélyesebb, mint anno az amit Lendvai meg Aczél elvtárs műveltek.

Felelős ministeriumot Buda-Pesten.

Felelős kormányt, új választásokat. Ez lenne a minimum. Elég volt a kisebbségi szocialista kormányból, elég a pszeudó-ellenzéki SZDSZ-ból és MDF-ból, elég az évek óta ugyanazt szajkózó Fideszból. Öntsünk tiszta vizet a pohárba, mert csak mennek a napok, hetek, hónapok, de a helyzet csak rosszabb.

Évenkinti országgyülést Pesten.

Régi szép idők, amikor az volt a legnagyobb probléma, hogy Pozsonyban, koronázóvárosban volt az országgyűlés. Most itt van Budapesten, és? Alszanak, újságot olvasnak, dohányoznak, kurva olcsón zabálnak odabent, költségtérítés, szállásköltség-térítés, mentelmi jog. Dilettáns, semmihez sem értő 386 ember.


Törvény előtti egyenlőséget polgári és vallási tekintetben.

Törvény előtt vajon egyenlő Kovács József egyszeri állampolgár, Princz Gábor, Kulcsár Attila vagy Császár Előd? Nem hinném  ...


Nemzeti őrsereg.

De hát van nekünk a Magyar Honvédség, meg Gripenek, meg 7700 felújításra váró gépkarabély ... Egyértelműen aktuális pont, jelenleg sem egy külső támadás, sem egy belső lázadás ellen képes fellépni a Magyar Honvédség. 


Közös teherviselés.

161 évvel később, még mindig aktuális! Sőt, még aktuálisabb, mint valaha. Mert az adómentes minimálbértől kezdve Demján Sándor 260 milliárd forintos vagyonáig széles a spektrum. És ez nem éppen a közös teherviselést mutatja. 2 millió törvényesen, nem minimálbérre bejelentett balek tartja el ezt az országot, a 900 ezer minimálbérest, a 3 millió nyugdíjast, a 800 ezer rokkantnyugdíjast. Az egész országot. Elképesztő ... 


Urbéri viszonyok megszüntetése.

Szalay utca (és elévülése,) Motim, Fittelina, Szemlőhegyi úti villa.

Esküdtszék, képviselet egyenlőség alapján

Kopogtató cédulák, mulasztásos alkotmánysértés az egyenlőtlen választókerületek miatt, illegális kampánypénzek, soroljam?


Nemzeti Bank.

2008-ban a magyar bankok olyan 300 milliárdos profitot értek el. Válság ide, válság oda. A "magyar bankok" szókapcsolat kicsit túlzó, mert egy magyar bank van, az OTP, a többiek külföldi bankok leányvállalatai. Extraprofit, mohóság, kapzsiság. 1% hitelfolyósítási díj és társai. Mindenki pontosan tudja miről van szó ...
 

A' katonaság esküdjék meg az alkotmányra, magyar katonáinkat ne vigyék külföldre, a' külföldieket vigyék el tőlünk.

Afganisztán, Irak, Koszóvó, Taszár, Pápa ... 


A' politikai statusfoglyok szabadon bocsáttassanak.

A fenti két srácot ennek minősíteném. Lehet, 2010 március 15-én, a választások előtt 1 hónappal már olyan ideges lesz a kormány, hogy ténylegesen be is varrják őket a Gyorskocsi utcába ... Ki tudja? 

Unio.

Ide kívánkozik, hogy a Köztársasági Elnökünket, aki a határon túli honfitársainkkal kívánt ünnepleni, egy szomszédos ország, egy szintén EU-s ország többször megalázta, és megakadályozta, hogy március 15-én ünnepeljen Erdélyben. Példátlan, pofátlan, felháborító, amit műveltek a románok. És megint velünk lehet ilyet megtenni ... legközelebb remélem Basescu román elnök gépét Szeged felett fordítják vissza a Gripenjeink, majd Nagylakon kábszeres kutyákkal vizsgálják át az elnöki konvojt, egy kis testüregi motozással megfűszerezve.


Friss:
"A gyülekezési jog megsértése miatt valószínűleg feljelentést fognak tenni ellenünk a rendőrök – mondta el lapunknak az a férfi, akit március 15-én a Kossuth téren azért vezettek el, mert egy „Felelős kormányt Buda-Pesten” feliratú transzparenst tartott. Elmondása szerint megkérdezték a rendőröket, hogy milyen paragrafust sértettek meg, azonban erre nem válaszoltak, de az intézkedő hatóság nem bántalmazta őket. "

Címkék: politika botrány pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr781005136

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.03.19. 11:28:16

Abu Ghraib Budapesten, avagy diktatúra-e vagy?"Demszky azért harcolt 89 előtt, ami ellen most mindent megtesz, a véleménynyilvánítás jogáért" - hallottam vagy olvastam ezt valahol március 15-e kapcsán. Itt valami félreértés van - gondoltam tegna…

Trackback: POLémia 2009.03.18. 11:00:28

Zavaros tünetek (Gréczy és a sajtószabadság)A hatalom és a szabad sajtó viszonya Magyarországon néha elég zavaros tüneteket mutat. Gréczy Zsolt, a miniszterelnök kommunikációs tanácsadója tollat ragadott Galló Béla legújabb írása ellen. Galló Béla és Gáb…

Trackback: Mouse Pad 2009.03.17. 00:38:21

Az orbánsátán jele (Klasszikus rendszer alakult ki Magyarországon)Kádár csak forgatná a nagy busa fejét, ha ezt látná, vágod ugye? Fémdetektoros csekpojnt a Kossuth tér körül. A Zobama jön tán, hogy ekkora kurvanagy a biztosítás? Valakiket elvit…

Trackback: Sárdobáló 2009.03.16. 19:56:02

SzólásszabadságA Kossuth tér környékére is nehéz volt bejutni, félórás sorbanállás után. Fémdetektorok, mandarin- és almakisajátítások után juthatott csak az állami ünnepség közelébe az érdeklődő. Ha ezután hangját akarta hallatni, a véleményét kifejezni,…

Trackback: Tudtad? 2009.03.16. 17:15:49

Kossuth nevét a szádra ne vedd Lezajlottak a március 15.-i megemlékezések. Volt itt minden, rendőrkordon, fémdetektor. Minden, ami egy rendőrállamban dukál. Igen ezt kell mondani, Rendőrállam. Mert mi más lenne, hiszen itt el lehet venni a csecsemőtő…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

derelyegrádi szellem 2009.03.16. 14:13:32

A legjobb a sál volt, két csávót bevittek mert sál volt rajtuk (mit képzelnek így március idusán, lehet hogy fürdőgatyába kellett volna menniük), azzal az indoklással, hogy a sállal el tudják takarni az arcukat. Nem takarták el (ezt sem tiltja egyébként egytelen hatályos magyar jogszabály sem), csak el LEHET vele takarni!

Ami itt van, az egy vicc is lehetne, de nem az. Jelen pillanatban Mo nem egy demokratikus jogállam. Hanem egy féldiktatórikus banánköztársaság. Vagy még az sem, egyszerűen megérkezett Orwell látomása (1984) a valóságban.

A "liberális" Demszky, aki egy hármas kordon mögül szónokol. Aki meg meg szólalni, azt elviszik, mint valami régi iskolai ünnepségről. Tisztára, mint Mao, vagy Kim Dzsong Il, korábbi példaképei.

Gyurcsány meg mint valami rossz Übü király, sértődötten rohangál ide-oda, mindenhol rendőrsorfal, kordonerdő, IN-KAL Security.

A legszomorúbb az az egészben, hogy az intézkedő rendőrök is tudják,az előállítások 95%-a jogtalan, és majd kártérítési kell fizessenek, de hát azt úgy is az adófizetők pénzéből fizetik ki, így le van szarva.

2002-ben Megyoék azzal kapányoltak (többek között) hogy ők majd helyreállítják a "demokráciát", meg a "köztársaságot".

Jól "helyreállítotottátok" basszátok meg.

Tarackos Sül (törölt) 2009.03.16. 14:14:39

Ennél csak a rettegett fegyver-fóbia jobb. "Nép kezébe fegyvert? SOHAAA!!!!!!"

Virág et. 2009.03.16. 14:15:52

@derelyegrádi szellem: A sálas fiúk voltak a 12 pontosak is, nem? Mintha így olvastam volna ...

Tényleg egy rossz vicc ez az egész.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.16. 14:17:53

Most mi van pl. a sajtószabadsággal! Egy csomó díjat kaptak a népszavások!

derelyegrádi szellem 2009.03.16. 14:23:27

@Virág et.:

"Tényleg egy rossz vicc ez az egész."

Ha az, akkor én már csak a poénban reménykedek.

pokemon 2009.03.16. 14:25:07

És azt még meg sem említettétek, hogy a cumisüveget is elkobozták!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.03.16. 14:25:46

@Tarackos Sül: @VonPerez /"szája nagyobb, mint a képessége"/: "Mi az hogy, nagyon is!"

Sőt, még ki is tüntetik őket. Persze csak ha jót írnak...

Én arra gondoltam, hogy a következő ilyen ünnepségen feláldozom az egyik lepedőt, és ráírok valami olyasmit, hogy: "Nem tudok mit mondani, kérem kapcsolja ki!". És a drapéria szélére ráerősítek egy cumisüveget.

Akkor mi lesz? A helyszínen agyon is lőnek?

Virág et. 2009.03.16. 14:26:16

@derelyegrádi szellem: Ki kell, hogy ábrándítsalak, a rossz vicc azért rossz, mert nincs a végén poén.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.03.16. 14:26:35

Fidelitas performance a Parlamentben:

"Veres János válasza előtt a Fidelitas képviselői felemelték "Felelős kormányt Budapesten" felíratú transzparensüket, amit a fideszes padsorokból taps fogadott, Szili Katalin azonban rendre utasította a rendbontókat."

index.hu/belfold/2009/03/16/szili_a_szlovak_magyar-viszonyrol/

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.16. 14:31:42

Azt hiszem, a mai miniszterelnöki blogbejegyzés egy félrőrült utolsó vergődése.

kapcsolat.hu/blog/weimar_es_magyarorszag/1.oldal#p0_1

Seduxen (már NEM dr.) 2009.03.16. 14:34:01

@VonPerez /"szája nagyobb, mint a képessége"/: ja, különben - élve a felkínált hasonlattal - próbáltam kiosztani a szerepeket:

Hitler=Orbán
Himmler=Kövér
Göring=?? (Für Lali?)
Goebbels=?? (Deutsch?)

... ér kiegészíteni :)))

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.16. 14:42:07

Magyar Gárda-SA


Goebbels nem lehet Deutsch, propagandaminiszter akkor szijjártó

Göring meg Répássy, mert olyan kis duci!:)))

Virág et. 2009.03.16. 14:44:35

@Seduxen: Himmler inkább Navracsics, szerintem. A Kövér ma már alig szerepel, Himmler meg mégiscsak Reichsführer volt.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.03.16. 14:46:40

@VonPerez /"szája nagyobb, mint a képessége"/: vazze, de "légügyi" miniszternek szándékosan olyat akartam, aki honvédelmi miniszter volt :)))

a szijjártós viszont telitalálat.

A magyar gárda viszont egyértelműen az SS. És ha még várunk pár évet Waffen-SS lesz... Már ha megfelelően böszme az ember gondolkodásmódja, akkor kb ezt lehet vizionálni...

Ja! Ribbentrop=Németh Zsolt (vagy Martonyi)
Jodl=Usztics

Seduxen (már NEM dr.) 2009.03.16. 14:49:09

@Virág et.: magunk között szólva: én ezt annyira nem bánom... kövér laciból elég az is, amennyit most szerepel. legalább is nekem.

@VonPerez /"szája nagyobb, mint a képessége"/: vagy szijjártó helyett alternatíva lehet cser-palkovics :))

martonx 2009.03.16. 14:53:27

@Tarackos Sül:

A jelen helyzetet elnézve, a hatalom helyében per pillanat én se adnék fegyvert a nép kezébe, mert ezzel aláírnám a saját halálos ítéletemet.

mind2 (törölt) 2009.03.16. 14:57:18

@martonx: ugyan már, nem kell itt adni senkinek. veszi azt boldog- boldogtalan ne fél te attól :))

dessert eagle 2009.03.16. 14:58:37

Bárcsak lenne egyetlen hazai politikus, aki az előbb felsorolt német úriemberekhez hasonló kaliberű....

rolika 2009.03.16. 14:58:50

a harmadik köztársaság lesötétebb órái zajlanak a szemünk előtt. nagybetűs DIKTATÚRA van
az ne tévesszen meg senkit, hogy egy blogon szabadon lehet pofázni. a kuruc.info sem érdekelte a hatalmat, amíg nem kezdték naponta százezren megnézni. a szólásszabadság, meg a (nagy) nyilvánosság két különböző dolog. majd ha a vastagbőrre is elkezdenek hivatkozni a népszagában, akkor jó lesz vigyázni
el vagyok keseredve

Seduxen (már NEM dr.) 2009.03.16. 14:59:57

@derelyegrádi szellem:

"Azt se felejtsük el, hogy a jobboldali tatárszentgyörgyi polgármesternő hívására ott vonulgattak először a falu lakosainak megfélemlítésére [a Gárda- ezt én teszem hozzá], és mindenki láthatja, meddig fajultak a dolgok."

Szerinted ez a kijelentés kimerít(het)i a Btk. 179. §-a szerinti rágalmazást?

mind2 (törölt) 2009.03.16. 15:02:53

@rolika: ne légy, innen lesz szép nyerni :))

Virág et. 2009.03.16. 15:05:22

@dessert eagle: Hasonló erkölcsi hulla és idióta? Szerintem épp ez az hogy túl sok ilyen van.

Virág et. 2009.03.16. 15:07:20

@Virág et.: Mármint, nem nácik, azunk nincs (még), pláne nem ilyen fajsúlyos kaliber, mint pl egy Himmler.

De hasonló képességű "zsenik", mint Goebbels vagy Hitler, azok akadnak.

(Ezek az emberek mind katonának, mind politikusank alkalmatlanok voltak. Ezt bizonyítja a II. vh és a korabeli No történelme is.)

Spielberg 2009.03.16. 15:13:52

csendes rendőrállam. mi itt a gond????
leszokunk szépen az ünnepekről.
majd jövőre meg elzavarunk mindenkit a halál faszára!

Virág et. 2009.03.16. 15:14:33

Ha már témánál vagyunk: Hitlert 42-szer próbálták megölni. Legtöbbször a saját - profi és vele ellentétben hozzáértő - főtisztjei.
Ennyit a náci vezetés tehetségéről és alkalmasságáról.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.16. 15:15:02

@Seduxen:

Most, hogy ezt így leírtad, már előkészület közben el fognak kapni. :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.03.16. 15:15:33

@Virág et.: "De hasonló képességű "zsenik", mint Goebbels vagy Hitler, azok akadnak"

mindkét oldalon, ezt már csak én teszem hozzá... a probléma ezzel szerintem az, hogy mindenképpen mi szopunk.

Én végigolvastam azt a förmedvényt... igazán derekas, szép munka, gratula az "újságírónak", a fizetett cikkírás mintapéldánya lehetne...

derelyegrádi szellem 2009.03.16. 15:16:18

@Seduxen:

Attól függ, ki bírálja el. Határeset.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.03.16. 15:19:30

Friss:
"A gyülekezési jog megsértése miatt valószínűleg feljelentést fognak tenni ellenünk a rendőrök – mondta el lapunknak az a férfi, akit március 15-én a Kossuth téren azért vezettek el, mert egy „Felelős kormányt Buda-Pesten” feliratú transzparenst tartott. Elmondása szerint megkérdezték a rendőröket, hogy milyen paragrafust sértettek meg, azonban erre nem válaszoltak, de az intézkedő hatóság nem bántalmazta őket. "

Seduxen (már NEM dr.) 2009.03.16. 15:19:42

@Virág et.: azért azok sem voltak túl "profik", azt az eredmény is bizonyítja... (félreértések elkerülése végett itt a merényletekre gondolok.)

@derelyegrádi szellem: de megállhatna ugye? mert az agyhalottak elkezdtek kioktatni (pontosabban egy díszpinty), hogy "De szeretném látni a büntetőjogilag releváns oksági összefüggések objektiv levezetését.

Például a BH 2001.462 szövege szerint. "

Seduxen (már NEM dr.) 2009.03.16. 15:22:11

@zero: hurrá, basszameg! igaz, hogy semmilyen jogszabályt nem sértettek meg, de legalább hálásak lehetnek, mert nem rúgták le a veséjüket? Éljen a "demokrácia"!!!

@laspalmas: wehehehe. és annak mi lesz a büntetési tétele? Előzetes kötél? Vagy mi?

Geza 2009.03.16. 15:26:30

@Seduxen:
A nácikra nézve ilyen sértőt még dzsugasvili et. se mondott :) !

Virág et. 2009.03.16. 15:26:52

@Seduxen: Azért azt vegyük figyelembe, hogy a technika sem volt adott akkoriban. Nem volt rendes időzített bomba se pl. Meg Hitlert is nagyon őrizték.

És igen, természetesen mindkét oldalon. Most azt mondanám, inkább a baloldalon, mivel pár éve csak ők vannak helyzetben, hogy a tehetségük hiányát csillogtassák.
De nincs illúzióm, 2010-től láthatjuk a jobboldal üdvöskéit is akcióban.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.16. 15:30:47

@Seduxen:

Ja, a diktatórikus felfüggesztett. :)

rolika 2009.03.16. 15:31:25

@zero: a k.rva életbe, de rendesek voltak!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.03.16. 15:42:49

@Virág et.: hát a legközelebb szerintem még mindig Von Stauffenberg gróf volt. Ott konkrétan a vakszerencse mentette meg Hitlert. Nem vállalkok nagy kockázatot, hogy nem kevés szenvedéstől mentette volna meg Európát, ha sikerrel jár...

@Geza: én kérek elnézést... :)))

wlakos 2009.03.16. 15:58:17

@Virág et.: + tegyük hozzá, hogy a testőrség parancsnoka a Lengyel hadjárat végéig Erwin Rommel későbbi tábornagy volt.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.16. 16:01:32

Mondjuk, én azt se értem, demszkáj a beszédében, ami erősen politikai volt, kevésbé ünnepi, hogy a picsába jutott el oda, hogy a tatárszentgyörgyi gyilkosságot is említse? Ez hogy a picsába tartozik az ünnephez? és ez nem kormányellenes?:((

derelyegrádi szellem 2009.03.16. 16:07:49

@Seduxen:

Akik így fogalmaznak "De szeretném látni a büntetőjogilag releváns oksági összefüggések objektiv levezetését." azok soha nem értenek hozzá, ezek azok akik egyszer elmentek egy jogi szakkönyv mellett, meg a Pártban hallottak valamit de igazából azt sem értették.

Oksági összefüggések objektív levezetése...beszarok ezen a műmájer jogi nímand műdumán.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.03.16. 16:10:35

@*megzeberedett botromász*[L42]: NEM. Ha TAGADOD a rásszistáá indíttatást NA AZ kormány, kisebbségi, és végső soron emberiségellenes....

@derelyegrádi szellem: az adatlapja szerint "jogász", és hobbija a büntetőjog...

derelyegrádi szellem 2009.03.16. 16:21:18

@Seduxen:

Jogásznak nem "hobbija" a büntetőjog, esetleg szakterületete.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.16. 16:21:24

@Seduxen: ajajj, akkor nem tagadom, még a végén elvisznek.:))
A zorbán monnyonle, és a kormányba továbbra is SZERETETT NAGY VEZÉRÜNKET,Ferit!
Éljen a jogállam, és a tökéletes demokrácia mintaországa.Magyarország!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.03.16. 16:28:20

@derelyegrádi szellem: nem-nem, ő azt írta, hogy hobbija: a büntetőjog, meg büntetőeljárás-jog.

bár lehet, hogy igaz, hogy hasznosabb lenne, ha nem a hobbija lenne, hanem a munkája :)

@*megzeberedett botromász*[L42]: na így minnyá más... szólok is az nbh-s tartótisztemnek, hogy téged nem kell bebörtönözni :)))

na elég volt mára belőletek nácziakok, megyek haza a kis "orbán-jugend"-hez :))))

báró Leopold 2009.03.16. 16:30:36

@wlakos: Te ez hogy jön ide?

Amúgy meg arról, hogy "Elmondása szerint megkérdezték a rendőröket, hogy milyen paragrafust sértettek meg, azonban erre nem válaszoltak, de az intézkedő hatóság nem bántalmazta őket." Lenin jut eszembe, mert neki is arany szíve volt. Visszadobta a labdát a játszó gyerekeknek pedig közéjük is lövethetett volna.

Virág et. 2009.03.16. 16:31:11

@Seduxen: Az vagy hallgató lesz, vagy szakbarbár vagy egy "ifjú titán".

Hobbija a büntetőjog, eszem megáll ... :) Én vitorlázni speciel jobban szeretek, de hát kinek a pap, kinek a papné.

Horizont 2009.03.16. 16:33:29

Elismerésem a 2 fiúnak! Nagy égés a rendőröknek, hatalomnak! Begyűjtötték őket? Beismerték ezzel azt, hogy ők nem felelős kormány.
Tévén nézve mélységes szomorúsággal töltött el! Ez a magyar ünnep?? Szerintem azok is barmok akik összetévesztve a focipályával Budapest utcáit többszörösen tönkre vágták az ünnepeket.
De ezt ami tegnap volt? Radarkapu, motozás, tömeges rendőri felvonulás? Több volt a rendőr mint az ünneplő! Oké védjék amit védeni kell.Ha kell! De így? Most már nem lehet ugye kijárni családostól focimeccsre, (hajdanán kettős meccsre jártam a férjemmel,szuper volt) most már nem lehet járni nemzeti ünnepekre sem!Eltemethetjük az egészet és magunkat is vele együtt.
Nemzethalál. Mélységesen szomorú vagyok.
Ezt akartuk, akarták?

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.03.16. 16:41:43

@Mj: itt -névtelenül - mindenkinek nagy az arca.

dessert eagle 2009.03.16. 17:17:57

Sürgős munkáim vannak, úgyhogy csak megismétlem, amit korábban írtam: "Bárcsak lenne egyetlen hazai politikus, aki az előbb felsorolt német úriemberekhez hasonló kaliberű...."
És itt elsősorban a hasonló kaliberűn van ám a hangsúly és nem az eszmeiségükön.
Az utóbbi úgysem képezheti vita tárgyát szabad és felvilágosult világunkban.(=Akarok még szabadon Németországba utazni és onnan szabadon visszatérni.)

Jozicsenko, aki inkább lenne pék... 2009.03.16. 17:20:05

Írt a mester Weimarról
akkor most a rendőrök a demszky szabadcsapata?

tudi 2009.03.16. 17:24:45

Hát még esküdzöm venezuelában is nagyobb a demokrácia mint itt nálunk (ja Chavezt még ráadásul sokan szertik is a venezuelaiak közül azért amit az országáért tett) a végén mi lesz akik kimennek ünnepelni azok a kapcsolatos nyuggerek a rendőrök lesznek.

Virág et. 2009.03.16. 17:28:06

@dessert eagle: Én is a kaliberről beszéltem. Szerintem a harmadik birodalom csúcsvezetői max demagógnakés populistának voltak páratlanok, minden másnak legjobb esetben is csak középszerűek.

dessert eagle 2009.03.16. 17:32:21

@Virág et.: Szerintem meg nem. Maradjunk ennyiben.

Virág et. 2009.03.16. 17:34:05

@dessert eagle: Részemről rendben.

Azért ha egyszer lesz időd fejtsd ki, kérlek. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi alapján gondolod így.

wlakos 2009.03.16. 18:22:07

@báró Leopold: Arról volt szó, hogy Hitler túlélt 42 db merényletet. Azért írtam, hogy nem állt gyenge minőségű emberekből a védelme sem. Amúgy valóban off a téma. Elnézést kérek ha megbántottalak vele.

dessert eagle 2009.03.16. 18:23:23

@Virág et.: Szívesen kifejtem részletesen amint időm engedi, hiszen én sem voltam mindig ezen az állásponton.
Ha valami okból mégis elmulasztanám, kérlek emlékeztess rá, hogy megígértem!

zala 2009.03.16. 18:27:56

"Extraprofit, mohóság, kapzsiság. 1% hitelfolyósítási díj és társai. Mindenki pontosan tudja miről van szó ..."

az 1% hitelfolyósítási díj bár arcátlannak tűnik, mégis csak mindössze egy egyszerű trükk, melyet a fene bánna, ha nem lenne az egész pénzrendszer egy marha nagy átverés. kifosztanak bennünket a magánbanki pénzteremtés és a résztartalékos bankrendszer segítségével.

a legvastagbőrűbb történet amit valaha láttál (250MB-os avi magyar felirattal):
shop.vems.hu/falura.hu/pub/002/the_money_masters.zip

eleg.hu/

grupi 2009.03.16. 18:44:13

Kedves Zero!

Kiváló írásod egyik pontjához nem írtál semmit.
Szerintem pedig ide is van vonatkoztatható.

Urbéri viszonyok megszüntetése.

Szalay utca (és elévülése,)
Motim,
Fittelina,

Szemlőhegyi úti villa.

Teddy Bagwell (törölt) 2009.03.16. 18:51:39

Beleolvastam a kapcsolat.hu-s kommentekbe: azta kurva, bazzeg :S

Kálmán 2009.03.16. 19:01:23

S ilyenkor hol van Gusztos Peti??? S ilyenkor a liberális jogvédők???

elfelejtette 2009.03.16. 19:29:27

@VonPerez /"Óriási ütemben fejlődik az ország. "/:

Unalmas már ez a weimarozas, meg a huszadiziglen citált Hitler - Orbán párhuzam. Már véleményem sincs róla, annyira ócska ez az egész vergődése a baloldalnak, nem is lehet igazán jót dühöngeni, vagy szánakozni, érzelmeket sem vált ki belőlem. Várom a végét, ennyi.

derelyegrádi szellem 2009.03.16. 19:50:47

@elfelejtette:

meg azt elfelejtették ferinek elmondani a Weimari Köztársaság kapcsán, hogy bukását a hihetetlen korrupt és alkalmatlan vezetőinek köszönhette. Pont mit ők. Ennyiben ül a párhuzam.

Valaki2 2009.03.16. 20:18:09

Idézet a police.hu-ról.

"A rendőrség a rendelkezésre álló adatokat értékelve megállapította, hogy az a két férfi, akiket a délelőtti órákban a Kossuth téren intézkedés alá vontak a kollegák amiatt, hogy transzparenseket tartottak maguknál, nem követtek el szabálysértést."

No komment. A két srác helyében már mennék Brüsszelbe, hogy itt bizony üldöznek (lásd videó) a szabad véleményem miatt, éppen ezért fejenként egy lakással, és havi 3000 euróval pont beérnénk, mint szegény menekültek. :)

Roxvox 2009.03.16. 20:33:15

Március 15.-e nem a szabadságharcról szól, hanem a szereplési kényszerről :(((((((

picur3ka 2009.03.16. 20:54:57

@Valaki2:

Ez az, ott a pont. Ezert vannak a ciganyok ilyen nagy elonyben, mert meg az apjuk f@szarol is sirnak az EU-nak, szerintem azok is lassan belefaradnak a sok hiabavalo ugybe... Jut eszembe, mi a helyzet a 'cocialista sterilizacios' progrommal, amire hoztak egy peldat 2003-bol, Mo-rol? Vagy azt mar megvitattatok, mig nem voltam erre?

Horizont 2009.03.16. 22:27:14

Nahát a Gyurcsány blogján a Moderátornak ez véletlenül nem szúrt szemet. Benne hagyta:) Engem bezzeg kitörölt:)
Érdemes elolvasni.


#447739 | anna2009 | 2009-03-16 18:45 | Válasz
Miniszterelnök úr!

A tegnapi nap után nagyon nem kellett volna ez a szöveg! Láttuk, hallottuk, hogy miket engedett meg magának a rendőrsége és az In-kálos fiúk. Igazán jó lenne egy kis önismeretet gyakorolni!
Megszorít, mert elqrta, és még ön beszél???????
Nem lehetett tegnap sálat viselni, mert azzal el lehet takarni az arcot?!
Miről beszél???? Már diktatúrában élünk 3 éve és még ön riogat?!

Ez jó volt.

Perillustris 2009.03.17. 00:04:47

@Johnny336: "Aki 1990 előtt akármilyen tisztséget betöltött állami apparátusban, az szépen vonuljon vissza, és ne legyen köztisztviselő. "

Legyen inkább 2008 a választóvonal.

elfelejtette 2009.03.17. 01:46:21

@Perillustris: Ehhehe, álmodik a balos nyomor.... :D

elfelejtette 2009.03.17. 01:56:07

@Mouse Pad: Hát igen, lehetett volna ez egy átlagosan túlfüttyögött ünnep, csak hát ott fent mertek nagyot álmodni, hogy majd most nem ismétlődik meg a tavalyi meg tavalyelőtti szituáció, és most jól eljuttatják a békeszeretőknek az üzenetüket.

Ehelyett ezek a kommunikációs fenoménok tökön lőtték magukat transzparenset tartók bevitetésével, meg cumisüveg elvételével. A baloldal eddig legalább agitpropban jó volt, ha másban nem is, de úgy látszik, már ez is a múlté.

Perillustris 2009.03.17. 07:38:30

@elfelejtette: Amit te írsz, azt 1990-ben kellett volna. Óriási hiba, hogy nem zártuk ki a közéletből a múlt rendszer pártfunkcionáriusait. Azóta viszont bővült a lista, hiszen az újabbak is bebizonyították, hogy nyugodtan egy kalap alá lehet venni őket a régebbiekkel, legfeljebb a jelmondatok és a módszerek másmilyenek.

debrejo 2009.03.17. 08:16:10

És jön divatba a palesztín kendő...bele se merek gondolni, mi lesz ha minden második szalonfasisztán március 15.-e alkalmával ilyen kendő lesz...körbekerítik betonfallal a Kossuth-teret??
Ahogy azt se értem, hogyhogy nem szúrt szemet a rezsimnek ez a blog:-)
Kuruczinfót csesztetik, Vastagbőrt nem? Talán félnek, hogy pofára esnek, vagy itt mindenki tudja, hol a határ?:)
Csakígytovább

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.17. 08:28:44

@Horizont:

Hihetetlen, hogy ez átment. :)
Később biztos kitörlik, mert súlyosan Feri- és rendszerellenes hozzászólás.

picur3ka 2009.03.17. 10:46:07

A legerthetetlenebb, hogy miert ragaszkodnak ennyire a nyavalyas kis hatalmukhoz? Mert nem mennek el nyaralni vegre, a bankszamlajuk mar biztos megvan, nem?

Carnivora (törölt) 2009.03.17. 11:40:16

A Magyar Köztársaság Rendőrségének vezetése ismét tanúbizonyságát adta annak, hogy az Alkotmányban és a Rendőrségről szóló törvényben foglaltaktól eltérően képtelen pártsemleges és politikailag is semleges módon fenntartani a közrendet. Ismét bebizonyosodott, hogy a Magyar Köztársaság Rendőrsége elsősorban nem az adófizető állampolgárok közrendjének biztosítását, hanem a Magyar Köztársaságot gazdasági és morális végveszélybe sodró, regnáló politikai vezetők uralmának fenntartását tartja elsődleges, legfontosabb céljának, még akkor is, ha ezt csak az állampolgárok karanténba zárása árán érheti el.

Ismét nyilvánvalóvá vált, hogy a mai magyar Rendőrség „szakmai” vezetése erre a feladatra alkalmatlan, ugyanis az alkalmasságot nem a zubbonyra kitűzött kitüntetések súlya és száma, sem a különböző tudományos fokozatok, vagy tanácsosi címek, de nem is az előre kiosztott milliós jutalmak igazolják.

gondola.hu/cikkek/64116

Én vagyok 2009.03.17. 15:21:23

A lobogtatók nem tudják, hogy mit jelentett a "felelős" 1848-ban. Nem azt, amit most értünk alatta, hanem azt, hogy a kormány ne csak az uralkodónak, hanem az országgyűlésnek tartozzon beszámolni. A mostani kormány az országgyűlésnek beszámolna, ha hajlandók lennének meghallgatni, nem vonulgatnának ki dedód módra minden adandó alkalommal.

Teljesen nyilvánvaló, hogy ugyanarról a kettős beszédről van szó, mint amikor árpádsávos lepedőt lengetnek. Amikor lengetik, nem a több száz éves történelmi emlékként használják, hanem a fasiszta rendszerre utalnak. Az Árpád-házat csak akkor citálják elő hajánál fogva, ha magyarázkodni kell.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.03.17. 15:53:38

@Én vagyok:

Szerintem amikor az árpád sávos zászlót lengetik, akkor a többszázéves történelmi zászlónkra utalnak, csak te meg a hozzád hasonlók magyarázzák bele, hogy a nyilasok is használták ...

derelyegrádi szellem 2009.03.17. 16:21:41

@Én vagyok:

"A mostani kormány az országgyűlésnek beszámolna, ha hajlandók lennének meghallgatni, nem vonulgatnának ki dedód módra minden adandó alkalommal."

A "demagóg módra" fordulatot most hagyjuk is, de az ellenzék (pontosabban fidesz-kdnp) nem akkor vonul ki, mikor a kormány beszámolna, csak és kizárólag akkor, ha az öszödi böszme emelkedik szólásra, és kettő nem ugyanaz, mert a kormányak rajta kívűl még van vagy tizenegynéhány tagja. Hogy milynenek azt most hagyjuk, a lényeg, hogy nem vonulnak ki "beszámolójuk" alatt.

A svasztikát meg szerintem a hinduk is azért rajzolgatják, hogy Hitlert reklámozzák, csak akkor citálják elő szigorúan magyarázatképpen, hogy ez egy ősi hindu (árja) jelkép, amikor magyarázkodni kell.

Tudok egy jó helyet neked ahol ezek a dumák gond nékül átmennek: kapcsolat.hu., illetve egy bezu nevű figura blogja, ott sem fogsz vitába keveredni egyik (ketten vannak összesen) kommentelővel sem.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.17. 16:37:48

Csak azt tudnám,miért kellett ehhez ez a móka, eddig nem tudták, hogy jogellenes? Mikor minden jóérzésű ember tudta, elmennek ám ezek is a picsába..
hvg.hu/itthon/20090317_gyulekezes_tuntetes_marcius15.aspx
Alkotmánybírósághoz fordulnak a 15.-i letartóztatások miatt.

derelyegrádi szellem 2009.03.17. 16:47:04

Hát feriék tényleg elhozták nekünk a Rákosi rendszert:

"A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) keddi tájékoztatása szerint a rendőrség tavaly novemberi döntése alapján minden sporteseményre – így a válogatott meccsekre is – kizárólag olyan zászlók, transzparensek, s egyéb szurkolói „segédeszközök” vihetők be, melyeket előzetesen a biztonsági szakértők láttak és jóváhagytak."

Kiváncsi lennék azokra a "biztonsági szakértőkre", mert szerintem hívjuk inkább cenzoroknak őket. Mert azok.

derelyegrádi szellem 2009.03.17. 17:08:07

@derelyegrádi szellem:

ja meg a "rendőrség tavaly novemberi döntésére" is, különös tekintetel arra, hogy milyen jogi alapokon nyugvó felhatalamazáson alapul. Márcsak azért is, mert a rendőrség nem jogalkotó szerv, és döntési nem írnak felül törvényeket, az Alkotmányt meg különösen nem.

Illetve a stadionok nem állnak rendőrségi igazgatás hatálya alatt, következésképpen semmilyen döntési jogosítványuk nincs ilyen körben.

Persze mindezeket csak demokratiuks jogállami kereteket feltételezve, egy balkáni féldiktatúrát tekintve ez komform intézkedés. Úgy tűnik Mo jelen pillanatban inkább az utóbbi, azt követően, hogy mszp-szdsz tandem helyreállította a köztársaságot, mert a patásnál csak három hetente űlésezett a Parlament.

Plutonic 2009.03.17. 17:30:17

@derelyegrádi szellem: MI VAN??????
Nem szoktam meccsekre járni és a fociért sem rajongok, de ne bassza már meg az pakisztáni kutya úristen ezeket a tahókat!
Vagyis pontosan, hogy tegye!
Pólót felvehetek olyat, amilyet akarok????
Vagy lesittelnek a bőrdzsekim miatt és a fejkendőm miatt is?
Bakancsom lehet vagy csak makkos surranóban nyomhatom?
Óóóóóó.... most felkúrtam az agyamat!

elfelejtette 2009.03.17. 17:37:49

@Én vagyok: "A lobogtatók nem tudják, hogy mit jelentett a "felelős" 1848-ban."

Nyilván ez már elég ok bevinni őket. Ócska vérbalos szarsuvickolás.

Tündér_Lala 2009.03.17. 18:10:52

@Én vagyok: Az Árpád sávos zászló nem lepedő.Ha a hagyományainkat és jelképeinket kívánod gyalázni tényleg rossz helyen vagy itt.Menj a Kapcsolatra... vagy a picsába mocsadék.

picur3ka 2009.03.17. 18:45:19

@Én vagyok:

Nagyon tartok tole, ugyanazt jelenti, felelos, azaz elszamoltathato - es megdicserheto vagy levalthato - a magyar nemzet es a magyar orszaggyules altal. Valoszinuleg ugyis mint sajat felelossegu, tehat fuggetlen.

szabogyula 2009.03.17. 19:02:19

A Minisztertanács mai döntése értelmében futbal-labda rugó mérközésen csak a következő /max. 23 decibeles/ bekiabálások hangozhatnak el :
1. §. Haj-rá csa-tárok , Haj-rá vé-dők .
2. §. Gól esetén : /max. 25 decibel , 1 alkalom / gól !

reKorrekt 2009.03.17. 19:45:45

@derelyegrádi szellem Hát mi a fasz van itt gyerekek?! Már egy meccsre sem lehet kimenni?! 'Tán csak nem valamelyik: havernak 'mámeg lámpavasgyára van?!

reKorrekt 2009.03.17. 19:48:41

Nálunk a minap jelentették be a leépítést. Ha szórásba esek, bukom a lakást, szüleim bukják a lakást, ezek után nem lesz mit veszítenem. De akkor az Isten irgalmazzon nekik!!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.17. 20:12:57

Meccses post holnap jön, elképesztő ez a diktatúra. :(

derelyegrádi szellem 2009.03.18. 10:43:16

@laspalmas:

akkor jó. Nem csak nekem tűnt fel.

De kapcsolódjunk is ki egy kicsit.

A tatárszentgyörgyi áldozatok temetésén a gyászólókat simán kizsebelték, pl. Herényinek a pénztárcáját lovasították meg. Egy-egy pénztárca nyúlás idejére elmúlt a gyász miatti nagy szentség, ezt mindenki megértheti.

Ebből egyébként jól látszik mennyire vannnak képben politikusaink a valós helyzettel. Odamegy pénztárcával...., és még nem is fogja, vagy a belső zsebbe teszi, merthát ezek közül azért szoktak lopni is. Nem gondolta. Nem mi.

picur3ka 2009.03.18. 11:30:48

'Haj-rá csa-tárok , Haj-rá vé-dők '

Lol, hat a bodzanak semmi koze sincs a meccshez, kerem szepen, hogy mernek ilyeneket skandalni...

'A tatárszentgyörgyi áldozatok temetésén a gyászólókat simán kizsebelték, pl. Herényinek a pénztárcáját lovasították meg.'

Muhaha, ez megalol, legalabb egy jot nevettem vegre...

Mer OFF, megneztem az ozdi videot es elolvastam az etelsegelyes posztot, aztan elsirtam magam es az adohivataltol meg felment a vernyomasom. Leveluket a csaladom postan tovabbitja, szombaton megjon, hogy hetfon jelenjek meg, hetfon felhivom, hetfon elfaxolom a kert dokumentumokat, minden rendben, erre megbuntetnek 15000Ft-ra 'nem kozremukodes'-ert es 5000Ft illetekre, hogy a K&rva bodzas anyjukat nekik!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.18. 13:20:17

@derelyegrádi szellem:

Érdekes, nem hallottam erről a temetési kizsebelésről. De simán kinézem mindkét érintett félből.

"Ebből egyébként jól látszik mennyire vannnak képben politikusaink a valós helyzettel. "

Helyesen: "Egyébként ebből IS..."

Mert a realitásérzékük látszik a munkának csúfolt idióta, kapkodós lötyögésükből, az összes megnyilatkozásukból, és úgy an block az életvitelükből, viselkedésükből. De érted te ezt úgyis.

grupi 2009.03.22. 20:11:25

Még kifelejtettem az Altus-t.

Továbbá a legfrissebb poén ehhez: m.blog.hu/te/terrormedia/image/beox.jpg

kuruckergeto 2010.03.18. 10:25:46

Most akkor tételezzünk fel egy olyan világot ahol a "magukfajták" uralkodnak és a katonáknak a szentkoronára kell felesküdni....
...és akkor Március 15-én én kiállok a 10. ponttal: A' katonaság esküdjék meg az alkotmányra, ...

Lehet tippelni, hogy elvinnének-e a csendőrök!

belzebubó 2010.03.18. 10:58:42

@kuruckergeto: Nem zavar, hogy ez pont egy évvel ezelőtti poszt és a szentkoronára felesküdésről egy szó nincs benne? Ezt benézted...

süti beállítások módosítása