Skip to content


       Szűrés lista

Budapest Tv a HVG ellen

A Budapest Tévét mindenki ismeri, főleg a jósdájuk híres. Kezdőknek elég abból két percet látni, máris képet kapnak a csatorna és törzsgárdájának szellemi színvonaláról. Ínyenceknek, kételkedőknek ajánlom még Anettkát és a telefonon gerincműtő hapsit.

Szóval a BpTv nagyon kész. De hogy ennyire hülyék legyenek, azt azért nem gondoltam volna.

A hvg.hu április 15-én lehozott egy cikket, amiben megírták, hogy a Budapest Televízió Tömegkommunikációs Zrt. felszámolás alatt van, a Cégközlöny április 9-i számában jelent meg a Fővárosi Bíróság erről szóló végzése. Azt is írták, hogy a Budapest Tv az évi 17 millió forintos műsorszolgáltatási díja csökkentését kérte a médiahatóságtól, amellyel szemben 7 millió forintos fizetési hátralékot halmozott fel.

Ezt alátámasztja az ORTT április 15-i ülésének napirendje, ahol a 35. pont a BpTv volt:

 

 

Április 29-én ismét elővette a témát a HVG, akkor már azt írták, hogy a VPOP nyomoz a Budapest Tv ügyében, mégpedig adócsalás miatt.

Na ezt már nem hagyták szó nélkül az érintettek, kiadtak egy elég fenyegető hangvételű közleményt:

 
 
Rágalmaz a HVG                                   2009. ápr. 29., szerda, 11.53.34

 

HVG  Szerkesztőség

Hirschler Richárd

Főszerkesztő Úr részére!

 

Tisztelt Hirschler Úr!

 

 

A mai napon a hvg.hu-n megjelent újabb valótlan állítása, amely szerint a VPOP nyomozást folytat a Budapest Televízió Zrt ellen, adócsalás gyanújával, a valóságnak ismételten nem felel meg.

 

Ahelyett, hogy a múltkori cikket helyreigazította volna, újabb valótlanságot állít. Mivel ez ismételten nem felel meg a valóságnak, a mai nap folyamán a hírportál és Ön ellen a BRFK-n  bűnvádi eljárást kezdeményezünk.

 

Kérem, hogy helyzetének megkönnyítése érdekében, amely enyhítő körülményként fog számítani a büntetőeljárásban, szíveskedjen azonnali hatállyal helyreigazítani a hvg.hu-n a kiadott, sérelmezett hírt, amely az említett valótlanságot tartalmazza, ellenkező esetben polgári peres eljárást is indítunk 50.000.000.-, azaz Ötvenmillió forint értékben.

 

Várjuk szíves válaszát du 15 óráig, ellenkező esetben állandó ügyvédünkhöz – dr. Magyar Györgyhöz - vagyunk kénytelenek fordulni.

 

Budapest, 2009. április hó 29 napján 

 

                                                                                                         

                                                                    a Budapest Televízió Zrt

                                                                           Igazgatósága

Nem tudom, kinek van igaza (bár a HVG nem a légből kapott infók leközléséről híres), de ez a Magyar Györggyel való ijesztgetés elég nevetséges a tévé részéről. Vond vissza Hirschler, vagy jön Gyurimumus, és elkap....

A főszerkesztő nem tojt be, semmiféle helyreigazítás nem jelent meg a lapban, úgyhogy a Budapest Tv bekeményített: megtette az ígért feljelentést, és ezt egy újabb közleményben tudatta a nagyvilággal. Ha van LOL kategória, hát ez az. Figyeljétek:

 
Feljelentést tesz a Budapest Televízió
2009. ápr. 30., csütörtök, 11.22.02

 

Feljelenti a Budapest Televízió a rágalmazó HVG-t 

 

 

A Budapest Televízió Zrt Igazgatósága a Heti Világgazdaság és annak főszerkesztője, Hirschler Richárd ellen a HVG elnevezésű periodika folyamatos, a Budapest Televízió Zrt ellen irányuló alaptalan koholmányai miatt a Budapest Televízió Zrt a mai napon a BRFK Gyorskocsi utcai Vizsgálati Osztályán jelenti fel a fent nevezett főszerkesztőt, folytatólagosan elkövetett hitelrontás és rágalmazás bűncselekményének alapos gyanújával.

 

Egyben a Nemzetbiztonsági Hivatalhoz fordul, hogy folytasson le vizsgálatot, hogy a fent nevezettől származó információk kitől vagy kiktől származnak és nem ütköznek-e egyéb gazdasági érdekekbe.

Tehát feljelentik a HVG-t "alaptalan koholmányok" miatt, ugyanakkor az NBH-hoz fordulnak, hogy kiderüljön, honnan jutott az újság információkhoz.

Most akkor hogy is van ez?

Címkék: média vicces

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr821103113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pógárjenő 2009.05.05. 11:39:36

Létezik épkézláb ember aki nézi ezt a szartalicska tévét?

eszkep 2009.05.05. 11:39:39

Azért a HVG is erősen a komoyltalan kategóriába tartózik, főleg 2005-óta bújt ki a szög a zsákból, amikor már nagyon pofátlanul kellett hazudozni, hogy "magyarázzák a bizonyítványt".
Nekem az a cikk tett be végleg a HVG-vel kapcsolatban, amiben tudatosan összemosták az Árpád-sávos zászlót a Nyilaskeresztes zászlóval. (Szerintem egyébként egy átlag "libsi" nem is tudna lerajzolni egy Nyilaskeresztes zászlót...)

eszkep 2009.05.05. 11:41:21

@pógárjenő: Én sem értem, miből élhet ez a gittegylet! Hiába, no, jó sok buta ember él hazánkban.

bellone 2009.05.05. 11:42:36

Kurva HVG!
-Uhrin Benedek,
-Anettka,
-Gyurcsók.
Soroljam még?! Most mindezt tönkre akarják tenni.
Kurva HVG!

f.m.j. 2009.05.05. 11:46:05

@postabelyeg:

Őszinte gyermeki kérdésre várom a választ, ui. teljesen járatlan vagyok ezen a területen: mi az ellentmondás?
Azt értékelem, hogy valami nagyon nincs rendben a BPTV háza táján, és biztos sárosak, meg nem zörög a haraszt ugye, stb. stb. De mi az a dolog, ami üti egymást? Vagy ő mint sima tv-s társaság nem fordulhat csak úgy az NBH-hoz?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.05.05. 11:53:51

@fmj:

1, feljelentik a HVG-t rágalmazásért, mert azt írták, amit

2, ÉS az NBH-hoz fordulnak, hogy honnan szedte a HVG az infóit (amik ezek szerint mégsem rágalmak)

Szerintem ez ellentmondás.

f.m.j. 2009.05.05. 12:08:00

@laspalmas: kösz, értem :)

ez egy szabad ország, mindenki azt jelent fel, akit akar....:)

Igen, ez így szokott lenni: valaki kiderít valamit, leleplez, és akkor azon megy a hirig, hogy miért hozta az emberek tudomására, így aztán hogy hogy nem, ez esik nagyobb bűn megítélése alá (rohadt pletykás szemétláda) és nem azzal foglalkoznak amit kiderített, az feledés homályába merül:)
(Ez kisebb közösségekbe is így működik, csak onnan vettem a hasonlatot :))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.05. 12:12:59

@pógárjenő:

Nem valószínű, hiszen inkább azok a szerencsétlenek nézik, akiknek vagy a kezük, vagy a lábuk, vagy az agyuk nem ép.:P

Marcellusca 2009.05.05. 12:18:35

@fmj: LOL!

@Mj: Tippelhetek? Az uccsó a döntő többség. :)

Gondolom a HVG hiteles, mindenki által beszerezhető, azaz nem titkosított adatokból szedte az infót. Innentől bukott a BPTV-s mutatvány.

f.m.j. 2009.05.05. 12:27:42

Hétvégén belenéztem egy ilyen médium-jósba :) a BPTV-n, aki István volt, és meleg is, az tuti. De ez volt vele a legkisebb gond... Talán nem kell bizonygatnom, hogy tudománya sarlatánság, és lehet, hogy "mi " sötétnek gondoljuk azokat, akik telefonálnak, de sajnos hiszékeny, és kétségbeesett ember mindig van. Mindegy, én sajnálom őket, és nem megvetem. Akiket megvetek, az ilyen álgyógyító orcátlan senkiháziak... akik más nyomorult állapotát kihasználva nyújtanak hamis reményt, megoldást...

De aztán ott vannak akik ugyanilyen hozzáállással a politika bilijében kavarják a végterméket.
Értük se lesz kár, ha lehúzatják velük a rolót.

epres négercsók 2009.05.05. 12:41:17

1. Sztem ez nem rágalmazás. Ennyi erővel minden, a Borsban, Blikkben megjelent dolog miatt lehetne büntetőeljárást indítani. Sajtóhelyreigazítási perről hallott már a BpTV? :) Meg nekem nem rémlik a Btk-ból olyan tényállás, hogy hitelrontás (persze ettől még benne lehet, de hogy én ebből anno nem vizsgáztam, az 100%).
Alapos gyanú helyett megalapozott. Őszintén remélem, hogy a Magyar ehhez a levélhez nem adta a nevét, mert ennyi szakbarbárságot összehordani...
Amúgy BpTV szíves figyelmébe ajánlom azt a népi bölcsességet, miszerint nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.05. 12:48:18

@laspalmas: nem-nem. azért kutakodnak, hogy kitől származik ez a koholmány, hogy AZT IS be tudják perelni 50 misire. Azért a 100 misi csak jobb, mint az 50, nem???

Win Elen 2009.05.05. 12:52:07

off

@eszkep: vannak erdekes dolgok a HVG-ben is. Foleg a velemenyek resznel. De azok kozul amiket olvasok (hetivalasz figyelo hvg mancs ÉS) meg mindig a legobjektivebb... nem hordozzak valluk a magyargardat, meg a tuntetoket. (Bar a tobbi ujsag sem viszi tulzasba) Illetve sokszor kritikusak az ilyesmivel szemben. De stilusat tekintve itt erzem a legkevesbe, hogy ram akarnanak eroltetni gondolatokat. Ez persze magany velemeny...

Win Elen 2009.05.05. 12:52:56

vallukon,magan stb...

Biene Maja 2009.05.05. 13:20:14

szerintem pont 50 000 000 FT hiányzik és így próbálnak hozzájutni

Plutonic 2009.05.05. 13:45:11

Ezek hülyék, csak nem forognak!

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2009.05.05. 13:52:34

lexike és az anettka szpéész prozsekt megvan?

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.05.05. 14:04:16

@laspalmas: Háde náccságos bíróság, én ottan sé jártám. Különben sem volt ott senki szemtánú.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.05. 14:06:49

@Marcellusca:

Jaj, most miért vagy ilyen rosszindulatú?:P Néha én is bekapcsolom - kéthavonta félszer -, hogy röhögjek a fűtőszálas kuruzsló pasin (aki egyszer-egyszer szintén elröhögi magát), és nekem csak a térdem szar.:P

Marcellusca 2009.05.05. 14:11:40

@Mj:

A térdem nekem is porcleválásos, de ettől még nem ment el az eszem. :D
Én csak "szörfözéskor" kapcsolok oda, de az a pár másodperc is bőven elég.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.05. 14:13:48

@Marcellusca:

Hiába, neked már pár másodperc is elég, biztos öregszel.:P (Magas labda volt, bocsánat.:))

Marcellusca 2009.05.05. 14:17:55

@Mj:

Hááát, és még azt sem mondhatom, hogy legalább az a pár másodperc jó volt. :D

(Egyébként értem én a viccet, csak nem szeretem. :D)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.05. 14:26:53

@Marcellusca: azért egy magas labdát kihagytál ám!!!

"nekem csak a térdem szar"

találós kérdés: egy nő esetében MI a leggyakoribb kiváltó oka az "elhasználódott" térdnek??

Marcellusca 2009.05.05. 14:33:36

@Seduxen: Ááááá, LOL!
Tényleg nem figyelek a részletekre. Mán fáradok! :D

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.05. 14:34:46

@Marcellusca:

Látod, látod, mégiscsak szükséged lenne a gyógyulásra, hiszen még az a pár másodperc sem jó.:P

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.05. 14:37:10

@Seduxen:

Na igen, a leggyakoribb ok. Én viszont csak a jobb térdemet szoktam fájlalni, ami a focizás miatt "kattog".:P

Marcellusca 2009.05.05. 14:39:52

@Mj:

Nem vállalsz távgyógyítást, ha már tovább képezted magad a csatornán?
De nem ám kézrátétellel gondoltam. :D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.05. 14:41:10

@Mj: perszehogynaná. természetesen én is erre gondoltam, mi másra?? :))))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.05. 14:42:05

@Marcellusca:

Szájrátétellel mégúgyse vállalok.:P

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.05. 14:42:58

@Seduxen:

Ha arra gondoltál, mint amire mi mindannyian, akkor szólok, hogy az hosszú távon kényelmetlen, és adj más tippeket az asszonynak.:P

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.05. 14:44:55

@Mj: kicsit több fantáziát kéretik belevinni a dolgokba. lehet párnára is térdepelni, nem csak kukoricára :))))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.05. 14:47:32

@Seduxen:

Kukorica Jancsi már foglalt.:P A párna meg nem jó, mert szúrnak a tollai.:P

Marcellusca 2009.05.05. 14:48:03

@Mj:

Áhh, megette a fene az egészet. Már az ösmerősökben sem bizhatik az embör fija! :)

Hehe! Focizás, mi? Felénk nem így híjják, he. :D

Marcellusca 2009.05.05. 14:50:38

@Mj:

Nem megözvegyült idő előtt?
Tessen venni jófajta kínai, szivaccsal tömöttet!
Azt még félteni sem kell annyira. :)

pógárjenő 2009.05.05. 14:52:33

@Seduxen: ha valaki sokat twisztel réccsennek a dógók(zizületek is!)!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.05. 14:53:56

@Marcellusca:

Dehogynem, bízhatsz benne, hogy nem foglak se kézzel, se más testrésszel meggyógyítani.:P
Tőlem hívhatod labdarúgásnak vagy futballnak is.;-)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.05. 14:54:05

@Marcellusca: mitől nem kell "annyira" félteni? :)))

tény, hogy pár száz forintért ha megveszed, akkor könnyebb szívvel dobod ki, ha valaki "összekeni" valamivel.

Kivéve mondjuk, ha Peter North a partner, mert akkor a lakást is újra lehet festeni :))))

pógárjenő 2009.05.05. 14:54:19

@Marcellusca: netántán hokizás, most estünk ki az premierlizsből.....nem megy nekünk má' a recska sem!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.05. 14:54:57

@Marcellusca:

Dehogy, szép Tündérországban él egyetlen Iluskájával.:)
Hehe, most a melltartóra gondoltam.:)

pógárjenő 2009.05.05. 14:56:37

@Mj: ja, dekázgatsz a tojásokkal.....hehe....

Marcellusca 2009.05.05. 14:59:12

@Seduxen: semmitőlsenem. Még attól sem! :)
Hú, de tájékozottak vagyunk. :)

@pógárjenő: nem, nem. Itt férfi - nő kapcsolatról volt szó. Szigorúan. :)
A hoki a magányosok sportja. :D

pógárjenő 2009.05.05. 15:01:30

@Marcellusca: a má' nem is trendy, csak a buzulás a celeb! Mellesleg a didkóval is lehet hokizni, máhamá ven méret.....

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.05. 15:02:01

@pógárjenő:

Nem, a tojáslabda másik sportág eszköze.:P

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.05. 15:11:59

@Marcellusca: természetesen én nem tudom, hogy kicsoda az általam említett úriember, csak az egyik ismerősöm, ismerősének a barátjának, a kutyája mesélte... szóval tudod :)))

állítólag van valami saját fejlesztésű fehérjekészítménye a manusnak, így a "filmjeiben" elég élethűen tudja előadni az "Etna 2.0"-projektet :)))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.05. 15:12:38

@pógárjenő:

Az se rossz ötlet. Bár lehetne még tovább variálni azt a kifejezést, hogy Demszky-tojás-dobálás.:)

Marcellusca 2009.05.05. 15:16:29

@pógárjenő: Én meg csakazértis (meg ahogy Mj írta, öreg is vagyok) hetero maradok! :)
Egyébként azt másnak híjják. :)

"demszkáydobálás? " - na, az aztán a veszélyes sport. :D

@Seduxen: Mindjárt gondoltam, mert én is csak ilyen forrásból tájékozódtam. :)

Mondom milyen napra kész vagy. :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.05. 15:23:23

@Marcellusca: háát, a mi korunkban már kevéssel is beéri az ember...

mondjuk egy kiadós cumshot ez a kategória, na persze a dolog kellemesebb (output) végén :)))

Marcellusca 2009.05.05. 15:32:35

@Seduxen: Úgy, úgy! Azért arra figyeljünk ám, hogy a sz*pott f@sznak melyik végén vagyunk! :)
Legalább a szexben eldönthessük, ha már a mindennapi életben a rossz végére kerültünk. :D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.05. 15:43:25

@pógárjenő: szerintem két malomba őrölünk :))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.05. 15:43:31

@Marcellusca:

De hogy lehet annak rossz vége?:P Vagy partner mondta, hogy rossz?:)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.05. 15:44:00

@Marcellusca: na asszem minnyá jön a helyi "sufragette-mozgalom", és kapunk a hímsoviniszta pofánkra:))))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.05. 15:45:48

@Seduxen:

Na, erről lemaradtam.:) Miért kéne összekenni?:P

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.05. 15:46:30

@Seduxen:

Személy szerint hányingerem van már a feministáktól, úgyhogy inkább ne jöjjenek.:P

Marcellusca 2009.05.05. 15:50:21

@Mj:

Nézőpont kérdése. Nekem nem az a jó vége, amelyik Neked az. :)
De, ha Neked is jó és nekem is jó, akkor minden OK! :D

@Seduxen: Hehe! Már alig várom a harcos amazonokat! :D

pógárjenő 2009.05.05. 15:50:45

@Mj: beszélgessünk a hüvelygombáról?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.05. 15:51:47

@pógárjenő:

:DD A nagyanyám foxija meg azt szerette, ha szódával a szájába spricceltek.:)

Marcellusca 2009.05.05. 15:52:42

@Mj:

Ez az! Bevállaltad, akkor "lásd" a következményét! Akkor ez Rád nem vonatkozik. :)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.05. 15:53:22

@Marcellusca:

Na, csak megtaláljuk a közös nevezőt.:P

pógárjenő 2009.05.05. 15:53:34

@Mj: mond meg te a sedunak hogy ez a mi malmunk asszem.......a szódaspricc!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.05. 15:53:54

@pógárjenő:

Jó, te írsz róla, én meg bólogatok.:P

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.05. 15:55:23

@Marcellusca:

Peter North következményét inkább nem.:P

Marcellusca 2009.05.05. 15:55:26

@pógárjenő: Na, vazze! Ezt nem vártam. :)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.05. 15:56:14

@pógárjenő:

Én inkább felöntök a garatra, viszont abból garantáltan nem lesz liszt.:P

pógárjenő 2009.05.05. 15:57:48

@Mj: dagasztunk....otomatikússan!

Marcellusca 2009.05.05. 16:08:17

@pógárjenő: Nem! A gomba tenyészetre. :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.05. 16:10:17

hűha gyerekek, nagyon elgurult az a gyógyszer...

na nem a "kis kék", mert látom, mindenki a makkal álmodik :)))

Marcellusca 2009.05.05. 16:15:26

@Seduxen: Nem, nem!
Éhes makkal "disznókat" álmodunk! :D

derelyegrádi szellem 2009.05.05. 16:16:27

@Seduxen:

Ez inkább az éhes makkal disznókat álmodsz verzió! :-)

pógárjenő 2009.05.05. 16:17:24

@Seduxen: beszettem a déli xanaxomat, namámost akkó tanáltam egy igazi mintapéldányt de nem mertem feltenni mert nincs karikás 18-am na de kockáztassunk gyühet a térdeplés:
erotika.indavideo.hu/video/spricc_9

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.05. 16:22:47

@pógárjenő: ejnye... reméljük 18 alattiak nem olvasgatják eme blogot :))) mivé lesznek az erkölcseik?

derelyegrádi szellem 2009.05.05. 16:23:48

@Seduxen:

Nem disznókról, hanem disznókat...

Marcellusca 2009.05.05. 16:24:39

@derelyegrádi szellem:

Na, mostan aztán elég legyen! :)
Mit utánozgatsz itt mindig, egy perccel lemaradozva! :D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.05. 16:28:11

@derelyegrádi szellem: jaaaaa :))))

mindent értek. szóval disznóságokról álmodás törvényi tényállása áll fenn... :))

Marcellusca 2009.05.05. 16:28:26

@Seduxen: Neménvótam! :)
Én direkte idézőjelbe tettem. A szellem vót. :D

@pógárjenő: Most aztán teljes mértékben fel vagyok háborodva! Micsoda dolog ez kérem! Gondolhatnál a dógozó emberekre is! :)
Itt (meló helyen) nem tudom megnézni, mert le vagyunk tiltva a videónézegetésekről. :D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.05.05. 17:17:10

Látom, ki vagytok már éhezve, ígérem holnap lesz "nektekvaló" post. De aztán örüljetek ám neki! xD

Marcellusca 2009.05.05. 17:17:48

Mi van, fiatalok!
Mindenki kifáradt a sok szextől? :)
Csak az "öreg" bírja még a strapát. :D

Marcellusca 2009.05.05. 17:19:24

Mi van, fiatalok!
Mindenki kidőlt a sok szextől? :)
Csak az "öreg" bírja még a strapát! :D

Marcellusca 2009.05.05. 17:23:25

Mi van, fiatalok!
Mindenki kidőlt a sok szextől? :)
Csak az "öreg" bírja még a strapát! :D

Marcellusca 2009.05.05. 17:29:47

Mi van, fiatalok!
Mindenki kidőlt a sok szextől? :)
Csak az "öreg" bírja még a strapát! :D

Marcellusca 2009.05.05. 17:32:36

Ezt a sz@r szervert!
Háromszor is kiírta, hogy server error, és frissítés után sem látszódott a kommentem. Most meg 4-szer is kirakja. Ááááá!

Azé' látszik, hogy én 4-szer jobban bírom ... :D

Marcellusca 2009.05.05. 17:35:09

@laspalmas:

Azért remélem nem olyan erotika (mentes) kiállításos valamikről lesz szó!
Vagy újabb fejezet a Ki nem dugta meg Molnár Anikót könyvből? :)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.05.05. 18:04:47

azért vannak nmagyon jó műsorok a bp tévén, ne szóljuk le mindjárt anetka miatt.
www.tmrsz.hu/video/441-zsaruk-zsaruszemmel-090429.html

itt van még több videó
www.tmrsz.hu/media/video.html

f.m.j. 2009.05.05. 19:25:20

@tesz-vesz: igaz, abból láttam egyet, és nem akartam elhinni, hogy ez itt megy :)

Spiritmonger 2009.05.05. 19:46:47

civilizált államokban mind a hvg, mind a budapest tv rég be lenne zárva érdektelenség miatt

a bulvár legalja mind a kettő

rohadjanak meg együtt

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.05. 20:15:39

@Marcellusca:

Neten könnyű négyszer egymás után.:P

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.05.05. 20:19:46

@Marcellusca:

Anikó Eric szívecsücske, nem az én asztalom.
De ez is jó lesz, ígérem. ;)

Nem kapom ki a dupláidat, hadd legyen mivel büszkélkedned. xD

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.05.05. 23:13:11

Jaj ! a drága jó Budapest tévét nem adom, az egyetlen magyar adó amit kölföldön is ingyen lehet fogni (az összes többit a fizetősbe teszik bele, már ha egyáltalán bele teszik)
Igaz égtem is miatta, rögtön átkapcsoltam ha valaki jött, mert egyszer elszörnyedt valaki, aki látta, azt hitte, hogy ez a kincstári magyar adás (mondjuk az sem sokkal jobb)

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.05.06. 09:44:19

biztos a józsda azt jósolta, sikerrel jár majd a per. A BPTV a mi Delphoink.

Agyalap 2009.05.06. 13:23:48

Amikor a bolha köhög... És most hol tart az "ügy"?

naxx · http://alhirek.blogter.hu/ 2009.05.11. 14:20:05

@[imi]: :DDDD az nagyon nagy, pár hete mutattam meg a barátnőmnek, ő először azt hitte, hogy ez csak valami vicc, poén, médiahekk, de mondtam neki, hogy nemnem kedvesem, ez a rideg valóság, na akkor szakadt meg a röhögéstől:D

vauvauvau 2009.05.17. 22:25:49

Felkéne jelenteni azt a szar tévét, hogy ne rontsa a Budapest nevet.
Ha Fészer Tv-nek hívnák, tőlem maradhatna.

süti beállítások módosítása