Skip to content


       Szűrés lista

Ott a helyünk az antirasszista tüntetésen

Nincs mese, szombaton irány a Szent István park. Nem kell félni, biztosan nem fogja félbeszakítani a rendőrség, mint az LMP 7 fős kampányrendezvényét.

 

Aki nem kapott volna kedvet csak úgy magától, vagy a plakátok láttán, annak ajánlom Demszky felhívását elolvasni.

"Tisztelt Budapesti Polgárok!

 

A Magyar Demokratikus Charta és a Roma Polgárjogi Mozgalom demonstrációt szervez május 16-án délutánra a Szent István parkba a rasszista gyűlöletkeltés és erőszak ellen. A megmozdulást teljes szívemből támogatom.

Az utóbbi időben mindennapossá vált a gyűlöletre uszítás, zsidó vagy cigány származásúnak sejtett vagy szabadelvűen gondolkodó emberek nyílt fenyegetése utcákon, járműveken. A gyűlöletbeszéd rendszeresen erőszakba fordul át, romákat lőnek le orvul, köztük gyerekeket.

Budapest – egy, a városra katasztrófát zúdító rövid történelmi időszak kivételével – mindig a tolerancia városa volt. Ennek köszönhetően lett virágzó metropolis.

Arra kérem a budapestieket, hogy e hagyomány szellemében mennél nagyobb számban menjenek el a szombati antirasszista nagygyűlésre! Mondjuk nemet polgártársaink származásuk, bőrszínük, gondolkodásuk vagy másságuk miatti fizikai fenyegetettségére, a megfélemlítésre, a gyűlöletkeltésre!

Fejezzük ki a gyűlésen való részvételünkkel, hogy az európai és demokratikus módon gondolkodók, az emberi jogokat tiszteletben tartók vannak többségben a fővárosban."

 

Mondja ezt egy olyan ember,

- aki kordonokkal veteti körbe magát nemzeti ünnepen

- aki főpolgármester létére személyesen foglalkozik azzal, hogy két, kitörni akaró hajléktalan nő az autójában lakik

- aki a költségvetésért (= 4-es metró) cserébe lenyelte a III/II-es Kivágó Iván Györgynét ( Esetleg tudta előre, hogy a nő igazi, jó ügynökhöz méltóan feladata végeztével eltűnik, a költségvetés megszavazása után lemond a mandátumáról?)

Biztos vagyok benne, hogy Demszky Gábor nagyon- nagyon meglepődne, ha "az európai és demokratikus módon gondolkodók, az emberi jogokat tiszteletben tartók" mind felvonulnának szombaton. Talán meg is ijedne tőlük.

Címkék: politika közélet társadalom

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr991120193

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kifordított ország 2009.05.14. 12:45:33

Nem hagyják nyugodni Szögi Lajost...Ugyanis Olaszliszkán csúzlival lövöldözik, szemétlerakónak használják Szögi Lajos emlékművét de arra is volt példa, hogy az emlékhely körül található összes vázát darabjaira törték. NA EZ MI, ha nem rasszizmus?  …

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tapmancs 2009.05.14. 12:35:32

A címlapon rossz helyen van a "szólj hozzá, stb.". (a kép mellett)

Passzivista 2009.05.14. 12:37:36

JUDROM!!! :D Erre tutira raugrik a kuruc!

Tapmancs 2009.05.14. 12:39:33

Erre már tényleg nem lehet mondani. Nem akarom hangoztatni az elcsépelt szövegeket hogy pl "a roma erőszak ellen mikor tüntetnek, honnan tudják hogy azért lőtték le a romákat mert romák, Demszki vajon miért nem ment el a kiskunlacházi, veszprémi, olaszliszkai megemlékezésekre"...

Úgyis tudja mindenki.

öööö...izé 2009.05.14. 12:42:06

Hehe.. másik nagy kedvencünk is ösztönöz a megjelenésre birkának tilulálva mindenkit, aki nem ért vele egyet:
kapcsolat.hu/blog/a_hetvegi_charta_tuntetesrol

rolika 2009.05.14. 12:44:44

Azt hiszem én anti-antirasszista vagyok (lettem).

Remélem, ezen is lesznek vagy heten.

Geza 2009.05.14. 12:44:46

Annyuk pecsája lett vón szecskavágó!

Mi tudjuk, hogy fürge nyelvvel végrehajtott nyálhabosítás az egész, de a külföld a plakátot meg az ellenünk folyó lejáratókampányt látva teljesen ellenünk hangolja a világszintű közvéleményt, aminek bármi nyugati (akár gazdasági) beavatkozás szükségességénél kőkeményen megisszuk a levét.

Aki ezt így kiírta, az egy az egyben hazaáruló, különösebb cirkalmazás nélkül ki kéne utasítani az országból.

Geza 2009.05.14. 12:45:21

@Passzivista:
Ez _csak_ a sasjózsi lehet :) !

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.05.14. 12:54:24

demszky egy csatornatöltelék patkány.
A tüntetés meg arra lesz jó, hogy tovább szítsa az indulatokat. Ahogy Geza is írta, ez nyílt hazaárulás...és meggondolatlan játszadozás a palackba zárt szellemmel... egyszerűen nem hiszem el. Ez téboly, ennyire hülye senki sem lehet. Mondjátok, hogy ez nem igaz. Budapest a tolerancia város, baromarcú idióta. Nem tudja megkülönböztetni a közönyt a toleranciától. demszky, a toleráns...áááhhh

martonx 2009.05.14. 12:58:30

Én is mennék tiltakozni. Engem zavar, hogy cigányok folyamatosan erőszakoskodnak, a lassan tökéletes kirekesztettségben élő fehérekkel.

Ez lesz a képzeletbeli transzparensemen: Kevesebb segélyt, több munkát a cigányoknak.

Kár, hogy vidéken élek, így csak lélekben leszek veletek.

rolika 2009.05.14. 12:59:19

Zsidó-cigány? @Feuer Frei !:

Csakhogy visszaéljek a nickeddel :-)))

DArchAngel 2009.05.14. 13:00:18

Tököm kivan már azzal, hogy a romákat úgy ajnározzák, mint a szart pálcavégen (by lowfast.blog.hu). Mikor a büdös kurva életbe fognak a becsületes dolgozó állampolgárok melletti szolidaritásból gyűlést szervezni?
Nem gyülekezni meg hőbörögni kellene, hanem dolgozni! Akiknek az a dolga, a cigányokért, a cigányok meg magukért. Pofázni és danolászni könnyű! Javaslom a sok díszköcsög menjen ki a putrisorra kicsit rendbe tenni a viskókat, meg elbeszélgetni a lakókkal a szappan és a jó közérzet kapcsolatáról, esetleg arról, hogy nem azért néznek rájuk ferde szemmel, mert cigányok, hanem mert büdösek, koszosak, hangosak, környezetüket lelakják, elhanyagolják és a lopás sem "Únijós" emberi jog. Kezdésnek csak ennyit kellene tenni, mindjárt csökkennének a feszültségek. Azzal, hogy felvonultatnak pár díszcigányt, és mutogatnak rájuk, hogy bezzeg nekik is sikerült, meg minden, nem érnek el semmit.
Ki lehet őket is vinni a putrisorra, és ottan pofázni, hogy "látjátok ezeket a híres művészeket? Tehetős cigányembereket? Na, ők se a tökvakarásból gazdagodtak meg!"
Ez így csak szánalmas látszatpolitika, cirkusz a népnek. Ez már nagyon jól megy felénk, mást se nagyon gyakorolnak a lopáson kívül.

Van egyáltalán valami apropója ennek az újabb közpénzherdálásnak (mert gondolom, nem Demszky fizeti), vagy csak bedobták - véletlenül kampányhajrában - olyan ad hoc jelleggel, elvégre nálunk akkora rasszizmus van, hogy minden nap lehetne tiltakozni ellene?!?!

molaris 2009.05.14. 13:06:58

Kínjukban már nem tudnak mit kezdeni, maradt ez a harcos jogvédő státusz. Viszont, ha jövőre hasonló eredmények születnek, mint most Pécset, akkor mi a fenét fog kezdeni a többséggel. Mert most még hazudhat maga mellé többséget, de akkor mit csinál? Megint szétszaladnak és négy égtáj felé szórják a hazugságaik? A franciák már egyszer megégették maguk a velük való társulással, nem hiszem, hogy még egyszer megteszik. A példa pedig ott van a többi józan politikai erő előtt, és valószínű, hogy ők nehezebben felejtenek, mint ahogy ezek a semmire kellők szeretnék.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.05.14. 13:08:36

Szent István park? Onnan már csak egy "lövés" a Duna...

persze elhatárolódom...

f.m.j. 2009.05.14. 13:09:12

Ízlelgetem ezt a "Magyarországon ma ismét félnek az emberek..." című agyon, és elhasznált szóvirágot.

Van aki ezt még elhiszi? Hogyha szorul a hurok, akkor ezt elő lehet rángatni, és akkor mindenki észbekap, önkritikát gyakorol, és belátja, hogy micsoda rasszista egy szemét dög, megy lehajtott fejjel felvonulni... (vagy van tényleg egy lelkes agynélküli medúzatelep, aki megy, mert szólítja a haza, meg hiteles fővárosi polgármester) csak mert elege van a szocialista, liberális, magát függetlennek, és szakértőnek hazudott gennyemberekből, ja, az ilyen Kivágóné féle III/akárhányasokat már ne is említsem...

És Demszky megint elfelejtett gesztust tenni a vidéken élők felé... az már a legalja, amikor Kolompár-félékkel -szintén levédett díszpinty- kell szervezkedni, összefogni...

molaris 2009.05.14. 13:11:47

Az nem lehet, hogy a tojás lobbi áll a háttérben?::))

Feuer Frei ! 2009.05.14. 13:11:57

@rolika: csak most az egyszer, légyszi :D

picur3ka 2009.05.14. 13:13:47

'... tobbseg orszaga'

Aha, akkor mija francer kell tuntetni, lol.

binike 2009.05.14. 13:15:58

Az ilyen rendezvényektől ráz ki a hideg … meghogy elmossuk ezzel a másik oldal tetteit

f.m.j. 2009.05.14. 13:20:26

"Budapest – egy, a városra katasztrófát zúdító rövid történelmi időszak kivételével – mindig a tolerancia városa volt. Ennek köszönhetően lett virágzó metropolis."

A kis megbocsátó... igaz, egyszer megbotlott ez a virágzó világváros E hagyományoknak most is méltó örököse:)) de amúgy itt tolerancia van...

Demszky új jelmondata: Én olyan jó toleráns ember lennék, ha nem zavarnának a többiek.

f.m.j. 2009.05.14. 13:24:04

és azt külön fogom élvezni, amikor nézem a híradást a jeles eseményről, és alig látok majd szállingozó érdeklődőket...

Nem lehet, hogy a valósággal kéne foglalkozni?

Héttörpe (törölt) 2009.05.14. 13:25:27

"Mondjuk nemet polgártársaink származásuk, bőrszínük, gondolkodásuk vagy másságuk miatti fizikai fenyegetettségére, a megfélemlítésre, a gyűlöletkeltésre"

Magyar vagyok, fehérbőrű, konzervatív, katolikus és heteroszexuális. Valóban érzem az egyes pártokból és médiákból felém áradó gyűlöletet. Azt hiszem mennem kellene tüntetni.

Geza 2009.05.14. 13:41:11

@Héttörpe (az igazi Fütymusz és Tarda-rajongó):
Én hasonló, csak reformátusban, de szerintem tegyük félre ezt az árnyalatnyi ellentétet, amíg ennél nagyobb gond is van:
Szeretnéd te tartani a PKM géppuskát és én adogassam a hevedert, vagy legyen inkább fordítva :) ?

gidabiga 2009.05.14. 13:42:11

viszont Snétberger és Andreas jól tudnak gitározni.
őket érdemes meghallgatni.
csak le kell győzni magadban az ellenérzést az antirasszistákkal szemben :DDDD:))))

f.m.j. 2009.05.14. 13:44:36

@gidabiga:

Snétberger tényleg jó, és Szalóky Ágit is nagyra tartom, épp ezért nem is értem a művészeket, hogy ehhez adják a nevüket, amikor egyértelmű, hogy ez nem erről szól...

f.m.j. 2009.05.14. 13:46:32

Szerintem minden ember rasszista, csak van aki bevallja, van aki nem... :):):)

Vagy: van aki tud róla, és van aki nem

Demszky, Demszky, de szar lesz egyszer neked is erre ráébredni!...:)

Nanehogymá 2009.05.14. 13:46:58

Hááát embír társaim!
- Tilkazzunk hát közösen a dolgozó emberek ellen!
- Azok ellen akik megvédik vagyontárgyaikat/szeretteiket.
- Akik nem adnak elég segílyt piára/játékgépre.
- Akik szerint van magántulajdon
- Akik nem értenek velünk egyet! Mert azok nem demokratikusak és liberálisok.

Éljenek a Búzik! Éljenek a réti-norvégok!

elhatárolódtam.......

gidabiga 2009.05.14. 13:47:55

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

kíváncsi lennék, hány ilyen történik hetente?
fizetett hirdetésben kellene megjelentetni a zindexen és a többi foteljogvédő oldalon.

derelyegrádi szellem 2009.05.14. 13:47:59

@molaris:

Így van, Demszky rendezvényeit és nyilvános fellépéseit a Baromfi Terméktanács szponzorálja. :)

gidabiga 2009.05.14. 13:50:06

@fmj:

Snétberger cigány származású.
zenészcsaládból származik.
őt bizony bármikor meghallgatnám és megnézném.
a koncertjei szenzációsak.
viszont az Andreas nem az, viszont baromi jól penget ő is.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.05.14. 13:51:48

Választási kampány van ..hiányolom az MFC és/vagy az SZDSZ logóját a plakátról ....

Amúgy ha az MFC Roma Összefogás meg az SZDSZ elkezd marakodni a roma szavazatokon, akkor tényleg nincs mit tenni mint kinyitni a sört meg a zacskó mogyorót ...

gidabiga 2009.05.14. 13:53:40

@gidabiga:

kicsit sok a viszont :)))

Snétberger a koncertjein mesél származásáról és a családjáról, azért merem ilyen bátran leírni, hogy cigány :DDDD
ellenben ez semmit nem von le az értékéből.
nagyra tarom, amit elért és ahogy elérte.
kár, hogy kevesen vannak közülük.

Petrow 2009.05.14. 13:54:14

@zero: jajj, Zero, ne légy már ilyen fotelrasszista, nyugodtan mondd ki: - Jó tündér, én már csak egy kávét kérek :)

f.m.j. 2009.05.14. 13:55:05

@gidabiga:

Tudom, láttam :) Voltam pár Trio Stendal koncerten :) és bírtam őket.

De nem ez a lényeg, nem? Hogy ki milyen származású.

Ez a megmozdulás nem a kirekesztésről szól, vagyis igen, csak nem úgy, ahogy ők értik, na itt lóg ki a lóláb.
Így Héttörpével értek egyet.

gidabiga 2009.05.14. 13:58:07

@fmj:

Héttörpének igaza van. én is azt érzem, bár én szinte védett helyen élek :)))


a plakát azonban nem semmi.
épphogy nem folyik a vér a piros betűkből és csíkokból.
a horrorfilmeknek szokott ilyen plakátjuk lenni :DDD

Tassadar 2009.05.14. 13:59:26

Egy kicsit OFF, kuruc.info/r/35/40309/ , és akkor még a szegény ártatlan romákat ok nélkül bántják Mo-n..

derelyegrádi szellem 2009.05.14. 14:00:30

@zero:

Én eltettem egy drága finom bort arra esetre, ha az SZDSZ kiesik Parlamentből, és akkor nyitom ki, amikor magyarázzák a bizonyítványt.

MFC-szadesz szkanderre a cigány voksok kapcsán meg azt tudom mondani, aki az egész politikai létét (a szadesz lassan itt tart, mert rajtuk kívűl még van vagy 50 belvárosi kávéházi jogvédő/író/szociológus,+ Bezu, azt ennyi) a cigáynok szvazatára teszi fel, az bizony homokra épített. Ha másnap más megy egy ötszázassal, arra szavaznak. Nekik nem a hűség a becsületük, hogy némiképp vicces is legyek.

molaris 2009.05.14. 14:01:08

@gidabiga:
Hááát!- Demszky viselkedése az utóbbi időben elég horrorisztikus.

f.m.j. 2009.05.14. 14:02:11

@gidabiga:

és a piros-fehér szinezéssel egyértelmű, hogy mire akarnak asszociáltatni :):)

és stílusában pedig gondolom a két világháború közti irredenta, Trianont-átkozó szórólapokra akar hajazni...

Pötyy 2009.05.14. 14:19:30

Én egy utcányira lakom. Ha jó idő lesz kimegyek, legalább röhögök egy jót. Még az is lehet megkérdezek egy-két komolyan érdeklődőt, hogy milyen az élet, ha a nyakadon hordod a segged... Bár ha kint lesz a TV, és meglátnak az ismerőseim napokig magyarázhatom mit kerestem ott :)

picur3ka 2009.05.14. 14:23:58

@fmj:

Nem nezel ki tul sokat beloluk?

@Pötyy:

Ne szaporitsad a szamukat...

pógárjenő 2009.05.14. 14:33:30

A fenséges tököm tele van már az örökös ájvékolással, holo-kauszt cigó-kauszt, chárta-kauszt, szadesz-kauszt mi lenne már ha ez a sok megélhetési faszkalap elmenne má' bodzát szedni!
Mindenütt virágzik má' mint a sz@r!
Má lassan magamtú ös elhatárolódok, rohadt mocskos nátzinger vagyok, éjjem mao-tze-thung efftás demskay efftás példaképe.....bóóóóáááá

Geza 2009.05.14. 14:34:15

@Pötyy:
"...hogy milyen az élet, ha a nyakadon hordod a segged"
Kínáld meg egy kávéval, aztán kérdezd meg, hogy jól esett-e a beöntés :) !

stulquec 2009.05.14. 14:38:19

Ha jól tudom, az a bizonyos csúnya-gonosz korszak Bp életében akkor jött el, amikor Károlyi elhúzta a csíkot, és akkor lett vége amikor Horthy bevonult a fehér lován!

vagy javítsatok ki a tévednék?

Kurva anyád Demszky

pógárjenő 2009.05.14. 14:39:18

Tennap láttam a bkv egyenruhát.....hááát efftásak na milyen a rucik színe? na milyen? netán-tán mint a görög ászlóé? Má csak a kis csillagocskámat hiányolom! Vagy hüjje vagyok vazze? Elhatárolódok!

redriot77 2009.05.14. 14:41:59

Tegnap volt a híradóban, hogy Gannán(?) két idős embert is kiraboltak. Vascsővel megverték őket, a fejüket is ütötték. A háztetőn, cserepek eltávolítása után jutottak be az épületekbe, éjszaka.

"Hol tartod az ékszereimet?! Hol van a pénzem?" - ilyen mondatokkal ébresztették fel a 80 év körüli áldozatokat.

Persze ha az erőszaknak konkrétan eme formája ellen szerveznénk tiltakozást, az már fasiszta demonstráció lenne, gondolom... Hogy juthattunk idáig? Mi történt ebben az országban?

f.m.j. 2009.05.14. 14:44:09

@picur3ka (Beindultunk:

Nem tudom, nem ez volt a cél, csak másnak is valami horror jutott az eszébe, megpróbáltam elképzelni, hogy nekik milyen lenne az igazi horror (és gondolom, hogy a '30-as évek, meg a nemzeti érzések)
Csak ennyi.

pógárjenő 2009.05.14. 14:46:26

Na még eccer egy fincsi kis lista :


1993. augusztus 23-án Kecskeméten három cigánybűnöző fényes nappal facsemeték mellől kiragadott karókkal agyonverte a 16 éves Kiss Norbertet. Az ügyben hozott legsúlyosabb ítélet mindössze három és fél év volt.

1999. augusztus 28-án a 21 éves csákvári Csete Ferencet Zámolyon cigánybűnözők verték agyon. Utána a jeruzsálemi ügyvédnő, Katz Katalin és negyven liberális jelentős közreműködésével áldozatként menekültek Strasbourgba.

2004. január 21-én a Tolna megyei Nagydorogon egy Zsolnai Béla nevű cigánybűnöző agyonverte és kifosztotta egy idős ismerősét.

2005. április 16-án a hódmezővásárhelyi Beyruth Rock Caféban mintegy harminc, a városban közismerten bűnözésből (drog- és lánykereskedelemből élő) cigánybűnöző támadt rá néhány magyar tizenévesre. Egyiküket megkéselték, úgy, hogy a szúrás előtt félrehúzták a kabátját, vagyis tudatosan ölni akartak.

2005. május 8-án Örkényben negyven cigánybűnöző támadt rá két rendőrre, akik egy körözött cigánybűnözőt kerestek.

2005. június 7-én Hajdúhadházon agresszív cigánybűnözők támadtak egy kocsma tulajdonosára, majd a kiérkező rendőröket is megtámadták.

2005. június 7-én Dunavecsén két tizenéves cigánybűnöző életveszélyesen megszúrta egy videotéka női eladóját, mert nem engedte, hogy filmet nézzenek az üzletben.

2005. július 26-án három cigánybűnöző egy balatonfenyvesi vasútállomáson áthaladó vonaton szóváltásba keveredett egy balatonboglári fiatalemberrel, akit ezután a mozgó vonatról a peronra löktek. Az áldozat életveszélyes fejsérülést szenvedett.

2005. augusztus 26-án két cigánybűnöző esett egymásnak a kaposvári plázában. Az őrjöngők szétverték az áruházat.

2005. szeptemberében Ópályiban az éppen borsót szedő 59 éves Jakabné Ördög Katalint hátulról vascsõvel két cigánybűnöző agyonütötte.

2005. november 3-án egy polgárőr a Nyugati téri aluljárón sétált át. Tizenöt cigánybűnöző kötött bele, majd rátámadtak. A polgárőr három támadót ártalmatlanná tudott tenni gázpisztolyával, de a tár kiürült, s ezután a cigánybűnözők rávetették magukat, és súlyosan bántalmazták.

2005. december 3-án intézkedő rendőrt vertek meg a cigányok Zagyvarékason

2005. december 19-én száznál több cigány támadt rá azokra a rendőrökre Hevesen, akik egy körözött cigánybűnözőt akartak elfogni.

2005. december 2-án szamurájkarddal felfegyverkezett cigánybűnözők támadtak négy horgászra az egerszalóki Gerendás büfé parkolójában. Mind a négyen nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket: bordatörést, nyílt végtagtöréseket szenvedtek. Egyikük koponyájából egy egy centiméteres darabot kellett kioperálni. Az autókat összetörték. A verekedő cigányok állítólag sértő, magyarellenes kijelentéseket is tettek.

2005 decemberében a 47 éves pásztói A. Istvánt három tizenéves cigánybűnöző saját házában brutálisan megkínozta, hogy elárulja, hol tartja örökségből származó nagyobb pénzösszegét. A. István belehalt a kínzásba. A cigánybűnözők testét láncfűrésszel feldarabolták, s egy közeli derítőbe dobták a maradványokat.

2006. március 11-én este Budapesten, a XI. kerületi Fehérvári úton egy villamosmegállóban egy 15 éves cigánybűnöző hátba szúrt egy 17 éves magyar fiút. A sértettet súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

2006.március 11-én Inkén egy 59 éves magyar férfi összetűzésbe került cigány szomszédjával, miután az társaival hangoskodott, és az utcán rodeóztak egy Ladával. A magyar férfi megkérte őket, hogy fejezzék be, mire a cigánybűnözők neki támadtak. A megtámadott magyar férfi önvédelemből flóbert pisztolyát használta, és arcon lőtte az egyik cigánybűnözőt, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Annak egyik társa ekkor beült a Ladába, és behajtott a megtámadott magyar férfi udvarára, ahol elütötte a magyar férfit, aki súlyos lábtörést szenvedett.

2006. május elején tizenéves cigánybűnözők vertek össze egy férfit Olaszliszkán. A férfit először részegen, házának udvarán hagyták helyben. A tizenéves cigánybűnözők azért támadtak rá, mert hiába kértek tõle pénzt. A férfi felesége rendőröket hívott, a cigánybűnözők azonban később többször is visszatértek a házhoz, és folytatták a verést, végül vascsővel és karóval ütlegelték áldozatukat, akinek ekkor tört el a keze és a lába. A súlyos bántalmazásról a rendőrség már csak a kórházba szállítás után szerzett tudomást, mert a házaspár nem mert újra a rendőrséghez fordulni.

2006 májusában ugyanezek a cigánybűnözők cigarettát kértek egy asszonytól, ám ő nem adott nekik, mert nem dohányzik. Ekkor brutálisan összeverték.

2006. július 20-án hajnalban Makó külterületén egy Kurai András nevű 15 éves cigánybűnöző megerőszakolta, majd megkötözte és felgyújtotta a 18 éves magyarcsanádi Pénzes Henriettát. A magyar lány néhány nap múlva belehalt égési sérüléseibe.

2006. június 18-án egy 21 éves kisvárdai cigánybűnöző karóval agyonvert egy 69 éves anarcsi gazdát annak saját gyümölcsösében, miután az idős magyar férfi rajtakapta lopás közben.

2006 októberének első napjaiban négy cigánybűnöző napokig kínozott egy tizenhat éves magyar fiút Miskolcon, a Fiatalkorúak Regionális Börtönében. A fiúnak először mindegyikükkel meg kellett verekednie, majd többször, többféle módon megerőszakolták, végül a cellatársak a lepedőkből kötelet készítettek, és ennek segítségével felakasztották a fiatalt. A fiú azért élte túl az akasztást, mert az utolsó pillanatban a kezét be tudta csúsztatni a nyaka és a kötél közé. Ekkor riasztotta az őröket az ötödik cellatárs, aki nem bírta nézni a fiú szenvedését.

2006. október 7-én Öcsödön cigánybűnözők agyonverték a 78 éves Kovács Sándort. Pénze nem volt, így ki sem foszthatták.

2006. október 7-éről 8-ára virradó éjjel Tiszacsegén cigánybűnözők agyonverték a 22 éves jászberényi Farkas Gábort. A fiatalember azért látogatott el a Tisza-menti településre, hogy a család hétvégi házát felkészítse a télre. Este betért barátjával egy helyi szórakozó helyre, ahol beszélgetni kezdett egy ottani lánnyal. A faluban közismert cigánybűnöző Bari család néhány tagja beléjük kötött, ezért a fiatalok távoztak. Tucatnyi cigánybűnöző azonban az utcán halálra verte a fiatalembert.

2006. október 15-én Olaszliszkán a 44 éves Szögi Lajost kislányai szeme láttára lincselte meg több tucat cigánybűnöző.

2006. október 20-án este 8 fős cigánybanda támadt egy szolnoki Ady Endre úti söröző vendégeire. A BMW-vel érkező cigánybűnözők az addig kedélyesen sörözgető magyarok közül több személybe is belekötöttek, mígnem megtalálták az ürügyet a verekedésre: az egyik vendég a cigányoknak nem tetsző zeneszámot hallgatott...

2006. október 27-én este Átányban mintegy 30 cigánybűnöző vert össze egy buszvezetőt, mert az rádudált a buszöbölben ácsorgó, a forgalmat akadályozó társaságra.

2006. november 5-én cigánybűnözők támadtak rá négy budapesti magyar férfira Nakon, akik egyike házat örökölt a Tolna megyei faluban. A cigánybűnözők szerették volna megszerezni az ingatlant, ezért rontottak rá a magyarokra, akik közül egy 27 éves fiatalembert életveszélyes sérüléssel szállítottak kórházba, miután az egyik cigánybűnöző baltával fejbevágta.

2006 novemberében Orosházán súlyosan megsebesítettek egy 68 éves magyar gazdát a portáján fosztogató cigánybűnözők.

2006. november 29-én egy 36 éves cigányasszony őrjöngött a botpaládi polgármesteri hivatalban, mivel a segélyből levonták az iskolatámogatást, miután többszöri felszólításra sem igazolta, hogy iskolába járnak a gyerekei. Az élősködő cigánybűnöző azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja a hivatalt.

2006. november 29-én fosztogató cigánybűnözők vertek agyon egy 58 éves magyar férfit a Miskolchoz tartozó Kerekhegyen lévő telkén.

2006. december 2-án részeg cigányok vertek össze Egerben egy magyar diákot. A fiatalember súlyos sérüléseket szenvedett.

2006. december 11-én egy cigány férfi rosszul lett autójában. Családtagjai mentőt hívtak hozzá, de mire a kocsi odaért, a férfi már meghalt. A cigánybűnözők ekkor neki estek a mentősöknek. Életüket csak a kiérkező rendőrök tudták megmenteni.

2007. február 28-án a kora reggeli órákban a jászfényszarui vasútállomáson cigányok kilöktek a vonatból egy 36 éves jászapáti magyar férfit, akit előtte megkéseltek.

2007. márciusában egy 26 éves cigány, miután fölvette a segélyt Polgáron, berúgott, majd hazafelé indult ordítozva. Egy útkereszteződésnél rákiáltott egy idősebb biciklistára, hogy álljon meg, de az nem állt meg. A részeg cigány utánaszaladt, lerángatta a nyeregből, és többször fejberúgta. A férfi a kórházban meghalt.

2007. április 7-én hajnalban Miskolc belvárosában három fiatal cigánybűnöző brutálisan összevert egy nőt és egy férfit egy villamosmegállóban. A cigánybűnözők rabolni akartak, ezért egy nőt a földhöz vágtak, és megrugdosták. A segítségére siető férfit is brutálisan összeverték.

2007. április 8-án, húsvéthétfőn egy 19 éves cigánybűnöző agyonverte és kirabolta a 99 éves Lajos Piroskát.

2007. május 17-én egy 32 éves cigányasszony megkéselte fia egyik iskolatársát a Szabolcs megyei Kisléta általános iskolájában. Előtte a két gyerek összeveszett.

2007. június 18-án hajnalban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzséron egy 12 éves cigánybűnöző belopózott a szomszédban lakó 19 éves nőhöz, és álmában megkéselte, mert a magyar lány előző nap rászólt.

2007. június 24-ére virradóan K.I., 49 éves cigánybűnöző súlyosan bántalmazta saját lakásán a 90 éves ózdi bácsit, hogy az a helyszínen meghalt. Ezt követően a gyilkos a lakásból készpénzt és takarékbetétkönyvet tulajdonított el.

2007. június 24-én mintegy ötven cigánybűnöző támadt a rendőrökre. A hatósági személyek igazoltatni akarták egy 15 fős cigány társaság tagjait, akik megtagadták az igazoltatást. Ezután támadtak a rendőrökre, akiknek figyelmeztető lövést is le kellett adniuk.

2007. július 23-án egy 23 éves dunakeszi cigány nő cigarettát kért egy idős hölgytől, majd miután nem kapott, leszúrta és kirabolta.

2007. augusztus 16-án a Nógrád megyei Kállón helybéli cigányok vascsővel félholtra vertek egy erdőkürti fiatalembert, aki a szomszédos Erdőkürtön nem sokkal korábban rajtakapta őket terménylopás közben. A fiatalember életveszélyes állapotban került kórházba. A tettesek ellen eljárás sem indult.

2007. szeptember 13-án késő este a szabolcsi Piricsén három cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy helyi kocsmárost.

2007. szeptember 16-án szamurájkarddal vágta meg a budapesti XI. kerületi Black Dog nevű kocsma pultosát két cigánybűnöző miután szóváltásba keveredtek. A magyar férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

2007. október 14-én éjjel három cigánybűnöző tört be egy ácsi családi házba. A tulajdonos észrevette őket, a bejárati ajtóhoz sietett, és megpróbálta megakadályozni, hogy értékeit elvigyék. A betörők azonban túlerőben voltak, belökték őt az ajtón, és egy vasrúddal fejbe verték. Szerencséjére, az ütés nem találta el igazán, így "csak" könnyű sérüléseket szenvedett.

2007. november 5-én a Ferenc körút és az Üllői út sarkán egy cigánybűnöző rátámadt egy várandós magyar nőre. Többször arcul ütötte, és kirabolta.

2007. november 8-án cigánybűnözők hatoltak be egy idős gyáli asszony otthonába. A 103 éves nénit brutálisan összeverték és megrugdosták. A bántalmazásnak az vetett véget, hogy a néni megnyomta az otthonába telepített biztonsági rendszer segélyhívó gombját, a Body Guard Hungary diszpécsere pedig rögtön értesítette a rendőrséget. A rendőrök gyorsan a helyszínre érkeztek, így még ott el tudták fogni a hölgy embertelen támadóit, őt magát pedig azonnal kórházba szállították. A néni életveszélyes sérüléseket szenvedett.

2007. november 11-ére virradó éjjel Szalonnán megölt és kirabolt egy 93 éves nénit egy 15 éves cigánybűnöző. A gyanúsított 2008 márciusában szabadlábon védekezhetett, miközben néhány szigetvári magyar srácot egy pofonért hónapokra előzetesbe helyeztek. Ez a rasszista megkülönböztetés!

A cigánybűnözés történetében is példátlan brutalitással végzett egy 88 éves nénivel egy 21 éves cigány Gadnán 2007. november 18-án. Előbb megerőszakolta áldozatát, majd összeszurkálta a hátát, kinyomta a szemét, baltával széthasította a fejét, végül levágta a lábát.

2007. december 8-án Mátészalkán a Luca büfében cigánybűnözők brutálisan bántalmazták a kocsma tulajdonosát, mert egy helyi cigánybűnözőt a zárórára és annak részegségére tekintettel a kocsmáros nem akart kiszolgálni. A cigánybűnöző ekkor értesítette bűntársait, a Vida-bandát. A cigánybűnözők baltákkal, baseballütőkkel, vasvillákkal felszerelkezve érkeztek a presszóhoz, egy üveggel leütötték a kocsmárost, vasvillát szúrtak bele, szétverték a kocsmát és a kocsmáros autóját.

Saját lakásában verték agyon a 67 éves Balogh Lászlót Tarnabodon cigánybűnözők 2008. február 6-án, majd egy 9600 forint értékű olajradiátort vittek el. A 15, 16 és 17 éves cigány gyilkosok hetek óta fenyegették és fosztogatták a férfit.

85 éves magyar nénit vert agyon és rabolt ki egy 32 éves cigánybűnöző, Orsós Sándor Jászberényben 2008. február 22-én.

2008. február 22-én megtámadott és kirabolt egy ágyhoz kötött magyar bácsit egy cigánybűnöző Mátraszőlősön. Az elkövető rágyújtotta az ágyneműtartót áldozatára, aki csodával határos módon életben maradt.

2008. február 23-án hajnalban a Heves megyei Tarnaörsön egy 20 éves cigánybűnöző megerőszakolt egy 80 éves magyar nénit, majd 11 ezer forintja átadására kényszerítette, és azt követelte, hogy főzzön neki kávét.

2008. február 23-án hajnalban két cigánybűnöző tört be egy idős asszony házába Nyírvasváriban. A zajra felébredő nénit fenyegetve a pénzét követelték, fojtogatták, majd megkötözték. Az elkövetők végül néhányezer forinttal távoztak.

2008. március 9-én kővel és bottal vert össze két 15 éves cigánylány egy 50 éves férfit Miskolcon, miután nem adott nekik pénzt.

2008. március 10-én délután a gyöngyösi kórházban cigánybűnözők megvertek egy doktornőt, aki egy cigány beteget nem akart befektetni az osztályra. Az orvos szerint a beteg állapota ezt nem indokolta, járóbeteg-szakrendelésre kívánta továbbküldeni. A beteg cigányasszony ezzel szemben biztos volt abban, hogy gyógyíthatatlan, súlyos betegségben szenved, és követelte, hogy vegyék fel fekvőbetegként. Miután a doktornő ezt továbbra sem tartotta indokoltnak, a cigányasszony szitkozódni kezdett, majd a kíséretében lévő fiatal cigány nő többször megütötte a doktornőt. A doktornő beadta felmondását.

Saját bevallásuk szerint 3200 forintot találtak annál a 74 éves ceglédi nőnél, akit saját tanyáján ölt meg két cigánybűnöző 2008. március14-én.

2008. március 19-én két cigánybűnöző erőszakolt meg egy asszonyt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tornyospálcán, miután rátörték házának ajtaját és megverték.

Rossz jegyet akart adni neki, ezért megrúgta, és egy vascsővel kezdte ütögetni fizikatanárát egy 16 éves cigánybűnöző, Lakatos Zoltán 2008 márciusában. Az eset a józsefvárosi Erdélyi utcai iskolában történt.

2008. március 22-én egy 37 éves cigánybűnöző behatolt egy 59 éves hajósi nő lakásába. Megverte, majd a nyakában lévő 2 db arany nyakláncát és 6 db arany medálját letépte és elvitte.

2008. március 27-én egy 17 éves kaposvári szakiskolás cigány diáklány osztályfőnökét durván becsmérelte, egy másik tanárát leköpte. Kiderült, hogy a kis cigánybűnöző diáktársait rendszeresen terrorizálja.

2008. április 8-án Nyírkátán, a Petőfi utcában mintegy 30 cigánybűnöző akart lincselni, miután egy autó elütött egy féktávolságon belül az útra rohanó gyereket.

2008. április 11-én Jászladányban egy 47 éves önkormányzati munkatársat szúrt nyakon egy cigánybűnöző egy törött pohárral, mert kevesellte a segélyt. A törött pohár két centiméterre állt meg a nyaki artériától.

2008. április 16-án megöltek egy 77 éves asszonyt somogyzsitfai otthonában anyagi haszonszerzés miatt cigánybűnözők.

2008. április 19-én este Vásárosnaményban egy 19 és egy 26 éves cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy 69 éves magyar férfit.

Egy 34 éves cigánybűnöző 2008. április 19-én, szombaton Kiskunhalason a kora esti órákban a bejárati ajtót betörve bement egy 52 éves magyar nő lakásába, ahol a feljelentőtől a mobiltelefonja átadását követelte. Hogy szavainak nyomatékot adjon, ütlegelni kezdte a nőt, közben annak kötényét leszakítva a kötényzsebében levő, körülbelül 5 ezer forint értékű mobiltelefont elvette. A bántalmazás során a nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést – orrcsont-törést - szenvedett.

2008. április 22-én Somogy megyében, Öreglak-Barátihegyen két lovas kocsin utazó cigánybűnöző támadt egy juhászra, mert annak birkái a földes út közelében legeltek. Kaszával összevágták.

2008. május 2-án Hajdúhadházon, a bocskaikerti vasútállomás közelében öt cigánybűnöző támadt rá egy idős hölgyre, s miután kitépték a kezéből több tízezer forintot tartalmazó táskáját, elszaladtak.

2008. május 4-én ugyanezek a cigánybűnözők a délelőtti órákban a lakásán, bottal vertek meg egy 67 éves asszonyt, s elvették ezüst fülbevalóját. Egy órával később a Hajdúhadház és Bocskaikert közötti úton felborítottak egy kerékpárost. Miután a nő földre került, elragadták a táskáját, letépték aranyláncát.

2008. május 6-án egy tanárnőt fojtogatott egy cigánybűnöző a Heves megyei Dormánd iskolájában, mert a tanárnő rászólt a gyerekére.
2008. május 10-én este a fővárosban öt tizenéves magyar fiatalra, köztük lányokra támadt hat kigyúrt cigánybűnöző a Petőfi hídon. A magyarellenes, rasszista kijelentéseket is hangoztató cigánybűnözők súlyos sérüléseket okoztak a fiataloknak.

Majdnem halálra vert egy férfit Gyöngyösön egy 14 és egy 37 éves cigánybűnöző 2008. május 16-án hajnalban. Az elsődleges orvosi vizsgálat életveszélyes sérüléseket állapított meg a bántalmazott férfin.

2008. május 25-én szolgálatban lévő buszsofőrre támadtak cigánybűnözők Miskolcon. Az egyik városi autóbuszjárat vezetője a Miskolc belvárosi megállónál kinyitotta az első ajtót a felszálláshoz, ekkor - nem tudni, miért - négy cigány férfi és egy cigány nő, aki a karjában kisgyermeket tartott, szidalmazni kezdte őt, leöntötték sörrel, egyikük pedig megrúgta.

2008. május 29-én Nagykállóban egy 16 éves cigánybűnöző súlyosan bántalmazta öccse 39 éves tanárát annak lakásánál. Előzmény, hogy a pedagógus egy iskolai verekedés miatt kérdőre vonta a cigánybűnöző öccsét.

2008. június 13-án éjszaka cigányok verték agyon és rabolták ki saját házában a zagyvarékasi D. Józsefet.

A Magyar Gárda mentette ki az életveszélyben lévő Pölöskei Lászlót és feleségét Galgagyörkről 2008. június 14-én. A fiatal magyar párt őrjöngő cigány szomszédjai meg akarták ölni. Előzmény, hogy a Pölöskeiék telkén álló nyárikonyhában jogtalanul tartózkodik az Oláh család, s a bitorlás miatti folyamatos viták fajultak addig, hogy a jogkövető magyar párt le akarták mészárolni a cigánybűnözők.

2008. július 24-én délelőtt öt cigány késsel fenyegetőzve kirabolt egy fiatal magyar lányt a fővárosi XI. kerületi Kosztolányi Dezső téren.

2008. július 25-én Kunszentmiklóson egy 14 éves cigánybűnöző téglával fejbedobott egy 45 éves magyar férfit, aki belehalt a sérülésbe.

Életmentésre érkező mentősökre támadtak 2008. július 28-án cigánybűnözők Bicskén. A cigánybűnözők ütésekkel, rúgásokkal fogadták a bajban lévő rokonuk megsegítésére érkező mentősöket.

Tucatnyi cigánybűnöző támadt rá egy magyar férfira és leányára, majd a segítségükre siető feleségére és fiára a Fejér megyei Mezőfalván 2008. szeptember 5-én este, miután a magyar férfi autójával összeütközött egy szabálytalanul, jogosítvány és bukósisak nélkül motorozó cigánnyal. A környező házakból előtóduló cigánybűnözők nekiestek a vétlen férfinak és családjának. A vérszomjas tömeg gyilkolási vágyának a kiérkező rendőrök figyelmeztető lövése vetett véget. A magyar áldozatokat súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

2008. szeptember 26-án Mátészalkán egy 19 éves cigánybűnöző megerőszakolt egy 71 éves asszonyt. Elfogásakor kiderült, hogy két hónappal korábban egy 58 éves nőt is megerőszakolt.

2008. szeptember 26-án Nyíregyházán egy 15 éves cigánybűnöző kitépte egy nyolcéves lány füléből annak fülbevalóját és elvette arany nyakláncát.

2008. szeptember 27-én Sárospatakon egy 14 éves cigánybűnöző lábon szúrt egy 24 éves magyar férfit, aki életveszélyesen megsérült, kómába esett, majd két nap múlva belehalt sérülésébe.

Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság 2008. szeptember 28-án egy 15 és két 17 éves cigánybűnözőt Dombóváron. A cigánybűnözők szeptember folyamán legalább tíz alkalommal zsarolták meg, rabolták ki és verték össze magyar diáktársaikat. A két idősebb cigánybűnöző korábban már volt büntetve, egyikük hasba szúrt egy magyar nőt.

Pisztollyal lőttek be egyedülálló idős magyarok házaiba cigánybűnözők Tarnabodon 2008. szeptember 29-én hajnalban. Néhány portára Molotov-koktélt dobtak.

2008. szeptember 29-ére virradóra Patca és Zselickisfalud között egy lovaskocsit hajtó cigány gyeplővel fojtogatott egy 28 éves magyar nőt. A cigánybűnöző azért vadult meg, mert kivilágítatlan szekere elé fogott lovait a magyar nő által vezetett autó reflektora elvakította. Ezért a cigánybűnöző hajánál fogva kirángatta autójából a vétlen sofőrt, és fojtogatni kezdte. A fia közben a megtámadott magyar nő 18 éves öccsét ütlegelte. A cigánybűnözőt korábban már elítélték.

Három cigánybűnöző, köztük két nő támadt egy óvónőre Kiskundorozsmán 2008. október 1-jén, mert a pedagógus azt kérte tőlük, a család óvodába járó gyerekét ne késve vigyék reggelente az intézménybe. A cigánybűnözők a gyermekek szeme láttára ütlegelték és fojtogatták az óvónőt, aki följelentést tett, mire a cigánybűnözők megfenyegették, mondván, ha kimegy az utcára, megölik.

Mintegy ötven cigánybűnöző támadt botokkal egy hagyományőrző csoportra Sazabadszálláson 2008. október 11-én este. A nagyjából 30 fős magyar csoport rókavadászatot imitáló lovagláson vett részt, majd este egy vendéglőben vacsorázott, amikor agresszív cigánybűnözők történ rájuk az ajtót, és ütni-verni kezdték őket. Többen nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedtek.

2008. november elején Mosonmagyaróváron a pályaudvaron a 15 éves cigánybűnöző Dalka István és társa megtámadta a 17 éves dunaszigeti magyar fiút, Ásványi Krisztiánt, és eszméletlenre verték, majd kirabolták. A fiatalember kómába került, lélegeztetőgépen tartották . 2008. december 10-én felébredt a kómából, de látását elvesztette.

2008. november 22-ére virradó éjjel öt ráckevei cigány megerőszakolt, majd megfojtott egy 14 éves magyar lányt, Horák Nórit Kiskunlacházán.

A 33 éves F.E., a 23 éves K.A. és a 16 éves Kolompár Zsolt cigánybűnözők saját háza udvarán leütöttek és kiraboltak egy 80 éves magyar nénit 2008. december 1-re virradó éjjel. A néni meghalt.

2008. december 2-án Sátoraljaújhelyen két cigánybűnöző brutálisan megvert egy tanárt annak kertjében. Ok, hogy a tanár néhány évvel korábban (!) egy iskolai csetepaté során szétválasztotta a verekedőket, akik egyike az egyik cigány fia volt.

2008. december 6-án délután egy 21 éves cigánybűnöző Budapesten a VIII. kerületi Diószeghy Sámuel utca egyik lakásában leszúrt egy idősebb férfit.

2008. december 11-én Sátán három cigánybűnöző brutálisan összevert és kirabolt egy 67 éves magyar nénit. A néni másnap belehalt sérüléseibe.

Brutálisan megvertek és kiraboltak egy idős férfit kovásznai lakásán 2008. december 14-én délután. A 84 éves Paltán József a kórházban belehalt sérüléseibe. Gyilkosai: a 18 éves Budi Ernő és a 26 éves Budi Zoltán cigánybűnözők. Az idős székely orr- és szemöldökcsontját, bordáit eltörték, fejét csavarhúzóval szurkálták össze az állatok. Az öregnek 1000 lejért, vagyis nagyjából 70 ezer forintért kellett meghalni.

2008. december 15-ére virradó éjjel saját otthonában támadták meg a vecsési Városi Nemzeti Szövetség, valamint a Jobbik helyi vezetőjét, Szabó Attilát, a Magyar Gárda tagját, aki nemrég arról lett nevezetes, hogy kezdeményezésükre életnagyságú bronz lovas szobrot állítottak Vecsésen a honvisszafoglalás tiszteletére. A 6-7 cigány támadó éjjel lopózott be a házba, s fegyverekkel, viperákkal támadtak az ágyában alvó családfőre, aki ennek ellenére - kitűnő kondíciójának köszönhetően - még képes volt védekezni egy ideig. A lelketlen és kegyetlen támadók a család többi tagját sem kímélték, Szabó Attila feleségét megkötözték, a 14 éves kislányának fegyvert szorítottak a fejéhez, de még a nagymamát is bántalmazták. A támadók végül értékeket is magukhoz vettek, majd távoztak.

2008. december 18-án a fővárosi Bosnyák tér egyik kocsmájában négy részeg cigánybűnöző agyonszurkálta az idős B. Istvánt, mert rájuk szólt a játékautomata rugdosása miatt.

2008. december 21-én egy 16 és egy 30 éves cigánybűnöző karókkal agyonverte azt a 85 éves nénit, aki gyümölcsösében munkát adott nekik. A cigánybűnözők a néni pénzét akarták megszerezni.

2008. december 24-én, Szenteste (!) Szilhalmon egy cigánybűnöző brutálisan bántalmazott, majd kirabolt egy egyedülálló idős magyar férfit, V.A.-t.

2009. január 6-án kedden Tiszaroffon egy 25 éves cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy 86 éves magyar nénit.

2009. január 15-én Pécsett cigánybűnözők gyilkoltak meg egy idős asszonyt Meszes városrészben.

2009. január 21-én jelentette be a győri rendőrség, hogy a városban 2008 novembere óta garázdálkodó cigány rablóbandát kapcsoltak le. A 16 fiatalkorú bűnözőből 15 cigány volt, egy pedig nigériai. Magyar nem volt köztük.

2009. január 27-én Karancslapujtő általános iskolájában egy 17 éves magyar gimnazistát vert össze egy cigánybűnöző. A magyar fiatal iskoláját mutatta be, a továbbtanulást népszerűsítve, eközben szóváltásba keveredett egy cigánnyal, aki szokásos a csordaszellemben bátyjait ráuszította a gimnazistára. Az egyik cigánybűnöző úgy ütötte arcon a magyar ifjút, hogy eltört az arccsontja.

2009. január 31-én este a Heves megyei Boldogon szolgálaton kívüli tűzoltók egy kollégájukat búcsúztatták a helyi kultúrházban. Több tucat cigány erőszakosan be akart menni a zártkörű rendezvényre, s amikor kiküldték őket, rátámadtak a tűzoltókra. Egyiküket megkéselték, súlyos sérülést okoztak neki.

2009. február 1-jén Szolnokon egy 70 éves bácsi rajtakapta az általa bérelt akácos terület cigány fosztogatóit. Elzavarta őket, majd elkezdte visszahordani a fát a telkére. De közben nagyobb létszámban visszatértek, majd a cigánybűnözők kövekkel kezdték dobálni az idős embert, aki ekkor légpuskából rájuk lőtt. Ezek után a tulajdonát védő magyar ellen indult eljárás, akárcsak a kesznyéteni Barna bácsi esetében.

2009. február 4-én Mándokon egy 26 éves általános iskolai tanárnőt brutálisan összevertek, megrugdostak cigánybűnözők, mert egy cigánylány nem szerepelt a farsangi műsorban, valamint a tanárnő szóvá tette, hogy tetves.

2009. február 7-én Hevesen hamis riasztást kaptak a rendőrök azzal, hogy a Dankó Pista utcában tömegverekedés van. A kéttagú járőr ennek nyomát sem látta, viszont vagy harminc cigánybűnöző támadt rájuk, bosszút lihegve, amiért egy nyolcszorosan körözött cigánybűnözőt kerestek korábban.

2009. február 7-én Veszprémben cigánybűnözők hordája megölte az MKB Veszprém román kézilabdázóját, Marian Cozmát. A szerb Zsarko Sesumot, Cozma csapattársát fejbe rúgták, arccsontja tört. A horvát Ivan Pesityet, aki szintén az MKB Veszprém légiósa, vesén szúrták, egyik veséjét el kellett távolítani. A rendőrök Raffael Sándort, Sztojka Ivánt és Németh Győzőt keresik, de a tömeg legalább 30 cigányból állt.

2009. február 8-án Ózdon kétszáz felfegyverkezett cigánybűnöző támadta meg a Magyar Gárda helyi tagtoborzó rendezvényét. A tömegmészárlást a rendőrség akadályozta meg.

wladyslawsky (törölt) 2009.05.14. 14:48:14

Tiltakozom az ellen, hogy magyar állampolgárokat Magyarországon egy bizonyos vélt vagy valós csoporthoz tartozásuk miatt megbélyegezzenek ("csőcselék!") és kizárólag a vélt vagy valós hovatartozásuk miatt súlyosan bántalmazzanak!

Tiltakozom az ellen, hogy egy erőszakos, bűnöző kisebbség félelemben tartson tisztes polgárokat, akiknek miattuk rettegniük kell, gyerekeiket félve és aggódva kell elengedniük otthonról!

Tiltakozom az ellen, hogy tisztes polgártársainkat bőrük színe (fehér) miatt megbélyegezzenek ("köcsög párászt mágyár gécci!"), bántalmazzák őket és/vagy tisztességes munkával szerzett javaikat eltulajdonítsák!

Tiltakozom az ellen, hogy gondolkodásuk miatt megbélyegezzék ("náci!") azt,akinek szimpatikus, amit egy törvényesen működő párt képvisel!

Tiltakozom az ellen,hogy megbélyegezzék ("antiszemita!"), aki szerint egy bizonyos közel-keleti terrorállam vezetői háborús bűnösök, és bíróság előtt kellene felelniük!

Elég volt a megbélyegzésből, a félelemkeltésből az erőszakból! EZ TŰRHETETLEN!
NE TOVÁBB !

Atrox 2009.05.14. 14:49:10

Ez jó. Vessünk véget a rasszista erőszaknak. De hol van ilyen? Én Magyarországon manapság nem látok kissebbség ellen irányuló erőszakot és/vagy faji kirekesztést. Honnan veszik ezeket a hangzatos dumákat? Hol vannak a tények? És a legdurvább, hogy ezt emberek tömegei beveszik. Itt fasizmus / nácizmus van. De vajon hol vannak a bizonyítékok, dokumentumok, tények az ilyen tipusú támadásokról és a kissebséget ért atrocitásokról, ahol bizonyítottan a rasszizmus volt a bűncselekmény oka? Mert ilyet senki nem tud felmutatni. De ezzel a hazugság terjesztéssel, agymosással csak azt érik el, hogy az értelmes emberek elhatárolódnak tőlük, és elmozdulnak a másik irányba. Így végül ők gerjesztik maguk ellen a bajt. Ezt nem veszik észre?

pógárjenő 2009.05.14. 14:53:29

@wladyslawsky: egyszer koma elszakad a cérna, asszem nemsokára, ezek a rohadékok amikor bajban vannak mindig előveszik a rasszista kártyát, de lassan már a überkomcsik is megelégelik......

Geza 2009.05.14. 14:54:34

@wladyslawsky:
Ne tiltakozz, senki se hallgatja. Ha kirekeszt, beszól, megtámad, szúrd le a sunyiba, a kijövő zsarut fogadd azzal, hogy "Há' dik mán shalom!", és meglásd, semmi bajod nem lesz :).

Komolyra fordítva, rossz hírem van: senki le se tojja, hogy minden szavad igaz, sőt mi több, direkte ezt akarták és azért tenyésztik a cigányokat a mi pénzünkből, hogy kiirtsanak vagy letörjenek minket. Emiatt aztán a tiltakozás pont annyit ér, mint ha petíciókkal akarnád megállítani a rád rohanó ellenséget.
Az marad a miénk, amit mi magunk meg tudunk védeni. Ennyi.

more 2009.05.14. 14:58:12

szeretném kérni az összes, magyarországon élő bejegyzett kisebbség tagjait, pl. svábok, szerbek, horvátok, szlovákok, románok, stb, hogy egy ellentüntetéssel kérjék ki maguknak, hogy őket rasszista támadások érnék, és megbélyegzettek lennének a magyar társadalom körében.

köszönöm

more 2009.05.14. 15:04:41

@pógárjenő: ez gyönyörű lista, gratulálok:)) hány órán keresztül gúgliztál?

btw elárulom, h ezek csak azok az esetek, amik minimális médiavisszhangot kaptak. emellett még nagyon sok olyan van, ami SOHA nem jelent meg a médiában. a tokaj környéki falvakban élő ismerőseimtől tudom, h kb havonta történik egy gyilkosság, az éven már megöltek a cigányok többek között egy orvosnőt, egy kisnyugdíjas, és egy postást. hogy miért nem hívják ki a hírtvt? mert félnek.

nade mivel a rendőrség és a nemlétező magyar jogvédők telibe szarják, ezért elkezdett egyre több ember fegyvereket beszerezni mongyuk vadászengedélyre. és ez csak egy környéke az országnak...ennél vannak még keményebb kannibál környékek

Maximio 2009.05.14. 15:11:45

@redriot77:
Szerintem Gadna, ott elég sok baj van a cigókkal.

Up The Irons!:)

redriot77 2009.05.14. 15:22:29

@Atrox: " De vajon hol vannak a bizonyítékok, dokumentumok, tények az ilyen tipusú támadásokról és a kissebséget ért atrocitásokról, ahol bizonyítottan a rasszizmus volt a bűncselekmény oka? "


No ez az! A sok nyugati vezető napilap címlapon hozza le, hogy magyarországon rettegésben kell élnie a cigányoknak, mert erősödk a rasszizmus. És után beszúrják a legutóbbi cigánygyilkosságokat. Hol itt a gond? Hát ott, hogy azoknak a gyilkosságoknak még csak gyanúsítottja sincs. Hogy működik ez? Nem tudjuk hogy ki és miért ölte meg azokat az embereket, akkor mondjuk azt hogy a nácik voltak?!?

Kiskunlacházáról miért nincs szó? Olaszliszkáról?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.14. 15:24:29

@Héttörpe (az igazi Fütymusz és Tarda-rajongó):

Szintén. Ha nem akkor fogok focizni úgy, hogy közben kisebbségi nagypofájú gyerekek provokálnak, akkor lehet, hogy kinézek fényképezni.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.14. 15:28:25

@more:

Azért azt jegyezzük meg, hogy tavaly novemberben, a dunaszerdahelyi terrorakció után érte már idióta inzultus az itthoni szlovákokat, akik semmiről nem tehettek.:-/

picur3ka 2009.05.14. 15:31:21

@redriot77:

De, volt rola szo, sajnos:

The following correction was printed in the Guardian's Corrections and clarifications column, Thursday November 29 2006

In the article below we wrongly reported an incident in Hungary which we said involved a 44-year-old Roma man being beaten to death by a mob after running over an 11-year-old girl. In fact an ethnic Hungarian man was attacked by a mob and beaten to death after his car hit a Roma girl.

www.guardian.co.uk/world/2006/nov/28/eu.politics

wladyslawsky (törölt) 2009.05.14. 15:31:26

@Mj: Milyen inzultus? "nédd ottmegy egy szlovák, kaptyuk e!", avgy mi ? :))
Ha a zászlóégetésre gondolsz, az tényleg hiba volt - ugyanis van benne egy ősi magyar szimbólum (előtt kivághatták volna! :))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.14. 15:31:43

@more:

Mondjuk ez a kurucinfótól kezdve elég sok helyen fönt van, de most mindegy is.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.14. 15:33:56

@wladyslawsky:

Tomcat kinyomtatta a szlovák zászlót, és ő így is cselekedett, de nem erre, hanem a szlovák nemzetiségiek által lakott településtáblák lefestésére gondoltam, ha jól emlékszem, Pilisszentkereszten és Pilisszántón.

pógárjenő 2009.05.14. 15:43:51

@more: figyelgessük a fiugat........verba volant scripta manu.....asszem! Eccer majd felelni köll az avhának is valamiért!

pógárjenő 2009.05.14. 15:45:46

@more: Mellesleg még a gőzferedőbe se megyek a fokosom nélkül, a bicsak mög zsebbe!

elfelejtette 2009.05.14. 15:59:38

Hiteles-e egy olyan banda demonstrációja, amelyik az antirasszizmust mint egy véres rongyot, hordozza körbe, és rásüti mindenre? Amelyik a rasszizmust szinte messiásként várja, hogy legyen végre min felháborodnia, és terelnie a közvéleményt?

Igen, akad jópár agresszív rasszista forma nálunk, de ezek itt, Chartások és társaik, elmehetnek a picsába, még ha ettől én is rasszistának tűnök.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.05.14. 16:12:59

@zero:

Egyet találhatsz, hol leltem meg a plakátot.....Igen, az szdsz.hu-n

reKorrekt 2009.05.14. 16:17:02

@Geza: én viszek szendvicset!

tudi 2009.05.14. 16:40:36

Oh szegény cigányokat itt úgy bántják, mint az őrület, félnek szegények és mi náczifasiszta magyarok nem megyünk el tüntetni oda hát ez felháborító.
Dögölj meg demszky erre elmész meg mindenhova ahol cigány volt az álldozat de oda nem ahol magyar, remélem megérem azt a napot, mikor egy lámpavason hibmálozol, de az is elég lenne, ha börtönben töltenéd életed hátralévő részét, vagy egy uránbányában.

Tűzvillám (törölt) 2009.05.14. 16:52:41

Az utóbbi időben mindennapossá vált a gyűlöletre uszítás, zsidó vagy cigány származásúnak sejtett vagy szabadelvűen gondolkodó emberek nyílt fenyegetése utcákon, járműveken.

Ebből a mondatból kimaradt a magyar szó.

A mondat helyesen:
Az utóbbi időben mindennapossá vált a gyűlöletre uszítás, MAGYAR, zsidó vagy cigány származásúnak sejtett vagy szabadelvűen gondolkodó emberek nyílt fenyegetése utcákon, járműveken.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.14. 17:17:28

@pógárjenő:

Az maximum a manuscriptum, azaz kézirat, te meg a manentra gondoltál.;-)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.14. 17:20:31

@Tűzvillám:

Vajon melyik lehet a mindennapos cselekmény a kettő közül?
-Leszállsz te büdös zsidó, különben elvonatoztatlak a gázkamrába!
-Ideádod a pízt meg a mobilt te büdös párászt, vagy belídrakom a kíst!

pógárjenő 2009.05.14. 17:35:32

@Mj: a szó elszáll az írás marad paduvában....höhö!

Cadaver!! 2009.05.14. 18:15:50

"...gyűlöletkeltésre!

Fejezzük ki a gyűlésen"

Demszky marhaságát csak átfutottam, így a fenti idézet így csapódott le elsőre:
"Fejezzük ki gyűlöletünket."
:D
Amúgy még lenne is értelme, mindenki kapna 5 percet a pódiumon, hogy kiadja magából a gyűlölet / feszültséget / utálatot stb bárki, bármi ellen.

Viktus 2009.05.14. 18:37:34

Gyurcsánynak ezen bohózata még megvan :D nem is tudtam :P

derelyegrádi szellem 2009.05.14. 18:43:32

@Mj:

A kilátásba helyezett cselekmény (elvonatoztatja, megszúrja) valóságban megtörténő gyakorisági indexe közötti különbséget meg ne is említsük.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.14. 18:44:14

@derelyegrádi szellem:

Főleg akkor, ha még a MÁV is sztrájkol.:)

Jurganov 2009.05.14. 21:19:43

valaki egy kicsit szedje rendbe a listát, fordítsa le angolra és/vagy németre és postolja pár külföldi honlapra. persze az olyan szavakat mint cigánybűnöző le kell cserélni pl arra, hogy cigány etnikumhoz tartozó bűnelkövető vagy valami hasonló.

Thulsa Doom (törölt) 2009.05.14. 21:21:14

JUDROM...váháháááá! Na erre én is kíváncsi lennék!

Müszijő Csirke 2009.05.15. 00:28:06

félek,hogy rásszistá vagyok,mert nekem is elsőre a JUDROM-on akadt meg a szemem:D

f.m.j. 2009.05.15. 08:05:48

@pógárjenő:

Még legörgetni is sok..., nemhogy olvasni..., nagyon elszomorít.
Főleg, hogy tudom, hogy a romák ellen elkövetett bűncselemények sokszor elkeseredettség eredményei (lásd uborkás bácsi), és a lövöldözésről meg még nem tudunk semmi bizonyosat, csak persze Kolompár, meg Mohácsi tudja biztosan, hogy kizárólag etnikai alapon történő gyilokról van szó...
A magyarokat nem illeti meg az ártatlanság vélelme, mert eredendően fasiszta életszemlélettel jövünk ki az anyaméhből...:)
Mi ez, ha nem ugyanolyan tipizálás, és fajtajellegű alapon poróbálják ránksütni, hogy fogékonyak vagyunk a náci szélsőségekre (bár hozzá se kell tenni, hogy szélsőséges, mert a náci már önmagában is az)

Hát, nem tudom, mostmár el vagyok bizonytalanodva, láttam a Vonát beszélni a kereszttűzben, és inkább az a 3 kérdező tűnt idiótának mellette. Ezzel nem merem azt mondani, hogy Vona nem az, de a riprterek pártossága annyira szembetűnő, és gusztustalan volt, hogy az hihetetlen...

Mindegy, most nem is ez a téma, kicsit elkanyarodtam

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.05.15. 10:23:11

Egy kis érdekesség:

Na szóval. Aki azt gondolja hogy ez a nácikártyás faszság Hungaricum az is jó nagy balfék :D
A múltkoriban amikor jöttem Bécsbe a Westbahnhof-ról gyalogosan indultam el a Gürtelen, és tele volt az utca plakátolva ezekkel:

http://kepfeltoltes.hu/090515/article-4906-img2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nem, ezt nem én fényképeztem, majd előkotrom a saját példányt.
A plakáton jól lehet látni a "nincs hely a náciknak", és az "ifjú szocialisták feliratokat."
Mi volt ennek a csudi előadásnak az oka? Elmesélem. Az FPÖ erősödése. Ez a párt híres az idegenellenes politikájáról -mint tudjuk Bécs Törökország harmadik fővárosa (Berlin a második), de nem csak velük van baj, főképpen a román retkekkel. Az FPÖ meg nem szereti őket. Sőt az FPÖ igen csak EU-ellenes, és még lehetne sorolni.
A cocik meg fosnak, hozzáteszem okkal...és jön a riogatókampány, ugyanúgy mint itt. Pedig aztán lehetne sorolni az itteni retkek bűncselekményeit is hosszasan. (Bácsi szanaszét rugdosása a metró aluljáróban, mert az rászólt két retekre hogy nem szabad dohányozni a metrón)

Készültem írni erről egy hosszabb cikket, na de egyenlőre ennyi elég is lesz.

Kagai · http://autostat.hu/markakereskedesek-szervizek 2009.05.15. 13:14:16

Nem tudom, ezek a tüntetések, hiába látszana annak, sosem a békességről szólnak. Ha felszín alatt is, de forr a gyűlölet. Hiszen összejönnek valami ELLEN, nem?
Nincs ebben ellentmondás?

Hannibal22 2009.05.16. 19:36:10

Milyen volt ? Sokan voltatok?:)

Hannibal22 2009.05.16. 19:43:16

Ez az iványi kész....most olvasom mit hordott össze,Overdoset is belekeverte...totál idióta lehet a faszi

Hannibal22 2009.05.16. 19:49:04

"a gazdasági válságot kihasználva újnyilas, holokauszttagadó, a legsötétebb korszakot idéző bandák tartják rettegésben a vidéki cigányságot.

Iványi szerint ma a világ két okból figyel Magyarországra: Overdose, a csodaló tündöklése miatt, illetve amiatt, hogy Magyarországon sorozattámadások történnek a cigányság ellen. Véleménye szerint nagyobb nemzeti gyász törne ránk a versenyló halála esetén, mint amiért a meggyilkolt roma honfitársak vesztesége felett éreztünk."-

gidabiga 2009.05.16. 21:11:09

@hannibal22(Siófok gazdasága):

óbaz+!
már bocsánat, de kiszaladt.

legalább közöttük lakik? :)))

Horizont 2009.05.16. 21:32:02

Mondd, te kit választanál?
Overdose-t vagy a naplopó cigányokat?

Roxvox 2009.05.16. 21:43:09

@hannibal22(Siófok gazdasága):
A "versenyló halála", meg a "cigánytábor az égbe megy", jók ezek a filmek hehehe....

Roxvox 2009.05.16. 22:00:22

A cigányság maga egy overdose Magyarországnak. :(((((

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.18. 01:04:40

@hannibal22(Siófok gazdasága):

Én tényleg kimentem fényképezni, hihetetlen volt, a társaság fele úgy nézett ki, mintha karikatúra lenne, na de majd fel is rakom a képeket.:)

Hannibal22 2009.05.18. 20:43:06

@Mj: Mikor teszed őket fel?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.18. 20:58:30

@hannibal22(Siófok gazdasága):

Már folyamatban van, 63 darab több, mint 4 megás kép, és valahogy el kéne érnem, hogy csökkenjen a méretük úgy, hogy csak paintem van.:-/

süti beállítások módosítása