Skip to content


       Szűrés lista

Verók a naiv, a komplex, a reneszánsz

Azt hinné az ember, hogy akit polgármesterként hűtlen kezeléssel gyanúsítanak, az nagyon-nagyon kussol, lapítva várja a tárgyalást, minél inkább igyekszik kerülni a feltűnést. Nos, Verók István, a Fidesz befolyásolta ügyészségről képzelgő terézvárosi polgármester nem ilyen.

Ő bizony interjút adott a HVG-nek, nem is akármilyet. Mondjuk azt nem tudom, hogy a lapot mi vitte erre rá, mindesetre köszönettel tartozunk nekik a Verók-portréért.

A riport egy rövid életrajzzal kezdődik: a családi legenda szerint a Verók-ős egy ízig-vérig olasz Verrocchio volt, csak az „io” kopott le az évszázadok során. „Az olasz ragadt is rám, szemben a franciával”. Apja rendőr, anyja a pártközpont külügyi osztályán francia–olasz referensként dolgozik. (Így lett Verók baloldali politikus.) István két évig dolgozott a Ganz Mávagnál géplakatosi végzettséggel, aztán 1971-től a Közlekedési és Műszaki Vállalatnál volt útlevél- és vízum ügyintéző. Közben befejezte félbehagyott középiskolai tanulmányait, és a KISZ kb külügyi osztályára kerül protokollosnak. „Nem politikai munkatárs voltam, rendezvényszervező” - magyarázza. A KISZ mellett lediplomázott: 1980-ban a Ho Si Minh-tanárképző (Eger) könyvtár–pedagógia szakán végzett. 1985-ben már a Reflektor Kiadó sorozatszerkesztője volt. Később aztán kereskedelmi és építőipari kft-ket igazgatott, előbb a magán-, majd az önkormányzati szférában. 2002-ben az Erzsébetvárosi Vagyonkezelő Rt. vezérigazgató-helyettesi posztjáról igazolt át Terézváros polgármesteri székébe.

Most pedig csapjunk bele a lecsóba, következzen minden idők egyik legviccesebb interjúja, remek mondatok Verók István gyanúsított szájából:

"HVG: Nevének eredete és önéletrajza alapján egy igazi reneszánsz ember képe rajzolódik ki: ért a manuális dolgokhoz, otthonosan mozog a számok, az irodalom, de a politika világában is. Nem túl nehéz teher ez a sokoldalúság?

Verók István: A horoszkópom szerint a Halakhoz tartozom, azaz borzasztó komplex a személyiségem. Viszont az aszcendensem Kos, úgyhogy van bennem egy kettősség: ha kell, tudok kemény lenni, de alapvetően lojális és empatikus vagyok. Polgármester kollégáim naivnak is tartanak.

(Itt a Kormányzati Jósda hatását érzem, nem akarom elhinni, hogy ezt magától mondta.)

Na de azt csak felismerné, ha netán korrumpálni akarnák!

Hát persze! Ilyenkor azonnal ajtót mutatok. Igaz, az első esetnél csak utólag vettem észre, hogy „véletlenül” az irodámban felejtettek egy üveg bor mellett némi készpénzt is. Azonnal felhívtam a jegyzőt és a pénzügyi főosztályvezetőt, jegyzőkönyvet írtunk a helyzetről, és átutaltuk az összeget a közbiztonsági alapítványunknak.

(Figyelem, Ferinek komoly konkurenciája akadt!)

És ha egy kollégáról derülne ki, hogy folt esett a becsületén, megpróbálna segíteni rajta, vagy fel is út, le is út? Az előzetesben lévő VII. kerületi szocialista polgármesternek például vitt már be bablevest?

Még nem világos, Hunvald György mennyire érintett, persze a két kerületet ért vádak sem egyformák. Ha felmerül a gyanú az apparátuson belül, rögtön felmondok az illetőnek – már három főosztályvezetőnktől búcsúztam el emiatt.

(Verók István, az erkölcsi példakép.)

Mi biztos nem bírnánk ekkora feszültségben dolgozni. Ön mivel vezeti le a pozíciójával járó stresszt? Meditációk, személyi tréner?

Nem én járok töltődni, inkább hozzám jönnek a rokonok, ismerősök. Meglehetősen erős energiakisugárzásom van. Amikor édesanyám rákos lett, különböző alternatív gyógymódokat gyakorló emberekhez vittem. Gondoltam, miért ne próbáljam meg én is, amit ők. Kiderült, hogy többféle fájdalmat tudok csillapítani, illetve megszüntetni, s ugyanúgy ragadnak rám a fémtárgyak, mint Uri Gellerre.

(Sok idióta politikus van, de ezzel a szöveggel Verók mindenkit maga mögé utasított. Remélem, megérjük még azt is, ahogy a rendőrségi bilincs ragad rá a csuklójára.)

Aztán nehogy ezt a mentalista „ragadós kezét” is félreértsék! De ha már ilyen képességek: nem érzi úgy, hogy az egész emberiség javát kellene szolgálnia, nem egyetlen kerületét?

Nem vagyok reikimester, mert ők az éteri energiát tudják közvetíteni. Én csak a sajátomat adom, és azt is csak beteg családtagoknak, mert egy ilyen „kúra” nagyon sokat kivesz belőlem.

(Azt hiszem, a cellatársak örülni fognak ennek a képességnek. A börtönben nagyon-nagyon szeretik a kézrátételt...)

Ilyen képességekkel minimum a Parlamentben volna a helye. Nincsenek ilyen ambíciói?

Terézvárosnak jól működő országgyűlési képviselője van, és a kerület csak egyet bír el. Nem is volnék alkalmas rá: nem bírnám fenékkel a sokórás üldögélést és gombnyomkodást. Nem akarok már továbbmenni, elvégre 59 éves vagyok.

(Nem bírná az üldögélést meg a gombnyomkodást??? Mi lenne vele, ha gyárban, két műszakban kéne dolgoznia? Élne még?)

Lehet, hogy nem akar menni, de még az is megeshet, hogy viszik. Legutóbb már egyenesen koncentrációs tábort vizionált magának az ellenzéki kritikák kapcsán...

Azért fogalmaztam ilyen keményen, mert ha egy képviselő-testületben az igennel szavazókat büntetőeljárás alá vonják, a következő lépés szerintem valóban a koncentrációs tábor. Pedig az ingatlaneladások ügyében alkotmányjogászi szakvélemények és az igazságügyi értékbecslés is nekünk adott igazat.

(Hejj, de szívesen megnézném ezeket...)

A rendszerváltáskor még nem tartott a hajtóvadászattól? Végtére is szép ívű párt- meg KISZ-karriert tudhatott maga mögött.

Már 1973-ban beléptem az MSZMP-be. Nem kényszerítettek, úgy éreztem, ott a helyem. Lehet, hogy rossz hír, amit mondok, de én úgy ítéltem meg, hogy az a rendszer működőképes: volt benne egyfajta szociális meg anyagi biztonság. Persze azért nem sírom vissza a szocializmust.

(Szerintem meg igenis visszasírja, mert akkor nem lenne például "Fidesz által felbújtott" rendőrség meg ügyészség, bármit megtehetnének az elvtársak. A hatalmas hitelekből fizetett "szociális meg anyagi biztonságot" meg inkább ugorjuk át, Verók így látja, és kész.)

A nyolcvanas évek közepén, könyvkiadói főszerkesztő-helyettesként nem volt lelkiismeret-furdalása a szamizdatban publikáló ellenzéki értelmiségiek miatt?

Olvastam néhány szamizdatot, de mielőtt félreértenék a helyzetet: hiába voltunk pártkiadó, amikor Kádár János Reflektor Kiadó Vállalatnak keresztelt el minket, meg is pecsételte a sorsunkat. Piaci alapon működtünk, magunknak kellett kitermelnünk a költségeket. Ezért is lazítottuk a tematikát például népszerű gyerekkönyvekkel, módszertani füzetekkel.

(Értitek, ugye? Pártkiadó, de nem "olyan".)

Nehéz idők lehettek. Aztán 1990 után még innen is volt feljebb: önkormányzati cégek vezetése, meg a polgármesterség. Mondja, hogy csinálta, hiszen nem is terézvárosi lakos?

Ezer szállal kötődöm Terézvároshoz, itt jártam bölcsődébe, óvodába és szakközépiskolába, majd a helyi Kereskedelmi és Iparkamara elnökhelyettese voltam. A rátermettségről annyit: a Terézvárosi Kft.-ben hét fővel 60 millió forint nyereséget realizáltam 1998-ban; pár évvel később pedig 3 milliárdos hitellel terhelt gazdasági pokolból hoztam ki az önkormányzatot.

(Ilyen egy igazi gazdasági szakember. Terézváros csak hálával tartozik neki.)

Ha ennyire tehetséges üzletember, miért nem csinál bizniszt a festményeivel is? Megtudhatjuk, milyen stílusban fest, hol találkozhatunk a műveivel?

Impresszionista stílusban alkotok, különböző, a fejemben meglévő impressziók alapján viszek a vászonra dolgokat. Többen felajánlották már, hogy kiállítják a képeimet, de amíg polgármester vagyok, szó sem lehet erről. Nem szeretném, ha a pozícióm miatt állítanák ki a műveimet."

 

Nos, eddig az interjú, köszönjük szépen mégegyszer a HVG-nek és Verók Istvánnak.

A Vastagbőr stábja ezúton üzeni a polgármester úrnak, hogy reményeink szerint hamarosan sok-sok ideje lesz festeni. A műveket mi is szívesen megnéznénk, de lehet, hogy az ügyészséget is érdekelnék. Valószínűleg szép nagy házakat szokott festeni Verók. Csak úgy, impressziók alapján...

Címkék: abszurd pofátlan napidegeneralt verók

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr541012771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.20. 08:47:23

"1980-ban a Ho Si Minh-tanárképző (Eger) könyvtár–pedagógia szakán végzett"

WTF???????

Általában egy könyvtár-pedagógia szakkal, egyenes út vezet egy önkormányzati építőipari cég igazgatói székébe.

Ez az ember 2-3 mondaton belül összefoglalta a régi és a mai rendszer mocskos összefonódásait és, hogy miért tartunk itt.

A mai napig, félkommunista, dilettáns "urambátyám" haverok ülnek, olyan vezetői pozicíókban, amik nem elég, hogy óriási összegekről döntenek, hanem még emberek ezreinek sorsáról is.

Magyarország. Szeretem.

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2009.03.20. 08:48:39

"Kiderült, hogy többféle fájdalmat tudok csillapítani, illetve megszüntetni, s ugyanúgy ragadnak rám a fémtárgyak, mint Uri Gellerre."
És nem lépett fel a tévés mentalista showban!

Komolyan mondom, hogy ez az ember súlyos elmebeteg....

MentalPista /Egyenesen menjetek! Ne jobbra-balra!/ 2009.03.20. 08:49:19

Ez az én emberem!
Kedvelem az ilyen racionálisan őszinte embereket!

SÜN!

Aztán mehet egy kis ujjazós buli a kaptárban...

teddypicker 2009.03.20. 08:50:23

március hónap legpofátlanabbja megérkezett??

Tapmancs 2009.03.20. 08:50:28

Hát ez egy balfasz. Nagyon kíváncsi leszek hogy milyen ítélet születik. Ami persze ismét válaszút elé állítja a bíróságot: vagy pártérdekeket tartanak szem előtt, vagy az "igazságot". Mert elég egyértelműnek tűnik a helyzet.

OFF:

Az argentínás posztot ikor kapjuk meg? :)

ON

tavirdasz 2009.03.20. 08:51:13

tulajdon keppen verok az emberiseg megmentoje,egy igazi jo tevő,mondhatni ő a mikulas.
mi pedig azt hittuk tevesen hogy egy gazember.
ezek utan maskent latjuk a dolgokat.
mondjuk ki vegre:VEROK ISTVAN HŐS
koszonjuk tenéked istvan

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2009.03.20. 08:52:11

elképzelek egy der spiegel interjút egy volt nsdap-pártfunkcival, aki elmeséli, hogy a náci németország nem volt olyan rossz, mert volt szociális biztonság és hitt a pártban, amikor 1933-ban belépett. de a völkischer beobachter kiadása mellett néha olvasott mást is persze.

naCp 2009.03.20. 08:52:14

"Így lett Verók baloldali politikus" ez ütött.. :)

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.03.20. 08:52:54

Hát az ilyenek miatt tart itt az ország!

f.m.j. 2009.03.20. 08:59:19

Én úgy érzem, hogy a HVG most kivételesen enyhén gunyoros... még hogy ő komplex, reneszánsz személyiség..., nos igen, ha ez egyenlőt jelent a gazember, pofátlan alakkal.
Vannak barátaim a VI. kerületben, már évek óta mondják, hogy ez az ember gazfickó, és lopnak, mint a szarka. Ő is, meg a sleppje.

krtek 2009.03.20. 08:59:47

Ha ezt az ember-, és gondolkodástípust nem lépi át (illetve nem írtja ki tövestől) ez a ostoba nép, akkor rövidesen vége lesz Magyarországnak.

Többek közöt az ilyen férgek miatt asszociál, minden gondolkodó ember ma a "politikus" szó hallatán, a gengszter, fehérgalléros, hazug, kétszínű, szarember, stb. szavakra azonnal.

Még egy gondolat...
Amikor egy ilyen mutyijózsi mosakodik, akkor nekem mindig az jut eszembe: Figyelj Öreg! Tudom hogy szarok a törvények és korrupt az egész ország. Vidd a kicsalt pénzt az anyádbe DE NE NÉZZ HÜLYÉNEK!

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.03.20. 09:01:03

Ez az ember tipikus zavart elméjű hülye, kb. olyan mint a főnöke a Feri, küldetéstudattal megspékelt különleges képességek, követelm hogy nyissák meg az OPNI-t újra, Feri Szilvási tesó, meg verók lehetnek az leső lakók, verók meg terápiás jelleggel festegethetné az impresszióit...

magichorze 2009.03.20. 09:09:14

Könyvtár-pedagógia :DDD

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.03.20. 09:11:08

Kurva nehéz lehet elismerni, belátni saját középszerűségedet mi Pityu? Neked kellenek az olasz ősök, meg festő vagy, meg gyógyítod is a rákot mi?? Szar úgy 59 évesnek lenni hogy te magad is tökéletesen tisztában vagy azzal hogy mindent amit kaptál az élettől nem elérted hanem kaptad, először az MSZMP-től majd később csak a nevében más utódjától. Keresd meg a gyógyszert, mert elég messzire elgurult.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.20. 09:12:07

Hozzáteszem, az egész post egy, a náczi Németországra jellemző, kiforgatás. Eleve szegény, ballib polgárjenő, koholt vádak alapján, egy kirakatper áldozata! Erre rájönnek még a sorok közül is kiérezhetően nyilasfasiszta újságiró kérdései. szerintem a kép is akkor készült, mielőtt összeverték volna a az SS tiszt... izé a magyar gárda kapitányai. Ez az ez ember csúnyán keresztbetehetett a Reichsführ...izé, Orbán Viktornak!

fulmerz 2009.03.20. 09:13:55

@Lecso5-vegyifegyver: "Többen felajánlották már, hogy kiállítják a képeimet, de amíg polgármester vagyok, szó sem lehet erről. Nem szeretném, ha a pozícióm miatt állítanák ki a műveimet." -> "Többen javasolták, hogy menjek Urihoz, de amíg polgármester vagyok, szó sem lehet erről. Nem szeretném, ha a pozícióm miatt lennék Uri Geller utódja."

Valahogy igy...

Horizont 2009.03.20. 09:20:14

A géplakatostól a polgármesterségen át a börtönig!
Csúcskarrier! Sok kicsi sokra megy,igenis ilyenek miatt tart itt az ország! Remélem megkapja méltó büntetését! (megkapja??)
Legpoénosabb, hogy ajtót mutatna ha korrumpálni akarnák,és a bor mellett ott felejtett pénzt utólag vette észre és átutalta!!?? Na ezen sírtam!

A HVG-n meg csodálkozom és felháborodok! Ezek olyan seggnyalós kérdések voltak! Ha már riportot készít egy arra méltatlan emberrel legalább olyan kérdéseket tehetne fel. Nem tudom ki volt az újságíró de ne tegye ki az ablakba ezt a "munkáját"!!

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2009.03.20. 09:33:56

@fulmerz: akkor lehet, hogy ő játsza majd a köv. X-Men-ben Magneto-t? 8D

f.m.j. 2009.03.20. 09:34:29

@Horizont: nem, nem, hidd el: ezek (HVG) ironizáltak (kivételesen) csak így van értelme. Ha mégis neked van igazad, akkor tényleg mindannyian, akik az ilyenfajta szaralakokat szaralaknak merjük még titulálni, szóval nekünk annyi.

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2009.03.20. 09:36:54

keressünk szuperhősöket a politikusoknak!
verok = Magneto
ki lesz Szürke Gandalf, vagy ki lesz Fáklya, vagy IronMan, vagy Wolverine, vagy, vagy

nem kéne, hogy elinduljon az agyam.....

states 2009.03.20. 09:36:57

A HVG-t én sem értem, ezt az interjút szerintem még a Kiskegyed sem közölte volna le, bár lehet, hogy csak a a terézvárosiakat akarta ráébreszteni arra, hogy kit, illetve mit választottak anno...

szabogyula 2009.03.20. 09:40:37

Még egy-két ilyen cikk, és a Vöröskereszt beviszi neki a gyorskocsi utcai cellába az "Egy Ember a Terézvárosi Gyerekekért" érmet .

fulmerz 2009.03.20. 09:43:20

@Lecso5-vegyifegyver: Telleg... hogy ez nekem nem jutott eszembe:D
Joker lehetne a feri? Eleg elmeroggyant hozza:D

Egyebkent a mai nap se maradjuk dakotabunozes nelkul:
www.blikk.hu/aktualis/arccsontjat-tortek-sandornak-egy-mp4-lejatszo-miatt-139903.html

kill004 2009.03.20. 09:44:14

Az újságíró simán hülyére vette Verókot. :)

Horizont 2009.03.20. 09:48:13

@fmj: gondoltam az ironizálásra is, de szakmailag szerintem elfogadhatatlan a kérdésben ironizálni, mivel a sok ember aki olvassa félreértheti vagy meg sem érti! Ezért célját el nem éri!
Nekünk pedig így is úgyis annyi...

kill004 2009.03.20. 09:50:32

@Megélhetési rasszista: Ja, a Demos-os gyerek írta? Akkor írhatta volna Feri is.

Gerik001 2009.03.20. 09:52:35

@Tapmancs: Biróság mióta hatja meg a Pártot?
Grippen ügynél is döntöttek hogy megkell mutatni milyen cégek kaptak támogatást, de azóta is basznak rá.

Horizont 2009.03.20. 09:59:42

@Lecso5-vegyifegyver:
Meglepő és mulatságos!
Amúgy tragédia....

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.03.20. 10:01:08

Apám, ez a Verók annyira hülye, hogy észre sem vette, hogy tövig szivatják :D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.20. 10:02:51

@natnaCp:

Utalás a tegnapi postra, ki miért lett baloldali politikus. Sokan a gének miatt. Verók is. :)

irrelevant 2009.03.20. 10:03:41

Csomó MSZP-snél megfigyeltem már, hogy ezotéria-hívők. Megkérdezném ettől az idiótától is, hogy vajon hogy fér össze a reiki a dialektikus materializmussal.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.20. 10:04:58

@Horizont:

Szerintem ezek nemseggnyalós kérdések voltak, hanem ironikusak. Konkrétan hülyét csináltak Verókból, ő pedig észre sem vette.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.20. 10:09:17

nem tudjátok, Feri sajtótájékoztatót tart Brüsszelben, vagy Frankfurtban, vagy hol, vagy miafax, mert már 303 Ft-on túl az Euro.

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.03.20. 10:10:31

Nem az a borzasztó, hogy ilyen, hanem az, hogy komolyan veszi magát, és meg van róla győződve, hogy jó amit csinál.

Ez az uram bátyám szocializmus a személyisége része.

Mert fordítsuk le ezt az életrajzot:
Ugye valószínű kirúgták a suliból, de hogy ne legyen az utcán gyorsan benyomták lakatosnak, aztán anyuka szerzett neki irodai állás érteségi nélkül, és estin szépen meg szerezte a papírokat.
A könyvtár pedagódia, tipis büfé szak, de gondolom oda is volt egy kis hátszél.

Aztán már egyenes út a kiszbizottságba, onnan meg küldte tovább a párt .

Egész életében a párt és az állam csöcsein lógott, mást nem is imert, hisz a szülők is ezt csinálták, a maga erejéből boldogulni az életben az ilyen nem tud

és most nem érti hogy őt miért bántják, de azért még bízik hogy megmenti őt a pártja, hiszen nem lehet ez másként, igy volt ez mindig, és igy is marad - szerinte.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.03.20. 10:10:46

És még a fémtárgyak is ragadnak rá. Az MSZP tele van ilyen szuperemberekkel, én nem is értem hogy miért tartunk még mindig a béka segge alatt.

f.m.j. 2009.03.20. 10:13:37

@laspalmas:

Így, így, köszönöm a megerősítést, nagy szükségem van rá...:)
A szívatás találóbb kifejezés.
Viszont az is igaz, hogy már úgy hiányzik az őszinte szó, hogy elváljon a szar a májtól, és ne lehessen valamit így is, meg annak tökellenkezőjeként is érteni. Bizonyára egyszerű a világról alkotott elképzelésem (nagy cikizést nem szeretnék érte), kicsiny kis naív vágyaim vannak...:)

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.03.20. 10:20:08

@fmj: Elképzelem az interjút, ahogy Verók papa lelkesülten, piros orcával mesél a mentalista képességeiről, a HVG-s riporter meg az ajkát harapdálva próbál komoly maradni, és nem könnyezve felröhögni.

Petrow 2009.03.20. 10:23:27

@fmj: aki egyenest a pofájába mondja, az mocskos náczik fidesznyik ügyészbérenc, aki a feddhetetlen pmester urat támadja...

Ezek a saját kis valóságtorzító szférájukban vannak, ahol senki sem meri kimondani, hogy a király meztelen. Már RÉGEN túl vannak azon a szinten, hogy bármilyen érvekkel lehessen rájuk hatni.

Petrow 2009.03.20. 10:25:28

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: - ÉS te! Szelinted humolos, vagy nem, amikol kimondom a balátom nevét: Fikusz... KUKISZ ?! :D

Plutonic 2009.03.20. 10:50:13

Na ez kész.
Ez egy belilult materialista, akinek rettentően összekavarodtak a madzagok a fejében!

picur3ka 2009.03.20. 10:59:05

"Kiderült, hogy többféle fájdalmat tudok csillapítani, illetve megszüntetni, s ugyanúgy ragadnak rám a fémtárgyak, mint Uri Gellerre."

OK, elhiszem a josdat is...

'Polgármester kollégáim naivnak is tartanak.'

szemtol-szembe ugye...

'átutaltuk az összeget a közbiztonsági alapítványUNKnak'

Ez a tuti becsulet, mint a monikashowba, azert nem tetszik a mamanak az uj fiu, mert az nem lop, vasat gyujt...

Mourinho már nem a király 2009.03.20. 11:03:54

@fulmerz: "Joker lehetne Feri?"

Most hogy így mondod. Feri is csak röhög ha kell ha nem. Szükségünk lenne egy Denevéremberre, de gyorsan!

Kopiás Attila Steve 2009.03.20. 11:23:12

Haaaahhhhahahahahahahahahahaha.
Haha.
Haaaahhhhahahahahahahahahahahahahaha.
Shjajj.
Ez a reneszánsz ember egy gyöngy. Van szerencsém látásból ismerni a terézvárosi ügyei kapcsán, de nem tudtam, hogy _ennyire_ súlyos a helyzete.

Na mindegy.
Amúgy nem egyedül kavarja a cuccot, a Nagymező utcában hétfőre tervezett fakivágás a mélygarázsért pl fővárosi szintről jön.
mno.hu/portal/623313
Aki gondolja, vasárnap 11:00, Nagymező utca.

derelyegrádi szellem 2009.03.20. 11:30:49

Ez a verók azontúl hogy megveszett (lassan interjút ad még a Magyra Horgásznak is, hogy szimpátiát keltsen maga mellett, ezt vajon ki a faszom tanácsolhatta neki?), egy tipikus öskomcsi család sarja, egy valódi KÁDER. Sajnos nem ő az egyetlen, majd mindegyik szoci ilyen családokból jött. Ezért aztán túlnyomóan egyformák is, majd midegyik pont olyan, mint a verók. Néhány kivétel van csak.

z666 2009.03.20. 11:35:44

Impreszzionista művészet a belsőjéből jön. Tehát a beleinél gogva kell felakasztani a lámpavasra.
Vagy szobrászkodjon a kőbányában?

derelyegrádi szellem 2009.03.20. 11:38:08

Ja, most látom csak, hogy az interjú a HVG-ben jelen meg. Ha lenne HVG előfizetésem, azt most lemondanám, mert olyan újsággal ami ilyen szintű interjúk készít bárkivel, még a postás előtt sem égetném magam.

A HVG szerkesztőségének meg innen garatulálok, tudom a szolgálat a Pártnak meg minden, de hát azért mégis...

dessert eagle 2009.03.20. 11:42:07

Én nem értem mit bántjátok. Először csak a 10 és 20 forintos érmékkel próbálta, majd kiderült, hogy a fémszál miatt a papírpénzzel is működik a dolog, aztán lássatok csodát, már a számlapénz is csak úgy ragadt a kezéhez. Mire képes a bioenergia....

Gyuri776 /Bajnai/ Gordon Freeman 2009.03.20. 11:44:51

Fletó-Joker
Verók-Magneto
Drazsé-Pingvin
Hagyó-Dr.Octopus
Mohácsi Viki-Banyapók
Gurmai Zita-Goro (Mortal Kombat)

Gyuri776 /Bajnai/ Gordon Freeman 2009.03.20. 11:46:09

Ja igen:

Gergényi-Darth Vader maszk nélkül

f.m.j. 2009.03.20. 11:57:48

Kóka - Szilánk (Hihetetlen család)
Kuncze- Bob Park ( -II-) bár ő túl pozitív hős...
Gusztos- Robin

Gyuri776 /Bajnai/ Gordon Freeman 2009.03.20. 12:11:33

Hunvald-A fekete lovag (Monty Python)
Daróczi-Sauron szája
Dávid Ibolya-Szarumán
Fodor Gábor-Két Arc

Potyoló 2009.03.20. 12:13:04

Az előző ciklusban nem is ez a parafenomén volt az igazi góré a kerületben, hanem a jelenlegi Centrum parkoló főmufti, Fürst György. S már akkor is nagyban ment a mágia: eltünedezett szépen a kerület ingatlanvagyona, a vezetők bankszámlája meg csudálatos módon az égig nőtt. S még az ellenzék is bűbáj áldozata lett, mert furcsa módon ha kellett, megsegítették Verókékat.
S ebben terméseztessen nincs szerepe az önkormányzat által juttatott lakásoknak, meg a hivatal által fizetett telefonszámláknak. Ehhez csak azt kellet mondja ez a bohóc: Ellenzék, múkodj!

rolika 2009.03.20. 12:21:30

ez a nagyon hülye észre sem vette, amikor a hvg átment abszudrba :-))))

Horizont 2009.03.20. 12:40:19

@laspalmas: Igazad lehet, de a Verók ezt észre se vette és még milyen sokan nem, akkor mi az értelme? Most ennek a patkánynak dagad a melle a büszkeségtől, hogy még a HVG is riportot készített vele és nem volt kényes kérdés se:)
És a hívei is oda - vissza vannak ettől a cikktől!
Szívesebben olvastam volna arról, hogy megszorongatják, megszégyenítik és esetleg bepillantást kaphattunk volna mi is folyt ott. Szerintem, hozzáteszem.Nincs kizárva hogy nem látom jól.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.03.20. 12:53:31

ááá nem, oktopusz doki csakis veres lehet, a fizimiskájuk is hasonló:)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.03.20. 13:07:35

Az inetrjú beszarás, én végigröhögtem.
Tuti hogy direkt így csinálata HVG, mégis milyen "mély" interjút lehetett volna készíteni Verókkal?

"az első esetnél csak utólag vettem észre, hogy „véletlenül” az irodámban felejtettek egy üveg bor mellett némi készpénzt is"

Első eset... miért, hány volt?

"Ha felmerül a gyanú az apparátuson belül, rögtön felmondok az illetőnek – már három főosztályvezetőnktől búcsúztam el emiatt."

fasza, milyen remek kollegái vannak ...

"Már 1973-ban beléptem az MSZMP-be. Nem kényszerítettek, úgy éreztem, ott a helyem."

Az ilyen embereket kellet volna 1990-ben ÖRÖKRE eltiltani mindenféle állami vagy önkormányzati pozíciótól....

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2009.03.20. 16:07:19

"ugyanúgy ragadnak rám a fémtárgyak, mint Uri Gellerre."

a bilincs is, ugye?

Kartal 2009.03.20. 17:26:46

"Nem bírná az üldögélést meg a gombnyomkodást??? Mi lenne vele, ha gyárban, két műszakban kéne dolgoznia? Élne még?"
Két műszakban??? Mi hat órában dolgozunk, de három műszakban. El tudjátok képzelni milyen egy műszak este nyolctól hajnali négyig egy vidékinek, akinek nincsen megfelelő közlekedése? El tudjátok képzelni, hogy a párom be sincs jelentve, és a napi 8-9 óra munkával megkeresi akár a 35-40E forintot is? 2009 márciusában itt tartunk. És ő nem bírná seggel az üldögélést... remélem rápenészedik a műanyaglakat a fogdája ajtajára, bár sok reményt sajnos nem fűzök hozzá...

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.03.20. 17:36:01

hamár úgy döntötte kommentelek, akkor le sem állok:)

Két eset lehet. Az első, hogy a HVG tök hülyét csinált a tök hülye Verókból.
A második, hogy a Verók csinált tök hülyét a tök hülye HVG-sokból. Asszem a második választás lenne nekünk a jobb lehetőség. Viszont tartok tőle nem erről van szó. A Verók tényleg egy ekkora mérhetetlen nagy sügér. Nincs mit vele kezdeni. A fura, hogy őt még nem dobták fel a Hagyóék, szóval még nem megy a Hunvald után.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.20. 19:31:55

@Kartal:

Ez nagyon durva...
Egyébként a két műszakot a 12 órázásra értettem, az is szörnyű. Volt benne részem, tudom.

Kopiás Attila Steve 2009.03.20. 20:46:41

Ez megvan?

index.hu/belfold/2009/03/20/megszavaztatnak_terezvarost_a_melygarazsokrol/
Megszavaztatnák Terézvárost a mélygarázsokról

"Helyi népszavazás kiírását kezdeményezi a VI. kerületben a polgármester. A városrész állandósult parkolási problémái miatt már több helyen tervbe vették mélygarázs építését, de eddig mindig civil szervezetek tiltakozásába fulladt az ügy. Verók István szerint a referendummal el lehet dönteni, hogy a kerület lakossága akar-e fejlesztést, és azt is meg lehet akadályozni, hogy mindig egy hangos kisebbség határozza meg, mi legyen."

Milyen jó már? Éljen a népszavazás, én azt szeretem, de mekkora, hogy mi vagyunk a köcsögök, amiért szólni merünk, hogy tán nem kéne? Mondjuk ha ügyészség, közighivatal meg minden létező állami szerv állandóan megbsz titeket, akkor lehet, hogy nem a "civilek" hülyék, amiért azon güriznek, hogy éppen annyi időt nyerjenek, amíg a hatóságok lépni tudnak...

Na mindegy. Pár napja terézvárosi lakosként megkaptam én is a magam információs anyagát az önkormányzati képviselőmtől, amiben el lett magyarázva, hogy háromtucat aláírást lobogtatnak a "civilek" érvként, annak a fele is vidéki. Igaziból persze 4000 aláírás gyűlt össze főleg környéki lakosoktól, de ennyi kerekítési hibát már nyugodtan elnézhetünk neki. Na mindegy, én kíváncsi leszek erre a népszavazásosdira... :+) Nem zárom ki, hogy a második legkorruptabb önkormányzat az országban a második legrosszabb zöldterület aránnyal kerületben (mindkettőben Hunvald előz be) képes megszavaztatni hogy még kevesebb legyen, de azért nagyon kétesélyes ez...

Amúgy vicces, mert "civilek" a levlistákon jelenleg nem tudják eldönteni, miért ennyire sürgős a fakivágás. A 7 milliárd értékű, de 250 milláért eladott Balettintézetből ugyanis hotelt szeretnének csinálni, ahhoz kellene a közelben elegendő parkolóhely. Más viszont azt mondja, hogy a Nagymező utcában újonan létrehozott tetőtéri luxuslakásokat adták el előre úgy, hogy nemlétező garázs is jár hozzá, ez is megoldásra vár. Szóval egyelőre még nem sikerült eldönteni, melyik is a fő ok, persze lehet, hogy mindekettő egyszerre... :+)

irrelevant 2009.03.20. 22:34:50

Srácok-lányok! Ti ezen a héten láttatok először HVG-t életetekben? :)

A HVG _mindig_ ilyen kérdéseket tesz fel, akárki legyen az interjúalany. Van, aki tudja kezelni.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.03.21. 16:05:05


"Azért fogalmaztam ilyen keményen, mert ha egy képviselő-testületben az igennel szavazókat büntetőeljárás alá vonják, a következő lépés szerintem valóban a koncentrációs tábor."

ezt nem bírom elhinni, nem hiszem h ilyet ember képes mondani.
most képzeljétek, ha szóvátennék nekem a boltban hoyg lopok, és azt mondanám: hideg napon kiakarsz-e irtani?
csak hogy egy bolti tolvaj, meg egy polgármester között van különbség. kéne.
de utálom ezt a zsidót
egyesek az mondják kezeljük az ilyen zsidókat beteg emberként, mint pl kornist is, de én nem hiszek nekik. én se hozom fel soha a hideg napokat, én se vagyok beteg.
emlékszem, mikor a cigányoknál mondták a libsik, h ne mondjuk azt h cigányok bünözők, mert tényleg azokká válnak, de amikor földes, és tgm, gráci Dunábalövésről vizióál fidesz hatalomrakerülésénél, akkor valahogy nem érvényesül ez a szempont.
pedig én vmi ellenállhatatlna vágyat érzk rá, higy tgmet levigyem a dunapartra, már elnézést

jozicsenko 2009.07.17. 08:57:46

hi!

épp most beszél a bumerángban, a korrupt polgármesterekről van szó...

süti beállítások módosítása