Skip to content


       Szűrés lista

Fábry SZDSZ-paródiája

Több, mint négy hónapos ez a videó, de én csak most akadtam rá. Fábry jól eltalálta "kedvenc" pártunk lényegét, a maga utánozhatatlan stílusában rendesen kifikázta őket:

Címkék: média szdsz vicces

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr951055231

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kifordított ország 2009.04.10. 19:20:38

Zuschlag János verse......Fábry Sándor előadásában :))

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liberté__73 2009.04.09. 13:10:40


Jujj, hát ez nagyon jó!
Majdnem annyira, mint egy Gálvölgyi show.

pógárjenő 2009.04.09. 13:16:03

Elmehet a gálvölgyi a p...a, nyali-fali by dobredova klárikova!

martonx 2009.04.09. 14:07:00

Ilyenkor azért sajnálom, hogy nem szoktam TV-t nézni. A fábry showder eleje, és a showderklub érdekelne.

Sajnos a mai internetes, rohanó világunkban képtelen vagyok időre tv elé ülni. Letölteni meg lusta vagyok, annyira azért nem érdekel :-)

így aztán marad a számítógépről sorozat nézés, mikor időm van rá, ha meg sok időm van, akkor film nézés.

bogi@mailbox.hu 2009.04.09. 15:01:52

www.szon.hu/hirek/magyarorszag/cikk/olaszliszkai-per-biro-elott-fenyegette-megtaposassal-a-tanut/cn/news-20090409-12530282

brutális embert ölő "emberek" elítélésekor a bíróság napolgat!

mire buzdítja ez a népet? milyen biztonságérzetet közvetít ez a magyar társadalomnak?

Hogy lehetséges hogy ilyen emberek még életben vannak, a bírók meg napolgatnak?
kik fizették le ezt a bírót, hogy ennyire magabiztosan mozognak ott a gyilkosok?

Combi a ballibes Ferkófan 2009.04.09. 15:11:05

Nem volt rossz. Bár Fábryt meg a stílust egy napon említeni merész :D

drtutz 2009.04.09. 15:50:32

hát ez elég gagyi...

rolika 2009.04.09. 15:51:00

ilyenkor egy kicsit sajnálom, hogy nem nézem ezt a mókamestert :-)

f.m.j. 2009.04.09. 16:01:59

@xaladu.:

aha, szerintem is. Az SZDSZ, mint alapanyag is az. Így értetted ugye ? ;)

wladyslawsky (törölt) 2009.04.09. 16:54:28

@Liberté__73: még szerencse hogy csak majdnem olyan jó :)
@xaladu.: értjük a tréfát, csak nem szeretjük,mi ?

zseniális monológ amúgy, viszont Orbán "palackból kienegedős" tevékenységét még megemlíthette volna a Sanyi :D

sebien 2009.04.09. 20:21:19

én elgondolkodnék a szadesz helyében, hogy ha 20 éve küzd ilyen, meg olyan keményen a csúnya, rossz és gonosz emberek ellen (próbáltam egyszerűen fogalmazni, hogy pistike is megértse:), de ennek ellenére ma minden eddiginél több a mocsok a világon (ezt ők maguk vallják), akkor valamit rosszul csinálnak...

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.04.09. 21:17:40

"Én nem tudom, hogy már mi kéne, hogy a Fábry megbukjon. Elképzelem, ahogy egy ventillátorral az arcába permetezi saját szarát, miközben az exhumált kutyáját bassza egy Combinokorlátba kapaszkodva az RTL Klub jogi osztályán. És mit lenne a válasz? Legalább sokan nézik."

(by Subba)

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.04.09. 21:18:16

"Én nem tudom, hogy már mi kéne, hogy a Fábry megbukjon. Elképzelem, ahogy egy ventillátorral az arcába permetezi saját szarát, miközben az exhumált kutyáját bassza egy Combinokorlátba kapaszkodva az RTL Klub jogi osztályán. És mit lenne a válasz? Legalább sokan nézik."

(by Subba)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.04.09. 21:41:14

@Bezuhov:

ez jó :))

nem bukuk meg soha, mert akkor a Heti Hetest is le kellene venni, ez meg Szent Tehén ...

de tegyük fel fordítva a kérdést:
Mi kell ahhoz hogy a Heti Hetes megbukjon? (Ami amúgy már 100x-an leszerepelt)

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.04.09. 21:52:14

@zero:

hagyjuk már zero! ne röhögtessük egymást!
Sanyika egy olcsó pártkáder lett, aki aztr hiszi hogy a polgári fasszopó köreinek tart előadást.miközben kurva nagy humor heroldnak hiszi magát...pedig nem az!

Kár, hogy már nincs egy Hofink :(

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2009.04.09. 22:28:43

@Bezuhov: Szia, azé' közelít Hofihoz ő a maga módján :-) kicsit igazad is van meg nem is szvsz. Ez a video engemet nagyon is emlékeztetett Hofira. Az a kár, hogy még mindig itt tartunk (gőzleeresztés, stb.), értelmes beszédnek újfent már nyoma sincs, meg van engedve az oroszlán bajszának cirógatása :-(

morpho 2009.04.10. 03:52:37

Ez a vaker ezer sebből vérzik! Az alatt a húsz év alatt azért sok minden történt ám.Például volt,hogy Orbán Viktor személyesen közös listán indult a szadesszel,csak ezt valahogy kifelejtette Fábry mester.A Nemzeti Színházzal nagyon nem kéne példálózni.Sokkal jobb helyen épült volna fel,ha a fidesz dacból nem viszi ki a prérire az egészet.A helyét ma is Gödörnek hívják,talán nem véletlenül.A Terror plázát konkrétan leszarja mindenki.Nem is fungált múzeumként soha.Mondvacsinált szimbolikus izé az egész.A legjobb viszont a metró duma volt,ami tényleg már rég kész lenne,ha nem áll négy évig Orbán polgártársnak köszönhetően.A produkció,meg HetiHetes kettő.Egyik szarabb mint a másik,sajnos nem tudok dönteni.

Giggsy · http://sgtgiggsy.blogspot.hu 2009.04.10. 15:36:51

Maximálisan egyetértek. De a Heti hetest legalább nem főműsoridőben tolják a pofánkba. A Fábry már ezer éve kivérzett mint humorista és ráadásul hiteltelen is. Teljesen nyíltan pártpropagandista lett belőle, ami elég gáz ha valaki politikai humorral keresi a kenyerét. Nagyon megérezni, hogy mik azok a dumák amiket a háttérstábja talál ki (azokon lehet röhögni) meg mik azok amiket ő. Ezen az előadáson is csak azok tudnak röhögni akik szemellenzős jobboldaliak. De talán még közülük sem mindenki. Unalmas, sótlan, elnyújtott. Én nagyjából kétszer mosolyodtam el rajta, holott a Showder klubot rendszerint végigröhögöm. (Igen a baloldaliakat kifigurázó poénokat is) Fábry ezerszer lejáratta már magát, más országban már képernyőn sem lehetne. Persze más országban nem lenne már a közéletben Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, vagy a most frissen elővett Torgyán sem...
Őt Hofihoz hasonlítani??? Megérdemelné hogy letörjék a kezét, aki ilyen baromságokat leír. Hofi mindigis az egész politikai elitet osztotta és soha nem voltak elnyűtt vagy unalmas szövegei. Amit itt Fábry szerencsétlenkedett 5 percben, az Hofi-nál kábé 1lett volna, de olyan amiben legalább két olyan beszólás van amin aztán hetekig röhög az ország.
Amúgy ha valaki tudni akarja hogyan kell egy ilyen műsort csinálni az kapcsoljon éjjelenként az AXN-re, ahol egy bizonyos David Letterman műsorát adják. Neki és a stábjának nem két hete van egy műsorra mert naponta adják, mégis tud eredeti lenni és jééé, beszélgetni is képes a meghívott vendégekkel, nem csak arra, hogy beléjük fojtsa a szót, mielőtt kiderülne, hogy mennyire hülye az egész témához. És neki bizony igen komoly konkurenciája van (csak hogy a nálunk is ismertebbeket mondjam Jay Leno - illetve azt hiszem ő már nem - Steven Colbert, Jimmy Kimmel)
Na persze nálunk nincs elég celeb, hogy minden napra elő tudjanak állni egy új adással, de a meghívható vendégek számát szerintem maga Fábry is faragta a lassan vállalhatatlan stílusával...
Ennyit a nagy Fábryról. Érzi ő is a vesztét azért próbál a KAP, Kiss Ádám, Bödőcs Tibor, stb nevével fémjelzett új humorista generáció farvizén evickélni, de remélhetőleg már nem sokáig, és eltűnik a süllyesztőben az unalmassá váló Gálvölgyivel, a Laár pour L'art-tal, meg az önismétlő Irigy hónaljmiriggyel együtt.

luucy 2009.04.10. 16:15:58

@morpho: Ahha, a metró duma...Ez elég rossz szöveg :)

Egyrészről 2002 óta nem 4 év telt el, és még mindig nincs kész, ráaádsul állítólag csak 2012-ben fog elindulni a próbaüzem...

Szóval elég szar ezta dumát nyomatni...jó tette, hogy leállította. Ha valamire nincs pénz, akkor azt nem kell erőltetni.

Nem mellesleg, 1970 óta épül a 4-es metró. Még mindig nincs kész. Talán ezért csak nem a Zorbán a felelős, de könnyű az ő nyakába varrni.

Remélem msot is leállítják. A korrpució, és az eltűnt pénzek melegágya a 4-es metró, még sehol nem tart, de már többszörüsébe kerül, mint amennyire tervezve lett. És Demszky hitelből akarja folytatni, úgy hpgy eladja a főgázt.

A Nemzeti jó helyen vana dunaparton, mellesleg legalább így van Gödör. Ha nem lett volna onnan elvíve a színház, most az sem lenne.

A többire már nem is reagálok, mert ezek a tipikus, mivel semmi komolyba nem tudunk belekötni, ezért belekötünk a semmibe tipusú dumák.

A Fidesz pedig 1990-es választásokkor még az SZDSZ befolyása alatt állt, fiatalok voltak, mondhatni egy ifi szervezet. Szerencsére megjött az eszük :)

luucy 2009.04.10. 16:19:08

Mellesleg, ha a Heti Hetes működhet, akkor Fábryt (aki azért Orbánékat is kifigurázta már többször is) meg szidjuk?

Fábry nagyon nagy.

Pártkatonának meg nem őt mondanám, hanem Farkasházyt és társait. Na ők azok.

De mondom. Kicsit unalmas már hogy ami a baloldalon magától érthetődő, azér ajobboldalt szappulják...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.04.10. 18:12:00

@Giggsy: aha persze, tudjuk.

Fábry nem pártkatona, van határozott véleménye, de mégis Nincs hova hátrálni cikkében
és mer ellentmondani: csintalant elfogadhatatlannak tartja, ahogy a kiszes rohadék fideszest is: a Stumfot.
itt pont a stumf fia készít vele interjút.
www.hetivalasz.hu/cikk/0601/12877

az öreg stumf együtt teniszezik a maszoposokkal, fideszesekkel, mikor hogy, hát ilyenek ezek az "értelmiségiek".

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.04.10. 18:12:55

@tesz-vesz: pr dolgot ki kellett volnatörölnöm, mert értelmetlen lett

Giggsy · http://sgtgiggsy.blogspot.hu 2009.04.10. 19:21:22

@tesz-vesz: Nem kitörölni kellett volna pár dolgot, hanem megtanulni magyarul fogalmazni...
És hogy miért pártkatona? A Fidesz is össze-vissza hord minden baromságot, de érdekes módon egyszer sem cikizte ki őket miatta. Szóvá tette valaha, hogy a Fidesz csak azzal dobálózik, hogy mit kellene csinálni, de hogy hogyan lehetne megvalósítani arról fingjuk nincs. Erről beszélt valaha? A süketelésről amit évek óta hallgatunk? Nem. Csak a baloldaliak baromságait emeli ki, de azok közül a legpiszlicsárébbeket is. És még ez sem lenne akkora baj, de még röhögni sem lehet ezeken a megmozdulásain, mert humor helyett politikai agitáció az egész. Szájbarágás. A Heti hetes is szar, ez tény, az sem nagyon más ilyen szempontból, de ott azért mégsem nyalnak be ilyen mélyen valamelyik oldalnak.

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.04.11. 23:45:24

@luucy:

ájj..de szép példány ez a mondat:

"Mellesleg, ha a Heti Hetes !!! működhet !!!, akkor Fábryt (aki azért Orbánékat !!! is !!! kifigurázta már többször is) meg szidjuk?"

szar ügy mi, hogy nem tudod betiltani a 7i7 !!! Hát igen ez a demokrácia már csak ilyen...

jozicsenko 2009.04.12. 18:02:43

@Bezuhov: az a szar a demokráciában, hogy mire hatalomra jut a fidesz, elévül az mszp lopásainak a java

amit TE fogsz megfizetni (meg én, sajnos)

Fábry nélkül sokan nem is tudnának arról, miket csinálnak, csináltak a kommunisták itt...

ahogy mondta már: nincs hova hátrálni...

szabogyula 2009.04.13. 17:20:45

@morpho:
" Orbán Viktor személyesen közös listán indult a szadesszel . "
Én nem itélek el valakit azért , mert megváltozik vmiről a véleménye , ha az a valami is változik .
Emlékszem arra az időre. Akkoriban, mikor még fiatal voltam , a legnagyobb problémánk a csajozás volt , meg h hol focizzunk . Az öreg, unszimpatikus , vérkommunista arcok közé megjöttek a fiatalok : Orbán , Fodor, Pető Iván , stb.
Istenem ! Ha el tudnád képzelni , hogy ez micsoda váltás volt az elözőekhez képest !

"Nyugatra " menni !
Közelről látni egy Volvót !
Amikor még a Wartburgra is 3 évet kellett várni .
És most Te a szemére veted , hogy akkor /20valahány év ? / összeállt "velük". Már bocs de ez elég nagy udvariatlanság .
Akkoriban az SZDSZ tünt a megváltónak .
De az idő megtette a hatását.

süti beállítások módosítása